You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
big poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Ωραιος ο αγαπητικος...συγννωμη ..'Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ'μια χαρά ηλικία είσαι τι γκρινιάζεις κουράγια να υπάρχουν απλώς.
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Ωραιος ο αγαπητικος...συγννωμη ..'Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ'
[size=12pt]Δεν μας απάντησες όμως αγαπητέ:
Για ποιά εποχή ομιλείτε αγαπητέ; Βοηθήστε με σας παρακαλώ να εμβαθύνω τις γνώσεις μου.
Ποιά ειναι η ηλικία σας αγαπητέ;[/size]
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
μια χαρά ηλικία είσαι τι γκρινιάζεις κουράγια να υπάρχουν απλώς.
Για κάθε ρητό όπως το '' Ασπρα μαλλιά στη κεφαλή μαύρα μαντάτα στη ψολή''
Υπάρχει και το αντίστροφο ''Μαλλί μπαμπάκι ψολή φαρμάκι''
Οι Έλληνες έχουμε μια ροπή προς το δεύτερο !!!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Αυτο σου ελειπε. Να καταθεσεις τα οπλα απο τα 56. Ακομα δοντια δεν βγαλαμεδεν εχω καταθεσει τα οπλα (62 διαφορετικες βιζες και συνεχιζω) ....ημουνα περαστικος πριν 10 μηνες
μπανκονγκ για 3 μερες ....επομενη διελευση 2016 φεβρουαριο ...υγεια ναχουμε
Κριμα ομως που δεν λεει να ασπρισει το (λιγο) μαλλι μου.
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Επειδή δεν σας βλέπω πρόθυμο να απαντήσετε και επειδή οι όποιες γνώσεις πρέπει να αποδεικνύονται,άλλως απλώς παραπλανούμε η παραπληροφορούμε τούς αγαπητούς φίλους.
Balos:
Εγω θα κανω μια παρατηρηση μονο-επειδη ξερω την Ταυλανδη πολυ πιο παλια απο σενα...παντα ετσι και χειροτερα ηταν τα πραγματα εκει,απλα η παγκοσμια συγκυρια τους βοηθησε να ανεβασουν το βιοτικο τους επιπεδο!
--Σας παραθέτω κάποια στοιχεία, τα οποία αφορούν την ανάπτυξη και τον ρυθμό ανάπτυξης της χώρας.
Απαντώντας στα επιχειρήματα σας, πέρνοντας σαν δεδομένο, αφού οι γνώσεις σας είναι προγενέστερες εμού, δηλαδή πριν το 1998, την 10ετια 1986-1996 .
--Εάν τα αγγλικά σας είναι ελλειπή με χαρά θα σας μεταφράσω τα στοιχεία:
III) 1986-1996: Economic Boom, Speculation and Bubble
In contrast with the previous period, the 1986-1996 can be considered the most
prosperous time of Thai economy, if one is to pay attention only on aggregate
numbers.
The good time was most probably triggered by the external events. The first
event was the 1985 Plaza accords that had effectively realigned major currencies,
where dollar began to depreciate. Thai baht therefore depreciated likewise, as the U.S.
dollar represented high weight in the basket system. In fact, the government even
tacitly increased the U.S. dollar weight from about half to 90 percent9, to reap more
benefits from this welcome turn of event. The second external factor was the sharp
decrease in petroleum products since 1986, which remained low until the invasion of
Kuwait by the Iraq in 1991.
Both accounts on the external front greatly benefited Thai exports, especially
the manufactured ones. Weak currency together with reviving world economy from
lowered oil prices accelerated the manufactured exports.
--Με ένα ρυθμό ανάπτυξης στο 14% στην αρχή της 10ετιας και φτάνοντας στο 9% στο τέλος αυτής, τα επιχειρήματα σας μάλλον δεν στέκουν, εκτός εάν ομιλείτε για προγενέστερη περίοδο όποτε το συζητάμε και πάλι
Η έκθεση που περιλαμβάνει τα στοιχεία είναι επίσημη σας την παραθέτω.
[Balos:!βεβαια ειναι πολυ καλυτερα απο τους γειτονες τους για τον βασικωτερο λογο οτι δεν ειχαν ποτε πολεμο!
[/color]
--Πιθανόν δεν έχετε γνώσεις ούτε οικονομικών ούτε ιστορίας, αφήστε τα λοιπόν για τους ποιό ειδικούς.
Balos:
Εγω θα κανω μια παρατηρηση μονο-επειδη ξερω την Ταυλανδη πολυ πιο παλια απο σενα...παντα ετσι και χειροτερα ηταν τα πραγματα εκει,απλα η παγκοσμια συγκυρια τους βοηθησε να ανεβασουν το βιοτικο τους επιπεδο!
--Σας παραθέτω κάποια στοιχεία, τα οποία αφορούν την ανάπτυξη και τον ρυθμό ανάπτυξης της χώρας.
Απαντώντας στα επιχειρήματα σας, πέρνοντας σαν δεδομένο, αφού οι γνώσεις σας είναι προγενέστερες εμού, δηλαδή πριν το 1998, την 10ετια 1986-1996 .
--Εάν τα αγγλικά σας είναι ελλειπή με χαρά θα σας μεταφράσω τα στοιχεία:
numbers.
The good time was most probably triggered by the external events. The first
event was the 1985 Plaza accords that had effectively realigned major currencies,
where dollar began to depreciate. Thai baht therefore depreciated likewise, as the U.S.
dollar represented high weight in the basket system. In fact, the government even
tacitly increased the U.S. dollar weight from about half to 90 percent9, to reap more
benefits from this welcome turn of event. The second external factor was the sharp
decrease in petroleum products since 1986, which remained low until the invasion of
Kuwait by the Iraq in 1991.
Both accounts on the external front greatly benefited Thai exports, especially
the manufactured ones. Weak currency together with reviving world economy from
lowered oil prices accelerated the manufactured exports.
--Με ένα ρυθμό ανάπτυξης στο 14% στην αρχή της 10ετιας και φτάνοντας στο 9% στο τέλος αυτής, τα επιχειρήματα σας μάλλον δεν στέκουν, εκτός εάν ομιλείτε για προγενέστερη περίοδο όποτε το συζητάμε και πάλι
Η έκθεση που περιλαμβάνει τα στοιχεία είναι επίσημη σας την παραθέτω.
[Balos:!βεβαια ειναι πολυ καλυτερα απο τους γειτονες τους για τον βασικωτερο λογο οτι δεν ειχαν ποτε πολεμο!
[/color]
--Πιθανόν δεν έχετε γνώσεις ούτε οικονομικών ούτε ιστορίας, αφήστε τα λοιπόν για τους ποιό ειδικούς.
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
ΑΨΟΓΟΣ
τελειο για μαντιναδα κανει
rFactor
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2014
- Like
- 217
- Πόντοι
- 21
Επειδή το έφερε η κουβέντα, έχω την εντύπωση πως οι Ταυλανδοί αντιπαθούν την Βιρμανία (Μιανμάρ). Ισχύει αυτό;
Κι αν ναι, γιατί;
Είναι παρόμοια περίπτωση με αυτή των Ελλήνων (προφανώς όχι όλων) με τους Αλβανούς, ή είχαν αναμειχθεί σε πόλεμο μεταξύ τους, στο παρελθόν (σε μια εκδοχή του Ελλάδα-Τουρκία ας πούμε) ;
Τώρα είδα στο link τις wikipedia ότι είχαν πολυετείς πολέμους μεταξύ τους, αλλά στη σύγχρονη εποχή υπάρχουν πολλοί μετανάστες από την Μιανμάρ στην Ταυλάνδη, γι'αυτό ρωτάω.
Eπίσης, βλέπω ότι και με το Λάος είχαν πόλεμο κάποτε, αλλά τώρα νομίζω ότι είναι φιλικά κράτη.
big poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
numbers. Αυτα απο οτι καταλαβαινω καπου τα βρηκες, και copy paste θες να τα μεταφεριες στους κατα τη γνωμη σου ιθαγενεις,Κυριε ΑΓΑΠΗΤΙΚΕ, αλλα επειδη οι αριθμοι αυτοι ειναι σαν τους αριθμους αναπτυξης της Ελλαδας τα τελευταια 2 χρονια,καλυτερα ασχολησου με τη ετοιμη επιχειρηση του θειου που βρηκες και ασε τις οικονομικες και πολιτικες αναλυσεις για αλλους! Επισης κατι πιο βασικο: Απο υστεροβουλους κομπλεξικους και κακοβουλους ψευτομεταναστες σαν και την αφεντια σου που ψαχνουν να βρουν κανενα ενγχωριο κοροιδο για να το αρμεξουν... εχουμε χορτασει...
numbers. Αυτα απο οτι καταλαβαινω καπου τα βρηκες, και copy paste θες να τα μεταφεριες στους κατα τη γνωμη σου ιθαγενεις,Κυριε ΑΓΑΠΗΤΙΚΕ, αλλα επειδη οι αριθμοι αυτοι ειναι σαν τους αριθμους αναπτυξης της Ελλαδας τα τελευταια 2 χρονια,καλυτερα ασχολησου με τη ετοιμη επιχειρηση του θειου που βρηκες και ασε τις οικονομικες και πολιτικες αναλυσεις για αλλους! Επισης κατι πιο βασικο: Απο υστεροβουλους κομπλεξικους και κακοβουλους ψευτομεταναστες σαν και την αφεντια σου που ψαχνουν να βρουν κανενα ενγχωριο κοροιδο για να το αρμεξουν... εχουμε χορτασει...
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Φανφαρόνος είστε πάντοτε αγαπητέ, χωρίς γνώσεις με μπόλικο ψέμα.
Δεν στέκεστε πουθενά δυστυχώς όσα ψευδώνυμα και αν αλλάξετε.
Το αντικείμενο σπουδών μου είναι τα οικονομικά, εσείς φιλοσοφία, εάν ενθυμούμαι και μάλιστα σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Φαίνεται άλλωστε από το επίπεδο των γραπτών σας.
Σας παραθέτω στοιχεία εσείς έχετε να παραθέσετε κάτι;
Να σας αρμέξω κατεβάζετε γάλα;
Γιατί οικονομικά δεν το αντέχεται αγαπητέ. Βρήκα πραγματικά κάτι από την οικογένεια μου αλλά φρόντισα να το αυξήσω σημαντικά και μάλιστα μια νόμιμη επιχείρηση όχι σαν αυτές που ασχολείστε.
Δεν στέκεστε πουθενά δυστυχώς όσα ψευδώνυμα και αν αλλάξετε.
Το αντικείμενο σπουδών μου είναι τα οικονομικά, εσείς φιλοσοφία, εάν ενθυμούμαι και μάλιστα σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Φαίνεται άλλωστε από το επίπεδο των γραπτών σας.
Σας παραθέτω στοιχεία εσείς έχετε να παραθέσετε κάτι;
Να σας αρμέξω κατεβάζετε γάλα;
Γιατί οικονομικά δεν το αντέχεται αγαπητέ. Βρήκα πραγματικά κάτι από την οικογένεια μου αλλά φρόντισα να το αυξήσω σημαντικά και μάλιστα μια νόμιμη επιχείρηση όχι σαν αυτές που ασχολείστε.
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
balos: Γενικά / Πολιτική & Θρησκευτικά / Απ: Ο πρύτανης καλλιτέχνης ! στις: 17/01/14, 23:11
Εχω κανει μεταπτυχιακο στη συστηματικη φιλοσοφια στον εν'λογω κυριο, που κατι βλαχακια ειρωνευονται!!! πολλα χρονια μπροστα ο ανθρωπος...αλλα η προπαγαντα των ΜΜΕ και οι λεμεδες της Τροικας τα ισωπεδωνουν ολα!!!! Κριμα
[size=12pt]Καλά θυμάμαι[/size].
Εχω κανει μεταπτυχιακο στη συστηματικη φιλοσοφια στον εν'λογω κυριο, που κατι βλαχακια ειρωνευονται!!! πολλα χρονια μπροστα ο ανθρωπος...αλλα η προπαγαντα των ΜΜΕ και οι λεμεδες της Τροικας τα ισωπεδωνουν ολα!!!! Κριμα
[size=12pt]Καλά θυμάμαι[/size].
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Επειδή το έφερε η κουβέντα, έχω την εντύπωση πως οι Ταυλανδοί αντιπαθούν την Βιρμανία (Μιανμάρ). Ισχύει αυτό;
Κι αν ναι, γιατί;
Είναι παρόμοια περίπτωση με αυτή των Ελλήνων (προφανώς όχι όλων) με τους Αλβανούς, ή είχαν αναμειχθεί σε πόλεμο μεταξύ τους, στο παρελθόν (σε μια εκδοχή του Ελλάδα-Τουρκία ας πούμε) ;
Τώρα είδα στο link τις wikipedia ότι είχαν πολυετείς πολέμους μεταξύ τους, αλλά στη σύγχρονη εποχή υπάρχουν πολλοί μετανάστες από την Μιανμάρ στην Ταυλάνδη, γι'αυτό ρωτάω.
Eπίσης, βλέπω ότι και με το Λάος είχαν πόλεμο κάποτε, αλλά τώρα νομίζω ότι είναι φιλικά κράτη.
Αρχέγονες εδαφικές διαφορές, που έγιναν εντονότερες με την κατάληψη της Βιρμανίας, σήμερα Μιανμάρ, από τους Άγγλους και την ίδρυση της Γαλλικής Ινδοκίνας.
Η οποία αποικιοκρατικά δημιουργήθηκε, περιέχοντας το Λάος την Καμπότζη και το Βιετνάμ.
Η ιστορία αυτή τελείωσε το 1950 με την απόσυρση των Γαλλικών στρατευμάτων αλλά ακόμα υπάρχουν αμφισβητήσεις συνόρων ιδιαίτερα με την Καμπότζη.
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Γιατι τοσες κοντρες ποτε δεν καταλαβα.
Καμία κόντρα εκ μέρους μου απλώς απεχθάνομαι τους ημιμαθείς που παραπληροφορούν για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Χαχα ο ουρανοξυστης φαντασμα που εγκαταληφθηκε το 1997.
Απεναντι απο το Lebua at state tower.
Ξερει κανεις εαν μπορει να μπει μεσα στον εγκατελλημενο πυργο?
Γιατι εχω δει κατι ατομα να φωτογραφιζονται στους τελευταιους οροφους του πυργου.
Μεσα στο διαδυκτιο Βρηκα φωτος.
Γιατι εχω δει κατι ατομα να φωτογραφιζονται στους τελευταιους οροφους του πυργου.
Συνημμένα
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Χαχα ο ουρανοξυστης φαντασμα που εγκαταληφθηκε το 1997.
Εάν είναι αυτός που πιστεύω νομίζω έκλεισε πριν 2-3 μήνες μετά από ένα ατύχημα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Ειχε γραψει παλιοτερα ο Φαντομας για αυτον αν δεν κανω λαθος.
Ειναι εγκαταλελειμενος εδω και χρονια (τουλαχιστον τα τελευταια 7
που πηγαινω εγω. Αν φυσικα μιλαμε για αυτον που ειναι απεναντι
απο το σταθμο Σουρασακ πριν την γεφυρα.
Ειναι εγκαταλελειμενος εδω και χρονια (τουλαχιστον τα τελευταια 7
που πηγαινω εγω. Αν φυσικα μιλαμε για αυτον που ειναι απεναντι
απο το σταθμο Σουρασακ πριν την γεφυρα.