Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Ημερα 2η. Ξυπναω κατα τις 1 το μεσημερι και βουρ για πρωινο. επειδη κοιμομουν ορθιος και δεν ειχα ορεξη να ψαξω, κατευθυνθηκα στα starbucks  στην μπανγκλα. 2 πιτακια με σπανακι και μανιταρι και μια κουπα καφε άνοιξαν το μάτι. Μετα χαλαρη βόλτα στο εμπορικό κέντρο για να βρώ αντάπτορα για το λάπτοπ (κάτι που μου βγήκε ξινό, αφού οι εργαζόμενοι τον παίζουν κανονικά. Κανείς δεν έχει όρεξη να σε εξυπηρετήσει. Στο τμήμα των ηλεκτρωνικών μια υπάλληλος έβλεπε ταινία απο ένα λάπτοπ και όταν την ρώτησα για αντάπτορ ούτε που ανταποκρίθηκε).
Βρίσκοντας τελικά μετα απο πολύ ώρα αυτό που έψαχνα, πήγα για ένα foot massage. Το μασατζιδικο που προτίμησα είναι το δεύτερο απο δεξιά στο απέναντι πεζοδρόμιο 'οπως τελειώνει η μπάγλα και βγαίνεις παραλία. Η τζιαν-τιαν(κάπως έτσι) έκανε ενα πολύ καλό μασάζ. Η τιμή στα 400 για 1 ώρα. (υπόψιν πως είναι κανονικό μασάτζιδικο και όχι γαμηστρωνας) Υστερα πήγα ξενοδοχειο, έκανα ενα ντουζ και ετοιμάστηκα για έξω.
Αρκετός κόσμος παρά την βροχή στην μπάνγκλα. Πρώτη στάση το shyppywreck ένα μπαράκι οπου μπορείς χαλαρα να πιεις την μπύρα σου και να κόβεις κίνηση εξω. Εκείνη την ώρα έπαιζε Τσέλσι- Αρσεναλ και ήταν μέσα στο μαγαζι 2 ινδοι με μπλουζες της τσέλσι και φώναζαν σε κάθε φάση  :headbang: :headbang: :headbang: (τυφλα νά χει η θυρα 4). Τελειώνω το ποτό και πάω να εξερευνήσω μερικά σοι. Μπαίνω σε ένα και απο τα μικρα μπαράκια ερχονται οι πιο πολλες και με τραβουσαν για ενα ποτό. Τέλος μου γυαλίζει μία και πάω κάθομαι και παραγγέλνω μια μπυρίτσα.
Σε ένα λεπτό μου φέρνουν το σκορ 4 και το τζακποτ για να παίξουμε. Αυτη που μου άρεσε καθεται δίπλα μου και αρχίζω αρχικά να της κάνω φιλοφρονήσει τύπου ''εισαι πολυ ομορφη΄΄ και η απάντηση της να ειναι ''ευχαριστω αλλα και οι φιλες μου εδω ειναι ομορφες΄΄. Σκεφτομαι πως αυτη μάλλον θέλει να με πλασάρει σε καμία εκει μέσα. Δεν περνάει ενα 10 λεπτο μια καλουλα πιτσιρικα απο την παρέα αρχιζει τα ''μου αρέσεις πολύ εισαι πολυ ορεος''. (Καταλαβα λέω την άλλη δεν θα την γαμησω με την καμία). Για να μην πολυλογώ κάθομαι εκεί κανα 2 ωρο, κερνάω ένα ποτο στην πιτσιρικα. Εβγαινε ορεος χαβαλές (είχαν και μία κωφαλαλη 45αρα στην παρέα) και επειδη η ωρα αρχιζε να περνά ρωτάω την πιτσιρίκα πόσο για να έρθει στο δωματιό μου αφου της αρέσω και πετάγεται η φιλη της και λέει 2000. Λέω πολλά είναι και μου απαντάει το κορυφαίο '' ναι αλλα ειναι μικρή και γι αυτο κοστίζει παραπάνω'' Χαμογελάω και τις χαιρετάω. 2η στάση το tiger οπως περπατουσα προς τα πάνω με πιάνει απο το χέρι και με τραβάει μέσα ένας άγγελος που με τέτοιο πρόσωπο δεν θα μπορούσαν να της αρνηθώ. Αυτην την είχαν για κράχτη  και υποψιαζόμουν για την τιμή της. Την κερνάω ενα ποτάκι και μιλάμε για λίγο περι ανέμων και υδάτων. ΤΗν κερνάω και 2ο ποτό γιατι απλά ηταν γκομενα Α ποιοτητας. Μετα απο λίγο περνάει η κουβεντα στο σεξ. Μου είπε πως δεν της αρέσει η δουλεια της και απλά την κάνει γιατί βγάζει πολλά λεφτά. Το σορτακι πηγαινε μαζι της 3000. Εδωσα ενα φιλάκι ευχαριστησα για την ομορφη κουβέντα της ευχηθηκα να βρεί κάποιον μαλακα-πελατη και την έκανα για ται πεν. Μετα απο 6-7 μπυρες όπως ημουν ζαλισμένος πάω και αράζω σε ενα τραπεζακι ενω γυρο γυρο τα πουτανακια να χορευουν και να περιμενουν το ενα σου νευμα. Ηρθε μια χορευτρια και ζητησε ποτο αλλα ευγενικα αρνηθηκα (απ οτι είδα απλα πινουν το ποτο μαζι σου και ξαναφευγουν να χορεψουν οποτε τσαμπα λεφτα). Βρίσκω ενα τραπεζακι στην γωνια ακριβως μπρστα απο τις γυναικιες τουαλετες (ειναι και γαμω τα κολπα και δεν χρειαζεται να τριγυρνας σε ολο το μαγαζι. Ολες θα πάνε τουαλέτα). Στο κοντινο μου τραπέζι ειναι ενα τυπάς με 3 γκόμενες οι οποιες ολες ηταν γαμευσημες. Παρατηρώ πως ο τυπος φασωνεται μονο με την μια. Τσεκαρω την φιλη της, της χαμογελω και κατευθειαν ερχεται και μου συστηνεαι ως Eat. Ακολουθει το κλασικο χορος- χαμουρεμμα και μετά η ερωτηση για ξενοδοχειο. Της λέω 1500 και συμφωνει. Πολύ καλό γαμήσι με GFE κατάσταση οπου με ευχαρίστησε επειδη έχυσε κι αυτη. Θέλησε να κοιμηθει μαζί μου αλλά απ έξω ακουγόταν φωνές και μετά απο 1 ώρα της είπα να πάει σπίτι της γιατί εδω με τόση φασαρία απ έξω δεν γίνεται να κοιμηθει κανείς.
Με ευχαριστησε πάλι και σε ερωτηση που μπορω να την ξαναδώ, η απαντηση ηταν tai pen

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Μερικά συμπεράσματα.
Οι πιτσιρικες οι περισσοτερες έχουν σχηματίσει ασχημο σώμα. Οι πιο πολλες πιτσιρικες ειναι στρουμπουλές, ενώ οι 30 αρες επειδη είχαν μεγαλώσει αλλιως, δεν είχουν ιχνος λίπους πάνω τους.
Εχω γίνει εξπέρ στο σκορ 4. Δεν κάνουν κάτι άλλο στα μπάρ, αφου λόγω μορφωτικής ανεπάρκειας των κοριτσιών η πολύωρη συζήτηση είναι αδύνατη.
Πολυ πριξιμο με τους ράφτες, σου σπάνε τα αρχίδια ανα 10 μέτρα.
Ελλάδα δεν ξέρουν τι σημαίνει. Επειτα απο 3-4 προσπάθειες να τους εξηγισω, πλεον το έχω παρατησει και λεω πως ειμαι ιταλος.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Φιλε απο οτι φαινεται πηγες διαβασμενος εκει. Να περνας καλα.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ευχαριστουμε φίλε  Zironvenom για την τζουρίτσα από το χωριό μας.
Να περνας καλά και αναμένουμε την νέα σου ανταπόκριση.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Βρίσκω ενα τραπεζακι στην γωνια ακριβως μπρστα απο τις γυναικιες τουαλετες (ειναι και γαμω τα κολπα και δεν χρειαζεται να τριγυρνας σε ολο το μαγαζι. Ολες θα πάνε τουαλέτα).
Σωστο κολπο, εχει ξαναγραφτει εφτα χρονια πριν.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μα το ίδιο κάνουν και τα κορίτσια στις ανδρικές  εκεί στήνεται το καρτέρι.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αφού όλοι έχετε πει τις εμπειρίες σας ας σας πω και  εγώ μια  από το παρελθόν όταν έφτασα σε αυτήν την πόλη.

Η πρώτη κοπέλα που γνώρισα   ήταν μια σερβιτόρα   σε ένα κυριλέ εστιατόριο  στις όχθες του ποταμοί    κοντά στο  ξενοδοχείο Ασία.
 Αρχίσαμε να βγαίνουμε  και όλα πηγαίναν καλά,   καμιά σχέση   ακόμα και με την συμφοιτήτρια  που άφησα φεύγοντας στην Αθήνα  να με περιμένει ,δηλώνοντας  στου γονείς μου σφόδρα  ερωτευμένος  μαζί της .
Η Νάτ  έτσι λεγόταν από το Chang Mai ένα πανέμορφο κορίτσι στα 22 λαοτιανή στην καταγωγή   ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα το γάλα από τις άλλες κοπελιές.  Πολύ γλυκό πλάσμα αλλά αρκετά ιδιότροπο και κυκλοθυμικό με  μεγάλες εξάρσεις ζήλιας  με κούρασε σχετικά  γρήγορα.
Με αφορμή   την επίσκεψη ενός φίλου από την πατρίδα κάποιο βράδυ βρεθήκαμε σε ένα από τα τότε Go Go του Soi Cowboy. Από εκεί είχε  ψωνίσει το προηγούμενο βράδυ  μια πολύ  ωραία κοπέλα  και μας κάλεσε  να  πάμε μαζί
Η έκρηξη ζήλιας με τόσες γυναίκες γύρω, δεν άργησε να εκδηλωθεί από την Νάτ  σε σημείο μάλιστα  του  να  γίνουμε  το επίκεντρο της  προσοχής  στο μαγαζί .
Με  όση ευγένεια  μου είχε απομείνει,   την συνόδευσα να βρει ένα ταξί και  φυσικά γύρισα πίσω    μιας και με τίποτα  δεν θα άφηνα τον φίλο μου μόνο του.
 Η ηρεμία  μου   φυσικά  έφυγε μαζί με την Νάτ, το μόνο που  με ένοιαζε εκείνη την στιγμή ήταν να   διασκεδάσω τον φίλο που είχε κάνει τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα  για να με δει ,άλλα  και να συνδυάσει το τερπνό μετά του ωφελίμου.
Σε λίγο το φιλαράκι άρχισε :
Έλα, διάλεξε μία, να την πάρουμε να πάμε για φαγητό,  να μην  είσαι μόνος,, να κοιτά αυτήν , όχι ρε η άλλη εκεί είναι καλύτερη , αυτή,  ετούτη, την άλλη.

Εγώ ανένδοτος:
Άσε δεν θέλω καλύτερα ρε  μόνος,  να μην  μου σπάνε και τα νεύρα.  Όλες μου βρωμούσαν και μου  ξίνιζαν, μιλάμε τώρα για πάνω από 100 γυναίκες.
Μετά πολλά αφού  δεν έλεγα  να διαλέξω  καμία, πρότεινε η κοπελιά του φίλου να καλέσει μια  φίλη που  σπούδαζε  εδώ, για  να πάμε για φαγητό όλοι μαζί , όπερ  και εγένετο.
 Σταθήκαμε  να τη  περιμένουμε σε μια γωνία  της Σούκουμβιτ, και όταν κάποια στιγμή έφτασε,  νόμιζα πραγματικά ότι  ο βούδας  μου είχε  στείλει  τον ποιό  όμορφο άγγελο του  για να με προσηλυτίσει.
Εκπληκτικής  ομορφιάς  ένα θεσπέσιο και ευγενικό πλάσμα,  ένα πλάσμα που χρειαζόταν να το αγγίξεις για  να πιστέψεις πως είναι αληθινό.
Το φιλαράκι με μακάριζε αλλά από μέσα σίγουρα καταριόταν την τύχη του.
Περάσαμε μιά  υπέροχη βραδιά χωρίς φυσικά  να γίνει τίποτα, χρειάστηκαν πάρα πολλές  συναντήσεις για να καταλήξουμε  κάποια στιγμή  μετά κόπων και βασάνων στο διαμέρισμα μου.
Εξακολουθούμε μέχρι σήμερα να είμαστε φίλοι, έχει μια πανέμορφη οικογένεια  και έναν πολύ καλό σύζυγο.
Κρίμα  που  εμένα εκείνη την εποχή  το κάτω κεφάλι  κυβερνούσε το πάνω.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εξακολουθούμε μέχρι σήμερα να είμαστε φίλοι, έχει μια πανέμορφη οικογένεια  και έναν πολύ καλό σύζυγο.
Κρίμα  που  εμένα εκείνη την εποχή  το κάτω κεφάλι  κυβερνούσε το πάνω.
Φιλε Newfan,δε ξερεις τωρα τι φλεβα χτυπησες... :headbang:
Στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα.. ;)

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
......Εκδρομή λοιπόν την άλλη μέρα στο νησί του James Bond με συννεφιασμένο καιρό και μια μεγάλη μπόρα να μας πετυχαίνει, όπως μας είχε αφήσει στο μίνι βάν σε μια προβλήτα και περπατούσαμε προς την άκρη της για να επιβιβαστούμε στο σκάφος.
Με βρέμενα ρούχα όλοι οι τουρίστες και ψιλόβροχο σε ολη την διαδρομή προς το νησί.
Είναι ωραίο να βλέπεις απο κοντά αυτό τον βράχο,μια είκονα τόσο γνωστή που συνοδεύει οτιδήποτε διαφημίζει την Ταϋλάνδη.
Και ο μουντός καιρός ταίριαζε με την εικόνα.α
Αλλά το καλυτερο κομμάτι της εκδρομής ήταν η βόλτα σε κανό μέσα απο στενό βράχο που μόνο αν ξάπλωνες μέσα στο πλεούμενο μπορούσες να τον διασχίσεις.
Η διαδρόμη κατέληγε σε ''ξέφωτο'' - σαν μια λίμνη -  με ρηχά νέρα όπου γύρω της ορθώνονταν κατακόρυφοι βράχοι και τροπική βλάστηση και η μόνη διέξοδος ήταν απο εκεί που ήρθες.
Επιστροφή στην Πατόνκ κατά τις 5 το απόγευμα όπου ευτηχώς μας βρήκε στο σπίτι μεγάλη καταιγίδα.Τόση βρόχη μας είχε πηδήξει την ψυχολογία!
Η κοπέλα στην φωτογραφία μια άγνωστη.

Συνημμένα

• P1070140 (Small).JPG
    P1070140 (Small).JPG
    90 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 20140909_133600.jpg
    20140909_133600.jpg
    166,8 KB · Εμφανίσεις: 39

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Το βράδυ κανονίζω έξοδο με την τρίτη γκόμενα (εφεξής Ying) για μπιλιάρδο στο ΤazMania.Έπειτα πάμε για μπύρα στο Red Hot Chilly Bar για live rock και τελευταία μπύρα στο Hollywood.Kαταλήγουμε για φαγητό στη φοβερή ''βρώμικη''΄σούπα στο στενό της Tai Pan. Mας πιάνει εκεί μπόρα ευτυχώς προστατευμένοι απο τέντα που είχε προνοήσει να βάλει ο ιδιοκτήτης του ταχυφαγείου.
Η βροχή δεν έλεγε να σταματήσει και αφού είχαμε φάει και περιμέναμε και ενα 10λεπτό παραπάνω ,τελικά φωνάζω ενα τούκ - τούκ να μας πάει στο διαμέρισμα.

Συνημμένα

• 20140911_021934 (Small).jpg
    20140911_021934 (Small).jpg
    74,8 KB · Εμφανίσεις: 52
  • 20140910_051232 (Small).jpg
    20140910_051232 (Small).jpg
    85,2 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Like
Αντιδράσεις: 968

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Ο ξάδελφος ,ο οποίος είχε μείνει μέσα ,κοιμόταν ήδη στην κρεβατοκάμαρα του με την φίλη της Υιng που τις είχαμε γνωρίσει μαζί την προγούμενη νύχτα στην Τai - Pan.
Ήθελε να μου κάνει και μασάζ απόψε οπότε μετά το ντούζ με έβαλε να ξαπλώσω μπρούμητα στο κρεββάτι,μου έκανε ενα 10λεπτο τρίψιμο και μετά ανάσκελα και στοματικό.
Σηκώνομαι την στήνω στα τέσσερα και την καρφώνω απο πίσω δίνοντας τις απαραίτητες ξυλιές στον πισινό της.Ο καθρέπτης στον τοίχο του κρεβατιού με βοηθούσε να βλέπω την αντίδραση της σε κάθε ράπισμα του κολομάγουλου της.
Και σε αυτή την αντίδραση ''διάβαζα'' οτι ήθελε και άλλο.
Μετά και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλαϊ με εμένα απο πίσω της.Το χέρι μου αγκάλιζε την κοιλιά της και το δικό της να σφίγγει το δικό μου.
Κάθε λίγο γύρναγε να με κοιτάξει και μετά πάλι ακουμπούσε το κεφάλι της στο μαξιλάρι.
Έπετα με καβαλάει με πλάτη προς τα εμένα και άρχισε να κουνιέται με το πούτσο μέσα της,όχι μόνο πάνω - κάτω αλλά και σε όλες τις κατευθύνσεις  λές και ήταν joystick σε arcade και έπαιζε pacman  προσπαθόντας να αποφύγει τα φαντασματάκια.
Πού και πού έριχνε πάλι μια κλεφτή ματιά στον καθρέπτη και σε εμένα.Κάπου εκεί ήρθε το τέλος για εμένα.
Όπως ήταν σε πλάτη προς τα εμένα ,ξαπλώνει ανάσκελα πάνω μου ,στηρίζει τα πόδια της πάνω στα ελαφρώς σηκωμένα δικά μου πόδια και με το δεξί μου χέρι αρχίζω πάλι την κλειτοριδομάλαξη ενώ με το αριστερό παίζω με την ρόγα της.
''Oh Honey - Oh Honey'' ήταν οι λέξεις που ψιθύριζε όταν της έλεγα ότι για τα επόμενα λεπτά ,το μουνί της ήταν δικό μου για να το κάνω ότι θέλω εγώ.
Πάλι μου έβγαλε τον καρπό στο τρίψιμο αλλά η θέα των δαχτύλων των ποδιών της που τα τέντωσε στον αέρα με το τελίωμα της ήταν το κάτι άλλο.
Άν όλο αυτό ήταν προσποιητό τότε χαλάλι, της αξίζει βραβείο.
Ύπνος και ξύπνημα το πρωί για βόλτα στα πιο σημαντικά αξιοθέατα του νησιού με νοικιασμένο αυτοκίνητο και με την παρέα των κοριτσιών.
Όμως για να έιμαι δίκαιος πρέπει σας δείξω και άβαφτες φωτό της Ying αλλά και να παραδεχτώ ότι χάνανε πολύ σε ομορφιά και εκείνη αλλά και η φίλη της.
Απο συμπεριφορά όμως κανένα παράπονο!

Συνημμένα

• yourimage(2).jpg
    yourimage(2).jpg
    211,6 KB · Εμφανίσεις: 46
  • yourimage(3).jpg
    yourimage(3).jpg
    207,7 KB · Εμφανίσεις: 45
  • Like

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
..ένα ακόμα παράδειγμα η φίλη της εδώ στην φωτογραφία ,άβαφτη...

Συνημμένα

• IMG_1605 (Small).jpg
    IMG_1605 (Small).jpg
    103,4 KB · Εμφανίσεις: 49
  • IMG_1622.jpg
    IMG_1622.jpg
    92 KB · Εμφανίσεις: 43

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
....και εδώ,βαμμένη.Η διαφορά είναι ολοφάνερη....

Συνημμένα

• IMG_0015.JPG
    IMG_0015.JPG
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 15
  • IMG_0017.JPG
    IMG_0017.JPG
    49,9 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Like

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αφού όλοι έχετε πει τις εμπειρίες σας ας σας πω και  εγώ μια  από το παρελθόν όταν έφτασα σε αυτήν την πόλη.

Κρίμα  που  εμένα εκείνη την εποχή  το κάτω κεφάλι  κυβερνούσε το πάνω.
Φιλαράκο θα κάνω ένα σχόλιο στη κατάληξη της ιστορίας σου ( που παραπάνω παραθέτω ) επειδή έχω και εγώ ανάλογες εμπειρίες με παλιές μου γκόμενες( όχι από ταιλάνδη ) που τις αναπολώ και καταλήγω στο ίδιο με εσένα συμπέρασμα.

Δηλαδή τι μαλάκας που ήμουν και δεν είδα διαφορετικά κάποιες γυναίκες που παλιά γνώρισα. Και πως σκεφτόμουν με το κάτω κεφάλι και όχι με το πάνω κλπ.

Να ξέρεις ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουν ζήσει τη ζωή τους και έχουν εμπειρίες με γυναίκες  λίγο πολύ με το ίδιο τρόπο νοιώθουν. Και ξέρεις γιατί ?? Γιατί αυτού του είδους οι σχέσεις που περιγράφεις έχουν ένα τρομερό πλεονέκτημα. Λόγω του ότι δεν διαρκούν δεν προλαβαίνουν και να φθαρούν αρκετά. Είναι σα λουλούδι που το πετάς από το βάζο πριν μαραθεί. Το θυμάσαι πάντα στη καλύτερή του φάση. Το πώς θα εξελίσονταν αυτές οι σχέσεις αν τις έβλεπες διαφορετικά δεν μπορείς ούτε να το ξέρεις ούτε να το μαντέψεις ( λαμβάνοντας υπ' όψιν και την γενικότερη μαλακία που δέρνει τις γυναίκες ).

Συμπερασματικά το γεγονός ότι για κάποιες παλιές σου φάσεις, σχέσεις, γκόμενες, όπως θες πες το νοιώθεις με το τρόπο που νοιώθεις είναι προσωπική απόδειξη ότι είχες μια πλούσια ζωή στο συγκεκριμένο τομέα. Και έτσι προσωπικά πιστεύω πρέπει να εκλαμβάνεται.

aand

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0

oi agwnistes tou phuket exoun na mas prosferoun kamia plhroforia gia ekdromh sta similan kai  tachai island apo patong  gia

kapoion sovaro tour operator protimw na plhrwsw oso kai oso para na paw me kapoion oikonomiko kai na ta dw ola 

mesa ston indiko wkeano ( einai olofanero oti eixa asxhmh empeiria me tour operator).

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλαράκο θα κάνω ένα σχόλιο στη κατάληξη της ιστορίας σου ( που παραπάνω παραθέτω ) επειδή έχω και εγώ ανάλογες εμπειρίες με παλιές μου γκόμενες( όχι από ταιλάνδη ) που τις αναπολώ και καταλήγω στο ίδιο με εσένα συμπέρασμα.

Δηλαδή τι μαλάκας που ήμουν και δεν είδα διαφορετικά κάποιες γυναίκες που παλιά γνώρισα. Και πως σκεφτόμουν με το κάτω κεφάλι και όχι με το πάνω κλπ.

Να ξέρεις ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουν ζήσει τη ζωή τους και έχουν εμπειρίες με γυναίκες  λίγο πολύ με το ίδιο τρόπο νοιώθουν. Και ξέρεις γιατί ?? Γιατί αυτού του είδους οι σχέσεις που περιγράφεις έχουν ένα τρομερό πλεονέκτημα. Λόγω του ότι δεν διαρκούν δεν προλαβαίνουν και να φθαρούν αρκετά. Είναι σα λουλούδι που το πετάς από το βάζο πριν μαραθεί. Το θυμάσαι πάντα στη καλύτερή του φάση. Το πώς θα εξελίσονταν αυτές οι σχέσεις αν τις έβλεπες διαφορετικά δεν μπορείς ούτε να το ξέρεις ούτε να το μαντέψεις ( λαμβάνοντας υπ' όψιν και την γενικότερη μαλακία που δέρνει τις γυναίκες ).

Συμπερασματικά το γεγονός ότι για κάποιες παλιές σου φάσεις, σχέσεις, γκόμενες, όπως θες πες το νοιώθεις με το τρόπο που νοιώθεις είναι προσωπική απόδειξη ότι είχες μια πλούσια ζωή στο συγκεκριμένο τομέα. Και έτσι προσωπικά πιστεύω πρέπει να εκλαμβάνεται.

Σωστωτατος!!
Καλυτερα να μετανοιωνουμε γιατι "δεν" παρα γιατι το καναμε !

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
24 χρονών,  αρκετά εμφανίσιμος,  με  μια εταιρεία που λόγω και της κατρακύλησης του Μπάτ έκανε χιλιάδες εξαγωγές.
Με  γραφεία  στο λιμάνι αλλά και στο κέντρο της πόλης,  με  τις  τότε συνθήκες, την ξαφνική φτώχεια και την ανεργία,  το μόνο που δεν μπόρεσα,   και δεν μπορώ  να θυμηθώ  είναι άδειο το κρεβάτι μου.
Ελάχιστες οι περιπτώσεις  τότε, αλλά ακόμα και τώρα,να  έχω παραμείνει  σε μια σχέση περισσότερο από 2 εβδομάδες,  και αυτές όχι στο απώτερο παρελθόν  αλλά  στο κοντινό.
Στα 39-40 σήμερα,  το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό  είναι εκείνη η ρήση του Διογένη “λύχνου σβεσθέντος, πάσα γυνή Λαϊς” .
Το πρόβλημα είναι όταν  δεν έχει διακοπή η ηλεκτρική εταιρεία  εδώ η  το φώς του ηλίου λάμπει,  εκεί φαίνεται η διαφορά.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
τι μου θυμησε τωρα ο newfan

τρυφερες οικογενειακες σκηνες   ......

για την ιστορια επειδη δεν θυμαμαι αν το εχεις αναφερει ποτε κατεβηκες κατω....

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Οκτώβριος 1998   μετά το θάνατο  ενός συγγενικού προσώπου αναγκάστηκα μετακομίσω στην Μπανγκόκ  για να αναλάβω το  εδώ γραφείο της  επιχείρησης. Τότε  υπήρχε γραφείο και στη Ελλάδα  τώρα όχι πια.

δεν με διαβάζεις κρίμα

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
διαβαζω αλλα ειμαι και καποια ς ηλικιας και ξεχνω  ειπες 40 εγω 56 μαζι με καποιους αλλους εδω λολ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom