Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
το ιδανικο κραμα

κινεζοταυλανδοκορεατικομαλαισιανοφιλλιπινεζικο με γιαπωνεζικη σαλτσα

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Για σας μορτες απο παταγια
Εχουμε φαει πολλη βροχα αλλα δε μασαμε
Ολα ειναι οπως τα ειχα αφησει
Οποιος θελει κατι πιο λεπτομερες ευχαριστως

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Χτες με το καλο εφτασα πατονγκ. Δεν έχει σταματήσει να βρέχει γαμω την τρέλα μου. Ψιλόβροχο και κάθε 1 ώρα ρίχνει και μια 5 λεπτη μπόρα. Μόλις έφτασα χτές πήγα για μασαζάκι καθότι κουρασμένος απο το ταξίδι ήθελ να ηρεμήσω. Στην μπάγκλα βρήκα ένα μπήκα μέσα μασατζιδικο. Ξεκίνησα κλασικα με oil και φυσικά η γκόμενα κατα τη διάρκεια του οιλ να με ρωτάει ποσες φορές έχω πάει ται...για να δει το πόσο έμπειρος είμαι απο τις τιμές. Οταν έφτασε η στιγμή μου λέει 3000 για boom boom. Για να μην πολυλογώ επειδή ηταν η πρώτη μέρα και βαριόμουν να το παίξω κι άλλο δύσκολος, μασάζ και γαμίση στα 1600 συμφωνηθηκε. Δεν ηταν κάτι ιδιαιτερο αλλά σαν πρώτο βράδυ απλά ήθελα να ξεφορτωσω και να πάω για ύπνο.
Αραβες δεν υπάρχουν σχεδον πουθενα. Οι περισσοτεροι ειναι νεα ζηλανδια και ευροπαιοι.
Εχω βαρεθει να με περνανε για  μαλακο-ιταλο/
Παιδες καποια ενημερωση για καποιο ανταλακτηριο. δεν μπορω να βρω πανω απο 40.5
Ο φιος νικος αναφερθηκε για headmassage που ηταν πολυ καλο. Θα μπορουσες να πεις ποιο??

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Νικο σ'ευχαριστουμε για τον κοπο που κανεις και γραφεις τις  εμπειριες σοτ απ΄το παρθενικο σου ταξιδι....περιμενω με ενδιαφερον την συνεχεια....

Να πω και εγω κατι.....Η Ταυλανδη ειναι υπεροχη χωρα.............Για ΟΛΑ τα Γουστα...........θα βρεις Φυσικες Ομορφιες ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ....Κοριτσια για "ζευγαρωμα"....Ναους και Αξιοθετα πανεμορφα.....Επισης,μπορεις να πας εκει και να ξοδευεις 20 ευρω την μερα αλλα και 200!!!!θα βρεις ολες τισ "φυλες" εκει...........Ματζιριδες(Στεφαν....φανταζομαι να καταλαβες για ποιον λεω......... :2funny: :2funny: :2funny:),Ανοιχτοχερηδες,Γαμηκους,Ανεραστους,Ομορφους,Ασχημους,Ηλιθιους,Εξυπνους,Λαμογια,Φιλοτιμους,Νεους,Γερους,Σαβουρογαμηδες,Μοντελοπνιχτες........

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΕΩ!!!!

και ολα τα παιδια που γραφουν εδω(και τους ευχαριστουμε ΟΛΟΥΣ)γραφουν τις εμπειριεσ τους και βοηθανε πολυ!!!!

Προς τι η εχθρα και το μισος???Γιατι δεν μπορουμε να ειμαστε σαν καποιο αλλο φορουν οπου οτι φωτο και να βαλουν,οτι και να πουν ολα τα μελη τουε λενε "Ευχαριστω,φιλε μου"??.....

Εδω ειμαστε "ψοφιοι" για καβγα!!!!!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩς ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΒΡΙΣΚΕΙ"....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ!!

Φιλε ΛΥΣΤ και ΝεwFan,συμφωνω μαζι σας 100%..........

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
zironvenom , καλές διακοπές !

Απο ότι βλέπω αυτή την στιγμή στο site , ι ισοτιμία είναι στο 40,8.
Οπότε μην μπεριμένεις να πάρεις κάτι καλύτερο.Πάντως εμείς αλλάζαμε τα Eυρώ στο ανταλλακτήριο που είναι στην γωνία της Βagla με την παραλιακή οδό.
Εγω έκανα facial massage σε ενα μασσατζίδικο επι της παραλιακής οδού ,κοντά σε ενα μίνι μάρκετ των seven - eleven.
Πάντως και κάποιοι φίλοι που είχαν πάει στην Πατάγια πρίν απο μένα,μου είχαν προτείνει αυτό το είδος μασάζ.
Φαντάζομαι σε όποιο και να μπείς ελπίζω το απολαύσεις.
Γράψε όποτε μπορέσεις ,τι είδους γκόμενες έχει και σε τί τιμές.
Και επείδή δεν θα ήθελα να γεμίσω το συγκεκριμένο νήμα με τις εμπειρίες μου στο Πουκέτ εκτός σεξοτουρισμού,θα γράψω για αυτές στο νήμα ''Phuket Only''.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φιλε zironvenom καλές δισκοπές
Ρίξε κσνένα και για μάς.  :rockon: :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Καλο Ξεκινημα και στον Καινουργιο Acropolis Suvlaki που ανοιξε στο Soi Buakhao,Pattaya city...........
Για οσους ξερουν ειναι λιγο πιο κατω απ'το παλιο(πηγαινοντας για Pattaya Klang Road H αλλοιως Central Road)

Καλη Αρχη Μανο!!!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Λορδε τα καλυτερα ειναι Αυστραλια τωρα ανοιξε η αγορα (μεταναστευση) και γινεται χαμος

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καλο Ξεκινημα και στον Καινουργιο Acropolis Suvlaki που ανοιξε στο Soi Buakhao,Pattaya city...........
Για οσους ξερουν ειναι λιγο πιο κατω απ'το παλιο(πηγαινοντας για Pattaya Klang Road H αλλοιως Central Road)

Καλη Αρχη Μανο!!!
δηλαδη οπως το βλεπαμε απο απεναντι ειναι προς τα δεξια η αριστερα? π[ως και να χει καλη αρχη μανο
εσυ τι λες τη φυλη των ματζιριδων καβουροτσεπατων ψευδο-γοηδων φεισμπουκοπαπατζηδων τη ζησαμε για τα καλα φιλε ετσι δεν ειναι ?? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Νικο σ'ευχαριστουμε για τον κοπο που κανεις και γραφεις τις  εμπειριες σοτ απ΄το παρθενικο σου ταξιδι....περιμενω με ενδιαφερον την συνεχεια....

Να πω και εγω κατι.....Η Ταυλανδη ειναι υπεροχη χωρα.............Για ΟΛΑ τα Γουστα...........θα βρεις Φυσικες Ομορφιες ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ....Κοριτσια για "ζευγαρωμα"....Ναους και Αξιοθετα πανεμορφα.....Επισης,μπορεις να πας εκει και να ξοδευεις 20 ευρω την μερα αλλα και 200!!!!θα βρεις ολες τισ "φυλες" εκει...........Ματζιριδες(Στεφαν....φανταζομαι να καταλαβες για ποιον λεω......... :2funny: :2funny: :2funny:),Ανοιχτοχερηδες,Γαμηκους,Ανεραστους,Ομορφους,Ασχημους,Ηλιθιους,Εξυπνους,Λαμογια,Φιλοτιμους,Νεους,Γερους,Σαβουρογαμηδες,Μοντελοπνιχτες........

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΕΩ!!!!

και ολα τα παιδια που γραφουν εδω(και τους ευχαριστουμε ΟΛΟΥΣ)γραφουν τις εμπειριεσ τους και βοηθανε πολυ!!!!

Προς τι η εχθρα και το μισος???Γιατι δεν μπορουμε να ειμαστε σαν καποιο αλλο φορουν οπου οτι φωτο και να βαλουν,οτι και να πουν ολα τα μελη τουε λενε "Ευχαριστω,φιλε μου"??.....

Εδω ειμαστε "ψοφιοι" για καβγα!!!!!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩς ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΒΡΙΣΚΕΙ"....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ!!

Φιλε ΛΥΣΤ και ΝεwFan,συμφωνω μαζι σας 100%..........
καλα λακη τη φυλη των ματζιριδων φεισμπουκοπαπατζηδων δηθενγοηδων καβουροτσεπατων , τη ζησαμε για τα καλα ε φιλε?? χαχαχαχαχαχα

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Χτες με το καλο εφτασα πατονγκ. Δεν έχει σταματήσει να βρέχει γαμω την τρέλα μου. Ψιλόβροχο και κάθε 1 ώρα ρίχνει και μια 5 λεπτη μπόρα. Μόλις έφτασα χτές πήγα για μασαζάκι καθότι κουρασμένος απο το ταξίδι ήθελ να ηρεμήσω. Στην μπάγκλα βρήκα ένα μπήκα μέσα μασατζιδικο. Ξεκίνησα κλασικα με oil και φυσικά η γκόμενα κατα τη διάρκεια του οιλ να με ρωτάει ποσες φορές έχω πάει ται...για να δει το πόσο έμπειρος είμαι απο τις τιμές. Οταν έφτασε η στιγμή μου λέει 3000 για boom boom. Για να μην πολυλογώ επειδή ηταν η πρώτη μέρα και βαριόμουν να το παίξω κι άλλο δύσκολος, μασάζ και γαμίση στα 1600 συμφωνηθηκε. Δεν ηταν κάτι ιδιαιτερο αλλά σαν πρώτο βράδυ απλά ήθελα να ξεφορτωσω και να πάω για ύπνο.
Αραβες δεν υπάρχουν σχεδον πουθενα. Οι περισσοτεροι ειναι νεα ζηλανδια και ευροπαιοι.
Εχω βαρεθει να με περνανε για  μαλακο-ιταλο/
Παιδες καποια ενημερωση για καποιο ανταλακτηριο. δεν μπορω να βρω πανω απο 40.5
Ο φιος νικος αναφερθηκε για headmassage που ηταν πολυ καλο. Θα μπορουσες να πεις ποιο??

Αν θες την γνώμη μου φύγε γρήγορα από Patong. Οι γκόμενες είναι δια 10 και οι τιμές Χ 3.
Πήγαινε Pattaya.

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Μιας και ξανατίθεται το θέμα το ποια σεζον ειναι καλύτερη για ένα ταξίδι στην Ταιλάνδη θα ήθελα και γω να επανατοποθετηθώ....  Γιατι πάνω από όλα η Ταιλάνδη είναι χώρα για διακοπές με όλη τη σημασία της λέξης.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο φίλε.
Ακριβώς όπως τα λές.

έχω γυρίσει σχεδόν τον πλανήτη (84 χώρες) , χώρα σαν την Ταυλάνδη δεν έχω βρεί. 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Δυστυχώς  για την χώρα,  οι¨καλές",  κακώς εννοούμενες εποχές του 97-08 δεν θα αργήσουν να έρθουν πάλι  και δυστυχώς σύντομα από ότι προβλέπω.
  Η οικονομική αστάθεια και η φούσκα των τραπεζών σύντομα θα σκάσει. 
Αυτό ήταν άλλωστε,  η οικονομική  κρίση  του 1997,  που δημιούργησε εκείνες τις ορδές  από τα έγκατα του Ισσάν  που παρέλαυναν    στην  Παττάγια το Πουκέτ η  τις διάσημες γειτονιές της Μπανγκόκ.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δυστυχώς  για την χώρα,  οι¨καλές",  κακώς εννοούμενες εποχές του 97-08 δεν θα αργήσουν να έρθουν πάλι  και δυστυχώς σύντομα από ότι προβλέπω.
  Η οικονομική αστάθεια και η φούσκα των τραπεζών σύντομα θα σκάσει. 
Αυτό ήταν άλλωστε,  η οικονομική  κρίση  του 1997,  που δημιούργησε εκείνες τις ορδές  από τα έγκατα του Ισσάν  που παρέλαυναν    στην  Παττάγια το Πουκέτ η  τις διάσημες γειτονιές της Μπανγκόκ.
Ακριβως ετσι ειναι...
Οπου να' ναι σκαει η φουσκα των ακινητων (5.000 ευρω το τετραγωνικο παρακαλω στο κεντρο της Μπανγκοκ)...τα τραπεζικα δανεια δεν εξυπηρετουνται...συνεπως σκανε οι τραπεζες..και.."IMF-Welcome back"...
Και ενα αρθρο,στα ελληνικα που εξηγει με λιγα και απλα λογια,τι συνεβη το '97 στην αρχη της Ασιατικης οικονομικης κρισης που ειχε ξεκινησει απο τη Ταυλανδη..

Οποιαδηποτε ομοιοτητα με αυτο που ζουμε στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια,ΔΕΝ ειναι συμπτωματικη...

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Οκτώβριος 1998   μετά το θάνατο  ενός συγγενικού προσώπου αναγκάστηκα μετακομίσω στην Μπανγκόκ  για να αναλάβω το  εδώ γραφείο της  επιχείρησης. Τότε  υπήρχε γραφείο και στη Ελλάδα  τώρα όχι πια.

Ανέλαβα   ένα γραφείο  με 17 εργαζόμενους   συν 14 άτομα στην αποθήκη του λιμανιού μόλις 24 ετών .
Από την πρώτη μέρα  η   αιτήσεις  για δουλειά ήταν τόσο πολλές που σκέπαζαν ένα  μεγάλο κομμάτι του γραφείου .
Με το Μπάτ  να έχει χάσει σε διάστημα 4 μηνών το 50%  της αξίας του έναντι του δολαρίου , με  μεγάλες παραγωγικές μονάδες να κλείνουν η μια μετά την άλλη   με  τον πληθωρισμό  να τρέχει  καθημερινά  την ανηφόρα μαζί με την ανεργία.
  Ιδιαίτερα  οι  χαμηλών επαγγελματικών προσόντων   δεσποινίδες,  αλλά εμφανισιακά  αρίστων προδιαγραφών, δεν είχαν  πολλούς δρόμους να επιλέξουν.
 Κάποια στιγμή  όταν χρειάστηκα  βοήθεια από την Ελλάδα  για κάποιο ζήτημα  που δεν γνώριζα,  στάλθηκε  ένας  φίλος  από το  γραφείο  στην Ελλάδα   εδώ.  
Βλέποντας της  φωτογραφίες των αιτήσεων για δουλειά και μην γνωρίζοντας την γλώσσα  μου είπε επί λέξη:
“Ρε μαλάκα που να προλάβεις να κάνεις  δουλειά ,τι είναι όλα αυτά;  Καλλιστεία οργανώνεις”.
 Το ίδιο  είπε και στον πάτερα μου όταν γύρισε στην Ελλάδα.
 Τα χρόνια πέρασαν  και σιγά σιγά  άρχισε να  αναπτύσσεται η χώρα  αλλά  με  βάση ένα λάθος μοντέλο.
Σε αυτό συνέβαλε ο τουρισμός και μην  πει κάποιος ο σεχοτουρισμός, γιατί αυτό το κομμάτι είναι αρκετά μικρό στην πίτα.
 Οι μεγάλες επενδύσεις   που έγιναν, με βάση τα φτηνά  εργατικά χέρια, έλειπε όμως  πάντα το εξειδικευμένο προσωπικό μιάς  και ο τομέας εκπαίδευση είναι πολλά χρόνια πίσω .

Άρχισαν   τα τελευταία  χρόνια να γίνονται κάποια βήματα,  αλλά σε μια χώρα  που χρειάζεται άλματα  για να σταθεί, τα βήματα, όποια και αν είναι δεν επαρκούν.
Την καταστροφή όταν έρθει και αν έρθει, που δυστυχώς την βλέπω κοντά.
Την δημιούργησαν όπως   και στην Ελλάδα οι ξένες και  οι ντόπιες τράπεζες  που μέσα από έναν  άκρατο δανεισμό τόσο προς το κράτος αλλά και τους  ιδιώτες  δημιούργησαν  μια τεράστια φούσκα τόσο στον τομέα του Real Estate τον τομέα της αγοράς αυτοκινήτου αλλά  και   απογείωσαν τις τιμές σε επίπεδα πολύ  μακρυά από τις πραγματικές αξίες.
Οι επιχειρήσεις που δημιουργήθηκαν εδώ με  μηδενική φορολογία  σχεδόν τίποτα δεν πρόσφεραν στην χώρα μια και τα οποιαδήποτε κέρδη έγιναν επενδύσεις σε άλλες χώρες  γειτονικές η όχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom