newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Οι βιετναμεζες ειναι μακραν οι ωμορφοτερες γυναικες της Ασιας.
Τολμώ να συμφώνησω
Οι βιετναμεζες ειναι μακραν οι ωμορφοτερες γυναικες της Ασιας.
Αμαν ρε παιδια οι Σαλονικιες ειναι οι ωραιοτερες μην πατε μακρια...
το ιδανικο κραμα
κινεζοταυλανδοκορεατικομαλαισιανοφιλλιπινεζικο με γιαπωνεζικη σαλτσα
και οι χειροτερες του κιλκις......πολυ μπαζο γαμωτ....Αμαν ρε παιδια οι Σαλονικιες ειναι οι ωραιοτερες μην πατε μακρια...
δηλαδη οπως το βλεπαμε απο απεναντι ειναι προς τα δεξια η αριστερα? π[ως και να χει καλη αρχη μανοΚαλο Ξεκινημα και στον Καινουργιο Acropolis Suvlaki που ανοιξε στο Soi Buakhao,Pattaya city...........
Για οσους ξερουν ειναι λιγο πιο κατω απ'το παλιο(πηγαινοντας για Pattaya Klang Road H αλλοιως Central Road)
Καλη Αρχη Μανο!!!
καλα λακη τη φυλη των ματζιριδων φεισμπουκοπαπατζηδων δηθενγοηδων καβουροτσεπατων , τη ζησαμε για τα καλα ε φιλε?? χαχαχαχαχαχαΝικο σ'ευχαριστουμε για τον κοπο που κανεις και γραφεις τις εμπειριες σοτ απ΄το παρθενικο σου ταξιδι....περιμενω με ενδιαφερον την συνεχεια....
Να πω και εγω κατι.....Η Ταυλανδη ειναι υπεροχη χωρα.............Για ΟΛΑ τα Γουστα...........θα βρεις Φυσικες Ομορφιες ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ....Κοριτσια για "ζευγαρωμα"....Ναους και Αξιοθετα πανεμορφα.....Επισης,μπορεις να πας εκει και να ξοδευεις 20 ευρω την μερα αλλα και 200!!!!θα βρεις ολες τισ "φυλες" εκει...........Ματζιριδες(Στεφαν....φανταζομαι να καταλαβες για ποιον λεω......... ),Ανοιχτοχερηδες,Γαμηκους,Ανεραστους,Ομορφους,Ασχημους,Ηλιθιους,Εξυπνους,Λαμογια,Φιλοτιμους,Νεους,Γερους,Σαβουρογαμηδες,Μοντελοπνιχτες........
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΕΩ!!!!
και ολα τα παιδια που γραφουν εδω(και τους ευχαριστουμε ΟΛΟΥΣ)γραφουν τις εμπειριεσ τους και βοηθανε πολυ!!!!
Προς τι η εχθρα και το μισος???Γιατι δεν μπορουμε να ειμαστε σαν καποιο αλλο φορουν οπου οτι φωτο και να βαλουν,οτι και να πουν ολα τα μελη τουε λενε "Ευχαριστω,φιλε μου"??.....
Εδω ειμαστε "ψοφιοι" για καβγα!!!!!
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩς ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΒΡΙΣΚΕΙ"....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ!!
Φιλε ΛΥΣΤ και ΝεwFan,συμφωνω μαζι σας 100%..........
Χτες με το καλο εφτασα πατονγκ. Δεν έχει σταματήσει να βρέχει γαμω την τρέλα μου. Ψιλόβροχο και κάθε 1 ώρα ρίχνει και μια 5 λεπτη μπόρα. Μόλις έφτασα χτές πήγα για μασαζάκι καθότι κουρασμένος απο το ταξίδι ήθελ να ηρεμήσω. Στην μπάγκλα βρήκα ένα μπήκα μέσα μασατζιδικο. Ξεκίνησα κλασικα με oil και φυσικά η γκόμενα κατα τη διάρκεια του οιλ να με ρωτάει ποσες φορές έχω πάει ται...για να δει το πόσο έμπειρος είμαι απο τις τιμές. Οταν έφτασε η στιγμή μου λέει 3000 για boom boom. Για να μην πολυλογώ επειδή ηταν η πρώτη μέρα και βαριόμουν να το παίξω κι άλλο δύσκολος, μασάζ και γαμίση στα 1600 συμφωνηθηκε. Δεν ηταν κάτι ιδιαιτερο αλλά σαν πρώτο βράδυ απλά ήθελα να ξεφορτωσω και να πάω για ύπνο.
Αραβες δεν υπάρχουν σχεδον πουθενα. Οι περισσοτεροι ειναι νεα ζηλανδια και ευροπαιοι.
Εχω βαρεθει να με περνανε για μαλακο-ιταλο/
Παιδες καποια ενημερωση για καποιο ανταλακτηριο. δεν μπορω να βρω πανω απο 40.5
Ο φιος νικος αναφερθηκε για headmassage που ηταν πολυ καλο. Θα μπορουσες να πεις ποιο??
Καλησπέρα. Μιας και ξανατίθεται το θέμα το ποια σεζον ειναι καλύτερη για ένα ταξίδι στην Ταιλάνδη θα ήθελα και γω να επανατοποθετηθώ.... Γιατι πάνω από όλα η Ταιλάνδη είναι χώρα για διακοπές με όλη τη σημασία της λέξης.
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο φίλε.
Ακριβώς όπως τα λές.
έχω γυρίσει σχεδόν τον πλανήτη (84 χώρες) , χώρα σαν την Ταυλάνδη δεν έχω βρεί.
Ακριβως ετσι ειναι...Δυστυχώς για την χώρα, οι¨καλές", κακώς εννοούμενες εποχές του 97-08 δεν θα αργήσουν να έρθουν πάλι και δυστυχώς σύντομα από ότι προβλέπω.
Η οικονομική αστάθεια και η φούσκα των τραπεζών σύντομα θα σκάσει.
Αυτό ήταν άλλωστε, η οικονομική κρίση του 1997, που δημιούργησε εκείνες τις ορδές από τα έγκατα του Ισσάν που παρέλαυναν στην Παττάγια το Πουκέτ η τις διάσημες γειτονιές της Μπανγκόκ.