Μπααα, εγω το χωνα σε ολες τις τρυπες και εμπαινε ευκολα.
Εκεινη τη συναντηση που λεγαμε θα την κανουμε?
σε τρυπα???
Μπααα, εγω το χωνα σε ολες τις τρυπες και εμπαινε ευκολα.
Εκεινη τη συναντηση που λεγαμε θα την κανουμε?
stefan
Δεν σε ειρωνευτικα για δυο λογους:
1. Δεν σε ξερω και
2. Δεν με νοιαζεις.
Τελικα για να μη το κουραζουμε απο τα γραφομενα σου φαινεσαι γατος οποτε πηγαινε οπου γουσταρεις, αρκετα ασχοληθηκα.
Ο Stefan ειναι φιλος μου αλλα ειλικρινα ουτε με ενδιαφερει εαν τσακωνοσαστε και ουτε που με νοιαζει.
Σαν 15χρονα κανετε και οι δυο.
Αλλα εσυ γιατι δεν παραδεχεσε το λαθος που εκανες?
Ολο νομιζεις οτι γραφουμε παπαριες και λεμε ψεμματα.
συγγνωμη ρε φιλε αλλα εγω που εβαλα το πρωτο ποστ αν και οφ τοπικ , δεν ειπα οτι και καλα ειναι απο το μπαταμ η απο το ταδε μερος , ισα ισα ειπα οτι αραζουν στο μπαταμ οτι ενοειτε οτι ειναι πουτανες στο στυλ των ταυλανδεζων και οτι ψωνιζουν πελατες απο οπου μπορουν και το ιντερνετ και οι συγκεκριμενες ειναι αρκετα σκουρες σαν τις ισανιωτισεςΔεν θεωρω μια αντιπαραθεση τσακωμο,ανεφερα πριν γιατι δεν τσακωθηκα.
Δεν ειπα ουτε μου περασε απο το μυαλο οτι εβαλε ψευτικες φωτο, ειπε οτι αυτες ειναι φωτο απο οτι εχουν βαλει οι γκομενες που μιλαει στο facebook οχι οτι τις πηδηξε.
Η ενσταση μου ειναι οτι τον κοροιδευουνε οι γκομενες για τον απλουστατο λογο οτι στην Ινδονησια και ειδικα στα μπουρδελλα του Battam που οσες δουλευουνε εκει ειναι απο την επαρχια και ειδικα την Surabbaya ειναι σκουρες του κερατα, οπως οσες ειναι απο το Issan στη Ταυλανδη.
Απλα μια ποιο προσεκτικη αναγνωση στα οσα γραφονται και ειδικα απο ανθρωπους που ξερουν σχετικα καλα Ελληνικα παντα βοηθαει.
συγγνωμη ρε φιλε αλλα εγω που εβαλα το πρωτο ποστ αν και οφ τοπικ , δεν ειπα οτι και καλα ειναι απο το μπαταμ η απο το ταδε μερος , ισα ισα ειπα οτι αραζουν στο μπαταμ οτι ενοειτε οτι ειναι πουτανες στο στυλ των ταυλανδεζων και οτι ψωνιζουν πελατες απο οπου μπορουν και το ιντερνετ και οι συγκεκριμενες ειναι αρκετα σκουρες σαν τις ισανιωτισες
δε με κοροιδευει εμενα καμια σχοιστοματα αυτα πες σε οσους αγαπουν και θυμουνται και ψευδωνυμα ακομα και περιγραφουν πως τις γαμισαν αναποδα ισια δεξια αριστερα
εγω απλα εδειξα δειγμα αντιστοιχο γυναικων της δουλειας απο εκεινα τα μερη
το υφος σου δε μου αρεσε απλα φανηκε ειρωνικο
αυτα και τελος ουτε εγω το θεωρω τσακωμο αυτο , αλλα ηθελα να βαλω τα πραγμματα στη θεση τους
Φαντάζομαι εννοείς το δικό μου ποστ, και χωρίς να είμαι έμπειρος όπως ενδεχομένως εσύ έχω να πω τα παρακάτω.Λορδε, καπου διαβασα οτι οι ταιλανδεζες δεν γκρινιαζουν και εχω μπερδευτει.
Λορδε, καπου διαβασα οτι οι ταιλανδεζες δεν γκρινιαζουν και εχω μπερδευτει.
Διαδοσεις των κομμουνιστων!!
τα ηξερα , μου ταπανε αλλα δεν ηθελα να αναλυσω μια και δεν ειμαστε σε θρεντ μπαταμ η ινδονησια γενικοτεραΑς τα πάρουμε λοιπόν ένα ένα:
Η ζήλια και η γκρίνια είναι εθνικό σπορ στην χώρα μαζί με το κουτσομπολιό.
Με την αύξηση του βιοτικού επιπέδου τα τελευταία 10 χρόνια, η ερωμένη (η σπιτωμένη κιόλας) αποτελεί προνόμιο της άρχουσας και της μεσαίας τάξης οπότε πολλά από τα κορίτσια έχουν στραφεί σε αυτόν τον κλάδο.
Ιδιαίτερα αυτά που έχουν μια αξιόλογη εμφάνιση.
Η κινέζικη ευημερία και η άνοδο σε άλλες ασιατικές χώρες έχουν συμβάλει σε μια στροφή προς τα εκεί αποφεύγοντας τους φάρανγ.
Must Ιαπωνία Κορέα.
Αξιόλογα κλαμπ επιτρέπουν την είσοδο μόνο στους ανήκοντες σε αυτές τις φυλές και για να στεναχωρήσω κάποιους, το εμπόρευμα είναι αφρός.
Άλλα και οι τιμές χρειάζονται καλό πορτοφόλι, παράδειγμα καραόκε στο σόι 35, δέχεται μόνο ασιάτες πελάτες, η ώρα χρήσης του καραόκε μαζί με το μπουκάλι και το μπαρ φάιν στα 4000 συν 4000 του κοριτσιού.
Αλλά αγαπητέ μου Πιπίνο ποιό άσπρες ποιό σλίμ και ποιό αγγελικά πρόσωπα δεν θα δεις.
Πήγα το Σάββατο με πελάτη Ιάπωνα και δεν ήξερα τι να διαλέξω.
Μπατάμ.
Αγαπητέ Στέφαν επί το πλείστον εκεί υπάρχουν 2 ειδών διαχωριστικές γραμμές.
Τα κορίτσια που κινούνται με τους εγχώριους η τους αλλοδαπούς πελάτες των εξεδρών άντλησης η ανεφοδιασμού πετρελαίου και τα κορίτσια του Σαββατοκύριακου που περιμένουν πελάτες από την Σιγκαπούρη.
Μια και ασχολούμαι με τα ναυτιλιακά έχω βρεθεί αρκετές φορές.
Στο θέμα τον κοριτσιών της πρώτης κατηγορίας ακριβώς όπως τα λέει ο λόρδος μαυροτσούκαλα πολύ περισσότερο από το αυτές του Ισσάν, οι κανόνες υγιεινής παρανοημένοι και η πελατεία ότι το χειρότερο, περισσότερο μου θυμίζει τα αντίστοιχα μαγαζιά της οδού φυλής την δεκαετία τού 80.
Η άλλη κατηγορία εμφανώς καλύτερη ποιο προσεγμένα μαγαζιά και ποιο εμφανίσιμα κορίτσια ιδιαίτερα αυτά που έρχονται σαββατοκύριακο να κάνουν αρπαχτή δουλεύοντας η σπουδάζοντας τις καθημερινές κάπου εκεί κοντά η ασφάλεια δεν μπορώ να πω ότι είναι σε καλό επίπεδο.
Άλλα και από αυτά τα περισσότερα είναι καπαρωμένα από καλούς σιγκαπουριανούς πελάτες.
Η διαδρομή Σιγκαπούρη - Μπατάμ 45-60 λεπτά
Ναι εγώ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν τα διαδίδουμε !!!
Και ο Κιμ Γιόνγκ Ουν τελευταία δεν αισθάνεται καλά.
Δεν μας λέτε κιόλας τι παίζει με τις ταιλανδέζες στο θέμα γκρίνια μήπως μάθουμε και εμείς οι άπειροι κάτι καινούργιο ??
Θα βρεξει την παρασκευηΧΑΧΑΧΑ Ρωτα τον F16 αυτος ξερει να σου πει λεπτομερειες!!
Μας πέθανες στη φλυαρία.Οπότε θα αρκεστώ στο προηγούμενο σχόλιο του φίλου newfan ότι η γκρίνια και η ζήλια αποτελεί στη ταιλάνδη εθνικό σπορ. Τις γνώμες ανθρώπων που έχουν μείνει τόσα χρόνια στη χώρα φυσικό είναι να τις σεβόμαστε.Θα βρεξει την παρασκευη