Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
stefan
Δεν σε ειρωνευτικα για δυο λογους:
1. Δεν σε ξερω και
2. Δεν με νοιαζεις.
Τελικα για να μη το κουραζουμε απο τα γραφομενα σου φαινεσαι γατος οποτε πηγαινε οπου γουσταρεις, αρκετα ασχοληθηκα.

Ο Stefan ειναι φιλος μου αλλα ειλικρινα ουτε με ενδιαφερει εαν τσακωνοσαστε και ουτε που με νοιαζει.
Σαν 15χρονα κανετε και οι δυο.
Αλλα εσυ γιατι δεν παραδεχεσε το λαθος που εκανες?
Ολο νομιζεις οτι γραφουμε παπαριες και λεμε ψεμματα.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
μην κολλατε σε λεπτομερειες

στο ζουμι παντα γιατι το να διαβαζουμε στο ιντερνετ δε σημαινει τιποτα αν δεν εχεις προσωπικη αποψη

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μερικά τοπία για θυμόμαστε

Συνημμένα

• 20140812_134253.jpg
    20140812_134253.jpg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 13
  • 20140813_090349.jpg
    20140813_090349.jpg
    92,7 KB · Εμφανίσεις: 12

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και μερικά άλλα ''τοπία'' που τα θυμάμαι καλύτερα. Οποτε ακούω Ελληνίδα να γκρινιάζει μου έρχονται στο μυαλό σαν αντίθεση. Αμα πάρω σύνταξη ξέρω που θα πάω να μείνω.

Συνημμένα

• 20140812_192818.jpg
    20140812_192818.jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 55
  • 20140813_180836.jpg
    20140813_180836.jpg
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 38

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ο Stefan ειναι φιλος μου αλλα ειλικρινα ουτε με ενδιαφερει εαν τσακωνοσαστε και ουτε που με νοιαζει.
Σαν 15χρονα κανετε και οι δυο.
Αλλα εσυ γιατι δεν παραδεχεσε το λαθος που εκανες?
Ολο νομιζεις οτι γραφουμε παπαριες και λεμε ψεμματα.

Δεν θεωρω μια αντιπαραθεση τσακωμο,ανεφερα πριν γιατι δεν τσακωθηκα.
Δεν ειπα ουτε μου περασε απο το μυαλο οτι εβαλε ψευτικες φωτο, ειπε οτι αυτες ειναι φωτο απο οτι εχουν βαλει οι γκομενες που μιλαει  στο facebook οχι οτι τις πηδηξε.
Η ενσταση μου ειναι οτι τον κοροιδευουνε οι γκομενες για τον απλουστατο λογο οτι στην Ινδονησια και ειδικα στα μπουρδελλα του Battam που οσες δουλευουνε εκει ειναι απο την επαρχια και ειδικα την Surabbaya ειναι σκουρες του κερατα, οπως οσες ειναι απο το Issan στη Ταυλανδη.
Απλα μια ποιο προσεκτικη αναγνωση στα οσα γραφονται και ειδικα απο ανθρωπους που ξερουν σχετικα καλα Ελληνικα παντα βοηθαει.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δεν θεωρω μια αντιπαραθεση τσακωμο,ανεφερα πριν γιατι δεν τσακωθηκα.
Δεν ειπα ουτε μου περασε απο το μυαλο οτι εβαλε ψευτικες φωτο, ειπε οτι αυτες ειναι φωτο απο οτι εχουν βαλει οι γκομενες που μιλαει  στο facebook οχι οτι τις πηδηξε.
Η ενσταση μου ειναι οτι τον κοροιδευουνε οι γκομενες για τον απλουστατο λογο οτι στην Ινδονησια και ειδικα στα μπουρδελλα του Battam που οσες δουλευουνε εκει ειναι απο την επαρχια και ειδικα την Surabbaya ειναι σκουρες του κερατα, οπως οσες ειναι απο το Issan στη Ταυλανδη.
Απλα μια ποιο προσεκτικη αναγνωση στα οσα γραφονται και ειδικα απο ανθρωπους που ξερουν σχετικα καλα Ελληνικα παντα βοηθαει.
συγγνωμη ρε φιλε αλλα εγω που εβαλα το πρωτο ποστ αν και οφ τοπικ , δεν ειπα οτι και καλα ειναι απο το μπαταμ η απο το ταδε μερος , ισα ισα ειπα οτι αραζουν στο μπαταμ οτι ενοειτε οτι ειναι πουτανες στο στυλ των ταυλανδεζων και οτι ψωνιζουν πελατες απο οπου μπορουν και το ιντερνετ και οι συγκεκριμενες ειναι αρκετα σκουρες σαν τις ισανιωτισες
δε με κοροιδευει εμενα καμια σχοιστοματα αυτα πες σε οσους αγαπουν και θυμουνται και ψευδωνυμα ακομα και περιγραφουν πως τις γαμισαν αναποδα ισια δεξια αριστερα
εγω απλα εδειξα δειγμα αντιστοιχο γυναικων της δουλειας απο εκεινα τα μερη
το υφος σου δε μου αρεσε απλα φανηκε ειρωνικο
αυτα και τελος ουτε εγω το θεωρω τσακωμο αυτο , αλλα ηθελα να βαλω τα πραγμματα στη θεση τους

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
συγγνωμη ρε φιλε αλλα εγω που εβαλα το πρωτο ποστ αν και οφ τοπικ , δεν ειπα οτι και καλα ειναι απο το μπαταμ η απο το ταδε μερος , ισα ισα ειπα οτι αραζουν στο μπαταμ οτι ενοειτε οτι ειναι πουτανες στο στυλ των ταυλανδεζων και οτι ψωνιζουν πελατες απο οπου μπορουν και το ιντερνετ και οι συγκεκριμενες ειναι αρκετα σκουρες σαν τις ισανιωτισες
δε με κοροιδευει εμενα καμια σχοιστοματα αυτα πες σε οσους αγαπουν και θυμουνται και ψευδωνυμα ακομα και περιγραφουν πως τις γαμισαν αναποδα ισια δεξια αριστερα
εγω απλα εδειξα δειγμα αντιστοιχο γυναικων της δουλειας απο εκεινα τα μερη
το υφος σου δε μου αρεσε απλα φανηκε ειρωνικο
αυτα και τελος ουτε εγω το θεωρω τσακωμο αυτο , αλλα ηθελα να βαλω τα πραγμματα στη θεση τους

OK :thumbsup:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Λορδε, καπου διαβασα οτι οι ταιλανδεζες δεν γκρινιαζουν και εχω μπερδευτει.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Λορδε, καπου διαβασα οτι οι ταιλανδεζες δεν γκρινιαζουν και εχω μπερδευτει.
Φαντάζομαι εννοείς το δικό μου ποστ, και χωρίς να είμαι έμπειρος όπως ενδεχομένως εσύ έχω να πω τα παρακάτω.

Οι γυναίκες που εγώ βρήκα εκεί κάτω ήταν πάντα χαμογελαστές και ευδιάθετες. Μου έδιναν την εντύπωση πως ήθελαν πραγματικά να με ευχαριστήσουν. Η διάθεσή τους με έφτιαχνε. Ισως βέβαια χαμογελούσαν τα μπατ που τους έδινα και όχι οι ίδιες.

Από την άλλη πλευρά στο  site υπάρχει συγκεκριμένο thread για τις ελεεινίδες μεγάλο μέρος του οποίου αναφέρεται στη γκρίνια τους και τη συμπεριφορά τους γενικότερα. Το συγκεκριμένο thread αριθμεί πάνω από 700 σελιδες ( κάπου εκεί νομίζω το άφησα ). Τυχαίο ??

Αν εσύ έχεις άλλη άποψη σε ακούμε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Διαδοσεις των κομμουνιστων!!

Ναι εγώ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν τα διαδίδουμε !!!
Και ο Κιμ Γιόνγκ Ουν τελευταία δεν αισθάνεται καλά.

Δεν μας λέτε κιόλας τι παίζει με τις ταιλανδέζες στο θέμα γκρίνια μήπως μάθουμε και εμείς οι άπειροι κάτι καινούργιο ??

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ας  τα πάρουμε  λοιπόν ένα  ένα:

Η ζήλια και η γκρίνια  είναι εθνικό σπορ στην χώρα μαζί με το κουτσομπολιό.

Με την αύξηση του βιοτικού επιπέδου τα τελευταία  10 χρόνια,  η ερωμένη (η σπιτωμένη κιόλας) αποτελεί προνόμιο της άρχουσας και της μεσαίας τάξης οπότε πολλά από τα κορίτσια έχουν στραφεί σε αυτόν τον κλάδο.
Ιδιαίτερα αυτά που έχουν μια αξιόλογη εμφάνιση.

Η   κινέζικη  ευημερία  και η άνοδο  σε  άλλες ασιατικές χώρες   έχουν συμβάλει   σε μια στροφή  προς τα εκεί αποφεύγοντας τους φάρανγ.

Must Ιαπωνία Κορέα.

Αξιόλογα κλαμπ   επιτρέπουν την είσοδο μόνο  στους ανήκοντες  σε αυτές τις φυλές  και  για να στεναχωρήσω κάποιους,  το εμπόρευμα  είναι αφρός.
 Άλλα και οι τιμές  χρειάζονται καλό πορτοφόλι, παράδειγμα  καραόκε στο σόι  35, δέχεται μόνο ασιάτες πελάτες,  η ώρα χρήσης του καραόκε μαζί με το μπουκάλι  και το  μπαρ φάιν στα 4000 συν 4000  του κοριτσιού.

Αλλά αγαπητέ μου Πιπίνο  ποιό άσπρες ποιό  σλίμ  και ποιό αγγελικά πρόσωπα δεν θα δεις.
 Πήγα το Σάββατο με πελάτη Ιάπωνα  και  δεν ήξερα τι να διαλέξω.

Μπατάμ.
Αγαπητέ Στέφαν επί το πλείστον  εκεί υπάρχουν 2  ειδών διαχωριστικές γραμμές.
Τα κορίτσια  που κινούνται  με   τους εγχώριους η τους αλλοδαπούς πελάτες  των  εξεδρών    άντλησης  η ανεφοδιασμού  πετρελαίου  και τα κορίτσια του  Σαββατοκύριακου που περιμένουν πελάτες από την Σιγκαπούρη.
Μια και ασχολούμαι με τα ναυτιλιακά έχω βρεθεί αρκετές φορές.
 Στο θέμα τον κοριτσιών  της πρώτης  κατηγορίας   ακριβώς όπως τα λέει ο  λόρδος   μαυροτσούκαλα πολύ περισσότερο από το αυτές του  Ισσάν,  οι κανόνες υγιεινής  παρανοημένοι και η πελατεία ότι το χειρότερο, περισσότερο μου θυμίζει  τα αντίστοιχα μαγαζιά της οδού φυλής την δεκαετία τού 80.

Η άλλη κατηγορία εμφανώς  καλύτερη  ποιο προσεγμένα μαγαζιά  και ποιο εμφανίσιμα κορίτσια ιδιαίτερα αυτά που έρχονται σαββατοκύριακο να  κάνουν αρπαχτή  δουλεύοντας η σπουδάζοντας τις καθημερινές  κάπου εκεί κοντά  η ασφάλεια δεν μπορώ να πω ότι είναι σε καλό επίπεδο.
Άλλα   και από αυτά τα περισσότερα είναι καπαρωμένα από καλούς σιγκαπουριανούς πελάτες.
Η διαδρομή Σιγκαπούρη - Μπατάμ 45-60 λεπτά

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ας  τα πάρουμε  λοιπόν ένα  ένα:

Η ζήλια και η γκρίνια  είναι εθνικό σπορ στην χώρα μαζί με το κουτσομπολιό.

Με την αύξηση του βιοτικού επιπέδου τα τελευταία  10 χρόνια,  η ερωμένη (η σπιτωμένη κιόλας) αποτελεί προνόμιο της άρχουσας και της μεσαίας τάξης οπότε πολλά από τα κορίτσια έχουν στραφεί σε αυτόν τον κλάδο.
Ιδιαίτερα αυτά που έχουν μια αξιόλογη εμφάνιση.

Η  κινέζικη  ευημερία  και η άνοδο  σε  άλλες ασιατικές χώρες  έχουν συμβάλει  σε μια στροφή  προς τα εκεί αποφεύγοντας τους φάρανγ.

Must Ιαπωνία Κορέα.

Αξιόλογα κλαμπ  επιτρέπουν την είσοδο μόνο  στους ανήκοντες  σε αυτές τις φυλές  και  για να στεναχωρήσω κάποιους,  το εμπόρευμα  είναι αφρός.
  Άλλα και οι τιμές  χρειάζονται καλό πορτοφόλι, παράδειγμα  καραόκε στο σόι  35, δέχεται μόνο ασιάτες πελάτες,  η ώρα χρήσης του καραόκε μαζί με το μπουκάλι  και το  μπαρ φάιν στα 4000 συν 4000  του κοριτσιού.

Αλλά αγαπητέ μου Πιπίνο  ποιό άσπρες ποιό  σλίμ  και ποιό αγγελικά πρόσωπα δεν θα δεις.
  Πήγα το Σάββατο με πελάτη Ιάπωνα  και  δεν ήξερα τι να διαλέξω.

Μπατάμ.
Αγαπητέ Στέφαν επί το πλείστον  εκεί υπάρχουν 2  ειδών διαχωριστικές γραμμές.
Τα κορίτσια  που κινούνται  με  τους εγχώριους η τους αλλοδαπούς πελάτες  των  εξεδρών    άντλησης  η ανεφοδιασμού  πετρελαίου  και τα κορίτσια του  Σαββατοκύριακου που περιμένουν πελάτες από την Σιγκαπούρη.
Μια και ασχολούμαι με τα ναυτιλιακά έχω βρεθεί αρκετές φορές.
  Στο θέμα τον κοριτσιών  της πρώτης  κατηγορίας  ακριβώς όπως τα λέει ο  λόρδος  μαυροτσούκαλα πολύ περισσότερο από το αυτές του  Ισσάν,  οι κανόνες υγιεινής  παρανοημένοι και η πελατεία ότι το χειρότερο, περισσότερο μου θυμίζει  τα αντίστοιχα μαγαζιά της οδού φυλής την δεκαετία τού 80.

Η άλλη κατηγορία εμφανώς  καλύτερη  ποιο προσεγμένα μαγαζιά  και ποιο εμφανίσιμα κορίτσια ιδιαίτερα αυτά που έρχονται σαββατοκύριακο να  κάνουν αρπαχτή  δουλεύοντας η σπουδάζοντας τις καθημερινές  κάπου εκεί κοντά  η ασφάλεια δεν μπορώ να πω ότι είναι σε καλό επίπεδο.
Άλλα  και από αυτά τα περισσότερα είναι καπαρωμένα από καλούς σιγκαπουριανούς πελάτες.
Η διαδρομή Σιγκαπούρη - Μπατάμ 45-60 λεπτά
τα ηξερα , μου ταπανε αλλα δεν ηθελα να αναλυσω μια και δεν ειμαστε σε θρεντ μπαταμ η ινδονησια γενικοτερα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τωρα βεβαια με τις συγκεκριμενες που μιλαω μου ειπαν οτι δεν εχουν πολλους λευκους πελατες και θα ηθελαν να εχουν και οι τιμες ειναι χαμηλες γενικα
τωρα σε πια κατηγορια ανηκουν δεν ξερω δεν ασχοληθηκα να μαθω , μαρεσουν παντως ανετα ψωνιζομουν μαζι τους τις βλεπετε και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
τελος με την παρενθεση ινδονησια , οταν φαω καμια φλασια και παω θα ανοιξω αλλο θρεντ για λεπτομεριες

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Έχουμε μπεί στην δέυτερη εβδομάδα της διαμονής μας στο Πουκέτ και οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι σωστές δίνοντας καταιγίδες και βροχές.
Μέχρι να φεύγαμε απο την Ταϋλανδη σε 7 μέρες ,δεν προβλεπόταν καμία ηλιοφάνεια.
Συχνά οι καταγιδές ξεσπούσαν το βράδυ ,γύρω στις 11 ,λίγο πριν βγούμε για την νυχτερινή έξοδο.Όυτε στο μπαλκόνι δεν μπορούσες να σταθείς απο το αέρα που φυσούσε.
Οπότε απλά ανοίγαμε μια μπύρα και περιμέναμε.
Βγαίνοντας έξω στην Bangla μετα απο βραδυνή βροχή ,παρατηρούσες οτι ο κόσμος που περπατούσε ήταν φυσικά αισθητά πιο λίγος σε σχέση με τις νύχτες που δεν έιχε βρέξει.
Αποφασίζουμε για το club Νew Tiger.Ωραίο μαγαζί ,με καλό ήχο και 2 ορόφους όπου επάνω έχει και χώρο με μπιλιάρδα.
Μέσα πολλοί Άραβες στα τραπέζια και οχι μόνο με ανοιγμένια μπουκάλια.Επίσης πολλοί κάπνιζαν sisha.
Έιχα χρόνια να κάνω ναργιλέ.Παραγγέλουμε και εμείς ενα μήλο και με μια μπύρα έκαστος , αράζουμε στα σκαμπό που βρίσκονται στο μπαλκόνι του δέυτερου ορόφου.Απο εκεί είχαμε θέα όλη την πίστα κάτω και τον κόσμο.
Παρατηρούσα οτι Tαϋλανδές πηγαίναν δύο - δύο, η μία απο αυτές θα ήταν μέτρια και η άλλη απαράδεκτη.
Έχοντας τελίώσει την πρώτη μπύρα μαζι με το ναργιλέ,βρισκόμαστε κάτω για την δέυτερη μπύρα κάνοντας βόλτες και ψάχνοντας για κάποιο καλό πιπίνι.
Βλέπω μια καλή για τα γούστα μου γκόμενα σε τραπέζι με σκαμπό και πιάνω κουβέντα.Δίπλα της μια Ταϋλανδή μεγάλης ηλικίας.
Μετά απο λίγο μου την συστήνει: ''Απο εδώ η μητέρα μου''!!.Ξενέρωσα λίγο σκεφτόμενος την σκήνη όπου θα έφευγα απο το μαγαζί με την κόρη της και τις ευλογίες της.
Τις αφήνω διακριτικά και ξεκινάω καινούργια βόλτα.
Κάπου εκεί αλλάζει το μουσικό ρεπερτόριο του μαγαζιού και απο τα ραδιοφωνικά pop hits που έπαιζαν συχρονισμένα με τα video clips τούς απο τις διάσπαρτες οθόνες του μαγαζιού ,έχουμε περάσει στα τελευταίες Αραβικές επιτυχίες.
Oι Άραβες ''χορέυουν'' με το χαρακτηριστικό κούνημα μέσης και αλλεπάληλο σπάσιμου καρπού προς τα πίσω ένω κάποιοι απο δάυτους ,πετάνε στο αέρα χαρτονομίσματα και οι ταϋλανδες σερβιτόρες να τρέχουν να αρπάξουν ότι πρόλαβουν.
Ένα,δύο,τρία κομμάτια και την κάνουμε.
Πάμε στο live rock club για να αλλάξει η μουσική ''γέυση''.Πίνουμε μια μπύρα και πάμε για Tai-Pan.
Έκει αράζουμε σε τραπέζι μπροστα στον dj.Kάποια στιγμή μας την πέφτουν δύο φίλες.
Αυτή που ερχέται σε μένα φαίνεται λίγο πιωμένη και κολοτρίβεται πριν προλάβει να πεί καλησπέρα.
Κάνουμε τις συστάσεις και τον χαβαλέ και τραβάω την απαραίτητη φωτό για να δώ καλύτερα τι εχω μπροστά μου.
Η τύπισσα του ξάδελφου μου ,ωραία φατσούλα. Η ''δικιά μου'' ,σκυλί του πολέμου.Μου βγάζει όμως μια αίσθηση ότι ξέρει να γαμιέται με τρέλλα.
1500 η ταρίφα και μετά απο λίγο αναχωρούμε με τον ξάδελφο να πηγαίνει πρώτος για το διαμέρισμα και την δικιά μου να με πηγαίνει να φάμε στη γωνια της TAI - PAN ,μέσα σε στενό.Εκεί έχει καντίνα ενα τύπος με φοβερή σούπα αλλα και με τραπεζια - καρέκλες για να την φάς.Ίσως η καλύτερη σούπα που έφαγα στην Ταϋλανδη.
Στην επιστροφή για το διαμέρισμα ,η τύπισσα έδειχνε ότι γουστάρει αυτό που παεί να κάνει.
Άραγμα στο μπαλκόνι μέχρι να ελευθερωθεί το μπάνιο απο το άλλο ΄΄ζευγάρι΄΄ και χαμούρεμα κανα 20 λέπτο στην κούνια.
Μετά λίγο ακόμα σαχλαμπούρδισμα στο κρέβατι και πέρασμα στο μπάνιο απο μέρους της για ντούζ.
Μην περιμένετε να σας πώ οτι βγήκε καλύτερη μετα το ξέβαμα.Το ξέρετε το ποιήμα.Απλά δεν ήταν τόσο σκυλέ.Άλλη μια γκόμενα με σημάδι καισαρικής.3 στα 3 λοιπόν με τις μανάδες.Μπαίνω και εγω για το μπάνιο μου και βγαίνω κάνοντας το καλύτερο γαμήσι στην Ταϋλάνδη.
Πολύ καλο τσιμπούκι και έπειτα εναλλαγή σε πολλές στάσεις με  κορυφαία το reverse cowgirl όπου το κούνημα της ήταν καταπληκτικό.
Γαμιόταν και μια κοίταζε εμένα και μια τον εαυτό της στο καθρέπτη ,στον τοίχο του κρεβατιού.
Τελίωμα μέσα της - με προφυλακτικό - στην ιεραποστολική στάση και σφήξιμο απο μέρους της με χέρια και με πόδια να μην βγώ απο μέσα της και να μεινώ εκεί για κανά 2λεπτο.
Είχα καιρό να ρίξω τέτοιο ιδρώτα.Μπανάκι και ύπνο διότι η ώρα είχε πάει 7.
Κατα τις 10 ξύπνημα απο μέρους της με χάδια και φιλιά αλλά και πεοθηλασμό.Δέυτερο γαμήσι.Αυτή την φορά με καθοδηγεί μετά το τελίωμα εκ μέρους μου να της χαϋδέψω την κλειτορίδα.
Δε τελίωνε εύκολα ,τις πήρε ενα 10 λεπτό με πολλή υπομονή εκ μέρους μου άλλα και μεράκι.Μου είχε πονέσει ο καρπός απο το κούνημα του χερίου μου.Η γκόμενα ήταν μούσκεμα.Τελίωμα εκ μέρους της με βογγητά.Κουλουριάστηκε επάνω μου τρεμάμενη ολόκληρη και φιλώντας με.Έβγαλε αυτο το GFE που πολλοί είχατε γράψει για τις Ταϋλανδές.
Σε όλη την διάρκεια του ύπνου να θέλει να σε αγκαλιάζει
Ξανά ύπνο και κατα την μία το μεσημέρι,ξανά με ξυπνάει για 3ο γύρο!!
Ύπνος πάλι και 4ο γύρος κατα τις 3!!!.
Σηκώνομαι και σκέφτομαι οτι 1500 baht είναι λίγα για τέτοιο γαμήσι.Αντί μεγαλύτερης αμοιβής ,πάμε και την κερνάω φαγητό στην πιτσάρια ''Pizza Company'' πάνω στην παραλιακή οδό.
Ήθελε να έρθει το ίδιο βράδυ ξανά στο σπίτι άλλα έχοντας αποφασίσει να πάμε εκδρομή στo νησί του James Bond,κανονίζουμε να τηλεφωνηθούμε όταν θα γύρναγα απο την εκδρομή.

Συνημμένα

• yourimage.jpg
    yourimage.jpg
    213,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • P1070092.jpg
    P1070092.jpg
    58,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Like
Αντιδράσεις: 968

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
και μία τρίτη φωτό

Συνημμένα

• P1070093.jpg
    P1070093.jpg
    57 KB · Εμφανίσεις: 29

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ναι εγώ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν τα διαδίδουμε !!!
Και ο Κιμ Γιόνγκ Ουν τελευταία δεν αισθάνεται καλά.

Δεν μας λέτε κιόλας τι παίζει με τις ταιλανδέζες στο θέμα γκρίνια μήπως μάθουμε και εμείς οι άπειροι κάτι καινούργιο ??

ΧΑΧΑΧΑ Ρωτα τον F16 αυτος ξερει να σου πει λεπτομερειες!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Θα βρεξει την παρασκευη
Μας πέθανες στη φλυαρία.Οπότε θα αρκεστώ στο προηγούμενο σχόλιο του φίλου newfan ότι η γκρίνια και η ζήλια αποτελεί στη ταιλάνδη εθνικό σπορ. Τις γνώμες ανθρώπων που έχουν μείνει τόσα χρόνια στη χώρα φυσικό είναι να τις σεβόμαστε.

Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η αίσθηση που μου δημιουργήθηκε εμένα ( και όχι μόνο νομίζω)είναι στον αντίποδα της παραπάνω άποψης. Την ζήλια εντάξει την έβλεπα κάπου αλλά τη γκρίνια όχι.Το σκριβώς αντίθετο έβλεπα όσον αφορά τη γκρίνια.  Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότιμας βλέπουν σαν πελάτες που θέλουν να ευχαριστήσουν και απλά παίζουν το ρόλο τους όταν είναι μαζί μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom