Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και εντυπωσεις απο το μπαταμ θα δωσω οταν παω τοχεις ξαναπει

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εγω αν πηγαινα ξανα Pattaya θα εκανα girlfriend μερικες μερες αυτην.
Οκ εδω η 2 φωτο ειναι επαγγελματικες αλλα εμενα μαρεσει και απλη.
Δουλευει σε ξενοδοχειο στην pattaya και ειναι ολα μιλημενα.
Βεβαια εαν καταφερω να παω ταιλανδη θα παμε μονο Bkk.Αν μπορει να ακολουθησει καλως εαν οχι υπαρχουν και Bkk διαθεσιμες.

Και πιο απλη σε φωτο στο δευτερο σετ.

Συνημμένα

• Page1 (2).jpg
    Page1 (2).jpg
    169,6 KB · Εμφανίσεις: 51
  • Page1 (3).jpg
    Page1 (3).jpg
    174,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Like
Αντιδράσεις: 968

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εγω αν πηγαινα ξανα Pattaya θα εκανα girlfriend μερικες μερες αυτην.
Οκ εδω η 2 φωτο ειναι επαγγελματικες αλλα εμενα μαρεσει και απλη.
Δουλευει σε ξενοδοχειο στην pattaya και ειναι ολα μιλημενα.
Βεβαια εαν καταφερω να παω ταιλανδη θα παμε μονο Bkk.Αν μπορει να ακολουθησει καλως εαν οχι υπαρχουν και Bkk διαθεσιμες.

Και πιο απλη σε φωτο στο δευτερο σετ.
ελα τωρα αν ειναι αυτες ταυλανδες εγω ειμαι πιο ασχημος και απο τον ανεστη βλαχο ...ειναι και μιλημενα χαχα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και λορδε για εξηγησε γιατι παιρνεις ειρωνικο υφακι και πετας μισολογα , για πες μας

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Mια διευκρίνηση παιδία.
Δεν είπα οτι όλες οι γκόμενες στη Πατόγκ ζητούσαν 4000 αλλά οτι βρέθηκαν 3 γκόμενες ,η μια άκυρη , η δευτερή πολύ καλή και η τρίτη πάρα πολύ καλή που δήλωσαν αυτή την ταρίφα και αναρωτήθηκα μήπως για βρώ γκόμενα για τα γούστα μου πρέπει να πληρώσω αυτό το ποσό.
Kάπου είπε ο Tekillas boom boom οτι θεωρώ κοροίδα όσουν πλήρωνουν είσοδο στις disco.
Έγραψα πουθενά εγω τέτοιο πράγμα?? Αν τα μαγαζιά ήταν γεμάτα απο γκόμενες έκει θα ήμασταν.
Αλλά και την πρώτη φορά που πήγα στην Ηοllywood και την δεύτερη μαζί με μια γκόμενα , ο κόσμος μέσα ήταν πολύ λίγος.Το περισσότερο κόσμο τον μάζευε η Tai - Pan.
Μήπως πηγαίναμε αργά και έσπαγε ο κόσμος?
Πήγαμε και 2 φορές new tiger και εκεί παίζανε μετά απο κάποια ώρα ,Αραβικά κομμάτια ,προφανώς για να ικανοποιήσουνε την πελατεία τους.
Και εμένα αλλά και του ξάδελφού μου ,αυτοί οι αμανέδες , μας θυμίζουν ελληνικά μπουζούκια κάτι που απεχθανόμαστε διότι δεν ακούμε Ελληνική μουσική.
Και αναγκαζόμασταν και φεύγαμε διότι έτσι και αλλιώς ούτε εκεί βρίσκαμε τις φοβερές γκόμενες αλλά και δεν είχα καμία όρεξη να βλέπω τον Άραβα να χορεύει τα τουρκογύφτικα.
Εγω σε όλο το ταξίδι μαζί με Αεροπόρικα εισητήρια , διαμέρισμα ,φαγήτο ,γκόμενες ,εκδρομές χάλασα 1700.
Είχα να τα χαλάσω τα 3000 ευρώ αλλά δεν ήθελα διότι π.χ. τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο θέλω να πάω σε Αυστρία και Βουλγαρία αντιστοίχα για σκί.
Πρέπει να κάνεις κάπου κράτει.

Πολλές φορές έτρωγα στο εστιατόριο number 6 απέναντι σχεδόν απο το C and N hotel.Φτηνό και καλό φαγητό όπου με 250 baht ,έσκαγες.Ουρά κάθε μέρα απο Κινέζους τουρίστες.
Κάθε απογευμα μετά τις 6 ,το μαγαζί έβαζε δωρεάν φορτηγάκι και σε πήγαινε , 10 λεπτά έξω απο την Πατόνκ,πάνω σε ενα λόφο.Εκεί βρισκόταν το ίδιο εστιατόριο μόνο που αυτό δεν είχε την βαβούρα της πόλης,είχε ώραια θεα,πέρναγε ενα ρυάκι έχοντας απο τον ευχάριστο ήχο του τρεχούμενο νερού και είχε και ευχάριστη θερμοκρασία λόγω της κοντινής βλάστησης.
Όταν τελίωνες το φαγητό σου σε γύρναγε πίσω στην Πατόγκ.
Το προτέινω ανεπιφύλακτα.

Συνημμένα

• P1060881.jpg
    P1060881.jpg
    109,3 KB · Εμφανίσεις: 48
  • P1060882.jpg
    P1060882.jpg
    106,1 KB · Εμφανίσεις: 36

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Και άλλη μία...

Συνημμένα

• yourimage.jpg
    yourimage.jpg
    253,9 KB · Εμφανίσεις: 46

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
παραδεισος με ολη τη σημασια της λεξης

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Mια διευκρίνηση παιδία.
Δεν είπα οτι όλες οι γκόμενες στη Πατόγκ ζητούσαν 4000 αλλά οτι βρέθηκαν 3 γκόμενες ,η μια άκυρη , η δευτερή πολύ καλή και η τρίτη πάρα πολύ καλή που δήλωσαν αυτή την ταρίφα και αναρωτήθηκα μήπως για βρώ γκόμενα για τα γούστα μου πρέπει να πληρώσω αυτό το ποσό.
Kάπου είπε ο Tekillas boom boom οτι θεωρώ κοροίδα όσουν πλήρωνουν είσοδο στις disco.
Έγραψα πουθενά εγω τέτοιο πράγμα?? Αν τα μαγαζιά ήταν γεμάτα απο γκόμενες έκει θα ήμασταν.
Αλλά και την πρώτη φορά που πήγα στην Ηοllywood και την δεύτερη μαζί με μια γκόμενα , ο κόσμος μέσα ήταν πολύ λίγος.Το περισσότερο κόσμο τον μάζευε η Tai - Pan.
Μήπως πηγαίναμε αργά και έσπαγε ο κόσμος?
Πήγαμε και 2 φορές new tiger και εκεί παίζανε μετά απο κάποια ώρα ,Αραβικά κομμάτια ,προφανώς για να ικανοποιήσουνε την πελατεία τους.
Και εμένα αλλά και του ξάδελφού μου ,αυτοί οι αμανέδες , μας θυμίζουν ελληνικά μπουζούκια κάτι που απεχθανόμαστε διότι δεν ακούμε Ελληνική μουσική.
Και αναγκαζόμασταν και φεύγαμε διότι έτσι και αλλιώς ούτε εκεί βρίσκαμε τις φοβερές γκόμενες αλλά και δεν είχα καμία όρεξη να βλέπω τον Άραβα να χορεύει τα τουρκογύφτικα.
Εγω σε όλο το ταξίδι μαζί με Αεροπόρικα εισητήρια , διαμέρισμα ,φαγήτο ,γκόμενες ,εκδρομές χάλασα 1700.
Είχα να τα χαλάσω τα 3000 ευρώ αλλά δεν ήθελα διότι π.χ. τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο θέλω να πάω σε Αυστρία και Βουλγαρία αντιστοίχα για σκί.
Πρέπει να κάνεις κάπου κράτει.

Πολλές φορές έτρωγα στο εστιατόριο number 6 απέναντι σχεδόν απο το C and N hotel.Φτηνό και καλό φαγητό όπου με 250 baht ,έσκαγες.Ουρά κάθε μέρα απο Κινέζους τουρίστες.
Κάθε απογευμα μετά τις 6 ,το μαγαζί έβαζε δωρεάν φορτηγάκι και σε πήγαινε , 10 λεπτά έξω απο την Πατόνκ,πάνω σε ενα λόφο.Εκεί βρισκόταν το ίδιο εστιατόριο μόνο που αυτό δεν είχε την βαβούρα της πόλης,είχε ώραια θεα,πέρναγε ενα ρυάκι έχοντας απο τον ευχάριστο ήχο του τρεχούμενο νερού και είχε και ευχάριστη θερμοκρασία λόγω της κοντινής βλάστησης.
Όταν τελίωνες το φαγητό σου σε γύρναγε πίσω στην Πατόγκ.
Το προτέινω ανεπιφύλακτα.
νικο και μονο που δεν ακους ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΚΑ κλαπατσιμπαλα και αμανεδες και δεν σου αρεσει να βλεπεις χοντρους μουστακαληδες και μουσατους να κουναν τον κωλο τους σαν πουτανες , εισαι φιλος και ανθρωπος με γουστο :)
τωρα για την εισοδο...θα ελεγα ναι για εκει γιατι εχω δει ατομο της παρεας να καθετε ολο το βραδυ 1-5 το πρωι με μιση σινγκα να εχει γινει τσαι στο χερι του και να χαζευει με υφος κλουνεη πιτ γκιρ κλπ μια μιξη με μπολικη ελληνικουρα πανω του οπως βαμμενο κορακι μαλλι ψιλοφουσκομενο να μη φενετε η κασιδα και σταση διαγωνιζομενου μποντυ μπιλντερ μπας και γαμισει τζαμπα η και να γυροφερνει σαν περιπολο το μαγαζι για να μην τον σταματησουν για παραγγελια

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Nικο καλημερα!
Αυτο με την εισοδο δε το λεω γενικα.
Και με φιλους μου που πηγα με ειχαν πει σιγα μη πληρωσω ειδοσο οπως και πολλοι αλλοι το λενε πραμα που θεωρω μλκα γιατι αν σκεφτεσαι ετσι θα πας Patong και δεν θα μπαινεις σε κανενα κλαμπ?
Κοσμο δεν ειχαν γιατι ηταν low season.Ετσι πιστευω.
Παρολο αυτα 2005-2007 σεπτεβριο-μαιο Low season επισης που ημουν εγω tiger,tai pan,baya,banana,safari after club γινοταν πανικος μεσα στα κλαμπ.
Kαι στο soi crocodile τοτε που γινοταν πανικος περσι ιανουαριο ηταν πολυ χαλαρα τα πραματα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ασε ρε στεφαν και συ.
Εσυ το ξερεις οτι πηγαινεις σε agogo και club που οι ιδιοκτητες τους ειναι αραβες?
Αντε αλλαξε και συ καμια χωρα γιατι αρχισαν να σε πειραζουν ολα  :uglystupid: :idiot:
Πανε ινδονησια στα μουσλιμοβιτς αυτα που σε γουσταρουν κιολας.
Εκει που φτηνεις εκει κολας... :birdman: :birdman: :tickedoff:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ασε ρε στεφαν και συ.
Εσυ το ξερεις οτι πηγαινεις σε agogo και club που οι ιδιοκτητες τους ειναι αραβες?
Αντε αλλαξε και συ καμια χωρα γιατι αρχισαν να σε πειραζουν ολα  :uglystupid: :idiot:
Πανε ινδονησια στα μουσλιμοβιτς αυτα που σε γουσταρουν κιολας.
Εκει που φτηνεις εκει κολας... :birdman: :birdman: :tickedoff:
ρε δε πα να ειναι και τζιχαντ και χαμας τους βλεπω ? οχι και το στομαχι μου ειναι στη θεση του
παιζουν σαλαμπαση και μαργαριτη και σαλεα ? οχι και τα αυτακια μου δεν παθαινουν τιποτα
στα μουσλιμοβιτς δε παω ακομα ας ερθουν λιγο πιο πανω να τα πουμε δεν τα φτυνω αλλα δεν αγοραζω αγαπητιληκια
αντε γυρνα στα ακουστικα μη χασεις το τελευταιο χιτ του σαλεα που σε φερνει νοσταλγεια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
stefan
Δεν σε ειρωνευτικα για δυο λογους:
1. Δεν σε ξερω και
2. Δεν με νοιαζεις.
Τελικα για να μη το κουραζουμε απο τα γραφομενα σου φαινεσαι γατος οποτε πηγαινε οπου γουσταρεις, αρκετα ασχοληθηκα.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Σύντροφοι άσχετο...
:helpplea:
Ενοικίαση γουρούνας παίζει στην Πατάγια? Αν ναι, αναλυτικές πληροφορίες plz....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
stefan
Δεν σε ειρωνευτικα για δυο λογους:
1. Δεν σε ξερω και
2. Δεν με νοιαζεις.
Τελικα για να μη το κουραζουμε απο τα γραφομενα σου φαινεσαι γατος οποτε πηγαινε οπου γουσταρεις, αρκετα ασχοληθηκα.
ετσι μπραβο το βρηκες στο τελος  γιατι φανηκε σε νοιαζω με τα δικα σου γροφομενα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ρε παιδιά, συγνώμη για την ηλίθια ερώτηση. Στην ταυλάνδη έχουν την ίδια τάση ρεύματος με την Ελλάδα; Με άλλα λόγια, θα μπορούμε να φορτίσουμε τα τηλέφωνα, κάμερες κλπ στις πρίζες τους;

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006