Τα ειπανε και αλλοι αυτα αγορι!!
οι αλλοι ειναι άλλοι εγω ειμαι ο ΑΛΛΟΣΣ!!!!!!!!
Τα ειπανε και αλλοι αυτα αγορι!!
που τις γνωρισατε τις κανονικες ταυλανδες, (και οχι των μπαρ) και βγαλατε συμπερασμα?Μπράβο ρε Pipi ωραίο άρθρο ποστάρισες.
Το site του Stickman έχει αρκετά ωραία άρθρα για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα.
Το συγκεκριμένο αθροίζει με μεστό τρόπο όλα όσα έχουν γραφτεί και εδώ είτε από τους expacts είτε από τους απλούς ταξιδιώτες .
Και προσοχή το άρθρο μιλάει αποκλειστικά για την νορμάλ κοινωνία της Ταϊλάνδης και όχι την σεξ σκηνή που οι περισσότεροι συναναστρεφόμαστε.
Είναι μιά καλή απάντηση γιατί αφου βάζουμε Χ στο γάμο με τις απίστευτες Ελεινίδες θα πρέπει να μπαίνουν δύο Χ στις Ταιλανδές και δέκα στα κορίτσια της Παττάγιας , της Πατόνγκ κτλ. Το παραμυθάκι της thai true love έχει δράκο και μάλιστα πεινασμένο για χρήμα και "face". Οι εξαιρέσεις ( ελάχιστες) εννοείται ότι επιβεβαιωνουν τον κανόνα......
που τις γνωρισατε τις κανονικες ταυλανδες, (και οχι των μπαρ) και βγαλατε συμπερασμα?
στη παταγια στη πατονγκ και στη σουκουμβιτ
ξερω τουλαχιστον 20 ελληνες παντρεμενους με ταυλανδες, και αλλους τοσους ευρωπαιους-αμερικανους
κανενας δε χωρισε, οι περισσοτερες εργαζονται η θελουν να εργαστουν κανενος η γυναικα του δεν τον παρατησε στα
δυσκολα, μαλιστα φιλη της γυναικας μου παντρεμενη στην αγγλια εργαζετε και στηριζει τον ανδρα της εδω και χρονια
που εχει σοβαρα προβληματα υγειας
κολλατε ετικετες σε εναν λαο (ολες οι ταυλανδες σκεφτονται μονο το χρημα )
λες και ειστε οι ειδημονες της ταυλανδης
με 3 ταξιδια στη πατονγκ και 2 στη παταγια
αυτο παλι οτι οι ασιατισσες ειναι 2 φορες χειροτερες απο τις ελληνιδες
μονο ως ανεκδοτο μπορω να το εκλαβω
τι 20 λεπτο ρε φιλε. Εδω ειχαν και ναργιλεδες για να καπνισουν τα μελαχρινα αγορια.Συγγνωμη στην tiger δηλαδη απο τις 12 εως τις 5 το πρωι παιζει Αραβικα?
Γιατι τελευταια ετσι μας τα παρουσιαζεται ολοι.
Η παιζουν κανα 20λεπτο και το κανετε τοσο θεμα?
φαντασου τι πεινα υπαρχει στον πλανητητι 20 λεπτο ρε φιλε. Εδω ειχαν και ναργιλεδες για να καπνισουν τα μελαχρινα αγορια.
Λοιπον εμπειρια πριν απο 2 ωρες και θα ηθελα προσωπικες αποψεις.
Ρε μάγκες εξηγείστε μου γι αυτα τα μασσάζ. Πληρώνεις 100 ευρω περίπου και γαμάς μια κοπέλα ρομπότ??
χεχεχε
με την μια βεβεα δεν μπορεις να κρινεις,, να βγει συμπερασμα,,
στα 10-15 εχεις ενα ασφαλες μικρο δειγμα για να βγει κονκλουζιον ;) δηλ ξηλωμα 1000-1500ε μονο για
αλλα τωρα 100ρικα για μια ωρα παραμυθι?ουτε στο κιεβο δεν εχει τετιο παπατζηληκι,,η μαλλον,,εχει κι εκει ,αλλα οχι απο πυγμαια..
αξιζει κι η εκδρομη βασικα νομιζω,,το θεμα ειναι οτι ολα αυτα με το σαπουνισμα εν μέρη μπορει να τα κάνει και η γκόμενα που εφερες απο το κλάμπ με 25-30 ευρώ. Τεσπα πεταμένα λεφτά αλλα απο τη στιγμη που δεν μπορω να αλάξω κάτι, συνεχιζω τις διακοπές μου.
Δηλαδή Ταύλανδές γνωρίζεις μόνο στα κωλόμπαρα και σε dating sites ?Καλως τονα και ας άργησε. Που είσαι τόσο καιρό;
Τις Ταιλανδές που αναφέρεις τις γνωρίσαμε εκεί που τις γνώρισες και εσύ. Στα daiting sites. Μόνο που δεν μοστραριστήκαμε για γαμπροί. Για τους 20 γνωστούς σου που μας λες εγώ ξέρω άλλους τόσους που τα κάνανε μαντάρα. Αλλά ξέρεις το κακό με τον Έλληνα είναι ότι μόλις τα σκατώνει είτε εξαφανίζεται είτε κάνει τον κινέζο σαν να μην έγινε τίποτα. Και δυστυχώς αυτοί είναι πολλαπλάσιοι αυτών που αναφέρεις εσύ. Ο Pipi παρέθεσε ένα αρθρο από κάποιον που έστρωσε τον κώλο του και με επιχειρήματα έγραψε την γνώμη του σε 19000 !!!! λέξεις μετά από πολλά χρόνια διαβίωσης εκεί. Αντι με τα αντίστοιχα επιχειρήματα , ως υποστηρικτής της αντιθετης άποψης , να αντικρούσεις τα γραφόμενα του έρχεσαι μια στο εξάμηνο να μας πεις με αγενέστατο τρόπο το πόσο άσχετοι και κακόβουλοι είμαστε εμεις που υποστηρίζουμε την άποψη που δεν σου αρέσει.
Το ζητούμενο αγαπητέ μου φίλε για να μην το κουράζουμε είναι τι αποδέχεται να συμβιβάσει και τι να ανεχθεί καθένας σε μια σχέση είτε με Ελληνίδα είτε με Ταιλανδέζα είτε με με οποιαδήποτε γυναίκα. Ο καθένας έχει τα δικά του στάνταρ και προφανώς τα δικά μου διαφέρουν από τα δικά σου. Όμως αν είσαι διατεθιμένος να πεις αυτό που πιστεύεις με επιχειρήματα θα έχεις και τον αντίλογο στο ίδιο επίπεδο
Ο χώρος εδώ είναι απεριόριστος και το σαιτ που γράφουμε απεριόριστα φιλόξενο.