Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και μια προσφορα προς το φορουμ,για οσους γνωριζουν Αγγλικα.
Ειναι για μενα το κορυφαιο αρθρο που εχει γραφτει και επεξηγει τη Ταυλανδεζικη κουλτουρα.
Οσοι σκεφτονται να μπλεξουν η ηδη εχουν μπλεξει με Ταυλανδεζα ειδικα,ΠΡΕΠΕΙ να το διαβασουν.
Αλλα ακομα και οσοι πεταγονται στη Ταυλανδη αποκλειστικα για σεξοτουρισμο,θα μαθουν και θα καταλαβουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
Το αρθρο αυτο ειναι το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ για οποιον πηγαινει Ταυλανδη και θελει να παρει μια ιδια για το ποσο διαφορετικα σκεφτονται οι Ταυλανδοι σε σχεση με εμας και γενικα τους "Δυτικους"..

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μπράβο ρε Pipi ωραίο άρθρο ποστάρισες.
Το site του Stickman έχει αρκετά ωραία άρθρα για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα.
Το συγκεκριμένο αθροίζει με μεστό τρόπο όλα όσα έχουν γραφτεί και εδώ είτε από τους expacts είτε από τους απλούς ταξιδιώτες .
Και προσοχή το άρθρο μιλάει αποκλειστικά για την νορμάλ κοινωνία της Ταϊλάνδης και όχι την σεξ σκηνή που οι περισσότεροι συναναστρεφόμαστε.
Είναι μιά καλή απάντηση γιατί αφου βάζουμε Χ στο γάμο με τις απίστευτες Ελεινίδες θα πρέπει να μπαίνουν δύο Χ στις Ταιλανδές και δέκα στα κορίτσια της Παττάγιας , της Πατόνγκ κτλ. Το παραμυθάκι της thai true love έχει δράκο και μάλιστα πεινασμένο για χρήμα και "face". Οι εξαιρέσεις ( ελάχιστες) εννοείται ότι επιβεβαιωνουν τον κανόνα......

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η Ταυλανδες και 10 φορες παραπανω αυτες που συμμετεχουν στη βιομηχανια του σεξ,ειναι για δυο μονο πραγματα..
ΤΣΟ και ΛΟ.
ΠΟΥΤΣΟ και ΞΥΛΟ.
Παμε,γαμαμε,παιρναμε καλα και ΤΕΛΟΣ.
Σαφως και εισπρατουμε το GFE για να γινει και λιγο πιο γλυκο (εκτος απο πικαντικο) το γαμησι,αλλα ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
Ουτε αγαπες μετα,ουτε συναισθηματα.

Υ.Γ:Σας μιλαει ενας πολλακις παθων,αλλα επιτελους ΜΑΘΩΝ :grin:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
περνουνε οι μέρες υπερβολικά γρηγορα και δεν εχω προλάβει να κάνω αρκετα πράγματα. Αυριο ειναι το ταξίδι μου για πιπι για 2 ημερο σε ενα καλο ξενοδοχειο long beach περιοχη. Τελικα αποφασισα να πάω μόνος και όχι με καμια πουτάνα γιατι το συμπερασμα που εβγαλα στις 9 μερες που ειμαι εδω, πως οι κοπέλες δεν αξιζουν κάτι άλλο απο γαμίσι. Ως κλασσικος ευρωπαιος με την ηθική που μας διδαξαν οι κοινωνιες μας μου ειναι πολυ δυσκολο να το χωνέψω αυτο που γίνεται εδώ πέρα. Τοσο αδιστακτες πουτανες σαν τις ταιλανδες δεν εχω ξαναδεί. Μπορεί να σε σιχαίνονται αλλά θα σου χαμογελάσουν γλυκά.
3η βραδια κοπέλα που δουλευει σε ξενοδοχείο ως καμαριέρα και την βρίσκω στο ταιγκερ με 1500 για λόνγκ. Πιτσιρίκα κοκκινομαλλα 23 χρονών χοροπηδουσε στο κλαμπ σαν το κατσικι και επειδη απο τον φιλο lyst σαν συμβουλη ξέρω πως αυτές κάνουν το καλυτερο κρεβάτι οπότε και την διάλεξα. Το κορυφαίο της βραδιάς όταν χορευαμε, ενας μαλακοάραβας αρχισε να σκορπάει 20μπατα και όλοι πέσανε στα γονατα για να τα μαζέψουν, η πιτσιρίκα δεν έκανε τέτοια κίνηση και απλά ότι πέσανε επάνω της τα έπιασε. Φεύγοντας ότι λεφτά είχε πιάσει, τα έβαλε στο κουτάκι με τα τιπς για το κλάμπ. Με αυτην την κίνηση μου άρεσε πιο πολύ Περνάμε πολυ ωραία και επειδη ειναι πιτσιρίκα μου βγάζει τρομερη ζωντάνια και συνέχεια να μ στέλενει καλημέρες και καλησπερες με καρδουλες τις επομενες μέρες. Μετα απο 4 μέρες την στέλνω μηνυμα και της λέω πως θέλω να φαμε δειπνο μαζί. Πηγαίνουμε σε ενα εστιατορειο που διαλέγει αυτη, τρώμε αράζουμε και μετα με ρωτάει αν θα κοιμηθουμε μαζι σημερα. Της λέω πως είμαι κουρασμένος και θα πάω για ύπνο μετα το φαγητό και αν θέλει απλα να κοιμηθεί κι αυτη δεν έχω πρόβλημα να ερθει. Και μου πετάει την κορυφαία ατάκα ΄΄δλδ δεν θα με πληρώσεις αν ερθω στο δωματιο σου??΄΄ και της λέω όχι. Μολις το ακούει σταματάει και δεν με ακολουθεί. Ενιωσα πολυ μαλάκας αλλα στην τελική ηξερα που εχω ερθει. Αφου δεν με ακολουθουσε την αφηνω και πάω να κοιμηθώ. Μετά απο λίγο έρχονται απανοτά μηνυματα απο αυτην του στυλ ''θελω να κοιμηθω μαζι σου και hii hello και φατσουλες για να ζουζουνισει. Της στέλνω καληνυχτα και κοιμαμαι. Την επομενη μέρα ξανα μηνυματα. Δεν της ξαναπαντησα και δεν θέλω να της ξαναστείλω.
4η μέρα κλασσικά μια μπύρα στο shippyreck και μετα για ται πεν. Φορτώνω την Πεν, ενα ομορφο κοντοπουτανο απο συνέχεια χορευε. 1500 για λόνγκ. Αφου γαμηθήκαμε και τελειώσαμε και οι 2 μου εξομολογείται γελόντας πως έχει έρθει για 3-4 μέρες εδω απο μπανγκοκ και θα φύγει σε 2 μέρες. Κανονικά μασάζ κάνει αλλά δεν την χαλασε σημερα που έβγαλε εξτρα λεφτά.
5η μέρα όπως και οι άλλες ξυπνάω απογευμα και πάω στο μασατζιδικο που πάω πάντα για ένα κανονικό μασάζ. μετά για ποτάκι και μπυριτσα σε κανα μπράκι στο μπανγκλά και τελος ται πεν για ψωνια. Κάθομαι λιγακι βαρεμενος και ζαλιζμένος απο τα ποτά που έχω ανακατέψει και έρχεται ενας 55αρης με 2 ταιλανδεζες και ζητανε να μοιραστουν το τραπέζι μαζι μου. Ο τύπος λεφτάς και εβγαζε γουστα στην ταιλανδη. Τις παραγγειλε ποτά τα πλήρωσε με κέρασε και ένα σφινάκι και άρχισε να καυλαντίζει με γκομενες απο τα υπολοιπα τραπέζια. Η μια απο τις 2 που ηρθαν μαζι του ηταν η κοπέλα του. Ενα πανέμορφο πλάσμα μάγκες που καθόταν μόνη της και έβλεπε τον άλλον να το παίζει αλλεν ντελόν. Οπως μιλουσαμε την ρωτάω αν δεν την ενοχλει που ο τυπος δεν της δίχνει κανένα σεβασμό και μπροστα της φλερτάρει με άλλες, και με μια φυσικη απάντηση ΄΄πληρώνει καλά΄΄ μου έκοψε τη μιλιά. Αλλά μετά απο κανενα 3 λεπτο σικώνεται και αποχωρει ζητώντας μου συγνώμη για τον γκομενο της ο οποιος μολις φευγουν, πάει και φορτώνει μια σαυρα και φευγουν. Βλέποντας τον τυπο και χαιρετώντας βλέπω ένα πανέμορφο πλάσμα να κάθεται στο ιδιο τραπέζι. Νονγκ στο όνομα 30κατι μαιων και πολυ ευγενική. Μου λέει 1000 για λόνγκ και φεύγουμε. Πρώτα πάμε και τρώμε μια πιτσα και βουρ στο δωμάτιο. Η γκόμενα μου έβγαλε τρομερό πάθος και έπεσε ενα τρομερο γαμησι. Μετά καθσιμένοι κάναμε μια πολύ όμορφη συζητηση που δεν θα το περίμενα απο ταιλανδή να ανοιχτεί τόσο πολύ.
Πηγα καμαλά και κατά παραλία. Μου άρεσε πιο πολύ το κατά λόγω του οτι καμαλά είχε πολυ μα πολυ κυμα.
Απο κλάμπ ταιγκερ μαζευει μονο μαλάκες άραβες και μόνο τσιφτετέλια έχει. Χολιγουντ έχει πολυ δυνατή μουσική και γενικα λίγο κόσμο. Για μένα ται πέν κορυφή μέχρι στιγμής. Σεντακσιον δεν έχω πάει ακόμη.
Ξεκίνησα να ράβω ένα κοστουμι. Αν τελικά δεν βγεί μουφα, θα σας γράψω την διευθυνση.
Εχω σταμπάρει ενα πουτανακι που οποτε πάω δεν μ βγάζει κάποιο ενδιαφέρον. Χτες πήγα και ηταν με εναν άλλον που την φόρτωσε. Η κοπέλα είναι αρρώστια και θα δωσω ότι ζητησει. Οταν την βλέπω μου γυρνάνε τα μυαλα. Navy bar εκει που δουλευει.
Χτές στο shippyreck είχα μια κουβέντα με ενα μπιμπελό ονόματι λεμον. Αφου της κέρασα 3-4 σφινάκια και έπεσαν 3-4 φιλιά, μου είπε πως σχολάει στις 3 και αν θέλω να πάμε για ενα ποτο μετά. Ελα που ντε εγώ στις 3 γαμουσα ειδη την Τζια που φορτωσα απο ται πεν.
Μαγκες μεγαλυτερη ξενερα πραγματικά δεν υπάρχει που πέφτουν στα γοντα να μαζεψουν τα 20 μπατα.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μπράβο ρε Pipi ωραίο άρθρο ποστάρισες.
Το site του Stickman έχει αρκετά ωραία άρθρα για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα.
Το συγκεκριμένο αθροίζει με μεστό τρόπο όλα όσα έχουν γραφτεί και εδώ είτε από τους expacts είτε από τους απλούς ταξιδιώτες .
Και προσοχή το άρθρο μιλάει αποκλειστικά για την νορμάλ κοινωνία της Ταϊλάνδης και όχι την σεξ σκηνή που οι περισσότεροι συναναστρεφόμαστε.
Είναι μιά καλή απάντηση γιατί αφου βάζουμε Χ στο γάμο με τις απίστευτες Ελεινίδες θα πρέπει να μπαίνουν δύο Χ στις Ταιλανδές και δέκα στα κορίτσια της Παττάγιας , της Πατόνγκ κτλ. Το παραμυθάκι της thai true love έχει δράκο και μάλιστα πεινασμένο για χρήμα και "face". Οι εξαιρέσεις ( ελάχιστες) εννοείται ότι επιβεβαιωνουν τον κανόνα......
που τις γνωρισατε τις κανονικες ταυλανδες, (και οχι των μπαρ)  και βγαλατε συμπερασμα?
στη παταγια στη πατονγκ και στη σουκουμβιτ  :jerking:
ξερω τουλαχιστον 20 ελληνες παντρεμενους με ταυλανδες, και αλλους τοσους ευρωπαιους-αμερικανους
κανενας δε χωρισε,  οι περισσοτερες εργαζονται η θελουν να εργαστουν κανενος η γυναικα του δεν τον παρατησε στα
δυσκολα, μαλιστα φιλη της γυναικας μου παντρεμενη στην αγγλια εργαζετε και στηριζει τον ανδρα της  εδω και χρονια
που εχει σοβαρα  προβληματα υγειας
κολλατε ετικετες σε εναν λαο (ολες οι ταυλανδες σκεφτονται μονο το χρημα  :jerking:)
λες και ειστε οι ειδημονες της ταυλανδης
με 3 ταξιδια στη πατονγκ και 2 στη παταγια

αυτο παλι οτι οι ασιατισσες ειναι 2 φορες χειροτερες απο τις ελληνιδες
μονο ως ανεκδοτο μπορω να το εκλαβω

tsiligi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
φευγει καπιοσ κατα αρχεσ ιανουαριου για παρεακι??να κανονισοθμε να τη κανοθμε μαζι για τα παντα ολα εκει περα??λεο κανα  45ημερο να κατσοθμε..

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
που τις γνωρισατε τις κανονικες ταυλανδες, (και οχι των μπαρ)  και βγαλατε συμπερασμα?
στη παταγια στη πατονγκ και στη σουκουμβιτ  :jerking:
ξερω τουλαχιστον 20 ελληνες παντρεμενους με ταυλανδες, και αλλους τοσους ευρωπαιους-αμερικανους
κανενας δε χωρισε,  οι περισσοτερες εργαζονται η θελουν να εργαστουν κανενος η γυναικα του δεν τον παρατησε στα
δυσκολα, μαλιστα φιλη της γυναικας μου παντρεμενη στην αγγλια εργαζετε και στηριζει τον ανδρα της  εδω και χρονια
που εχει σοβαρα  προβληματα υγειας
κολλατε ετικετες σε εναν λαο (ολες οι ταυλανδες σκεφτονται μονο το χρημα  :jerking:)
λες και ειστε οι ειδημονες της ταυλανδης
με 3 ταξιδια στη πατονγκ και 2 στη παταγια

αυτο παλι οτι οι ασιατισσες ειναι 2 φορες χειροτερες απο τις ελληνιδες
μονο ως ανεκδοτο μπορω να το εκλαβω

Καλως τονα και ας άργησε. Που είσαι τόσο καιρό;
Τις Ταιλανδές που αναφέρεις τις γνωρίσαμε εκεί που τις γνώρισες και εσύ. Στα daiting sites. Μόνο που δεν μοστραριστήκαμε για γαμπροί. Για τους 20 γνωστούς σου που μας λες εγώ ξέρω άλλους τόσους που  τα κάνανε μαντάρα. Αλλά ξέρεις το κακό με τον Έλληνα είναι ότι μόλις τα σκατώνει είτε εξαφανίζεται  είτε κάνει τον κινέζο σαν να μην έγινε τίποτα. Και δυστυχώς αυτοί είναι πολλαπλάσιοι αυτών που αναφέρεις εσύ.  Ο Pipi παρέθεσε ένα αρθρο από κάποιον που έστρωσε τον κώλο του και με επιχειρήματα έγραψε την γνώμη του σε 19000 !!!! λέξεις  μετά από πολλά χρόνια διαβίωσης εκεί. Αντι με τα αντίστοιχα επιχειρήματα , ως  υποστηρικτής της αντιθετης άποψης , να αντικρούσεις τα γραφόμενα του έρχεσαι μια στο εξάμηνο να μας πεις με αγενέστατο τρόπο το πόσο άσχετοι και κακόβουλοι είμαστε εμεις που υποστηρίζουμε την άποψη που δεν σου αρέσει.
Το ζητούμενο αγαπητέ μου φίλε για να μην το κουράζουμε είναι τι αποδέχεται να  συμβιβάσει και τι να ανεχθεί καθένας σε μια σχέση είτε με Ελληνίδα είτε με Ταιλανδέζα είτε με με οποιαδήποτε γυναίκα.  Ο καθένας έχει τα δικά του στάνταρ και προφανώς τα δικά μου διαφέρουν από τα δικά σου. Όμως αν είσαι διατεθιμένος να πεις αυτό που πιστεύεις με επιχειρήματα θα έχεις και τον αντίλογο στο ίδιο επίπεδο
Ο  χώρος εδώ είναι απεριόριστος και το σαιτ που γράφουμε απεριόριστα φιλόξενο.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Συγγνωμη στην tiger δηλαδη απο τις 12 εως τις 5 το πρωι παιζει Αραβικα?
Γιατι τελευταια ετσι μας τα παρουσιαζεται ολοι.
Η παιζουν κανα 20λεπτο και το κανετε τοσο θεμα?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αν παιζουν και 5 λεπτα αραβικα τοτε Χ
ολο και καποιο μουσλιμοβιτς με εμπολα εχει σκασει

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
φανταζομαι αν επαιζες εσυ εκει
θα μας ταραζες στον σαλεα και τον τριανταφυλλο

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Συγγνωμη στην tiger δηλαδη απο τις 12 εως τις 5 το πρωι παιζει Αραβικα?
Γιατι τελευταια ετσι μας τα παρουσιαζεται ολοι.
Η παιζουν κανα 20λεπτο και το κανετε τοσο θεμα?
τι 20 λεπτο ρε φιλε. Εδω ειχαν και ναργιλεδες για να καπνισουν τα μελαχρινα αγορια.
Λοιπον εμπειρια πριν απο 2 ωρες και θα ηθελα προσωπικες αποψεις. Ξεκιναω για Κριστιν μασαζ για body to body θελοντας να ζησω αυτην την ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρια που εχετε γραψει τοσοι και τοσοι. Μπαινω μέσα με υποδεχεται ενα πουστης και μ λεει να διαλέξω. Μου προτρινε μερικές που τις εκθείασε αλλά ηταν ολες μπάζα. Διαλέγω ενα μικρό που χαμογελούσε και πληρωνων τα 3300 για να ξεκινησει η διαδικασία. ΜΑΓΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ. Εκτος του μασάζ που απλά η άλλη τρίβεται σαπουναρισμένη επάνω σου δεν έχει να προσφέρει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.  Πριν το γαμήσι οταν με τσιμπουκωνε της λέω να γυρίσει για να την γλύψω. Καθώς την εγλυφα και δεν έβλεπα αντιδράσεις την ρωτάω αν της αρέσει και μ απαντάει ΟΧΙ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. Εχω μείνει μαλάκας με το πουλι στο χέρι και μου πέρασαν σκέψεις να σικωθω και να φυγω χωρις να την γαμησω. Ξεκινάω να την γαμάω και πραγματικά ουτε παγοκολωνα να ηταν. Τελειωνω μπαίνω ντουζ πλένομαι και ετοιμαζομαι να φυγω. Στο διαδρομο μπροστα στο ασανσέρ μου ζητάει τίπ. Της λέω γιατι να σου δωσω τιπ αφου η συμπεριφορά σου ηταν τοοσο κακη. Και να αρχιζει να μ λεει εισαι cheap charlie και το ειχα καταλάβει απο την αρχη. Στην ρεσεπτιον ο πουστης περίμενε εντυπώσεις και αφού του είπα τι και πώς μ λέει ΄΄εγω σου προτινα άλλη κοπέλα ενω εσυ ηθελες την ομορφη'' και την ωρα που μιλούσαμε έρχεται η συγκεκριμένη και να λεει πως προσπάθησα να την φιλήσω.
Ρε μάγκες εξηγείστε μου γι αυτα τα μασσάζ. Πληρώνεις 100 ευρω περίπου και γαμάς μια κοπέλα ρομπότ??

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Συμβαίνουν αυτά φίλε μου
Το κακό είναι ότι κανένας  μας δεν ξέρει που θα του συμβεί για να γλυτώσει τα κερατιάτικα.
Μην ξενερώνεις μετά την ανάποδη έρχεται  πάντα και μια ανέλπιστα καλή φάση.
Μην ξεχνάς ότι είσαι εκεί που χιλιάδες ονειρεύονται να είναι αλλά εσύ είσαι ο μόνος που πραγματικά είναι εκει
καλό βόλι για απόψε  :rockon:4

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
τι 20 λεπτο ρε φιλε. Εδω ειχαν και ναργιλεδες για να καπνισουν τα μελαχρινα αγορια.
Λοιπον εμπειρια πριν απο 2 ωρες και θα ηθελα προσωπικες αποψεις.
Ρε μάγκες εξηγείστε μου γι αυτα τα μασσάζ. Πληρώνεις 100 ευρω περίπου και γαμάς μια κοπέλα ρομπότ??
φαντασου τι πεινα υπαρχει στον πλανητη  :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
με την μια βεβεα δεν μπορεις να κρινεις,, να βγει συμπερασμα,,
στα 10-15 εχεις ενα ασφαλες μικρο δειγμα για να βγει κονκλουζιον  ;) δηλ ξηλωμα 1000-1500ε μονο για
αλλα τωρα 100ρικα για μια ωρα παραμυθι?ουτε στο κιεβο δεν εχει τετιο παπατζηληκι,,η μαλλον,,εχει κι εκει ,αλλα οχι απο πυγμαια.. :grin:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
με την μια βεβεα δεν μπορεις να κρινεις,, να βγει συμπερασμα,,
στα 10-15 εχεις ενα ασφαλες μικρο δειγμα για να βγει κονκλουζιον  ;) δηλ ξηλωμα 1000-1500ε μονο για
αλλα τωρα 100ρικα για μια ωρα παραμυθι?ουτε στο κιεβο δεν εχει τετιο παπατζηληκι,,η μαλλον,,εχει κι εκει ,αλλα οχι απο πυγμαια.. :grin:

το θεμα ειναι οτι ολα αυτα με το σαπουνισμα εν μέρη μπορει να τα κάνει και η γκόμενα που εφερες απο το κλάμπ με 25-30 ευρώ. Τεσπα πεταμένα λεφτά αλλα απο τη στιγμη που δεν μπορω να αλάξω κάτι, συνεχιζω τις διακοπές μου.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
το θεμα ειναι οτι ολα αυτα με το σαπουνισμα εν μέρη μπορει να τα κάνει και η γκόμενα που εφερες απο το κλάμπ με 25-30 ευρώ. Τεσπα πεταμένα λεφτά αλλα απο τη στιγμη που δεν μπορω να αλάξω κάτι, συνεχιζω τις διακοπές μου.
αξιζει κι η εκδρομη βασικα νομιζω,,
τα αλλα οπως πανε,, ;) δωσε ενημερωση παροτι δεν ειμαι ταυ-φαν εχει ενδιαφερον καθε ιστορια  :fuck2:

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
Καλως τονα και ας άργησε. Που είσαι τόσο καιρό;
Τις Ταιλανδές που αναφέρεις τις γνωρίσαμε εκεί που τις γνώρισες και εσύ. Στα daiting sites. Μόνο που δεν μοστραριστήκαμε για γαμπροί. Για τους 20 γνωστούς σου που μας λες εγώ ξέρω άλλους τόσους που  τα κάνανε μαντάρα. Αλλά ξέρεις το κακό με τον Έλληνα είναι ότι μόλις τα σκατώνει είτε εξαφανίζεται  είτε κάνει τον κινέζο σαν να μην έγινε τίποτα. Και δυστυχώς αυτοί είναι πολλαπλάσιοι αυτών που αναφέρεις εσύ.  Ο Pipi παρέθεσε ένα αρθρο από κάποιον που έστρωσε τον κώλο του και με επιχειρήματα έγραψε την γνώμη του σε 19000 !!!! λέξεις  μετά από πολλά χρόνια διαβίωσης εκεί. Αντι με τα αντίστοιχα επιχειρήματα , ως  υποστηρικτής της αντιθετης άποψης , να αντικρούσεις τα γραφόμενα του έρχεσαι μια στο εξάμηνο να μας πεις με αγενέστατο τρόπο το πόσο άσχετοι και κακόβουλοι είμαστε εμεις που υποστηρίζουμε την άποψη που δεν σου αρέσει.
Το ζητούμενο αγαπητέ μου φίλε για να μην το κουράζουμε είναι τι αποδέχεται να  συμβιβάσει και τι να ανεχθεί καθένας σε μια σχέση είτε με Ελληνίδα είτε με Ταιλανδέζα είτε με με οποιαδήποτε γυναίκα.  Ο καθένας έχει τα δικά του στάνταρ και προφανώς τα δικά μου διαφέρουν από τα δικά σου. Όμως αν είσαι διατεθιμένος να πεις αυτό που πιστεύεις με επιχειρήματα θα έχεις και τον αντίλογο στο ίδιο επίπεδο
Ο  χώρος εδώ είναι απεριόριστος και το σαιτ που γράφουμε απεριόριστα φιλόξενο.
Δηλαδή Ταύλανδές γνωρίζεις μόνο στα κωλόμπαρα και σε dating sites ?
Όσον αφορά τον γερο-farang που έγραψε αυτά που έγραψε , σεβαστά μεν , αλλά οδεύει μάλλλον προς τα 70 έτη , οπότε είναι λογικό να τα βλέπει κάπως έτσι τα πράγματα.
Η αυτογνωσία , είναι μια αρετή που πρέπει κανονικά να προηγείται της ειλικρίνειας.
Δηλαδή , καλό είναι να ρίχνουμε μια ματιά πρώτα στον καθρέφτη πριν κριτικάρουμε κάτι.
Όσον αφορά τα γούστα του καθενός και τη σύγκριση ελλεϊνίδων και thai-girls , δεν νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα να το συνεχίσουμε...
Εξάλλου τα "επιχειρήματα" κι ο "αντίλογος"  στα "γούστα" του καθενός , είναι εντελώς περιττά , ανούσια κι αχρείαστα και μάλλον δεν οδηγούν πουθενά , αφού ο καθένας λειτουργεί σύμφωνα μ'αυτά που γουστάρει.
Τα επιχειρήματα , είναι χρήσιμα σε κριτικές ξενοδοχείων κι εστιατορίων.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
reunion βλέπω  :grin:

Stories