Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Σε ένα προηγούμενό μου post είχα γράψει για τις 4 κατηγορίες τουριστών που συνήθως βλέπεις στη Ταιλάνδη.

Οι τύποι που περιγράφετε ανήκουν στη κατηγορία 1, αυτή που εγώ λέω κατσαπλιάδες. Και καμμία γυναίκα ακόμη και η επαγγελματίας δεν τον γουστάρει το κατσαπλιά.

Ο κατσαπλιάς εκτός του ότι είναι αγενής άγαρμπος και καμμιά φορά βρώμικος έχει και ένα άλλο χαρακτητριστικό. Μπορεί σε μια φάση να πετάει 20 μπατα στον αέρα και στην άλλη φάση να παζαρεύει το εκατόμπατο για short time. Και οι κοπέλες οι επαγγελματίες το έχουν μάθει αυτο the hard way.

Παρεμπιπτόντως η δικιά μου κάτω μου έλεγε ότι τους τύπους που πετάνε μάτσα 20μπατα για πλάκα, οι ταιλανδοί τους μαρκάρουν και σε κάποιες περιπτώσεις τους έχουν κάνει τόπι στο ξύλο. Και αυτό γιατί θεωρούν ( και κατά τη γνώμη μου δικαίως ) ότι δεν  μπορούν να παίζουν και να διασκεδάζουν με την ένδεια κάποιων ντόπιων κάνοντάς τους να συμπεριφέρονται όπως οι κότες στο κοτέτσι όταν τους πετάς καλαμπόκι.
Αυτά.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Σε ένα προηγούμενό μου post είχα γράψει για τις 4 κατηγορίες τουριστών που συνήθως βλέπεις στη Ταιλάνδη.

Οι τύποι που περιγράφετε ανήκουν στη κατηγορία 1, αυτή που εγώ λέω κατσαπλιάδες. Και καμμία γυναίκα ακόμη και η επαγγελματίας δεν τον γουστάρει το κατσαπλιά.

Ο κατσαπλιάς εκτός του ότι είναι αγενής άγαρμπος και καμμιά φορά βρώμικος έχει και ένα άλλο χαρακτητριστικό. Μπορεί σε μια φάση να πετάει 20 μπατα στον αέρα και στην άλλη φάση να παζαρεύει το εκατόμπατο για short time. Και οι κοπέλες οι επαγγελματίες το έχουν μάθει αυτο the hard way.

Παρεμπιπτόντως η δικιά μου κάτω μου έλεγε ότι τους τύπους που πετάνε μάτσα 20μπατα για πλάκα, οι ταιλανδοί τους μαρκάρουν και σε κάποιες περιπτώσεις τους έχουν κάνει τόπι στο ξύλο. Και αυτό γιατί θεωρούν ( και κατά τη γνώμη μου δικαίως ) ότι δεν  μπορούν να παίζουν και να διασκεδάζουν με την ένδεια κάποιων ντόπιων κάνοντάς τους να συμπεριφέρονται όπως οι κότες στο κοτέτσι όταν τους πετάς καλαμπόκι.
Αυτά.
πεστα!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
α βρε πουτανα Ταυλανδη τι μας κανεις

πιπινο καλυτερα να μην γραψεις τιποτα γιατι θα στενοχωρηθουν πολλοι που θα τους θυμσεις τυχον παπαριες που εχουν κανει(και γω μεσα σε αυτους )

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
που τις γνωρισατε τις κανονικες ταυλανδες, (και οχι των μπαρ)  και βγαλατε συμπερασμα?
στη παταγια στη πατονγκ και στη σουκουμβιτ  :jerking:
ξερω τουλαχιστον 20 ελληνες παντρεμενους με ταυλανδες, και αλλους τοσους ευρωπαιους-αμερικανους
κανενας δε χωρισε,  οι περισσοτερες εργαζονται η θελουν να εργαστουν κανενος η γυναικα του δεν τον παρατησε στα
δυσκολα, μαλιστα φιλη της γυναικας μου παντρεμενη στην αγγλια εργαζετε και στηριζει τον ανδρα της  εδω και χρονια
που εχει σοβαρα  προβληματα υγειας
κολλατε ετικετες σε εναν λαο (ολες οι ταυλανδες σκεφτονται μονο το χρημα  :jerking:)
λες και ειστε οι ειδημονες της ταυλανδης
με 3 ταξιδια στη πατονγκ και 2 στη παταγια

αυτο παλι οτι οι ασιατισσες ειναι 2 φορες χειροτερες απο τις ελληνιδες
μονο ως ανεκδοτο μπορω να το εκλαβω
Το συγκεκριμενο αρθρο το εχω διαβασει εγω προσωπικα 3 φορες με προσοχη.
Ο τυπος που το εγραψε,υποστηριζει οτι τα συμπερασματα αυτα,τα εχει βγαλει απο την πολυετη συναναστροφη του με απλες καθημερινες Ταυλανδεζες και οχι μπαροβιες της Πατταγια,της Πατονγκ και της Σουκουμβιτ.

Εγω παροτι εχω γνωρισει μονο κωλομπαρουδες στις πουτανοπιατσες,και ελαχιστες,μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου απλες καθημερινες Ταυλανδεζες,προσπαθησα να συγκρινω τα λεγομενα του με τη γνωση που εχω αποκομισει μεσω των λιγοστων εμπειριων μου των τελευταιων 8 χρονων.

Το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι το "προφιλ" των Ταυλανδεζων που σκιαγραφει,εχει πολυ μικρη σχεση με τη πραγματικοτητα.
Οι Ταυλανδεζες που "εργαζονται" στις πουτανοπιατσες,ΕΙΝΑΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ.

Μου φαινεται λογικο λοιπον,ο τυπος να μην εχει περασει ουτε απεξω απο πουτανοπιατσες και να μην εχει γνωρισει μπαροβιες,γι αυτο τα γραφει αυτα.
Προσωπικα πιστευω οτι και οι απλες καθημερινες Ταυλανδεζες του 2014 (το αρθρο εχει γραφτει το 2005),ειναι πολυ χειροτερες απο αυτες που περιγραφει.(Ποσο μαλλον οι "μπαροβιες"..)

ΒΕΒΑΙΑ,αυτο δε σημαινει πως ΟΛΕΣ οι Ταυλανδεζες ειναι ετσι..Σιγουρα θα υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις..
Οι "γενικοτητες" ομως ειναι πολυ χρησιμες ωστε να μπορεις να σκιαγραφησεις το προφιλ ενος λαου,της κουλτουρας και γενικα να εχεις μια αποψη για το τι πρεπει να περιμενεις στις συναναστροφες σου ωστε να φυλαχτεις απο "κακοτοπιες".
Τα "στερεοτυπα" δεν οδηγουν παντα σε ασφαλη συμπερασματα,γιατι πολυ απλα ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.
ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ομως μεταξυ των ανθρωπων μιας χωρας,η μιας περιοχης υπαρχουν..Και ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ να τις γνωριζεις ωστε να εισαι προετοιμασμενος για το χειροτερο.

ΓΙ ΑΥΤΟ ποσταρα αυτο το αρθρο. ;)

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Είναι πολύ καλό και εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι όσοι Έλληνες έχουν παντρευτεί Ταυλανδές, έχουν παντρευτεί τις εξαιρέσεις!
αν και ξέρουν τη νοοτροπία τους! Αν και εδώ έγραφαν το πως σκέφτονται,
γιατί το κάνουν?

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Μετα απο 12 μερες παταγια κι ενω εχω αλλες 10 τα πρωτα συμπερασματα οχι μονο δικα μου αλλα και των 3 φιλων που ειναι εδω:

Τα παντα γινονται για το χρημα.γκομενες που για να φορτωθουν σου κανουν τα απιστευτα κουνηματα στα κλαμπ μετα ανορεχτες βιαστικες ψαχνουν την ξεπετα,ειδικα αμα τις εχεις παζαρεψει.

Καθε 10 μετρα εχει ανοιξει καινουριο γκογκο.ολοι σε κοιτανε στην τσεπη

Καλο μερος για πρωταρηδες αλλα για οσους εχουν εμπειριες απο ταυλανδη μακρυα

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αγαπητέ φίλε Δημήτρη  φυσικά   και όλοι οι άλλοι ,θα ήθελα να μου επιτρέψεις να κάνω  μια δική μου ανάλυση  μετά από τόσα χρόνια διαμονής στην χώρα προσθέτοντας απλώς  την γνώση και την εμπειρία που  αποκόμισα.

Κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι που σίγουρα θα  δυσαρεστήσει πολλούς ένθεν  και ένθεν:

Τι  χαρακτηρίζουμε εμείς νορμάλ γυναίκα  στην Ταΐλάνδη;
Ποια είναι η   νορμάλ  γυναίκα  της  χώρας,  πόση  επαφή έχει  με τους Φάρανγ;

Παρ όλη την   φαινομενικά ανοιχτόκαρδη και   πολλές φόρες  φαινομενικά δουλοπρεπή συμπεριφορά  προς τους Φάρανγ.

Πάντα μα πάντα θα αποτελούν ξένο κομμάτι της κοινωνίας και μάλιστα  ένα κομμάτι μη κοινωνικά αποδεκτό.

Δεν τους  κακολογώ για αυτό  έχουν γίνει στο  μεγαλύτερο διάστημα της ιστορίας του αποδέκτες  πολλών προβλημάτων.

Η ίδια η λέξη  Φάρανγ  αποτελεί παράφραση  των   Γάλλων (French) και του νομίσματος τους φράγκο,  που μέσα από της συνεχείς διεκδικήσεις  απέναντι στο Σιάμ, προσπαθώντας όσο μπορούσαν μέσω των πολέμων   να επεκτείνουν την Γαλλική Ινδοκίνα μόνο δεινά προσέφεραν σε αυτόν τον  λαό.
Έτσι έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν όλους εμάς τους Ευρωπαίους   και όχι μόνο σαν κατακτητές είτε   με την δύναμη των όπλων η λόγο της οικονομικής ευμάρειας.
Άλλωστε η  αποικιοκρατική συμπεριφορά των  περισσοτέρων επισκεπτών  κατά  το “Money me ,up to me” η το ελληνικότατο “  με τον παρά μου και την κυρα μου”  υποδαυλίζουν αυτόν τον σοβινισμό.

Το face  το  πρεστίζ   δηλαδή  μαζί με την οικογένεια είναι τα σημαντικότερα πράγματα  στην ζωή  μιας γυναίκας εδώ.
Δυστυχώς οι περισσότερες  κοπέλες που ασκούν τα  σχετικά  επαγγέλματα, η ακόμη έχουν συναναστροφή με Φάρανγ, εκτός εξαιρουμένου  της υποχρεωτικής συναναστροφής λόγο αντικειμένου εργασίας , μιλώ φυσικά για  μικτές επιχειρήσεις.
Ακόμη και εδώ  οι  συναναστροφές πρέπει  να  περιορίζονται  στον χώρο εργασίας.

Αντιμετωπίζονται με ένα  σχετικό ρατσισμό από τους πολλούς. Αλλά  με   μια βαθιά αποστροφή από  την πλειοψηφία,  θεωρούνται  ωσάν συνεργάτες του εχθρού σε έναν ακήρυκτο οικονομικό πόλεμο.
Η ελπίδα   για ένα γάμο με κάποιον  Ταϊλανδό κοινωνικά αποδεκτό,    γίνονται για αυτές    απειροελάχιστες  έως μηδενικές.
Στην ίδια περίπου  μοίρα  έρχονται  να προσπέσουν και εκείνες,  που μετά από ένα αποτυχημένο γάμο η ακόμα και συμβίωση  με κάποιον Ταϊλανδό,  βρίσκονται  ξαφνικά μόνες συνήθως με  ένα    η δυο παιδιά.

Τοποθετούνται  στο κάτω κάτω ράφι εκτός  εάν ομιλούμε  για πρόσωπα  εξωτερικής εμφάνισης  η οικονομικής κατάστασης πολύ πάνω το μετρίου.

Dating και Άλλα...................................

Συνεχίζεται

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Αγαπητέ φίλε Δημήτρη  φυσικά   και όλοι οι άλλοι ,θα ήθελα να μου επιτρέψεις να κάνω  μια δική μου ανάλυση  μετά από τόσα χρόνια διαμονής στην χώρα προσθέτοντας απλώς  την γνώση και την εμπειρία που  αποκόμισα.

Κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι που σίγουρα θα  δυσαρεστήσει πολλούς ένθεν  και ένθεν:

Τι  χαρακτηρίζουμε εμείς νορμάλ γυναίκα  στην Ταΐλάνδη;
Ποια είναι η   νορμάλ  γυναίκα  της  χώρας,  πόση  επαφή έχει  με τους Φάρανγ;

Παρ όλη την   φαινομενικά ανοιχτόκαρδη και   πολλές φόρες  φαινομενικά δουλοπρεπή συμπεριφορά  προς τους Φάρανγ.

Πάντα μα πάντα θα αποτελούν ξένο κομμάτι της κοινωνίας και μάλιστα  ένα κομμάτι μη κοινωνικά αποδεκτό.

Δεν τους  κακολογώ για αυτό  έχουν γίνει στο  μεγαλύτερο διάστημα της ιστορίας του αποδέκτες  πολλών προβλημάτων.

Η ίδια η λέξη  Φάρανγ  αποτελεί παράφραση  των   Γάλλων (French) και του νομίσματος τους φράγκο,  που μέσα από της συνεχείς διεκδικήσεις  απέναντι στο Σιάμ, προσπαθώντας όσο μπορούσαν μέσω των πολέμων   να επεκτείνουν την Γαλλική Ινδοκίνα μόνο δεινά προσέφεραν σε αυτόν τον  λαό.
Έτσι έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν όλους εμάς τους Ευρωπαίους   και όχι μόνο σαν κατακτητές είτε   με την δύναμη των όπλων η λόγο της οικονομικής ευμάρειας.
Άλλωστε η  αποικιοκρατική συμπεριφορά των  περισσοτέρων επισκεπτών  κατά  το “Money me ,up to me” η το ελληνικότατο “  με τον παρά μου και την κυρα μου”  υποδαυλίζουν αυτόν τον σοβινισμό.

Το face  το  πρεστίζ   δηλαδή  μαζί με την οικογένεια είναι τα σημαντικότερα πράγματα  στην ζωή  μιας γυναίκας εδώ.
Δυστυχώς οι περισσότερες  κοπέλες που ασκούν τα  σχετικά  επαγγέλματα, η ακόμη έχουν συναναστροφή με Φάρανγ, εκτός εξαιρουμένου  της υποχρεωτικής συναναστροφής λόγο αντικειμένου εργασίας , μιλώ φυσικά για  μικτές επιχειρήσεις.
Ακόμη και εδώ  οι  συναναστροφές πρέπει  να  περιορίζονται  στον χώρο εργασίας.

Αντιμετωπίζονται με ένα  σχετικό ρατσισμό από τους πολλούς. Αλλά  με   μια βαθιά αποστροφή από  την πλειοψηφία,  θεωρούνται  ωσάν συνεργάτες του εχθρού σε έναν ακήρυκτο οικονομικό πόλεμο.
Η ελπίδα   για ένα γάμο με κάποιον  Ταϊλανδό κοινωνικά αποδεκτό,    γίνονται για αυτές    απειροελάχιστες  έως μηδενικές.
Στην ίδια περίπου  μοίρα  έρχονται  να προσπέσουν και εκείνες,  που μετά από ένα αποτυχημένο γάμο η ακόμα και συμβίωση  με κάποιον Ταϊλανδό,  βρίσκονται  ξαφνικά μόνες συνήθως με  ένα    η δυο παιδιά.

Τοποθετούνται  στο κάτω κάτω ράφι εκτός  εάν ομιλούμε  για πρόσωπα  εξωτερικής εμφάνισης  η οικονομικής κατάστασης πολύ πάνω το μετρίου.

Dating και Άλλα...................................

Συνεχίζεται

Αγαπητέ φίλε Newfan  δεν έχω  παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Κατά την γνώμη μου είσαι ακριβώς to the point. Και η γνώμη όλων εσάς που ζείτε μέσα στην συγκεκριμένη κοινωνία έχει πολλαπλάσια βαρύτητα από εμάς που επισκεπτόμαστε την χώρα δυο  τρεις  φορές το χρόνο και απλώς παίρνουμε μία οσμή της όλης κατάστασης.
Θα περιμένω να ολοκληρώσεις την γνώμη σου και θα αναφέρω δύο τρία παραδειγματάκια σε σχέση με αυτά που ήδη έχεις αναφέρει.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Είναι πολύ καλό και εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι όσοι Έλληνες έχουν παντρευτεί Ταυλανδές, έχουν παντρευτεί τις εξαιρέσεις!
αν και ξέρουν τη νοοτροπία τους! Αν και εδώ έγραφαν το πως σκέφτονται,
γιατί το κάνουν?

Αγαπητέ φίλε Adiso μιάς και μας κάνεις την τιμή ως ο πονηρός της παρέας να εμφανίζεσαι μόνο για να φυτιλιάζεις  θα πω μια πραγματική ιστορία.

Πριν τρία τέσσερα χρόνια συνάντησα στην Πατόνγκ το καλοκαίρι  ένα συνάδελφο που έγραφε και εδώ πέρα και μιας και μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο κάναμε αρκετά παρέα. Ήταν η πρώτη του φορά στην Ταϊλάνδη και ως εκ τούτου δεν ήξερε την τύφλα του. Για να μην τα πολυλογώ την πρώτη του βραδιά στην χώρα , την πρώτη του βραδιά στην Τiger γνώρισε τον αληθινό  έρωτα με ένα από τα εκεί εργαζόμενα κορίτσια. Αφού πέρασε το σύνολο  σχεδόν των διακοπών του μαζί της , επί πληρωμή φυσικά, επέστρεψε πίσω κρατώντας επαφή μαζί της. Το κορίτσι ψιλιάστηκε  ότι ο τύπος είχε φράγκα και του την έπεσε στο πιο επίσημο με τα γνωστά κλαψουρίσματα . τα miss you, kiss you κτλ. Το παλικάρι  είχε πια αγαπήσει όσο δεν έπαιρνε  και αποφάσισε να της κάνει όλα τα χατήρια αν και πάντα έλεγε όχι πριν την “απαίτηση”  της κοπέλας.

Έτσι σε λίγες μόνο μέρες έγινε μηνιαίος χορηγός για να γυρίσει το κορίτσι στο χωριό του, στέλνοντας  400-500 ευρώ μηνιαίως κατά δήλωση του, πολύ περισσότερα μάλλον στην πραγματικότητα.

Σε λιγότερο από δεκαπέντε μέρες το κορίτσι παραπονέθηκε ότι πήγαινε 30 χλμ  !!!!! με το μηχανάκι για να βρει ιντερνετ καφέ και έτσι ο δικός μας της αγόρασε laptop για να την τσεκάρει κατά δήλωση του. Τελικά για να μην το κουράζω μέσα Δεκέμβρη  με παίρνει τηλέφωνο και μου ανακοινώνει ότι παντρεύεται πριν τα Χριστούγεννα. Πλήρωσε σιν σοτ πάνω από  300.000 μπατ (12.500 ευρώ), πλήρωσε κανά εικοσιχίλιαρο   για τον γάμο και το γλέντι στο χωριό της νύφης, ψώνισε ακριβά δώρα για την οικογένεια της νύφης, και αφού πήρε μια τσάντα της πλάκας δώρο της πεθεράς για την μάνα του επέστρεψε στην πατρίδα περιμένοντας την νύφη που ετοίμαζε τις βίζες για να ακολουθήσει. Όμως και ενώ οι βίζες είχαν τελειώσει από μέρες το κορίτσι δεν ερχόταν. Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι η οικογένεια για να αποδεσμεύσει το κορίτσι ήθελε μηνιαία εισφορά αλληλεγγύης. Προκειμένου να χάσει και την νύφη και να έχει πληρώσει και ένα σκασμό κερατιάτικα το αγόρι μας δέχθηκε και έκοψε μηνιάτικο κανά 300αρι ευρώ για τα έξοδα πεθερικών . Έτσι απλά το πρόβλημα λύθηκε,  το κορίτσι ήρθε στην Ελλάδα και σε ένα μήνα έμεινε έγκυος . Γέννησε ένα υγιέστατο  κοριτσάκι .Την συνέχεια δεν την γνωρίζω μιας και χαθήκαμε με τον συνάδελφο. Ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά και όλες οι αμφιβολίες για την σχέση αυτή να πέσουν στο κενό μιας και υπάρχει και παιδί  πλέον στην μέση .

Σαν τον συγκεκριμένο συνάδελφο  είναι κατά τουλάχιστον 70%-80% οι τύποι που έχουν παντρευτεί Ταϊλανδές. Δεν κρίνω κανένα με την συγκεκριμένη ιστορία αλλά αν με ρώταγες τι θα έκανες από όλα όσα έκανε ο φίλος η απάντηση μου θα ήταν απολύτως τίποτα. Και αν ήμουνα στην θέση τους δεν θα  ήθελα να ξέρουν και πολλοί με ποιόν τρόπο έκανα οικογένεια με μια κομμώτρια από την Ταϊλάνδη,  έφτανε μόνο να με ζηλεύουν οι γύρω μου  ρωτώντας με πως κατάφερα να καψουρέψω μέχρι γάμου τέτοιο γκομενάκι που τα παράτησε όλα για να με ακολουθήσει στην άλλη άκρη του κόσμου, παρά τα 20 και βάλε χρόνια διαφορά μας κτλ. Πεδίο δόξης λαμπρό για ιστορίες για αγρίους…..
Την αλήθεια που δεν μαθαίνουμε ποτέ την γνωρίζουν μόνο ελάχιστοι όπως τα παιδιά που έχουν το ξενοδοχείο στην Πατόνγκ,το παλικάρι που έχει το "Ακρόπολις" στην Πατταγια και μέγιστος πρόεδρος του Πουκέτ....
Αν ποτέ συμμετείχαν αυτοί οι τύποι εδώ παραπάνω από τους μισούς "συναδέλφους" θα είχαν εξαφανιστεί και οι άνθρωποι αυτοί θα ψωμολυσάγανε χάνοντας σχεδόν όλους τους πελάτες τους. Όπως επίσης και κάποιοι υπάλληλοι των δήμων που περνάνε τα διαζύγια στις οικογενιακές μερίδες των αθεράπευτα ρομαντικών........

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Dating

Πότε  δεν είχα ασχοληθεί πραγματικά με το θέμα αυτό.
Μετά από κάποια μηνύματα εδώ φίλων, αποφάσισα  ρίξω μια ματιά. Με την ελπίδα ότι δεν θα παρεξηγηθεί η ταπεινή μου γνώμη  μπορώ  να πω τα εξής:

Ένα 40-50%     των γυναικών εκεί,  ανήκει στον ίδιο χώρο εργασίας  που εξυπηρετεί  τις όποιες ανάγκες του πελάτη.
Βρίσκεται εκεί προς άγρα ενός άλλου είδους πελατών.
Με  προκρατήσεις ρυθμίζοντας έτσι την   ημερομηνία   άφιξης του καθενός αναλόγως  με τις ανάγκες της ατζέντας τους.
(Ηoney can you come  not Monday  but Friday because I go see my parents?)
Φυσικά  με το αμπαλάζ ενός ειδυλλίου  η μάλλον κωμειδυλλίου θα ήταν η  κατάλληλη λέξη .
Ένα 20% περίπου  αποτελείται από  κορίτσια με πολλά χιλιόμετρα που αφού έχουν κλείσει τον κύκλο τους  στο  “καλλιτεχνικό στερέωμα”
(καλλιτεχνικό  πατινάζ επί  ψώλου όπως λέει  κάποιος πολύ αγαπητός φίλος  εδώ).                                          

Αποφάσισαν να στραφούν εκεί   με στόχο  είτε την  επίτευξη μιας άλλης πελατείας  η ακόμη γιατί όχι και την  γνωριμία με  ένα  καινούργιο σύντροφο εάν φυσικά πληρεί τα οποία προσόντα έχουν αυτές θέσει σαν στόχο. Συνήθως οικονομικά.
( Σε αυτές  θα  διακρίνεται πολλές φωτογραφίες  από ευρωπαϊκές η άλλες πρωτεύουσες η πόλεις
Ένα 10%    αποτελείται από άτομα που στερούνται αξιοπρόσεχτης εξωτερικής  εμφάνισης  και   έχουν εναποθέσει  σε αυτά τα σάιτ τις τελευταίες τους ελπίδες.
Υπάρχει και   ένα  10%   κοριτσιών, που προσπαθούν να  αναζητήσουν  μια καινούργια ζωή  είτε πληγωμένες  από άσχημες  εμπειρίες και καταστάσεις,  είτε  θολωμένες  από   την  υπερμεγέθυνση  της    λαμπερής  δυτικού τύπου ζωής, η ακόμα αναζητώντας   καινούργιες  εργασιακές  ευκαιρίες με την λήψη της   πολυπόθητης  βίζας.
Χωρίς  φυσικά    να εννοώ  ότι και μέσα από αυτές τις κατηγοριοποιήσεις   δεν μπορούν  να υπάρξουν   πραγματικά ειδύλλια  με Happy end αλλά αυτά είναι  μόνο μικρές εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Κύριοι , τα πάντα είναι σχετικά.

Έχω δει Ταυλανδέζες να τα τρώνε από κορόιδα, να τους πουλάνε αγάπες και λουλούδια μέχρι και γάμο μαζί τους να κάνουνε (χωρίς να φεύγουν αυτές από την χώρα εννοείται) και να τους έχουν χορηγούς , τις έχω δει όμως και να κόβουν φλέβα για φαρανγκ και να είναι ολη μέρα κι όλη νύχτα μαζί τους χωρίς ούτε ένα BHT.

Φυσικά άμα είσαι γέρος και σαν μαλάκας και φορτώγκας , ε μην περιμένεις και πραγματική αγάπη, αλλά οι Ταυλανδές αγαπάνε πάρα πολύ την πούτσα , και γουστάρουν τρελλά τα ωραία τυπάκια.

Μην ξεχνάτε ότι η χώρα εχει δυσανάλογα πολλές γυναίκες σε σ΄χεση με τους άντρες , και αν συνυπολογίσεις και τα ladyboys (γιατ΄αυτοί είναι και ερμαφροδιτος λαός από την φύση του ) τότε υπάρχει ένα 75-80% που γαμιέται και ένα 20% που γαμάει. Σκεφτείτε μόνο ότι ΟΛΗ η ταυλάνδη έχει 6 εκατομμύρια τουρισμό (ΜΟΝΟ) εκ των οποίων τα 4,5 τα έχει η Πατάγια!!!

Και τέλος μία Ταυλανδέζα που είχα και την ρώτησα γιατί παντρεύτηκε έναν ευρωπαίο που ήταν σαν μαλάκας, μου τα εξήγησε όλα , λέγοντας μου "τον αγαπάω γιατί μας φροντίζει, αλλά δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του..." (εννοείται ότι γαμιότανε με μένα ασύστολα παρά τον "γάμο" της) 

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Τώρα άμα είσαι έτσι ... τι να περιμένεις δηλαδή?

Να σε καψουρευτέι η γκόμενα?

Συνημμένα

• DSC_0233s.JPG
    DSC_0233s.JPG
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 14

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Θα γραψω μερικες σκορπιες σκεψεις και θα παρακαλουσα οσους εχουν μεγαλυτερη εμπειρια απο μενα και ιδιαιτερα οσοι μενουν μονιμα εκει,οπου εχω λαθος να με διορθωσουν....

Ο "Φαρανγκ" (ξενος-μη ασιατης) για τις Ταυλανδες,ειναι ειναι ατομο το οποιο ΔΕΝ απολαμβανει ιδιαιτερου "σεβασμου",οχι μονο απο αυτες,αλλα και απο ολοκληρη τη Ταυλανδικη κοινωνια.

ΚΑΜΜΙΑ "κανονικη" Ταυλανδεζα,(δηλαδη ΟΧΙ της "δουλειας"),δεν εχει ΩΣ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ να παντρευτει φαρανγκ.Τωρα αν κατσει και 1 στα 100 να τη βαρεσει ο ερωτας κατακουτελα,τοτε μιλαμε για ΕΞΑΙΡΕΣΗ...ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ...
Με λιγα λογια,οχι μονο δεν το κυνηγουν,αλλα γενικα ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ.
Στη συντριπτικη λοιπον πλειοψηφια,γαμο με φαρανγκ κανουν μονο ΟΙ ΜΠΑΡΟΒΙΕΣ Ταυλανδες,καθοτι θεωρειται ΞΕΠΕΣΜΟΣ και υποδηλωνει το "ποιον" τους.
ΑΥΤΕΣ οι κοπελες επισης "λογω του FACE",συναγωνιζονται και ποια θα παντρευτει τον πιο πλουσιο και ποια θα χτισει το πιο μεγαλο και κυριλε σπιτι στο χωριο στο Ισααν...

Θυμαμαι μια γκομενα Ταυλανδεζα που ειχα γνωρισει πριν μερικα χρονια στη Μπανγκοκ..Η κοπελα ΔΕΝ ηταν "της δουλειας"..Δουλευε hostess σε γνωστη πολυ κυριλε english pub της Σουκουμβιτ και συμφωνα με τα λεγομενα της,μαζι με τα μπουρμπουαρ ξεπερνουσε πολλες φορες τα 25.000 μπατ μηνιαιως...
Και ετσι πρεπει να ηταν γιατι 2-3 φορες που πηγα,ειδα εκει να συχναζει η αφροκρεμα των φαρανγκ μπιζνεσμεν της Μπανγκοκ και οι τιμες ηταν εξωπραγματικες,ειδικα στο φαγητο...500 μπατ για fish & chips,που ηταν το φτηνοτερο πιατο..Λογικο ειναι και τα μπουρμπουαρ να ηταν "ανεβασμενα"...
Δεν εγινε τελικα τιποτα με τη συγκεκριμενη,απλα καναμε παρεα για λιγο καιρο..Με λιγα λογια ΔΕΝ μου "εκατσε" γιατι ισως ηταν και λιγος ο χρονος της γνωριμιας μας...
Αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση,για αυτο και τη ρωτησα απο περιεργεια τη τελευταια μερα πριν φυγω,ηταν οτι αισθανομουνα πως "με εκρυβε"..Οχι παντα..Οταν ειμασταν δηλαδη με τη παρεα της δεν υπηρχε προβλημα...Οταν ομως μεναμε μονοι μας,οταν περπαταγαμε στο δρομο με ειχε απο αποσταση και γενικα την εβλεπα πως αισθανοταν "αβολα"..Μια βραδια εντωμεταξυ που με ειχε καλεσει σπιτι της για να μου μαγειρεψει,με εμπασε μεσα με χιλιες προφυλαξεις μη μας δει κανεις..
Τη ρωτησα λοιπον και μου ειπε ευθαρσως "ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να με δουν με φαρανγκ μαζι για να μη με "κακοχαρακτηρισουν"..Με φαρανγκ συναναστρεφονται ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ BARGIRLS"..

Οι Ταυλανδοι και οι Ταυλανδες,ως γνωστον δεν ειναι και οι πιο δουλευταραδες ανθρωποι..Αυτος ισως ειναι κι αλλος ενας λογος που καποιες κοπελες επιλεγουν να "εργαστουν" στις πουτανοπιατσες ωστε με λιγο κοπο να βγαζουν το ΕΥΚΟΛΟ χρημα...
Οταν ο μισθος ειναι συνηθως 10 αντε το πολυ 15 χιλιαδες μπατ στη καλυτερη το ΜΗΝΑ,με 12ωρη πολλες φορες καθημερινη δουλεια,αυτα ειναι λεφτα που μια ΟΜΟΡΦΗ μπαροβια τα βγαζει το πολυ στο 10ημερο...τα δε νεαρα ΟΜΟΡΦΑ αγκογκοκοριτσα αυτα τα λεφτα τα βγαζουν ΣΕ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ...Εχω γνωρισει αγκογκοκοριτσο που εκανε μεσο ορο 3-4 SHORT ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...Για βαλτε επι 2000 μπατ συν ποσοστα απο τα ποτα,συν μισθο απο το αγκογκο...
Για τις γκομενες με ΣΠΟΝΣΟΡΑ ας μη μιλησουμε...Αυτες ζουν ζωη "χαρισαμενη" σε βαρος του μαλακα που τους τα χωνει..

Ο "Φαρανγκ" ειναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ,ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΣ...ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ..(παντα σε σχεση με αυτες)...ΑΥΤΟ εχει επικρατησει ως "στερεοτυπο" ειδικα μετα την οικονομικη κριση του 97 που με την υποτιμηση του νομισματος οι ξενοι μπαινανε μεσα στη χωρα και τα γαμουσαν ολα με τα φραγκα τους...

Επισης ΜΗ κρινετε απο μια μικρη "μειοψηφια" των φαρανγκ που τρωνε απο τα καροτσια και βολοδερνουν ολη τη νυχτα με 1-2 μπυρες στις πουτανο-disco...Οι περισσοτεροι φαρανγκ ειναι συνηθως "Μπουκαλατοι"..Και οι γκομενες εκει θεωρουν πως το να πληρωσει ο φαρανγκ για τη διασκεδαση του και 3 και 4 χιλιαδες μπατ καθε βραδυ,ειναι απολυτως ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...Τα δε 2 και 3 χιλιαρικα που σου ζητανε για μια βραδια,θεωρουν οτι ειναι ενα ποσο που ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ μπορεις να πληρωσεις...Ασχετο αν εμεις οι Ελληνες πρεπει να δουλευουμε σα σκυλια πια για να τα βγαλουμε...ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΡΑΝΓΚ ειναι πραγματικα μικρο το ποσο...
Τα δε sin sod των 200-500 χιλιαδων μπατ,θεωρουν οτι για το φαρανγκ ειναι ψιχουλα μπροστα στην "ανταποδωση" του να παρεις το "μπουμπουκι" για γυναικα σου..

Και κατι τελευταιο...Οι λεξεις "ΕΡΩΤΑΣ" και "ΑΓΑΠΗ" εχουν ΠΟΛΥ διαφορετικη σημασια για τις Ταυλανδες,απο οτι για εμας τους Δυτικους...
Οπως επισης και οι εννοιες "οικογενεια","παιδι",φιλος","αδερφος" κλπ κλπ...

Αυτα για την ωρα... :grin:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Κύριοι , τα πάντα είναι σχετικά.

Έχω δει Ταυλανδέζες να τα τρώνε από κορόιδα, να τους πουλάνε αγάπες και λουλούδια μέχρι και γάμο μαζί τους να κάνουνε (χωρίς να φεύγουν αυτές από την χώρα εννοείται) και να τους έχουν χορηγούς , τις έχω δει όμως και να κόβουν φλέβα για φαρανγκ και να είναι ολη μέρα κι όλη νύχτα μαζί τους χωρίς ούτε ένα BHT.

Φυσικά άμα είσαι γέρος και σαν μαλάκας και φορτώγκας , ε μην περιμένεις και πραγματική αγάπη, αλλά οι Ταυλανδές αγαπάνε πάρα πολύ την πούτσα , και γουστάρουν τρελλά τα ωραία τυπάκια.

Μην ξεχνάτε ότι η χώρα εχει δυσανάλογα πολλές γυναίκες σε σ΄χεση με τους άντρες , και αν συνυπολογίσεις και τα ladyboys (γιατ΄αυτοί είναι και ερμαφροδιτος λαός από την φύση του ) τότε υπάρχει ένα 75-80% που γαμιέται και ένα 20% που γαμάει. Σκεφτείτε μόνο ότι ΟΛΗ η ταυλάνδη έχει 6 εκατομμύρια τουρισμό (ΜΟΝΟ) εκ των οποίων τα 4,5 τα έχει η Πατάγια!!!

Και τέλος μία Ταυλανδέζα που είχα και την ρώτησα γιατί παντρεύτηκε έναν ευρωπαίο που ήταν σαν μαλάκας, μου τα εξήγησε όλα , λέγοντας μου "τον αγαπάω γιατί μας φροντίζει, αλλά δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του..." (εννοείται ότι γαμιότανε με μένα ασύστολα παρά τον "γάμο" της) 

Διαφωνώ  κάθετα  με τις απόψεις σου σε πολλά  . Μιά ερώτηση  μόνο με εσένα η σεξουαλική πράξη γινόταν  άνευ χρηματικής αμοιβής;

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
τυποι επειδη ψηνομαι ποσο περιπου στοιχιζει ενα οικονομικο  πορνοταξιδι για μια εβδομαδα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Για 7 μερες θες κανα 850 ευρω πανω κατω για τικετ+χοτελ μαζι.
Απο κει και περα up 2 you τι θα ξοδεψεις.
7 Μερες ειναι πολυ λιγες.

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
λιγες 7 μερες? δηλαδη με κανα χιλιαρικο φιλε με  :fuck2: ειμαι ενταξει?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
και Άλλα

Είχα πει να  το αφήσω για λίγο αργότερα  αυτό το κεφάλαιο αλλά  μια  αναφορά του φίλου  Πιπινομάνιακ   με εξώθησε.
Αλλά  απλώς μια αναφορά  θα κάνω τώρα.

'ΑΥΤΕΣ οι κοπέλες επίσης "λογω του FACE",συναγωνιζονται και ποια θα παντρευτει τον πιο πλουσιο και ποια θα χτισει το πιο μεγαλο και κυριλε σπιτι στο χωριο στο Ισααν.. '

Ισσάν : Αν κάποιοι από εσάς είχατε μεγαλύτερη γνώση της  γλώσσας,  θα ήταν εύκολο να καταλάβετε ότι:
Μια   αρκετά μεγάλη πλειοψηφία αυτών  των  εργαζόμενων κοριτσιών  στην βιομηχανία του σεξ, έχει  μηδαμινή γνώση του  Ισσάν αλλά και γενικότερα της  χώρας, μιας και προέρχεται από τις γειτονικές χώρες.
Πολλά από τα  κορίτσια που ασχολούνται με την εν λόγο εργασία μόνο ευπρόσδεκτα δεν είναι σε  κοινωνικές εκδηλώσεις στον  τόπο καταγωγής και προπάντων σε μεγάλες οικογενειακές συγκεντρώσεις ( γάμους και λοιπά)  .
Μιας και υποβιβάζουν  το πρεστίζ της οικογενείας και την τιμή Πώλησης (SINSOT)  της η των μικρότερων αδελφών .
Χωρίς  βεβαία  αυτό  να είναι απόλυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom