Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Οποτε 850 ευρω τικετ+χοτελ ωραια?
Παμε στο μαμησι τωρα.
Θελεις κανα 25ευρω για μια φθηνη γκομενα. Οποτε θα μαμησεις μονο 4 και παμε στα 950 ευρω συνολο.
Τα 50 που θα περισσεψουν σε φαι και ποτα απο το seven-eleven.  Kαλο ταξιδι.Περιμενουμε Εντυπωσεις.  :rockon: :rockon: :rockon:

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
τυπε με σφαζεις... θα κανω λυσσαλεω παζαρι :rolleyes: σευχαριστω

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Διαφωνώ   κάθετα  με τις απόψεις σου σε πολλά  . Μιά ερώτηση  μόνο με εσένα η σεξουαλική πράξη γινόταν  άνευ χρηματικής αμοιβής;

Ναι, μου 'χει τύχει αρκετές φορές να μην πληρώσω. Και από κανονικό καμάκι (σε πωλήτρια ρούχων σε mall ) , αλλά και σε κοπέλα από μπαρ που την πήρα για "short" (πάντα short λέω) με 800 BHT , και έκατσε μαζί μου 3 μέρες , μέχρι που της είπα μία μαλακία να την ξεφορτωθώ.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
τυπε με σφαζεις... θα κανω λυσσαλεω παζαρι :rolleyes: σευχαριστω
τι σου λενε μωρε οι απλες....
εγω λεω θα γυρισεις με κανα 500αρικο ρεστα τυπε
απλα εχω ενα καλο φιλο εκει τον γνωστο μοχαμεντ ραζντι η ΜΟΜΟ για τους φιλους του
εγω δεν ειμαι , ο κολλητος του ο τεκιλας πιο πανω ομως τρελλα φιλαρακια , αδερφια
εκεινος λοιπον θα σου πει πως θα τη βγαλεις φτηνα (τωρα καθαρα η ομορφα....δεν παιρνω ορκο)
καλα να περασεις φιλε ,,,με το μαλακο τα εξοδα οχι πανω απο 15 γιουργια τη μερα

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
233
Πόντοι
21
Έτσι.

Επίσης, από την παραπάνω φράση του φίλου anacoda, που παρέθεσα, είναι σαν να βγαίνει συμπέρασμα ότι οι μισοί -και βάλε- τουρίστες που επισκέπτονται την Ταϋλάνδη, το κάνουν για να γαμήσουν στην Pattaya, κάτι που προφανώς και ΔΕΝ ισχύει.

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
:headbang2:
τι σου λενε μωρε οι απλες....
εγω λεω θα γυρισεις με κανα 500αρικο ρεστα τυπε
απλα εχω ενα καλο φιλο εκει τον γνωστο μοχαμεντ ραζντι η ΜΟΜΟ για τους φιλους του
εγω δεν ειμαι , ο κολλητος του ο τεκιλας πιο πανω ομως τρελλα φιλαρακια , αδερφια
εκεινος λοιπον θα σου πει πως θα τη βγαλεις φτηνα (τωρα καθαρα η ομορφα....δεν παιρνω ορκο)
καλα να περασεις φιλε ,,,με το μαλακο τα εξοδα οχι πανω απο 15 γιουργια τη μερα

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
233
Πόντοι
21
Καλημέρα απο ραφτ στο Καντσαναμπουρι

Σε εκείνο το 'Jungle Raft' πήγες; Αν ναι, πες μας τιμές κι εντυπώσεις.

Για όσους έχουν πάει στο Kanchanaburi, και δη για τους φυσιολάτρεις, μια ερώτηση:
Αξίζει να πάει κάποιος μονοήμερη (από την πρωτεύουσα) εκδρομή, εφόσον δεν έχει περισσότερο χρόνο;
Ή να το αφήσει για άλλη στιγμή που θα έχει πιο πολύ διαθέσιμο χρόνο;

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
List Of Tallest Buildings In Thailand

Οι ψηλοτεροι Ουρανοξυστες-Πυργοι της Ταιλανδης.

Ο παρακατω πινακας χωριζεται σε 3 κατηγοριες

1.Current : Οι ηδη τρεχων Ουρανοξυστες που υπαρχουν.

2.Under Construction : Οι υποκατασκευη Ουρανοξυστες.

3.Proposed : Προτεινομενα και Μελλοντικα Σχεδια.

Λιστα με το : Ονομα,Υψος,Οροφοι & Χρονολογια για καθε πυργο που χτιστηκε η και θα χτιστει.

Ενδιαφερον δειχνει ο Πυργος Grand Rama IX Iconic Tower Bangkok στα μελλοντικα σχεδια ο οποιος σαρωνει τους παντες με υψος 615 Μετρα διπλασιος απο τον Baiyoke Tower II.

Eνδιαφερον για τους φαν των Πυργων.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Mετά απο 17 ταξίδια και απειρο χρόνο στο διαβασμα για οτιδήποτε αφορά την χώρα να συνοψίσω και εγώ μερικά χαρακτηριστικά που θεωρώ κοινά για τις περισσότερες Ταιλανδές.
1. Καμία δεν θεωρεί ότι η σχέση με farang είναι όνειρο ζωής.
Συμφωνόντας απόλυτα με τον Pipi και έχοντας γνωρίσει καμιά 20 γκομενίτσες που δεν είχαν σχέση με την sex σκηνή μόνο 2 μου είπαν ότι ήθελαν να βγούμε με τις φίλες τους. Και αυτό γιατί ηλπιζαν ότι η κολλητή τους θα κολλήσει με τον δικό μου κολλητό. Λοιποι φίλοι,
παρέες κτλ ήταν σαν να μην υπήρχαν. Προφανώς η ανάγκη για σεξουαλική συνεύρεση μιας και λόγω του ότι ήταν  ηλικιακά στα 25+ και δεν αποτελούσαν target group των ντόπιων, τις κάνει να  κρατούν τις πιο πολλές φορές μυστική τη σχέση με τον farang man.
2. To καλό face αποτελεί μια από τις βασικότερες προτεραιότητες της ζωής τους. Η  υποψία και σχέσης με farang μπορεί να καταρακώσει το face τους.Το είπε και ο φίλος newfan και συμφωνώ απόλυτα μαζί  του.
3. Η λέξη farang γενικά σημαίνει ξένος. Και το εννοούν. Από την μια μεριά είναι αυτοί και απέναντι οι ξένοι. Και αυτό ισχύει ανεξαρτήτου σχέσεως με τον farang. Μου έχει τύχει να ακούσω παντρεμένη Ταιλανδή με farang Γάλλο ο οποίος είχε ξενοδοχείο στο Σαμούι σε συζήτηση με τις φίλες της να αποκαλούν τον σύζυγο όχι με το όνομα του αλλά με την γνωστή λέξη.
Όι Ταιλανδοί σε μεγάλη πλειοψηφία είναι άσχετοι τόσο με την Γεωγραφία όσο και με την ιστορία. Πέρα από τα όποια προβλήματα παιδείας αυτό προκύπτει και  απο μηδαμινό ενδιαφέρον για το οτιδήποτε ξένο.
Αυτό φαίνεται και από το ότι ελάχιστα ταξιδεύουν εκτός χώρας είτε ως τουρίστες είτε ως οικονομικοί μετανάστες.Τίποτα που να αξίζει το ενδιαφέρον τους δεν υπάρχει εκτός της χώρας. Αν δεν υπήρχε και η μεγάλη εισροή τουριστικού συναλλάγματος η σχέση με τους δυτικούς θα ήταν αποκλειστικά μακριά και αγαπημένοι.
4. Το υψηλότερο ιδανικό τους και κυριότερο μέλημα τους είναι η οικογένεια τους. Ισως λόγω των δυσκολιών επιβίωσης μέσα στους αιώνες η συσπείρωση γύρω από την μάνα έγινε ο πρωταρχικός τους σκοπός. Το τρελό είναι ότι ακόμα και στην καλύτερη σχέση γάμου ο δυτικός άντρας ποτέ δεν θα μπορέσει να αποτελέσει πλήρες μέλος αυτής της οντότητας. Ο farang ειδικά στις μη προνομιούχες οικονομικά οικογένειες πάντα θα πρέπει να συμβάλει οικονομικά στο μέγιστο για να απολαμβάνει την ανοχή και μόνο αυτή της thai οικογένειας. Οι περισσότεροι έχουμε δεί την ταινία Hangover 2. Για να καταλάβουμε πια είναι η άποψη των Ταιλανδών για μας τους farang δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την σκηνή στο τραπέζι του γάμου που ο πατέρας της μουνάρας αναφερόταν στον farang γαμπρό του.
5. Όι Ταιλανδοί είναι απίστευτα φιλοχρήματος λαός. Δεν ξέρω αν σε αυτό φταίει η για πολλά χρόνια οικονομική ανέχεια της πλειοψηφίας του λαού αλλά το αποτέλεσμα αυτό δείχνει. Αλλίμονο σε αυτόν που θα μείνει άφραγκος στον τόπο τους. Αυτά που γνωρίζουμε στην Ελλάδα να τα ξεχάσουμε. Ούτε ένα ποτήρι νερο. Τελεία.
Έκανα ένα μικρό πείραμα στα τελευταία μου ταξίδια. Το δείγμα μου ήταν 8 γκομενίτσες επαναλαμβάνω εκτός σεξ σκηνής, με καλή δουλειά και οικονομικά θα έλεγα αρκετά πάνω από το μέσο όρο. Όταν έφευγαν από το δωμάτιο μου επέμεινα να τους πληρώσω το ταξί για την επιστροφή στο σπίτι τους ή για να πάνε στην δουλειά. Πάνω στο τραπέζι είχα αφήσει στην μία μεριά 200 μπατ και στην άλλη ένα πεντακοσάρικο. Τους έλεγα να πάρουν τα χρήματα πάνω απο το τραπέζι. Υπόψιν ότι ελάχιστες διαδρομές στην πρωτεύουσα υπερβαίνουν σε ώρα μη αιχμής τα 200 μπατ. Ως δια μαγείας οι 7 στις 8 τσίμπησαν το πεντακοσαρικάκι. Η μία που απέμεινε με ευχαρίστησε για την προσφορά και μου είπε ότι τα χρήματα της φτάνουν για να πάρει από μόνη της ταξί. Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά ανάλογα παραδείγματα αλλά νομίζω δεν έχει ιδιαίτερο νόημα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Σε εκείνο το 'Jungle Raft' πήγες; Αν ναι, πες μας τιμές κι εντυπώσεις.

Για όσους έχουν πάει στο Kanchanaburi, και δη για τους φυσιολάτρεις, μια ερώτηση:
Αξίζει να πάει κάποιος μονοήμερη (από την πρωτεύουσα) εκδρομή, εφόσον δεν έχει περισσότερο χρόνο;
Ή να το αφήσει για άλλη στιγμή που θα έχει πιο πολύ διαθέσιμο χρόνο;

Πιστευω αξιζει.Ξεκινας Πρωι Πρωι.

Τα σημαντικοτερα που πρεπει να δεις ειναι:
1.Γεφυρα Kwai.
2.Tiger Temple.
3.Erawan National Park.

Aυτα μεταξυ τους εχουν καποια αποσταση.

Μπες στο παρακατω συνδεσμο να παρεις μια ιδεα για τις attraction και τις αποστασεις μεταξυ τους.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Kαι εδω μια φωτο με την χιλιομετρικη αποσταση απο Bangkok-Katchanaburi.

Συνημμένα

• 02.JPG
    02.JPG
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 14

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
1000 ολα μαζι ενοεις τικετ-χοτελ-διασκεδαση?
διασκεδαση ? τι διασκεδαση?
διασκεδαση ειναι να βλεπεις τα ευρουλακια να σωζονται απο τις υαινες μενοντας σε καμι τρυπα με 300-400 μπατ τρωγοντας ενα πιατο ρυζι το μεσιμερι καμια κατσαριδα φλαμπε το βραδακι Η ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΡΑ ΦΥΣΙΚΑ η και μπορει να πας σε κανενα ρεστωραν πατριωτη να κλαφτεις να σου αφησει μισοτιμης κανα πιατο και μετα φυσικα να το καψεις στα αι μπαρ η ινσομνια λιβανιζοντας μια σινγκα που ειναι φτηνοτερη η και τιποτα κανοντας τον ''ελληνα'' γιατι σουηδος δεν κολλαει εδω
αυτα βεβαια μεχρι να σε πιασουν και μετα τρως πορτα ακομα και σε τουαλετες
για γαμησι αστο , αν και μπορει να βρεθει κανενα πουστρακι με βυζια να στον δωσει με 300 μπατ αν ειναι χαροκαμμενο
ολα αυτα βεβαια μεταφραζονται σε ''εξωτικες διακοπες με κρεπαλες και οργια μεσω ποσταρισματων στο φου μπου με τη συνοδεια αναλογων φωτογραφιων σε δωματια και μπαλκονια και πισινες ΑΛΛΩΝ
καθε ομοιοτητα και συγκριση με πραγματικα γεγονοτα ειναι εντελως τυχαια.....

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
233
Πόντοι
21
Πιστευω αξιζει.Ξεκινας Πρωι Πρωι.

Τα σημαντικοτερα που πρεπει να δεις ειναι:
1.Γεφυρα Kwai.
2.Tiger Temple.
3.Erawan National Park.

Aυτα μεταξυ τους εχουν καποια αποσταση.

Μπες στο παρακατω συνδεσμο να παρεις μια ιδεα για τις attraction και τις αποστασεις μεταξυ τους.

Σε ευχαριστώ.
Τα έχω ήδη δει όλα αυτά, μαζί με φωτό και βίντεο.
Στις τίγρεις δεν θέλω να πάω γιατί είναι λεφτά πεταμένα στους "μοναχούς", που κακομεταχειρίζονται τα ζωντανά.
Τα άλλα δύο όμως είναι must  :)
Σκέφτομαι να πάω και με το τραίνο, κι ας είναι αργό, μόνο και μόνο για την ωραία διαδρομή.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Ναι, μου 'χει τύχει αρκετές φορές να μην πληρώσω. Και από κανονικό καμάκι (σε πωλήτρια ρούχων σε mall ) , αλλά και σε κοπέλα από μπαρ που την πήρα για "short" (πάντα short λέω) με 800 BHT , και έκατσε μαζί μου 3 μέρες , μέχρι που της είπα μία μαλακία να την ξεφορτωθώ.
αααπ εδω σε επιασα τυπε ....σε πληρωσαν ομως ?? δεν σε πληρωσαν
εμενα με πληρωσαν κιολας μια βδομαδα δωματιο φαι ποτο και δωρακια και μαλιστα γκομενα που δουλευε σε τραπεζα...οσες μαλακιες και να την ειπα δεν την ξεφωρτονομουν
εκανε παραλληλα και το μοντελο σε γνωστο οικο μοδας στην μπανγκοκ

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Δηλαδη δεν αληθευει το παρακατω κειμενο που αναφερετε για την ιστορια των τιγρεων?

Η και σε αυτο σταχτη στα ματια μας ριχνουν?

Να πω συναμα οτι το show στο tiger zoo sriracha Που παρακολουθησα το σιχαθηκα πραγματικα και ηθελα να φυγω.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
233
Πόντοι
21
Ωραία και πιασάρικη η ιστορία του άρθρου, αλλά έχει ακουστεί και η σχεδόν αντίθετη, πιο ψυχρή αλλά και πιο λογική αν σκεφτείς ότι έχεις να κάνεις με άγρια ζώα και κοιλαράδες "μοναχούς", κατά την οποία:
Οι καημένες οι μεγάλες, είναι όλη τη μέρα μαστουρωμένες, για να κατευναστεί έτσι η αγριότητά τους, και τα μικρά -τα επίσης καημένα- όλη μέρα πίνουν γάλα που τα μπουκώνουν οι επισκέπτες κάθε λίγο και λιγάκι, με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν μεταλλαγμένα και παρά τη φύση τους.
Επίσης, με απλά μαθηματικά έχει διαπιστωθεί πως μετά από κάποια ηλικία, οι μεγαλύτερες "φεύγουν" από αυτό το μέρος (διαφορετικά θα είχε γεμίσει ο τόπος τίγρεις μέσα σε λίγα χρόνια), για να καταλήξουν -δυστυχώς νεκρές- σε άλλου είδους "εμπόριο", στο εξωτερικό  :-

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Μιας και αναφέρετε και κάποια αξιοθέατα για την πρωτεύουσα να πω και γω 2-3 που πήγα.
1. Βρίσκεται κάπου στα περίχωρα της Bangkok το σαιτ γράφει που. Μου το προτεινε και πήγαμε μια γκομενίτσα και περάσαμε αρκετά καλά. Φτάσαμε κατά τις 10.00 το πρωί και γυρίσαμε αργά το απόγευμα. Ζωολογικός κήπος αρκετά καλός, με δυό καταπληκτικά σόου το ένα με δελφίνια και το άλλο με χιπαντζήδες, ένα μέτριο με φώκιες και κάποια άλλα που δεν είδαμε. Είχε και δύο σόου το ένα με πόλεμο στην άγρια δύση και το άλλο κάτι σε διαστημικό James Bond. Αν και το στόρυ τους ήταν αρκετα γελοίο στα μάτια μου ήταν τα σόου που είχαν τον περισσότερο κόσμο. Είχε και καλό υπαιθριο εστιατόριο με τιμές Ταιλάνδης.
2. Καταπληκτικό ενυδρείο , ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα της Ασίας ,στο υπόγειο του  εμπορικού κέντρου Siam Paragon. Εύκολο στην πρόσβαση μέσω skytrain . Με τίποτα μην ξεχάσετε την φωτογραφική μηχανή.
3. Το γνωστό μουσείο με τα κέρινα ομοιόματα στον 7ο νομίζω όροφο του Siam Paragon μπορεί άνετα να συνδιαστεί και με το ενυδρείο. Το καλό είναι ότι ότι μπορείς μέχρι και να ακουμπάς τα εκθέματα με αποτέλεσμα απίστευτου χαβαλέ από φωτογραφίες. Δεν νομίζω να έχουν πολλοί φωτογραφία να χαϊδεύουν το βυζι της Ελισάβετ της Αγγλίας....
Οπωσδήποτε να πάτε με γκομενάκι που έχετε στο ψηστήρι για πήδημα. Θα τρελλαθεί από την χαρά του.Πήδημα σχεδόν σίγουρο. Έκανα τρία στα τρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom