Σε εκείνο το 'Jungle Raft' πήγες; Αν ναι, πες μας τιμές κι εντυπώσεις.
Για όσους έχουν πάει στο Kanchanaburi, και δη για τους φυσιολάτρεις, μια ερώτηση:
Αξίζει να πάει κάποιος μονοήμερη (από την πρωτεύουσα) εκδρομή, εφόσον δεν έχει περισσότερο χρόνο;
Ή να το αφήσει για άλλη στιγμή που θα έχει πιο πολύ διαθέσιμο χρόνο;
Εχει πολλα...πηγα σε αυτο
Ειναι καπως πιο κυριλέ..1900 το απλο ραφτ και 3000 το βιλα ραφτ
Ειναι μεν ραφτ αλλα η πλατφόρμα ειναι βαρεια και δεν κουνιέται απο τους κυματισμούς του νερού οποτε δεν πολυ-καταλαβαίνεις οτι εισαι σε ραφτ...αν δεν ανοίξεις το αιρ κοντισιον ακους ομως τα παντα..το βραδυ εχει πολυ δροσιά δε χρειάστηκε να το ανοίξω
Την πρωτη μερα ειχε λιγο κοσμο ηταν Κυριακή...τη δευτερη ομως ημουν σχεδον μονος (ηταν δευτερα) και ψιλό ανησύχησα μηπως μας σφαξουνε σαν αυτούς στο κο ταο...μην πας σκ εχει κοσμο καθημερινές τελεια...εστειλα τις φωτογραφιες σε ενα φιλο και μου ειπε οτι του θυμηζουνε helloween
Το erawan δε λεει και πολλα κατα τη γνώμη μου, υπερτιμημένο και γινεται και της πουτανας απο κοσμο. Οι καταρράκτες του sai yok ειναι καπως καλύτεροι
Συμφωνόντας απόλυτα με τον Pipi και έχοντας γνωρίσει καμιά 20 γκομενίτσες που δεν είχαν σχέση με την sex σκηνή μόνο 2 μου είπαν ότι ήθελαν να βγούμε με τις φίλες τους. Και αυτό γιατί ηλπιζαν ότι η κολλητή τους θα κολλήσει με τον δικό μου κολλητό. Λοιποι φίλοι,
παρέες κτλ ήταν σαν να μην υπήρχαν. Προφανώς η ανάγκη για σεξουαλική συνεύρεση μιας και λόγω του ότι ήταν ηλικιακά στα 25+ και δεν αποτελούσαν target group των ντόπιων, τις κάνει να κρατούν τις πιο πολλές φορές μυστική τη σχέση με τον farang man.
2. To καλό face αποτελεί μια από τις βασικότερες προτεραιότητες της ζωής τους. Η υποψία και σχέσης με farang μπορεί να καταρακώσει το face τους.
Λιγο άσχετο με αυτο που γράφεις αλλα εγω κανω αγώνα να τις συναντήσω στο πρωτο ραντεβου χωρις συνοδεία γιατι πολλες θελουν να κουβαλησουν και τις φίλες τους μαζι...και αυτο γιατι στο πρωτο ραντεβου πολλες ψιλό-φοβούνται λιγο η αισθάνονται άβολα...αν παντως θελει να σε γνωρίσει στις φίλες της στα επόμενα ραντεβου ειναι καλο δείγμα οτι τουλαχιστον σε βλέπει καπως πιο σοβαρά...και στις δυο περιπτώσεις το αποφεύγω οσο με παιρνει και βεβαια αναλόγως του ποσο τη γουστάρω
Παντως σε αντίθεση ισως με όσα γράφτηκαν εδω τις τελευταίες σελίδες και χωρις να διαφωνώ με την ουσία των πραγμάτων η γνώμη μου ειναι οτι οι ταυλανδεζες του σημερα ειναι πολυ πιο απελευθερωμένες απο οτι ηταν παλαιοτερα στις σχέσεις με φαρανγκ... τι θελω να πω με αυτο...οτι αν καποια ενδιαφέρεται για φαρανγκ δε σημαινει σώνει και καλα πια οτι ειναι καμμένο χαρτί, εχει 2-3 παιδια, δεν την παιρνει κανένας ταυλανδος, ειναι φτώχεια μπλα μπλα μπλα...οχι οτι δεν υπαρχουν και αυτες βεβαια...αλλα δεν ειναι οπως παλια που ηταν μονο αυτη η κατηγορια
Ειπαμε..ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ
Love makes life beautiful
Ρε για θυμησε μου που το εχω δει αυτο που το εχω δει αυτο χαχαχα
Πιπί ψαρωτικο αυτο στο line λεω να το αντιγράψω και εγω
>