Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Δεν διαφωνω σαυτα που λες.
Μακαρι να σέβονται τα ζωα τι να πω.
Οι ταιλανδοι υποτίθεται εχουν καποιο σεβασμο σε Ελεφαντες,Τιγρεις κτλ.
Αν και το θεαμα που ειδα με τοσο υποταγμενες τιγρεις εδειξε το αντιθετο.

Οταν χιλιαδες τουριστες συναναστρέφονται καθημερινα τοσο κοντα σε επαφη με τετοια αγρια ζωα δεν ειναι και το καλυτερο.

Επρεπε κανονικα να ειχαν μια προστατευομενη περιοχη περιφραγμενη στην ζουγκλα (οση απεμεινε) οπως εχουμε και εμεις τις αρκουδες στην καστορια.
Αν ηταν να τις πηγαιναμε στη Σαντoρινη να χορευουν και να βγαινουν Φωτογραφιες οι falangs.

Κερινα ομοιοματα Pattaya επισης κανεις οτι γουσταρεις.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Eνα παραδειγμα εδω ο φιλος μου  καβαλικεψε την catwoman.
Kαγκουρια μεν Χαβαλες δε .

Συνημμένα

• DSC00201.JPG
    DSC00201.JPG
    186,5 KB · Εμφανίσεις: 44

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Τον χρόνο; Νομίζω πως έχει πάνω από 20 εκατομμύρια τουρίστες.
ελα μου, ναι sorry όχι 6 , 26 ήθελα να γράψω. Το ότι είναι λίγα , πάντα γιατί τον τουρισμό τον συγκρίνουμε με τον πληθυσμό (70 εκ).
Και τα 4,5 της Πατάγια είναι πάρα πολλά (περίπου 20% του συνολικού τουρισμού) ή ας πούμε συκρινόμενα με την δικιά μας Μύκονο (που θεωρείται η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας) έχει περίπου 1,5 εκ τουρίστες.

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
αααπ εδω σε επιασα τυπε ....σε πληρωσαν ομως ?? δεν σε πληρωσαν
εμενα με πληρωσαν κιολας μια βδομαδα δωματιο φαι ποτο και δωρακια και μαλιστα γκομενα που δουλευε σε τραπεζα...οσες μαλακιες και να την ειπα δεν την ξεφωρτονομουν
εκανε παραλληλα και το μοντελο σε γνωστο οικο μοδας στην μπανγκοκ
αν λες αλήθεια , από μένα respect!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ωραία και πιασάρικη η ιστορία του άρθρου, αλλά έχει ακουστεί και η σχεδόν αντίθετη, πιο ψυχρή αλλά και πιο λογική αν σκεφτείς ότι έχεις να κάνεις με άγρια ζώα και κοιλαράδες "μοναχούς", κατά την οποία:
Οι καημένες οι μεγάλες, είναι όλη τη μέρα μαστουρωμένες, για να κατευναστεί έτσι η αγριότητά τους, και τα μικρά -τα επίσης καημένα- όλη μέρα πίνουν γάλα που τα μπουκώνουν οι επισκέπτες κάθε λίγο και λιγάκι, με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν μεταλλαγμένα και παρά τη φύση τους.
Επίσης, με απλά μαθηματικά έχει διαπιστωθεί πως μετά από κάποια ηλικία, οι μεγαλύτερες "φεύγουν" από αυτό το μέρος (διαφορετικά θα είχε γεμίσει ο τόπος τίγρεις μέσα σε λίγα χρόνια), για να καταλήξουν -δυστυχώς νεκρές- σε άλλου είδους "εμπόριο", στο εξωτερικό  :-
για το λογο οτι λατρευω τα ζωα και τα παρατηρω εχω να πω οτι πιο κακοποιημενα πλασματα δεν εχω δει απο τις ''φαρμες'' στην ταυλανδη και μιλαμε για ολα τα ζωα χωρις εξαιρεση , εδω τους εαυτους τους δεν σεβονται τα ζωα θα σεβαστουν
ολα γεινονται για το χρημα στο οποιο εχουν εθιστει και εχει γινει ο εφιαλτης τους
μια φορα πηγα σε φαρμα τιγρεων και κροκοδειλων για να ερθω κοντα σε αυτα τα υπεροχα πλασματα οπως και τα υπολοιπα και δεν ξαναπαταω

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δεν διαφωνω σαυτα που λες.
Μακαρι να σέβονται τα ζωα τι να πω.
Οι ταιλανδοι υποτίθεται εχουν καποιο σεβασμο σε Ελεφαντες,Τιγρεις κτλ.
Αν και το θεαμα που ειδα με τοσο υποταγμενες τιγρεις εδειξε το αντιθετο.

Οταν χιλιαδες τουριστες συναναστρέφονται καθημερινα τοσο κοντα σε επαφη με τετοια αγρια ζωα δεν ειναι και το καλυτερο.

Επρεπε κανονικα να ειχαν μια προστατευομενη περιοχη περιφραγμενη στην ζουγκλα (οση απεμεινε) οπως εχουμε και εμεις τις αρκουδες στην καστορια.
Αν ηταν να τις πηγαιναμε στη Σαντoρινη να χορευουν και να βγαινουν Φωτογραφιες οι falangs.

Κερινα ομοιοματα Pattaya επισης κανεις οτι γουσταρεις.
στη φλωρινα φιλε οι αρκουδες οχι στην καστορια....στο νυμφαιο μη μας τρως το μονο καλο που εχει η περιοχη , εκτος απο τη φυση

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Αρε Lyst, 17 ταξιδια. Ζηλευω παντα με την καλη εννοια.
Χαιρομαι οποιος καταφερνει να κανει ταξιδια και να περναει Καλα οπως αυτος θελει.

Δε σκεφτηκες ποτε να συνδιασεις ποτε το ταξιδι και με καμια διπλανη χωρα? πχ.Βιετναμ,Καμποτζη,Λαος?
Βλεπω οτι καταφερνεις να εχει 2 ταξιδια το χρονο.
Εγω θα κανα καποιους συνδιασμους η εστω να αλλαξω και χωρα καποια φορα.

Ξερω το ταξιδι στην Ταιλανδη παντα θα ειναι ημιτελες για εμας οσες φορες και να παμε θελουμε και κατι διαφορετικο να κανουμε η να δουμε.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Και στην Καστορια εχει πινακιδες και φραχτες για αρκουδες τι δεν καταλαβα?
Πηγα 2 φορες τελευταια στην Καστορια.
Ιδου και η ταμπελα αλλα και ο φραχτης.
Εχω ενα συνηθειο να φωτογραφιζω τα παντα.
Να που χρειαζονται καποιες φορες.

Συνημμένα

• DSC07088.JPG
    DSC07088.JPG
    106,6 KB · Εμφανίσεις: 45

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Mετά απο 17 ταξίδια και απειρο χρόνο στο διαβασμα για οτιδήποτε αφορά την χώρα να συνοψίσω και εγώ μερικά χαρακτηριστικά που θεωρώ κοινά για τις περισσότερες Ταιλανδές.
1. Καμία δεν θεωρεί ότι η σχέση με farang είναι όνειρο ζωής.
Συμφωνόντας απόλυτα με τον Pipi και έχοντας γνωρίσει καμιά 20 γκομενίτσες που δεν είχαν σχέση με την sex σκηνή μόνο 2 μου είπαν ότι ήθελαν να βγούμε με τις φίλες τους. Και αυτό γιατί ηλπιζαν ότι η κολλητή τους θα κολλήσει με τον δικό μου κολλητό. Λοιποι φίλοι,
παρέες κτλ ήταν σαν να μην υπήρχαν. Προφανώς η ανάγκη για σεξουαλική συνεύρεση μιας και λόγω του ότι ήταν  ηλικιακά στα 25+ και δεν αποτελούσαν target group των ντόπιων, τις κάνει να  κρατούν τις πιο πολλές φορές μυστική τη σχέση με τον farang man.
2. To καλό face αποτελεί μια από τις βασικότερες προτεραιότητες της ζωής τους. Η  υποψία και σχέσης με farang μπορεί να καταρακώσει το face τους.Το είπε και ο φίλος newfan και συμφωνώ απόλυτα μαζί  του.
3. Η λέξη farang γενικά σημαίνει ξένος. Και το εννοούν. Από την μια μεριά είναι αυτοί και απέναντι οι ξένοι. Και αυτό ισχύει ανεξαρτήτου σχέσεως με τον farang. Μου έχει τύχει να ακούσω παντρεμένη Ταιλανδή με farang Γάλλο ο οποίος είχε ξενοδοχείο στο Σαμούι σε συζήτηση με τις φίλες της να αποκαλούν τον σύζυγο όχι με το όνομα του αλλά με την γνωστή λέξη.
Όι Ταιλανδοί σε μεγάλη πλειοψηφία είναι άσχετοι τόσο με την Γεωγραφία όσο και με την ιστορία. Πέρα από τα όποια προβλήματα παιδείας αυτό προκύπτει και  απο μηδαμινό ενδιαφέρον για το οτιδήποτε ξένο.
Αυτό φαίνεται και από το ότι ελάχιστα ταξιδεύουν εκτός χώρας είτε ως τουρίστες είτε ως οικονομικοί μετανάστες.Τίποτα που να αξίζει το ενδιαφέρον τους δεν υπάρχει εκτός της χώρας. Αν δεν υπήρχε και η μεγάλη εισροή τουριστικού συναλλάγματος η σχέση με τους δυτικούς θα ήταν αποκλειστικά μακριά και αγαπημένοι.
4. Το υψηλότερο ιδανικό τους και κυριότερο μέλημα τους είναι η οικογένεια τους. Ισως λόγω των δυσκολιών επιβίωσης μέσα στους αιώνες η συσπείρωση γύρω από την μάνα έγινε ο πρωταρχικός τους σκοπός. Το τρελό είναι ότι ακόμα και στην καλύτερη σχέση γάμου ο δυτικός άντρας ποτέ δεν θα μπορέσει να αποτελέσει πλήρες μέλος αυτής της οντότητας. Ο farang ειδικά στις μη προνομιούχες οικονομικά οικογένειες πάντα θα πρέπει να συμβάλει οικονομικά στο μέγιστο για να απολαμβάνει την ανοχή και μόνο αυτή της thai οικογένειας. Οι περισσότεροι έχουμε δεί την ταινία Hangover 2. Για να καταλάβουμε πια είναι η άποψη των Ταιλανδών για μας τους farang δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την σκηνή στο τραπέζι του γάμου που ο πατέρας της μουνάρας αναφερόταν στον farang γαμπρό του.
5. Όι Ταιλανδοί είναι απίστευτα φιλοχρήματος λαός. Δεν ξέρω αν σε αυτό φταίει η για πολλά χρόνια οικονομική ανέχεια της πλειοψηφίας του λαού αλλά το αποτέλεσμα αυτό δείχνει. Αλλίμονο σε αυτόν που θα μείνει άφραγκος στον τόπο τους. Αυτά που γνωρίζουμε στην Ελλάδα να τα ξεχάσουμε. Ούτε ένα ποτήρι νερο. Τελεία.
Έκανα ένα μικρό πείραμα στα τελευταία μου ταξίδια. Το δείγμα μου ήταν 8 γκομενίτσες επαναλαμβάνω εκτός σεξ σκηνής, με καλή δουλειά και οικονομικά θα έλεγα αρκετά πάνω από το μέσο όρο. Όταν έφευγαν από το δωμάτιο μου επέμεινα να τους πληρώσω το ταξί για την επιστροφή στο σπίτι τους ή για να πάνε στην δουλειά. Πάνω στο τραπέζι είχα αφήσει στην μία μεριά 200 μπατ και στην άλλη ένα πεντακοσάρικο. Τους έλεγα να πάρουν τα χρήματα πάνω απο το τραπέζι. Υπόψιν ότι ελάχιστες διαδρομές στην πρωτεύουσα υπερβαίνουν σε ώρα μη αιχμής τα 200 μπατ. Ως δια μαγείας οι 7 στις 8 τσίμπησαν το πεντακοσαρικάκι. Η μία που απέμεινε με ευχαρίστησε για την προσφορά και μου είπε ότι τα χρήματα της φτάνουν για να πάρει από μόνη της ταξί. Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά ανάλογα παραδείγματα αλλά νομίζω δεν έχει ιδιαίτερο νόημα.
ξεχνας ομως οτι στο χανγκοβερ 2 ο ταυλανδος πεθερος εθαβε τον φαραγκουλη γαμπρο που ολοι τον ειχαν στο δουλεμα αλλα και ο ιδιος ο πεθερος ειχε φραγκα να πληρωσει το χρεος της ελλαδας του 2012 ;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Και στην Καστορια εχει πινακιδες και φραχτες για αρκουδες τι δεν καταλαβα?
Πηγα 2 φορες τελευταια στην Καστορια.
Ιδου και η ταμπελα αλλα και ο φραχτης.
Εχω ενα συνηθειο να φωτογραφιζω τα παντα.
Να που χρειαζονται καποιες φορες.
ε ναι ρε αυτα ειναι και καλα για να προσεχουν οι οδηγοι ασε που ολο σκοτωνονται οι κακομοιρες
το καταφυγιο ο ''αρκτουρος'' ειναι δυο βηματα απο το σπιτι του παππου μου στο νυμφαιο

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Δες που πινω το Nes cafe μου καθημερινα.
Τουλαχιστον στηριζω Αρκτουρο ρε μαγκακο του πληκτρολογιου.
Εσυ τι κανεις?

oFF TOPIC.

Συνημμένα

• Page1.jpg
    Page1.jpg
    225,4 KB · Εμφανίσεις: 43

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δες που πινω το Nes cafe μου καθημερινα.
Τουλαχιστον στηριζω Αρκτουρο ρε μαγκακο του πληκτρολογιου.
Εσυ τι κανεις?

oFF TOPIC.
μπραβο ρε αλι μπαμπα ευχαριστουμε την κυβερνηση του αφγανοπακισταν για τη συνεισφορα σου

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Sawadee Kaaaaap
Xονδρος και Λιγνος σε Πακια Part III
Να εδω με τα Πακια σε νεες περιπετειες στη νησο Koh Larn.

Συνημμένα

• P3270081.JPG
    P3270081.JPG
    243,8 KB · Εμφανίσεις: 36

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Σε εκείνο το 'Jungle Raft' πήγες; Αν ναι, πες μας τιμές κι εντυπώσεις.
Για όσους έχουν πάει στο Kanchanaburi, και δη για τους φυσιολάτρεις, μια ερώτηση:
Αξίζει να πάει κάποιος μονοήμερη (από την πρωτεύουσα) εκδρομή, εφόσον δεν έχει περισσότερο χρόνο;
Ή να το αφήσει για άλλη στιγμή που θα έχει πιο πολύ διαθέσιμο χρόνο;
Εχει πολλα...πηγα σε αυτο
Ειναι καπως πιο κυριλέ..1900 το απλο ραφτ και 3000 το βιλα ραφτ
Ειναι μεν ραφτ αλλα η πλατφόρμα ειναι βαρεια και δεν κουνιέται απο τους κυματισμούς του νερού οποτε δεν πολυ-καταλαβαίνεις οτι εισαι σε ραφτ...αν δεν ανοίξεις το αιρ κοντισιον ακους ομως τα παντα..το βραδυ εχει πολυ δροσιά δε χρειάστηκε να το ανοίξω
Την πρωτη μερα ειχε λιγο κοσμο ηταν Κυριακή...τη δευτερη ομως ημουν σχεδον μονος (ηταν δευτερα) και ψιλό ανησύχησα μηπως μας σφαξουνε σαν αυτούς στο κο ταο...μην πας σκ εχει κοσμο καθημερινές τελεια...εστειλα τις φωτογραφιες σε ενα φιλο και μου ειπε οτι του θυμηζουνε helloween  :2funny:

Το erawan δε λεει και πολλα κατα τη γνώμη μου, υπερτιμημένο και γινεται και της πουτανας απο κοσμο. Οι καταρράκτες του sai yok ειναι καπως καλύτεροι

Συμφωνόντας απόλυτα με τον Pipi και έχοντας γνωρίσει καμιά 20 γκομενίτσες που δεν είχαν σχέση με την sex σκηνή μόνο 2 μου είπαν ότι ήθελαν να βγούμε με τις φίλες τους. Και αυτό γιατί ηλπιζαν ότι η κολλητή τους θα κολλήσει με τον δικό μου κολλητό. Λοιποι φίλοι,
παρέες κτλ ήταν σαν να μην υπήρχαν. Προφανώς η ανάγκη για σεξουαλική συνεύρεση μιας και λόγω του ότι ήταν  ηλικιακά στα 25+ και δεν αποτελούσαν target group των ντόπιων, τις κάνει να  κρατούν τις πιο πολλές φορές μυστική τη σχέση με τον farang man.
2. To καλό face αποτελεί μια από τις βασικότερες προτεραιότητες της ζωής τους. Η  υποψία και σχέσης με farang μπορεί να καταρακώσει το face τους.
Λιγο άσχετο με αυτο που γράφεις αλλα εγω κανω αγώνα να τις συναντήσω στο πρωτο ραντεβου χωρις συνοδεία γιατι πολλες θελουν να κουβαλησουν και τις φίλες τους μαζι...και αυτο γιατι στο πρωτο ραντεβου πολλες ψιλό-φοβούνται λιγο η αισθάνονται άβολα...αν παντως θελει να σε γνωρίσει στις φίλες της στα επόμενα ραντεβου ειναι καλο δείγμα οτι τουλαχιστον σε βλέπει καπως πιο σοβαρά...και στις δυο περιπτώσεις το αποφεύγω οσο με παιρνει και βεβαια αναλόγως του ποσο τη γουστάρω

Παντως σε αντίθεση ισως με όσα γράφτηκαν εδω τις τελευταίες σελίδες και χωρις να διαφωνώ με την ουσία των πραγμάτων η γνώμη μου ειναι οτι οι ταυλανδεζες του σημερα ειναι πολυ πιο απελευθερωμένες απο οτι ηταν παλαιοτερα στις σχέσεις με φαρανγκ... τι θελω να πω με αυτο...οτι αν καποια ενδιαφέρεται για φαρανγκ δε σημαινει σώνει και καλα πια οτι ειναι καμμένο χαρτί, εχει 2-3 παιδια, δεν την παιρνει κανένας ταυλανδος, ειναι φτώχεια  μπλα μπλα μπλα...οχι οτι δεν υπαρχουν και αυτες βεβαια...αλλα δεν ειναι οπως παλια που ηταν μονο αυτη η κατηγορια

Ειπαμε..ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ  :fuck1: :hammer:
Love makes life beautiful
Ρε για θυμησε μου που το εχω δει αυτο που το εχω δει αυτο χαχαχα
Πιπί ψαρωτικο αυτο στο line λεω να το αντιγράψω και εγω  :2funny: >:cheesy:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    71,7 KB · Εμφανίσεις: 42
  • image.jpg
    image.jpg
    106,9 KB · Εμφανίσεις: 34

04fantomas05