Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Sawadee Kaaaaap
Xονδρος και Λιγνος σε Πακια Part III
Να εδω με τα Πακια σε νεες περιπετειες στη νησο Koh Larn.
ποιο κο λαρν μα πουλας ρε μοχαμεντ , δε λες οτι πηγες τα παιδακια σου εκδρομη με το κτελ στη waterland τοτε που σας εδιωξε η αισε απο το τσαντηρι στο δενδροποταμο γιατι ειχατε να πλυθητε απο τις πλυμμηρες του 2011 , και τρομαξατε και ολα τα παιδακια εκει με τα βακτηρια γιγαντες που απελευθερωσατε
off topic

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φαντομα εκει εμενες?Βραδακι αιωρα και ετσι?
:rockon:
Ποιο βραδάκι πρωι-βραδυ πανω στην αιωρα ημουν χαχα βαριομουνα να παω αλλου
Δεν ειναι το ιδιο με αυτο στο βίντεακι του youtube εχει πολλα river raft
Την επομενη φορα θα δοκιμασω αλλου...αλλα για να μην παρεξηγηθώ τα περισσοτερα και μαλλον τα καλυτερα απο αυτα τα rafts δεν ειναι κοντα στο καντσαναμπουρι αλλα αρκετα έξω...αυτο που ποσταρα ειναι καμια κατοσταρια χιλιόμετρα απο το καντσαναμπουρι

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Παντως σε αντίθεση ισως με όσα γράφτηκαν εδω τις τελευταίες σελίδες και χωρις να διαφωνώ με την ουσία των πραγμάτων η γνώμη μου ειναι οτι οι ταυλανδεζες του σημερα ειναι πολυ πιο απελευθερωμένες απο οτι ηταν παλαιοτερα στις σχέσεις με φαρανγκ... τι θελω να πω με αυτο...οτι αν καποια ενδιαφέρεται για φαρανγκ δε σημαινει σώνει και καλα πια οτι ειναι καμμένο χαρτί, εχει 2-3 παιδια, δεν την παιρνει κανένας ταυλανδος, ειναι φτώχεια  μπλα μπλα μπλα...οχι οτι δεν υπαρχουν και αυτες βεβαια...αλλα δεν ειναι οπως παλια που ηταν μονο αυτη η κατηγορια
πεστα ρε φαντομα σε μερικους που γραφουν σεντονια με το ποσο τελειωμενες ειναι ολες οι ταυλανδες
που κοιτανε φαρανγκ  :jerking: οτι μονο το χρημα της νοιαζει  :jerking:
λες και εχουν γραψει το νομο του Σολωνα  :jerking:
και οτιδηποτε πει καποιος περα
απ αυτο που λεν αυτοι
οτι υπαρχουν νορμαλ νεες κοπελες
στελεχη επιχειρησεων
της νεας μεσοαστικης ταξης της μπανγκοκ που
ψαχνουν ενα πραγματικο ανδρα να τις συγκινησει
και οχι να τις  σπονσοραρει  :uglystupid:
και δεν κομπλαρουν αν
ειναι ταυλανδος η ξενος

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Πόσες είναι αυτές αγαπητέ φίλε;  
Απαρτίζουν τον κανόνα  η την εξαίρεση;
Κινήσεις του  είδους αυτού  :jerking: δεν αποτελούν επιχείρημα  μάλλον αδυναμία  γραφής λόγω κοπώσεως της χειρός.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Απαρτίζουν τον κανόνα  η την εξαίρεση;
Κινήσεις του  είδους αυτού  :jerking: δεν αποτελούν επιχείρημα  μάλλον αδυναμία  γραφής λόγω κοπώσεως της χειρός.
ΜΠΡΑΒΟ ρε Newfan..Απο το στομα μου το πηρες..
Γιατι εγω προσωπικα και ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος απο οσους γραψαμε δεν ειμασταν καθετοι πως ΔΕΝ υπαρχουν και νορμαλ κοπελες στη Ταυλανδη.
Απλα ΟΠΩΣ και να το κανουμε,ειναι η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.
Αυτο σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση δε σημαινει πως δε μπορει να σου τυχει μια καλη κοπελα,να σε ερωτευτει και να κανεις μια υγιεστατη οικογενεια.
Αλλα οι πιθανοτητες ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΑ,θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ..Ψαχνεις ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ και οχι τον κανονα.. ;)

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Απαρτίζουν τον κανόνα  η την εξαίρεση;
Γεια σου ρε μορτη!! Αρχισες παλι τα μαγικα σου..Για πες μας ομως "η κοπωσις της χειρος" τι να σημαινει αραγες?

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.304
Πόντοι
446
Αυτο σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση δε σημαινει πως δε μπορει να σου τυχει μια καλη κοπελα,να σε ερωτευτει και να κανεις μια υγιεστατη οικογενεια.
Πάντως οι πιο "υγιείς" και normal οικογένειες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου , είναι σίγουρα οι original ελληνικές και με διαφορά !
Ελληνίδα σύζυγος-μαμά και Έλληνας σύζυγος-μπαμπάς , συνιστούν χωρίς αμφιβολία το δίδυμο της επιτυχίας....(αλλά και της ευτυχίας...)
Άμα η γυναίκα είναι πουτάνα στην Pattaya κι ο άντρας μπουρδελιάρης-σεξοτουρίστας  , δεν γίνεται να στεριώσει ο γάμος !
Γι'αυτό choose greek και πάνω απ'όλα αξιοπρέπεια....

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Το γαμησατε εντελως το Forun,απο bourdela, το καταντισατε "Πατρις,Θρησκεια,οικογενεια"

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Την αλήθεια που δεν μαθαίνουμε ποτέ την γνωρίζουν μόνο ελάχιστοι όπως τα παιδιά που έχουν το ξενοδοχείο στην Πατόνγκ,το παλικάρι που έχει το "Ακρόπολις" στην Πατταγια και μέγιστος πρόεδρος του Πουκέτ....
Αν ποτέ συμμετείχαν αυτοί οι τύποι εδώ παραπάνω από τους μισούς "συναδέλφους" θα είχαν εξαφανιστεί και οι άνθρωποι αυτοί θα ψωμολυσάγανε χάνοντας σχεδόν όλους τους πελάτες τους. Όπως επίσης και κάποιοι υπάλληλοι των δήμων που περνάνε τα διαζύγια στις οικογενιακές μερίδες των αθεράπευτα ρομαντικών........

Αγαπητέ  φίλε η παρουσία των μονίμων εδώ είναι σχετικά μικρή  έναντι σε άλλες  εθνικότητες τα πάντα μαθαίνονται  σχετικά πολύ γρήγορα.
Τόσο για τους μονίμους    όσο   και για τους   τουρίστες.
Το  τι παραμύθι έχω διαβάσει εδώ μέσα  από  κάποιους που  προσπαθούν  να  παρουσιάσουν την κοπέλα που επέλεξαν για σύντροφο της  ζωής τους άστο καλύτερα.
Δεν είναι όλοι έτσι προς θεού αλλά δυστυχώς είναι αρκετοί.
Πολλοί που προσέρχονται στη πρεσβεία εδώ  δηλώνουν ότι η κοπέλα απασχολείται στη Άλφα επιχείρηση  λες και η πρεσβεία εδώ με ένα τηλέφωνο  στην αστυνομία δεν  μπορεί να ελέγξει.
Δικαίωμα του καθενός  να κάνει τις επιλογές του δικαίωμα του επίσης  να τις  υποστηρίζει.
 Αλλά  το κουτόχορτο  δεν φύεται σε τόσο μεγάλες  ποσότητες εδώ  και  όσο και να προσπαθούν να μας ταΐσουν δεν κατεβαίνει αμάσητο.

Αγαπητέ Γιώργο   σε θεωρώ γνώστη    αλλά επέτρεψε μου να θέσω και πάλι το ερώτημα:
Τι  χαρακτηρίζουμε εμείς νορμάλ γυναίκα  στην Ταΐλάνδη;
Ποια είναι η   νορμάλ  γυναίκα  της  χώρας, κατ αυτούς ;
Η  οπτική γωνιά αγαπητέ  φίλε  είναι διαφορετική δυστυχώς η ευτυχώς.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χαλασε το ψαροχωρι... ετσι με λιγες λεξεις... και τα λεω ΩΜΑ.

1) Καμια τρυφεροτητα
2) how much you give me πρωτη κουβεντα στις περισσοτερες
3) με 1000 μονο θυληκη πανασχημη γατα ερχεται να γαμισεις
4) Στο Ινσομνια πλεον αν σε κοιταξει γκομενα απο μονη της, σε τραβηξει και σχετικα ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!
5) Μεταξυ τους λενε τα παντα, οποτε αν μαθει οτι μια φιλη της γαμηθηκε με 2 χιλ. απο εναν φαλαγκ τοτε αυτος θα πληρωνει ταριφες 2000 αφου τοσο του λενε ΟΛΕΣ! οποτε μη χαλατε την πιατσα... τη χαλασμενη ηδη να μου πεις!
6) Στο γκο γκο σχεδον ολα πηγαν 3 και 5 το μικρο και μεγαλης διαρκειας!!!!!! Στο living dolls 1500 το bar fine!!!!!!!!!!
7) 38 ετον γκομενα στις 5 το πρωι μου ζητησε 2,5 χιλ. για να ερθει!!!
8) Ολες βιαζονται να φυγουν και αν κατσουν τοτε ειναι ενας πουτσος γρηγορα και μετα γυριζοθν πλευρο για υπνο!
Αμα τη γαμισεις και το πρωι θα ειναι ειδηση!!!
9) Καμια ποικιλια απο γυναικες τον Οκτωβριο... χαλι μαυρο... 3 μερες αφορτωτος αφου δεν ηθελα χοιροβοσκο στο δωματιο!!!
τι να πρωτοθυμηθω!!!

Για μας που πηγαμε τοσα ταξιδια ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

για οποιον δεν πηγε ποτε οκ ας παει μια φορα...

* Στα παραπανω δεν θελω καμια διαφωνια τα ειδα και τα εζησα με τα ματια μου...

* Το μονο που καταφερα ειναι να γαμισω μια αγαπουλα μασατζου τσαμπα που με ερωτευθηκε...
σιγα τα αυγα μπροστα στο γεγονος οτι χαλασαν ΟΛΑ ΚΑΤΩ

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
2005-2007 που πηγα Ταιλανδη και δεν ηξερα τιποτα ουτε απο απατεωνιες ουτε απο γυναικες μια χαρα περασα.
Παλι καλα δεν υπηρχε ενημερωση εδω μεσα αλλιως δεν προκειτε να πηγαινα με αυτα που ακουω και βλεπω εδω μεσα.
Οσο λιγοτερα ξερεις γιαυτην την χωρα τοσο Καλυτερα περνας σε αυτην.
ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΓΩ.............

Αφεθείτε λιγο στο νοημα του "Παω Διακοπες"
.......Kαι αφηστε τα οικονομικα θεματα και αν ειναι πιστη γυναικα μια ταιλανδεζα.
Ο αγαπουλης η καποιος με ευαλωτο χαρακτηρα ο οποιος δεν ειχε πολλες εμπειριες στην ζωη του με γυναικες(Ελλαδα) και ο οπιος ζηταει αγαπη,ερωτα και στοργη εστω και ψευτικη τοτε μυαλο κανεις δεν θα τον βαλει και ο ιδιος αν ειναι να καταστραφει θα καταστραφει και με μια Ελληνιδα η με οποιδηποτε γυναικα.

Ξερω ατομα στην ηλικια μου 35 ετων που ακομη γυναικα δεν εχουν φιλησει.Τι λετε?Εαν πανε αυτοι Ταιλανδη δεν θα καταστραφουν?

Μην ξεχναμε και το αλλο...Εχουν γινει τις μοδας οι χωρισμοι στην Ελλαδα ναι η οχι? Βλέπετε πολλα ζευγαρια να στεριωνουν?
Και ολα απο που ξεκινουν? Οι γκρινιες κ.α? Μηπως απο το οικονομικο Κομματι?

NickoYavek

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Για 7 μερες θες κανα 850 ευρω πανω κατω για τικετ+χοτελ μαζι.
Απο κει και περα up 2 you τι θα ξοδεψεις.
7 Μερες ειναι πολυ λιγες.

Κατσε ρε φιλε! Πως γινεται να ειναι τοσα λιγα?! Ενταξει καταλαβαινω οτι η ζωη μπορει να ειναι τρομερα φτηνη εκει αλλα μονο τα εισιτιρια απο ΕΛλαδα που εψαξα απο το ιντερνετ απο διαφορες μηχανες αναζητησεις βρισκουν το λιγοτερο 650 ευρω απο ΑΘηνα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Πες οτι ειναι 700 τα ticket ωραια?
Εμεις απο θεσνικη πχ με turkish τα βρισκουμε με 675 ευρω.
Hotel ενα καλο δωματιο βρισκεις με 25 ευρω ακομη και full season.Μιλαω για Pattaya.
Οποτε χοτελ με τικετ παμε περιπου στα 850 ευρω για 7 μερες που θελει ο φιλος μας.
Μπορεις να βρεις ακομη πιο φθηνο δωματιο αλλα οκ,να μενεις καπου αξιοπρεπεστατα.

NickoYavek

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
με το φαι και κανενα χαλαρο ποτακι ποσο θα παει?
Για να ειμαι ειλικρινης μου φαινονται λιγο πολλα τα 25 ακομα και για αξιοπρεπες ξενοδοχειο για Ταυλανδη.
Στοχος μου ειναι Μπανγκογκ παντως.
Περισσοτερο για διακοπες με ενα γκομενακι θα παω οποτε δεν ανηκω στην κατηγορια πορνοτουριστας  :grin:

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
john666
Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα,αλλα καποιοι δεν μπορουν ακομα να το χωνεψουν!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
χαλασε το ψαροχωρι... ετσι με λιγες λεξεις... και τα λεω ΩΜΑ.

1) Καμια τρυφεροτητα
2) how much you give me πρωτη κουβεντα στις περισσοτερες
3) με 1000 μονο θυληκη πανασχημη γατα ερχεται να γαμισεις
4) Στο Ινσομνια πλεον αν σε κοιταξει γκομενα απο μονη της, σε τραβηξει και σχετικα ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!
5) Μεταξυ τους λενε τα παντα, οποτε αν μαθει οτι μια φιλη της γαμηθηκε με 2 χιλ. απο εναν φαλαγκ τοτε αυτος θα πληρωνει ταριφες 2000 αφου τοσο του λενε ΟΛΕΣ! οποτε μη χαλατε την πιατσα... τη χαλασμενη ηδη να μου πεις!
6) Στο γκο γκο σχεδον ολα πηγαν 3 και 5 το μικρο και μεγαλης διαρκειας!!!!!! Στο living dolls 1500 το bar fine!!!!!!!!!!
7) 38 ετον γκομενα στις 5 το πρωι μου ζητησε 2,5 χιλ. για να ερθει!!!
8) Ολες βιαζονται να φυγουν και αν κατσουν τοτε ειναι ενας πουτσος γρηγορα και μετα γυριζοθν πλευρο για υπνο!
Αμα τη γαμισεις και το πρωι θα ειναι ειδηση!!!
9) Καμια ποικιλια απο γυναικες τον Οκτωβριο... χαλι μαυρο... 3 μερες αφορτωτος αφου δεν ηθελα χοιροβοσκο στο δωματιο!!!
τι να πρωτοθυμηθω!!!

Για μας που πηγαμε τοσα ταξιδια ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

για οποιον δεν πηγε ποτε οκ ας παει μια φορα...

* Στα παραπανω δεν θελω καμια διαφωνια τα ειδα και τα εζησα με τα ματια μου...

* Το μονο που καταφερα ειναι να γαμισω μια αγαπουλα μασατζου τσαμπα που με ερωτευθηκε...
σιγα τα αυγα μπροστα στο γεγονος οτι χαλασαν ΟΛΑ ΚΑΤΩ
τα ειπα εγω πιο πανω , εγω που ειμουν απο τους φανατικοτερους , οτι ειναι καιρος για εμπαργκο , αν και δεν μου ετυχαν τοσο ακραια πραγματα αλλα εχουμε και αρρωστακια της ταυλανδης τι να κανουμε χααχαχαχα
ενα εχω να πω
σαν την ταυλανδη...ΕΧΕΙ
και αλλου
δεν θα ειναι βοιομηχανικη περιοχη δεν θα ειναι εργοστασιο αλλα θα ειναι ομορφοι τοποι διακοπων μετα γαμησιου με λιγοτερα και με περισοτερη ζεστασια

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Εσυ να πας να γραψεις σε νημα του κιεβου της μπρατισλαβας,του σαντασκι μιας και εισαι ειδικος....
Αντε κολογερε παρε ποδι απο δω,ξαφνικα σου φταινε ολα.Ουστττττ  :s&m_2:
Και να μην ερθεις για καφε δεν σε θελουμε..... :referee: :referee:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Μαγκες ο Βουδας με ευλόγησε μετά την πατάτα του cristin massage και εδω και 4 μέρες έιμαι με ένα πλάσμα που μου καλύπτει τα πάντα συναισθηματικα και σεξουαλικά. Οποτε δεν μου βγαινει πλεον να γαμάω άλλη διαφορετική κάθε βράδυ. Ξηγημένη κοπέλα και λεφτά δεν μου έχει ζητήσει.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μαγκες ο Βουδας με ευλόγησε μετά την πατάτα του cristin massage και εδω και 4 μέρες έιμαι με ένα πλάσμα που μου καλύπτει τα πάντα συναισθηματικα και σεξουαλικά. Οποτε δεν μου βγαινει πλεον να γαμάω άλλη διαφορετική κάθε βράδυ. Ξηγημένη κοπέλα και λεφτά δεν μου έχει ζητήσει.
Προσεξε τη παγιδα... ;)
Ερχεται... :grin:
Μη ρωτησεις λεπτομερειες...
Θα καταλαβεις σε λιγες μερες... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom