mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
εγω παντως θα τους τραγουδησω.
[youtube=425,350]lDTVFbTHB5w[/youtube]
μην το ξεχναμε !!!
[youtube=425,350]lDTVFbTHB5w[/youtube]
μην το ξεχναμε !!!
σήμερα είπα να ασχοληθώ με την προφύλαξη, οπότε .....
04fantomas05 αν δεν πειράζει και τους υπόλοιπους...συνέχισε να ενημερώνεις για τα θέματα τις thai και τον γύρο κρατών
(π.χ. Μυανμαρ.)
επισης ενημερωσε αν ξερεις για την siem reap στην καμποτζη.
ο λορδος μου ελεγε οτι αξιζει εκει γενικως,και για αξιοθεατα και "ψωνια".
και εχει και πτηση απο μπανγκοκ.
όλη μαζί βουρ στον πατσάετοιμαζομαι και για τις δικες μου εξορμησεις...αααμμμμ τι? μονο εσεις θα περνατε καλα?
ο φαντομας μονο λιγο καιρο ξαποσταινει, και ξανα προς τη δοξα τραβα.Διαβαστε εδω αλλη μια "ρομαντικη" ιστοριουλα απο το σωρο. Τοπος εκτελεσης: που αλλου? Παταγια...
να πω και για την χθεσινοβραδυνη συναντηση στη soi 6.
παρωντες, mimikos bmw και με μεγαλη μας χαρα γνωρισαμε τους vasos giorgospapa.πιστευω οι δυο τελευταιοι να μην επληξαν για την "εκτος ελλαδας γενικα" συζητηση μας.
αληθεια ο ροκος που χαθηκε, παει καιρος.. ζει με τις αναμνησεις κι αυτος, απολοτελα..
ειναι τοσο ξαφνικες οι συναντησεις, γιατι κανεις δεν ξερει ποτε μπορει,τελευταια στιγμη παντα. ο bmw mimikos μενουμε πολυ κοντα και ειναι παντα παροντες, παντως πρεπει να δειτε ολοι το παθος του μιμικου για την ταυλανδη, ειλικρινα ειναι παθιασμενος, ολοι νομιζετε οτι εγω εχω τη μεγαλυτερη τρελλα, Λ Α Θ Ο Σ.οταν κανονιζετε ενημερωσε με..
εσυ κωστα εισαι ποιο νοικοκυρης απο μενα τι να κανουμε, εγω ακομη στην προσπαθεια ειμαι στο μαγειρεμα ταυλανδεζικων φαγητων και πραγματικα χωρις γουοκ δυσκολευομαι αρκετα.ειπαμε να κανουμε και λιγο κραατει ρε μιμικο
εγω ετοιμαζω τη κουζινα μου και 3 πραγματα που μου αρεσουν θα τα φτιαχνω μονος μου