Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
The Jewel Fest Club
Τα κοσμήματα, οι πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες θεωρούνται πολύ υψηλής ποιότητας, ενώ προσφέρονται σε δελεαστικές τιμές.
Η Ταϊλανδική Ενωση Κατασκευαστών Κοσμημάτων και Εμπόρων Πολύτιμων Λίθων σε συνεργασία με τον Ταϊλανδικό Οργανισμό Τουρισμού έχουν δημιουργήσει το "The Jewel Fest Club" μια ένωση της οποίας τα μέλη που φέρουν αυτό το σήμα προσφέρουν ποιοτικώς εγγυημένα προϊόντα σε λογικές τιμές με εγγύηση επιστροφής των χρημάτων αν ο αγοραστής για οποιονδήποτε λόγο είναι δυσαρεστημένος από την αγορά του. Η αγορά κάθε κοσμήματος συνοδεύεται από ένα πιστοποιητικό ποιότητας και εγγύησης επιστροφής των χρημάτων, σε διάρκεια 30 ημερών από την αγορά το κατάστημα σας παρακρατά το 10% της αξίας που πληρώσατε ενώ από 30-45 ημέρες το 20%. Η μέγιστη διάρκεια επιστροφής είναι οι 45 ημέρες από την αγορά του προϊόντος.
Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 0066 2 235-3039 fax: 0066 2 235-3040

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Gemopolis
Στο ανατολικό τμήμα της Bangkok υπάρχει το κτιριακό σύμπλεγμα Gemopolis που καλύπτει μια έκταση 300 εκταρίων και εκεί κόβουν και επεξεργάζονται τους πολύτιμους λίθους,, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν κοσμήματα και τα εξάγουν σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 0066 2 727-0022.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ταχυδρομείο:
Το ταχυδρομείο στην Ταϊλάνδη είναι πολύ αξιόπιστο. Γραμματόσημα και γενικά υπηρεσίες ταχυδρομείου σας προσφέρουν τα ξενοδοχεία, αλλά μπορείτε να μεταβείτε στα διάφορα ταχυδρομικά γραφεία. που λειτουργούν καθημερινά από τις 08:00-16:30.

Ηλεκτρικό Ρεύμα:
Η τάση του ρεύματος είναι 220Volt/50Hz. Οι πρίζες που κυρίως χρησιμοποιούνται είναι Βρετανικού τύπου και είναι χρήσιμο να έχετε μαζί σας ένα plug adapter kit.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Ολες οι διεθνής εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων καθώς επίσης και μεγάλος αριθμός τοπικών εταιριών σε κάθε μεγάλη πόλη και τουριστικό θέρετρο προσφέρουν καινούργια αυτοκίνητα. Πρέπει να έχετε διεθνές δίπλωμα σε ισχύ.
Οι δρόμοι έχουν και σήμανση στην αγγλική, ακθώς επίσης διατίθενται λεπτομερείς οδικοί χάρτες.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ωρες Εργασίας:
Τράπεζες: καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 08:30 - 16:30
Δημόσιες Υπηρεσίες: καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 08:30 - 16:30
Ιδιωτικές Επιχειρήσεις: : καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 08:30 - 16:30
Ολες οι υπηρεσίες έχουν διάλειμμα 12:00-13:00
Καταστήματα - Εμπορικά Κέντρα: Ολες τις μέρες του χρόνου 09:00 - 21:30

24ωρη Υπηρεσία Hotline 1155
Μπορείτε να καλείτε τον αριθμό 1155 από οποιοδήποτε σημείο της Ταϊλάνδης και οι τηλεφωνητές απαντούν σε 5 ξένες γλώσσες, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά. Στη γραμμή αυτή οι τουρίστες μπορούν να ζητήσουν προσωπική βοήθεια, να κάνουν τα παράπονά τους και να ζητήσουν πληροφορίες.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
:)

Εναλλακτικές Μορφές Θεραπείας Σώματος και Πνεύματος

Η χώρα διαθέτει μοναδικές φυσικές ομορφιές και μια μακρόχρονη παράδοση που σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για μια σωματική χαλάρωση, ψυχική και διανοητική αναζωογόνηση.
Προσφέρει ιδανικές συνθήκες για διαλογισμό, περιποίηση του σώματος, ιαματικά λουτρά, και υψηλού επιπέδου ιατρικές εξετάσεις.
Ο Βουδιστικός διαλογισμός, οι θεραπείες με βότανα, τα ιαματικά λουτρά, ο μοναστικός αναχωρητισμός, το t'ai chi, η yoga, η αρωματοθεραπεία, η υγιεινή διατροφή, η αποτοξίνωση, η ιατρική φροντίδα και η αισθητική προσφέρονται από τα απομεμακρυσμένα μοναστήρια μέχρι τα υπερσύγχρονα νοσοκομεία, ινστιτούτα αισθητικής και κέντρα spa.

Συνημμένα

• Thai-Airways-service.jpg
    Thai-Airways-service.jpg
    32,1 KB · Εμφανίσεις: 29

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μα ποιος εισαι επιτελους? Η ΔΟΜΗ?!!
μην με διακόπτης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορώ να συνεχίσω  ;)
Kέντρα διαλογισμού
"YOGA" Ασκηση Σώματος και Πνεύματος
"T'ai chi " Διαλογισμός με Κίνηση
[size=10pt]Διαλογισμός[/size]  :grin:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Καλά ρε κυκλάδες μήπως δουλεύεις για το Υπουγείο Τουρισμού της Ταϊλάνδης;  :2funny:

Προς φαντομά: Βάλε ξανά τα links αν δε βαριέσαι , δε βλάπτουν κανέναν. Το thread είναι τεράστιο και οι πληροφορίες "θάβονται" εύκολα λόγω του μεγέθους.

Οσο για τα άλλα που λες ξέρω καλά που αναφέρεσαι αλλά οι περισσότεροι έχουν επισημάνει του κινδύνους.Είπαμε ότι για τους συναισθηματικά ευάλωτους δεν ενδείκνυνται τέτοια ταξίδια. Οι έρωτες πληρώνονται πολύ άσχημα. Αλλά και ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του (γνώμη μου). Οποιος έχει διαβάσει όλο το thread έχει προειδοποιηθεί ουκ ολίγες φορές.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οποιος έχει διαβάσει όλο το thread έχει προειδοποιηθεί ουκ ολίγες φορές.

Ο Άκης έχει δίκιο, αλλά ο Φαντομάς καλά κάνει και το επισημαίνει γιατί έχουν τύχει άπειρες φορές όπου στην Ασία συνάντησα Έλληνες που δεν είχαν ιδέα από τις ιδιαιτερότητες της Ασίασ και φυσικά είχαν προβλήματα...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Δεν λέω ότι δεν κάνει καλά που το επισημαίνει πάλι.Γι'αυτό του είπα να βάλει και μερικά links από ξένα forums για να διαβάσουν κάποιοι πως κατέστρεψαν πολλοί Δυτικοί (και Γιαπωνέζοι) τη ζωή τους.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Το να παρασυρθει καποιος ειναι αρκετα ευκολο. Δεν το λεω εγω, το λενε οι αμετρητες ιστοριες αλλων συντροφων.
αν παρασυρθει καποιος ειναι ευκολο να γινει σε ολο τον πλανητη, και η ταυλανδη δεν ειναι ολος ο πλανητης. τετοια παραδειγματα υπαρχουν αμετρητα, γιατι να ειναι πρωτογνωρο επειδη ειναι ταυλανδεζα η κοπελα?
εγω παντως επειδη προβλεπω να σερνομαι καιρο εκει κατω, αν κατσει καποια φαση δεν θα το πολυσκεφτω, γουσταρω να εμπιστευτω ταυλανδεζα μπαροβια παρα μια καθως πρεπει ελληνιδα..
φαντομα, εχεις χρονια να ζησεις τα ελληνικα δρωμενα, την ξετσιπωσια των ανθρωπων εδω, αν βιωνες λιγο το χαλι στις σχεσεις των ανθρωπων στην ελλαδα, τοτε η πατταγια θα σου φαινοταν αγιο ορος..
καλες διακοπες , αληθεια, θα πας πατταγια εμαθα?
:2funny: :2funny:
αν ομως πας βιετναμ, μαζεψε πληροφοριες πολλες, με ενδιαφερει πολυ, και θα παω καποια στιγμη. 

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το προβλημα μου ειναι οτι γραφωντας σε ενα δημοσιο φορουμ παιρνουμε στο λαιμο μας και ατομα τα οποια δεν ειναι ακομη ετοιμα να κανουν αυτο το ταξιδι !!!
και αυτο πρεπει να σκεφτουμε, ελεος, δηλαδη τα city tour που διαφημιζονται στο σαιτ δεν ειναι πειρασμος? μηπως ειναι φθηνα και δεν τρεχει μια...
στο φιναλε η ταυλανδη ειναι διακοπες, και ευτυχως ειναι ευκολο να γαμησεις,
ποιον εβλαψαν οι διακοπες?

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Εγώ θα προτείνα για Ταϊλάνδη διακοπές και σεξ μόνο , τίποτα περισσότερο.
Φυσικά και οι Ελληνίδες εκτός συζητήσεως.

Τώρα που το καλοσκέφτομαι , θέλω να παντρευτώ αλλά όχι Ελληνίδα αλλά ούτε και αλλοδαπή  :2funny:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
δηλαδη αν παει καποιος στη βραζιλια πχ θα παει για καφε

αν παει στη ταυλανδη παει για διακοπες και σεξ

υπαρχει περιπτωση οπου και να πας για οποιονδηποτε λογο και να μην σκεφτεις το σσεξ??

μαλλον οχι γιατι ειναι ελαχιστες οι χωρες που δεν θα το σκεφτεις

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
φαντομα, εχεις χρονια να ζησεις τα ελληνικα δρωμενα, την ξετσιπωσια των ανθρωπων εδω, αν βιωνες λιγο το χαλι στις σχεσεις των ανθρωπων στην ελλαδα, τοτε η πατταγια θα σου φαινοταν αγιο ορος.. 

Κωστα εχεις δικιο εχω χασει την στενη επαφη αλλα αυτο εχει γινει συνειδητα. Ξετσιπωσια, αγενεια, κουραδομαγκια, ωχαδερφισμος και λοιπα νεοελληνικα στοιχεια ειναι απο τους πρωτους λογους που με καναν να αποφασισω οτι εγω παιδια ευχαριστω αλλα δε θα παρω και οχι απλως δε θα παρω αλλα δε θελω να εχω και καμια σχεση με αυτα στην καθημερινη μου ζωη. Οπως εχω πει σε λιγα εκλεκτα μελη το να με υποχρεωσει καποιος να ζησω στην Ελλαδα θα ηταν σα να με καταδικαζε σε αργο θανατο. Μιλαω ομως για μενα γιατι ειμαι βλεπεις και ιδιοτροπος  :2funny:.

καλες διακοπες , αληθεια, θα πας πατταγια εμαθα?
:2funny: :2funny:
Πως το καταλαβες, μαγος εισαι?  :2funny: εεε τι να πω τωρα μαρτυρηθηκα...ΤΕΛΟΣ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Σύντροφε από που και ως που αποκλίνουν από την  πραγματικότητα όσα περιγράφουμε ? Προσωπικά φροντίζω οι περιγραφές μου να είναι όσο το δυνατόν πιό αντικειμένικες  γίνεται. Μα και οι υπόλοιποι έμπειροι σύντροφοι (οι πρωτάρηδες λογικό είναι να είναι περισσότερο ενθουσιώδεις) δεν γράφουν ανακρίβειες και υπερβολές. Δεν ωραιοποιούμε τα πράγματα. Τα παρουσιάζουμε ωμά και αληθινά ως έχουν. Εξ άλλου απευθυνόμαστε σε ένα σαίτ για ενήλικους και ο καθένας έχει κάθε δυνατότητα να τσεκάρει την αλήθεια των αναγραφομένων. Αν παρασυρθεί...ας πρόσεχε.
φιλε vonmakoulis δεν ηθελα να προσβαλω καποιον απο εδω μεσα για αναδιοτελεια και ανακριβεια, ιδιως εσενα που εισαι ενας απο τους ποιο αντικειμενικους και με πολλα χρονια εμπειρια, με προλαβε και το διευκρινησε ο συντροφος και φαντομας το τι ακριβως ηθελα να περιγραψω με την φραση μου.

τωρα οτι το site απευθυνεται σε ενηλικους ειναι σχετικο επειδη ειναι ευκολα προσβασιμο και στις νεαρες ηλικιες, και εγω μιλησα συγκεκριμενα για μια ταξη ανθρωπων μεροκαματιαριδων που τα βγαζουν περα με δυσκολια στην σημερινη εποχη, λογο δανειοληψιας, λογο ακριβειας και αλλων πολλων παραγοντων. μια αλλη ταξη ειναι οι συναισθηματικα ευαλωτοι. κτλ.

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ολοι μας καποια στιγμη γινομαστε συναισθηματικα ευαλωτοι. Το θεμα ειναι οτι κ τα ματια ανοιχτα να εχεις κ ολες τις εμπειριες αν σου [κατσει] η στιγμη την γαμησες! Το παραδειγμα του φαντομα πολυ καλο ενας γαλλος με τοσα χρονια εμπειρια κ ομως λιγο ελλειψε <αν κ τα 20 χρ διαφορα στην ηλικια ειναι σημαδι κινδυνου> να την πατησει. Εχει δικιο ο φαντομας στο οτι ο ελληνας σιγα μη κατσει να γραψει οτι πιαστηκε κοροιδο. Ετσι οπως ειναι το θρεντ βλεπω να τον παιρνουν ολοι απο τα μουτρα του στυλ εμεις εδω τα λεγαμε κ τα σχετικα. kyklades you rock!!!! :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
και θα πω και κατι ακομη προσωπικα απο την δικη μου εμπειρια,
διαβαζετε απο τα ποστ μου ποσα ομορφα περασα και τι καλα που ητανε, αλλα δεν εχετε αναλογιστει ποσα απο αυτα που εχω περασει κατω δεν τα εχω αναφερει? ποσα απο αυτα ειναι μανουρες, ουτε ειδυλιακα, ουτε το επιθυμητο που θα θελαμε.
ενταξει σε γενικες γραμμες ειναι το μοναδικο μερος που μπορεις να συνδυασεις πολλα πραγματα μαζι, αλλα κρυβει και πολλες παγιδες.
ή μηπως πιστευετε οτι μπορουμε να φευγουμε καθε λιγο και λιγακι να κατεβαινουμε κατω? και ως ποτε θα το κανουμε? μια ζωη? και θα γυρναμε εδω και θα κανουμε τι? θα αναμενουμε απλα ποτε θα περασουν οι μερες για το επομενο ταξιδι?

τα λεω ολα αυτα επειδη ειμαι ο μικροτερος μεχρι στιγμης απο την παρεα που ανεβοκατεβαινω κατω, και εσεις οι ιδιοι (πολλοι απο εσας) μου εχετε πει οτι ειναι λιγο υπερβολικο αυτο που κανω για την ηλικια που το κανω.
ακομη βλεπω και τους συνομιληκους φιλους μου που ακουνε απο μενα ιστοριες για ταυλανδη και ειναι ετοιμοι να μπουν στο αεροπλανο και να πανε μια φορα χωρις τα οικονομικα τους να τους επιτρεπουν να ξαναπανε συντομα, δεν θα μπουν πιστευετε στην διαδικασια αμα γλυκαθουν να τα τρωνε ολα τα λεφτα τους εκει? ή ενας παντρεμενος που μας διαβαζει και βλεπει ολα αυτα τα ομορφα πιστευετε δεν θα διαλυσει τον καταπιεστικο του γαμο για να ταξιδεψει στη γη της επαγγελιας που περιγραφουμε?
αρα ...
μπορει να φαινομαι πικροχολος στα λογια μου αλλα δυστυχως ειναι κατι το οποιο το διακρινω και το αναφερω για να το συζητησουμε.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
flynow ο λορδος επιμενει να μην παμε πρωτευουσα στην  καμποτζη. λεει για siemreap. με αεροπλανο βεβαια, εχει και αξιοθεατα και το γνωστο σπορ..
η πρωτευουσα ειναι χαος και ψιλοεπικυνδινη, αυτη η πολη ειναι κατι σαν πατταγια. φλαι, επικεντρωσε τις ερευνες για κει.
Κώστα έχω κοιτάξει για Siemreap αλλά μόνο αξιοθέατα έχει. Πολύ χαμηλή ποικιλία γυναικών και από λάτρεις του σπόρ από φόρουμς σαν το παττάγιασεκρετς δεν ενδείκνυται. Αντιθέτως η πρωτεύουσα εχει μεγάλη ποικιλία γυναικών(βιετναμέζες και χμέρ) και είναι αρκετά ασφαλής. Αυτά από σχόλια ξένων που πήγαν και στα δύο μέρη. Ίσως ο λόρδος επισκέπτηκε την πρωτεύουσα πριν πολλά χρόνια και η κατάσταση ήταν διαφορετική τότε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom