Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
φιλε vonmakoulis δεν ηθελα να προσβαλω καποιον απο εδω μεσα για αναδιοτελεια και ανακριβεια, ιδιως  με προλαβε και το διευκρινησε ο συντροφος και φαντομας το τι ακριβως ηθελα να περιγραψω με την φραση μου.
Μα τι λες τώρα σύντροφε. Προς Θεού δεν το παίρνω προσωπικά το θέμα. Είναι γεγονός ότι μάλλον είχα παρανοήσει τα γραφόμενα σου (κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσες μετά το ποστ του Φαντομά), αλλά αυτό δεν αναιρεί ούτε κεραία από όσα έγραψα. Ούτε και γω δεν ξέρω πόσες φορές έχω γράψει (και πόσες επίσης έχω πει σε συντρόφους κατ΄ιδίαν) όσοι πηγαίνουν να προσεχουν και να μην παρασύρονται από το gfe των κοριτσιών και μπλέξουν σε περιπέτειες.
Πάντως και ο Κώστας έχει δίκαιο. Αν είναι να μπλέξεις θα μπλέξεις σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, ότι και να σου λέει η λογική και οι άλλοι θα μπλέξεις (αν και προσωπικά δεν θα τα έφτιαχνα επ' ουδενί με Ταϋλανδή και δη μπαρόβια).
Και όταν αναφέρομαι σε ενήλικες, φυσικά είναι σε γνώση μου ότι διαβάζουν το thread και κάπщιοι ανήλικοι, απλούστατα εννοώ ότι προφανώς ενήλικος θα είναι αυτός που θα αποτολμήσει το ταξίδι για εκεί. Εμείς εδώ στο φόρουμ έχουμε επισημάνει τους κινδύνους που μπορούν να συναντήσουν (περιλαμβάνοντι οι συναισθηματικές εμπλοκές). Τώρα αν κάποιος δεν ακολουθεί τις συμβουλές και τις υποδείξεις των πιο έμπειρων... τι να κάνουμε, να μην γράφουμε ?
Εμμένω στο θέμα αντικειμενικότητας. Τα γεγονότα περιγράφονται αντικειμενικά. Δεν έχω διαπιστώσει κάποιος να γράφει υπερβολικά και προδήλως αβάσιμα πράγματα. Συμφωνώ βεβαίως με το Φαντομά, ότι πολλοί ενδεχόμενα από ντροπή να έχουν αποσιωπήσει κάποια γεγονότα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ότι δεν γράφονται τα πράγματα ως έχουν. Για παράδειγμα εγώ την είχα πατήσει κάποτε από ένα τουκ-τουκατζή, ο οποίος με χρέωσε τα διπλά λεφτά από το ταξί. Έκτοτε και αφού διαπίστωσα ότι και μαλάκα με είχε πιάσει και ότι το φαινόμενο αυτό είναι συχνό, πάντα συμβουλεύω τους άλλους να τους αποφεύγουν.
Η θέση η δική μου ποιά είναι? Απλά την Ταϋλάνδη τη λατρεύω ως χώρα διακοπών. Μ΄αρέσει η φύση της, η μουσική της, η κουλτούρα της, η ιστορία της, το (προσποιητό έστω καμιά φορά) χαμόγελο των κατοίκων της και φυσικά η τεχνική στο σεξ των γυναικών της που είναι μοναδική. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν πάω για σεξ στην Ταϋλάνδη. Και να μην υπήρχε πάλι θα πήγαινα. Αλλά αφού υπάρχει και μάλιστα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα δεν θα πω όχι. Αλλά είπαμε μέχρι εκεί. Fuck, thanks and go,γιατί έχουμε και τα νησάκια που μας περιμένουνν στο νότο.
Sa wat dee-khrap.  :sunglasses:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
+10000000 σε αυτα που γραφεις αγαπητε μακη, και θα ηθελα να επισημανω οτι ουτε και εγω διαφωνω με τον κωσταφ16, απλα μου αρεσει να τονιζω την σφαιρικοτητα των καταστασεων, οτι ΟΚ ειναι πανεμορφα στην ταυλανδη, οι γυναικες ειναι απιστευτες, το φαγητο ειναι τρομερο για τα γουστα μου, η σαγηνευτικη ομορφια του συνολικου πακετου που προσφερει η ασια κτλ. ΑΛΛΑ καλο ειναι να υπενθιμιζονται και καποια θεματα τα οποια δεν ειναι και τοσο ειδυλιακα διοτι πολυ αναγνωστες του φορουμ δεν κανουν το κοπο να ανατρεξουν σε προηγουμενες σελιδες ή να διαβασουν το φορουμ απο την αρχη ωστε να παρατηρησουν τους "κινδυνους" του ταξιδιου.

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε ταξιδιωτη κανεις δε μπορει να γνωριζει τα μελλουμενα τι να λεει το οτι αντε κ βρηκες μια καλη γυναικουλα κ ανοιξες το τσαρδακι σου κ σε 10 χρονια να σε αφησει με το πουλι στο χερι? Ολα θεμα επιλογης ειναι ολοι μας σε αυτο το πλανητη περαστικοι ειμαστε το τι κανουμε με το χρονο που μας εχει δοθει ειναι καθαρα επιλογη του καθε ενος απο εμας. Δηλαδη ποιος ειναι αυτος που με υποχρεωνει να φτιαξω οικογενεια? Γιατι? Για να εχω καποια παιδια τα οποια μπορει κ να σε γραψουν εκει που δε πιανει μελανι κ να με ριξουν σε κανα οικο ευγηριας? Η ναχω μια γυναικα που παιζουν ολα τα σεναρια γκρινια, κερατο, διαζυγιο-διατροφη.Ποια ειναι λοιπον αυτη η κανονικη ζωη κ ποιος μου την επιβαλλει τελικα? Το συστημα οι δηθεν αρχες που μας μεγαλωσαν? Σκεψου απλα μια ατακα που ολοι μας την εχουμε ακουσει απο τους γονεις μας - δε θα κανεις οικογενεια θα δεις!!!!!! Εμ ελα που δε θα δω ρε φιλαρακι. Δε χρειαζομαι 10000 μιλια να γαμησω αλλα δε θα κατσω να μπω σε κανενα καλουπι. Αμα βρεθει γυναικα-συντροφος δε με νοιαζει η εθνικοτητα. Αν θελει απλα να συζησουμε χωρις υποχρεωσεις εχει καλως διαφορετικα το ξερω τον δρομο μου δε με τρομαζουν ουτε τα γηρατεια ουτε η μοναξια. Ολοι μονοι μας ερχομαστε σε αυτο το κοσμο κ μονοι μας φευγουμε!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
τωρα που καταληγουμε?

να παμε η να μη παμε?

να γαμαμε η να μην γαμαμε?

να χαλαμε λεφτα η να μην χαλαμε ?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
τωρα που καταληγουμε?

να παμε η να μη παμε?

καλημερα,
εγω καταληγω στο και να παμε, και να γαμαμε, και να χαλαμε τα λεφτα μας. απλα να υπαρχει καποιο μετρο. δεν ειναι παραλογο αυτο πιστευω.

Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ναι οταν θελις πεσμου.

Παιδια εγω για προτι φορα πιγα στιν παταγια πριν 5 χρονια και απο τοτε πιγενο καθε 3 εβδομαδες. Εχω ταξιδεψι ολι τιν ταιλανδι απο ακρο σε ακρο και οπιος θελι οτι πλιροφοριες ασ μου γραψι. Εχω γιριση ολον τον κοσμο και σαν τιν παταγια δεν υπαρχι πουθενα.  :rockon:

Επισκέπτης
Να παρε, να γουσταρετε και να ξαναπατε.Και εγω αυτο θα εκανα αν μπορουσα. Ο καθενας επιλεγει το δρομο του. Εγω επελεξα να εχω μονιμη σχεση να κοψω τα ταξιδια,τις πουτανες και τον ποδογυρο και να κανω σχεδια για.....τα καινουρια μας επιπλα!!! Και σε ποια εκλησια θα παντρευτουμε. Να ξερανε μονο ποσο τους ζηλευω ορισμενοι. Τεσπα ενα θα πω. Οσοι ειστε νεοι φατε τη ζωη με την κουταλα. Ταξιδεψτε, γαμηστε, πιειτε, μαστουρωστε, ξοδεψτε και ξοδευτητε ακομα και σε "ασκοπους ερωτες". Ζηστε το μυθο της Ταιλάνδης, και της καθε Ταιλανδής, αλλα μην κολατε πουθενα. Παντα υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο που ζουμε τωρα. Και μονο οταν ειστε πραγματικα ετοιμοι αραξτε.
Δεν υπαρχουν κακοτοπιες, υπαρχουν εμπειριες, μερικες ασχημες αλλα μεσα στη ζωη ειναι κι αυτες.
Καλα ταξια και καλα πιτσιλισματα.

Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παω αυριο μπανγκοκ και απο εκει παταγια. ξερεις κανεις να μου προτεινει ξενοδοχειο το οποιο δεν εχει χρεωση για τις γκομενες που βαζεις μεσα. επισης γνωριζεται ποσα λεφτα ειναι για το ταξι απο το αεροδρομιο μεχρι παταγια. σας ευχαριστω προκαταβολικα.
Στιν παταγια καλο ξενοδοχιο ειναι το WELCOME PLAZA και ειναι 800 βατ για τιν μερα και δεν πλιρονις τιποτα για τις γινεκες και αμα χρισιμοπιησις το ονομαμου θα στο δοσουν 700 βατ την ημερα.Και το ταξι θα πας στο υπογιο τελευτεο οροφο κατο και θα βρις ταξι απο 1200 εως 1600 κανε παζαρια. Εγω ερχωμε στς 13 οκτοβριου. Καλες και καλα ...........

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
λοιπόν εγώ παραιτούμαι γιατί κανείς δεν [size=10pt]ενδιαφέρεται για πληροφορίες[/size] όποτε έχω σκεφτεί να γράψω κάτι ....[size=10pt]άσκοπο τα λόγια μου[/size]  ;)

καλώ χειμώνα σε όλους σας !
Ελπιζω να μην εννοεις αυτα που γραφεις! Οι πληροφοριες ειναι παντα δεκτες κ πιστευω οτι για νεους ταξιδιωτες ειναι παρα πολυ χρησιμες!! Εχουν περασει πολλες ημερες απο τοτε που καποιος εγραψε καποια πληροφορια. Καλη η ανταλλαγη αποψεων αλλα οι info πρεπει να τρεχουν δε πιστευω πως ολοι τα ξερουν ολα κ ετσι απλα αδιαφορουν!!!!

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ελπιζω να μην εννοεις αυτα που γραφεις! Οι πληροφοριες ειναι παντα δεκτες κ πιστευω οτι για νεους ταξιδιωτες ειναι παρα πολυ χρησιμες!! Εχουν περασει πολλες ημερες απο τοτε που καποιος εγραψε καποια πληροφορια. Καλη η ανταλλαγη αποψεων αλλα οι info πρεπει να τρεχουν δε πιστευω πως ολοι τα ξερουν ολα κ ετσι απλα αδιαφορουν!!!!
"Nua Phan Boran" στη τοπική διάλεκτο, είναι μια εμπειρία που δίνει στο σώμα ευφορία και ακμαιότητα, μια τέχνη με παράδοση 2.500 χρόνων. Που συνδυάζει τις τεχνικές της yoga και του βελονισμού. Το ταϊλανδικό μασάζ έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές πριν από 200 χρόνια επί βασιλείας του Βασιλέα Rama III όταν ζήτησε από τους γνώστες να το περιγράψουν και γλύπτες φιλοτέχνησαν όλα τα στάδια σε πέτρινες αγάλματα και στόλισαν το ναό Wat Po. Στο ναό Wat Po στη Bangkok. μπορείτε να κάνετε ένα ταϊλανδικό παραδοσιακό μασάζ από έμπειρους χειροπράκτες που χρησιμοποιούν τις ίδιες τεχνικές εδώ και μερικούς αιώνες.
Η εφαρμογή του ταϊλανδικού μασάζ έχει θετικά αποτελέσματα ακόμα και σε επιληπτικά και παραλυτικά φαινόμενα, βοηθάει στη μείωση του πυρετού στην εξάλειψη των πονοκεφάλων, σε στομαχικά προβλήματα, αλλά και στη καταπράυνση των μυϊκών πόνων και των προβλημάτων της μέσης.
Θεωρείτε σαν μια ψυχική πρακτική πολύ κοντά στις τεχνικές που δίδαξε ο Βούδας. Ενας πραγματικός γνώστης του ταϊλανδικού μασάζ, μπορεί να διαβάσει όλες τις ενεργειακές γραμμές πάνω στο σώμα και να του δώσει μέσω του μασάζ τη "metta" μια λέξη που στην Βουδιστική θρησκεία υποδηλώνει της καλοσύνη και την ηρεμία.
Αν αισθάνεστε κουρασμένος και αγχωμένος μετά από μια καταπιεστική ημέρα, τότε να είστε σίγουροι ότι μετά από μια ώρα ταϊλανδικού μασάζ θα βρεθείτε σε μια καταπληκτική ευφορία.
Η τέχνη αυτή διδάσκετε σε πολλά κέντρα ιδιαίτερα στη Bangkok στο Chiang Mai και στο Phuket.

Κέντρα Ταϊλανδικού Παραδοσιακού Μασάζ
Ayurved Vidyalaya 16/2 Soi 5 Phaholyothin Road, Phyathai Bangkok 10400
Tel: 0066 2 619 5836 fax: 0066 2 619 5837
Foundation of Dr Shivaga Komarpaj, 78/1 Chiang Mai-Hod Road
Chiang Mai 50100 tel: 0066 53 275 085
Foundation for the Employment Promotion of Bilnd
2218/86 Chan Road, Yan Nawa, Bangkok 10120
tel: 0066 2 678 0763 fax: 0066 2 678 0765
International Training Massage
17/7 Morakot Road Chiang Mai 50300 tel: 0066 53 218 632 fax: 0066 53 224197
Wat Po's Thai Traditional Medical and Massage School
2 Maharat Road, Phra Nakhon, Bangkok 0066 2 21 2974

Φυσικές θεραπείες που διατηρούν την ισορροπία
Στην Ταϊλάνδη οι φυσικές θεραπείες έχουν θετική επίδραση στο σώμα, στο πνεύμα και στην ψυχή.
Οι φυσικές ιαματικές πηγές με ζεστά νερά , πλούσια σε θείο, διεθνώς αναγνωρισμένες για τις ιαματικές τους ιδιότητες, προσφέρουν άμεση αναζωογόνηση στο κουρασμένο σώμα. Ενώ όταν βγείτε από το ζεστό νερό και κάνετε αμέσως ένα κρύο μπάνιο, τότε το σώμα ξυπνάει από το λήθαργο, αναζωογονείται το δέρμα και αισθάνεστε υπέροχα.
Σύμφωνα με την αρχαία κινέζικη θεωρεία του "yang" και "yin" το σώμα πρέπει να βρίσκεται πάντα σε μια ισορροπία.
Όταν είστε περισσότερο yang, τότε αισθάνεστε αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό και ελέγχετε τον εαυτό σας. Εάν είστε πάρα πολύ yang, τότε είστε επιθετικοί, ανυπόμονοι, αδιάλλακτοι και ματαιόδοξοι. Eτσι λοιπόν πρέπει να γίνεται περισσότερο yin.
Αν είστε περισσότερο yin, αισθάνεστε μια εσωτερική γαλήνη και είστε χαλαροί με τους άλλους.
Αν είστε πάρα πολύ yin τότε αισθάνεστε καταπίεση, απελπισία και συγκινείστε πολύ εύκολα. Τότε πρέπει να γίνεται περισσότερο yang.
Η ισορροπία μεταξύ yin και yang επιτυγχάνεται με τη σωστή διατροφή, την άσκηση του σώματος και με τα ιαματικά ζεστά λουτρά.
Αν όμως δεν έχετε το χρόνο να επισκεφθείτε μια από τις πολλές ιαματικές πηγές που υπάρχουν κυρίως στη βόρεια Ταϊλάνδη, υπάρχουν πολλά κέντρα που προσφέρουν hot herbal saunas και το συνδυάζουν με ταϊλανδικό μασάζ και αρωματοθεραπεία.
Ζεστές Ιαματικές Πηγές
Hin Dart Hot Springs, Km 107 στον εθνικό δρόμο Νο 323, 135 χιλιόμετρα από το Kanchanaburi.
Pong Duet Hot Springs, στο 452 του εθνικού δρόμου 1095 από το Mae Hong Son
Raksawarin Arboretum Hot Springs, 2-χιλιόμετρα ανατολικά από την πόλη Ranong στον εθνικό δρόμο 4005.
Roong Aroon Hot Springs, 54/1 San Kamphaeng, Chiang Mai 5000
Tel: 0066 53 248 475
San Kamphaeng Hot Springs, 30-χιλιόμετρα ανατολικά από το Chiang Mai
Tel: 0066 53 929 077

Ζεστές Ιαματικές Πηγές
Hin Dart Hot Springs, Km 107 στον εθνικό δρόμο Νο 323, 135 χιλιόμετρα από το Kanchanaburi.
Pong Duet Hot Springs, στο 452 του εθνικού δρόμου 1095 από το Mae Hong Son
Raksawarin Arboretum Hot Springs, 2-χιλιόμετρα ανατολικά από την πόλη Ranong στον εθνικό δρόμο 4005.
Roong Aroon Hot Springs, 54/1 San Kamphaeng, Chiang Mai 5000
Tel: 0066 53 248 475
San Kamphaeng Hot Springs, 30-χιλιόμετρα ανατολικά από το Chiang Mai
Tel: 0066 53 929 077

Αρωματοθεαπεία
Εχετε πονοκέφαλο; χρησιμοποιείστε λάδι ευκαλύπτου, δύο σταγόνες στο μέτωπο και ο πόνος θα υποχωρήσει σε λίγα λεπτά. Αισθάνεστε stress; Πιείτε λίγο χαμομήλι και σε λίγο θα έχετε χαλαρώσει. Πάθατε κάποιο έγκαυμα; βάλτε εκχύλισμα λεβάντας που έχει αντισηπτικές ιδιότητες.
Από τους αρχαίους χρόνους οι άνθρωποι είχαν ανακαλύψει τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτών και των αρωμάτων και τα χρησιμοποιούσαν καθημερινά και σήμερα ζητάμε πάλι τη βοήθειά τους.
Η αρωματοθεραπεία είναι μια ολοκληρωμένη τεχνική που χρησιμοποιεί το μασάζ με τη βοήθεια αρωματικών ελαίων και έχει πολύ θετικά αποτελέσματα στην ψυχολογική βελτίωση του οργανισμού.
Στα περισσότερα κέντρα αισθητικής στην Ταϊλάνδη εφαρμόζουν ολοκληρωμένα προγράμματα αρωματοθεραπείας.

Κέντρα Υγείας που εφαρμόζουν εναλλακτικές μορφές θεραπείας
Balavi Natural Health Center
19/3 Soi Ranong 1, Rama VI Road, Phyathai, Bangkok 10400
tel: 0066 2 279 5658 fax: 0066 2 618 2751 e-mail: detajin@samart.co.th
Chao Phraya Abhaiphubet Natural Health Center
32/7 Moo 12 Prachin-aamusorn Road Prachin Buri 25000 tel: 0066 37 211 448
International Healing Tao
274/1 Moo 7 Luang Nua Doi Saket, Chiang Mai 50220
tel: 0066 53 495 596 fax: 0066 53 495 852 e-mail: taogarden@hotmail.com
Tamarind Springs Ko Samui 84310
Tel: 0066 77 424 436 fax: 0066 77 424 311 e-mail: shelley@tamarindsprings.com
Sama Center beside the forest temple of Wat Umong Chiang Mai 50202
Tel/fax: 0066 53 276 981 e-mail: soma@chmai.loxinfo.co.th
Suan Bus Hotelo & Resort
158 Moo 3, Hang Dong-Samermg Road, Ban Pong, Hang Dong Chiang Mai 50230
tel: 0066 53 365 270 fax: 0066 53 365 280

Spas και Αισθητική
Κέντρα spas υπάρχουν διάσπαρτα σ΄όλη τη χώρα, σε ξενοδοχειακές μονάδες, στα υδροθεραπευτήρια και στα νοσοκομεία.
Σήμερα στην Ταϊλάνδη θα συναντήσετε μερικά από τα καλύτερα κέντρα spas του κόσμου, με σύγχρονο εξοπλισμό, θαυμάσιο περιβάλλον, καταπράσινους κήπους και με μια ολιστική φιλοσοφία που συνδέουν το παραδοσιακό με το σύγχρονο. Κάθε κέντρο spa εφαρμόζει τη δική του θεραπευτική μεθοδολογία.
Όλα τα κέντρα spa προσφέρουν μια τεράστια γκάμα από θεραπευτικές υπηρεσίες που ξεκινούν από ένα απλό μασάζ στα πόδια και καταλήγουν σε ολοκληρωμένα προγράμματα αρωματοθεραπείας και υδροθεραπείας, για όλο το σώμα. Ατμόλουτρα με θεραπευτικά βότανα και τεχνικές μασάζ έχουν αναπτυχθεί με βάση παραδοσιακές θεραπευτικές τεχνικές με τη χρήση φυσικών υλικών.
Τα διαιτολογικά προγράμματα που εφαρμόζονται βασίζονται στη λογική της ήπιας απώλειας βάρους με τη βοήθεια φυσικών και μόνο τροφών, ώστε να υπάρξει μια διατροφική ισορροπία στον οργανισμό.
Όλα τα αυτά κέντρα λειτουργούν με κρατική άδεια και βρίσκονται πάντα υπό τον συνεχή έλεγχο των υπηρεσιών υγείας.
Πολλά από τα κέντρα αυτά έχουν αποσπάσει διεθνή αναγνώριση για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών τους.

Spas Center
Banyan Tree Spa Phuket, Talang Phuket 83110
tel: 0066 76 324 374 fax: 0066 76 324375
Banyan Tree Spa Bangkok tel: 0066 2 679 1052 fax: 0066 2 679 1053
Chiava-Som Resort Hua Hin tel: 0066 2 381 4459 fax: 0066 2 381 5852
Grand Spa & Fitness Club 250 Sukhumvit Road Klong Toey Bangkok
Tel: 0066 2 653 0333 fax: 0066 2 653 0400
JW's Health Club & Spa Marriot Hotel Bangkok
Tel: 0066 2 656 7700 fax: 0066 2 656 7711
Oriental spa Thai Health & Beauty Center (Oriental Hotel) Bangkok
Tel: 0066 2 439 7613 fax: 0066 2 439 7587
Royal Cliff Spa center Pattaya tel: 0066 38 250 421 fax: 0066 38 250486
Amari Coral Beach Phuket tel: 0066 76 340106 fax: 0066 76 340115

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Είναι μια εξάσκηση της σκέψης και του μυαλού για να κινηθούμε από τον εγωκεντρισμό μας σε πράγματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, πέραν από τους εαυτούς μας.
Οι δύο βασικές ενότητες του Βουδιστικού διαλογισμού είναι "samatha" και "vipassana", η πρώτη εξασφαλίζει τη χαλάρωση και χαρακτηρίζεται σαν χαλαρωτικός ή συγκεντρωτικός διαλογισμός και η δεύτερη σαν διαλογισμός της επίγνωσης.
Οι δύο μέθοδοι διαλογισμού είναι συλλογικές και αναφέρονται σαν "bhavana" -πνευματική ανάπτυξη. Οι τεχνικές samatha μπορούν διδαχθούν ομαδικά ανάλογα με τα κοινά χαρακτηριστικά της ομάδας. Οι ανάσες είναι το βασικό αντικείμενο του διαλογισμού. Μια άλλη τεχνική διαλογισμού είναι η "mantra", όπου επαναλαμβάνονται οι ίδιες λέξεις πολλές φορές. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται κυρίως στους Βουδιστικούς Ναούς, όπου είναι εύκολο για όλους όσους συμμετέχουν ανασαίνοντας να επαναλαμβάνουν λέξεις κλειδιά, όπως "Buddh dho", δηλαδή να εκπνέουν με το "Buddh" και να εισπνέουν με το "dho".
Στην Ταϊλάνδη υπάρχουν πολλά κέντρα διαλογισμού, από απλά εισαγωγικά μαθήματα μέχρι ολοκληρωμένα πολυήμερα μαθήματα στην αγγλική γλώσσα. Καλό είναι να τα επισκεφθείτε προσωπικά να δείτε τα προγράμματά τους και να συζητήσετε με τους υπευθύνους και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Μια συμμετοχή μας σε ένα πρόγραμμα διαλογισμού μας μεταφέρει σε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και είναι μια διαφορετική ανατροφή του πνεύματος.
Ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα γίνεται στο μοναστήρι του δάσους Suan Mokkh στην επαρχία του Surat Thani. Wat Suan Mokkh στα ταϊλανδικά σημαίνει "κήπος της ελευθερίας", ιδρύθηκε το 1940 από μια κοινότητα βουδιστών μοναχών και σήμερα θεωρείται μοναδικό στη διδασκαλία του διαλογισμού.

Kέντρα διαλογισμού
World Fellowship Buddhist (WFB)
βρίσκεται στη λεωφόρο Sukhumvit μεταξύ των δρόμων Soi 22 & 24. Είναι ο πιο κατάλληλος χώρος για να γνωρίσει κάποιος τον βουδιστικό τρόπο διαλογισμού και να κάνει πρακτική σε Βουδιστικούς Ναούς. Το WFB οργανώνει τμήματα διαλογισμού την πρώτη και την τρίτη Κυριακή κάθε μήνα από 13:00 μέχρι 14:00.
τηλ:0066 2 661-1284-7 fax: 0066 2 661 0555 e-mail: wfb-hq@asianet.co.th
The International Buddhist Meditation Centre
Wat Mahathat, Bangkok τηλ: 0066 2 623-6326 fax: 0066 2 623 6238
Association for the Science of Creative Intelligence.
Sukhumvit Soi 21 Bangkok τηλ: (662) 258-3257
Young Buddhist Association of Thailand
Phetkasem Road, Bangkok τηλ: 00662 413-1706
House of Dhamma, Ladphrao Soi 15, Bangkok
τηλ: 0066 2 511-0439 fax: 0066 2 512-6083
Boonkanjanaram Meditation Center
Pattaya, Chon Buri 20260 tel: 0088 38 232-865
Mathra House of Culture and Meditation
94/1 Lat Phrao 83, Bangkapi, Bangkok 10310
tel: 0066 2 538-4212 fax: 0066 2 538-8510
Suak Mokkh Forest Monastery
Chaiya District, Surat Thani 84110 tel: 0066 77 431-596 fax:0066 77 431-597
e-mail: santikaro@suanmokkh.org Wat Khao Thai International Meditation Center
Wat Khao Tham, Ko Pha Ngan , Surat Thani 84280
Wat Mahathat, Section Five
Wat Mahathat, Tha Prachan, Bangkok 10200 tel: 0066 2 222 6011
Wat Pah Nanachart
Ban Bung Wai, Warin District, Ubon Ratchathani 34310
Sorn Thawee Meditation Center
Bang Khla District Chachoengsao 24110 tel: 0066 38 541-405

"YOGA" Ασκηση Σώματος και Πνεύματος
Στη σανσκριτική διάλεκτο Yoga σημαίνει "ένωση" και οι θέσεις που παίρνει το σώμα λέγονται "asanas" και ενώνουν το σώμα, το πνεύμα και την αναπνοή ώστε να λειτουργούν όλα μαζί αρμονικά.
Υπάρχουν πολλά είδη yoga, αλλά το πιο διαδεδομένο είναι το "hatha yoga" που βασίζεται σε τεχνικές της αναπνοής.
Μια από τις πιο σημαντικές διδασκαλίες της yoga είναι να φροντίζεις το σώμα κάτω από τον έλεγχο του μυαλού.
Η hatha yoga δίνει πρώτα προσοχή στο σώμα και στην αναπνοή, με στόχο να ελευθερώσει όλα τα ενεργειακά κανάλια του σώματος ώστε να είναι πιο ευέλικτα και το μυαλό να είναι πιο καθαρό.
Ananda Marga Yoga Center
4/1 Hasali Servi Road, Si Phum Chiang Mai 5000
tel: 0066 53 213 897 fax: 0066 53 221 852
Breath of Life
Huay Kaew Road, Chiang Mai 5000
tel: 0066 53 223 119 e-mail: eurosiatravel@hotmail.com
Danielle Wiedmann
Niti Court No 21 9/1 Soi Prabhansak, Nang Linchee Road Bangkok 10120
Tel/fax: 0066 2 213110
Hathayoga Center
129/79 Chiang Mai Villa 1, Chiang Mai 50100
tel/fax : 0066 53 271 555
Marisa Collection
10/2 Soi 33 Sukhumvit Road, Bangkok 10110
tel : 0066 2 9202
Yoga Asana
310/1 Soi Ekamai, 16, Sukhumvit 63, Bangkok 10110
tel : 0066 2 392 9869

"T'ai chi " Διαλογισμός με Κίνηση
Το t'ai chi έχει τις ρίζες του στην Ταϊλάνδη και περιλαμβάνει μια σειρά από αργές και ελεύθερες κινήσεις του σώματος με στόχο την χαλάρωση των μυών και του νευρικού συστήματος.
Πρακτικά το t'ai chi μοιάζει με χορό σε αργή κίνηση. Το μυαλό ελέγχει την αναπνοή, η αναπνοή μεταβάλει την ενέργεια και η ενέργεια διαμορφώνει τις κινήσεις. Είναι μια υγιεινή εξάσκηση που εναρμονίζει τους ρυθμούς του σώματος και της ψυχής.
Το t'ai chi συνηθίζεται περισσότερο από ηλικιωμένους ανθρώπους που θέλουν να ξαναβρούν τη χαμένη τους ενεργητικότητα.
Το t'ai chi ισοσταθμίζει τις ενεργειακές δυνάμεις από yin σε yang, είναι δε ιδανικό στην σταθεροποίηση των καρδιακών παλμών.
Υπάρχουν πολλά είδη t'ai chi, αλλά το πιο διαδεδομένο είναι το "yang t'ai chi", που η μικρή του μορφή αποτελείται από 24 κινήσεις και χρειάζεται περίπου 10 λεπτά άσκησης, ενώ η μεγαλύτερή του από 108 κινήσεις και ολοκληρώνεται σε 40 λεπτά.
Εκτελείται εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο, δεν χρειάζεστε βοήθεια και μπορείτε εύκολα μετά από μερικά μαθήματα να μάθετε όλες τις ασκήσεις.
Στο Lumpini park στη Bangkok καθημερινά γίνονται μαθήματα T'ai chi, καθώς επίσης και σε όλα τα αθλητικά κέντρα, γυμναστήρια και κέντρα spa, σε όλες τις πόλεις.
Well Being Center
Lakeview Apt No 1A, Soi 16, Sukhumvit Road, Bangkok 10110
Tel: 0066 2 258 1671 fax: 0066 2 261 7149
Sunshine House
24 Kaew Nawarat Soi 4, Chiang Mai 5000
tel : 0066 53 262 574

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αυτή η πανάρχαια κινέζικη μέθοδος που εφαρμόζεται εδώ και 4.000 χρόνια είναι σήμερα αποδεκτή και από την σύγχρονη ιατρική.
Είναι η μοναδική θεραπευτική μέθοδος που επενεργεί κατ' ευθείαν στο ανθρώπινο ενεργειακό σύστημα. Στην κινέζικη θεραπευτική η ενέργεια του σώματος είναι η πιο σημαντική παράμετρος και αποτελεί τη γέφυρα ζωής μεταξύ των αισθήσεων και του πνεύματος.
Η βελονοθεραπεία δίνει σημαντικές λύσεις σε προβλήματα μυϊκών πόνων, μέσης, παραλυσίας, ναυτίας κά.
Στην Ταϊλάνδη θα βρείτε τμήματα βελονοθεραπείας στα περισσότερα νοσοκομεία αλλά και σε ειδικές κλινικές.

Ιατρικά Κέντρα Υψηλού Επιπέδου
Η Ταϊλάνδη σήμερα υπερηφανεύεται για το ολοκληρωμένο σύστημα υγείας που έχει αναπτύξει και βασίζεται σε υψηλής επιστημονικής κατάρτισης ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, σύγχρονης τεχνολογίας μηχανήματα και μια τέλεια ξενοδοχειακή υποδομή.
Υπάρχουν κρατικά αλλά και ιδιωτικά νοσοκομειακά συγκροτήματα πρώτης κατηγορίας με ξενόγλωσσο προσωπικό που συνεργάζονται on-line με διεθνή ιατρικά κέντρα και πανεπιστήμια.Ένας ιδανικός συνδυασμός κατά την επίσκεψή σας στην Ταϊλάνδη είναι να κάνετε ένα ολοκληρωμένο ιατρικό έλεγχο (check-up) κάτι που το συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι ξένοι που εργάζονται στην Ταϊλάνδη.
Οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι υψηλού επιπέδου, το προσωπικό είναι φιλόξενο και ευδιάθετο και οι τιμές μοναδικές.
Είναι μια ευχάριστη έκπληξη η επίσκεψη σε ένα ιατρικό ταϊλάνδικό κέντρο και θα διαπιστώσετε ότι δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από την δυτική υποδομή.

Νοσοκομεία
Bangkok Adventist Hospital
430 Phitsanaluk Road Bangkok 10300
Tel: 281 1422 fax: 280 0441
Bangkok General Hospital
2 Soi Soonvija 7 New Petchaburi Bangkok 10320
Tel: 310 3000 fax: 318 1564
Central General Hospital
362/11 Anusaowari Bang Khen Bangkok 10220
Tel: 552 8777 fax: 552 0666
Krungdhon 2 Hospital
215/6 Suksawat Road Ratburana Bangkok 10140
Tel: 428 5036 fax: 427 4070
Bangkok Christian Hospital
124 Silom Road Bang Rak Bangkok 10400
tel: 223 6981 fax: 236 2911
Bumrungrad Hospital
33 Sukhumvit Soi 3 Klong Toey Bangkok 10110
tel: 253 0250 fax: 667 1299
Chao Phya Hospital
113/44 Boromrachachonani Road Bangkok 10700
tel: 884 7000 fax: 434 6929
Sukhumvit Hospital
1411 Sukhumvit Road Bangkok 10110
tel: 391 0011 fax: 381 2744

Cheewajit, μια υγιεινή δίαιτα
Μια νέα θεώρηση στην υγιεινή διατροφή επικρατεί στην Ταϊλάνδη που βασίζεται σε τρία στοιχεία, στην απλότητα, στη θετική σκέψη και στο υγιεινό φαγητό.
Cheewajit σημαίνει κάτι όπως το αρχαίο ελληνικό ρητό "νους υγιής εν σώματι υγιές", είναι ένας διαφορετικός τρόπος ζωής που εφαρμόζεται καθημερινά ολοένα και από περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να αισθάνονται υγιείς.
Cheewajit είναι το όνομα του ιδρύματος που εφαρμόζει αυτή την ιδέα του υγιεινού τρόπου ζωής. Ο Dr Satis Intharakhamhaeng ο ιδρυτής αυτού του ιδρύματος, προωθεί μια φιλοσοφία που διδάσκει πως η διατροφή μπορεί να προωθήσει την υγεία και να καταπολεμήσει τις ασθένειες.
Συνδυάζει τις γνώσεις μεταξύ σύγχρονης και παραδοσιακής ιατρικής και διατροφικής και εφαρμόζει ένα πρακτικό πρόγραμμα υγιεινής διατροφής. Η βασική ιδέα είναι να φέρει μαζί τα καλύτερα κομμάτια κάθε επιστήμης και να τα βάλει στις σωστές αναλογίες.

Cheewajit Foundation
36/37 Moo 13, Soi Yonyoi Chokchai 4 Road Bangkok 10230
tel: 0066 2 570 8220 fax: 0066 2 570 8273

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ΤΑΪΛΑΝΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
TOURISM AUTHORITY OF THAILAND (TAT)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ 76 11741 ΑΘΗΝΑ
τηλ: 9242413 fax: 9247894 e-mail: info@thailandtourism.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Tourism Authority of Thailand
Le Concorde Building - 202 Ratchadaphisek Road,
Huai Khwang, Bangkok 10310, Thailand
Tel: (662) 6941222 Fax: (662) 6941220-1
e-mail: center@tat.or.th internet:
TAT
Όταν στην Ταϊλάνδη συναντάτε αυτό το σήμα και τα αρχικά ΤΑΤ σημαίνει ότι είναι υπηρεσία του Ταϊλανδικού Οργανισμού Τουρισμού και μπορείτε να πάρετε τουριστικές πληροφορίες

Γραφείο Ευρώπης
Ente Nazionale per il Turismo Thailandese
Via Barberini 68, 4th Fl., 00187 Roma, ITALY
tel: 0039 06 420-14422 fax:0039 06 487-3500, e-mail: tat.rome@iol.it
Areas of Responsibility: Italy, Spain, Greece, Portugal, Israel, Egypt and Turkey

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κυκλαδες, ενδιαφεροντα αυτα που γραφεις, να ξερεις ομως οτι δεν τα διαβαζω :2funny:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Λέγε λέγε mimiko γιατί μερικοί πιστεύουν...
...Πάντως διαβάστε κανένα ξένο φόρουμ τέτοια φαινόμενα δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα.
:thumbsup:

ΝΑΙ, Στο Αφγανιστάν για παράδειγμα  :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι τι κακο εχει το Αφγανισταν?  ;)

Φιλε ταξιδιωτη,χωρις διαθεση διορθωσης,αλλα λογω κοινωνικης ευαισθησιας στο θεμα των ναρκωτικων,θα ηθελα να διευκρινισω, οτι η κοκαινη σαφως δε δημιουργει σωματικη εξαρτηση,αλλα σιγουρα προκαλει απολυτη ψυχικη εξαρτηση απο τις πρωτες κιολας φορες χρησης.
φιλε μου μιλας απο προσωπικη εμπειρια?χωρις παρεξηγηση...

Να παρε, να γουσταρετε και να ξαναπατε.Και εγω αυτο θα εκανα αν μπορουσα. Ο καθενας επιλεγει το δρομο του. Εγω επελεξα να εχω μονιμη σχεση να κοψω τα ταξιδια,τις πουτανες και τον ποδογυρο και να κανω σχεδια για.....τα καινουρια μας επιπλα!!! Και σε ποια εκλησια θα παντρευτουμε. Να ξερανε μονο ποσο τους ζηλευω ορισμενοι. Τεσπα ενα θα πω. Οσοι ειστε νεοι φατε τη ζωη με την κουταλα. Ταξιδεψτε, γαμηστε, πιειτε, μαστουρωστε, ξοδεψτε και ξοδευτητε ακομα και σε "ασκοπους ερωτες". Ζηστε το μυθο της Ταιλάνδης, και της καθε Ταιλανδής, αλλα μην κολατε πουθενα. Παντα υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο που ζουμε τωρα. Και μονο οταν ειστε πραγματικα ετοιμοι αραξτε.
Δεν υπαρχουν κακοτοπιες, υπαρχουν εμπειριες, μερικες ασχημες αλλα μεσα στη ζωη ειναι κι αυτες.
Καλα ταξια και καλα πιτσιλισματα.
να ηξερες ποσο σε ζηλευουμε ορισμενοι..  ;)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
[size=10pt]KOSTASF16[/size] φίλτατε γνωρίζω ποιος τα διαβάζει αυτά που γράφω επειδή μου ζητάνε τέτοιες πληροφορίες .... δεν τις γράφω για κάποιους που δεν ενδιαφέρονται ....αλλά για αυτούς που χαίρονται να ταξιδεύουν [size=10pt]ενήμερη[/size]  :rockon:

πόσες φορές έχεις ζήτηση visa  :think:
μήπως δεν ζητάς αλλά την παίρνεις από το αεροδρόμιο κατά την έξοδο σου  :think:
η visa που ζητάς είναι τουριστική  :think:
επειδή εγώ δεν ζητάω ούτε τουριστική ....αλλά κάτι πολύ παραπάνω 6 mini (τον 28 ημερών βγαίνει αυτόματα )

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Βίζα:
Οι Ελληνες καθώς επίσης και όλοι οι πολίτες μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης δεν χρειάζονται βίζα για την παραμονή τους μέχρι 30 ημέρες. Για την πέραν των 30 ημερών παραμονή τους απαιτείται βίζα του εκδίδει η Βασιλική Πρεσβεία της Ταϊλάνδης στην Αθήνα, Μαραθονοδρόμων 28 Ν. Ψυχικό τηλ: 6710155.
Τα διαβατήριά σας πρέπει να έχουν ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την ημέρα που θα φτάσετε στη χώρα της Ταϊλάνδης.
Κατά την είσοδό σας στη χώρα πρέπει να έχετε συμπληρώσει την ειδική κάρτα που θα παραλάβετε από το πλήρωμα του αεροπλάνου και θα την παραδώσετε μαζί με το διαβατήριό σας κατά τον έλεγχο. Η κάρτα αυτή θα σφραγιστεί και θα σας επιστραφεί, πρέπει να την διατηρείται σε καλή κατάσταση σε όλη την παραμονή σας στη χώρα και θα την παραδώσετε κατά την έξοδό σας από τη χώρα στην αρμόδια υπηρεσία ελέγχου.

Υγειονομικοί Κανόνες:
Δεν χρειάζεται εμβολιασμός κατά την επίσκεψή σας στην Ταϊλάνδη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗ BANGKOK
Thai Wah Tower II, 21/159 South Sathorn Road
Bangkok 10120 - Thailand
Τηλ: 0066 2 6791462 fax: 0066 2 6791463

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΙΛΑΝΔΗΣ
Μαραθωνοδρόμων 28 - 15452 Ψυχικό
τηλ: 6710155 - 6749065 fax: 6749505

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Ιδρύθηκε το 1982 από τον Ταϊλανδικό Οργανισμό Τουρισμού με στόχο την προστασία και την ασφάλεια των τουριστών.
Ξενόγλωσσοι αστυνομικοί βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας σε όλα τα τουριστικά αξιοθέατα της χώρας.
Η έδρα της είναι στη Bangkok στη διεύθυνση
Tourism Police Centre, Umicohouse Bld, Soi Lang Suan. Plohen Chit Rd
Τηλ: 0066 2 652 1721-6

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
κυκλαδες, ενδιαφεροντα αυτα που γραφεις, να ξερεις ομως οτι δεν τα διαβαζω :2funny:
για να αντιληφθώ και κάτι ...επιθυμείς να μην γράφω τα προαναφερόμενα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιατί εδώ παρατηρώ διαφορετική τοποθέτηση  :think:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
για να αντιληφθώ και κάτι ...επιθυμείς να μην γράφω τα προαναφερόμενα
επιθυμω οτι επιθυμεις. γραφε οτι θες, εγω δεν τα διαβαζω.
σου στειλα πμ. για ριξε την απαντηση

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τωρα που καταληγουμε?

να παμε η να μη παμε?

αν δεν τα κανουμε ολα αυτα ρε κωστα δεν ζουμε, απλα υπαρχουμε.
αρεσει σε κανεναν αυτο, ας πληρωσει ο καθενας το τιμημα,ειτε ειναι παντρεμενος ειτε ελευθερος. οι ελευθεροι θα πληρωσουν το μικροτερο υποθετω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom