Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καυλιαριδες ιπαρχουν ταιλανδεζικα εστιατορια????που εχει πουτσαραδες μου να δοκιμασο και εγο??????????δοστε τα φοτα σας!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ειναι τοσο ξαφνικες οι συναντησεις, γιατι κανεις δεν ξερει ποτε μπορει,τελευταια στιγμη παντα. ο bmw mimikos μενουμε πολυ κοντα και ειναι παντα παροντες, παντως πρεπει να δειτε ολοι το παθος του μιμικου για την ταυλανδη, ειλικρινα ειναι παθιασμενος, ολοι νομιζετε οτι εγω εχω τη μεγαλυτερη τρελλα, Λ Α Θ Ο Σ.
ποτε θα περασουν οι γαμημενες μερες να φυγουμε παλι?  ποτε θα περασουν

χιχιχιχιχι, παθος δεν εχω με την ταυλανδη οπως το εννοεις αλλα σιγουρα μου αρεσει οπως εχω ξαναπει η ταυλανδεζικη κουζινα με τα καυτερα της, οι γυναικες της ταυλανδης αν και ειμαι μονογαμικος ανθρωπος, και το μερος σαν μερος,
ενα πολυ βασικο πραγμα που με ενθουσιαζει στην ταυλανδη ειναι η ευγενεια των ανθρωπων, ο χαμηλος τονος της φωνης τους οταν μιλανε, τον σεβασμο απεναντι στον αλλον και το βασικοτερο τα χαμογελα τους !!!
οχι σαν εμας εδω που ολη την ωρα φωναζουμε, προσβαλλουμε ο ενας τον αλλον, και ειμαστε και μουτζουφληδες.

και παντα να θυμομαστε οτι η ασια εχει μια σαγηνευτικη ομορφια που ειναι ακατανοητη για μας!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καυλιαριδες ιπαρχουν ταιλανδεζικα εστιατορια????που εχει πουτσαραδες μου να δοκιμασο και εγο??????????δοστε τα φοτα σας!!!

στην τρουμπα του πειραια συγκεκριμενα στο τελος της νοταρας, λεγεται rouan thai. μεγα πιτσιλιστι να κανονισουμε να σε παρουμε μαζι μας μια μερα να σε μυησουμε ... να σου δωσουμε να δοκιμασεις και κανενα καυτερο !!! οπως το τρωω εγω !!! χιχιχιχιχιχιχι

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καυλιάρη σύντροφε, πήγαινε Νοταρά 131 στον Πειραιά στο "Μαρίνα¨(δεν είναι ξενοδοχείο, ταϋλανδέζικο εστιατόριο είναι), πρόσεχε μόνο γιατί καίνε. ΠΣΚ όλο και κάποιν από μας θα βρείς.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αξιολογοτατα πιπινια :rockon: :rockon:
παρτο μιμικο, και ονειρα γλυκα,
και ασε τις παπαριες για ευγενια και μονογαμηκοτητα.
για τις γυναικες παμε.

Συνημμένα

• livingdolls_showcase_pic054.jpg
    livingdolls_showcase_pic054.jpg
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 53

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αξιολογοτατα πιπινια :rockon: :rockon:
παρτο μιμικο, και ονειρα γλυκα,
και ασε τις παπαριες για ευγενια και μονογαμηκοτητα.
για τις γυναικες παμε.

και εγω παω για τις γυναικες, αλλα μου αρεσει το ολο πακετο που προσφερει η χωρα, π.χ. εσενα δεν σου αρεσει η τοπικη κουζινα και το μασαζ, εγω τα τιμω ιδιαιτερως αυτα και ειναι βασικο κομματι του ταξιδιου μου. αυτο που αποφευγω ειναι οι πολλες μετακινησεις μεσα στην χωρα διοτι μεσα σε 15 ή 20 μερες δεν γινεται να ξεπατωθεις στις διαδρομες κατα την αποψη μου, ωστε καθε δυο μερες να αλλαζεις μερος.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Kαλά, όλα τα φαγητά τους είναι καυτερά; Τίποτα που να τρώγεται από ευαίσθητα στομάχια δεν υπάρχει;

Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως θα έπρεπε να ανοίξει ένα thread για ασιατική κουζίνα και οι γνώστες να μας διαφωτίσουν για να ξέρουμε τι να κάνουμε και στα κινέζικα και γιαπωνέζικα εστιατόρια!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
και κατι που θα ηθελα να ξαναεπισημανω ειναι το εξης:
οτι ΟΚ εμεις εχουμε την τρελα μας με την ταυλανδη με τον οποιοδηποτε τροπο, το προβλημα μου ειναι οτι γραφωντας σε ενα δημοσιο φορουμ παιρνουμε στο λαιμο μας και ατομα τα οποια δεν ειναι ακομη ετοιμα να κανουν αυτο το ταξιδι !!!

για σκεφτειτε εναν εργαζομενο τον οποιο μπαινει σε αυτο το site για να παρει απλα μια πληροφορια για κανενα μπουρδελακι και πεφτει στο ταυλανδη sex trip και διαβαζει ολα αυτα τα ειδυλιακα που περιγραφουμε τα οποια εχουν και αποκλιση απο την πραγματικοτητα και παιρνει τις οικονομιες του τρελαμενος και κανει το ταξιδι?
οκ καλα θα κανει να το κανει. αλλα μετα? με το μεροκαματακι πως θα συνεχισει να ανεβοκατεβαινει? αμα ειναι συναισθηματικα εμβαλωτος και καψουρευτει σφοδρα καμια καπατσα ταυλανδη? τι γινετε μετα?
μηπως ειναι ερωτηματα τα οποια πρεπει να θεσουμε στον εαυτο για την δυναμη του λογου?

συγνωμη που τα λεω λιγο γκριζα τα πραγματα αλλα υπαρχουν και αυτα, και πρεπει να τα υπολογιζουμε.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δεν παίρνεις στο λαιμό σου κανέναν, όποιος ξέρει να εκτιμά το ωραίο βλέπει τις ασιάτισες και μετά κοιτάζει τις αντιερωτικές δυτικές και του έρχεται να ξεράσει.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Δεν παίρνεις στο λαιμό σου κανέναν, όποιος ξέρει να εκτιμά το ωραίο βλέπει τις ασιάτισες και μετά κοιτάζει τις αντιερωτικές δυτικές και του έρχεται να ξεράσει.

αυτο ειναι αμφιλεγομενο, διοτι ο ενθουσιασμος φαιρνει αυθορμητισμο και μερικες φορες τα επακολουθα ειναι τραγικα, οχι πως παντα ειναι ασχημα.
τωρα μολις καποιος γευτει την ασιατικη σαγηνευτικη ομορφια και συμπεριφορα δυσκολα ξεκολαει απο αυτο, και οι γυναικες της χωρας μας δεν ειναι και οτι το ανταγωνιστικοτερο απεναντι τους, κατι σαν την μερα με την νυχτα ενα πραγμα.

Επισκέπτης
στην τρουμπα του πειραια συγκεκριμενα στο τελος της νοταρας, λεγεται rouan thai. μεγα πιτσιλιστι να κανονισουμε να σε παρουμε μαζι μας μια μερα να σε μυησουμε ... να σου δωσουμε να δοκιμασεις και κανενα καυτερο !!! οπως το τρωω εγω !!! χιχιχιχιχιχιχι
στιν τρουμπα???γουσταρο!!!παμε προτα στο τσονταδικο τισ τρουμπας...μετα σε κανα καμπαρε και μετα αφου θα εχουμε χισι αφθονους τονους απο φλοκια παμε να γεμισουμε προτεινι τα ψολακια μας με ταιλανδεζικο γευμα!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
αυτο ειναι αμφιλεγομενο, διοτι ο ενθουσιασμος φαιρνει αυθορμητισμο και μερικες φορες τα επακολουθα ειναι τραγικα, οχι πως παντα ειναι ασχημα.
τωρα μολις καποιος γευτει την ασιατικη σαγηνευτικη ομορφια και συμπεριφορα δυσκολα ξεκολαει απο αυτο, και οι γυναικες της χωρας μας δεν ειναι και οτι το ανταγωνιστικοτερο απεναντι τους, κατι σαν την μερα με την νυχτα ενα πραγμα.

Εδώ και χρόνια βλέπουμε τις λιγοστές ασιάτισες στην ελλάδα να μοιάζουν με όμορφα λουλούδια...και μετά βλέπουμε και τις ελεεινίδες μπουρούχες, τόσο άχαρες που μοιάζουν με τραβέλια...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
και κατι που θα ηθελα να ξαναεπισημανω ειναι το εξης:
οτι ΟΚ εμεις εχουμε την τρελα μας με την ταυλανδη με τον οποιοδηποτε τροπο, το προβλημα μου ειναι οτι γραφωντας σε ενα δημοσιο φορουμ παιρνουμε στο λαιμο μας και ατομα τα οποια δεν ειναι ακομη ετοιμα να κανουν αυτο το ταξιδι !!!
και διαβαζει ολα αυτα τα ειδυλιακα που περιγραφουμε τα οποια εχουν και αποκλιση απο την πραγματικοτητα και παιρνει τις οικονομιες του τρελαμενος και κανει το ταξιδι?
Σύντροφε από που και ως που αποκλίνουν από την  πραγματικότητα όσα περιγράφουμε ? Προσωπικά φροντίζω οι περιγραφές μου να είναι όσο το δυνατόν πιό αντικειμένικες  γίνεται. Μα και οι υπόλοιποι έμπειροι σύντροφοι (οι πρωτάρηδες λογικό είναι να είναι περισσότερο ενθουσιώδεις) δεν γράφουν ανακρίβειες και υπερβολές. Δεν ωραιοποιούμε τα πράγματα. Τα παρουσιάζουμε ωμά και αληθινά ως έχουν. Εξ άλλου απευθυνόμαστε σε ένα σαίτ για ενήλικους και ο καθένας έχει κάθε δυνατότητα να τσεκάρει την αλήθεια των αναγραφομένων. Αν παρασυρθεί...ας πρόσεχε.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως θα έπρεπε να ανοίξει ένα thread για ασιατική κουζίνα και οι γνώστες να μας διαφωτίσουν για να ξέρουμε τι να κάνουμε και στα κινέζικα και γιαπωνέζικα εστιατόρια!
Καλή η ιδέα σου σύντροφε. Την επεξεργάζομαι εδώ και καιρό. Πάντως η γιαπωνέζικη κουζίνα διαφέρει αισθητά από τις υπόλοιπες παραδοσιακές κουζίνες της Ασίας.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Σύντροφε από που και ως που αποκλίνουν από την  πραγματικότητα όσα περιγράφουμε ? Προσωπικά φροντίζω οι περιγραφές μου να είναι όσο το δυνατόν πιό αντικειμένικες  γίνεται. Μα και οι υπόλοιποι έμπειροι σύντροφοι (οι πρωτάρηδες λογικό είναι να είναι περισσότερο ενθουσιώδεις) δεν γράφουν ανακρίβειες και υπερβολές. Δεν ωραιοποιούμε τα πράγματα. Τα παρουσιάζουμε ωμά και αληθινά ως έχουν. Εξ άλλου απευθυνόμαστε σε ένα σαίτ για ενήλικους και ο καθένας έχει κάθε δυνατότητα να τσεκάρει την αλήθεια των αναγραφομένων. Αν παρασυρθεί...ας πρόσεχε.
Φιλε Φον επετρεψε μου να υποστηριξω σθεναρα τη θεση του Μιμικου σε αυτο το σημειο. Ισως ειμαι απο τους πολυ λιγους αν οχι ο μονος σε αυτο το θρεντ που καταλαβαινει απολυτα τι θελει να πει. Ξερω πως υπαρχουν διαφοροποιησεις σε αυτο το θεμα αλλα καλος ειναι και ο πλουραλισμος. Δεν ξερω αν εγω προσωπικα θα το ονομαζα "αποκλιση πραγματικοτητας". Νομιζω "υπερβολικη ωραιοποιηση καταστασεων" η ακομα καλυτερα "αποκρυψη  των κινδυνων" (οχι εσκεμμενη βεβαια αλλα λογω αγνοιας) ειναι πιο σωστοι οροι. Συμφωνω οτι γραφουμε σε σαιτ για ενηλικους αλλα αυτο δε σημαινει οτι ολοι οι παρατηρητες ειναι ενηλικοι η ακομα και ενηλικοι να ειναι δε σημαινει οτι ειναι καταλληλα προετοιμασμενοι για ενα ταξιδι σε προορισμους "ειδικων" απαιτησεων οπως ειναι η Ταυλανδη. Τις προαλλες ειχε μπει ενα παλικαρι που ελεγε οτι πρεπει να ζητησει αδεια απο τους γονεις του για να ερθει Ταυλανδη. Καταλαβαινεις λοιπον οτι εσυ μπορει να μην εισαι ευαλωτος γιατι εχεις μια αλφα εμπειρια και με την Ταυλανδη και με τις διαφορες "αγορες" ανα την υφηλιο αλλα δεν ειναι ολοι ετσι. Εσυ ο ιδιος εχεις πει παλαιοτερα οτι η σεξ σκηνη της Ασιας και της Ταυλανδης δεν μπορει να συγκριθει με τις δυτικες σεξ σκηνες λογω του ιδιομορφου συνδιασμου πορνειας με gfe που βρισκει κανεις στην ασιατικη αγορα. Αν καποιος παρασυρθει σε καταστασεις που δεν τις ειχε ζυγισει καλα λογω αγνοιας η επειδη πολυ απλα δεν τις ειχε καν φανταστει οτι υπαρχουν (εσυ ξερεις πολυ καλα το σοκ που παθαινουν οι περισσοτεροι μετα απο ενα τετοιο ταξιδι) φυσικα η ευθυνη βαραινει πανω απο ολα αυτον αλλα νομιζω ως ενα ποσοστο βαραινει και εμας...και λεω οτι βαραινει ΚΑΙ εμας γιατι εδω μεσα τονιζεται κατα κορον μονο η θετικη πλευρα. Αν παρακολουθησεις μερικα ξενα φορουμς η σαιτς που ειδικευονται στη "νυχτερινη" ζωη με πολυ περισσοτερα και πολυ πιο εμπειρα μελη απο εδω θα δεις οτι λενε πραγματα που εδω μεσα δεν εχουν γραφτει καθολου παρολο που αισιως κλεινουμε 300 σελιδες.

Το βασικοτερο προβλημα με το παρον θρεντ (προβλημα ως μοναδικη πηγη ενημερωσης εννοω) ειναι το εξης κατα τη γνωμη μου.

1) Ειναι ενα πολυ νεο θρεντ. Μολις το Νοεμβρη του 2006 ξεκινησε δηλαδη δεν εχει κλεισει ουτε ενα ετος ζωης. Αυτο σημαινει οτι εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων τα μελη του ειναι στη συντριπτικη τους πλειοψηφια νεα (οχι απαραιτητα νεα στην ηλικια αλλα στην επαφη τους με τη χωρα). Πολυ λιγα μελη εχουν "ψηθει" και εχουν το μινιμουμ της εμπειριας που θα επρεπε να εχουν.

2) Εχει πολυ λιγα μελη. Μπορει να υπαρχουν πολλοι παρατηρητες αλλα αυτοι που γραφουν συστηματικα μετριουνται νομιζω στα δαχτυλα των 2 χεριων. Δεν ειναι αρκετο αυτο για ενημερωση ποσο μαλλον οταν προβαλλεται μονο η μια πλευρα.

3) Το βασικοτερο μειονεκτημα με αυτο το θρεντ ως μοναδικη πηγη ενημερωσης ειναι κατα τη γνωμη μου το γεγονος οτι αυτοι που γραφουν γνωριζονται μεταξυ τους και εχουν δημιουργησει εναν κλειστο κυκλο. Αυτο μπορει απο τη μια πλευρα να ειναι καλο γιατι δημιουργει προυποθεσεις καλου χαβαλε αλλα απο την αλλη πλευρα βαζει φραγμους στο τι μπορει να ειπωθει δημοσιως. Δεν μπορει με τιποτα να συγκριθει με ενα ξενο σαιτ με χιλιαδες αγνωστα μελη μεταξυ τους που λογω ανωνυμιας δεν εχουν προβλημα να πουνε δημοσιως τις εμπειριες τους θετικες και το σημαντικοτερο αρνητικες λογω ντροπης. Ναι ντροπης...το λεω αυτο γιατι ειμαι σιγουρος οτι αν καποιος εδω μεσα τραβηξει ζορι με Ταυλανδεζα, παρασυρθει, ερωτευτει, χασει λεφτα και τελικα την παθει με οδυνηρες συνεπειες, δε θα κατσει να το γραψει δημοσιως στο θρεντ αλλα θα το εκυστηρευτει μονο σε λιγους. Πεστε το ντροπη, πεστε οπως θελετε. Εμεις ειδικα οι Ελληνες εχουμε και ενα αλφα ΕΓΩ και δεν προκειται να κατσουμε να πουμε δημοσιως οτι την παθαμε απο γκομενα και μαλιστα Ταυλανδεζα και ΜΑΛΙΣΤΑ Ταυλανδεζα απο μπαρ.

Για την ιστορια και τελειως ενδεικτικα να πω μια μικρη ιστοριουλα με εναν πολυ καλο μου φιλο μου Γαλλο (55ρη) με 25 χρονια μονιμη διαμονη σε Ταυλανδη/Καμποτζη (δουλευε στις αντιστοιχες πρεσβειες) και μπολικη "νυχτερινη" εμπειρια στις πλατες του. Σημερα τα συζητουσαμε και μου ελεγε τα εξης. Εδω και μερικους μηνες νταραβεριζοτανε με μια 35ρα η οποια μαλιστα δεν ηταν απο μπαρ ουτε καν της "νυχτας". Τη συναντησα και εγω και μου ειχε κανει πολυ καλη εντυπωση, ουτε που φανταζομουνα το παρασκηνιο. Συζουσανε 3-4 μερες τη βδομαδα (αυτη εμενε μακρια) και οταν ερχοτανε σπιτι του εκανε ολο το νοικοκυριο, τον φροντιζε, μαγειρευε και φυσικα σεξ. Ορκους αιωνιας αγαπης του εδινε οτι θα τον φροντιζει μεχρι τα βαθεια γεραματα. Αυτο το βιολι συνεχισε για αρκετο καιρο. Λογω της εμπειριας που ειχε, δεν πηρε τοις μετρητοις αυτα που του ελεγε αν και στο πισω μερος του μυαλου του σκεφτοταν οτι δε θα ηταν ασχημα να την κρατησει για καιρο και γιατι οχι μελλοντικα να την παντρευτει. Προσφατα λοιπον σε μια απο τις απουσιες της, ετυχε να λειψει παραπανω μερες απο οτι συνηθιζε. Εγινε δυο-τρεις φορες αυτο και αμεσως πονηρευτηκε. Την εβαλλε κατω και την πιεσε να πει την αληθεια, αυτη εβαλλε τα κλαμματα (κλασσικη αυτο-αμυνα) και συνεχισε να δινει ορκους. Αυτο το βιολι συνεχισε για μερικες βδομαδες μεχρι που τελικα η δικια σου λυγισε και τα παραδεχτηκε ολα. Παραλληλα λοιπον επαιζε και με εναν Σουηδο και πηγαινε απο τον εναν στον αλλον.

Το να παρασυρθει καποιος ειναι αρκετα ευκολο. Δεν το λεω εγω, το λενε οι αμετρητες ιστοριες αλλων συντροφων.

Επειδη θα πεσει ο Κωστας να με φαει, να τον καθησυχασω λεγοντας του οτι απαλλασσεται απο εμενα για αρκετες μερες λιαν συντομως. Το μαγαζι κλεινει λογω θερινων διακοπων  :2funny:.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Σε μερικά σημεία διαφωνώ. Ας πούμε πως εγώ οποιαδήποτε αρνητική εμπειρία έχω τη γράφω (όποιος έχει διαβάσει posts μου σε άλλα threads το διαπιστώνει). Βέβαια έχεις δίκιο στο ότι πολλά αρνητικά δεν έχουν αναφερθεί ή ότι δεν έχουν τονιστεί όσο πρέπει. Σε παροτρύνω να βάλεις κάποια σχετικά links σε ξένα sites μια και οι περισσότεροι γνωρίζουν αγγλικά. Είναι λογικό να μην μπορείς να τα γράψεις όλα εσύ σχετικά με το θέμα γιατί είναι πολλά αυτά που γνωρίζεις και θέλει πολύ χρόνο. Ωστόσω τα links θα βοηθήσουν αρκετό κόσμο πιστεύω και δεν απαιτούν ιδιαίτερο χρόνο. Δώσε μερικά links να βοηθήσεις τους συναγωνιστές.

Αντε και καλές διακοπές.Εγώ την κάνω για δουλειά τώρα  >:(

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φιλε μου φορουμς υπαρχουν πολλα. Λινκς τελειως ενδεικτικα εχω δωσει ηδη, μην επαναλαβανομαστε αλλα μαλλον δεν βρηκαν ανταποκριση. Μαλλον οι περισσοτεροι βαριουνται η δεν ξερουν καλα αγγλικα η απλα τους καλυπτει το παρον θρεντ οπως ειπε τις προαλλες ο bmw. 
Νομιζω (διαβαζοντας και μερικα απο τα σχολια σου) οτι ακομα δεν εχεις καταλαβει για το τι ειδους αρνητικες εμπειριες μιλαω και γιαυτο μαλλον δεν κατανοεις τα περι ντροπης στα οποια θα επιμεινω. Δεν εννοω εμπειριες του στυλ πηγα εκει, με χρεωσαν το ποτο τοσα ενω επρεπε να με χρεωσουν τοσα η πηγα με πουτανα και τα περιμενα ετσι αλλα τα βρηκα αλλιως.
Ισως βεβαια να μην καταλαβαινεις τι θελω να πω επειδη ισως δεν ανηκεις στην "εαυλωτη" κατηγορια η επειδη δεν εχεις ερθει ποτε Ταυλανδη η επειδη δεν ξερεις απο πρωτο χερι ιστοριες, δεν μπορω να γνωριζω το λογο.
Ευχαριστω για τις ευχες, θα ποσταρω φωτο για τους ταξιδιαρηδες οταν γυρισω.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
04fantomas05  μάζευε βαλίτσες και άσε τα πολλά λόγια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

;)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Επιστροφή Φόρου
Για τις αγορές σας πάνω από 5.000 Bath ανά απόδειξη, μπορείτε να πάρετε κατά την έξοδό σας από τη χώρα τον ειδικό φόρο VAT που είναι ενσωματωμένος στην τιμή πώλησης του προϊόντος. Για το λόγο αυτό κατά τις αγορές σας ρωτήστε τους πωλητές ώστε να συμπληρώσετε σωστά τα κατάλληλα έγγραφα. Στα διεθνή αεροδρόμια θα απευθυνθείτε στα ειδικά γραφεία με την ένδειξη TAX REFOUND.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom