Επισκέπτης
καυλιαριδες ιπαρχουν ταιλανδεζικα εστιατορια????που εχει πουτσαραδες μου να δοκιμασο και εγο??????????δοστε τα φοτα σας!!!
ειναι τοσο ξαφνικες οι συναντησεις, γιατι κανεις δεν ξερει ποτε μπορει,τελευταια στιγμη παντα. ο bmw mimikos μενουμε πολυ κοντα και ειναι παντα παροντες, παντως πρεπει να δειτε ολοι το παθος του μιμικου για την ταυλανδη, ειλικρινα ειναι παθιασμενος, ολοι νομιζετε οτι εγω εχω τη μεγαλυτερη τρελλα, Λ Α Θ Ο Σ.
ποτε θα περασουν οι γαμημενες μερες να φυγουμε παλι? ποτε θα περασουν
καυλιαριδες ιπαρχουν ταιλανδεζικα εστιατορια????που εχει πουτσαραδες μου να δοκιμασο και εγο??????????δοστε τα φοτα σας!!!
ο πιτση θα μυηθει στην πατταγια, και οχι στην νοταρα..μεγα πιτσιλιστι να κανονισουμε να σε παρουμε μαζι μας μια μερα να σε μυησουμε ...
αξιολογοτατα πιπινια
παρτο μιμικο, και ονειρα γλυκα,
και ασε τις παπαριες για ευγενια και μονογαμηκοτητα.
για τις γυναικες παμε.
Δεν παίρνεις στο λαιμό σου κανέναν, όποιος ξέρει να εκτιμά το ωραίο βλέπει τις ασιάτισες και μετά κοιτάζει τις αντιερωτικές δυτικές και του έρχεται να ξεράσει.
στιν τρουμπα???γουσταρο!!!παμε προτα στο τσονταδικο τισ τρουμπας...μετα σε κανα καμπαρε και μετα αφου θα εχουμε χισι αφθονους τονους απο φλοκια παμε να γεμισουμε προτεινι τα ψολακια μας με ταιλανδεζικο γευμα!στην τρουμπα του πειραια συγκεκριμενα στο τελος της νοταρας, λεγεται rouan thai. μεγα πιτσιλιστι να κανονισουμε να σε παρουμε μαζι μας μια μερα να σε μυησουμε ... να σου δωσουμε να δοκιμασεις και κανενα καυτερο !!! οπως το τρωω εγω !!! χιχιχιχιχιχιχι
αυτο ειναι αμφιλεγομενο, διοτι ο ενθουσιασμος φαιρνει αυθορμητισμο και μερικες φορες τα επακολουθα ειναι τραγικα, οχι πως παντα ειναι ασχημα.
τωρα μολις καποιος γευτει την ασιατικη σαγηνευτικη ομορφια και συμπεριφορα δυσκολα ξεκολαει απο αυτο, και οι γυναικες της χωρας μας δεν ειναι και οτι το ανταγωνιστικοτερο απεναντι τους, κατι σαν την μερα με την νυχτα ενα πραγμα.
Σύντροφε από που και ως που αποκλίνουν από την πραγματικότητα όσα περιγράφουμε ? Προσωπικά φροντίζω οι περιγραφές μου να είναι όσο το δυνατόν πιό αντικειμένικες γίνεται. Μα και οι υπόλοιποι έμπειροι σύντροφοι (οι πρωτάρηδες λογικό είναι να είναι περισσότερο ενθουσιώδεις) δεν γράφουν ανακρίβειες και υπερβολές. Δεν ωραιοποιούμε τα πράγματα. Τα παρουσιάζουμε ωμά και αληθινά ως έχουν. Εξ άλλου απευθυνόμαστε σε ένα σαίτ για ενήλικους και ο καθένας έχει κάθε δυνατότητα να τσεκάρει την αλήθεια των αναγραφομένων. Αν παρασυρθεί...ας πρόσεχε.και κατι που θα ηθελα να ξαναεπισημανω ειναι το εξης:
οτι ΟΚ εμεις εχουμε την τρελα μας με την ταυλανδη με τον οποιοδηποτε τροπο, το προβλημα μου ειναι οτι γραφωντας σε ενα δημοσιο φορουμ παιρνουμε στο λαιμο μας και ατομα τα οποια δεν ειναι ακομη ετοιμα να κανουν αυτο το ταξιδι !!!
και διαβαζει ολα αυτα τα ειδυλιακα που περιγραφουμε τα οποια εχουν και αποκλιση απο την πραγματικοτητα και παιρνει τις οικονομιες του τρελαμενος και κανει το ταξιδι?
Καλή η ιδέα σου σύντροφε. Την επεξεργάζομαι εδώ και καιρό. Πάντως η γιαπωνέζικη κουζίνα διαφέρει αισθητά από τις υπόλοιπες παραδοσιακές κουζίνες της Ασίας.Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως θα έπρεπε να ανοίξει ένα thread για ασιατική κουζίνα και οι γνώστες να μας διαφωτίσουν για να ξέρουμε τι να κάνουμε και στα κινέζικα και γιαπωνέζικα εστιατόρια!
Φιλε Φον επετρεψε μου να υποστηριξω σθεναρα τη θεση του Μιμικου σε αυτο το σημειο. Ισως ειμαι απο τους πολυ λιγους αν οχι ο μονος σε αυτο το θρεντ που καταλαβαινει απολυτα τι θελει να πει. Ξερω πως υπαρχουν διαφοροποιησεις σε αυτο το θεμα αλλα καλος ειναι και ο πλουραλισμος. Δεν ξερω αν εγω προσωπικα θα το ονομαζα "αποκλιση πραγματικοτητας". Νομιζω "υπερβολικη ωραιοποιηση καταστασεων" η ακομα καλυτερα "αποκρυψη των κινδυνων" (οχι εσκεμμενη βεβαια αλλα λογω αγνοιας) ειναι πιο σωστοι οροι. Συμφωνω οτι γραφουμε σε σαιτ για ενηλικους αλλα αυτο δε σημαινει οτι ολοι οι παρατηρητες ειναι ενηλικοι η ακομα και ενηλικοι να ειναι δε σημαινει οτι ειναι καταλληλα προετοιμασμενοι για ενα ταξιδι σε προορισμους "ειδικων" απαιτησεων οπως ειναι η Ταυλανδη. Τις προαλλες ειχε μπει ενα παλικαρι που ελεγε οτι πρεπει να ζητησει αδεια απο τους γονεις του για να ερθει Ταυλανδη. Καταλαβαινεις λοιπον οτι εσυ μπορει να μην εισαι ευαλωτος γιατι εχεις μια αλφα εμπειρια και με την Ταυλανδη και με τις διαφορες "αγορες" ανα την υφηλιο αλλα δεν ειναι ολοι ετσι. Εσυ ο ιδιος εχεις πει παλαιοτερα οτι η σεξ σκηνη της Ασιας και της Ταυλανδης δεν μπορει να συγκριθει με τις δυτικες σεξ σκηνες λογω του ιδιομορφου συνδιασμου πορνειας με gfe που βρισκει κανεις στην ασιατικη αγορα. Αν καποιος παρασυρθει σε καταστασεις που δεν τις ειχε ζυγισει καλα λογω αγνοιας η επειδη πολυ απλα δεν τις ειχε καν φανταστει οτι υπαρχουν (εσυ ξερεις πολυ καλα το σοκ που παθαινουν οι περισσοτεροι μετα απο ενα τετοιο ταξιδι) φυσικα η ευθυνη βαραινει πανω απο ολα αυτον αλλα νομιζω ως ενα ποσοστο βαραινει και εμας...και λεω οτι βαραινει ΚΑΙ εμας γιατι εδω μεσα τονιζεται κατα κορον μονο η θετικη πλευρα. Αν παρακολουθησεις μερικα ξενα φορουμς η σαιτς που ειδικευονται στη "νυχτερινη" ζωη με πολυ περισσοτερα και πολυ πιο εμπειρα μελη απο εδω θα δεις οτι λενε πραγματα που εδω μεσα δεν εχουν γραφτει καθολου παρολο που αισιως κλεινουμε 300 σελιδες.Σύντροφε από που και ως που αποκλίνουν από την πραγματικότητα όσα περιγράφουμε ? Προσωπικά φροντίζω οι περιγραφές μου να είναι όσο το δυνατόν πιό αντικειμένικες γίνεται. Μα και οι υπόλοιποι έμπειροι σύντροφοι (οι πρωτάρηδες λογικό είναι να είναι περισσότερο ενθουσιώδεις) δεν γράφουν ανακρίβειες και υπερβολές. Δεν ωραιοποιούμε τα πράγματα. Τα παρουσιάζουμε ωμά και αληθινά ως έχουν. Εξ άλλου απευθυνόμαστε σε ένα σαίτ για ενήλικους και ο καθένας έχει κάθε δυνατότητα να τσεκάρει την αλήθεια των αναγραφομένων. Αν παρασυρθεί...ας πρόσεχε.