Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, info@bourdela.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    60,7 KB · Εμφανίσεις: 51

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Internal Server Error

Συνημμένα

• 111.jpg
    111.jpg
    351,3 KB · Εμφανίσεις: 23

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Internal Server Error

Συνημμένα

• 231.jpg
    231.jpg
    338,8 KB · Εμφανίσεις: 61

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Internal Server Error

Συνημμένα

• 1111.jpg
    1111.jpg
    140,7 KB · Εμφανίσεις: 29

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Internal Server Error

Συνημμένα

• 14223.jpg
    14223.jpg
    32,7 KB · Εμφανίσεις: 29

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
το τελευταίο για να επανέλθω στο θέμα  ;)

Συνημμένα

• condom.jpg
    condom.jpg
    17,3 KB · Εμφανίσεις: 26
  • condom_chain_of_life_festival_guinness_world_records_tm_attempt_articleimage_990.jpg
    condom_chain_of_life_festival_guinness_world_records_tm_attempt_articleimage_990.jpg
    23,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • condomcostume.jpg
    condomcostume.jpg
    38,5 KB · Εμφανίσεις: 24

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
[youtube=425,350]GimemH4Ffuo[/youtube]

να μην ξεχναμε και το τραγουδι της πατταγιας !!!
το υμνο του καθε σεξοτουριστα !!!

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οριστικοποιησα τα εισιτηρια μου 17.11.2007 με 30.11.2007, υποσχομαι να κανω καθημερινες ανταποκρισεις απο εκει, ενω λυπαμαι που θα συμπεσουμε με ΚωσταΦ μονο 6 μερες. Δυστυχως αμφοτεροι ειμεθα υπαλληλοι και δεν μπορουμε να εχουμε οποτε θελουμε τις διακοπες μας. Θα παμε μαζι σε ενα νησι και κατοπιν θα παω ΠΟυκετ να το δω και σκεφτομαι μεινω στο ξενοδοχειο του Ελληνα σε αυτο που προτεινει ο Μιμικος. Δεν εχω κατι αλλο να γραψω διοτι εγω εχω εξαντλήσει το θεμα και επιασα τον εαυτο μου να επαναλαμβανετε. Εξαλλου με 1 φορα που πηγα δεν ειμαι και ειδικος να αναλυω και δίδω βαθυστοχαστες συμβουλες.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Κυκλαδες το εστιατοριο απο το οποιο πηρες τις φωτογραφιες σου εχει πολυ χαζι. Εχει μεγαλη συλλογη σε βιτρινες με δειγματα απο τα πιο απιθανα προφυλακτικα. Αρκετα καλο φαγητο αν και πολυ τουριστικο πλεον.

Να κανω μια παρενθεση εδω να πω ποσο λυπαμαι παρακολουθωντας τα γεγονοτα στη γειτονικη Μυανμαρ. Πολυ θα ηθελα να δω τους μοναχους να δινουν ενα καλο μαθημα στους δικτατορες αλλα δυστυχως δεν το βλεπω να πραγματοποιειται τοσο ευκολα. Ειναι τοσο στυγνη και μακροχρονη η δικτατορια τους, τοσο φουσκωμενες οι τσεπες των στρατηγων που δε θα αφησουν τοσο ευκολα τα προνομια τους. Επισης εξοργιστικη ειναι και η υποκρισια των μεγαλων δυναμεων  :jerking: που σκιζουν τα ρουχα τους μπροστα στις καμερες αλλα επεμβαινουν μονο εκει που εχει πετρελαια. Ειναι κριμα γιατι ειναι μια πανεμορφη χωρα αλλα το καθεστως την εχει κρατησει τελειως απομονωμενη απο τον υπολοιπο κοσμο. Εχει ελαχιστο τουρισμο παρα τα αμετρητα νησακια που διαθετει (πολυ περισσοτερα απο την Ταυλανδη) στα οποια ομως εχει απαγορευτει η εισοδος στους τουριστες. Βεβαια ισως τελικα αυτο να μην ειναι και τοσο ασχημο αν σκεφτει κανεις οτι ο τουρισμος μαζι με τα οικονομικα ωφελη, εχει κανει και την αναλογη ζημια στην Ταυλανδη. Υπαρχουν παρα πολλοι Βιρμανοι στην Ταυλανδη, οι περισσοτεροι ειναι παρανομοι. Δεστε μερικα βιντεακια
[youtube=425,350]AIHPJ05Q-NA[/youtube]
[youtube=425,350]U2_EKx2KZ9A&mode[/youtube]

ποιος ειναι αυτος ρε παιδια?
[youtube=425,350]n9XeKjwI-60&mode[/youtube]

edit AssFiller :τροποποίηση ποστ για να παίζουν τα βίντεο απευθείας

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ποιος ειναι αυτος ρε παιδια?
[youtube=425,350]n9XeKjwI-60&mode[/youtube]

Μαριος Ματσακης. κυπριος ευρωβουλευτης, του δημοκρατικου κομματος.

περισσοτερες πληροφοριες στα ανωτερο λινκς.
ο τυπος τα λεει χυμα !!!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Χμ...το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση και θα διαφωνήσω. Από την εμπειρία μου έχω διαπιστώσει ότι οι Έλληνες ΔΕΝ είναι εξερευνητικοί τύποι. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω από το πως θα περάσουν όσον το δυναντον καλύτερα. Το να την ψάξουμε να βρούμε το καλό μαγαζί, την χλιδάτη παραλία κτλ δεν νομίζω ότι ανήκουν στο πλάισιο εξερεύνησης μιας χώρας. Εν μέρει αυτά είναι δικαιολογημένα για κάποιους προορισμούς όπως η Ταϋλάνδη, όπου μπορούμε με ελάχιστα χρήματα συγκριτικά με την Ελλάδα να απολάυσουμε υπηρεσίες που εδώ δε μπορούμε να τις διανοήθούμε (δηλ. χλιδάτα ξενοδοχεία, πριβέ μετακινήσεις, αστακούς κλπ). Δεν λέω ότι είναι κακό, απλά δεν σημαίνει εξερευνώ την χώρα. Σημαίνει πολύ απλά κάνω τουρισμό. Εξερευνώ μια χώρα σημαίνει οτι προσπαθώ να μιμηθώ (στα πλαίσια του δυνατού πάντα) τον τρόπο ζωής των κατοίκων της χώρας, να ακολουθήσω τις συνηθειές τους, να συμμετάσχώ στις γιορτές και τις εκδηλώσεις τους, να σεβαστώ και να γνωρίσω  την ιστορία  και την θρησκεία τους κτλ ανεξάρτητα από τα δικά μου πιστεύω. Για αυτό και θα διαφωνήσω με το δεύτερο σκέλος του πόστ σου που λες ότι δεν είμαστε  σαν κάποιους άλλους που όλα τα κάνουν by the book. Για μένα (επαναλαμβάνω καθαρά προσωπική μου άποψη) είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η ενημέρωση μου από βιβλία πριν επισκευτώ μια χώρα. Θέλω από πριν να ξέρω όσο το δυνατόν περισσότερα για την ιστορία, την πολιτική, την κουλτούρα κλπ (και φυσικά τα πάντα γύρω από το σεξ - αυτό εννοείται :dancing:) της χώρας που θα επισκεφτώ ώστε  να μπορέσω να την γνωρίσω/"εξερευνήσω" καλύτερα.

Von συμφωνώ και εγώ με τις απόψεις σου.

Σίγουρα πάντως μην περιμένετε κάτι τέτοιο από τα παιδιά που κατεβαίνουν για πρώτη φορά κάτω.

Ερωτεύεται κάποιος την Ασία με την πρώτη, αλλά από την δεύτερη φορά και μετά την λατρεύει...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
με μεγαλη μου τιμη και χαρα συνομιλησα για λιγο το μεσημερι πριν φυγει τον συναγωνηστη lordjim.
φανατικος της ασιας κι αυτος εδω και χρονια.
και τι δεν ειπαμε σε 5 λεπτα, ειπε τα δικα του, μαλαισια-μπαλι-σιγκαπουρη.
και εγω τα δικα μου για το τι θελω να δω τον νοεμβρη.
καλα να περασει ο λορδος.
να πω και για την χθεσινοβραδυνη συναντηση στη soi 6.
παρωντες, mimikos bmw και με μεγαλη μας χαρα γνωρισαμε τους vasos giorgospapa.πιστευω οι δυο τελευταιοι να μην επληξαν για την "εκτος ελλαδας γενικα" συζητηση μας.
επομενη συναντηση στον πειραια για φαγητο thai. ο von πρεπει να ειναι παρων γιατι εχει γραψει πολλες απουσιες.
flynow ο λορδος επιμενει να μην παμε πρωτευουσα στην  καμποτζη. λεει για siemreap. με αεροπλανο βεβαια, εχει και αξιοθεατα και το γνωστο σπορ..
η πρωτευουσα ειναι χαος και ψιλοεπικυνδινη, αυτη η πολη ειναι κατι σαν πατταγια. φλαι, επικεντρωσε τις ερευνες για κει.
αληθεια ο ροκος που χαθηκε, παει καιρος.. ζει με τις αναμνησεις κι αυτος, απολοτελα..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
με μεγαλη μου τιμη και χαρα συνομιλησα για λιγο το μεσημερι πριν φυγει τον συναγωνηστη lordjim.
φανατικος της ασιας κι αυτος εδω και χρονια.
καλα να περασει ο λορδος.flynow ο λορδος επιμενει να μην παμε πρωτευουσα στην  καμποτζη. λεει για siemreap. με αεροπλανο βεβαια, εχει και αξιοθεατα και το γνωστο σπορ..
η πρωτευουσα ειναι χαος και ψιλοεπικυνδινη, αυτη η πολη ειναι κατι σαν πατταγια.
Να ακούτε τον Λόρδο. Είναι γνώστης. Λόρδε τα σέβη μου και τις ευχές μου εκεί που βρίσκεσαι.
Στην επόμενη συνάντηση (αφού μάλιστα θάναι και εντός έδρας) φυσικά και θα παρευρίσκομαι.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μολις τελειωσα πριν μια ωρα το γευμα μου με ταυλανδεζικο φαγητο !!!
ενα traditional thai fried rice with chicken με μπολικο piknapah !!! αυτος το διαβολικα καυτερο !!! και μια παρα πολυ καυτερη σαλατα som tam !!!
αναμενω να κανονιστει μεσα στο σαββατοκυριακο συναντηση για ταυλανδεζικο γευμα!!!

ο λορδος με το καλο τωρα θα ταξιδευει, να περασει καλα του ευχομαι και να γυρισει με το καλο !!!

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αναχωρω κυριακη μεσημερι για το πρωτο ταξιδι μου εκει.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αναχωρω κυριακη μεσημερι για το πρωτο ταξιδι μου εκει.
elf οπως εγω ειχα διαβασει τον οδηγο σου για βουλγαρια πιστευω και εσυ να εχεις μελετησει το thread για την ταυλανδη και να πας και να φροντισεις να περασεις καλα, και πανω απο ολα να ξενιασεις απο τα προβληματα της καθημερινοτητας. και να γυρισεις πισω ανανεωμενος.
με το καλο να ξεκινησεις.
αν εχεις καποια απορια ζητησε μας να στην λυσουμε.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
που το πουλανε αυτο? σε καμια αγορα της soi cowboy?
τρελλαμενος θα γυρισει, ετσι γυρνανε ολοι

[youtube=425,350]GimemH4Ffuo[/youtube]

τον υμνο τον ξαναβαλες να τον ακουσεις?
pattaya pattaya po ying love you mak mak!!!

ο υμνος του σεξοτουριστα και ταυλανδοπληκτου !!! ή καλυτερα του πατταγιοπληκτου !!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μιά και μιλάμε για ύμνους πάρτε και τον original ύμνο. Παραθέτω και τα λόγια του στα αγγλικά. Με λίγη εξάσκηση μπορείτε να τον αποστηθίσετε και να τους στείλετε όλους τραγουδώντας τον δυνατά όταν παίζεται σε ανοιχτό χώρο  :2funny:.
Kha Wora Phutthachao,
Ao Mano Lae Sira Kran,
Nop Phra Phumiban Bunya Direk,
Ek Baromma Chakkrin Phra Saya Min,
Phra Yotsa Ying Yon,
Yen Sira Phrao Phra Boriban,
Phon Phra Khun Tha Raksa,
Puang Pracha Pensuk San Kho Bandan,
Phra Prasong Dai, Chong Sarit Dang,
Wang Wora Harue Thai, Dut Thawai Chai, Chai-Yo.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom