Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
θα πεσουν και οι τιμες :dancing:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλα μην υπερβαλλουμε για τις θαλλασες της Ταυλανδης γιατι θα ξεχασουμε τις δικες μας και ολες τις αλλες που εχω γνωρισει

αλλα και καποια αλλα μερη τα οποια οντως εχουν φοβερα νερα

ειχα εναν γνωστο τον ελεγαν κωστα και οταν πηγαινε εκει ηταν συνεχεια ξαπλα :knockinb: :bounce-glasses: 

καθε δευτερη μερα σηκωνοταν για  :piss:  :2funny: :2funny:

και ζησαμε εμεις καλα και αυτος καλυτερα :thumbsup: :grouphug:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κωστα παμε για κανα soi το βραδακι

john10

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γιασου κωσταφ16 ειμαι ο γιαννης απο σαλονικι ο αδερφος του μπαμπη.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
γιασου κωσταφ16 ειμαι ο γιαννης απο σαλονικι ο αδερφος του μπαμπη.

γιανναρα, καλως ηρθες.
ο μπαμπης που αναφερει ειναι εκεινος που εχει το ξενοδοχειο στο πουκετ.
σας ξανα αναφερω τα στοιχεια.

south mansion
143/10 Nanai Rd. Patong, Kathu, Phuket Thailand
johnopap@yahoo.com

room for rent
air-condition
room with internet line (για να εχουμε προσβαση στο bourdela.com)
available room with kitchen and sitting room
motorbike for rent
laundry service
taxi and minibus service
translation/fax

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
γιανναρα, καλως ηρθες.
ο μπαμπης που αναφερει ειναι εκεινος που εχει το ξενοδοχειο στο πουκετ.
σας ξανα αναφερω τα στοιχεια.

south mansion
143/10 Nanai Rd. Patong, Kathu, Phuket Thailand
johnopap@yahoo.com

room for rent
air-condition
room with internet line (για να εχουμε προσβαση στο bourdela.com)
available room with kitchen and sitting room
motorbike for rent
laundry service
taxi and minibus service
translation/fax

μιμικο ξεχασες κατι πολυ βασικο να αναφερεις    τη τιμη  λολ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μιμικο ξεχασες κατι πολυ βασικο να αναφερεις    τη τιμη  λολ

σωστα αν και το εχω ξαναγραψει σε παλιοτερο ποστ μου, η τιμη ειναι μονο 600 baht !!!
δεν ξερω αν παραμενει ομως η ιδια στην high season. αυτο μπορουμε να το διευκρινησουμε για οσους ενδιαφερονται !!!

kostasbmw 21:30 στο soi6 ?
o f16 ειναι μεσα, δεν ξερω τι γινεται με τους υπολοιπους!!!

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κώστα 10.000 Χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να πηδήξεις μπαρόβιες!!
Για πες μας πως βλέπεις τον εαυτό σου μετά από 10 χρόνια όταν η σκέψη σου είναι πόσες μέρες μείνανε μέχρι το επόμενο ταξίδι.
Εγώ σκέφτομαι να παω κανένα μήνα στην Ταϋλάνδη με όλα αυτά που έχω διαβάσει αλλά χωρίς Πατάγια.  μετά τις συμβουλές των παλαιότερων σκέφτομαι να συμπεριλάβω και το Λάος.  Η Μυαμαρ θα πρέπει να ηρεμήσει πρώτα για να αποτελεί προορισμό. 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
για μενα καποιος που δεν εχει παει προς τα κατω να αφησει τα ταξιδια παραδιπλα για το δευτερο τριπ η το τριτο
να πεις οτι παιρνεις ενα φτηνο εισητηριο αεροπορικο απο μπανκονγκ για θιβετ η νεπαλ να πω οκ  ειναι ταξιδι ζωης για μερικους

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
καλα μην υπερβαλλουμε για τις θαλλασες της Ταυλανδης γιατι θα ξεχασουμε τις δικες μας και ολες τις αλλες που εχω γνωρισει
1.καταρχήν δεν γνωρίζω σε ποίες εξής καταδυθεί ώστε να σου δώσω στίγμα σύγκρισης

2.δεν γνωρίζω σε πια μέρη του κόσμου εξής ταξιδέψει, ώστε να αναλύσουμε το τι είναι καλύτερο και το τι είναι χειρότερο

3.άσε που τα ματάκια του κάθε ανθρώπου βλέπουν από διαφορετική οπτική γωνία

κατά συνέπεια δεν βγήκα να σου πω ότι εγώ έχω πάει σε καλύτερα μέρη από εσένα,ούτε σου παινεύτηκα ότι έχω κάνει περισσότερα από εσένα [size=10pt](έμμεσα η άμεσα )[/size]  :cheesy:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Βρε παιδια ηρεμα μην ξεχνατε κατι βασικο ειναι στη φυση του ελληνα να εξερευνει τα παντα οπου παει. Φυσικα κ αν πας εργενης η με αντροπαρεα θα ψαξεις κ τα κοριτσια, αλλα μη πιστευετε οτι δε θα την ψαξουν κ διαφορετικα του στυλ που θα βρουμε καλη παραλια που θα βρουμε καλο εστιατοριο
Χμ...το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση και θα διαφωνήσω. Από την εμπειρία μου έχω διαπιστώσει ότι οι Έλληνες ΔΕΝ είναι εξερευνητικοί τύποι. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω από το πως θα περάσουν όσον το δυναντον καλύτερα. Το να την ψάξουμε να βρούμε το καλό μαγαζί, την χλιδάτη παραλία κτλ δεν νομίζω ότι ανήκουν στο πλάισιο εξερεύνησης μιας χώρας. Εν μέρει αυτά είναι δικαιολογημένα για κάποιους προορισμούς όπως η Ταϋλάνδη, όπου μπορούμε με ελάχιστα χρήματα συγκριτικά με την Ελλάδα να απολάυσουμε υπηρεσίες που εδώ δε μπορούμε να τις διανοήθούμε (δηλ. χλιδάτα ξενοδοχεία, πριβέ μετακινήσεις, αστακούς κλπ). Δεν λέω ότι είναι κακό, απλά δεν σημαίνει εξερευνώ την χώρα. Σημαίνει πολύ απλά κάνω τουρισμό. Εξερευνώ μια χώρα σημαίνει οτι προσπαθώ να μιμηθώ (στα πλαίσια του δυνατού πάντα) τον τρόπο ζωής των κατοίκων της χώρας, να ακολουθήσω τις συνηθειές τους, να συμμετάσχώ στις γιορτές και τις εκδηλώσεις τους, να σεβαστώ και να γνωρίσω  την ιστορία  και την θρησκεία τους κτλ ανεξάρτητα από τα δικά μου πιστεύω. Για αυτό και θα διαφωνήσω με το δεύτερο σκέλος του πόστ σου που λες ότι δεν είμαστε  σαν κάποιους άλλους που όλα τα κάνουν by the book. Για μένα (επαναλαμβάνω καθαρά προσωπική μου άποψη) είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η ενημέρωση μου από βιβλία πριν επισκευτώ μια χώρα. Θέλω από πριν να ξέρω όσο το δυνατόν περισσότερα για την ιστορία, την πολιτική, την κουλτούρα κλπ (και φυσικά τα πάντα γύρω από το σεξ - αυτό εννοείται :dancing:) της χώρας που θα επισκεφτώ ώστε  να μπορέσω να την γνωρίσω/"εξερευνήσω" καλύτερα.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Χμ...το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση και θα διαφωνήσω. Από την εμπειρία μου έχω διαπιστώσει ότι οι Έλληνες ΔΕΝ είναι εξερευνητικοί τύποι. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω από το πως θα περάσουν όσον το δυναντον καλύτερα. Το να την ψάξουμε να βρούμε το καλό μαγαζί, την χλιδάτη παραλία κτλ δεν νομίζω ότι ανήκουν στο πλάισιο εξερεύνησης μιας χώρας. Εν μέρει αυτά είναι δικαιολογημένα για κάποιους προορισμούς όπως η Ταϋλάνδη, όπου μπορούμε με ελάχιστα χρήματα συγκριτικά με την Ελλάδα να απολάυσουμε υπηρεσίες που εδώ δε μπορούμε να τις διανοήθούμε (δηλ. χλιδάτα ξενοδοχεία, πριβέ μετακινήσεις, αστακούς κλπ). Δεν λέω ότι είναι κακό, απλά δεν σημαίνει εξερευνώ την χώρα. Σημαίνει πολύ απλά κάνω τουρισμό. Εξερευνώ μια χώρα σημαίνει οτι προσπαθώ να μιμηθώ (στα πλαίσια του δυνατού πάντα) τον τρόπο ζωής των κατοίκων της χώρας, να ακολουθήσω τις συνηθειές τους, να συμμετάσχώ στις γιορτές και τις εκδηλώσεις τους, να σεβαστώ και να γνωρίσω  την ιστορία  και την θρησκεία τους κτλ ανεξάρτητα από τα δικά μου πιστεύω. Για αυτό και θα διαφωνήσω με το δεύτερο σκέλος του πόστ σου που λες ότι δεν είμαστε  σαν κάποιους άλλους που όλα τα κάνουν by the book. Για μένα (επαναλαμβάνω καθαρά προσωπική μου άποψη) είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η ενημέρωση μου από βιβλία πριν επισκευτώ μια χώρα. Θέλω από πριν να ξέρω όσο το δυνατόν περισσότερα για την ιστορία, την πολιτική, την κουλτούρα κλπ (και φυσικά τα πάντα γύρω από το σεξ - αυτό εννοείται :dancing:) της χώρας που θα επισκεφτώ ώστε  να μπορέσω να την γνωρίσω/"εξερευνήσω" καλύτερα.
και εγώ λοιπόν δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο....( [size=10pt]- [/size]) [size=10pt][size=10pt]να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου [/size][/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
kyklades
μην τα παιρνεις σε προσωπικο επιπεδο επειδη απαντω ετσι
τελος παντων
κοραλιογιεννεις υφαλοι β αυστραλιας  ερυθρα καραιβικη μαδαγασκαρη
ν καληδονια  ν ζηλανδια  ειναι μερικα που εχω παει
και επιμενω οτι εχουμε τα ποιο ασφαλη και καλα νερα στο κοσμο κυριως ασφαλη και οτι σα χωρα βρσικομαστε στο ιδανικο σημειο και κλιματολογικα,ασχατα αν το κλιμα παει κατα διαολου
φιλικα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δε πιστευω οτι το να μιμηθει καποιος την ζωη των ντοπιων ειναι εξερευνηση.Το να γινει γνωστης των παραδοσεων ναι,. το να μαθει την ιστορια τους γενικα την κουλτουρα τους ναι συμφωνω. Οσο αφορα τον ελληνα θα διαφωνησω οτι μοιαζει με τους λοιπους τουριστες κουβαλαμε ολοι μας [πιστευω] λιγο η πολυ την δοση της περιπετειας. Αυτο μας εκανε απο την αρχαιοτητα να γυρισουμε ολη τη γη [σχεδον]. Σημερα φτανει να δεις σε ποιο μερος του πλανητη δε θα βρεις ελληνα. Οπου παμε εχουμε αφομοιωσει [στο μετρο του δυνατου] την τοπικη κουλτουρα κ απλα εχουμε κρατησει σχεδον παντου τα εθιμα μας κ την κουλτουρα μας.Αν μη τι αλλο δεν ειμαστε καθολου λαος που παει by the book εδω ειμαστε εν δυναμει μικροι ατιθασοι επαναστατες οταν μας βαζουν μεσα πλαισια που εστω κ για λιγο πιστευουμε οτι μας περιοριζουν.

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Α μη ξεχασω γυρισανε κ γυρναμε ολη τη γη για να φυγουμε απο τις γυναικες μας κ μπας κ βρουμε λιγη ελευθερια  :rockon: :rockon:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η κουλτουρα ειναι κατι που δεν αφομοιωνετε ευκολα

αλλο εγκλιματιζομαι ευκολα και δενω οσο μπορω με τη τοπικη κοινωνια

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
και καλα θα κανεις, μην πας στην πατταγια γιατι εκει εισαι αναγκασμενος να γαμας καθε μερα,
χαλια ειναι. :2funny: :2funny:

παρε ενα αρλεκιν και χαλαρωσε σε αλλο μερος. :jerking:
Με έκανες να γελάσω πολύ ρε Κώστα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom