Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
kostasbmw καλως μας ηρθες,
θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε καπου που μπορω να βρω φωτογραφιες απο την ταυλανδη πριν 10 ή ακομη και 20 χρονια πριν, μου εχετε περιγραψει ιστοριες κυριως ο bmw πριν αρκετα χρονια και θα ηθελα να βρω και υλικο σχετικα.
κανω μια μελετη για την διαχρονικοτητα, και αν μπορειτε να με βοηθησετε και υπαρχει και αυτη η δυνατοτητα θα το εκτιμουσα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πρωτον..Οσον αφορα το θεμα τιμες φαγητου...
Αναλογα με την αφθονια που εχει η καθε χωρα σε καποια αγαθα,διαμορφωνονται και οι τιμες..
Οι αστακοι,οι γαριδες και τα ψαρια ειναι φτηνα..Αντιθετως τα μεγαλα καβουρια που δεν υπαρχουν σε αφθονια,εχουν διπλασια τιμη απο τον αστακο,ενω εδω στην Ελλαδα τη μιση..
Για να μη πουμε για το κρεας...και μαλιστα το εισαγωγης...Μια μεγαλη μπριζολα εχει οσο ενας αστακος...
Τηρουμενων των αναλογιων και ο καφες ειναι ακριβος..1,5 ευρω..Οσο ενα πιατο ρυζι με γαριδες..
Και τα σαντουιτς του SUBWAY (απιστευτα νοστιμα),5 ευρω...οσο 3 πιατα ρυζι με γαριδες!!
Δευτερον..Οσοι εχετε σκοπο να χρησιμοποιησετε και εσωτερικη πτηση,εκτος απο το Αθηνα-Μπανγκοκ,τοτε πρεπει ΠΡΩΤΑ να ελεγξετε τις πτησεις με ΤΗΑΙ και οχι Qatar..
Και για να σας εξηγησω...
Η εσωτερικη πτηση Μπανγκοκ-Πουκετ με ΤΗΑΙ,με επιστροφη,χρεωνεται γυρω στα 7000 μπατ (150 ευρω)
Αν ομως πας και Αθηνα-Μπανγκοκ με ΤΗΑΙ,τοτε οταν κλεισεις και ενσωματωσεις στο εισιτηριο Αθηνα-Μπανγκοκ και το Μπανγκοκ-Πουκετ,τοτε η χρεωση ειναι μονο συν 60 ευρω!!
Με λιγα λογια..εγω εκλεισα απευθειας με ΤΗΑΙ Αθηνα-Μπανκοκ 702 ευρω + Μπανγκοκ-Πουκετ 60 ευρω = 762 ευρω...
Οι φιλοι ας πουμε που εκλεισαν με Qatar με 600 ευρω το Αθηνα-Μπανγκοκ,αν πανε Πουκετ,στη τελικη θα τους βγει τα ιδια λεφτα (600+150=750 ΕΥΡΩ)...Και θα πανε και με σταση στη Ντοχα και οχι απευθειας...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
το ιδιο ισχυει να πας και με την singapoore και βλεπεις και κατι παραπανω η μενεις σιγκαπουρη 2 μερες και παιρνεις το επομενο χωρις καμμια επιβαρυνση αν γουσταρεις νομιζω η τιμη ηταν 45 ευρω ακριβοτερη

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν παμε σιγκαπουρη bmw, τελος!

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Πρωτον..Οσον αφορα το θεμα τιμες φαγητου...
Αναλογα με την αφθονια που εχει η καθε χωρα σε καποια αγαθα,διαμορφωνονται και οι τιμες..
Οι αστακοι,οι γαριδες και τα ψαρια ειναι φτηνα..Αντιθετως τα μεγαλα καβουρια που δεν υπαρχουν σε αφθονια,εχουν διπλασια τιμη απο τον αστακο,ενω εδω στην Ελλαδα τη μιση..
Για να μη πουμε για το κρεας...και μαλιστα το εισαγωγης...Μια μεγαλη μπριζολα εχει οσο ενας αστακος...
Τηρουμενων των αναλογιων και ο καφες ειναι ακριβος..1,5 ευρω..Οσο ενα πιατο ρυζι με γαριδες..
Και τα σαντουιτς του SUBWAY (απιστευτα νοστιμα),5 ευρω...οσο 3 πιατα ρυζι με γαριδες!!
Δευτερον..Οσοι εχετε σκοπο να χρησιμοποιησετε και εσωτερικη πτηση,εκτος απο το Αθηνα-Μπανγκοκ,τοτε πρεπει ΠΡΩΤΑ να ελεγξετε τις πτησεις με ΤΗΑΙ και οχι Qatar..
Και για να σας εξηγησω...
Η εσωτερικη πτηση Μπανγκοκ-Πουκετ με ΤΗΑΙ,με επιστροφη,χρεωνεται γυρω στα 7000 μπατ (150 ευρω)
Αν ομως πας και Αθηνα-Μπανγκοκ με ΤΗΑΙ,τοτε οταν κλεισεις και ενσωματωσεις στο εισιτηριο Αθηνα-Μπανγκοκ και το Μπανγκοκ-Πουκετ,τοτε η χρεωση ειναι μονο συν 60 ευρω!!
Με λιγα λογια..εγω εκλεισα απευθειας με ΤΗΑΙ Αθηνα-Μπανκοκ 702 ευρω + Μπανγκοκ-Πουκετ 60 ευρω = 762 ευρω...
Οι φιλοι ας πουμε που εκλεισαν με Qatar με 600 ευρω το Αθηνα-Μπανγκοκ,αν πανε Πουκετ,στη τελικη θα τους βγει τα ιδια λεφτα (600+150=750 ΕΥΡΩ)...Και θα πανε και με σταση στη Ντοχα και οχι απευθειας...
θα πω και εγώ λοιπόν ότι όλα αυτά είναι με την προϋπόθεση εισιτηρίου [size=10pt]45 ημερών[/size] με την thai...γιατί αν πάρεις [size=10pt]60-90-120-240 ημερών [/size]τότε αλλάζει το κόλπο  :grin:
όταν ζήτησα πριν 5 μήνες εισιτήριο 6μείνω μου είπαν 980 euro χαλαρά  :headbang: και με κάτι μικροεπιβαρύνσουλες ακόμα  :2funny:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
f16 εγω δεν εχω προβλημα ενα μονο σου λεω κατω απο 1,50 βρισκεις και στη σιγκαπουρη
ασε να σκαναρω καμμια φωτο και θα δεις

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ελειψα το Σαββατοκύριακο και με χαρά βλέπω ότι το thread προχωράει  :) Ετσι,έτσι. Καλή η Σιγκαπούρη BMW αλλά θέλει πολύ χρήμα  :(  Εχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο;

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
f16 εγω δεν εχω προβλημα ενα μονο σου λεω κατω απο 1,50 βρισκεις και στη σιγκαπουρη
ασε να σκαναρω καμμια φωτο και θα δεις
Aστο βρε Κωστα μου μη χαλασει και η Σιγκαπουρη. >:(
Χαλια ειναι μακρυααααα. :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε καπου που μπορω να βρω φωτογραφιες απο την ταυλανδη πριν 10 ή ακομη και 20 χρονια πριν,
Σύντροφε, δες το , όλο και κάτι θα βρείς (θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμο σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τη χώρα).
Πάρε και μια παλαιά αεροφωτογραφία του Πουκέτ

Συνημμένα

• 412d_1.jpg
    412d_1.jpg
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
f16 μονο σου λεω κατω απο 1,50 βρισκεις και στη σιγκαπουρη
κωστα, ως 1.50 καλα ειναι, πιο κατω δε λεει. αστα να πανε, χθες  μιλαγα με τη noy και ρωτησα ποσο υψος και βαρος εχει, λοιπον ειναι 1.55 και 51 κιλα,  γαματα, σε νταρντανα επεσα, και δεν μπορω να κανω πισω.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
μιμικο
μη βιαζεσε  
θα σκαναρω μερικες για σενα

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
λορδε
δικιο εχεις τελικα

οταν θα χαζευεις στη σιγκαπουρη περνα απο το funam center να δεις τι παιζει για ψωνια

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και τώρα κάτι το διαφορετικό. Πληροφορήθηκα ότι γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στη χώρα το συγκρότημα   . Φυσικά παίζει γλυκανάλατη ταϋλανδέζικη ποπ. Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το συγκρότημα , φωτογραφία του οποίου σας παραθέτω?  Αν δεν το βρήτε θα σας απαντήσω σε δυο μέρες.  :dancing: Σημειώστε και τα ονομάτά τους , είναι οι Hot Venus, Posh Venus, Cool Venus, Naughty Venus και η Sweet Venus κατά το πρoτυπο των Spice girls.

Συνημμένα

• venus_flytrap.jpg
    venus_flytrap.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 20

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Είναι όλες κοριτσάκια-αγοράκια;

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τελικά ήταν μάλλον εύκολο κουίζ. Ναι είναι το πρώτο συγκρότημα με ladyboys, το οποίο μάλιστα πατρονάρεται και προωθείται από την Sony. Προσεχώς θα ποστάρω και το πρόγραμμα των εμφανίσεών τους .

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
[youtube=425,350]5uwBE6cWh4g[/youtube]  :2funny: :2funny:

αν και δεν αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα  :think:...δεν είναι και δύσκολο να βαρείς πληροφορίες  :cheesy:

[youtube=425,350]ktIGVtKdgwo&mode=related&search[/youtube]
από εδώ πήρα και το όνομα τους  [size=10pt]Venus flytrap [/size]

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Κυκλαδες εγω εχω κλεισει μονο πτηση για Μπανγκοκ.Ξερεις αν γινεται να το αλλαξω και να το κάνω Μόναχο-Πουκετ με την προυποθεση ομως στην επιστροφη να εχω 2-4 μερες στη Μπανγκοκ πριν επιστρεψω Μόναχο! Γινεται..?(οποιος γνωριζει απαντάει)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Κυκλαδες εγω εχω κλεισει μονο πτηση για Μπανγκοκ.Ξερεις αν γινεται να το αλλαξω και να το κάνω Μόναχο-Πουκετ με την προυποθεση ομως στην επιστροφη να εχω 2-4 μερες στη Μπανγκοκ πριν επιστρεψω Μόναχο! Γινεται..?(οποιος γνωριζει απαντάει)
δες το pm σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom