Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kalabok71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
1350 για ένα μήνα! Φτουουου...Και έδωσα 1200 για 10 νύχτες με γραφείο εννοείτε...Καλά να πάθω! Την επόμενη φορά μόνο εισητήρια και αυτά κλείσιμο νωρίς νωρίς...Μια βδομάδα έμεινε που θα πάει θα περάσει.

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για διακοπές θα πας ή θα ανοίξεις επιχείρηση κάτω?? χεχεχεχε:)

δεν ξερω, ειναι πολλα? 1 ημερα κατω ποσο μπορει να κοστιζει..?(φαι,καφε,ποτα,νινι κ.α) βαλε επι 12(μερες) + αεροπορικα Μπανγκοκ-Πουκετ!  :rolleyes:
Εξάλλου οπως λεει κ ο λαος *καλιω γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε* :dancing:

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
kyklades θα με παρεις μαζι σου.........? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μιμικο ποσο κοστιζει η πτηση Μπανγκοκ-Πουκετ?(last minute ticket)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παιδια πως βλεπω αμεσως π.χ τη σελίδα 150 χωρις να κανω απειρα κλικ?

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
kyklades θα με παρεις μαζι σου.........? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μιμικο ποσο κοστιζει η πτηση Μπανγκοκ-Πουκετ?(last minute ticket)
Bangkok Suvarnbhumi - Phuket  OX2071.  24 Oct 2007  14:00  15:20
NORMAL PRICE 1[size=10pt],750 THB[/size] έως και [size=10pt]6,000 THB[/size]

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6

Flight 1 Wednesday, October 16, 2007

Departure: 07:20 Bangkok, Thailand - Suvarnabhumi Intl Airport
Arrival: 08:40 Phuket, Thailand - Phuket International
Airline: Thai Airways Intl TG203 e
Aircraft: Airbus Industrie A300-600/600C
Travellers   Flights   Taxes    
1 adult(s) x (3,025.00 + 555.00) = 3,580.00 THB

[size=10pt]με φέρατε σε αδιέξοδο[/size] ..τι να κάνω  :think: να και εγώ κράτησούλα  :2funny: :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μολις τελειωσα 4ωρο τσατ με την ταυλανδεζα, ΓΙΑΤΙ ειναι τοσο απιστευτα πλασματα? τι αλλο να πω, οσοι ξερουν θα καταλαβουν. οι υπολοιποι ισως χρειαστουν  αλλες 270 σελιδες για να καταλαβουν.

Επισκέπτης
1 ημερα κατω ποσο μπορει να κοστιζει..?(φαι,καφε,ποτα,νινι κ.α) βαλε επι 12(μερες) + αεροπορικα Μπανγκοκ-Πουκετ! 

Ένα γεύμα για δύο άτομα σε pizza-hut στην Μπανγκόκ , με δύο μεσαίες(όχι ατομικές) πίτσες , 1 σαλάτα, 1 σκορδόψωμο και δύο μπύρες κοστίζει κάπου 700 μπάτ.
Μια διαδρομή με ταξί, εφόσον δεν πιαστείς κορόιδο και ζητήσεις ταξίμετρο(αν σε κοροιδέψει και δεν το βάλει θα ζητήσει τα 3πλα), μέσα στην πόλη κοστίζει το πολύ 100 μπατ. Το εισητήριο για το sky-train από 20-40 μπατ.
Για ... τάνες δεν ξέρω, ήμουν από τους μαλάκες που πήγαν με γυναίκα στην Μπανγκόκ!

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ένα γεύμα για δύο άτομα σε pizza-hut στην Μπανγκόκ , με δύο μεσαίες(όχι ατομικές) πίτσες , 1 σαλάτα, 1 σκορδόψωμο και δύο μπύρες κοστίζει κάπου 700 μπάτ.
Μια διαδρομή με ταξί, εφόσον δεν πιαστείς κορόιδο και ζητήσεις ταξίμετρο(αν σε κοροιδέψει και δεν το βάλει θα ζητήσει τα 3πλα), μέσα στην πόλη κοστίζει το πολύ 100 μπατ. Το εισητήριο για το sky-train από 20-40 μπατ.
Για ... τάνες δεν ξέρω, ήμουν από τους μαλάκες που πήγαν με γυναίκα στην Μπανγκόκ!

700 baht(16euro) πολλα δεν ειναι?(για ταυλανδη)
Σε προηγουμενο ποστ αναφερθηκε απο εμπειρο συναγωνιστη συναγριδα 8 euro!αστακομακαροναδες το ιδιο!

71 και σημερα ειναι πολλες..? :rockon:
μάλλον ειναι, ε? :headbang:

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια ποσο στοιχίζει τελικα ο καφες,το ποτο,η μπυρα,το φαγητο?
Να ξέρω ωστε να κάνω σωστο προυπολογισμό! :think:

Επισκέπτης
700 baht(16euro) πολλα δεν ειναι?(για ταυλανδη)

Αν το διαβάσεις ολόκληρο , θα δεις ότι δεν είναι πολλά.Για την ίδια ποσότητα φαγητού εδώ θες τα 7πλάσια. Αυτά τα λεφτά είναι για φαγητό που είναι υπερβολική ποσότητα για 2 άτομα. Είπα δύο μεσαίες πίτσες pizza-hut. Για συνηθισμένη ποσότητα αρκούν 400μπατ.Και αναφέρθηκαν σε μπανγκόκ.Αντίστοιχα πάει και ο καφές. Εξαιρούνται τα ακριβά ξενοδοχεία 5* όπως grand hyatt , meridien, jw marriot κτλ. Εκεί οι τιμές είναι σχεδόν ευρωπαικές. Έξω είναι φθηνά. Στο Siam center ένα πολυκατάστημα με εστιατόρια φαγητό για 2 άτομα με 400-500 μπατ, πλούσια. Καφέδες γλυκά κρουασάν κτλ αποκλείεται να δώσει πάνω από 300 μπατ (τιμή για 2 καφέδες από τους ακριβότερους και 2-3 γλυκά αντίστοιχα).

Συνάλλαγμα μην κάνεις το λάθος και πάρεις από το Ελ.Βενιζέλος. Απλά πηδάνε κώλους. Αλλάζεις στην Μπανγκόκ.Δεν αλλάζεις σε ξενοδοχεία εννοείται όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο γιατί και εκεί πιάνουν κώλους.Γενικά αν θες οικονομία και αποφυγή περιττής σπατάλης μην φας/πιείς τίποτε σε ξενοδοχεία. Ακόμη και το νερό το χρεώνουν στο 10πλασιο της τιμής που έχει έξω σε ένα μίνι μάρκετ.Επίσης στην Μπανγκόκ μην μπεις ποτέ σε τουκ-τουκ. Τα τρίκυκλα αυτά που παριστάνουν τα ταξί. Υποτίθεται ότι σε πάνε βόλτα, αλλά σε πάνε σε μαγαζιά με κοσμήματα και ρούχα που πουλάνε μαλακίες σε τιμές για τουρίστες, 5πλάσιες από όσο κάνουν τα αντίστοιχα πράγματα στην ευρώπη. Κοινώς ψάχνουν μαλάκες.

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σαφέστατα φιλε μου κατανοω πως ειναι πολυ φθηνοτερα απο Ελλαδα απλα μου φαινεται περιεργο να πληρωνεις 300-400(1 μεριδα) για καλο ψάρι και αστακομακαρονάδες κ στην pizza Hut να δινεις 700.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
επειδη κολλησαμε στα ψαρια, η ψαρουκλα του ενος κιλου, που τρως και δεν τελειωνει, τρελλα μαγειρεμενη και οχι οπως σερβιρεται στην ελλαδα των κλεφτων, εχει λοιπον 400 μπατ, ρυζι παρα πολυ με γαριδες καβουρια κτλ. απιστευτο, εχει 200 μπατ, σε εστιατοριο κυριλε με a/c, σουπες με θαλασινα, 200 μπατ. πιτσα χατ, μεσαια πιτσα για δυο ατομα 195 μπατ, ατομικη 125 μπατ, σαλατα 125 μπατ, τα ξερω γιατι την τιμαω για να στεκομαι στα ποδια μου.
στο ξενοδοχειο πολυ φθηνα επισης, πιο φθηνα απο εστιατορια,
μην μιλατε για τιμες εκει, εφοσον εχεις γυναικα 24 ωρες να γαμας και να τη σερνεις οπου θες με 1000 μπατ, φανταστειται "ποσο ακριβα" ειναι ολα τα αλλα.
μου φαινεται ξεχασατε τα ελληνικα νησια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom