You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δεν καταλαβες Κωστα εχουν σχεδιο οι ελληνιδες. Σε πανε εκει για μηνα του μελιτος κ οσοι δεν εχουν ιδεα απο ταυλανδη πανε σαν αρνια το πασχα !! Μετα απλα σου δειχνουν [οι ελληνιδες] τι εχασες κ με τι εχεις να πορευτεις απο δω κ μπρος . Ε τις πνιγεις επιτοπου η δε τις πνιγεις?? Αλλα ετσι εχουνε μαθει οι κουφαλες οι ελληνιδες να μας τα βγαζουν ολα ξυνα!! Ειναι μερος τις εκπαιδευσης τους πως να κανετε τον ανδρα σας χαζο κ ικανο ειτε για φονο ειτε για το τρελαδικο!!
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
έτοιμες είναι οι γ@@@@@@@@, και με βλέπουνε με σχιστό μάτι, φτου!!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Δέκα μέρες μείνανε.
Δευτέρα 1/10 16:15 Τάι.
Συνημμένα
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πείτε του ότι άργησε 10 σελίδες να την στήληΠάρτε μιά ωραία foto που μού έστειλαν
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Να μη ξεχνάμε και τον σύντροφο Λόρδο που αναχωρεί για Μπαλί. Λόρδε τις ευχές μας κα αναμένουμε με ανυπομονησία τις εντυπώσεις σου.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
σιγα μη μας προλαβαινε...πείτε του ότι άργησε 10 σελίδες να την στήλη
ο κύβος ερίφθει!!!
23-24 νοεμβριου φευγω για Μόναχο και απο κει 5/12 με Thai για παράδεισο,επιστροφη 17/12!Ξηγήθηκε και το εισητηριο ο μεγάλος αδερφός και έχω φτιαχτεί τρελλά!!!2000 euro για 12 μερούλες ειναι καλα?φαντάζομαι ναι!
λέω για 8 μέρες Πουκετ,2 Πατάγια και 1 Μπανγκοκ,τι λέτε?Παρακαλω τους έμπειρους του Θρεντ για συμβουλές!(με πμ αν προτιματε) .(ξενοδοχεια,εστιατορια,μαγαζια αξιοθέατα
και οτιδηποτε αξιζει να κάνω/δω) Μιμίκο Πουκετιολογε περιμένω συμβουλες/προτάσεις για Πουκετ!
Υ.Γ για Πατάγια δεν νομιζω πως χρειαζομαι κάτι!! ο λόγος.... F16.
23-24 νοεμβριου φευγω για Μόναχο και απο κει 5/12 με Thai για παράδεισο,επιστροφη 17/12!Ξηγήθηκε και το εισητηριο ο μεγάλος αδερφός και έχω φτιαχτεί τρελλά!!!2000 euro για 12 μερούλες ειναι καλα?φαντάζομαι ναι!
λέω για 8 μέρες Πουκετ,2 Πατάγια και 1 Μπανγκοκ,τι λέτε?Παρακαλω τους έμπειρους του Θρεντ για συμβουλές!(με πμ αν προτιματε) .(ξενοδοχεια,εστιατορια,μαγαζια αξιοθέατα
και οτιδηποτε αξιζει να κάνω/δω) Μιμίκο Πουκετιολογε περιμένω συμβουλες/προτάσεις για Πουκετ!
Υ.Γ για Πατάγια δεν νομιζω πως χρειαζομαι κάτι!! ο λόγος.... F16.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Κυριοι
1. Ετοιμαζω βαλιτσες και χαρτια της δουλειας για ΚΑΤΩ
2. Ετοιμαζομαι ψυχολογικα για το ταξειδι, διαλογισμος, σεξ με συζυγο για να παω κατω εξαντλημενος , ψηστηρι στα παιδια οτι ο μπαμπας θα ξαναγυρισει.
3. Καταλογος υποχρεωσεων (Μακη μου δεν σε ξεχναω με ΤΙΠΟΤΑ). ;)
Αυτα παω τωρα να βρω τα ρουχα μου. >
Κωστη Φ16 τη Παρασκευη κατα τις 3 θα εισαι Ελ. Βεν;
1. Ετοιμαζω βαλιτσες και χαρτια της δουλειας για ΚΑΤΩ
2. Ετοιμαζομαι ψυχολογικα για το ταξειδι, διαλογισμος, σεξ με συζυγο για να παω κατω εξαντλημενος , ψηστηρι στα παιδια οτι ο μπαμπας θα ξαναγυρισει.
3. Καταλογος υποχρεωσεων (Μακη μου δεν σε ξεχναω με ΤΙΠΟΤΑ). ;)
Αυτα παω τωρα να βρω τα ρουχα μου. >
Κωστη Φ16 τη Παρασκευη κατα τις 3 θα εισαι Ελ. Βεν;
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
sabaideekap συντροφοι,
bajas στο πουκετ μενουμε στο ξενοδοχειο του ελληνα,την διευθυνση την εχω γραψει σε προηγουμενες σελιδες.
λορδε με το καλο να ξεκινησεις το ταξιδι σου, δεν ξερω με τον σεισμο που εγινε κατα ποσο θα σε επηρεασει, αναμενουμε με αγωνια την γνωση απο αυτο το μερος.
von makoulis σε εχουμε χασει το τελευταιο καιρο, τι σχεδιαζεις τον φεβρουαριο θα κατεβεις? ή κανω λαθος.
bajas στο πουκετ μενουμε στο ξενοδοχειο του ελληνα,την διευθυνση την εχω γραψει σε προηγουμενες σελιδες.
λορδε με το καλο να ξεκινησεις το ταξιδι σου, δεν ξερω με τον σεισμο που εγινε κατα ποσο θα σε επηρεασει, αναμενουμε με αγωνια την γνωση απο αυτο το μερος.
von makoulis σε εχουμε χασει το τελευταιο καιρο, τι σχεδιαζεις τον φεβρουαριο θα κατεβεις? ή κανω λαθος.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Chuk wow για την ωρα... σε λιγο καιρο ξανα Hee mae mang !!!