You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
στο ξενοδοχειο πολυ φθηνα επισης, πιο φθηνα απο εστιατορια,
μην μιλατε για τιμες εκει, εφοσον εχεις γυναικα 24 ωρες να γαμας και να τη σερνεις οπου θες με 1000 μπατ, φανταστειται "ποσο ακριβα" ειναι ολα τα αλλα.
Γενικά η ζωή στην Ταυλάνδη, είναι πάρα πολύ φθηνή.
Υπάρχουν όμως όπως και σε όλο τον κόσμο , ακριβά πράγματα και υπηρεσίες.
Τουλάχιστον στη Μπανγκόκ, γιατί εγώ σε αυτή αποκλειστικά αναφέρθηκα.
Για παράδειγμα σε πανάκριβο ξενοδοχείο, το σπέσιαλ πρόγραμμα σπα-μασάζ για δύο άτομα κοστίζει 16.000μπάτ.
Επίσης σε πανάκριβα ξενοδοχεία, όπως το Οριεντάλ, το μενού ανά άτομο μπορεί χαλαρά να κοστίζει 7.000 - 10.000 μπάτ χωρίς κρασί.
Θα μου πεις αυτό είναι ο κανόνας;
Σαφώς όχι, δεν είναι ο κανόνας.
Είναι κάποιες πανάκριβες εξαιρέσεις σε μια σθηνή πόλη.
Είναι κάμποσες όμως.
Και καλό θα ήταν για να είναι πλήρως ενημερωμένος αυτός που δεν έχει πάει
να μην του περνάμε το μήνυμα ότι όλα είναι τσάμπα, γιατί πουθενά δεν είναι όλα τσάμπα.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
λορδε
τριτη η τεταρτη συναντηση για ψυχολογικη προετοιμασια
μολις γυρισα απο ενα εκτακτο συνεδριο απο καναρια
Κωστη
Καλως μας ηρθες. Δυστυχως δεν υπαρχει περιπτωση να βρω ευκαιρια αυτη τη βδομαδα, εδω και τη Παρασκευη θα παω αεροδρομιο απο το γραφειο κατευθειαν.
Εαν μπορεις να μου στειλεις PM καλως αλιως θα τα πουμε οταν γυρισω.
Μπάρ με υψηλό ποσοστό 3-holers, στη περιοχή Soi 6 της Παττάγιας.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
τι εννοεις "υψηλο ποσοστο 3-holers" ?Μπάρ με υψηλό ποσοστό 3-holers, στη περιοχή Soi 6 της Παττάγιας.
για το soi6 εχω πει οτι εχει πολλα gogo με πολλες γυναικες που καθονται και απεξω απο το μαγαζι και αξιζει να περασει κανεις απο εκει, αν και μακρια απο την walking street (περιπου 3χλμ).
ακομη στο τελος του soi6 απο την πανω πλευρα, εχει δυο καλα μερη για body2body ή αλλιως soapmassage.
καλοςηρθα στο site ρε παιδια εχοντας διαβασει γυρο στις 250 σελιδες του θεματος εχω βρεθει σε τεραστιο διλυμμα φευγω 10νοεμβριου με μια παρεα που θελουμε και να κανουμε τα extreme sports μας αλλα και να κανουμε τισ βρωμιες μας ;) παμε για 12 βραδυα οποιος εχει κεφι και ωρα να μας προτεινει ενα προγραμμα θα βοηθησει πολυ ευχαριστω.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ποσο δηλαδη?κλεισαμε απο νωρις τα εισητηρια με qatar αρκετα φθηνα
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σύντροφε τι εννοείς ακριβώς με το extrem sports? Πές μας για να σου βγάλω πρόγραμμα.φευγω 10νοεμβριου με μια παρεα που θελουμε και να κανουμε τα extreme sports μας αλλα και να κανουμε τισ βρωμιες μας ;) παμε για 12 βραδυα οποιος εχει κεφι και ωρα να μας προτεινει ενα προγραμμα θα βοηθησει πολυ ευχαριστω.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Για σερφ μάλλον χάσατε. Για σκούμπα και σνορελινγκ καλύτερα Πουκέτ που μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα "άλλα σπορ". Η Παττάγια δεν προσφέρεται γιατί έχει χάλια θαλασσα, αλλά είναι ιδανική για τζετ-σκι.
Υψηλό ποσοστό γυναικών από αυτό το μπάρ κάνουν και πρωκτικό σέξ.τι εννοεις "υψηλο ποσοστο 3-holers" ?