Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Είναι όλες κοριτσάκια-αγοράκια;

Πάντως αν αυτά τα καβλάκια ειναι ladyboys τοτε εχω σοβαρο προβλημα! Πως θα τις ξεχωριζω ρε παιδια?Μη φορτώσω κανενα μωρο και μου βγει  :piss:  Τι κάνουμε σε τετοια περιπτωση?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως αν αυτά τα καβλάκια ειναι ladyboys τοτε εχω σοβαρο προβλημα! Πως θα τις ξεχωριζω ρε παιδια?Μη φορτώσω κανενα μωρο και μου βγει  :piss:  Τι κάνουμε σε τετοια περιπτωση?

μπαμ κανουν, δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να τις μπερδεψεις..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
bmw περιμενω τις φωτο αν και οποτε μπορεσεις.
μακη ωραια η αεροφωτογραφια φαινεται αρκετα παλια !!! να υποθεσω οτι αυτη ηταν η patong καποτε?
οσο για το συγκροτημα καλο φαινεται, για εμας μπορει να φαινεται παραξενο αλλα για εκεινους ειναι καθημερινοτητα τους τα ladyboys. να σκεφτειται οτι αν μια οικογενεια γεννησει 3 αγορια και το τεταρτο δεν βγει κοριτσι αλλα βγει αγορι τοτε το μεγαλωνουν σαν κοριτσακι και καταληγει να ειναι ladyboy απο την ιδια του την οικογενεια. διοτι πιστευουν οτι αν δεν εχουν κοριτσι στην οικογενεια ειναι κακοτυχια. ακομη οι γονεις οταν μεγαλωσουν περιμενουν απο την κορη τους να του θρεψει και να τους συντηρησει και οχι απο το αγορι.

μας φαινεται παραξενο αλλα αυτη ειναι η καθημερινοτητα και τα πιστευω τους, και οπως εχουν ξαναπει, η ασια ειναι ασια επειδη ειναι σαγηνευτικη με οτι μπορει να σημαινει αυτο.

φ16 γαμαμε που δεν γαμαμε τωρα ασε με να κανω την ερευνα μου για την διαχρονικοτητα, πιστεψε με οτι αξιζει τον κοπο η ενασχοληση με την προσφατη ιστορια και το πως συνδεεται με την σημερινη εικονα που παρουσιαζει το μερος σημερα, και μετα σαν εξισωση βλεπεις την συνεχεια.
σκεψου κατι σαν ενα εικονικο μοντελο της εξισωσης: "παρελθον+παρων= χ (οπου χ μελλοντικη πορεια)"
μπορει να σου φαινεται παραξενο αλλα η διαχρονικοτητα εξηγει πολλα!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μπαμ κανουν, δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να τις μπερδεψεις..

ποσους εχω δει εγω μεθυσμενους που καταλαθως εχουν παρει ladyboy επειδη εχουν γραπωθει απο αυτους. αστα. θελει προσοχη!!! τουλαχιστον την πρωτη φορα. ξεχωριζονται πολυ ευκολα απο το υψος και τα ακρα των χεριων και των ποδιων να ξερετε. επειδη μερικες ειναι πανομοιοτυπες με γυναικες και ειναι και εγχειρισμενες. αρα και παλι προσοχη!!!

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μιμικο σου χω αλλη μια εξισωση! παρελθον+παρων ελληνιδων γυναικων ως προς την συμπεριφορα δες τι βγαινει για το μελλον  :2funny: :2funny: κ τοτε πολλοι απο εμας θα χουμε βρει ενα παραπανω λογο να πηγαινουμε στην ταυλανδη :rockon: :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μιμικο σου χω αλλη μια εξισωση! παρελθον+παρων ελληνιδων γυναικων ως προς την συμπεριφορα δες τι βγαινει για το μελλον  :2funny: :2funny: κ τοτε πολλοι απο εμας θα χουμε βρει ενα παραπανω λογο να πηγαινουμε στην ταυλανδη :rockon: :rockon:

ασε πικρα, μελλον δεν υπαρχει με τις ελλεεινηδες!!!
παντως η ελλεεινηδες πρεπει να εχουν την παγκοσμια πρωτη στη συμπεριφορα. θεωρουν οτι οι αντρες θα πρεπει να επενδυνσουν στην κυτταριτιδα τους, στο μπογιατισμενο προσωπο τους, και την μη θηλυκη συμπεριφορα τους, το ξενερωτο κρεβατι τους, στην αγοραστικη τους μανια, στην ποιοτικη ζωη (ολα τα ακριβα εστιατορια,μπουζουκια πρωτο τραπεζι) κτλ. και το καλυτερο υπαρχουν πολλοι ελληνες που πληρωνουν ενα σκασμο λεφτα για να εχουν ολο αυτο το πακετο διπλα τους!!! ΕΛΕΟΣ!!!
δεν λεω αλλα σχετικα με το θεμα των ελλεεινηδων, απλα πολυ δυσκολο να βαλουν μυαλο παλι, η πορεια τους ηταν και θα ειναι καθοδικη !!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Απλα δεν της γυριζεις ΠΟΤΕ τη πλατη :2funny:

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ετσι ..... πεστααααα!!! μας θελουν να τα σκαμε να τις εχουμε στα καλυτερα κ μετα να λενε δεν υπαρχουν αντρες!!! τοχω ριξει στη πλακα τις βλεπω 3 -3 μονες κ λεω να τρεις ηλιθιες που αποψε θα μεινουν αγαμητες ρε ουστ!!!!

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
ασε πικρα, μελλον δεν υπαρχει με τις ελλεεινηδες!!!
παντως η ελλεεινηδες πρεπει να εχουν την παγκοσμια πρωτη στη συμπεριφορα. θεωρουν οτι οι αντρες θα πρεπει να επενδυνσουν στην κυτταριτιδα τους, στο μπογιατισμενο προσωπο τους, και την μη θηλυκη συμπεριφορα τους, το ξενερωτο κρεβατι τους, στην αγοραστικη τους μανια, στην ποιοτικη ζωη (ολα τα ακριβα εστιατορια,μπουζουκια πρωτο τραπεζι) κτλ. και το καλυτερο υπαρχουν πολλοι ελληνες που πληρωνουν ενα σκασμο λεφτα για να εχουν ολο αυτο το πακετο διπλα τους!!! ΕΛΕΟΣ!!!
δεν λεω αλλα σχετικα με το θεμα των ελλεεινηδων, απλα πολυ δυσκολο να βαλουν μυαλο παλι, η πορεια τους ηταν και θα ειναι καθοδικη !!!
Πάντως μιμίκο αν ήμουν στη θέση σου(νέος σε ηλικία, τρελαμένος με Πουκέτ) ίσως σκεφτόμουν για μόνιμη εγκατάσταση στην Ταυλάνδη. Απαραίτητη προυπόθεση θα ήταν βέβαια η ανεύρεση κάποιου είδους εργασίας.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Πάντως μιμίκο αν ήμουν στη θέση σου(νέος σε ηλικία, τρελαμένος με Πουκέτ) ίσως σκεφτόμουν για μόνιμη εγκατάσταση στην Ταυλάνδη. Απαραίτητη προυπόθεση θα ήταν βέβαια η ανεύρεση κάποιου είδους εργασίας.
ΜΛΜ Ρεεεε ΜΛΜ
Μη Λετε Μαλακιες :jerking:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Σιγά ρε φίλε, κόψε κάτι
1.Απλα κανε τον κοπο να διαβασεις οσα εχουν γραφτει οχι απο εμενα αλλα απο τον Φαντομα για οσους θελουν να ζησουν εκει.
2.Παρασυρομενοι απο τον ενθουσιασμο μας ειναι πολυ ευκολο να δινουμε συμβουλες και να κανουμε υποδειξεις σε αλλους που ισως τους παρουμε στο λαιμο μας.
3. Και οπως ελεγαν και καποιοι παλιοι το στομα εαν ανοιγει χωρις τη βοηθεια του μυαλου πρεπει μονο για να ρευτει.
Ελπιζω να σε καλυψα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τις βλεπω 3 -3 μονες κ λεω να τρεις ηλιθιες που αποψε θα μεινουν αγαμητες ρε ουστ!!!!
αντε, να τα πω και γω, με παρασυρατε..
λοιπον πριν λιγες μερες ειχαν εξοδο κατι συναδελφισες μου, 7 στον αριθμο, ηλικιας απο 25 εως 33, με καλεσαν να παω,αλλα δεν..
καλεσαν και αλλους, αλλα κανεις δεν πηγε. επι χρονια βγαινουν μονες, τις εχω πετυχει παλαιοτερα. πανε σε μπαρ σε ταβερνες σε σκυλαδικα,παντου. υπαρχει προβλημα με τις ελληνιδες παιδια, το διαπιστωνουν και οι νεωτεροι, ειναι πλεον υποτιμητικο να γαμηθουν απο κοινο θνητο, και αν καποια "κανει κατι" τρεχουν οι φιλες να την φερουν στον ισιο δρομο..
απελπισια πλεον,

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
1.Απλα κανε τον κοπο να διαβασεις οσα εχουν γραφτει οχι απο εμενα αλλα απο τον Φαντομα για οσους θελουν να ζησουν εκει.
καλα, ο φαντομας ολα "μαυρα" μας τα εχει γραψει ως τωρα, θα νομιζε κανεις οτι δεν θελει να περασει αλλος οτι περασε αυτος στην ταυλανδη.
αλλα πιο αγριο μερος απο την αμερικη υπαρχει στον πλανητη? εγω εμεινα 2μιση μηνες εκει σουμα, και φρικαρα, απροσωπη σκληρη ανελεητη. οι ελληνες επιβιωνουν παντου.
λορδε , θα σε ενημερωσω για την παρασκευη, δεν ξερω ακομα.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
2.Παρασυρομενοι απο τον ενθουσιασμο μας ειναι πολυ ευκολο να δινουμε συμβουλες και να κανουμε υποδειξεις σε αλλους που ισως τους παρουμε στο λαιμο μας.
3. Και οπως ελεγαν και καποιοι παλιοι το στομα εαν ανοιγει χωρις τη βοηθεια του μυαλου πρεπει μονο για να ρευτει.
Ελπιζω να σε καλυψα
Την λέξη "ίσως" που ανέφερα δεν νομίζω να την πρόσεξες. Γι αυτό το λόγο κράτα τα συμπεράσματα και τις φιλοσοφίες για τον εαυτό σου(δεν αναφερόμουν σε σένα έτσι κι αλλιώς).  

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εγω χθες χαμογελαγα σε μια κοπελα, και φευγοντας μου λεει κοιτα να δεις εμενα δεν μου αρεσουν τα χαμογελα, το οτι δεν με ειπε και ανωμαλο παλι καλα.
ενω στην ταυλανδη αμα χαμογελασω σε κοπελα θα με καβαλησει και δεν θα με αφηνει. απο εκει και περα βγαλτε τα συμπερασματα σας!!! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom