KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
οταν τις ειδα σκεφτηκα, "κι αλλες ταυλανδεζες μουναρες"Ναι είναι το πρώτο συγκρότημα με ladyboys,
οπως και να χει, ειναι κουκλες/οι
οταν τις ειδα σκεφτηκα, "κι αλλες ταυλανδεζες μουναρες"Ναι είναι το πρώτο συγκρότημα με ladyboys,
Είναι όλες κοριτσάκια-αγοράκια;
Πάντως αν αυτά τα καβλάκια ειναι ladyboys τοτε εχω σοβαρο προβλημα! Πως θα τις ξεχωριζω ρε παιδια?Μη φορτώσω κανενα μωρο και μου βγει Τι κάνουμε σε τετοια περιπτωση?
μπαμ κανουν, δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να τις μπερδεψεις..
Μην βάζεις και στοίχημα πάντως.μπαμ κανουν, δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να τις μπερδεψεις.
Μην βάζεις και στοίχημα πάντως.
μιμικο σου χω αλλη μια εξισωση! παρελθον+παρων ελληνιδων γυναικων ως προς την συμπεριφορα δες τι βγαινει για το μελλον κ τοτε πολλοι απο εμας θα χουμε βρει ενα παραπανω λογο να πηγαινουμε στην ταυλανδη
Πάντως αν αυτά τα καβλάκια ειναι ladyboys τοτε εχω σοβαρο προβλημα! Πως θα τις ξεχωριζω ρε παιδια?Μη φορτώσω κανενα μωρο και μου βγει Τι κάνουμε σε τετοια περιπτωση?
Πάντως μιμίκο αν ήμουν στη θέση σου(νέος σε ηλικία, τρελαμένος με Πουκέτ) ίσως σκεφτόμουν για μόνιμη εγκατάσταση στην Ταυλάνδη. Απαραίτητη προυπόθεση θα ήταν βέβαια η ανεύρεση κάποιου είδους εργασίας.ασε πικρα, μελλον δεν υπαρχει με τις ελλεεινηδες!!!
παντως η ελλεεινηδες πρεπει να εχουν την παγκοσμια πρωτη στη συμπεριφορα. θεωρουν οτι οι αντρες θα πρεπει να επενδυνσουν στην κυτταριτιδα τους, στο μπογιατισμενο προσωπο τους, και την μη θηλυκη συμπεριφορα τους, το ξενερωτο κρεβατι τους, στην αγοραστικη τους μανια, στην ποιοτικη ζωη (ολα τα ακριβα εστιατορια,μπουζουκια πρωτο τραπεζι) κτλ. και το καλυτερο υπαρχουν πολλοι ελληνες που πληρωνουν ενα σκασμο λεφτα για να εχουν ολο αυτο το πακετο διπλα τους!!! ΕΛΕΟΣ!!!
δεν λεω αλλα σχετικα με το θεμα των ελλεεινηδων, απλα πολυ δυσκολο να βαλουν μυαλο παλι, η πορεια τους ηταν και θα ειναι καθοδικη !!!
ΜΛΜ Ρεεεε ΜΛΜΠάντως μιμίκο αν ήμουν στη θέση σου(νέος σε ηλικία, τρελαμένος με Πουκέτ) ίσως σκεφτόμουν για μόνιμη εγκατάσταση στην Ταυλάνδη. Απαραίτητη προυπόθεση θα ήταν βέβαια η ανεύρεση κάποιου είδους εργασίας.
Σιγά ρε φίλε, κόψε κάτιΜΛΜ Ρεεεε ΜΛΜ
Μη Λετε Μαλακιες
1.Απλα κανε τον κοπο να διαβασεις οσα εχουν γραφτει οχι απο εμενα αλλα απο τον Φαντομα για οσους θελουν να ζησουν εκει.Σιγά ρε φίλε, κόψε κάτι
αντε, να τα πω και γω, με παρασυρατε..τις βλεπω 3 -3 μονες κ λεω να τρεις ηλιθιες που αποψε θα μεινουν αγαμητες ρε ουστ!!!!
καλα, ο φαντομας ολα "μαυρα" μας τα εχει γραψει ως τωρα, θα νομιζε κανεις οτι δεν θελει να περασει αλλος οτι περασε αυτος στην ταυλανδη.1.Απλα κανε τον κοπο να διαβασεις οσα εχουν γραφτει οχι απο εμενα αλλα απο τον Φαντομα για οσους θελουν να ζησουν εκει.
Την λέξη "ίσως" που ανέφερα δεν νομίζω να την πρόσεξες. Γι αυτό το λόγο κράτα τα συμπεράσματα και τις φιλοσοφίες για τον εαυτό σου(δεν αναφερόμουν σε σένα έτσι κι αλλιώς).1.Απλα κανε τον κοπο να διαβασεις οσα εχουν γραφτει οχι απο εμενα αλλα απο τον Φαντομα για οσους θελουν να ζησουν εκει.
2.Παρασυρομενοι απο τον ενθουσιασμο μας ειναι πολυ ευκολο να δινουμε συμβουλες και να κανουμε υποδειξεις σε αλλους που ισως τους παρουμε στο λαιμο μας.
3. Και οπως ελεγαν και καποιοι παλιοι το στομα εαν ανοιγει χωρις τη βοηθεια του μυαλου πρεπει μονο για να ρευτει.
Ελπιζω να σε καλυψα
Την λέξη "ίσως" που ανέφερα δεν νομίζω να την πρόσεξες. Γι αυτό το λόγο κράτα τα συμπεράσματα και τις φιλοσοφίες για τον εαυτό σου(δεν αναφερόμουν σε σένα έτσι κι αλλιώς).