Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αυτα που κανεις στην ταυλανδη , να τα ξεχασεις..
ακου χαμογελασε σε κοπελα !!  Α Λ Η Τ Η :2funny: :2funny: :2funny:

και μετα ελατε να μου πειτε εμενα γιατι παω ταυλανδη, οταν βλεπω αυτα τα αισχη στην χωρα μου!!! και σημειωση και εμφανισιμος εχω, και τις επαγγελματικες μου δραστηριοτητες εχω, και καλο χαρακτηρα εχω, και την ανεση μου εχω και νεαρος ειμαι.
αλλα για τις ελλεεινηδες αμα δεν εισαι κατι σε ωναση ενα πραγμα, για να τους χαμογελαγε κανενας πατσαβουρης παμπλουτος, να δειτε πως θα κανανε!!! αντε με τις πατσαβουρες τις βασιλισες της κυτταριτιδας !!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εγω χθες χαμογελαγα σε μια κοπελα, και φευγοντας μου λεει κοιτα να δεις εμενα δεν μου αρεσουν τα χαμογελα

Επρεπε τότε να της τραβήξεις κανένα χαστούκι... να δει τον ουρανό σφοντύλι!
Αμαν ποιά με την κάθε μαλακισμένη Ελληνίδα... ρε ουστ!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
σε μερικα χρονια θα βγαινουν στο δρομο να παρακαλανε για αντρα και κανεις δεν θα τους δινει σημασια!!! για κατσε να ερθουν ασιατισες στην ελλαδα να δειτε μετα τη θα παθουν απο τα κομπλεξ τους οι ελλεεινηδες!!! θα κρυφτουν !!!

καπως ετσι θα μας παρακαλανε και εμεις δεν θα τις χρειαζομαστε!!! μαλλον οι ελλεεινηδες εχουν κανει εμπαργκο στις ασιατισες και δεν μπορουν να ερθουν στη χωρα μας!!!

Συνημμένα

• l_c46fd90cdba9c8346ef3583b7155967c.jpg
    l_c46fd90cdba9c8346ef3583b7155967c.jpg
    78,6 KB · Εμφανίσεις: 18

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
επρεπε να της πεις χαμογελαγα γιατι σε εβλεπα κ σκεφτομουνα τι ταριφα εχεις!! :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
επρεπε να της πεις χαμογελαγα γιατι σε εβλεπα κ σκεφτομουνα τι ταριφα εχεις!! :rockon:

τοτε θα μου εβγαζε τιμοκαταλογο!!! η μετοχη της κυτταριτιδας στην ελλαδα εχει ανεβει στα υψη, οχι τιποτα αλλο δεν ξερουν και να πηδιουνται και σωστα!!! υπερεκτιμηση προσφερομενων υπηρεσιων σε σχεση αποδοσης/τιμης !!!
λυπαμαι πραγματικα που συνανταω αυτη την καταντια στην τοσο ομορφη χωρα μου.
δεν λεω ομως οτι η ταυλανδεζα ειναι τσαμπα, αλλα τουλαχιστον ειναι πιο ανθρωπινες, ξερουν να σεβονται τον αντρα τους εφοσον και εκεινος ειναι σωστος μαζι τους. οχι πως δεν υπαρχουν εξαιρεσεις, αλλα σιγουρα παντως δεν ειναι ο κανονας οπως ειναι εδω να ειναι ολες πατσαβουρες στην ψυχη ,στην συμπεριφορα και στην ιδεολογια τους.
ξερω οτι βγαινει μια μεγαλη πικρα απο τα λογια μου, αλλα δυστυχως ειναι η καθημερινοτητα που αντιμετωπιζω. πιστευω να με καταλαβαινετε. ιδιως αν εχεις δει και καποια αλλη πλευρα της ζωης!!!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
mimikos
καλα βρε συ ειπαμε να θαψουμε αλλα εσυ το παρακανεις

δεν ειναι και τοσο μαυρα τα πραγματα αλλα και συ βρε καμαρι ριξε και λιγο νερο στο κρασι σου
ο φ16 του ειπανε να βγουν και αυτος τα στηλωσε.κανε και κανενα ψυχικο κωστα μην κλεινεις τις πορτες
λορδε ασε και κανεναν να μεινει εκει  ολοι εδω τι να λεμε
εγω παντως σιγκαπουρη εμενα ανεταααααααααα λεμε

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε παιδια να ρωτησω κατι....? οι ταυλανδεζες τι συμπεριφορα εχουν στους ταυλανδους.....?εχουν την ιδια με αυτη που εχουν στους τουριστες...?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σε μερικα χρονια θα βγαινουν στο δρομο να παρακαλανε για αντρα
και γι αυτες δεν υπαρχει ταυλανδη να γαμησουν για να συνελθουν, μονο δαχτυλακι... :2funny:
μιμικο, κοφτο μεσημεριατικα, εχω και bad mood :headbang:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
mimikos
καλα βρε συ ειπαμε να θαψουμε αλλα εσυ το παρακανεις

δεν ειναι και τοσο μαυρα τα πραγματα αλλα και συ βρε καμαρι ριξε και λιγο νερο στο κρασι σου
ο φ16 του ειπανε να βγουν και αυτος τα στηλωσε.κανε και κανενα ψυχικο κωστα μην κλεινεις τις πορτες
λορδε ασε και κανεναν να μεινει εκει  ολοι εδω τι να λεμε
εγω παντως σιγκαπουρη εμενα ανεταααααααααα λεμε

ok το σταματαω εδω.

οσο για τον nik30 που ρωταει πως φερονται οι ταυλανδεζες στους ταυλανδους αυτο κανονικα πρεπει να το ρωτησεις αντιστροφα. θα το εξηγησω καποια αλλη στιγμη, αλλα αμα εχεις διαβασει thread θα σου εχει δωθει ηδη η απαντηση.

bmw εγω την σιγκαπουρη δεν θα την επελεγα λογω της ακριβειας, κατα τα αλλα ειναι υπεροχα !!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο φ16 του ειπανε να βγουν και αυτος τα στηλωσε.κανε και κανενα ψυχικο
ειναι τοσο υπεροπτικα-αλαζονικα πλασματα που δεν θα τους εδινα ουτε κουραγιο...
τις εχω δοκιμασει αυτες τις συνταγες, δεν πετυχαινουν ποτε, ειναι σαν το σουφλε που "καθεται" παντα.
γι αυτο κι εγω δεν ξαναμαγειρευω, θα τρωω "εξω"  με το διαβατηριο στο χερι.. :2funny:
αφηστε να χαρουμε λιγο τις ξενες λιχουδιες, ασιατικες νοστιμιες, αρκετα χρονια τρωγαμε γιδα.. ας φαμε και λιγο φασιανο.
και οπως ειπε και καποιος.
καλυτερα να τρωω φασιανο με παρεα, παρα γιδα μονος μου.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ειναι τοσο υπεροπτικα-αλαζονικα πλασματα που δεν θα τους εδινα ουτε κουραγιο...
τις εχω δοκιμασει αυτες τις συνταγες, δεν πετυχαινουν ποτε, ειναι σαν το σουφλε που "καθεται" παντα.
γι αυτο κι εγω δεν ξαναμαγειρευω, θα τρωω "εξω"  με το διαβατηριο στο χερι.. :2funny:
αφηστε να χαρουμε λιγο τις ξενες λιχουδιες, ασιατικες νοστιμιες, αρκετα χρονια τρωγαμε γιδα.. ας φαμε και λιγο φασιανο.
και οπως ειπε και καποιος.
καλυτερα να τρωω φασιανο με παρεα, παρα γιδα μονος μου.

εγω αυτο το λεω διαφορετικα, OXI ΑΛΛΟ JUNK FOOD, τωρα πια μονο φιλετο !!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
λορδε, εσυ δεν παιζεσαι, μολις ειδα το αβαταρ σου, για τις γνωμες...
ΤΕΛΕΙΟ.
θα μας στελνεις κανα ποστακι απο τα ξενα? ποτε γυρνας? δεν πιστευω να σε πετυχουμε καμια πατταγια.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Καλά τι να πω κι εγώ που μένω σε χωριό;  :headbang: Τουλάχιστον εσείς μένετε στην πρωτεύουσα ή σε τουριστικά μέρη.Κλαίνε οι χήρες κλαιν και οι παντρεμένες.
Ταϊλάνδη δε θα'θελα να μείνω αλλά για Σιγκαπούρη θα το σκεφτόμουν :cheesy: (βιοτικό επίπεδο γαρ)

JONNIS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
:piss:να ειστε καλα συντροφοι δευτερα αναχωρω για πουκετ.....ειχα καιρο να παω(ειχα παει με γυναικα ο βλακας :rockon:) και το ποστ με βοηθησε πολυ... :thumbsup:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
φ16  μηπως θελουν μαστιγωμα???

μηπως εχουν καποια κρυφα βιτσια?/  για φροντισε να μαθεις και συστησε με

ενας πελατης πριν απο λιγο μου ειπε οτι παει σε μια εκθεση στη κινα 7 νοεμβρη.
ο διαβολος τον εφερε μπροστα μου και με εβαλε σε πειρασμο

μιμικος βρε το πολυ φιλετο σε χαλαει χρειαζετε και καμμια γιδα βραστη

τελος παντων αν δεν μπορω να σας μεταπεισω   ριχτε και κανενα κοκκαλο για μας τους φτωχους

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Κωστη F16
Μπα για Ταυλανδη φετος οχι, παω Μαλαισια και μετα 1 βδομαδουλα Μπαλι  ;) για ξεκουραση και 5 μερουλες Σινγκαπουρη για ψωνια.
Αναφορες απο εκει οποτε μπορω αλλα οταν γυρισω θα εχω αρκετο υλικο για συζητηση.
Οσο για οσους βριζουν τις Ελληνιδες, εχετε σχεδον 80% δικιο ΑΛΛΑ να δω ποσοι απο εσας δεν θα παντρευτειτε μια κυτταριτιδα οπως λετε και το σπουδαιοτερο ποσοι θα αποφυγετε τη ΠΑΝΤΟΦΛΑ. :grin:
Μετα τα λεμε.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ανοιξε κουβεντα για τις καργιες και δεν ημουν παρων? ουστ παλιοστεγνες και ανεραστες!!  :bottom: :bottom:

ΑΛΛΑ να δω ποσοι απο εσας δεν θα παντρευτειτε μια κυτταριτιδα οπως λετε και το σπουδαιοτερο ποσοι θα αποφυγετε τη ΠΑΝΤΟΦΛΑ. :grin:
Μετα τα λεμε.

στανταρ εγω..

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ΑΛΛΑ να δω ποσοι απο εσας δεν θα παντρευτειτε μια κυτταριτιδα οπως λετε και το σπουδαιοτερο ποσοι θα αποφυγετε τη ΠΑΝΤΟΦΛΑ. :grin:
Μετα τα λεμε.
kai στανταρ εγω..  :2funny: :2funny:

πριν παντρευτείς σκέψου  :idiot: :idiot:  ( ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ )

Συνημμένα

• DSC00470.jpg
    DSC00470.jpg
    285 KB · Εμφανίσεις: 23

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom