KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αυτα που κανεις στην ταυλανδη , να τα ξεχασεις..εγω χθες χαμογελαγα σε μια κοπελα,
ακου χαμογελασε σε κοπελα !! Α Λ Η Τ Η
αυτα που κανεις στην ταυλανδη , να τα ξεχασεις..εγω χθες χαμογελαγα σε μια κοπελα,
αυτα που κανεις στην ταυλανδη , να τα ξεχασεις..
ακου χαμογελασε σε κοπελα !! Α Λ Η Τ Η
εγω χθες χαμογελαγα σε μια κοπελα, και φευγοντας μου λεει κοιτα να δεις εμενα δεν μου αρεσουν τα χαμογελα
επρεπε να της πεις χαμογελαγα γιατι σε εβλεπα κ σκεφτομουνα τι ταριφα εχεις!!
και γι αυτες δεν υπαρχει ταυλανδη να γαμησουν για να συνελθουν, μονο δαχτυλακι...σε μερικα χρονια θα βγαινουν στο δρομο να παρακαλανε για αντρα
mimikos
καλα βρε συ ειπαμε να θαψουμε αλλα εσυ το παρακανεις
δεν ειναι και τοσο μαυρα τα πραγματα αλλα και συ βρε καμαρι ριξε και λιγο νερο στο κρασι σου
ο φ16 του ειπανε να βγουν και αυτος τα στηλωσε.κανε και κανενα ψυχικο κωστα μην κλεινεις τις πορτες
λορδε ασε και κανεναν να μεινει εκει ολοι εδω τι να λεμε
εγω παντως σιγκαπουρη εμενα ανεταααααααααα λεμε
ειναι τοσο υπεροπτικα-αλαζονικα πλασματα που δεν θα τους εδινα ουτε κουραγιο...ο φ16 του ειπανε να βγουν και αυτος τα στηλωσε.κανε και κανενα ψυχικο
ειναι τοσο υπεροπτικα-αλαζονικα πλασματα που δεν θα τους εδινα ουτε κουραγιο...
τις εχω δοκιμασει αυτες τις συνταγες, δεν πετυχαινουν ποτε, ειναι σαν το σουφλε που "καθεται" παντα.
γι αυτο κι εγω δεν ξαναμαγειρευω, θα τρωω "εξω" με το διαβατηριο στο χερι..
αφηστε να χαρουμε λιγο τις ξενες λιχουδιες, ασιατικες νοστιμιες, αρκετα χρονια τρωγαμε γιδα.. ας φαμε και λιγο φασιανο.
και οπως ειπε και καποιος.
καλυτερα να τρωω φασιανο με παρεα, παρα γιδα μονος μου.
ΑΛΛΑ να δω ποσοι απο εσας δεν θα παντρευτειτε μια κυτταριτιδα οπως λετε και το σπουδαιοτερο ποσοι θα αποφυγετε τη ΠΑΝΤΟΦΛΑ.
Μετα τα λεμε.
kai στανταρ εγω..ΑΛΛΑ να δω ποσοι απο εσας δεν θα παντρευτειτε μια κυτταριτιδα οπως λετε και το σπουδαιοτερο ποσοι θα αποφυγετε τη ΠΑΝΤΟΦΛΑ.
Μετα τα λεμε.