Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καθηστε κατω καιμην πατε πουθενα να εχετε και το κεφαλι ησυχο

το εχετε κανει ανατολικο ζητημα το θεμα

αποταμιευστε ταχρηματα και μεχρι να αποφασιστε παλι τα λεμε

η παιξτε το ρουλετα βορρα νοτο ανατολη δυση και οπου κατσει

βρε σεις δεν ειναι το τελευταιο ταξιδι σας

παω να κοιμηθω κουραστηκα

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπέρα Κύριοι,
Αυτή την περίοδο σκέφτομαι να κάνω μία έφοδο στην Ταυλάνδη.Με αυτά που γράφετε μάγκες μου άνοιξε η όρεξη. Που μπορώ να μάθω πληροφορίες για πτήσεις, πόσο κοστίζουν τα εισητήρια, ξενοδοχεία κλπ?
Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια site, ξενοδοχεία?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

κοιτα εδω ποιες εταιρειες πετανε για κατω ετσι ωστε ν'απευθυνθεις στα γραφεια τους για εισητηρια..

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ειναι και ποιο ομορφες οι βορειες παντως.
ειναι αρκετα λευκες σε σχεση με τις μαυριδερες νοτιες.
ο φιλος μου τελευταιο βραδι <χτυπησε> μια κοπελα απο Chiang mai η οποια εκανε διακοπες κ εμενε παταγια για μια βραδια θα κατεβαινε στη koh chang αν καταλαβε καλα ο φιλος μου.  Το κοριτσι ηταν απλα απιστευτα ομορφο κ εδειχνε εως κ πολυ μαζεμενο αφου στην αρχη ο φιλος μου δεν εκανε κινηση γιατι μου λεγε δε παιζει κ οτι θα πεσει πιττα αλλα τελικα οχι μονο του εκατσε αλλα του βγηκε κ η καλυτερη σε σχεση με ολες τις αλλες μερες. Η κοπελα μιλουσε εως πολυ καλα αγγλικα κ αλλαξαμε e mail μας υποσχεθηκε να μας γυρισει αυτη στα μερη της στα οποια μου εκανε εντυπωση πως οταν την ρωτησα πως κ μιλαει τοσο καλα αγγλικα μου απαντησε οτι στα μερη της αρκετοι εως πολλοι  <νεοι φυσικα> μιλουν μια χαρα τα αγγλικα. Αν ξερει καποιος και τον λογο ασ μου πει η αν μου λεγε παπαριες!! Α μη ξεχασω για ταυλανδη εκτος του οτι ηταν διμετρη γυρω στο 1.70 ηταν οντως πολυ λευκη με απιστευτο μουτρακι!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ο φιλος μου τελευταιο βραδι <χτυπησε> μια κοπελα απο Chiang mai η οποια εκανε διακοπες κ εμενε παταγια για μια βραδια θα κατεβαινε στη koh chang αν καταλαβε καλα ο φιλος μου.  Το κοριτσι ηταν απλα απιστευτα ομορφο κ εδειχνε εως κ πολυ μαζεμενο αφου στην αρχη ο φιλος μου δεν εκανε κινηση γιατι μου λεγε δε παιζει κ οτι θα πεσει πιττα αλλα τελικα οχι μονο του εκατσε αλλα του βγηκε κ η καλυτερη σε σχεση με ολες τις αλλες μερες. Η κοπελα μιλουσε εως πολυ καλα αγγλικα κ αλλαξαμε e mail μας υποσχεθηκε να μας γυρισει αυτη στα μερη της στα οποια μου εκανε εντυπωση πως οταν την ρωτησα πως κ μιλαει τοσο καλα αγγλικα μου απαντησε οτι στα μερη της αρκετοι εως πολλοι  <νεοι φυσικα> μιλουν μια χαρα τα αγγλικα. Αν ξερει καποιος και τον λογο ασ μου πει η αν μου λεγε παπαριες!! Α μη ξεχασω για ταυλανδη εκτος του οτι ηταν διμετρη γυρω στο 1.70 ηταν οντως πολυ λευκη με απιστευτο μουτρακι!!

χχμμμ μαζεμενο και ομως του καθισε του φιλου σου τοσο γρηγορα?  και εμενε και Παταγια? και μιλουσε και καλα Αγγλικα? :think:. Ο νοων νοειτο. Προς θεου δεν προσπαθω να μειωσω την κοπελλα αλλα επειδη ρωτησες αν λεει παπαριες λεω τη γνωμη μου....και η γνωμη μου ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα, ναι λεει παπαριες τουλαχιστον εν μερει  ;). 

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χχμμμ μαζεμενο και ομως του καθισε του φιλου σου τοσο γρηγορα?  και εμενε και Παταγια? και μιλουσε και καλα Αγγλικα? :think:. Ο νοων νοειτο. Προς θεου δεν προσπαθω να μειωσω την κοπελλα αλλα επειδη ρωτησες αν λεει παπαριες λεω τη γνωμη μου....και η γνωμη μου ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα, ναι λεει παπαριες τουλαχιστον εν μερει  ;). 
οταν λεω μαζεμενο σε σχεση με τις αλλες και το ιδιο φυσικα και για τα αγγλικα με τις οποιες σχεδον με νοηματα βγαζαμε ακρη. Απλα ο φιλος μου δεν ειχε ξεφουρνισει οτι την αλλη  μερα την καναμε μονη της του ειπε οτι του ειπε για καταγωγη κ διακοπες ποιος ο λογος να πει ψεματα αν εμενε πατταγια και εκανε την ιδια δουλεια με τις αλλες  τι ειχε να κρυψει! Αυτα για να κανουμε κ καμμια κουβεντα!

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και κατι ακομα θα φανει κ στην πορεια αμα ο φιλος μου αρχισει την αλληλογραφια. Τι διαολο αμα αρχισει να τις λεει κ που να παμε στη πολη κ που να σε βρουμε αργα η γρηγορα τιποτα δε μενει κρυφο ετσι πιστευω...!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Απλα ο φιλος μου δεν ειχε ξεφουρνισει οτι την αλλη  μερα την καναμε μονη της του ειπε οτι του ειπε για καταγωγη κ διακοπες ποιος ο λογος να πει ψεματα αν εμενε πατταγια και εκανε την ιδια δουλεια με τις αλλες  τι ειχε να κρυψει!

Φιλε μου αν η κοπελλα οντως ψωνιζεται εχει πολλα να κρυψει. Το να ψωνιζεται μια κοπελλα δεν ειναι προσον που θα μπορεσει να το γραψει στο βιογραφικο της, ουτε κατι για το οποιο θα μπορει να περηφανευτει στον περιγυρο της (υπο τον ορο φυσικα οτι ο περιγυρος της δεν εχει σχεση με το επαγγελμα της). Μην μπερδευεσαι με τις κλασσικες μπαροβιες που σου δινουν την εντυπωση οτι δεν εχουν τιποτα να κρυψουν επειδη σε καλουν δεξια-αριστερα. Εχουμε πει οτι πολλες απο αυτες τις κοπελλες εχουν μπει τοσο βαθεια στο περιθωριο που δεν τις νοιαζει πλεον το κοινωνικο στιγμα. Εξαλλου η επαφη τους με τον εξω κοσμο περιοριζεται στα απολυτως αναγκαια, για ολα τα υπολοιπα προτιμουν την "ασφαλεια" των μπαρς γιατι πολυ απλα γνωριζουν οτι εκει κανεις δε θα τις κρινει. Τα μπαρς ειναι η ζωη τους και πολυ δυσκολα θα μπορεσουν να ξαναλειτουργησουν στον εξω κοσμο. Ποιος σου ειπε ομως οτι ακομα και οι μπαροβιες δεν κρυβουν πραγματα? Οταν λενε πολλες οτι δουλευουν στα μπαρς καμια βδομαδουλα αντε κανα μηνακι, στο >95% των περιπτωσεων λενε ψεμματα. Γιατι να το κανουν αυτο αν δεν εχουν τιποτα να κρυψουν? 
Για να επιστρεψω τωρα σε αυτο που λεγαμε, να ξερεις οτι κοπελλες που ψωνιζονται δεν ειναι απαραιτητο να τις βρισκεις παντα μεσα στα μπαρς η στα μασαζ. Πολλες το κανουν παρτ-ταιμ, οπου και οταν τους κατσει η φαση ακομα και μεσα απο το Ιντερνετ. Η πορνεια στην Ταυλανδη εχει πολλα προσωπα και τα μπαρς της Παταγιας ειναι μονο ενα απο αυτα.
Τελος παντων μπορει να πεφτω εξω για τη συγκεκριμενη κοπελλα γιατι ολα τα παραπανω ειναι γενικα. Εγω προσωπικα οτι και να μου ελεγε αν δε δω την εμφανιση της, το ντυσιμο της και δεν ακουσω την ομιλια της δεν μπορω να κρινω. Οταν λεω ομιλια δεν εννοω μονο στα αγγλικα αλλα κυριως στα Ταυλανδικα και ειδικα στον τροπο και στις λεξεις που χρησιμοποιει για να μιλησει με αλλους Ταυλανδους.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και κατι ακομα θα φανει κ στην πορεια αμα ο φιλος μου αρχισει την αλληλογραφια. Τι διαολο αμα αρχισει να τις λεει κ που να παμε στη πολη κ που να σε βρουμε αργα η γρηγορα τιποτα δε μενει κρυφο ετσι πιστευω...!
ποστ  3728. το ξαναδιαβαζεις.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ποστ  3728. το ξαναδιαβαζεις.
Τοσο πολυ σε εκφραζει αυτο που ειπα ρε Κωστα? Το λεω αυτο γιατι το συγκεκριμενο ποστ το επαναφερεις για δευτερη φορα. Με τιμαει δε λεω αλλα μαλλον σε ολα τα αλλα που γραφω διαφωνεις  :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ναι, ειναι η καλυτερη προσεγγιση που εγινε ποτε για τις κοπελες στην ταυλανδη και to gfe τους. πρεπει να το κατανοησουν ολοι οσοι πανε πρωτη φορα, γιατι θα παθουν "πλακα" οπως ολοι μας.
να προσθεσω οτι στην "νιρβανα" που ζω με την ταυλανδη στο μυαλο μου τους τελευταιους μηνες, εγινε χθες κατι διαφορετικο , εγινα θειος για τριτη φορα.
παντα τετοια συναγωνιστες, με καλα ταξιδια.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
υπενθυμιζω στους νεους να ριχνουν καμμια ματια οπισθεν σε παλια γραφτα για να μην επαναλμβανομαστε και για να εξελισεται η συζητηση
να μη μενει στασιμη .
τωρα ειμαστε στις βαρκες και στα σκαφη πολυτελειας    συνεχιζουμε

εχω κανει ιστιοπολοια στο πουκετ και ξερω οτι μερικες εποχες εχει ασχημο καιρο και κουναει πολυ.
επειδη τα ιστιοπλοικα δεν κουνιουνται τοσο οσο τα σκαφη περιηγησης απλα κοιταχτε και τα καιρικα τοτε μη βρεθειτε προ εκπληξεως γιατι εχουν γινει αρκετα ταρακουλα
μιμικος εσυ σε τρωει ο κωλος σου να κανεις κρουαζιερα για καλο και για κακο παρε και pumpers  μαζι σου

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλοι μου
Για να συνεισφερω και εγω στη κουβεντα σχετικα με τις κοπελες.
Τη μια και μοναδικη φορα που πηγα Πατταγια με ενα φιλαρακι, πιτσιρικο 26 μου συνεβη το κουφο.
Εχουμε παει στο Hard Rock για μπυριτσες και να ακουσουμε το συγκροτημα.
Ξαφνικα μου λεει ο φιλος μου: Ρε συ αυτη με καρφωνει, γυρναω κοιταω και βλεπω νια παρεα απο 3 μικρες, ωσπου να καταλαβω ποια ηταν τους την εχουν πεσει περιπου 4 ξενοι και εχουν φαει πορτα.
Η μικρη μου χαμογελαει και τους κανω νοημα να ερθουν κοντα μας, ερχονται αδερφες οι 3 συστηνονται, ο φιλος μου γρυ Αγγλικα, κανω τον διερμηνεα, χορευουν καμμια ωρα και στο τελος τη ρωταω εαν θελει να συνεχισει τη νυχτα με τον φιλο μου, μεναμε διπλα και λεει ναι.
Στη κουβεντα μου εχει πει οτι ειναι υπαληλος σε εταιρεια security και εγω σκεφτηκα οπως ο Φαντομας "Ναι Καλα"
Η φαση εγινε και την μεθεπομενη μερα που φυγαμε ΠΟΙΑ ηταν φυλακας στο μαγαζι που σταματησαμε να ψωνισουμε;
Και το βασικο, εβαλα τις αδερφες της σε ταξι γιατι η μικρη μου εκανε για ανηλικη και η τυπισα το πρωι που εφυγε ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ουτε λεφτα για ταξι.
Τα συμπερασματα δικα σας.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
εχω κανει ιστιοπολοια στο πουκετ και ξερω οτι μερικες εποχες εχει ασχημο καιρο και κουναει πολυ.
επειδη τα ιστιοπλοικα δεν κουνιουνται τοσο οσο τα σκαφη περιηγησης απλα κοιταχτε και τα καιρικα τοτε μη βρεθειτε προ εκπληξεως γιατι εχουν γινει αρκετα ταρακουλα
παρατραγουδα γινονται πολυ συχνα και μαλιστα εγινε ενα ακομα περιστατικο πριν μερικες μερες

Λορδε στο καλυτερο το εκοψες! Ειχε την πλακιτσα της η ιστορια που ανεφερες αλλα κατα τη γνωμη σου ειναι η εξαιρεση η ο κανονας? Μηπως ηταν σεκιουριτου φουλ-ταιμ και ψωνιζοταν παρτ-ταιμ?  :cheesy:. Εξαλλου οι Ταυλανδοι μοιαζουν με τους Ελληνες στο οτι περισσοτερα λεφτα βγαζουν με τις αρπαχτες δεξια-αριστερα παρα με την κανονικη δουλεια.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
o king ed καλα εκανε και το ανεφερε, εγω θα απαντησω παραθετωντας ενα γεγονος, ειμαι στην bangla του πουκετ, καποια στιγμη βλεπω μια ομορφη κοπελα περιποιημενη, με καλα ρουχα (ξεκωλε), ακριβο κινητο, να μιλαει σχεδον απταιστα αγγλικα, συμμαζεμενη κατα καποιο τροπο στην συμπεριφορα της, λοιπον η κοπελα μου λεει οτι ειναι η πρωτη της φορα που σημερα το βραδυ που θα δουλεψει, μου λεει οτι εχει ερθει απο το ΛΑΟΣ, ηταν δασκαλα κομμωτικης εκει, και οτι ηρθε στο πουκετ επειδη της ειπαν οτι θα μπορεσει να δουλεψει σε καποιο καλο κομμωτηριο.
λοιπον αν πιστεψει καποιος κατι τετοιο ειναι αξιος της μοιρας του, μπορει οντως να ηταν η πρωτη της μερα στο πουκετ αλλα δεν γινεται να ειναι η πρωτη της μερα μεσα στη δουλεια.
και φυσικα δεν την πηρα μαζι μου, απλα της ευχηθηκα καλη τυχη.
εχω πολλα τετοια παραδειγματα, και για ολα υπαρχει παντα ενας λογος ή ακομη και λογοι που συντρεχουν σχετικα.

kostasbmw κρουαζιερα δεν θελω, αλλα να σας γραψω με την καμερα σε στιγμες απειρους ασυννενοησιας ειναι το καλυτερο μου!!!  :dancing: :dancing: :dancing:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε Φαντομα
Το συμπερασμα μου ηταν ιδιο με το δικο σου, για παρτ ταιμ, αλλα με μπερδεψε που δεν πηρε λεφτα.
Εμενα προσωπικα απο καμακι στη Ταυλανδη δεν μου εχει τυχει ΠΟΤΕ. Απο γνωριμια σε αλλους κυκλους ναι.
Και για τους ενθουσιωδεις φιλους που σκεφτονται για αυτοκινητα, μηχανακια, πλοια να συνειδητοποιησουν οτι οι οδηγικες προδιαγραφες ή οι προδιαγραφες ασφαλειας ειναι σχεδον ανυπαρκτες συγκρινομενες με την Ελλαδα.
Αλλα δεν το κανω θεμα γιατι μια και ειμαστε ολοι ενηλικες ας αποφασισει ο καθενας για τον εαυτο του.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
o king ed καλα εκανε και το ανεφερε, εγω θα απαντησω παραθετωντας ενα γεγονος, ειμαι στην bangla του πουκετ, καποια στιγμη βλεπω μια ομορφη κοπελα περιποιημενη, με καλα ρουχα (ξεκωλε), ακριβο κινητο, να μιλαει σχεδον απταιστα αγγλικα, συμμαζεμενη κατα καποιο τροπο στην συμπεριφορα της, λοιπον η κοπελα μου λεει οτι ειναι η πρωτη της φορα που σημερα το βραδυ που θα δουλεψει, μου λεει οτι εχει ερθει απο το ΛΑΟΣ, ηταν δασκαλα κομμωτικης εκει, και οτι ηρθε στο πουκετ επειδη της ειπαν οτι θα μπορεσει να δουλεψει σε καποιο καλο κομμωτηριο.
λοιπον αν πιστεψει καποιος κατι τετοιο ειναι αξιος της μοιρας του, μπορει οντως να ηταν η πρωτη της μερα στο πουκετ αλλα δεν γινεται να ειναι η πρωτη της μερα μεσα στη δουλεια.
και φυσικα δεν την πηρα μαζι μου, απλα της ευχηθηκα καλη τυχη.
εχω πολλα τετοια παραδειγματα, και για ολα υπαρχει παντα ενας λογος ή ακομη και λογοι που συντρεχουν σχετικα.

kostasbmw κρουαζιερα δεν θελω, αλλα να σας γραψω με την καμερα σε στιγμες απειρους ασυννενοησιας ειναι το καλυτερο μου!!!  :dancing: :dancing: :dancing:

Φιλε μιμικο
Απο το ΛΑΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!
Εαν πας θα καταλαβεις το γιατι ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Φιλε μιμικο
Απο το ΛΑΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!
Εαν πας θα καταλαβεις το γιατι ;)
τι εχει το ΛΑΟΣ που το διαγραφεις εντελως?
φιλε μου απο ποια χωρα θα μπορουσε να ειναι? απο την καμποτζη υπαρχει περιπτωση? και ποια χωρα απο τις γειτονικες που ερχονται γυναικες ειναι η καλυτερη κατα την γνωμη σου και θεωρειται ποιο ανεπτυγμενη?
αν και ολα ψεματα ηταν ολα αυτα που ελεγε, στο μικρο ψεματακι της χωρας θα κολησουμε.
εδω ρωτας γυναικες απο που ειναι και σου λενε bangkok,chiang mai και αλλα τοσα μεροι και τελικα το 90% ειναι απο το Isaan.

σχετικα με το καμακι, και τον φιλο σου, εχω να σου πω και εγω ιστοριες, υπαρχουν περιπτωσεις που γινονται και αυτα, κατω απο ορισμενες συνθηκες. επετρεψε μου να αναφερθω καποια αλλη στιγμη σχετικα.

φιλικα

μιμικος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom