You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
mimikos
μου φαινετε οτι σε εχουν προσλαβει να τραβηξεις καμμια ταινια δεν μπορω να εξηγησω την επιμονη σου για τραβηξεις βιντεο λολ
μη ξεχνας οτι στα περισσοτερα ταξιδια τα εχω κανει μονος και ελαχιστα με παρεα γιατι οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ πρεπει να υπαρχει μια σχετικη χημεια
να πω την αληθεια προσπαθω να ταιριαξω την αδεια μου για αρχες νοεμβρη αλλα ακομα δεν εχω επιβεβαιωση οποτε καποια στιγμη μεταξυ 2 και νοεμβρη θα εχει αναχωρηση με singapore.
για την εβδομαδα αυτη εχουμε καποιο meeting ?// εχω χασει και το ροκο να τον εξομολογησω
λορδε εδω ειμαστε στα σκαφη εσυ επανηλθες στις κοπελες παλι
αλλα αφου επιμενεις βρες μερικες να αντεχουν τη θαλασσα γιατι γενικα δεν εχουν καλη σχεση με το νερο
μου φαινετε οτι σε εχουν προσλαβει να τραβηξεις καμμια ταινια δεν μπορω να εξηγησω την επιμονη σου για τραβηξεις βιντεο λολ
μη ξεχνας οτι στα περισσοτερα ταξιδια τα εχω κανει μονος και ελαχιστα με παρεα γιατι οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ πρεπει να υπαρχει μια σχετικη χημεια
να πω την αληθεια προσπαθω να ταιριαξω την αδεια μου για αρχες νοεμβρη αλλα ακομα δεν εχω επιβεβαιωση οποτε καποια στιγμη μεταξυ 2 και νοεμβρη θα εχει αναχωρηση με singapore.
για την εβδομαδα αυτη εχουμε καποιο meeting ?// εχω χασει και το ροκο να τον εξομολογησω
λορδε εδω ειμαστε στα σκαφη εσυ επανηλθες στις κοπελες παλι
αλλα αφου επιμενεις βρες μερικες να αντεχουν τη θαλασσα γιατι γενικα δεν εχουν καλη σχεση με το νερο
εχω χασει και το ροκο να τον εξομολογησω
αντε ντε, κανονιστε τιποτα αλλα αυτη την περιοδο μονο σαββατοκυριακο, τις επομενες μερες λογω φορτου εργασιας δε προλαβαινω ουτε να κλασω..
μια και το εφερε η κουβεντα, το σαββατο μπηκε ενα καινουριο μελος στο κλαμπ για ταξιδι. κωστα(f16), θυμασαι τον κολλητο που ειχε ερθει στην καφετερια με την κινεζα σερβιτορα μαζι μου? τον πηγα τις προαλλες στο ταυλανδεζικο στη νοταρα, εκει εφυγαν και οι τελευταιες αναστολες που ειχε και του χρονου ακολουθει και αυτος.. ρε, δεν ανοιγουμε κανα τουριστικο γραφειο να τα κονομησουμε??
ps. κωστα, το avatar που εχεις βαλει γαμαει και δερνει..
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
χε χε , το εχω αναφερει πρωτος οτι ζαλιζονται σαν κοτοπουλα, αντε μετα να κανεις παρτουζες με ζαλισμενες... ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ οι παρτουζες , μονο αν πεσουμε σε μπουνατσα.βρες μερικες να αντεχουν τη θαλασσα γιατι γενικα δεν εχουν καλη σχεση με το νερο
Φιλε φαντομα Respect!! σορυ για το αγγλικο αλλα αυτο μου βγηκε. Δεκτο καθοσον η εμπειρια μου απο ταυλανδη ειναι ανυπαρκτη με μια ολιγοημερη επισκεψη τι να δω τι να καταλαβω! Αυτο που μου εμεινε ειναι ο πανικος στο κυκλοφοριακο της μπανκογκ τα χαμογελα κ το gfe που βγαζουν οι κοπελες. Α και κατι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ πιατα που δοκιμασα!!Οπως καταλαβαινετε με τοσες λιγες εμπειριες δεν ειναι κ οτι πιο ευκολο να εχω κ γνωση στο τι συμβαινει εγωεκανα κ μια ερωτηση στη chiang mai μιλανε αγγλικα?? σε τι επιπεδο??
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ξεχασες τις παρτουζες κωστακη, συνεχεια τις ξεχναςτωρα ειμαστε στις βαρκες και στα σκαφη
Depth meter
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και γω παιδες μολις γυρισα σημερα πρωι απο μπανγκοκ, ειχα παει για δουλεια. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι τα μασατζιδικα τους. Μπαινοντας μεσα υπαρχει βιτρινα με ολες τις γκομενες μεσα για να διαλεξεις οποια θελεις που με 2500-3000 μπαχτ (80-90 $) εχει φουλ διωρο προγραμμα που περιλαμβανει: πλυσιμο σε τεραστια μπανιερα,κατοπιν σκουπισμα. Μετα σε ξαπλωνουν σε φουσκωτο στρωμα και κανουν μασαζ πανω σου και απο τις δυο πλευρες γλυστρωντας το σωμα τους πανω σου! (απολυτα καυλωτικο)!!!
Κατοπιν ξαπλωνεις σε κανονικο κρεβατι για σεξ και ολα τα παρελκομενα!
Σημειωτεον οτι μπορεις να παρεις και δυο και τρια και τεσσερα παιδια εαν βεβαια αντεχεις!!
Οσο αγχος και αν εχεις με την δουλεια, μετα απο αυτο ξεχνας και το ονομα σου!!!
Σημειωτεον οτι μπορεις να παρεις και δυο και τρια και τεσσερα παιδια εαν βεβαια αντεχεις!!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Μπα?..Γινονται τετοια πραματα?Και γω παιδες μολις γυρισα σημερα πρωι απο μπανγκοκ, ειχα παει για δουλεια. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι τα μασατζιδικα τους. Μπαινοντας μεσα υπαρχει βιτρινα με ολες τις γκομενες μεσα για να διαλεξεις οποια θελεις που με 2500-3000 μπαχτ (80-90 $) εχει φουλ διωρο προγραμμα που περιλαμβανει: πλυσιμο σε τεραστια μπανιερα,κατοπιν σκουπισμα. Μετα σε ξαπλωνουν σε φουσκωτο στρωμα και κανουν μασαζ πανω σου και απο τις δυο πλευρες γλυστρωντας το σωμα τους πανω σου! (απολυτα καυλωτικο)!!!
Depth meter
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
!!!ΣΑΦΩΣ!!!!!!Μπα?..Γινονται τετοια πραματα?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
καλα εσυ τι νομιζεις οτι θα κανουμε για να μην συνενοουμαστε μεταξυ μας? εξωτερικη πολιτικη και διπλωματια?kostasbmw κρουαζιερα δεν θελω, αλλα να σας γραψω με την καμερα σε στιγμες απειρους ασυννενοησιας ειναι το καλυτερο μου!!!
επειδη το επαναλαμβανεις συνεχεια σου λεω οτι ειδικα εγω ,γενικως , κανω οτι θελω και μαρεσει και δεν δεσμευομαι σε τιποτα.το οτι θα ειμαστε αγνωστοι μεταξυ μας μαλλον θετικο ειναι παρα αρνητικο, οτι αρεσει στον καθενα κανει, και αν αρεσει και στον αλλον το κανουν μαζι, δεν θα ειμαστε στο βορειο πολο, ανα πασα στιγμη ο καθενας φευγει και παει οπου θελει.εξαλλου ενα τουρ με αυτοκινητο θελει και παρεα εκτος απο την ταυλανδεζα. για χαβαλε κτλ.
ολα καλα θα πανε, σιγα μεη σκεφτομαι αν θα ταιριαζω σαν παρεα με τον ζαιτσικ, βασικα δεν θελω να ταιριαξω, θελω η παρεα του να ειναι διαφορετικη, θελω να με παρασυρει να κανω και γω αλλα πραγματα, μια καταδυσουλα ας πουμε να δω κανα κοραλι, κρουαζιεριτσα με σκαφος κτλ. αυτα δεν θα τα εκανα ποτε αν δεν παρασυρομουν, με πιανει και λιγη βαρεμαρα εκει, γι αυτο σε 3 ταξιδια δεν ειδα τιποτα, αφου και στο κο λαρν το τλευταιο φερυ πηραμε να παμε και απο τυχη φαγαμε γιατι 2 η ωρα το μεσημερι κλεινανε τα μαγαζια για φαγητο.
θεωρω μεγαλη ευκαιρια που γνωριστικαμε απο το σαιτ και ο ενας θα παρασυρει τον αλλον σε κατι, και να μαλωσουμε τι εγινε, δεν θα παντρευτουμε μεταξυ μας..
αυτο σκοπευω να κανω!! ηδη εχω κανονισει παρεα κ ψαχνουμε να ταιριαξουμε τις αδειες μας. Αλλα και οι αδειες να μην ταιριαξουνε δε μασαω να κατεβω μονος μου!γιαυτο και συ να κανεις μερικα ταξιδια ακομα και θα δεις τη διαφορα και θα δεις πως αυξανονται οι εμπειριες και με τι ματι θα βλεπεις τα ιδια πραγματα που ειδες για πρωτη φορα
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μπα?..Γινονται τετοια πραματα?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
επιτελους εφτιαξε...
αληθευει οτι γινονται ταραχες στην νοτια ταυλανδη? ειχα ακουσει κατι παλια, λετε να ειναι επικυνδινο να παει κανεις με αμαξι?
φαντομα ανελαβε δραση να δουμε τι γινεται.
λετε για συναντησουλα το βραδακι? στο καφε με την κινεζα ομως.
bmw τι λες?
αληθευει οτι γινονται ταραχες στην νοτια ταυλανδη? ειχα ακουσει κατι παλια, λετε να ειναι επικυνδινο να παει κανεις με αμαξι?
φαντομα ανελαβε δραση να δουμε τι γινεται.
λετε για συναντησουλα το βραδακι? στο καφε με την κινεζα ομως.
bmw τι λες?