Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πιστευω ομως εστω για ενα διημερο τα παιδια θα μου κανουν την χαρη να παμε μια μινι κορυαζιερα μετα των Ταυλανδεζων.
εγω ειμαι μεσα, προχωραμε, ισως εκει βρουμε και κατι αλλο, δεν ειναι ασχημο, παραδοσιακο σκαρι, και μεσα το χουν καλο. για 2μερο , 3ημερο μια χαρα, οχι παραπανω , γιατι την δικια μου την "πιανει" η θαλασσα.
ειναι στεριανη φαινεται. εδω στο κο λαρν μιση ωριτσα και ηταν σαν κοτοπουλο, φοβομουν μην ξερασει πανω μου, ασε που τη θελω "ζωντανη" στο πλοιο της αγαπης,
ζαιτσικ, οκ. σου εχω εμπιστοσυνη.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παοκαρα, ποσο δυσκολο ειναι να παμε απο πατταγια με το σκαφος στο σαμουι. γυρω απο το σαμουι υπαρχουν αλλα νησακια καλα?

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπον παρολο το κραξιμο που εφαγα εδω για την κρουαζιερα, στα ξενα forums που εγραψα, pattayasecrets.com & pattaya-addicts.com, οχι μονο ελαβα πληροφοριες αλλα και αιτησεις συμμετοχης, διοτι υπαρχουν πολλοι που τους αρεσει η ιδεα, αλλα ηθελαν καποιους να μοιρασουν το κοστος. Παραθετω το πιο ενδιαφερον που βρηκα εως τωρα, και συνεχιζω το ψαξιμο

To σκαφος ξεκινα απο Παταγια, βαζει 10 ατομα μεσα και απο τις φωτογραφιες δειχνει υπεροχο. Κοστος 14.000 Βατ την ημερα δηλαδη 350 Ευρω... αρα και μονος αντεχω το παρω... πιστευω ομως εστω για ενα διημερο τα παιδια θα μου κανουν την χαρη να παμε μια μινι κορυαζιερα μετα των Ταυλανδεζων.
αν και αποφεύγω να λέω την γνώμη μου...τώρα θα πω ότι πολλές φόρες που έχω ταξιδέψει με αυτά τα μικρά πλοία πέρασα υπέροχα  :rockon:

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Φωτογραφίες από το NANA HOTEL για σύντροφο που με ώτησε σχετικά.

Sorry αλλά δεν ξέρω πώς να τις "κρεμάσω" σε προσωπικό μήνυμα.  :think:

Συνημμένα

• NANA_by_day.JPG
    NANA_by_day.JPG
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 16
  • NANA_by_night.JPG
    NANA_by_night.JPG
    13,4 KB · Εμφανίσεις: 18
  • NANA_corridor.JPG
    NANA_corridor.JPG
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • NANA_room.JPG
    NANA_room.JPG
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 17

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καλημερα,

το nana hotel μην το πολυπροτιμησετε, εκτος αν ειναι μονο για ενα βραδυ, ειναι ακριβο σχετικα με τις ανεσεις που προσφερει ως προς το δωματιο, το παρα πολυ θετικο που εχει ειναι η ευκολη προσβαση στα gogo και στην ντισκο η οποια βρισκεται ακριβως απο κατω του.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παρτε και λιγο γευση απο πουκετ!!!

[youtube=425,350]4vybVT60pLU[/youtube]

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
κατι ποιο γενικο...

[youtube=425,350]E78modT6-Fg[/youtube]

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
pattaya και τα περιχωρα της απο μια αλλη πλευρα...
[youtube=425,350]RHokiysu8gE[/youtube]

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
και φυσικα μην ξεχναμε τον υμνο της πατταγιας ...
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ !!!

[youtube=425,350]GimemH4Ffuo[/youtube]

"Pattaya Pattaya, Poo ying love you maak maak"

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
[youtube=425,350]AtQjWTO3SA4&mode=related&search[/youtube]
Traditional Thai Dance  ;)
υπάρχει  και αυτό και ας μην αρέσει σε πολλούς  :2funny:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
[youtube=425,350]m3Yi_t2MmGA&eurl[/youtube]
γιατί μιμικό έτσι σου αρέσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[size=10pt][size=10pt]BAZELINH PATTAYA COLA[/size][/size]

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16

ρε συ τι μου θυμησες τωρα με αυτο το βιντεο  :smitten:! την πρωτη-πρωτη φορα που ειχα επισκεφτει την Ταυλανδη, σαν κλασσικος χαζοτουριστας ειχα παει σε ενα εστιατοριο με τετοιο σοου στην Πατονγκ. Μετα το φαγοποτι, ειχε λοιπον αυτο το σοου με τα δοκαρια που ανοιγο-κλεινουν και χορευτες που χοροπηδωντας προσπαθουν να τα αποφυγουν ακολουθωντας το ρυθμο. Ημουν απο τους λιγους ξενους στο μαγαζι, εβλεπα τους χορευτες και χορευτριες να με καρφωνουν σε ανυποπτες στιγμες και σκεφτηκα με ανησυχια μεσα μου "εχει γουστο τωρα να με καλεσουν και εμενα στην πιστα!"...και ναι αυτο που φοβομουνα εγινε! Μια ομορφη χορευτρια με καλεσε πανω, αντε να πεις οχι τωρα, ανεβηκα στην πιστα λοιπον, με πιανει η χορευτρια απο το χερι, μου δειχνει τα βηματα και δωστου χορο αβερτα  :2funny:
Στην αρχη σφηνωθηκα αναμεσα στα δοκαρια αρκετες φορες, ιδιως οταν αλλαζε ο ρυθμος  :headbang: αλλα γρηγορα μπηκα στο νοημα (με βοηθησε και το γεγονος οτι μικρος χορευα ραπ  :2funny:) και ξεδιπλωσα το χορευτικο ταλεντο μου  :rockon: αφου στο τελος μου αρεσε τοσο πολυ που με χιλια ζορια κατεβηκα απο την πιστα. Να σαι καλα...

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ρε συ τι μου θυμησες τωρα με αυτο το βιντεο  :smitten:! την πρωτη-πρωτη φορα που ειχα επισκεφτει την Ταυλανδη, σαν κλασσικος χαζοτουριστας ειχα παει σε ενα εστιατοριο με τετοιο σοου στην Πατονγκ. Μετα το φαγοποτι, ειχε λοιπον αυτο το σοου με τα δοκαρια που ανοιγο-κλεινουν και χορευτες που χοροπηδωντας προσπαθουν να τα αποφυγουν ακολουθωντας το ρυθμο. Ημουν απο τους λιγους ξενους στο μαγαζι, εβλεπα τους χορευτες και χορευτριες να με καρφωνουν σε ανυποπτες στιγμες και σκεφτηκα με ανησυχια μεσα μου "εχει γουστο τωρα να με καλεσουν και εμενα στην πιστα!"...και ναι αυτο που φοβομουνα εγινε! Μια ομορφη χορευτρια με καλεσε πανω, αντε να πεις οχι τωρα, ανεβηκα στην πιστα λοιπον, με πιανει η χορευτρια απο το χερι, μου δειχνει τα βηματα και δωστου χορο αβερτα  :2funny:
Στην αρχη σφηνωθηκα αναμεσα στα δοκαρια αρκετες φορες, ιδιως οταν αλλαζε ο ρυθμος  :headbang: αλλα γρηγορα μπηκα στο νοημα (με βοηθησε και το γεγονος οτι μικρος χορευα ραπ  :2funny:) και ξεδιπλωσα το χορευτικο ταλεντο μου  :rockon: αφου στο τελος μου αρεσε τοσο πολυ που με χιλια ζορια κατεβηκα απο την πιστα. Να σαι καλα...
τελικά έχουμε τις ίδιες χορευτικές ανησυχίες  :2funny: :2funny:
BAZELINH PATTAYA COLA και μην μου πεις ότι και αυτό σου θυμίζει κάτι γιατί θα πεθάνω :booty:

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Oι απαντησεις συνεχιζονται οπως και τα ενθαρρυντικα σχολεια. Στην Παταγια τελικά εχει αρκετα σκαφη που ενοικιάζονται με την ημερα. Τελος, πάντων με τον καημο θα μεινω διοτι προκρινεται τελικά η ιδέα της ενοικιασης αυτοκινητου και να παμε σιγα σιγα προς Πουκετ μερια.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Oι απαντησεις συνεχιζονται οπως και τα ενθαρρυντικα σχολεια. Στην Παταγια τελικά εχει αρκετα σκαφη που ενοικιάζονται με την ημερα. Τελος, πάντων με τον καημο θα μεινω διοτι προκρινεται τελικά η ιδέα της ενοικιασης αυτοκινητου και να παμε σιγα σιγα προς Πουκετ μερια.

Απλα τη γνωμη μου.
Νοικιαστε αυτοκινητο ΑΛΛΑ πατε προς Νοτια Ταυλανδη, Chiang Mai - Chiang Rai και απο εκει περαστε στο Λαος.
Στη Νοτια Ταυλανδη θα δειτε πως ηταν η Ταυλανδη πριν 20 χρονια ΚΑΙ στις γυναικες (ΜΗΝ παρετε μαζι σας) θα βρειτε πολλες εκει.
Ακουστε και εναν παλιο!!
Κατι θα ξερει :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Λόρδε. Προφανώς εννοείς ΒΟΡΕΙΑ Ταϋλάνδη. Και όπως πάντα δεν έχεις άδικο.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
+10000000

respect σε lordjim και vonmakoulis σχετικα με το βορεια ταυλανδη!!!
ερωτηση ομως τωρα, στην pattaya ξερουμε την walking street, στο πουκετ ξερουμε την bangla, στο μπανγκοκ ξερουμε καποια μεροι,
τωρα στο chiang mai και chiang rai το παιχνιδι που παιζεται?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
+10000000

respect σε lordjim και vonmakoulis σχετικα με το βορεια ταυλανδη!!!
ερωτηση ομως τωρα, στην pattaya ξερουμε την walking street, στο πουκετ ξερουμε την bangla, στο μπανγκοκ ξερουμε καποια μεροι,
τωρα στο chiang mai και chiang rai το παιχνιδι που παιζεται?

Και τολεγα βρε Μακη κατι εχω μπερδεψει... Νασαι καλα, μεγαλωνω.. :uglystupid:
Φιλε μου στον κεντρικο δρομο ΟΛΑ παιζουν.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ειναι και ποιο ομορφες οι βορειες παντως.
ειναι αρκετα λευκες σε σχεση με τις μαυριδερες νοτιες.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ασε Λόρδε και γω μεγαλώνω και τα ξεχνάω, γι΄αυτό τα τελευταία 5 χρόνια έχω αρχίσει και κρατάω ημερολόγιο, όπου σημειώνω κατάστάσεις και διευθύνσεις. Παλιά το βαρυόμουνα, κορόΙδευα μάλιστα πολλούς (Αγγλοσάξωνες κυρίως) που είχαν αυτή τη συνήθεια. Τώρα δεν μπορώ χωρίς το τεφτέρι μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom