Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
asian lips :rockon: λορδε τα θυμασαι?  φυσικα τα θυμασαι.
δεν ξερω τι δουλευω τη μερα που φευγεις, ελπιζω να τα πουμε νωριτερα απο κοντα.
ομως το μαρτυριο να βλεπω τις φατσες σας λιγο πριν μπειτε στο αεροπλανο δεν το καταλαβαινω :headbang:

Συνημμένα

• 100_1410.jpg
    100_1410.jpg
    15,6 KB · Εμφανίσεις: 17

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
έχετε προτείνει ξενοδοχεία σε όλα τα μέρη αλλά θα ήθελα κάποια πρόταση για bangkok και να είναι ξενοδοχείο περιπου σε τιμη 700 - 900 BHT . υπάρχει καμία πρόταση.?

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: αφιερωμένη σε όσους κρατάνε τηλέφωνα ......         
    [size=10pt]42<=[/size]  D A Y S  M O R E . .

Συνημμένα

• bourdela .com 2008.JPG
    bourdela .com 2008.JPG
    127,2 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σε λιγες μερες (16/9)  κλεινω 1 χρονο εγγραφης στο bourdela.com.
οταν το ανακαλυψα στο σπιτι της κατερινας, μου εκανε εντυπωση οτι υπηρχε τετοι σαιτ, και μαλιστα com.
μετα απο λιγες μερες το επισκευτηκα, με εκπληξη διαπιστωσα οτι υπηρχαν απειρες πληροφοριες σχετικα με τον πληρωμενο ερωτα και οχι μονο. επαθα πλακα με την ημερησια ενημερωση για τα μπουρδελα, μου φανηκε απιστευτο αυτο.
νομιζα πως τα μελη θα ηταν "παραξενοι" κτλ. δεν ηξερα..
σιγα σιγα διαπιστωνα οτι στα διαφορα θρεντ γινοντουσαν αξιολογες συζητησεις, οι "παλιοι" τοτε, μοντς σημερα, κρατουσαν τα σκηπτρα στην ενημερωση, με επιπεδο ομως, υψηλο.
επισης δεν περιμενα οτι θα γνωριζα πολλα αξιολογα ατομα απο κοντα, ηταν το πρωτο φορουμ που συμετειχα και ειχα τις επιφυλαξεις μου.
οταν ειδα στο παλιο φορουμ για τα εκτος ελλαδας, μου αρεσε, οταν διαβασα τα ποστ του liomas για την κορεα, ενθουσιαστικα, το γονιδιο για την ασια που ειχα, ειχε ξυπνησει, για ταυλανδη το παλιο φορουμ εγραφε ελαχιστα, οταν αποφασισα να παω ταυλανδη παρασυρομενος απο φιλους, ανοιξα το πρωτο μου θρεντ.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σε λιγες μερες (16/9)  κλεινω 1 χρονο εγγραφης στο bourdela.com.
ανοιξα λοιπον το πρωτο θρεντ για ταυλανδη, ρωτωντας για τελευταιες πληροφοριες,
οταν γυρισα εγραψα ενθουσιασμενος για το τι ειδα εκει, το αποτελεσμα το ξερετε, με το θρεντ και τα μελη του αντιμετωπιζω τον "εθισμο" απο αυτη τη χωρα, εθισμενος και γω οπως και οσοι πανε, και οσοι θα πανε, και οσοι πηγαινουν πολλα χρονια, ακομα πιο εθισμενοι, ο καθενας για τον δικο του λογο
ενα χρονο στο σαιτ λοιπον, και αν δεν υπηρχε δεν ξερω πως θα εβγαζα τον ενθουσιασμο μου, τη χαρα μου, με ποιους θα μοιραζομουν τις εμπειριες μου,
αυτα τα ολιγα. 
για την ιστορια στη χθεσινη συναντηση, παροντες, mathima solfez mimikos atas flynow.
ο μιμικος δεν εχει χασει συναντηση, φοβαται μην του βαλω απουσια..
o bmw απων, κλειστο κινητο κτλ. απουσια.

να μην

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τυπικο στριγκακι σε σχημα πεταλουδας σε ταυλανδεζα συναγωνηστη που περασε 10 μερες στο secrets, τετοια στριγκακια ειναι πολυ διαδεδομενα στην πατταγια τουλαχιστον που γνωριζω καλα, τα εχω "αντιμετωπισει" και γω πολλες φορες, ειναι κατασκευης κινας, πωλουνται σε τριαδες σε τρια βασικα χρωματα, κοκκινο (καυλα)  μαυρο και λευκο, ειναι 30% πολυεστερ και 70% βαμβακι, σας ειπα οτι τα ξερω, :rockon:
εχουν περιπου 100 μπατ. φοριουνται με σορτσακια κυριως αντιθετου χρωματος για ευνοητους λογους, "κατεβαινουν" ευκολα με τον δεξιο κυνοδοντα, flynow μαρκαρε με stabilo το πιπινι αυτο απο το σεκρετς, δειχνει αξιολογο, ισως το μοναδικο αξιολογο απο τις μετριοτητες του σεκρετς.

Συνημμένα

• IMGP0286-1.jpg
    IMGP0286-1.jpg
    95,6 KB · Εμφανίσεις: 35
  • IMGP0149.jpg
    IMGP0149.jpg
    99,2 KB · Εμφανίσεις: 49

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
H συλλογή σου από φωτό είναι ανεξάντλητη!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ακομα μια "πεταλουδα" μετα λενε εμας butterfly :headbang:

Συνημμένα

• nis.jpg
    nis.jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 35

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καλημερα!!!

χθεσινη συναντηση...
μια ακομη φορα τα πνευματα συναντηθηκανε, νοερα φερναμε τις αναμνησεις μας και τις διαπιστωσεις μας στη κουβεντα!!!
αναρρωτιεμαι πως δεν καταληξαμε στο πρωτο αεροπλανο να την κανουμε για κατω. !!!

μετα το περας της συναντησης πηγαμε για ταυλανδεζικο φαγητο με mathima solfez στην νοταρα στο πειραια στο ταυλανδεζικο εστιατοριο!!! οπου απολαυσαμε αυθεντικες γευσεις ταυλανδικης κουζινας. !!!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παρόλο που ο Κώστας με είχε ενημερώσει για την συνάντηση, δεν κατάφερα να έρθω... μένω και σε τελέιως διαφορετική κατεύθυνση...

Στην επόμενη μαζί με τον bmw...

Καλά βρε Κώστα από τις 06.00 στο forum?

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κωστα παρασκευη σαββατο κυριακη ειναι ιερες μερες

μονο καθημερινες συμμετεχω σε εκδηλωσεις

ο λορδος μαλλον εντος της εβδομαδας θα θελει να τα πουμε γιατι παει και σε αλλα μερη οποτε θα τα πουμε γιατι εκτος απο τα νινια εχει και αλλα θεματα προς συζητηση

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
[youtube=425,350]WUSTxTO5zqQ&mode=related&search[/youtube]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μιας που λέμε συνέχεια για πίπες.... να το δούμε.... ;)
ΝΤΑΙΑΝΑ Η ΠΡΏΤΗ ΠΙΠΑ

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον παρολο το κραξιμο που εφαγα εδω για την κρουαζιερα, στα ξενα forums που εγραψα, pattayasecrets.com & pattaya-addicts.com, οχι μονο ελαβα πληροφοριες αλλα και αιτησεις συμμετοχης, διοτι υπαρχουν πολλοι που τους αρεσει η ιδεα, αλλα ηθελαν καποιους να μοιρασουν το κοστος. Παραθετω το πιο ενδιαφερον που βρηκα εως τωρα, και συνεχιζω το ψαξιμο

To σκαφος ξεκινα απο Παταγια, βαζει 10 ατομα μεσα και απο τις φωτογραφιες δειχνει υπεροχο. Κοστος 14.000 Βατ την ημερα δηλαδη 350 Ευρω... αρα και μονος αντεχω το παρω... πιστευω ομως εστω για ενα διημερο τα παιδια θα μου κανουν την χαρη να παμε μια μινι κορυαζιερα μετα των Ταυλανδεζων.

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Zaichic, δεν μου γεμίζει το μάτι.Που να πάμε ρε φίλε με αυτό;; Καμπίνες έχει; Σαν ψαροκάικο μου κάνει. 350ευρω για αυτό νομίζω ότι είναι υπερβολή!

paokaras

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πάρα πολύ ακριβό για thailand εκεί για ένα τέτοιο μπορείς να το βρεις και με 100 ευρώ.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ti να πω ρε παιδια εμενα μου αρεσει, εχει μεσα πολλες φωτογραφιες μου φαινεται καλο και η τιμη για 4,5 ατομα αν μοιραστουν κοστος ειναι οσο ερχεται και να ενοικιασεις δωματιο σε ξενοδοχειο.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
πάρα πολύ ακριβό για thailand εκεί για ένα τέτοιο μπορείς να το βρεις και με 100 ευρώ.
Σύντροφε νομίζω ότι υπερβάλλεις. Αν έχεις κάποια άλλα στοιχεία για σκάφη με 100 € παρέθεσέ τα και όχι να λές κάτι έτσι αόριστα.
Σύντροφε Zaichic  αρχίζει να ενδιαφέρει εμένα το τριπ , όχι για παρτούζες και Παττάγια, αλλά για ένα τριήμερο στα νησάκια για ψάρεμα τον Φλεβάρη δεν θάλεγα όχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom