Αγαπητοί φίλοι και ειδικά συναγωνιστές του Νοέμβρη, τελικά, συνειδητοποιώντας ότι τα χρόνια μου περνάνε και πίσω δεν γυρνάνε, ότι δόξα το Θεό έχω βάλει 2 λεφτουδάκια στην άκρη και αφού έχω βρει που και πως θα εκπληρώσω ένα παιδικό μου όνειρο, αποφάσισα να τραβήξω, έστω και μόνος στον Νότο της Ταϊλάνδης, να νοικιάσω μόνος moy και με 400 Ευρώ την μέρα ένα σκάφος, να βάλω και 3 Ταϊλανδές επάνω και να κάνω μια 5 μερη κρουαζιέρα. Ετσι για το γαμωτο.
[youtube=425,350]TEVxX9-x39U[/youtube]
Ας αφήσω τα go go bar και τα gfe για τα άλλα παιδιά, ας κάνουν και έναν έξτρα μαραθώνιο σεξ για μένα, αλλά εγώ θα ανέβω στο σκάφος θα τις ξεβρακώσω όλες και θα τις έχω όλες γυμνές να κυκλοφορούν επάνω (θα τους πάρω εξ αρχής τα ρούχα και θα βρω γέρο καπετάνιο).
Αν τώρα βυθιστώ οικονομικά και το ξεφτιλίσω, δεν πειράζει, ποτέ δεν κάπνισα, άρα τόσα χρόνια έχω κερδίσει ένα σωρό λεφτά, δεν θα πάω μπουζουκια για κανεναν χρόνο και δεν θα πίνω φραπέδες των 5 Ευρώ λέγοντας με φίλους αερολογίες (καλά και τα μπαλκόνια των σπιτιών μας). Αποφάσισα να μην πεθάνω με τον καημό της κρουαζιερο-παρτουζας.