Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κωστα νομιζω τελικα οτι δεν πρεπει να γινονται ταξιδια 2 το χρονο προς τα κει γιατι δεν το πεθυμεις  τοσο 
OXI ρε κωστα, τι λες τωρα, τον φλεβαρη-μαρτη ,παλι κατω.
αυτη τη φορα παιζει και το σεναριο φιλιππινες, οποιος ενδιαφερεται εδω ειμαστε.
επ ευκαιρια, αυριο βραδακι να κανουμε καμια συναντησουλα,
δε ρωταω ποιος θα ρθει γιατι μυριζομαι χαμο, να ερθουν ομως σιγουρα οι "greek pattaya addict" του νοεμβριου.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
OXI ρε κωστα, τι λες τωρα, τον φλεβαρη-μαρτη ,παλι κατω.
αυτη τη φορα παιζει και το σεναριο φιλιππινες, οποιος ενδιαφερεται εδω ειμαστε.
επ ευκαιρια, αυριο βραδακι να κανουμε καμια συναντησουλα,
δε ρωταω ποιος θα ρθει γιατι μυριζομαι χαμο, να ερθουν ομως σιγουρα οι "greek pattaya addict" του νοεμβριου.
Αν και θα είναι η πρώτη μου φορά τον Νοέμβρη, θα έλεγα ότι 2 φορές το χρόνο θα ήταν πιο διασκεδαστικό και χρήσιμο. Τώρα αν αλλάξω γνώμη, τι να πω..

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι και ειδικά συναγωνιστές του Νοέμβρη, τελικά, συνειδητοποιώντας ότι τα χρόνια μου περνάνε και πίσω δεν γυρνάνε, ότι δόξα το Θεό έχω βάλει 2 λεφτουδάκια στην άκρη και αφού έχω βρει που και πως θα εκπληρώσω ένα παιδικό μου όνειρο, αποφάσισα να τραβήξω, έστω και μόνος στον Νότο της Ταϊλάνδης, να νοικιάσω μόνος moy και με 400 Ευρώ την μέρα ένα σκάφος, να βάλω και 3 Ταϊλανδές επάνω και να κάνω μια 5 μερη κρουαζιέρα. Ετσι για το γαμωτο.
[youtube=425,350]TEVxX9-x39U[/youtube]
Ας αφήσω τα go go bar και τα gfe για τα άλλα παιδιά, ας κάνουν και έναν έξτρα μαραθώνιο σεξ για μένα, αλλά εγώ θα ανέβω στο σκάφος θα τις ξεβρακώσω όλες και θα τις έχω όλες γυμνές να κυκλοφορούν επάνω (θα τους πάρω εξ αρχής τα ρούχα και θα βρω γέρο καπετάνιο).
Αν τώρα βυθιστώ οικονομικά και το ξεφτιλίσω, δεν πειράζει, ποτέ δεν κάπνισα, άρα τόσα χρόνια έχω κερδίσει ένα σωρό λεφτά, δεν θα πάω μπουζουκια για κανεναν χρόνο και δεν θα πίνω φραπέδες των 5 Ευρώ λέγοντας με φίλους αερολογίες (καλά και τα μπαλκόνια των σπιτιών μας). Αποφάσισα να μην πεθάνω με τον καημό της κρουαζιερο-παρτουζας.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο mimikos2000 μου είπε τον τρόπο να πάρω μαζί μου και τον ΚωσταΦ, αλλά ρε σε λυπάμαι…. Να σε χώσω μου λέει μέσα στο στριπτιζαδικο με τις Ρωσίδες στην Πατταγια, να μην σε βγάζω έξω, έως ότου θα δηλώσεις ότι με ακολουθείς… Μην ανησυχείς… τόσο κακός δεν είμαι

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
συνειδητοποιώντας ότι τα χρόνια μου περνάνε και πίσω δεν γυρνάνε,  να νοικιάσω μόνος moy  να βάλω και 3 Ταϊλανδές επάνω και να κάνω μια 5 μερη κρουαζιέρα. Ετσι για το γαμωτο.
Αποφάσισα να μην πεθάνω με τον καημό της κρουαζιερο-παρτουζας.
ρε μη σε παιρνει απο κατω, κατι θα γινει. ασε με λιγο να σκεφτω ποιες κανουν για τετοια φαση, περιμενε να ανοιξω τα τεφτερια μου...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καλημερα!!!

το να γυρνατε απο μερος σε μερος μεσα σε ενα 20ημερο περισσοτερο κουραστικο ειναι παρα χαλαρωτικο! εγω θα σας ξανακανω την προταση μου να παρετε οσοι εχετε σταθερες γυναικες και οι υπολοιποι να ακολουθησουν και να πατε στο ΠΟΥΚΕΤ εκει συνδυαζεις και τα τρια S.S.S. (Sea,Sun and SEX), θα σας καλυψει πληρως.
οταν θελετε μπαρακια θα εχετε, οταν θελετε ομορφες παραλιες θα τις εχετε, οταν θελετε καλο φαγητο θα το εχετε, οταν θελετε καλο μασαζ θα το εχετε, οταν θελετε φυση θα την εχετε, οταν θελετε καλο SEX φυσικα θα το εχετε!!!

μην ταλαιπωρειστε να κανετε τους εξερευνητες!!!

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι και ειδικά συναγωνιστές του Νοέμβρη, τελικά, συνειδητοποιώντας ότι τα χρόνια μου περνάνε και πίσω δεν γυρνάνε, ότι δόξα το Θεό έχω βάλει 2 λεφτουδάκια στην άκρη και αφού έχω βρει που και πως θα εκπληρώσω ένα παιδικό μου όνειρο, αποφάσισα να τραβήξω, έστω και μόνος στον Νότο της Ταϊλάνδης, να νοικιάσω μόνος moy και με 400 Ευρώ την μέρα ένα σκάφος, να βάλω και 3 Ταϊλανδές επάνω και να κάνω μια 5 μερη κρουαζιέρα. Ετσι για το γαμωτο.
[youtube=425,350]TEVxX9-x39U[/youtube]
Ας αφήσω τα go go bar και τα gfe για τα άλλα παιδιά, ας κάνουν και έναν έξτρα μαραθώνιο σεξ για μένα, αλλά εγώ θα ανέβω στο σκάφος θα τις ξεβρακώσω όλες και θα τις έχω όλες γυμνές να κυκλοφορούν επάνω (θα τους πάρω εξ αρχής τα ρούχα και θα βρω γέρο καπετάνιο).
Αν τώρα βυθιστώ οικονομικά και το ξεφτιλίσω, δεν πειράζει, ποτέ δεν κάπνισα, άρα τόσα χρόνια έχω κερδίσει ένα σωρό λεφτά, δεν θα πάω μπουζουκια για κανεναν χρόνο και δεν θα πίνω φραπέδες των 5 Ευρώ λέγοντας με φίλους αερολογίες (καλά και τα μπαλκόνια των σπιτιών μας). Αποφάσισα να μην πεθάνω με τον καημό της κρουαζιερο-παρτουζας.
εαν αυτο ειναι το απωθημενο σου καντο μην ακους κανενα εχω περασει μια ζωη με δε πρεπει και ισως κ οχι δεν ειναι σωστο και δε ξερω αν μπορω η αν γινεται. Μετα απο τοσα χρονια τα χω γραψει εκει που δε πιανει μελανι και οτι κανω το κανω για μενα χωρις αναστολες κ μη και οχι! Just do it man!!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
εγω τις αρκουδες τις εκανα μονος μου οχι γιατι δεν ηθελα αλλους αλλα ηξερα οτι ποτε δεν ειναι ευκολο να τα κανεις με αλλους
θελει και λιγο χημεια το θεμα οσο και να το παιζουμε προχωρημενοι
ο κωστας κοιταει τα δεφτερια του να δει τις σημειωσεις που εχει για τα μωρα και θα καταρτισει τη συνοδεια του τον βλεπω ομως να δυσκολευεται στις επιλογες  λολ

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο κωστας κοιταει τα δεφτερια του να δει τις σημειωσεις που εχει για τα μωρα τον βλεπω ομως να δυσκολευεται στις επιλογες  λολ
Δ Ε Ν  βρηκα κατι στα τεφτερια, λυπαμαι, ισως οι επιλογες μου να μην ταιριαζουν με τετοιες φασεις, θελει πολυ επαγγελματιες `η πολυ "προχωρημενες".  και εκει δεν βρισκεις τετοια με μεγαλη ευκολια,
μου ρθε στο μυαλο μια μασατζου αλλα αυτη δεν θα μπορει να φυγει απο το μασατζιδικο, και θα ζηταει πολλα. οτι βγαλει η φαση, πιστευω οτι αν της πεις σκαφος και παρτουζες θα τσινισει και δεν...
σιγα τις επαγγελματιες ,
αλλα οπως προειπα ουτε και γω ειμαι φανατικος, οτι βγει, δε γαμιεται.
ρε μιμικο σιγα μην κοιμηθω σε ερημικη παραλια με τα τερατα της φυσης, εγω θελω της ανεσεις μου, ειμαι ανθρωπος της πολης, θελω τα μπανια μου το στρωματακι μου, την τι βι με τα βιντεοκλιπ μου, τα σαμπουαν και το πιστολακι να φτιαχνω το μαλλι, :2funny: ασε που στην ερημικη παραλια δεν θα μπορω να βγαλω φακους επαφης..
οταν λεω ερημικη εννοω μερα φυσικα λιγο απομερα καμια πιπουλα και τετοια, ροβινσωνας θα γινω?  ΠΟΤΕ.

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Φωτό από ΝΑΝΑ HOTEL για σύντροφο που ρώτησε σχετικά.

Συνημμένα

• NANA_by_day.JPG
    NANA_by_day.JPG
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • NANA_by_night.JPG
    NANA_by_night.JPG
    13,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • NANA_corridor.JPG
    NANA_corridor.JPG
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • NANA_room.JPG
    NANA_room.JPG
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 17

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πολυ χαλια το δωματιο του ΝΑΝΑ γαμωτο..πολυ μικρο...
Εγω στο Πουκετ εμενα σε δωματιο που ηταν 45 τετραγωνικα με μεγαλο μπανιο,καθιστικο με του που εμπαινες στο δωματιο,τεραστιες ντουλαπες και χρηματοκιβωτιο μεσα στο δωαματιο,και εδινα 1000 μπατ...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ναι οντως το nana hotel δεν αξιζει εμεινα μια βραδια μιας και θα ειχα μονο μια διανυκτερευση στην μπανγκοκ για να τα εχω ολα απο κατω μου (μιας και η ντισκο ειναι μεσα στο νανα hotel!!!) αλλα το ξενοδοχειο ειναι χαλια για τα λεφτα που ζηταει 1290baht την βραδυα. με 600 μενεις σε ποιο ωραια ξενοδοχεια!!!

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συντροφοι "παζάρια" γινονται παντού?
Θελω να πω, εκτος απο νινιά και ψώνια ακομα και στα ξενοδοχεία? :think:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εχεις δικιο...μαλλομ μαιμου θα ειναι...Διεγραψα το μηνυμα για να μη παραπληροφορουμε...Κανε το ιδιο ρε μιμικο με τη παραθεση μη παρασυρουμε κανενα και μας κυνηγανε μετα..

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
πότε θα πάτε για ύπνο ρε pipin και mimikos  :think:
:2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και τωρα που το θυμηθηκα!!!!
Παω σε ενα αλλο εμπορικο και βρισκω τα επαγγελματικα ακουστικα της Sony τα 700αρια για στουντιο...Εδω τα πληρωσα 190 ευρω..
Κοιταζω τιμη εκει 900 μπατ..Μπα λεω..!!!Κατσε να παρω αλλο ενα ζευγαρι για καβατζα...
Μεχρι που μου ανοιξε τη συσκευασια για να τα δω και επειδη εχω τα οριτζιναλ,καταλαβα αμεσως τη διαφορα..
Αλλα ρε παιδι μου τελεια απομιμηση...μεχρι και το κουτι!Δηλαδη οποιος δε ξερει την ειχε πατησει χαλαρα!!!
Γαμω τις μαιμουδες γαμω!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αστα να πανε μεχρι και τις mercedes που εχουν εκει ειναι μαιμουδες!!! αμα ρωτησεις μια ταυλανδεζα απορημενος μα καλα πως υπαρχουν τοσες μερσεντες θα στο απαντησει και η ιδια οτι ειναι copy !!!

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
αστα να πανε μεχρι και τις mercedes που εχουν εκει ειναι μαιμουδες!!! αμα ρωτησεις μια ταυλανδεζα απορημενος μα καλα πως υπαρχουν τοσες μερσεντες θα στο απαντησει και η ιδια οτι ειναι copy !!!

:think: :think: :think: :think: :think:
Συνδεδεμένος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom