Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
πολυ θα ηθελα να ξερω τι εννοουν μερικοι με τη λεξη παρτουζα

εγω την ερμηνευω σε σχηματα περαν των 3 ατομων και υποχρεωτικα ο αριθμος των ανδρων ναναι μεγαλυτερος των γυναικων η αντιστροφα ητοι σπανια ειναι ζυγος ο αριθμος γιατι δεν θα λεγονταν παρτουζα αλλα απλα συνγαμουμε η κανουμε ανταλλαγες συντροφων
καπως ετσι το αντιλαμβανομαι
στην εκφραση δεν ημουνα ποτε καλος αλλα για πεστε μου και μενα αν το βλεπετε διαφορετικα για να συνεχισω το σκεπτικο μου

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Δε με διευκόλυνες καθόλου.Γιατί δε θα απαντούσε; Οι συμβουλές του είναι χρήσιμες και του αρέσει να τις μοιράζεται,οπ' ότι έχει δείξει μέχρι τώρα.Και προφανώς πολλοί ωφελούνται από αυτές. Απλά στη συγκεκριμένη ερώτηση εμφανίζεται επιφυλακτικός (για να μην το κράξουν λέει).Στο οποίο διαφωνώ,δε νομίζω να τον "κράξει" κάποιος. Τώρα αν έχει άλλο λόγο που δε θέλει να μιλήσει άλλο θέμα.
Πάντως στο thread ο ένας συναγωνιστής προσπαθεί να βοηθήσει τον άλλο με τις γνώσεις και εμπειρίες του.
Κάποια πράγματα μπορεί να είναι ευνόητα για σένα kyklades (μπορεί πχ να ξέρει καλύτερα το φαντομά ας πούμε από τους υπόλοιπους) αλλά για άλλους δεν είναι (για μένα πχ  :) )

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Οχι , μπορεί να είναι και ζυγός. Απλά στην παρτούζα (δεν ξέρω την ετυμολογία της λέξης , σαν Ιταλική μου ακούγεται) συμπεριλαμβάνονται τα πάντα , ενώ στην ανταλλαγή συντρόφων μιλάμε πάντα για αναλογίες 1:1.Επίσης στην ανταλλαγή συντόφων συμμετέχουν ζευγάρια (συνήθως με σχέση , μακροχρόνια ή μη) ενώ στις παρτούζες μπορεί να είναι οτιδήποτε (πόρνες από μπαρ,σύντροφοι,πληρωμένες για bachelor party , πορνοσταρ για γύρισμα ταινίας ή οτιδήποτε άλλο). Δηλαδή η παρτούζα είναι πολύ γενικός όρος ενώ η ανταλλαγή συντρόφων είναι αυτό που λέει: ανταλλαγή συντρόφων.Και συνήθως με την ανταλλαγή πάλι γίνεται 1:1 φάση , όχι 2 αντρες να καβαλάνε μία και η άλλη να αυνανίζεται πχ ή να κάνει λεσβιακό. Συνήθως στις ανταλλαγές όλοι είναι straight άτομα , στις παρτούζες μπορεί να είναι ότι να'ναι μέσα.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
πολυ θα ηθελα να ξερω τι εννοουν μερικοι με τη λεξη παρτουζα

εγω την ερμηνευω σε σχηματα περαν των 3 ατομων και υποχρεωτικα ο αριθμος των ανδρων ναναι μεγαλυτερος των γυναικων η αντιστροφα ητοι σπανια ειναι ζυγος ο αριθμος γιατι δεν θα λεγονταν παρτουζα αλλα απλα συνγαμουμε η κανουμε ανταλλαγες συντροφων
καπως ετσι το αντιλαμβανομαι
στην εκφραση δεν ημουνα ποτε καλος αλλα για πεστε μου και μενα αν το βλεπετε διαφορετικα για να συνεχισω το σκεπτικο μου
Ο χρυσός κανόνας της παρτούζας είναι αναλογία άντρες/γυναίκες μεγαλύτερη του 2 προς 3!!! επί του συνολικού αριθμού ατόμων!!

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να πω και εγω τι σκεφτομαι: Σκαφος, μπανακι και φαγητο. Μετα για υπνο στην παραλια σε ενα ερηνονησι και παλι μπανακι και το βραδυ ολοι μαζι φαγητο και μουσικη πανω στο σκαφος και παρτακια. Ελεγα λοιπον καμμια ανταλλαγη συντροφων, να τις βαζαμε για κανενα λεσβιακο, να γαμουσε ενας 2 μαζι Ταυλανδες και οι αλλοι να καναμε χαζι, πραγματα πιο πολυ για χαβαλε και εμπειρια. Δεν μιλουσα να παμε σε ενα δωματιο Χ ανδρες και Ψ γυναικες και να καναμε οτι και στις τσοντες. Αλλο πραγμα εννοω εγω... φαση, χαβαλε, θαλασσα, ποτο... Δεν ξερω εαν τωρα κατανοησατε τι εχω στο μυαλο μου (εννοειται οτι η φαση παρτουζα κολλαει μεσα σε ενα ευθυμο και φιλικο περιβαλλον). Δεν παμε να γυρισουμε τσοντες, αλλα να περασουμε καλα και να μας μεινει αξεχαστη η εκδρομη. Εγω δεν υπαρχει περιπτωση να παω για 2 βδομαδες να μπαινοβγαινω σε κωλομπαρα. Παω να κανω κατι διαφορετικο στην ζωη μου. Να διευκρινισω οτι βολτα με σκαφος και χωρις παρτουσες λεει... αλλα οι παρτουσες (αν η λεξη δεν ταιριαζει με αυτο που περιγραφω αγνοηστε την, μην κολλατε σε αυτο) θα ειναι φυσικο επακολουθο.... νομιζω...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Εγώ σε πιάνω φίλε Ζάιχικ.Μπορεί όμως ο άλλος να την έχει δει gfe φάση (γενικά μιλάω έτσι; ) και να μη θέλει να μοιραστεί τη δικιά του. Επίσης τα κορίτσια με τίποτα δε θα θέλουνε γιατί με το gfe θέλουν να τυλίξουν τον farang με την προοπτική μήπως του μασήσουνε και τίποτα (για χρήμα μιλάω  :cheesy: ). Η όλη φάση που αναφέρεις τους χαλάει τα σχέδια.
Βέβαια τίποτα δεν αποκλείεται , απλώς το βρίσκω δύσκολο για τους λόγους που προανέφερα.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ακης30, για ποια gfe μιλαμε, οι κοπελες ειναι επαγγελματιες. Μην πεφτεις και εσυ στο τρυπακι που το παιζουν καψουρες, σε τρελλαινουνε μετα στα sms κλπ. ΜΟλις φευγεις, ο επομενος. Κοιτα κανεις δεν δινει πανω απο 1000 Βατ. Κανονιζουμε την τιμη ενισχυμενη και ολα λυνονται. Μα ειναι δυνατον, αν στην Ταυλανδη δεν μπορεις να κανεις τετοια πραγματα που μπορείς? Η παρτουζα πανω στα σκαφη ειναι θεσμος, ακομη και στην Ελλαδα (οταν φορτωνονται αντιστοιχα call girls). Τελος παντων, αυτα ειναι υποθετικα που λεω, μπορει η παρεα να διαλυθει απο την Παταγια απο την 1 μερα και να τραβηξω παλι μονος για καταδυσεις. Παντως σε ευχαριστω που καταλαβες τι εχω στο μυαλο μου

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καλα εχασα τετοια μεσημεριανη συζητηση? δεν με ξυπναγατε ρε.
καταρχην θα χρειαζομουν πολλες παραθεσεις για να απαντησω σε ολα, θα κανω ρεζουμε ομως, και θα επαναλαβω οτι μεσα απο τα ποστ μηνων εχω πει.
πρωτα απ  ολα φανηκαν οι γνωστες της ταυλανδης και των γυναικων της.
απο το φαντομα που μενει εκει μεχρι λορδους κλπ. που πανε χρονια εως αυτους που πανε για λιγο καιρο αλλα εχουν καταλαβει τι γινεται (σαν εμενα}.
δεν θελω να ξαναδω ματια ταυλανδεζας που της εχω ζητησει να πει σε φιλη της να ερθει να την πηδηξω, προσεξτε, οχι μαζι, να φυγει η μια και να ερθει η αλλη.  μιλαμε για φονικα ματια που σε σκοτωνουν με πολλες μαχαιριες.
μια δυο φορες δοκιμασα και τελος , με αλλες, ηξερα τι παιζει με τη ζηλια αλλα ηθελα να το δω με τα ματια μου.
ο ζαιτσικ δικαιολογειται, εχει στο μυαλο του ρωσιδες, μια χαρα, οι ταυλανδεζες ομως δεν ειναι ρωσιδες, και να τις πληρωσεις πολυ να το κανουν, απλα δεν θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα, μαλλον θα εχεις το αντιθετο αποτελεσμα θα λεγα, τωρα η ταβαν , αντε να πουμε οτι ειναι εξαιρεσουλα,αλλα δεν εχει δοκιμαστει στην πραξη. πιστευω ουτε και αυτη ειναι για τετοια φαση, οσο για την noy, με πιανουν τα γελια αν φανταστω τη φατσα της μολις αντιληφθει οτι παει να γινει τετοια φαση, ποσο μαλλον να της το ζητησω, θα φυγει αμεσως. μα και να το κανει, θα ειναι τοσο κακη που δεν αξιζει. ξερω τι λεω. μπορει να πηγαινουν με πολλους, αλλα δεν εγκαταλειπουν ποτε το gfe τους, και ειναι ενας βασικος λογος που σε ολα τα φορουμ γραφουν "καλο σεξ", και τιποτα παραπανω.
αν θες gfe κερδισες, αν θες αλλα, πηγαινε στις ρωσιδες βραζιλιανες κτλ.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Εγώ έχω πρακτική εμπειρία μηδέν σε ταϊλανδέζες,οπότε εγκαταλείπω τη συζήτηση.Κοιτάχτε μόνο μη φαγωθείτε μεταξύ σας.Απλά να πω ότι σε μια παρτούζα θα πρέπει όλα τα μέλη να θέλουν (και άντρες και γυναίκες) , γι αυτό είναι τόσο δύσκολο να οργανωθεί.Πάντα βρίσκεται κάποιος/α/οι που θα πει/πουν όχι.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
για ποια gfe μιλαμε, οι κοπελες ειναι επαγγελματιες.
gfe, και επαγγελματιες ειναι το ιδιο και το αυτο.
τεσπα
βλεποντας τη λεξη "επαγγελματιας" και εννοωντας τις ταυλανδεζες που εχω γνωρισει ως τωρα, με ξαναπιανουν τα γελια, βαρια λεξη για τις μικροσκοπικες πλατουλες τους, να αρχισω το γελιο σκεφτομενος την "Am" τη nan, ποια θελετε? η am ειχε μαζι της βιβλια απο τη σχολη που θα πηγαινε το πρωι, ποια αλλη θελετε να θυμηθω, την tif, αυτη εκανε σεξ οπως στον αντρα της, ειμαι σιγουρος, σταματαω.
η κρουαζιερα αν γινει θα ειναι η καλυτερη φαση, νομιζω καλυτερη και απο το τουρ με αυτοκινητο. οσο για παρτουζες προσωπικα δεν θα παρω μερος να το ξερετε,σωστα τα εγραψε ο bmw, συμπληρωνω και γω οτι το σεξ ειναι υποθεση δυο ατομων, θελει αφοσιωση για να το απολαυσεις και οχι γελια και αστεια, νσ ξερετε θα ειμαι ΑΠΩΝ απο τετοια φαση.
αντιθετως θελω σεξ στη φυση και πιστευω να δοθει η ευκαιρια.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω παντως ρε παιδια, εκει βγαζω gfe, ξερετε γιατι? γιατι gfe μου βγαζουν,  μιλαμε ακομα και αυτη που πιπωνεις στην τουαλετα gfe βγαζει,
τοσο καλοι ηθοποιοι ειναι πια. ημαρτον.
να πω οτι σημερα φιξαριστικαν ολα, ημερομηνιες εισιτηρια τιμες, ολα. προχωραμε,
με `η χωρις παρτουζα
με `η χωρις κρουαζιερα
με `η χωρις τουρ
με `η χωρις καμποτζη
με `η χωρις παρεα
με `η χωρις noy
με `η χωρις πατταγια
με `η χωρις πουκετ

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
εγω παντως ρε παιδια, εκει βγαζω gfe, ξερετε γιατι? γιατι gfe μου βγαζουν,  μιλαμε ακομα και αυτη που πιπωνεις στην τουαλετα gfe βγαζει,
τοσο καλοι ηθοποιοι ειναι πια. ημαρτον.
να πω οτι σημερα φιξαριστικαν ολα, ημερομηνιες εισιτηρια τιμες, ολα. προχωραμε,
με `η χωρις παρτουζα
με `η χωρις κρουαζιερα
με `η χωρις τουρ
με `η χωρις καμποτζη
με `η χωρις παρεα
με `η χωρις noy
με `η χωρις πατταγια
με `η χωρις πουκετ
Μπράβο Κώστα, σωστός επαγγελματίας ταξιδιώτης της ταυλάνδης. Κατέχεις την ουσία και το σκοπό του ταξιδιού.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6

αφήστε την ζωή να σας πάει εκεί που θέλει...έτσι και αλλιώς όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο θεός γέλα ! πηγαίνετε κάτω ξεχάστε τις σκοτούρες και ζήστε [size=10pt]αρμονικά με την φύση[/size]  :-*

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Απλως ηθελα να πω οτι διαφωνω με την αυστηρη αποψη που ειπωθηκε προηγουμενως οτι οι κοπελλες ειναι ψυχρες επαγγελματιες και το gfe οταν βγαινει ειναι ψευτικο. Υπαρχουν σιγουρα και αυτες που ανηκουν στην κατηγορια "επαγγελματιες" αλλα ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Ενα μεγαλο ποσοστο θελει να φυγει απο τα κωλομπαρς και ο καλυτερος τροπος κατα αυτες (καλως η κακως) ειναι να βρουνε εναν ξενο. Ναι λενε ψεμματα, ναι ειναι εκπαιδευμενες στο κλαμμα, ναι θελουν λεφτα κτλ αλλα ας μην τα ριχνουμε ολα σε αυτες. Κατι που δεν εχει ειπωθει εδω μεσα ειναι οτι οπως ενα μεγαλο ποσοστο απο τις κοπελλες πουλανε αισθημα, αλλοι τοσοι ξενοι πελατες τους, κανουν ακριβως το ιδιο. Δηλαδη ερχονται, τις γνωριζουν, ζουν την περιπετειουλα τους και φευγοντας υποσχονται λαγους με πετραχειλια δηλαδη παντρειες, εξασφαλιση, διαμονη στις πλουσιες χωρες τους και αλλα φουμαρα. Αλλοι παλι το παιζουν ερωτευμενοι αλλα συνεχιζουν ακαθεκτοι το butterflying χωρις να τηρουν ουτε καν τα προσχηματα. Δηλαδη πεστε μου τωρα εσεις τι να κανει και η μπαροβια? Να περιμενει τον τυπο να ξαναγυρισει στην αγκαλια της μετα απο Χ μηνες (που σπανια γινεται παρα τους ορκους αιωνιας αγαπης) οταν δε βλεπει κατι χειροπιαστο? Ολα αυτα τη στιγμη που τα εξοδα της τρεχουν και εχει και την οικονομικη πιεση της οικογενειας. Γιατι να το ρισκαρει πιστευοντας σε απατηλα και απιαστα ονειρα τη στιγμη που την εχει παθει επανειλλημενα στο παρελθον?
Δεν ειναι χαζες, τα συζητανε ολα μεταξυ τους και ξερουν πολυ καλα οτι πολλοι ξενοι πουλανε τζαμπα αισθημα. Η στρατηγικη τους ειναι η εξης: Κρατανε επαφη με ολους οσους τις ενδιαφερουν, τραβανε χρηματα οποτε τις παιρνει και αφηνουν ολες τις πορτες ανοιχτες μεχρι καποιος να δειξει ΕΜΠΡΑΚΤΑ οτι δε τις δουλευει ψιλο γαζι. Μπορει καποιος να τις κατηγορησει για αυτο? Εγω προσωπικα καπου καταλαβαινω πως κατεληξαν να πουλανε τζαμπα gfe. Ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα. Δε συμφωνω φυσικα με τον τροπο που επελεξαν να ξεφυγουν απο τη φτωχεια τους αλλα απο την αλλη ειχα την τυχη να μη γεννηθω σε τετοιες συνθηκες.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Κι εγώ δεν τις κατακρίνω. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να κρίνει κάποιον που δεν τον βλάπτει, πόσο μάλλον κάποιος που έχει δεκαπλάσιο κατά κεφαλήν εισόδημα από αυτές.Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Απλά κάποιος ρώτησε (ξέχασα ποιος, πρέπει αν δω δυο σελίδες πίσω , αμάν πια αυτό το thread τρέχει με χίλια  :cheesy: ) για παρτούζες και επειδή απέφυγες να απαντήσεις για να μη σε κράξουν όπως είπες επισήμανα ότι καλό είναι να λέμε τη γνώμη μας (αν θέλουμε βέβαια).Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση για flame  :)
Τέλος πάντων , ξαναλέω τι γνώμη μου , κορίτσια που έχουν κάνει βραχυχρόνια σχέση έχουν μια κρυφή ελπίδα για να μασήσουν λεφτά (ή όπως λέει και ο φαντομάς και για αποκατάσταση,γάμο ή μια ευκαιρεία τέλος πάντων να ξεφύγουν από εκεί). Η παρτούζα διαλύει το όνειρο γι' αυτές και δεν πρόκειται να ενδώσουν ή αν το κάνουν θα είναι αγγαρεία. Αν θέλετε παρτούζα , καλύτερα με άσχετες (πρώτη νύχτα).

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο φαντομας εκανε την καλυτερη προσεγγιση στο θεμα gfe  στην ταυλανδη, ξερω, πολλοι που δεν εχουν παει μπερδευονται και ρωτανε , "πως αφου τις πληρωνεις ειναι ετσι".
εγω συμπληρωνω οτι αν σε δουνε καλο θα σε συμπαθησουνε σιγουρα και θα θελουν οτι θες, εγω αυτο καταλαβα., ας το απολαυσουμε λοιπον οπως και να χει, εγω το απολαμβανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom