Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Mimikos2000, Τα σενάρια είναι 2: ξεκινώντας από Παττάγια, παμε οδικως σιγα, σιγα προς Πουκέτ, βλέποντας διάφορα μέρη και διαμενοντας εκει (Κωστας ήδη ψάχνει σε ποια μέρη θα πάμε, θερετρα, ιστορικά κλπ), μιλαμε να οδηγαμε όχι πανω από 4 ώρες την ημέρα και το άλλο σενάριο, πάλι από Παταγια παμε κατω Koh chang, στον νότο του νησιού εκει που είναι σχολές καταδύσεων μισθωνεις πλοιάρια και γυρνας στα εκεί κοντινά ερημονήσια, πάλι ας πουμε 3-4 ώρες την ημέρα πλοήγηση και βέβαια διαμονη μέσα στο σκάφος. Από την πόλη Τρατ, απέναντι από νησί, είναι πολύ ευκολο πάμε Καμπότζη (δες χαρτη να καταλαβεις). Κοιτα το .
Εμενα μου αρεσει το 2 σενάριο, διοτι είναι εύκολη και η πρόσβαση Καμπότζη, επίσης με πλοιάριο δεν θελω να απομακρυνθουμε από ακτή (πάντα να έχουμε σήμα με τα κινητά μας). Για όλα αυτά θα συζητήσει και ο ΚωσταςΦ με τα άλλα 2 παιδιά να συμφωνήσουν, τα σενάρια τα συζητησαμε μονο οι 2 μας. Εναπόκειται στον Κωστα να κάνει με αυτούς περαιτέρω διεξοδικές συζητήσεις.

υπαρχει σκαφος που νοικιαζεις με τεσσερις καμπινες και ανεσεις ωστε να μπορεις να εχεις διαμονη ανετη? αν ναι δειξε μου σε παρακαλω καποιο site, για τιμες ανεφερες χθες.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
lordjim, Κοιταξε το εκει εχει τι μπορείς να κάνεις είτε στο νησί είτε από Trat. Αναφέρονται τα παντα, κοστολογια, εισοδοι, εκδρομές θα δεις είναι πολύ ενημερωτικό site.Εγω τα ειχα ψαξει αυτά όταν ήμου εκεί, αλλά μόνος μου ούτε Καμπότζη θα πήγαινα, ούτε είχα σκεφθεί ότι θα βρω μεγάλη παρέα για ενοικίαση σκάφους.
Mimikos2000, τιμές είχα δει εκεί, διότι πηγαινα για καταδυσεις και έκανα παρέα με τα παιδiα από τις σχολές, όπως και με άλλους ευρωπαίους τουριστες που είχαμε πάει όλοι εκεί για τον ιδιο λόγο και καθόμασταν το βραδυ για μπύρες στο μοναδικό καφέ στο λιμανάκι. Πολλές παρέες το έκαναν και νοίκιαζαν σκαφη, αλλά εγω μονάχος δεν ειχα την οικονομικη δύναμη κάνω τέτοια πραγματα. Στο σιτε που σου εδωσα έχει πάντως ενδεικτικές τιμές. 

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΑΑΑ Και μη ξεχναμε οτι στη Καμποτζη υπαρχουν περιπου 5000000 ναρκες ενεργες ακομη.
παρτε κανα ανιχνευτη και αν θελετε βοηθεια εδω ειμαι 3 εξαμηνα στη βοσνια εκανα εκει ειχαν γυρω στις 10000000 ναρκες απο ολα τα καλουδια!! αυτοσχεδιες ρωσικες κινεζικες γιουγκο αμερικ απο ολα!! μεγαλη πικρα!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παρτε κανα ανιχνευτη και αν θελετε βοηθεια εδω ειμαι 3 εξαμηνα στη βοσνια εκανα εκει ειχαν γυρω στις 10000000 ναρκες απο ολα τα καλουδια!! αυτοσχεδιες ρωσικες κινεζικες γιουγκο αμερικ απο ολα!! μεγαλη πικρα!

αυτο ειναι που λενε οτι "αμα την πατησεις την γαμησες" !!!

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
άμα την πατήσεις [size=10pt]σε[/size] γάμησες !!!!  :2funny: :2funny:
καναμε σταση για κατουρημα σε μια περιοχη που ειχε ανοιγμα κ μετα 6 μηνες περασε το γερμανικο μηχανικο κτην σημαδεψε ολη την περιοχη κοινος θα πηγαιναμε με το πουλι στο χερι!!!

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Εχετε ψαξει τις επισημες εισοδους στη Καμποτζη;
Για ψαχτε το λιγο εαν μπορειτε να μπειτε απο εκει :police:
Φίλε lordjim, επειδή ξέρω ότι κατέχεις καλά το θέμα Ασία μήπως θα μπορούσες να με διαφωτίσεις για Καμπότζη, ταξιδάκι από Παττάγια προς Πνόμ Πενχ, τουριστικά και μη αξιοθέατα, αξία σεξοτουρισμού και ποικιλία. Αν θέλεις και σε pm. Ευχαριστώ.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
"Τωρα εαν, οπως υπολογιζουμε, κατσει καλα η ιστορια, ειμαστε οι 4 μας με γυναικες Κοh Chang, αυτες ειναι ετοιμες για παρτουζες και Κωστακης ή κάποιος απο τους άλλους 2 μου κανει τον σεμνοτυφο, προβλεπω να τον πνιγω στα νερά της Ταυλανδης και να του γαμω και την γυναικα βεβαια. Τι καλυτερο να γαμαει ο διπλανος σου να κανεις ματι, να μπαινεις και εσυ στην μαχη, ή ας πουμε δεν εχει κεφια η Ταwan, λες στην Νoy, για ελα εσυ κοριστι στον παππου... να σου πω κατι στο αυτι..."
Αυτο εαν ηξερες καλα τις Ταυλανδες δεν θα σας βγει (η παρτουζα) ευκολα η σχεδον καθολου.
"Αντε να μας φυγει και περιεργεια που απο σιτε βλεπουμε οτι στην Καμποτζη να πας με κοπελα ειναι 2,5 δολαρια!!! (το διαβαζουμε και δεν το πιστευουμε στα ξενα φορουμ)."
Αυτο δεν υπαρχει, εισαι στα 30$
Έτσι είναι. Να ακούτε τους παλαιότερους γιατί ο νέος μπρεί να είναι ωραίος, αλλά ο παλαιός είναι αλλοιώς.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εγω φιλοι μου και με κινδυνο να θεωρηθω ρατσιστης δεν επιδιωκω να εχω καμμια σχεση με Ελληνες στο εξωτερικο, εκτος εαν ειναι παρεα μου.
Και πιστεψτε με εχουν δει πολλα τα ματακια μου για να εχω τετοια αποψη.

Παιδια μη με ρωτατε για παρτουζες. Γνωμη εχω για το αν γινεται ευκολα η δε γινεται αλλα καλυτερα να μην τη δωσω. Το λεω αυτο γιατι αμα αρχισω και γραφω, θα καταληξουμε να συζηταμε αλλα πραγματα και θα πεσουν ολοι να με φανε παλι  :2funny:

Ευγε παντως στον Λορδο για αυτο που εγραψε παραπανω. Οπου και να παω στο εξωτερικο σαν ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ, το τελευταιο πραγμα που θελω να συναντησω ειναι Ελληνα. Οχι ειδικα επειδη ισως πεσω πανω σε λεχριτη αλλα πολυ απλα για το λογο οτι δεν το εχω αναγκη. Πραγματικα απορω με μερικους που ερχονται στην αλλη ακρη και συχναζουν στα ελληνικα μπαρακια, κανουν παρεα με Ελληνες (που δεν ειναι καν κολλητοι τους η εχουν ερθει μαζι αλλα ειναι τελειως ασχετοι μεταξυ τους), πρεπει σωνει και καλα να πινουν φραπε καθε πρωι κτλ με λιγα λογια πηγαινουν σε μια χωρα τοσο διαφορετικη, κουβαλωντας παραμασχαλα τις κλασσικες Ελληνικες συνηθειες. Εγω παντα νομιζα οτι πηγαινουμε ενα ταξιδι για να ξεφυγουμε απο τον γνωστο κυκλο μας και με σκοπο να γνωρισουμε ενα τελειως διαφορετικο κοσμο, μια τελειως διαφορετικη κουλτουρα και τελειως διαφορετικους ανθρωπους. Δεν ειναι θεμα ρατσισμου, ισα-ισα αμα το παμε ετσι ρατσιστες ειναι αυτοι που πηγαινουν εκτος Ελλαδας και συναναστρεφονται μονο με Ελληνες αντι να κοιτταξουν να ανοιξουν το μυαλο τους και να γνωρισουν ανθρωπους απο αλλες χωρες. Φυσικα οταν μιλαω για συναναστροφη με ξενους δεν εννοω την κουβεντα με λεξιλογιο των 50 λεξεων το πολυ που κανουμε με την μπαροβια. Καλο και αυτο δε λεω αλλα κατανταει βαρετο καποια στιγμη. Να πω εδω οτι ενας απο τους λογους που δεν ειμαι στην Ελλαδα ειναι και αυτος. Βαρεθηκα τις κλασσικες ανουσιες φραπεδοσυζητησεις και γενικως τις συναναστροφες με κυκλους της στενης ελληνικης πραγματικοτητας που εμενα προσωπικα αισθανομαι οτι με περιοριζουν σε σημειο που να με ασφυκτιουν. Φυσικα δεν ειναι παντου ετσι αλλα σε μεγαλο βαθμο δεν λεω εξωπραγματικα πραγματα.
Η συμβουλη μου ιδιως για τους νεους ειναι η εξης. Αν θελετε σωνει και καλα Ελληνα ή παρεα επειδη εχετε καποια ανασφαλεια λογω του ταξιδιου ελατε με τον κολλητο σας. Αν δε γινεται, ελατε μονοι σας. Καντε γνωριμιες στο ταξιδι, αν οχι με ντοπιους λογω δυσκολιας γλωσσας με ανθρωπους απο ολον τον κοσμο. Πιο πολλα μαθαινει κανεις και τελικα του μενουν κανοντας μια συζητηση με εναν ξενο (απο την Ινδια, Αργεντινη, Αυστραλια δεν εχει σημασια απο που) παρα να κατσει να τα διαβασει σε μια εγκυκλοπαιδεια η εναν ταξιδιωτικο οδηγο.

Φιλικα παντα και οποιος διαφωνει ευχαριστως να τον ακουσω.     

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κυριοι...Ενα μονο θα πω...
Μετα τη σεξουαλικη εμπειρια που ειχα με το τριτο μωρο που το κρατησα μεχρι τελους και θα παω να το ξαναβρω το Νοεμβριο..Εχω χασει τα λογικα μου...
Και το λεω εγω που πριν ειχα πηδηξει σχεδον ολες τις φιλες των Ιουδαιων (μιλαμε για σχεσεις-οχι ξεπετες)...Εκτος απο ασιατισες βεβαιαν και δη Ταυλανδεζες...Μονο μια γιαπωνεζουλα θυμαμαι που ειχα χτυπησει πιο πιτσιρικας εδω στην Αθηνα στο Lava-Bore στο Συνταγμα..(Τι μαγαζι κι αυτο..ο παραδεισος του ελληνα Greek Lover-Καμακιαρη)
Μου πεταξε που λετε η γκομενα τα αρχιδια και το πουτσο στο κομοδινο...Κομπρεσερ...
Μετα τη τριτη μερα βεβαια,αν και το "ταλεντο",φανηκε απο τη πρωτη μερα για αυτο το κρατησα κιολας...
Ακομα ψαχνω τα αρχιδια μου μαγκες...

Υ.Γ...Φιλε Φαντομα,το μονο που δε μπορω να αποχωριστω και στις διακοπες ειναι η φραπεδουμπα...Και σαν γνησιος Ελληνας,ειχα φροντισει να παρω φακελακια Νεσκαφε μαζι μου...Ευτυχως δηλαδη γιατι οι καφεδες που πουλανε τα καφε στη Ταυλανδη δε κανουν ουτε για ξυρισμα..

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Παιδια μη με ρωτατε για παρτουζες. Γνωμη εχω για το αν γινεται ευκολα η δε γινεται αλλα καλυτερα να μην τη δωσω. Το λεω αυτο γιατι αμα αρχισω και γραφω, θα καταληξουμε να συζηταμε αλλα πραγματα και θα πεσουν ολοι να με φανε παλι  :2funny:

Ευγε παντως στον Λορδο για αυτο που εγραψε παραπανω. Οπου και να παω στο εξωτερικο σαν ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ, το τελευταιο πραγμα που θελω να συναντησω ειναι Ελληνα. Οχι ειδικα επειδη ισως πεσω πανω σε λεχριτη αλλα πολυ απλα για το λογο οτι δεν το εχω αναγκη. Πραγματικα απορω με μερικους που ερχονται στην αλλη ακρη και συχναζουν στα ελληνικα μπαρακια, κανουν παρεα με Ελληνες (που δεν ειναι καν κολλητοι τους η εχουν ερθει μαζι αλλα ειναι τελειως ασχετοι μεταξυ τους), πρεπει σωνει και καλα να πινουν φραπε καθε πρωι κτλ με λιγα λογια πηγαινουν σε μια χωρα τοσο διαφορετικη, κουβαλωντας παραμασχαλα τις κλασσικες Ελληνικες συνηθειες. Εγω παντα νομιζα οτι πηγαινουμε ενα ταξιδι για να ξεφυγουμε απο τον γνωστο κυκλο μας και με σκοπο να γνωρισουμε ενα τελειως διαφορετικο κοσμο, μια τελειως διαφορετικη κουλτουρα και τελειως διαφορετικους ανθρωπους. Δεν ειναι θεμα ρατσισμου, ισα-ισα αμα το παμε ετσι ρατσιστες ειναι αυτοι που πηγαινουν εκτος Ελλαδας και συναναστρεφονται μονο με Ελληνες αντι να κοιτταξουν να ανοιξουν το μυαλο τους και να γνωρισουν ανθρωπους απο αλλες χωρες. Φυσικα οταν μιλαω για συναναστροφη με ξενους δεν εννοω την κουβεντα με λεξιλογιο των 50 λεξεων το πολυ που κανουμε με την μπαροβια. Καλο και αυτο δε λεω αλλα κατανταει βαρετο καποια στιγμη. Να πω εδω οτι ενας απο τους λογους που δεν ειμαι στην Ελλαδα ειναι και αυτος. Βαρεθηκα τις κλασσικες ανουσιες φραπεδοσυζητησεις και γενικως τις συναναστροφες με κυκλους της στενης ελληνικης πραγματικοτητας που εμενα προσωπικα αισθανομαι οτι με περιοριζουν σε σημειο που να με ασφυκτιουν. Φυσικα δεν ειναι παντου ετσι αλλα σε μεγαλο βαθμο δεν λεω εξωπραγματικα πραγματα.
Η συμβουλη μου ιδιως για τους νεους ειναι η εξης. Αν θελετε σωνει και καλα Ελληνα ή παρεα επειδη εχετε καποια ανασφαλεια λογω του ταξιδιου ελατε με τον κολλητο σας. Αν δε γινεται, ελατε μονοι σας. Καντε γνωριμιες στο ταξιδι, αν οχι με ντοπιους λογω δυσκολιας γλωσσας με ανθρωπους απο ολον τον κοσμο. Πιο πολλα μαθαινει κανεις και τελικα του μενουν κανοντας μια συζητηση με εναν ξενο (απο την Ινδια, Αργεντινη, Αυστραλια δεν εχει σημασια απο που) παρα να κατσει να τα διαβασει σε μια εγκυκλοπαιδεια η εναν ταξιδιωτικο οδηγο.

+100000000

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ΔΙΚΙΟ εχεις φαντομα, αυτος ειναι κατα καποιο τροπο ο κανονας που αναφερεις και το λογικο επισης και δεν θα διαφωνησω καθολου με την αποψη σου, και θα την συμμεριστω κιολας

ΑΛΛΑ!!!

τωρα ομως αμα τυχεις μετα απο καποια ταξιδια, ενα καλο ξενοδοχειο, οικονομικο,καθαρο και πληρει τις απαιτησεις σου το οποιο το εχει ενας σωστος ελληνας, σιγουρα θα το προτιμησεις.
οπως ανεφερα ομως και εγω υπαρχουν και παρα πολλοι ελληνες στο εξωτερικο για τους οποιους ντρεπομαι που υπαρχουν, οπως τα παραδειγματα που ανεφερα σε προηγουμενα ποστ μου.

το να βγεις μεσα στο ταξιδι σου και μια δυο φορες με μερικους ελληνες εχει και αυτο την χαρη του. το να λετε μια καλημερα ειναι και αυτο ωραιο, ο φραπες ειναι κατι που μου λειπει στο εξωτερικο και το εκτιμω οταν το βρισκω. το να γινεται τρομερο παρτυ μεσα σε ενα ξενοδοχειο απο καλους ελληνες τουριστες και χαβαλες που υπαρχουν αφθονες γυναικες εχει και αυτο την γλυκα του,
παιδια θελω να σας εξομολογηθω οτι επεσε πολυ γελιο, πολυ χαβαλες!!! δεν το εχω ξαναβιωσει κατι παρομοιο, γυναικες να μας κυνηγανε ολους μας, απιστευτο χιουμορ, και πολλα αλλα.
βεβαια ειναι να σου κατσει και η κατασταση σωστα και να κολλησετε σωστα και οχι απο αναγκη για να νιωθεις απλα ασφαλεια οτι εισαι με μερικους ελληνες (αυτο το θεωρω πολυ ανοητο) , και οι ανθρωποι που θα πετυχεις να ειναι ανθρωποι,  πολυ σημαντικο.
παντως ολο αυτο ηταν κατι που με κανει να λησμονω ακομη παραπανω το τελευταιο μου ταξιδι!!!

βεβαια παντα ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ !!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Φίλε φαντομά αφού έχεις άποψη για τις παρτούζες γιατί δεν τι λες; Πολύ θα ήθελαν αν την ακούσουν. Ελπίζω να μην έχεις "πειραχτεί"  από προηγούμενα posts. Για τα άλλα που λες στο post σου +1.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6

ελπίζω τα λόγια σου να πιάσουν τόπο...φυσικά κάθε φόρα που συζητάμε μας μένει μια αμφιβολία στο κεφάλι

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε φαντομά αφού έχεις άποψη για τις παρτούζες γιατί δεν τι λες;
τι ερώτηση την βρίσκω περιττή !
δεν νομίζω ότι ένας άνθρωπος σαν και αυτόν θα απαντούσε.....
νομίζω ότι σε διευκόλυνα  ;)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Υ.Γ...Φιλε Φαντομα,το μονο που δε μπορω να αποχωριστω και στις διακοπες ειναι η φραπεδουμπα...Και σαν γνησιος Ελληνας,ειχα φροντισει να παρω φακελακια Νεσκαφε μαζι μου...Ευτυχως δηλαδη γιατι οι καφεδες που πουλανε τα καφε στη Ταυλανδη δε κανουν ουτε για ξυρισμα..
να πω ότι έχω βρει τα πάντα σε αυτήν την χώρα...μα τα πάντα !
βέβαια πρέπει να ξέρεις που θα ψάξεις :)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
[size=10pt][size=10pt]วันดีดี ทุกๆวันคือวันดีดี ฉันมีความสุขทุกนาที
เพราะมีเธอ เธอทำให้ฉันรู้ว่า ว่าโลกใบนี้งดงามเท่าไร.....

อยากจะมีของขวัญเพื่อให้เธอดีใจ
ถึงแม้มันไม่เหมือนใครๆ ขออภัย.....

อาจดูว่ามันไร้ค่า แต่อยากจะยกให้เธอได้ไหม...
ก็ฉันมีเพียงแค่ความรัก ก็รักของฉันให้เธอรับไปจะได้ไหม....
และแม้ฉันมีแค่ความรัก แต่ฉันก็ยกให้เธอทั้งใจ
อาจไม่เลิศเลอเหมือนใคร แต่ก็เต็มใจให้เธอ...

อยู่ดีดี ฉันก็เจอกับคนดีดี คุ้มเหลือเกินชีวิตที่มี
คุ้มจริงๆ....อยากมีของขวัญล้ำค่า
แต่คนอย่างฉันก็มีเท่านี้ก็ฉันมีเพียงแค่ความรัก....
ก็รักของฉันให้เธอรับไป จะได้ไหม.....

แม้ฉันมีแค่ความรัก แต่ฉันก็ยกให้เธอทั้งใจ
อาจไม่เลิศเลอเหมือนใคร แต่ก็เต็มใจให้เธอ

ฉันมีเพียงแค่ความรัก...ก็รักของฉันให้เธอรับไปจะได้ไหม
และแม้ฉันมีแค่ความรัก...แต่ฉันก็ยกให้เธอทั้งใจ
อาจไม่เลิศเลอเหมือนใคร แต่ก็เต็มใจให้เธอ

อยากให้เก็บไว้นะเธอ
[/size][/size] kykladesgr  :cheesy: καλώ φαντομά ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom