Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
τελικα θα επικοινωνουμε με φαξ στη ταυλανδη γιατι βλεπω οτι οι διαθεσεις ειναι μπερδεμενες
απλα σας θυμιζω οτι το μπανκονγκ διαθετει τα κορυφαια εστιατορια
το αναφερω γιατι  νηστικο αρκουδι δε χορευει

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τέλος πάντων , ξαναλέω τι γνώμη μου , κορίτσια που έχουν κάνει βραχυχρόνια σχέση έχουν μια κρυφή ελπίδα για να μασήσουν λεφτά (ή όπως λέει και ο φαντομάς και για αποκατάσταση,γάμο ή μια ευκαιρεία τέλος πάντων να ξεφύγουν από εκεί). Η παρτούζα διαλύει το όνειρο γι' αυτές και δεν πρόκειται να ενδώσουν ή αν το κάνουν θα είναι αγγαρεία. Αν θέλετε παρτούζα , καλύτερα με άσχετες (πρώτη νύχτα).
Σύντροφε, συμφωνώ με την άποψή σου  και φυσικά με την αμέσως παραπάνω άποψη του σ. Φαντομά (αλλόιμονο) . Σε ένα σημείο θα διαφωνήσω μαζί σου ως προς την τελευταία φράση σου¨:"αν θέλετε παρτούζα καλύτερα με άσχετες". ΛΑΘΟΣ. Το σωστό είναι αν θέλετε παρτούζα καλύτερα με επαγγελματίες από μασσατζίδικα ή (απείρως καλύτερα) - και σχετικά ακριβότερα0 με κοπέλες που δουλεύουν σε live show. Ιδιαίτερα οι τελευταίες , που παρεπιμτόντως πολλοί συναγωνιστές που ταξίδευσαν στην ταύλάνδη τις σνομπάρουν ή δεν δοκίμασαν είναι ΑΠΑΙΧΤΕΣ. Φυσικά δεν έχουν το gfe των freelancers, αλλά κάνουν τα πάντα ΑΡΙΣΤΑ. Είναι τόσο εκπαιδευμένες που σε δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα πέσετε στο κρεββάτι μαζί τους θα έχουν ανακαλύψει το τι ακριβώς θέλετε. Και εδώ θα αναφερθώ στον σ. Ζaichik, ο οποίος ισχυρίζεται ότι καλύτερο σεξ κάνουν οι Ανατολικοευρωπαίες , λατίνες και εν πάσει περιπτώσει άλλες μη ταϋλανδές. Αν δοκιμάσει αυτές που προτείνω είμαι βέβαιος ότι θα αναθεωρήσει (και θα κεράσει και το στοίχημα).  ;)  

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
τελικα θα επικοινωνουμε με φαξ στη ταυλανδη γιατι βλεπω οτι οι διαθεσεις ειναι μπερδεμενες

εγω ξερω κωστα οτι οπου μπερδευονται πολλοι χαλαει η φαση..
γι αυτο ειμαι της αποψης οτι το πολυ 2 ατομα για κατω ειναι υπεραρκετα.
εγω θα δοκιμασω το μοναχικο ταξιδι στην επομενη μου βολτα προς τα κατω.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Von δεν εκφράστηκα καλά.Οταν λέω άσχετες εννοώ όχι γνωστές , δηλαδή να μην τις ξέρεις καμιά βδομάδα και μετά να το ζητήσεις.Ηδη από τη δεύτερη μέρα έχει αλλάξει ο προσανατολισμός τους για σένα.Από την πρώτη μέρα πρέπει να το ζητήσεις.Δεν ξέρω για μασέρ , αλλά και σε άλλα forums γι'αυτές που δουλεύουν στα live shows λένε τα καλύτερα λόγια γαι τέτοιες φάσεις.
Τέλως πάντων , πολύ ασχολήθήκαμε με το θέμα.
Von σε εκπλιπαρώ , γράψε για Κριμέα τίποτα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
με κοπελα απο μασατζιδικο, ναι, θυμηθηκα τη nut, αστερι, τρελλη διαφορα, λιγο gfe αλλα πυραυλος, προτιμω ομως πολυ gfe.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
πηρε μεγαλες διαστασεις σημερα το θεμα, οι αποψεις πολλες, σιγουρα δεν μπορουμε να κατακρινουμε αυτους που δεν εχουν παει ποτε κατω.
αυτο που υπαρχει στην ταυλανδη δεν μπορεις να το βρεις πουθενα στο κοσμο ως συνολικο πακετο !!! αυτο τα λεει ολα πιστευω, δυσκολα τα πιστευεις τετοια πραγματα αν δεν τα γευτεις εστω μια φορα.

μου αρεσει παντως οτι αυτος ο χωρος που εχουμε δημιουργησει εδω περα περιεχει παρα πολλα θεματα, χρησιμα, πρακτικα, θεωρητικα και καποια αρκετα προχωρημενα για εναν απλο τουριστα.
εχουμε δημιουργησει επιπεδο, και χαιρομαι για αυτο.
χαιρομαι που υπαρχουν αξιοι ανθρωποι εδω μεσα που βαζουν το λιθαρακι τους ωστε να χτιστει μια σωστη και εμπεριστατωμενη αποψη του τι εστι πραγματικα ΤΑΥΛΑΝΔΗ !!!

ΑΞΙΟΙ !!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
απο LiveShow δεν καταφερα να παρω γυναικα διοτι απλα δεν βρηκα στην πατταγια και στο πουκετ, μονο gogo εβρισκα, στην μπανγκοκ δεν ειχα το χρονο. αν γνωριζεται live shows σε πατταγια αλλα κυριως σε πουκετ παρακαλω οπως τα αναφερετε.
θα πω ομως οτι απο μασατζιδικο και αρκετα οικονομικα και πολυ καλη ποιοτητα υπηρεσιων!!!

βεβαια παντα το καλυτερο ειναι το gfe μαζι με καλης ποιοτητας σεξ!!!

οι παρτουζες και ολα τα υπολοιπα ειναι απλα εμπειριες !!! τουλαχιστον εμενα δεν με συναρπαζουν επειδη τις εχω κανει πολλες φορες και πραγματικα δεν με πολυ ενθουσιαζουνε, ωραια ειναι βεβαια με δυο γυναικες ταυτοχρονα, αλλα πρεπει οι γυναικες να ειναι καθαρα bisexual για να πετυχει σωστα το κολπο.
το περισσοτερο που εχω παρει μια βραδια στην ταυλανδη ειναι 3 γυναικες, τις ξεπατωσα ολες, τα δουλεψαν και οι 3 τα λεφτα τους αλλα εκεινες τιποτα μεταξυ τους, εβλεπες οτι δεν υπαρχει μεγαλη πραγματικη επιθυμια που το κανουν μπροστα σε αλλες και τα σχετικα.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
εγω ξερω κωστα οτι οπου μπερδευονται πολλοι χαλαει η φαση..
γι αυτο ειμαι της αποψης οτι το πολυ 2 ατομα για κατω ειναι υπεραρκετα.
εγω θα δοκιμασω το μοναχικο ταξιδι στην επομενη μου βολτα προς τα κατω.
κανενας  δε χαθηκε εκει κατω βρε
ολοι θα ζησουμε

μακουλη εννοειται οτι αυτες ειναι σπεσιαλιστριες
αυτες ειναι χειρουργοι στη κυριολεξια
δεν μπορουμε ομως με το ζορι να βαλουμε τον αλλον να δοκιμασει
αυτες οι δουλειες γινονται χαλαρα δεν χρειαζετε καθολου πιεση

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μιμικο αν μπορεις δημοσιευσε την κάρτα του ξενοδοχειου που λέγαμε!!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
κανενας  δε χαθηκε εκει κατω βρε
ολοι θα ζησουμε

μακουλη εννοειται οτι αυτες ειναι σπεσιαλιστριες
αυτες ειναι χειρουργοι στη κυριολεξια
δεν μπορουμε ομως με το ζορι να βαλουμε τον αλλον να δοκιμασει
αυτες οι δουλειες γινονται χαλαρα δεν χρειαζετε καθολου πιεση
το ποσο καλες ειναι δυστυχως δεν το εχω δοκιμασει, παντως απο μασαζ εχω πετυχει σε γυναικες που κανουν τα απιστευτα!!!

βεβαια παντα θα θυμαμαι την μονιμη γυναικα που ειχα η οποια ηταν απαιχτη !!!

φιλε bajas δεν προλαβα ακομη να την σκαναρω για να την περασω, θα το κανω αυριο ομως σιγουρα.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αν και παντα θα πιστευω οτι τις καλυτερες μεμονωμενες εμπειριες τις παιρνεις απο τα body massage !!!
ειναι απιστευτο αυτο που κανουν οι κοπελες εκει!!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
αν και παντα θα πιστευω οτι τις καλυτερες μεμονωμενες εμπειριες τις παιρνεις απο τα body massage !!! ειναι απιστευτο αυτο που κανουν οι κοπελες εκει!!!
Ναι είναι, αλλά οι κοπέλες από τα λαϊβ είναι κλάσεις ανώτερες. καθαρές επαγγελματίες βέβαια.
δοκίμασε και θα με θυμηθείς.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ναι είναι, αλλά οι κοπέλες από τα λαϊβ είναι κλάσεις ανώτερες. καθαρές επαγγελματίες βέβαια.
δοκίμασε και θα με θυμηθείς.

θα φροντισω στο επομενο ταξιδι να μην την παραλειψω αυτη την εμπειρια απο τα λαιβ σοου !!!

αναρωτιεμαι ποιος θα τραβηξει τους απεσταλμενους του νοεμβριου βιντεο!!! θα εχει πολυ γελιο η κατασταση τους εκει κατω!!! ειμαι σιγουρος !!! πανε τεσσερις διαφορετικοι ανθρωποι μαζι κατω. το αποτελεσμα?
πιστευω κωμικοτραγικο !!!
ο ενας ειναι πολυταξιδευμενος και αποφασισμενος στο το τι θελει.
ο αλλος ειναι το πρωτο του ταξιδι
ο αλλος του αρεσουν οι καταδυσεις, η θαλασσα και το πικαντικο σεξ.
και τελος ο σκληρος της πατταγιας, ο απολυτος τουριστας της πατταγιας τον οποιο δεν μπορω να τον φανταστω να ξεφευγει απο την walking street της πατταγιας.

αμα τους βαλεις τωρα ολους αυτους μαζι σε ενα σκαφος ειναι σαν να κανεις πειραματα στην χημεια!!! χαλαλι το κουραγιο του καπετανιου !!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παντως πιστευω οτι θα ηταν εμπειρια ζωης να φροντισω να συνταξιδεψω και εγω τον νοεμβρη μαζι τους!!! και αν ο kostasf16 μας εκανε αταξιες, θα τον παω με το ζορι στο στριπτητζαδικο με τις ρωσιδες στην πατταγια και θα τον κλειδωσω εκει!!! το οποιο βεβαια εχει και μια μικρη βιτρινουλα απο οπου θα μπορει να κοιταει τις κοντες γυναικες του !!! την ωρα που θα τον πασπατευουν οι διμετρες ρωσιδες !!!

ΑΡΡΩΣΤΙΑ !!!!

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παντως πιστευω οτι θα ηταν εμπειρια ζωης να φροντισω να συνταξιδεψω και εγω τον νοεμβρη μαζι τους!!! και αν ο kostasf16 μας εκανε αταξιες, θα τον παω με το ζορι στο στριπτητζαδικο με τις ρωσιδες στην πατταγια και θα τον κλειδωσω εκει!!! το οποιο βεβαια εχει και μια μικρη βιτρινουλα απο οπου θα μπορει να κοιταει τις κοντες γυναικες του !!! την ωρα που θα τον πασπατευουν οι διμετρες ρωσιδες !!!

ΑΡΡΩΣΤΙΑ !!!!
τι του λες τωρα θες να ξερναει πρωινιατικα που θα το διαβασει?? Ουτε το μαρτυριο της σταγονας να του εκανες!! οσο για την χημεια που λες πιο πανω απλα στη φυση τα ετερωνυμα ελκονται! Οποτε γιατι να μην πετυχει και η εκδρομη. Το θεμα ειναι μετα τι θα εχουν να μας γραφουν!!!

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σας εχω και ενα στορυ να γελασετε. Εχουμε γυρισει απο λουσιφερ εχουμε πιει κ τα ποτακια μας κ χωνομαστε για μπανιο ε πανω στα τριψιματα να σου η [επαρση] σημαιας κανω να βγω να παρω προφυλακτικο κ τρωω μια σαβουρα αστα να πανε χτυπησα κ στα δυο κεφαλια τι να πιασω τι να αφησω ε παει να με δει κ η μικρη αν ειμαι καλα και πεφτει κ αυτη πανω μου το τι γελιο επεσε δε λεγεται ειπα θα μας τηλ απο ρεσεψιον για παραπονα. Μετα τις ελεγα καντα μακια να περασουν χαχαχαχα Συμβουλη κ στο μπανιο παντα με το σκουφο σας!! Παντως πλακα πλακα φτηνα τη γλιτωσα με ενα καρουμπαλο στο πανω κεφαλι κ αρκετη ωρα μεχρι να ξαναδω την επαρση!!

manos33

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
απλα σας θυμιζω οτι το μπανκονγκ διαθετει τα κορυφαια εστιατορια
το αναφερω γιατι  νηστικο αρκουδι δε χορευει
Ενα καλο εστιατοριο που φαγαμε στο βανγκοκ ειταν το seafood market-restaurant Διαθετει οτι κολυμπαει (εκτος απο χταποδι)ολα τα λαχανικα και τεραστια καβα εχει τουλαχιστον 20-30 μαγειρους αναλογα την εποχη και διαλεγεις οτι ψαρικο θελεις και στο φτιαχνουν οπως το θελεις για να παρετε μια ιδεα ριξτε μια ματια 

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και τελος ο σκληρος της πατταγιας, ο απολυτος τουριστας της πατταγιας τον οποιο δεν μπορω να τον φανταστω να ξεφευγει απο την walking street της πατταγιας.

αμα τους βαλεις τωρα ολους αυτους μαζι σε ενα σκαφος ειναι σαν να κανεις πειραματα στην χημεια!!!
νομιζω μιμικο αυτη τη φορα θα την απαρρνηθω την ws. ηρθε η ωρα, τον ιουλιο εκανα τοσους μαραθωνιους που ακομα ειμαι "κουρασμενος". τωρα θελω νησακια relax και  gfe, ναι καλα ακουσατε. γι αυτο θα με περιμενει η noy στο αεροδρομιο, ετσι ωστε να μην παρασυρθω για κανενα λογο., βεβαια στο 20ημερο θα βρουμε χρονο για "πολυ κοντες"...
οσο για την μεγαλη διαφορετικη παρεα, δεν εχω προβλημα, κανεις δεν χανεται οπως ειπε και ο bmw. ετσι  κι εγω δεν θα χαθω. το εχω πει και παλια , το ξαναλεω, ο καθενας κανει οτι θελει, αν αυτο που θελει ο ενας αρεσει και στον αλλο, καλως, το κανουμε μαζι ,αλλιως ο καθενας τον δρομο του με την ταυλανδεζα του. και ολα καλα.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
to seafood market restaurant ειναι πολλαααααααα  χρονια εκει 
εννοειται οτι οποιος δεν εχει πρεπει να περασει μια βολτα
εγω κυνηγαω ξιφια  snapper τη καφετια καβουρια καραβογαριδες και γαλεο

κωστα νομιζω τελικα οτι δεν πρεπει να γινονται ταξιδια 2 το χρονο προς τα κει γιατι δεν το πεθυμεις  τοσο 
εγω ανα 2 χρονια που το κανω με κανει να το θελω περισσοτερο

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παιδια
Σχετικα με το seafood market αυτο με τον αστακο στη πινακιδα το θυμαμαι απο το παλιο του μαγαζι μεσα του 80.
Εκει πηγαινανε και ολοι οι Ελληνες επιχειρηματιες με τις "γραμματεις τους".
Δυστυχως δεν μπορω να αναφερω ποιους εχω δει ολα αυτα τα χρονια.
Τωρα συγνωμη αλλα εχει ξεφτυλισει τις τιμες του.
Εαν καποιος θελει να δοκιμασει καλη κουζινα μπορει να επισκευθει το Silom Village στη Silom Road πριν το ξενοδοχειο Narai.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom