Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
συναγωνιστες του νοεμβριου ξεχασατε το πουκετ!!!
δεν το ξεχασαμε, αυτη τη φορα ειναι στοχος μας. ομως δυο ειναι τα σεναρια για την ωρα, 1) οδικως ως πουκετ   2) κρουαζιερα με σκαφος στα νησακια του κολπου της ταυλανδης, κο τσαγκ κτλ.
εμενα με ενθουσιαζει το δευτερο πιο πολυ,, θα δειξει.
ορμητηριο παντα ειναι η πατταγια :rockon: :rockon:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
"Τωρα εαν, οπως υπολογιζουμε, κατσει καλα η ιστορια, ειμαστε οι 4 μας με γυναικες Κοh Chang, αυτες ειναι ετοιμες για παρτουζες και Κωστακης ή κάποιος απο τους άλλους 2 μου κανει τον σεμνοτυφο, προβλεπω να τον πνιγω στα νερά της Ταυλανδης και να του γαμω και την γυναικα βεβαια. Τι καλυτερο να γαμαει ο διπλανος σου να κανεις ματι, να μπαινεις και εσυ στην μαχη, ή ας πουμε δεν εχει κεφια η Ταwan, λες στην Νoy, για ελα εσυ κοριστι στον παππου... να σου πω κατι στο αυτι..."

Αυτο εαν ηξερες καλα τις Ταυλανδες δεν θα σας βγει (η παρτουζα) ευκολα η σχεδον καθολου.

"Αντε να μας φυγει και περιεργεια που απο σιτε βλεπουμε οτι στην Καμποτζη να πας με κοπελα ειναι 2,5 δολαρια!!! (το διαβαζουμε και δεν το πιστευουμε στα ξενα φορουμ)."

Αυτο δεν υπαρχει, εισαι στα 30$

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Aπευθύνεται στους συναγωνιστές που θα βρεθούμε Παταγια αρχές Νοέμβρη και οι οποίοι κατεβαίνουν κάτω για 1η φορά (Atas, flynow και δεν ξέρω ποιος άλλος). Θα εκφράσω απόλυτα προσωπικές απόψεις οποίες επαναλαμβάνω:
1) Ταυλάνδη αξίζει κυρίως, εάν είσαι μόνος και παρέα δεν ευκαιρεί όταν εσύ έχεις άδεια ή χρόνο, εκεί θα βρεις καλή συντροφιά, αλλά γιατί είναι και η LOS (Land of Smiles). Από το να παρακαλάς κάθε μαλάκα / σμένη για διακοπές, καλύτερα να πας εκεί μόνος. Οι κοπέλες ξέρουν να σε χαλαρώνουν.
2) Ως σεξουαλικός παράδεισος θα διαφωνήσω με όλους εδώ. Ούτε γυναικάρες / κουκλάρες είναι (καμία σχέση με Σέρβες, Ρωσίδες, Μολδαβές, Βραζιλιάνες, Κουβανές κλπ), ούτε στο σεξ είναι καλές. Ασχετα τι γράφεται εδώ, οι κοπέλες μόνο πίπες θέλουν κάνουν, αφενός σιχάθηκαν το γαμήσι αφού πάνε με κάθε ανώμαλο βρωμόγερο, αφετέρου είναι στενές και πονάνε (Εξαιρούνται όσοι λατρεύουν τις κοντές). Είπαμε είναι Land of Smiles, καλές και προστατευτικές. Εγώ είχα την τύχη να έχω καλό σεξ, αφού έμεινα μαζί της 2 βδομάδες, μετά όμως τις 5 πρώτες μέρες, αλλά κυρίως διότι στάθηκα τυχερός. Μάλιστα από 3η μέρα ψαχνόμουνα με ανταποκρίσεις από Πατάγια μέσω του bourdela να πάω σε κανένα μασατζίδικο να ευχαριστηθώ σεξ.
3) Πατάγια, εκτός από κωλόμπαρα και στριπτιζάδικα, είναι γεμάτο απεχθείς βρωμιάρηδες γέροντες, που κυκλοφορούν αγκαλιά με δύστυχες πιτσιρίκες και τραβεστόνια (ladyboys). Μέρος βρωμάει, πόλη ακάθαρτη, ενώ η παραλία της…. Δεν βάζει Έλληνας ούτε το πόδι μέσα. Εκεί μπορείς να επιλέξεις βέβαια από μεγάλη ποικιλία, αλλά εντάξει βρήκες μία κοπέλα, μετά τι κάνεις?? Εκτός και εάν κάποιος θέλει κάθε μέρα και άλλη… αλλά και στην Φυλής να πας κάθε μέρα και σε άλλη πας αν θέλεις.
4) Είναι δυνατόν να πας σε μέρος για το οποίο έχεις ακούσει και διαβάσει πολλά, γεμάτο ειδυλλιακά τοπία, ιστορία, πολιτισμό και να κλειστείς στα μπουρδέλα της Πατάγιας? Είμαι βέβαιος ότι όταν πάμε εκεί και δείτε τι πράγματι είναι Πατάγια, θα συμφωνήσετε απόλυτα. Εγώ την πάτησα που έκλεισα ξενοδοχείο και μπλοκαρίστηκα εκεί 1 βδομάδα, αν και έπρεπε χάσω τα λεφτά και φύγω. Όλες μου οι αναμνήσεις από την Ταϊλάνδη είναι από το Koh Chang, άντε και η τραγουδίστρια του Lucifer (disco Pattaya).
5) Εγώ με Κώστα που συζητάμε καιρό, σχεδόν τα βρήκαμε: Αρχικό προσκύνημα στο Lucifer, μένουμε 2-3 μέρες εκεί να πάμε στα go go μας κλπ, και κατόπιν είτε ξεκινάμε οδικώς προς Πουκέτ, σιγά σιγά να δούμε και την χώρα, ή Νότια προς Koh Chang να νοικιάσουμε σκάφος. Επίσης θα βάλουμε σφήνα και μία Καμπότζη για την περιπέτεια. Εκεί μάλιστα, είναι για σεξοτουρισμό με 7 Euro, (Άρα, με 21 Ευρώ έχεις 3, εεε…. τότε μάλιστα!!!), αλλά να είσαι Πατάγια, μέσα στην βρωμιά και να σου φεύγουν ένα σωρό λεφτά σε ποτά, νταβατζιλίκι μαγαζιού και εν τέλει για κακό πήδημα, δεν λέει. Αν και τους λυπάμαι διότι είχαν την πιο τρελή, φονική δικτατορία στην ιστορία, τους Ερυθρούς Χμέρ. Διαβάζω και ξένα forum ( / ), δεν είδα ποτέ να λέει κάποιος έκανα τρομερό σεξ, αλλά μόνο μιλάνε Land of Smiles ή γράφουνε σχετικά με σεξ… I had great time…. Κερνάω όλο το Forum όταν γυρίσω Ελλάδα, αν έστω και ένας από εδώ με διαβεβαιώσει ότι έκανε το καλύτερο σεξ της ζωής του εκεί. Πάλι επαναλαμβάνω ότι έχουν άλλα μεγάλα προτερήματα, τα οποία δεν ανακαλύπτεις αν αλλάζεις κάθε μέρα και άλλη και δεν πας κάπου μαζί της ώστε την γνωρίσεις και σου ανοιχθεί.
Πιστεύω να τα πούμε και από κοντά τέλος του μηνός. Σόρρυ για πολυλογία

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καλημερα φιλε zaichik ομορφα τα λες.
λες παραπανω οτι :

"δεν είδα ποτέ να λέει κάποιος έκανα τρομερό σεξ, αλλά μόνο μιλάνε Land of Smiles ή γράφουνε σχετικά με σεξ… I had great time…. Κερνάω όλο το Forum όταν γυρίσω Ελλάδα, αν έστω και ένας από εδώ με διαβεβαιώσει ότι έκανε το καλύτερο σεξ της ζωής του εκεί. "

εγω σε διαβεβαιωνω οτι η σταθερη γυναικα που ειχα σε τρια συνεχομενα ταξιδια, μου εχει κανει τοσο καλο σεξ που καμια αλλη ποτε δεν καταφερε, το οτι υπαρχουν πολλες που δεν κανουν καλο σεξ απο την  πρωτη μερα ισχυει. υπαρχουν ομως και αρκετες οι οποιες ειναι παρα μα παρα πολυ καλες !!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε zaichik
Για να μη θεωρηθω ξερολας ας απαντησει ο Φαντομας στην προτιμηση των Ταυλανδων bargirls για παρτουζες.
Οσο για τις εξαιρεσεις παντα θα υπαρχουν. :sunglasses:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Φιλε zaichik
Για να μη θεωρηθω ξερολας ας απαντησει ο Φαντομας στην προτιμηση των Ταυλανδων bargirls για παρτουζες.
Οσο για τις εξαιρεσεις παντα θα υπαρχουν. :sunglasses:

φιλε zaichik ακου τον λορδο, δεν προκειται να παιξουν παρτουζες, ειναι πολυ δυσκολο!!!
εδω η noy του kostasf16 που την πετυχα στην πατταγια και της ειπα οτι ειμαι φιλος του κωστα, χαρηκε, βγηκε μαζι μου για κουβεντουλα, αλλα με τιποτα δεν πηγαινε μαζι μου, διοτι απο οτι μου ελεγε συνεχως εισαι φιλος του κωστα, δεν γινεται να ερθω μαζι σου, δεν ειναι σωστο αλλωστε ο κωστας σε 2 ωρες απο τωρα με περιμενει να κανω chat μαζι του.
να διευκρινησω οτι μαζι μου δεν πηγε, αυτο δεν σημαινει οτι δεν ψωνιστηκε με καποιον αλλον.
αλλα το λεω ως παραδειγμα για καποιες αρχες που εχουν.

το οτι υπαρχουν και γυναικες που κανουν παρτουζες και τα σχετικα, οντως υπαρχουν, αλλες για αυτες ειναι μονο money talk ο κανονας τους.
οι οποιες δεν αξιζουν να τις κουβαλας μαζι σου.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εγω φιλοι μου και με κινδυνο να θεωρηθω ρατσιστης δεν επιδιωκω να εχω καμμια σχεση με Ελληνες στο εξωτερικο, εκτος εαν ειναι παρεα μου.
Και πιστεψτε με εχουν δει πολλα τα ματακια μου για να εχω τετοια αποψη.

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα! θα συμφωνησω με τον μιμικο και λογικο απο το πρωτο βραδι δυσκολα η αλλη θα δωσει τα ρεστα για καποιον που κ δεν τον ξερει αλλα και δεν ξερει τα χουγια του. Συν οτι αν την κρατησεις κ δεν εισαι και κανας λεχριτης βλεπε κατι αγγλοαμερικανους τοτε και αυτη καταλαβαινει οτι θα εχει μεγαλυτερο οφελος με το να δωσει κατι παραπανω. αυτα πιστευω εγω αλλα δεν εχω και την εμπειρια σας!

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδία με ή χωρίς παρτουσα, μπανακι στα κρυστάλλινα νερά, καταδύσεις στα κοράλλια, camping στα ερημονήσια και πάρτι το βράδυ πάνω στο σκάφος με παρέα και γκόμενες για μένα είναι όνειρο Ζωής (φαντασίωση μπορώ να πω). Δεν θα το έλεγα αν δεν συνέβαινε να κατεβαίνουμε 4 άτομα μαζι κάτω, όπου η μίσθωση σκάφους είναι οικονομικά εφικτή. Παντως η Tawan όπως είπα στα λεσβιακά είναι μέσα, ενώ money talk ισχύει…. Τωρα εναπόκειται στον ΚωσταΦ να πείσει την Νοy για τα περαιτέρω…. Εγω θα πείσω τον ΚωσταΦ…. Καλό είναι στο θέμα παρτούσα να έχουμε και την άποψη του Φαντομά

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Mimikos2000, Όταν μου λες σταθερή κοπέλα που βλέπεις σε 3 συνεχόμενα ταξίδια λέμε το ίδιο πράγμα ακριβώς, διότι αμφιβάλω αν από την αρχή ήταν τόσο καλή μαζί σου στο σεξ. Ομιλώ κυρίως για τα παιδία που παίρνουν LT (long time) ή ST (short time) κορίτσια, αφού πάνε κάτω με σκοπό το αχαλίνωτο σεξ…

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Mimikos2000, Όταν μου λες σταθερή κοπέλα που βλέπεις σε 3 συνεχόμενα ταξίδια λέμε το ίδιο πράγμα ακριβώς, διότι αμφιβάλω αν από την αρχή ήταν τόσο καλή μαζί σου στο σεξ. Ομιλώ κυρίως για τα παιδία που παίρνουν LT (long time) ή ST (short time) κορίτσια, αφού πάνε κάτω με σκοπό το αχαλίνωτο σεξ…

η συγκεκριμενη ηταν παρα πολυ καλη απο την πρωτη μερα και συνεχισε να ειναι και ολο και καλυτερη !!!
εχω παει με πολλες γυναικες εκει κατω, και μερικες τις εχω κρατησει και τρεις μερες, ιδιως στο τελευταιο μου ταξιδι, ε λοιπον καμια δεν τα καταφερε τοσα καλα οσο η μονιμη που ειχα!!!
μια μονο βρηκα στα τελειωματα του τελευταιου μου ταξιδιου και η οποια ναι μεν τα καταφερνε αλλα οχι παντα οπως η αλλη !!!
ειναι μεγαλη ιστορια που δυσκολα θα την πιστεψεις, και για αυτο δεν την αναφερω.

ο λορδος εχει δικιο με αυτο που λεει για τους ελληνες κατω. αλλα πιστεψτε ετυχε να πετυχω και μερικους σωστους ανθρωπους.
αλλωστε ολα τα προβατα δεν ειναι ιδια, αλλα ειναι ασπρα και αλλα ειναι καταμαυρα!!!

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στάλθηκε από: mimikos2000
για τον τυπο του point bar που τον ειχε και στην εκπομπη του Alpha Tv, o τυπος ειναι καλως ηρθατε ελληνες, απο μενα δεν εχει πληροφοριες, μονο μισολογα, και σε κανει να τα ακουμπησεις χοντρα στο μαγαζακι του, θα μου πεις πως γινεται να τα ακουμπησεις χοντρα, θα σου απαντησω την καμπανα που εχει καθε μπαρ που αν την χτυπησεις πληρωνεις 1000baht και κερνιεται ολο το μπαρ σφηνακια την ξερεις? αν ναι στην κανει την αγαπημενη σου, με τον τροπο του.

Νομίζω η έννοια του όρου λεχρίτη, θα ήταν κανένας βρωμόστομος, κάποιος που φέρεται απαίσια στις υπαλλήλους του ή σε κλέβει σε λογαριασμούς. Αν σε βάζει πάλι με το ζόρι να βαράς τίποτε καμπάνες…. Αλλά αν προσπαθεί στο πλαίσιο του επαγγελματισμού, να αφαιμάξει όσο δυνατον περισσοτερα Βατh… εε δεν χάλασε και ο κόσμος και στην Ελλαδα στα κάνουνε αυτά.
Εάν το σενάριο με ομάδα παίζει οδικώς προς Πουκέτ, τότε θα επανέλθω να ζητήσω περισσότερες πληροφορίες, μπορεις όμως της πεις και δια ζώσης στον ΚωσταΦ οποίος μου τις μεταφέρει.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
παιδακια η παρτουζα δεν ειναι απλο πραγμα

εγω προσωπικα δεν κανω παρτουζα με ανθρωπο που δεν ξερω η δεν εχω τουλαχιστον κανει καποια νταβαντουρια μαζι πριν με γυναικες

αντεχω ομως 2 πιπινια και απολαμβανω τη προσπαθεια τους να βρουν τα κουμπια μου

εχω και αλλη προταση για τελη ιανουαριου για ταυλανδη βιετναμ οποτε μπορει να αρκεστω σε απλη ταυλανδη το νοεμβρη

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Εγω φιλοι μου και με κινδυνο να θεωρηθω ρατσιστης δεν επιδιωκω να εχω καμμια σχεση με Ελληνες στο εξωτερικο, εκτος εαν ειναι παρεα μου.
Και πιστεψτε με εχουν δει πολλα τα ματακια μου για να εχω τετοια αποψη.

+1  :thumbsup:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ειναι καλυτερη η προταση του kostasbmw για αυτους που θελουν ποικιλια να παρουν δυο γυναικες μαζι να ακολουθησουν, εφοσον βεβαια γινει δοκιμη τους μια δυο μερες για να δειτε τι μπορουν να καταφερουν και αν αξιζουν ως διδυμο. δεν χρειαζεται να τις μπλεκεται μεταξυ σας. αν πατε πουκετ καλυτερα να παρετε μια ο καθενας μαζι σας απο την πατταγια και μετα εκει να κανετε κινηση για δευτερη μαζι!!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
κατι αλλο που δεν καταλαβα, σκεφτεσται να νοικιασεται σκαφος απο kohchang και να πατε με αυτο μεχρι το πουκετ? δεν νομιζω να γινεται κατι τετοιο ευκολα, ειναι παρα πολλα τα μιλια.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
κατι αλλο που δεν καταλαβα, σκεφτεσται να νοικιασεται σκαφος απο kohchang και να πατε με αυτο μεχρι το πουκετ? δεν νομιζω να γινεται κατι τετοιο ευκολα, ειναι παρα πολλα τα μιλια.
kohchang-πουκετ ...642,77Km η 347 nautical miles ( αεροπορικώς )και αμφιβάλω αν πάει με σκαφος ?δεν νομιζω να γινεται κατι τετοιο ευκολα  :headbang:

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Mimikos2000, Τα σενάρια είναι 2: ξεκινώντας από Παττάγια, παμε οδικως σιγα, σιγα προς Πουκέτ, βλέποντας διάφορα μέρη και διαμενοντας εκει (Κωστας ήδη ψάχνει σε ποια μέρη θα πάμε, θερετρα, ιστορικά κλπ), μιλαμε να οδηγαμε όχι πανω από 4 ώρες την ημέρα και το άλλο σενάριο, πάλι από Παταγια παμε κατω Koh chang, στον νότο του νησιού εκει που είναι σχολές καταδύσεων μισθωνεις πλοιάρια και γυρνας στα εκεί κοντινά ερημονήσια, πάλι ας πουμε 3-4 ώρες την ημέρα πλοήγηση και βέβαια διαμονη μέσα στο σκάφος. Από την πόλη Τρατ, απέναντι από νησί, είναι πολύ ευκολο πάμε Καμπότζη (δες χαρτη να καταλαβεις). Κοιτα το .
Εμενα μου αρεσει το 2 σενάριο, διοτι είναι εύκολη και η πρόσβαση Καμπότζη, επίσης με πλοιάριο δεν θελω να απομακρυνθουμε από ακτή (πάντα να έχουμε σήμα με τα κινητά μας). Για όλα αυτά θα συζητήσει και ο ΚωσταςΦ με τα άλλα 2 παιδιά να συμφωνήσουν, τα σενάρια τα συζητησαμε μονο οι 2 μας. Εναπόκειται στον Κωστα να κάνει με αυτούς περαιτέρω διεξοδικές συζητήσεις.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εχετε ψαξει τις επισημες εισοδους στη Καμποτζη;
Για ψαχτε το λιγο εαν μπορειτε να μπειτε απο εκει :police:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ΑΑΑ Και μη ξεχναμε οτι στη Καμποτζη υπαρχουν περιπου 5000000 ναρκες ενεργες ακομη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom