Aπευθύνεται στους συναγωνιστές που θα βρεθούμε Παταγια αρχές Νοέμβρη και οι οποίοι κατεβαίνουν κάτω για 1η φορά (Atas, flynow και δεν ξέρω ποιος άλλος). Θα εκφράσω απόλυτα προσωπικές απόψεις οποίες επαναλαμβάνω:
1) Ταυλάνδη αξίζει κυρίως, εάν είσαι μόνος και παρέα δεν ευκαιρεί όταν εσύ έχεις άδεια ή χρόνο, εκεί θα βρεις καλή συντροφιά, αλλά γιατί είναι και η LOS (Land of Smiles). Από το να παρακαλάς κάθε μαλάκα / σμένη για διακοπές, καλύτερα να πας εκεί μόνος. Οι κοπέλες ξέρουν να σε χαλαρώνουν.
2) Ως σεξουαλικός παράδεισος θα διαφωνήσω με όλους εδώ. Ούτε γυναικάρες / κουκλάρες είναι (καμία σχέση με Σέρβες, Ρωσίδες, Μολδαβές, Βραζιλιάνες, Κουβανές κλπ), ούτε στο σεξ είναι καλές. Ασχετα τι γράφεται εδώ, οι κοπέλες μόνο πίπες θέλουν κάνουν, αφενός σιχάθηκαν το γαμήσι αφού πάνε με κάθε ανώμαλο βρωμόγερο, αφετέρου είναι στενές και πονάνε (Εξαιρούνται όσοι λατρεύουν τις κοντές). Είπαμε είναι Land of Smiles, καλές και προστατευτικές. Εγώ είχα την τύχη να έχω καλό σεξ, αφού έμεινα μαζί της 2 βδομάδες, μετά όμως τις 5 πρώτες μέρες, αλλά κυρίως διότι στάθηκα τυχερός. Μάλιστα από 3η μέρα ψαχνόμουνα με ανταποκρίσεις από Πατάγια μέσω του bourdela να πάω σε κανένα μασατζίδικο να ευχαριστηθώ σεξ.
3) Πατάγια, εκτός από κωλόμπαρα και στριπτιζάδικα, είναι γεμάτο απεχθείς βρωμιάρηδες γέροντες, που κυκλοφορούν αγκαλιά με δύστυχες πιτσιρίκες και τραβεστόνια (ladyboys). Μέρος βρωμάει, πόλη ακάθαρτη, ενώ η παραλία της…. Δεν βάζει Έλληνας ούτε το πόδι μέσα. Εκεί μπορείς να επιλέξεις βέβαια από μεγάλη ποικιλία, αλλά εντάξει βρήκες μία κοπέλα, μετά τι κάνεις?? Εκτός και εάν κάποιος θέλει κάθε μέρα και άλλη… αλλά και στην Φυλής να πας κάθε μέρα και σε άλλη πας αν θέλεις.
4) Είναι δυνατόν να πας σε μέρος για το οποίο έχεις ακούσει και διαβάσει πολλά, γεμάτο ειδυλλιακά τοπία, ιστορία, πολιτισμό και να κλειστείς στα μπουρδέλα της Πατάγιας? Είμαι βέβαιος ότι όταν πάμε εκεί και δείτε τι πράγματι είναι Πατάγια, θα συμφωνήσετε απόλυτα. Εγώ την πάτησα που έκλεισα ξενοδοχείο και μπλοκαρίστηκα εκεί 1 βδομάδα, αν και έπρεπε χάσω τα λεφτά και φύγω. Όλες μου οι αναμνήσεις από την Ταϊλάνδη είναι από το Koh Chang, άντε και η τραγουδίστρια του Lucifer (disco Pattaya).
5) Εγώ με Κώστα που συζητάμε καιρό, σχεδόν τα βρήκαμε: Αρχικό προσκύνημα στο Lucifer, μένουμε 2-3 μέρες εκεί να πάμε στα go go μας κλπ, και κατόπιν είτε ξεκινάμε οδικώς προς Πουκέτ, σιγά σιγά να δούμε και την χώρα, ή Νότια προς Koh Chang να νοικιάσουμε σκάφος. Επίσης θα βάλουμε σφήνα και μία Καμπότζη για την περιπέτεια. Εκεί μάλιστα, είναι για σεξοτουρισμό με 7 Euro, (Άρα, με 21 Ευρώ έχεις 3, εεε…. τότε μάλιστα!!!), αλλά να είσαι Πατάγια, μέσα στην βρωμιά και να σου φεύγουν ένα σωρό λεφτά σε ποτά, νταβατζιλίκι μαγαζιού και εν τέλει για κακό πήδημα, δεν λέει. Αν και τους λυπάμαι διότι είχαν την πιο τρελή, φονική δικτατορία στην ιστορία, τους Ερυθρούς Χμέρ. Διαβάζω και ξένα forum (
/
), δεν είδα ποτέ να λέει κάποιος έκανα τρομερό σεξ, αλλά μόνο μιλάνε Land of Smiles ή γράφουνε σχετικά με σεξ… I had great time…. Κερνάω όλο το Forum όταν γυρίσω Ελλάδα, αν έστω και ένας από εδώ με διαβεβαιώσει ότι έκανε το καλύτερο σεξ της ζωής του εκεί. Πάλι επαναλαμβάνω ότι έχουν άλλα μεγάλα προτερήματα, τα οποία δεν ανακαλύπτεις αν αλλάζεις κάθε μέρα και άλλη και δεν πας κάπου μαζί της ώστε την γνωρίσεις και σου ανοιχθεί.
Πιστεύω να τα πούμε και από κοντά τέλος του μηνός. Σόρρυ για πολυλογία