Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
έχουμε νέα από το μέτωπο ....που σχολιάζαμε το απόγευμα  :think: :think: (μιμικός)

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
τελικα εχει και στη γλυφαδα freelancer (οχι ταυλανδεζες)

ρε τι αλλο εχω να μαθω σε αυτο το κοσμο

τελικα εγινε μια εκτακτη συναντηση για να μου πει ο μιμικος τα νεα δεδομενα αλλα δεν καταληξαμε πουθενα
μαλλον σε νεα συναντηση για να αποφασισουμε να θα παμε κρουαζιερα η οχι γιατι δεν βρισκαμε καπετανιο

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κυκλαδες, να σαι καλα,  πηρα σημαντικες αποφασεις χθες.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η πολη της καμποτζης ειναι η  PHENOM PHEN.
προς κυκλαδες.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αν φερουμε μερικες freelancer ποσο πρεπει να χρεωνουμε ??>>

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
της γλυφαδας κωστα χρεωνουν 200 ευρω την ωρα, ενω της ταυλανδης, 200 την βδομαδα..
Πάντως Κώστα οι τιμές είναι μούρλια, όπως επίσης και η ποιότητα χρόνου με την κοπέλα συναρτήσει τιμής. Ισως όλοι μας χρειαζόμαστε μια "Ταυλάνδη" που και που!!!

kalabok71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αξιότιμοι Κύριοι,
Ο κύβος ερρίφθει. Οι φιλιππίνες μπορεί να περιμένουν.Το πουκέτ όμως όχι. Αναχωρώ 1/10 και για δέκα μέρες.
Απλά τρελλλλαίνομαι.....
Ε, ρε γλέντια!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Διαπιστώνω ότι όλοι έχουν πάει ή πρόκειται να πάνε πριν από μένα.
Θέλω κι εγώ! ουαααααααααααά  :'(

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
FLY
μολις επιστρεψεις με το καλο θα μας πεις
ακομα εισαι σε  πλασματικο περιβαλλον η σε εξομειωτη πτησης
μολις βρεθεις σε πραγματικο περιβαλλον θα καταλαβεις

εγω ειμαι ετοιμος να κανω πολλες αλλαγες στη διαδρομη και να πυροβολω κατα βουληση και να αλλαζω κατευθυνση με το ιδιο σκεπτικο  εν ολιγοις τουρλουμπουκι και αν κατα συμπτωση φτασω στις λευκες επιδερμιδες μετα κλαφτε με

Visual

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αισθάνομαι την υποχρέωση να μεταφέρω στους συναγωνιστές και τη δική μου εμπειρία από την Ταυλάνδη μετά από 9 μέρες διακοπές εκεί για πρώτη φορά.
Ηταν ταξίδι καθαρά αναψυχής, που είχε σαν στόχο την χαλάρωση και καλοπέραση.Αρχικός προορισμός Bangkok.Μετά από πολυήμερη μελέτη των πόστ του παρόντος forum αλλά και του International SexGuide forum ,κατέληξα σε ξενοδοχείο στη soi 33 Sukhumvit,του συναγωνιστή στο ISG με το ψευδώνυμο GIOTO, το οποίο εκτός από τις υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακές υπηρεσίες,  προσφέρει και όλες τις διευκολύνσεις για την άσκηση του προσφιλούς μας σπορ.Σαν συναγωνιστής στο σπορ ο ιδιοκτήτης (Γερμανός),με καθοδήγησε στην επιλλογή της κατάλληλης για τους σκοπούς μου νεανίδος, μέσα από την συλλογή του ξενοδοχείου(εσωτερικό μπαρ με 30-40 κορίτσια).Αφού δοκίμασα δύο-τρείς τις δύο πρώτες μέρες,κατέληξα σε όμορφη (8) 23άχρονη ύψους 167, λευκής επιδερμίδας με ωραίους τρόπους συμπεριφοράς και ντυσίματος.Οσο για τις σεξουαλικές επιδόσεις νομίζω ότι στις ταυλανδέζες είναι έμφυτο να κάνουν τα πάντα προκειμένου να ευχαριστήσουν τον ευγενικό και γεναιόδωρο άντρα.Συμφώνησα στην προσφορά του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου για 1000 μπατ (24 ευρώ)το 24ωρο, barfine,για 8 μέρες να παίρνω όποια θέλω από τη συλλογή και να πηγαίνω όπου θέλω εφόσον συμφωνεί και η ίδια.Ετσι λοιπόν αφού περιηγήθηκα τα αξιοθέατα της Βανγκόκ με το κορίτσι,  πήγαμε 4 μέρες στον επίγειο παράδεισο του ΚΟ SAMET.Φαγητό,μπάνιο,ύπνο,ποτό,σεξ τέσσερες μέρες, ναι με την ίδια, αλλά τέλεια σε όλα γκόμενα.Η αποζημείωσή της ήταν ''οτι εγώ ήθελα'' στο τέλος όταν επιστρέψαμε.Της έδωσα για τις οκτώ μέρες 15.000 μπάτ(350 Ευρώ)επειδή πέρασα καλά και η εμπειρία μου ήταν μοναδική μαζί της.Τώρα σε καθημερινή βάση μου τηλεφωνεί και μ'ευχαριστεί που τη διάλεξα για το νησί.Νομίζω 100% value for money.

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
νομιζω παιζει η εθνικη στις 20.00 τελειωνει 22.00 αν δεν κανω λαθος

μετα ειμαι μεσα 

οσο για κινεζες  στην ιασωνιδου σημερα καμμια 10ρια  3 απο αυτες αστερακια

Κάτι εχω χάσει. Μιλάμε για Ιασωνιδου Ελληνικό. Ασ στειλει κάποιος πμ.
Ευχαριστώ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
sabaideekap,

visual θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι πληρωσες αρκετα, (1000 για bar fine την ημερα ειναι υπερβολικα, οσο για την γυναικα κανονικα επρεπε να δινεις 1000 και οχι παραπανω λογω του οτι της εκανες και ολα της τα εξοδα) αλλωστε τοσο ειναι οι τιμες της πιατσας εκει, και απο οτι καταλαβα επεσες με τα μουτρα στην πρωτη που σε γλυκοκοιταξε,
καταλαβαινω οτι ακομη εισαι συγκλονισμενος απο το ταξιδι, ειναι μια πρωτογνωρη εμπειρια.
τι τιμη πληρωνες την ημερα για το ξενοδοχειο?
και αν μπορεις δωσε πληροφοριες για το koh samet, απο την δικη σου πλευρα.

επισης θα ηθελα να αναφερω οτι η χθεσινη συναντηση αν και εκτακτη ειχε πολλα ωραια θεματα στην συζητηση, και κυλησε ο χρονος ομορφα.
kostasf16 γλαφυρος στις περιγραφες του, και ανυπομονος για να παει πισω στην ταυλανδη !!!  :rockon:
ο kostasbmw ως ποιο εμπειρος και πολυταξιδευμενος προσφερε απλοχερα γνωσεις.  :sunglasses:

flynow δεν βγαζεις καλυτερα ανοιχτο εισιτηριο, μην ταλαιπωρεισαι να το αλλαζεις οταν εισαι κατω...  :dancing:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
FLY
μολις επιστρεψεις με το καλο θα μας πεις
ακομα εισαι σε  πλασματικο περιβαλλον η σε εξομειωτη πτησης
μολις βρεθεις σε πραγματικο περιβαλλον θα καταλαβεις
Αγαπητέ kostasbmw, ξέρω να χειρίζομαι και εξομειωτή πτήσης(έχω στο ιατρείο μου), όπως επίσης και να πετάξω πραγματικά(έχω ερασιτεχνικό δίπλωμα πιλότου) αεροπλάνο(μικρό μονοκινητήριο). Μπορώ να ξεχωρίσω το πλασματικό από το πραγματικό περιβάλλον και δε νομίζω να έχω μεγάλο πρόβλημα στην ταυλάνδη. Μη ξεχνάς θα έχω και τον¨"σύμβουλο" μου kostasf16 τουλάχιστον σε τηλεφωνική απόσταση για τυχόν αναποδιές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom