You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
θα γινει και αυτο ροκο.
πριν λιγο μιλαγα με μια πολυ χαριτωμενη ταυλανδεζικη φωνη, ειναι απιστευτα κουκλιστικες οι φωνουλες τους, οποιος μιλησει χωρις να εχει γνωρισει ταυλανδεζα θα τις αγαπησει μονο απο τη φωνη, σιγουρα. ανα τακτα χρονικα διαστηματα εχω αναγκη να ακουσω τετοιο ηχο. μπιμπελο σε ολα τους
πριν λιγο μιλαγα με μια πολυ χαριτωμενη ταυλανδεζικη φωνη, ειναι απιστευτα κουκλιστικες οι φωνουλες τους, οποιος μιλησει χωρις να εχει γνωρισει ταυλανδεζα θα τις αγαπησει μονο απο τη φωνη, σιγουρα. ανα τακτα χρονικα διαστηματα εχω αναγκη να ακουσω τετοιο ηχο. μπιμπελο σε ολα τους
Εχω ψηθει απιστευτα για Ταυλανδη και φταιτε(θετικα παντα) κι εσεις γι αυτο
με ολα αυτα που γραφεται.
Ειμαι ακομη σε αρχικο σταδιο αλλα πιστευω και ελπιζω να πραγματοποιησω καποτε αυτο το ταξιδι
δεν ειναι τιποτα, παιρνεις το αεροπλανο και πας στον παραδεισο.. βεβαια, υπαρχει κινδυνος να γλυκαθεις και στο μελλον να βλεπεις τη διαδρομη κολιατσου-νεα ελβετια. αυτο σκεψου αν αντεχεις, τιποτε αλλο.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
δεν θελει πολυ σκεψη, δεν πας στην ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ. στον παραδεισο πας.Εχω ψηθει απιστευτα για Ταυλανδη
αλλα. μην ξεχνας, αυτο το ταξιδι ειναι "χωρις επιστροφη".
δεν θελει πολυ σκεψη, δεν πας στην ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ. στον παραδεισο πας.
αλλα. μην ξεχνας, αυτο το ταξιδι ειναι "χωρις επιστροφη".
Συμφωνω με αυτα που λες,αλλα μενω με γονεις και θα πρεπει να παρω και μια αδεια απο αυτους.Παντως οτι και να γινει μεσα σε ενα χρονο θα παω σιγουρα
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ευκαιρία να ανδρωθείς ;)αλλα μενω με γονεις και θα πρεπει να παρω και μια αδεια απο αυτους.
Σωστα,ευκαιρία να ανδρωθείς ;)
αν και δεν εχω κανα προβλημα μαζι τους,εχει ενα κομπλεξ με τα αεροπλανα απαπαπα.
Αν παρω θετικη απαντηση εφυγα μεσα στο επομενο τριμηνο,αλλιως θα παρει αναβολη για το οποτε κατσει μεσα σε ενα χρονο
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Παντως ρε παιδια
Διαβαζοντας οσα γραφετε για τη Ταυλανδη, ποτε θα παω, παωωω, πατταγια σουρχομαι, Ταυλανδεζακια φτανωωω.
Μου φαινεται οτι τελικα υπαρχει χοντρο προβλημα ΑΓΑΜΙΑΣ στην Ελλαδα.
Εγω τη φυτιλια την εβαλα αντε να αρχισουν οι κουβεντες
Διαβαζοντας οσα γραφετε για τη Ταυλανδη, ποτε θα παω, παωωω, πατταγια σουρχομαι, Ταυλανδεζακια φτανωωω.
Ποια είναι η φυτιλιά καλέ με lord? Η αγαμία στην Ελλάδα; Είναι κοινό μυστικό.Και σ'αυτό το site ούτε καν μυστικό... Αν δε βαριέσαι , δε γράφεις καμιά εκθεσούλα για Καμπότζη να μαθαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι; Πιστεύω ότι ενδιαφέρει αρκετούς το θέμα.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
όση έχετε γνώσις για την ...Καμπότζη..πρέπει να επισημάνετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως την thai αλλά πολύ επικίνδυνα και ότι καθημερινά ρισκάρεις το κορμάκι σου ;)εκθεσούλα για Καμπότζη
(πισώπλατα μαχαιρωμένος είναι ο έρωτας αυτός)
ding-dong
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δεν καταλαβαινω πως αφου η αγαμια ειναι κατι γνωστο, δεν γινεται τιποτα ωστε να αντιμετωπιστει. αφου το θεμα ειναι ταυλανδη sex trip λορδε δεν ειναι παραξενο να ακουγονται τετοια σχολια. βεβαια δεν φταινε και οσοι τα γραφουν αφου στη ταυλανδη προωθειτε ο σεξοτουρισμος αν και καποιοι υποστηριζουν το αντιθετο. τρωνε πολλα στοματα απο αυτο και δυσκολα θα φυγει αυτη η νοοτροπια. ειναι κριμα ομως που καποιος θα κανει τετοιο ταξιδι, θα φτασει σε τετοιο προορισμο και απλα να εχει στο μυαλο του πως να γαμησει. την πρωτη φορα που θα παει καποιος το βλεπω σχετικα λογικο να γινει...αλλα αν καταντησει συνηθεια...
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το κακό είναι ότι πολύ έχουν παράδοση τα όπλα και περιμένουν να ταξιδέψουν για να g@@@@@.....!to κάλω και δύσκολο είναι να μείνεις εδώ και να πατήσεις πόδιδεν καταλαβαινω πως αφου η αγαμια ειναι κατι γνωστο, δεν γινεται τιποτα ωστε να αντιμετωπιστει. αφου το θεμα ειναι ταυλανδη sex trip λορδε δεν ειναι παραξενο να ακουγονται τετοια σχολια. βεβαια δεν φταινε και οσοι τα γραφουν αφου στη ταυλανδη προωθειτε ο σεξοτουρισμος αν και καποιοι υποστηριζουν το αντιθετο. τρωνε πολλα στοματα απο αυτο και δυσκολα θα φυγει αυτη η νοοτροπια. ειναι κριμα ομως που καποιος θα κανει τετοιο ταξιδι, θα φτασει σε τετοιο προορισμο και απλα να εχει στο μυαλο του πως να γαμησει. την πρωτη φορα που θα παει καποιος το βλεπω σχετικα λογικο να γινει...αλλα αν καταντησει συνηθεια...
Παντως ρε παιδια
πολυ γενικο και επιφανειακο το συμπερασμα που βγαζεις, δεν ξερεις τη προσωπικη ιστορια του καθενος εδω μεσα, το παρελθον του και τους λογους που παει εκει κατω.
στο κατω κατω σ' ενα site με τ' ονομα bourdela.com δε θα γραψεις για τα phi phi islands ουτε για το golden buddha αλλα για πραγματα που αφορουν το σεξ.
ding-dong
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πολυ γενικο και επιφανειακο το συμπερασμα που βγαζεις, δεν ξερεις τη προσωπικη ιστορια του καθενος εδω μεσα, το παρελθον του και τους λογους που παει εκει κατω.
στο κατω κατω σ' ενα site με τ' ονομα bourdela.com δε θα γραψεις για τα phi phi islands ουτε για το golden buddha αλλα για πραγματα που αφορουν το σεξ.
την προσωπικη ιστορια του καποιος την γραφει μονος του. και αν κρινουμε απο το τη εχει γραφτει εδω μεσα τοτε...και το σημαντικο ειναι οχι αν καποιος γραφει για τα phi-phi η το golden buddha η καποιο αλλο αξιοθεατο αλλα αν καποιος πηγε καπου αλλου εκτος απο strip shows και bars. ολοι ξερουμε οτι οι αντρες εχουν δυο κεφαλια ενα για να γαμανε και ενα για να σκεφτονται. το ποιο εχει προτεραιοτητα ειναι επιλογη του καθενος. εγω δε ξερω τιποτα αλλα θελω να μαθω και βαζω τις δικες μου προτεραιοτητες. να μαθω κατι εχω λιγες ευκαιρειες...να γαμησω πολυ περισσοτερες και δεν ειμαι και κανας ωραιος (χαλια ειμαι)
...δε πειραζει ομως, γαματε γιατι χανομαστε!
κυκλαδες γιατι να πατησεις ποδι; οτι δινεις παιρνεις... ;)
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
νομίζω ότι πολύ άνθρωποι πλέον από τις συνεχωμένες απογοήτευσης που έχουν διαλέγουν τον εύκολο δρόμο....όπου νομίζω ότι καλύτερο είναι να δόσης την μάχη σου να κερδίσεις αυτά που ζητάς εδώ ;)κυκλαδες γιατι να πατησεις ποδι; οτι δινεις παιρνεις... ;)
δίνεις παιρνεις .....και ας μην ξεχνάμε ότι πλέον η σχέσης είναι τελείως επιδερμικές ;)
νομίζω ότι πολύ άνθρωποι πλέον από τις συνεχωμένες απογοήτευσης που έχουν διαλέγουν τον εύκολο δρόμο....όπου νομίζω ότι καλύτερο είναι να δόσης την μάχη σου να κερδίσεις αυτά που ζητάς εδώ
υπαρχει κατι να ζητησεις τωρα πια εδω?
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πάντα υπάρχει ελπίδα....αλλά πρέπει να κατάθεσης πολλά για λίγαυπαρχει κατι να ζητησεις τωρα πια εδω?
τελικά τα λίγα είναι το αλάτι και το πιπέρι τις ζωής
πάντα υπάρχει ελπίδα....αλλά πρέπει να κατάθεσης πολλά για λίγα
το αφηνω για αλλους αυτο. εμενα τοσα χρονια με κουρασε..
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
και εμένα αλλά δεν θέλω να παραδοθώ και να φύγω (έτσι νιώθω ακόμα)το αφηνω για αλλους αυτο. εμενα τοσα χρονια με κουρασε..
έχω βρει πολλά εκεί αλλά θέλω να δω και τα τελευταία εδώ
πάω για λίγο δουλίτσα