Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η αντιστροφη συνεχιζεται.. ο υπολογιστης ειναι ανοιχτος, μηπως ειναι on line η ταυλανδεζα, τι εγραψε στο εμαιλ. ξερεις τι θα εχει γραψει, ξερεις τι θα πεις αν την πετυχεις στο μεσετζερ, δεν εχει σημασια, σημασια εχει οτι εκεινη την στιγμη εχεις επαφη με την ταυλανδη, αυτο ειναι.
και αν πετυχεις και τον ζαιτσικ, μια χαρα, ωρες συνομιλιας για ταυλανδη, και αν κανει κανα διαλειμα και μιλησει για ρωσιδες, τον επαναφερω αμεσως.
ετσι προχωραει η αντιστροφη, και αν γινει κατι λιγο στραβο, θες να παρεις το πρωτο αεροπλανο και να αποδρασεις, ΑΠΟΔΡΑΣΗ ειναι τελικα.
τη δευτερη μερα στο πρωτο ταξιδι, οταν καταλαβα τι γινεται εκει, σκεφτηκα οτι ειναι το ιδανικο μερος να ξεφυγεις τελειως, ομως τελειως !!
και ετσι πιστευω ειναι για τους περισσοτερους.
και reset ειναι, και πρωτογνωρη σεξουαλικη εμπειρια ειναι, και relax. και πολιτισμικη αλλαγη ειναι, και απολα ειναι.
συγχωρεστε με παλι,  κατρακυλησα...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
δυο κεφαλια, μονο που για να σκεφτει το πανω, πρεπει να "φαει" το κατω. και στην ελλαδα η φαση θελει νηστικο το κατω και χαζο το πανω,
Σωστο αυτο αλλα πολλες φορες το κατω κεφαλι το πιανει βουλιμια απο την υπερ-προσφορα με αποτελεσμα το πανω να ερχεται παντα σε δευτερη μοιρα  :2funny:.
Αλλες παλι φορες το κατω κεφαλι βαρυστομαχιαζει 2-3 φορες το χρονο (αναλογως τα οικονομικα του  :2funny:) και πειναει τον υπολοιπο καιρο με αποτελεσμα παλι το πανω κεφαλι να την πληρωνει  ;).

Εγω θα ηθελα να απευθυνω ενα μηνυμα στους νεους με αφορμη το ποστ του Ζαχαρια. Ο φιλος αναφερει οτι πρεπει να παρει αδεια απο τους γονεις του για να κανει ενα τοσο μακρινο ταξιδι. Κατι που με κανει να πιστευω (αν κανω λαθος ας με διορθωσει) οτι ειναι μικρος σε ηλικια, εχει λιγη εμπειρια απο ταξιδια και απο τη ζωη γενικοτερα. Δεν κρινω ουτε κοροιδευω, εξαλλου ολοι απο εκει περασαμε, δεν μπορω ομως να παραβλεψω το γεγονος οτι νεα ατομα "παρασυρονται" απο τους πιο ενθουσιωδεις στο θρεντ να κανουν μακρινα ταξιδια σε κοσμους τελειως διαφορετικους απο τους δυτικους. Οπως και να το κανουμε η Ασια δεν ειναι Ευρωπη και ενα ταξιδι στην Ταυλανδη δεν μπορει να συγκριθει σε τιποτα με ενα ταξιδι στην Ιταλια για παραδειγμα. Το να ερχεται κανεις Ταυλανδη οντας τελειως νεος και απειρος και μαλιστα για τους λαθος λογους ειναι δικοπο μαχαιρι. Αν καποιος εχει τον ελεγχο του εαυτου  του και τη σοφια της ζωης που αποκτιεται μονο μεσα απο την εμπειρια, ενα τετοιο ταξιδι ειναι ευλογια. Για καποιον ομως που παρασυρεται ευκολα, επηρρεαζεται ευκολα, ενθουσιαζεται ευκολα δηλαδη με λιγα λογια για καποιον που δεν ελεγχει τον εαυτο του ουτε ειναι συνηδειτοποιημενος, ενα τετοιο ταξιδι ειναι οχι μονο χωρις επιστροφη αλλα και χωρις μελλον. Ειναι ιδιαιτερα κριμα για νεους ανθρωπους που εχουν ολη τη ζωη μπροστα τους να παγιδευτουν σε εναν απατηλο κοσμο χαντακωνοντας την υπολοιπη ζωη τους. Τα παραδειγματα δε λειπουν και δυστυχως δεν αναφερονται καθολου σε αυτο το θρεντ. Εδω την εχουν πατησει χιλιαδες 50ρηδες, οι μικροτεροι ειναι ακομα πιο ευαλωτοι.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Να πω κι εγώ ότι συμφωνώ με τα προηγούμενα , αν και η ηλικία δε συμβαδίζει πάντα με την εμπειρία σε τέτοια θέματα.Ο Μιμίκος πχ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρία μεγαλύτερη από αρκετά άτομα με το διπλάσιο της ηλικίας του.Και άλλωστε ο περισσότερος κόσμος δεν ασχολείται με sextrips οπότε η ηλικία δεν παίζει ρόλο σ'αυτές τις περιπτώσεις. Ωστόσω ναι , συνήθως άτομα πολύ νέα στην ηλικία που δεν έχουν εμπειρία από γυναίκες γενικά όπως και άτομα συναισθηματικά ευάλωτα για διάφορος λόγους , και τέλος και άτομα που διανύουν την κλιμακτήριο (πενηντάρηδες όπως αναφέρει ο φαντομάς) ανήκουν στην ομάδα "υψηλού κινδύνου".Εγώ θα πρότεινα για κάποιον που είναι άσχετος από sextrips να μην ξεκινήσει από Ασία.Ας ξεκινήσει από Βουλγαρία (μερικές μέρες , πχ ΠΣΚ) , μετά στην Ευρώπη σε χώρες του Ανατολικού μπλοκ (Τσεχία ας πούμε) και μάλιστα με παρέα έμπειρη και όχι μόνος. Μετά από κάποια ταξίδια ας πάει Ασία. Εκτός από τη διαφορετική κουλτούρα υπάρχει άλλο πιο άμεσο πρόβλημα (να "κολλήσει" σε κάποια , ή να δει τα sextrips τη μόνη διέξοδο για sex , ή να ανεβλάσει πολύ τις απαιτήσεις του και να μη μπορεί να συμβιβαστεί στη χώρα του κλπ). Βέβαια ο καθένας κάνει ότι θέλει αλλά καλή είναι η αυτοκριτική από όλους πριν ξεκινήσουν για να μην την πατήσουν κάποιοι.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λοιπον Φιλοι μου
Μετα τη φυτιλια (ναρκη) που εβαλα ωφειλω να εξηγηθω, και θα σας μιλησω ειλικρινα, κυριως επειδη ο ΚωσταςF16 μας εχει ανοιξει τη καρδια του παρα πολλες φορες.
Δεν κατακρινω ΚΑΝΕΝΑ που παει ταξειδι και ιδιαιτερα στην Ασια και ψαχνεται να πηδηξει, αυτο το θεωρω ΑΠΟΛΥΤΑ φυσικο και λογικο.
Κατακρινω οποιον παει ΜΟΝΟ για να πηδηξει.
Εαν θελετε να ακουσετε τη γνωμη μου:
Τωρα που εισαστε μικροι, εγω 49, θυμοσαστε τους σεξομαραθωνιους (κατα ΚωσταςF16)και γελατε, πιστεψτε με μεγαλωνοντας δεν θα θυμοσαστε ουτε προσωπα ουτε συμπεριφορες των κοριτσιων, αντιθετα θα θυμοσαστε με καθε λεπτομερεια τα μερη που εχετε παει και δει. Και εαν αυτα τα μερη περιοριζονται μονο στη walking street της Πατταγια θα μουτζωνετε τον εαυτο σας που τοσα χρονια δεν ειδατε και τιποτε αλλο. Ειλικρινα φχαριστιεμαι να διαβαζω για συντροφους που θελουν να πανε κρουαζιερα, να κανουν καταδυσεις ή να γυρισουν οδικως τη χωρα. Πιστεψτε με μεγαλωνοντας ΑΥΤΑ θα θυμαστε!!
Οσο για τις ναρκες Κωστη ΚΑΤΙ ξερω. :sunglasses:
Λοιπον για τη καμποτζη θα κατσω τη δευτερα να γραψω μια λεπτομερη αναφορα.
Ναστε ολοι καλα και να μην με περεξηγειτε αλλα λογω ηλικιας ειμαι πιο πραγματιστης.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Και μια φωτο απο Καμποτζη SIEM REAP.

Συνημμένα

• DSC00086.JPG
    DSC00086.JPG
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 27

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Τωρα που εισαστε μικροι, εγω 49, θυμοσαστε τους σεξομαραθωνιους (κατα ΚωσταςF16)και γελατε, πιστεψτε με μεγαλωνοντας δεν θα θυμοσαστε ουτε προσωπα ουτε συμπεριφορες των κοριτσιων, αντιθετα θα θυμοσαστε με καθε λεπτομερεια τα μερη που εχετε παει και δει. Και εαν αυτα τα μερη περιοριζονται μονο στη walking street της Πατταγια θα μουτζωνετε τον εαυτο σας που τοσα χρονια δεν ειδατε και τιποτε αλλο. Ειλικρινα φχαριστιεμαι να διαβαζω για συντροφους που θελουν να πανε κρουαζιερα, να κανουν καταδυσεις ή να γυρισουν οδικως τη χωρα. Πιστεψτε με μεγαλωνοντας ΑΥΤΑ θα θυμαστε!!

γνωρισαμε που λες lordjim εναν τυπο στο πουκετ, ελληνα ακριβως στην ηλικια σου, που πγαινε τα τελευταια χρονια μονο πουκετ. η διαδρομη που ηξερε ηταν bangla road-hotel και το αντιστροφο. φετος τον ξεσηκωσαμε λιγακι και ηρθε στα phi phi & sto j. bont island ας πουμε. η αληθεια ειναι πως δεν τον ειχε ενοχλησει αυτο καθολου, ο ανθρωπος πηγαινε μονο για σεξ και τιποτε αλλο.

συμφωνω μαζι σου, οταν πηγαινεις καπου καλο ειναι να βλεπεις και 5 πραγματακια, οχι στηλιαρι πηγα στηλιαρι γυρισα, που λενε και στο χωριο μου.
εμεις πγαμε πουκετ και μπανγκοκ, νομιζω πως δεν υπαρχει κατι που δεν ειδαμε καιειδικα στο πουκετ γιατι η μπανγκοκ ειναι αχανης και απερπατητη. ευχαριστηθηκαμε τον τοπο και τις γυναικες του ταυτοχρονα και πραγματικα δεν μας ελειψε απολυτως τιποτα.
η ταυλανδη σου δινει την ευκαιρια να κανεις πραγματα που στην ελλαδα ή ειναι πανακριβα ή δεν υπαρχουν, γιατι να μην το εκμεταλευτουμε αφου παμε που παμε μεχρι εκει?

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Αεροπλάνο με 123 επιβάτες συνετρίβη στο πουκέτ. Περισσότεροι από 100 οι νεκροί. Το αεροσκάφος ήταν τοπικής εταιρείας χαμηλού κόστους. Δεν γνωρίζουν ακόμη εάν υπήρχαν Έλληνες επιβάτες.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καλησπερα,
σας φερνω μια ασχημη ειδηση οτι αεροπορικο δυστυχημα σημειωθηκε σημερα στον αεροδιαδρομο του πουκετ (HKT), σε αεροπλανο της εταιριας fly12go υπηρχαν 123 επιβαινοντες και 5 μελη του πληρωματος, ο μεχρι τωρα υπολογισμος μιλαει για 60 νεκρους. παρακατω μπορειτε να διαβασετε αναλυτικα.

πριν 25 μερες ειχα ταξιδεψει και εγω με την συγκεκριμενη εταιρια, την ιδια πτηση και την ιδια διαδρομη.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ωχ.

Για να ψαχτούν λίγο τα παιδιά απο το φορουμ της ταιλάνδης

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Ας ελπίσουμε να μην ήταν και κανένας δικός μας...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
καλησπερα,
σας φερνω μια ασχημη ειδηση οτι αεροπορικο δυστυχημα σημειωθηκε σημερα στον αεροδιαδρομο του πουκετ (HKT), σε αεροπλανο της εταιριας fly12go υπηρχαν 123 επιβαινοντες και 5 μελη του πληρωματος, ο μεχρι τωρα υπολογισμος μιλαει για 60 νεκρους. παρακατω μπορειτε να διαβασετε αναλυτικα.

πριν 25 μερες ειχα ταξιδεψει και εγω με την συγκεκριμενη εταιρια, την ιδια πτηση και την ιδια διαδρομη.
Αδερφέ πήγαινε να παίξεις κανένα τζόκερ!!Σου αλλάζει τη ζωή... :) :) :) :) :) :)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Συμπέρασμα: Να μην πάει κανείς Πουκέτ.Μπανγκοκ και από κει Πατίγια  :dancing:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
συνετριβη αεροπλανο στο αεροδρομιο του πουκετ λογω πολυ κακων καιρικων συνθηκων.  :-
κριμα ρε γαμωτο, αυτα ειναι τα πολυ ασχημα..  :'(

εμενα με πηρε συγγενης μου απο γειτονικη χωρα, φοβουμενος μηπως ειμαι κατω και με πληροφορησε, ειναι εκτακτο δελτιο ειδησεων στην ταυλανδη και σε ασιατικες χωρες το γεγονος του δυστυχηματος. αστα μεγαλο κριμα για εκεινους τους ανθρωπους.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ωχ.

Για να ψαχτούν λίγο τα παιδιά απο το φορουμ της ταιλάνδης

αν ειναι να σου κατσει φιλε enforcer αεροπορικο τοτε κλαφτα χαραλαμπε..
τουλαχιστον ας αποφευγουμε τις πολυ χαμηλου κοστους εταιρειες, τιποτε αλλο. εγω ειχα πεταξει με bangkok air προς πουκετ και οι πτσεις ηταν αψογες και οι 2..
κριμα για τον κοσμο που χαθηκε..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
τουλαχιστον, ας αποφευγουμε στα ταξιδια μας χαμηλου κοστους εταιρειες.
και για οσους θελουν να πεταξουν σε γειτονικες χωρες (λαος, βιρμανια κτλ) ας κοιταξουν διαφορες ανακοινωσεις για τις τοπικες αεροπορικες εταιρειες. πχ η lao aviation εχει στο ενεργητικο της συντριβες αεροσκαφων το 1993 kai to 2000, το ιδιο και η Myamma Airlines της βιρμανιας.
πηγαινουμε που πηγαινουμε, να μην προκαλουμε και την τυχη μας..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Αδερφέ πήγαινε να παίξεις κανένα τζόκερ!!Σου αλλάζει τη ζωή... :) :) :) :) :) :)

ισως χρειαζεται καποια στιγμη αλλα μεχρι τωρα δεν εχω παραπονο εχω κερδισει το τζοκερ του να ειμαι υγιης, αυτο ειναι πανω απο ολα, αλλα πολυ κριμα για τους συνανθρωπους μας.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
γμσ τα. Εγω που ειμαι συνεχεια μεσα στα αεροπλανα αναγκαζομαι πολλες φορες και ταξιδευω με αυτες τις κολοεταιρειες αμα δεν μου βγαινουν οι πτησεις, δεν το κανω για τα χρηματα.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
τουλαχιστον, ας αποφευγουμε στα ταξιδια μας χαμηλου κοστους εταιρειες.
και για οσους θελουν να πεταξουν σε γειτονικες χωρες (λαος, βιρμανια κτλ) ας κοιταξουν διαφορες ανακοινωσεις για τις τοπικες αεροπορικες εταιρειες. πχ η lao aviation εχει στο ενεργητικο της συντριβες αεροσκαφων το 1993 kai to 2000, το ιδιο και η Myamma Airlines της βιρμανιας.
πηγαινουμε που πηγαινουμε, να μην προκαλουμε και την τυχη μας..

αυτο δυστυχως ποτε δεν το ξερεις, και αν το υπολογισεις η συγκεκριμενη εταιρια fly12go εχει τις ιδιες τιμες σχεδον με airasia, bangkok air και nokair. μονο η thai airways διαφοροποιειται στην τιμη, η οποια βεβαια κανει τις εσωτερικες πτησεις με μεγαλα boeing και airbus αεροπλανο σε αντιθεση με τις αλλες εταιρειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom