Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (10 μέλη και 52 επισκέπτες)

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν θελει πολυ σκεψη, δεν πας στην ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ. στον παραδεισο πας.
αλλα. μην ξεχνας, αυτο το ταξιδι ειναι "χωρις επιστροφη".

Κωστή ωραία να τα λές αλλά το πρόβλημα είναι τα λεφτα για τα πάνω-κάτω και τίποτε άλλο.

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πολυ γενικο και επιφανειακο το συμπερασμα που βγαζεις, δεν ξερεις τη προσωπικη ιστορια του καθενος εδω μεσα, το παρελθον του και τους λογους που παει εκει κατω.
στο κατω κατω σ' ενα site με τ' ονομα bourdela.com δε θα γραψεις για τα phi phi islands ουτε για το golden buddha αλλα για πραγματα που αφορουν το σεξ.

Σεξ; Ποιό Σεξ, εδωμέσα εγω είμαι για φιλοσοφικόυς και μόνο λόγους...

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εάν βάλεις τα φράγκα παω και κάθε μέρα... Μήν σου πώ οτι θα αρχίσω και τα κεράσματα αν βάλεις και κανα euro παραπάνω!!!

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Σεξ; Ποιό Σεξ, εδωμέσα εγω είμαι για φιλοσοφικόυς και μόνο λόγους...
αγαπητέ έχω να συμπληρώσω ότι:
όλη εδώ έχουμε την ίδια λοξά...άλλη πολύ , άλλη λίγο.
σίγουρα κατά βάθος [size=10pt]καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά[/size].
διαφωνούμε σε πολλά αλλά μας ενώνει ένα!
γράφουμε εδώ για να μας διαβάσουν και άλλη που έχουν την τρέλα να είναι εκεί και όχι εδώ!

αν γράψουμε αλλού για τις ανησυχίες μας θα μας απαντήσουν άλλη που δεν είναι άρρωστη με την thai...(από αυτούς τους άλλους όμως δεν νομίζω ότι μας αφορά η γνώμη τους...[glow=red,2,300]σε αυτό θέλω να δώσω πολλές έννοιες[/glow]),
θέλοντας και μη λοιπόν πρέπει να διαφωνήσουμε και να συμφωνήσουμε για να πληροφορήσουμε!
ο καθένας με τον τρόπο του (να σκέφτεσαι ότι η περισσότερη δεν λένε πολλά για να μην καταστραφεί ότι έχει απομείνει[glow=red,2,300]σε αυτό θέλω να δώσω πολλές έννοιες[/glow]) ;)
δυστυχώς δεν υπάρχει παρόμοιος χορός για να μας φιλοξενήσει οπότε είμαστε στο bourdela.com
αυτό δεν είναι απαξιωτικό γιατί έχει γίνει πολύ εποικοδομητικό εν κατακλείδι
εξάλλου σπάει και η μονοτονία και ακούγονται άποψης όπου δεν περιέχουν sex αλλα και ανησυχίες ανθρώπων που έχουν το μικρό τους όνειρο
τελειώνω λοιπόν στο ότι ζητώ και τα πικρά και τα πικρόχολα σχόλια από ομοίους μου ώστε να μαθαίνω άλλες στάσης ζωής που μπορεί να μου φανούν κάποτε χρήσιμες
προκαλώ και όσους διαφωνούν να μου απαντούν και ας με πικράνουν ώστε να ωφεληθούμε όλη μας

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
δεν μπορώ να πω όμως ότι εσύ κάνεις για εδώ ,η εσύ δεν κάνεις....εσύ γραφής μόνο πρόστυχα,η εσύ γραφής μόνο φιλοσοφίες....εσύ παρασύρει,η εσύ συγκρατείς ....σκοπός μου λοιπόν είναι να μαζέψω σαν σφουγγάρι την άποψη του καθενός ,να την φιλτράρω και να προχωρήσω στον δρόμο που έχω χάραξη :)
[size=10pt]προσπαθώ να μάθω την χωρα για να με αγκαλιάσει και αυτή με την σειρά τις...και αγκαλιάζει οποιον την αγαπά και δεν την πονά[/size]  ;)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
όλη μας έχουμε μεγάλη ευθύνη για τα λεγόμενα μας...γιατί τα διαβάζουν [size=10pt]άμυαλοι[/size] που μπορεί να κάνουν κακό στους ίδιους,στους άλλους....και στην χώρα που τους φιλοξενεί  :knuppel:  :*

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αγαπητέ έχω να συμπληρώσω ότι:
όλη εδώ έχουμε την ίδια λοξά...άλλη πολύ , άλλη λίγο.
σίγουρα κατά βάθος [size=10pt]καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά[/size].
διαφωνούμε σε πολλά αλλά μας ενώνει ένα!
γράφουμε εδώ για να μας διαβάσουν και άλλη που έχουν την τρέλα να είναι εκεί και όχι εδώ!

αν γράψουμε αλλού για τις ανησυχίες μας θα μας απαντήσουν άλλη που δεν είναι άρρωστη με την thai...(από αυτούς τους άλλους όμως δεν νομίζω ότι μας αφορά η γνώμη τους...[glow=red,2,300]σε αυτό θέλω να δώσω πολλές έννοιες[/glow]),
θέλοντας και μη λοιπόν πρέπει να διαφωνήσουμε και να συμφωνήσουμε για να πληροφορήσουμε!
ο καθένας με τον τρόπο του (να σκέφτεσαι ότι η περισσότερη δεν λένε πολλά για να μην καταστραφεί ότι έχει απομείνει[glow=red,2,300]σε αυτό θέλω να δώσω πολλές έννοιες[/glow]) ;)
δυστυχώς δεν υπάρχει παρόμοιος χορός για να μας φιλοξενήσει οπότε είμαστε στο bourdela.com
αυτό δεν είναι απαξιωτικό γιατί έχει γίνει πολύ εποικοδομητικό εν κατακλείδι
εξάλλου σπάει και η μονοτονία και ακούγονται άποψης όπου δεν περιέχουν sex αλλα και ανησυχίες ανθρώπων που έχουν το μικρό τους όνειρο
τελειώνω λοιπόν στο ότι ζητώ και τα πικρά και τα πικρόχολα σχόλια από ομοίους μου ώστε να μαθαίνω άλλες στάσης ζωής που μπορεί να μου φανούν κάποτε χρήσιμες
προκαλώ και όσους διαφωνούν να μου απαντούν και ας με πικράνουν ώστε να ωφεληθούμε όλη μας

Τώρα κατάλαβες την φιλοσοφία που σου έλεγα;

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Παιδιά την κοπέλα την ξέρετε??? Από την Ταυλάνδη πήγε Ισπανία για να δει την Ελλάδα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• kerkida32.jpg
    kerkida32.jpg
    86,1 KB · Εμφανίσεις: 24

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μου απαντά φίλος σε προσωπικό μήνυμα......έχουμε πει ότι ένας φίλος δεν γραφή αλλά μόνο παρακολουθεί (skype) οπότε τα μεταφέρω εγώ !φυσικά αυτό μέχρι να κάνει εγγραφή και τα τα λέει μόνος του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"να ξέρεις ότι κανένας που θα είχε 10 γυναίκες διαφορετικές εδώ στην elllada δεν θα πήγαινε στην ταυλάνδη να πηδήξεις"

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μου απαντά φίλος σε προσωπικό μήνυμα......έχουμε πει ότι ένας φίλος δεν γραφή αλλά μόνο παρακολουθεί (skype) οπότε τα μεταφέρω εγώ !φυσικά αυτό μέχρι να κάνει εγγραφή και τα τα λέει μόνος του   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"να ξέρεις ότι κανένας που θα είχε 10 γυναίκες διαφορετικές εδώ στην elllada δεν θα πήγαινε στην ταυλάνδη να πηδήξεις"

Απο την μία συμφωνώ και εγώ απο την άλλη γνώρισα άτομα που και γυναίκα έχουν και γκόμενα έχουν και παρ' όλα αυτά πάνε και στο μπουρδελάκι τους... Οπότε περι ορέξεως κολοκυθόπιτα !!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οσο για την γυναικα κανονικα επρεπε να δινεις 1000 και οχι παραπανω 
αυτα τα εχω ξαναδιαβασει και ειναι παπαριες. συγνωμη κιολας. οσοι δεν εχουν παει ,και πανε, θα νομιζουν πως οι κοπελες εχουν κρεμασμενο τιμοκαταλογο πανω τους με τιμες, "ουζο" 5 ευρο. "ουζο με μεζε" 7 ευρο..
οχι , αυτα ειναι μαλακιες, ειναι πολυ σχετικο πραγμα οι τιμες, και μην πατε με καλουπια του τυπου 1000 μπατ κτλ.
οπως κατσει , οτι κατσει και οσο νομιζουμε, και οπως φερθει και η κοπελα, και κανεις δεν χανει, ΣΙΓΟΥΡΑ.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ολοι ξερουμε οτι οι αντρες εχουν δυο κεφαλια ενα για να γαμανε και ενα για να σκεφτονται. το ποιο εχει προτεραιοτητα ειναι επιλογη του καθενος.
συμφωνω σε αυτο κι εγω. δυο κεφαλια, μονο που για να σκεφτει το πανω, πρεπει να "φαει" το κατω. και στην ελλαδα η φαση θελει νηστικο το κατω και χαζο το πανω, και δεν θα την ψαξω αλλο στην ελλαδα, αρκετα ειδα και φρικαρα, οι ψωνισμενες γυναικες μας, μας θελουν ευνουχισμενους. μας θελουν λεφταδες και με καμπριο, και ολα αυτα για να κατακτησουμε την κυταριτιδα τους, εγω δεν θα παρω αλλο , τα βαρεθηκα τα ελληνικα δρωμενα, πανω στην ωρα ηρθε η ταυλανδη, και αφου ειναι ολες κοντες και αδυνατες εκει θα πηγαινω ως που να βαρεθω.και αυτη τη φορα δηλωνω εχωντας σωας τα φρενας οτι δεν παω για sex trip,  παω για φυσικες ομορφιες και μπολικο gfe, βεβαια θα περισεψει και χρονος για poui mai joy και dia. και αν κατσει και η φαση για καμποτζη, μια χαρα θα ειναι και οι βιετναμεζες.
Παντως λορδε, εσυ δε βαζεις φυτιλιες, ναρκες βαζεις, και δειχνεις να τις ξερεις καλα, ξερεις γιατι? γιατι ειναι κι αυτες γυναικες, θυληκα  :2funny: :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
μου απαντά φίλος σε προσωπικό μήνυμα......έχουμε πει ότι ένας φίλος δεν γραφή αλλά μόνο παρακολουθεί (skype) οπότε τα μεταφέρω εγώ !φυσικά αυτό μέχρι να κάνει εγγραφή και τα τα λέει μόνος του   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το θέμα έχει αναλυθεί πολλές φορές, να του πεις να ανατρέξει σε προηγούμενα posts.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Παιδιά την κοπέλα την ξέρετε??? Από την Ταυλάνδη πήγε Ισπανία για να δει την Ελλάδα.
με το συμπαθειο, αλλα αυτη δεν ειναι απο την ταυλανδη. σιγουρα, τεσπα.
ο σεπτεμβρης μαλλον ειναι κιτρινος μηνας, ερχονται πολλα γκρουπ απο ασια, ατσι οπως τους κοβω, ειναι κορεα κινα και λιγο ιαπωνια. φυσικα κανενα δεν ειναι απο την ταυλανδη, λοιπον ενιοτε στα γκρουπ βρισκονται και νεες κοπελες ,παρολο που η πλειονοτητα εχει ηλικιωμενους.
χθες πετυχα 4 γιαπωνεζες κουκλες κανονικες, να τις περιγραψω? οχι, δεν το κανω. προχθες ειδα ασιατισα και μολις της μιλησα μου απαντησε προσχαρα σε αμερικανικα αγγλικα, ζουσε στην καλιφορνια, το πρωτο ξενερωμα, το δευτερο ηταν οταν απο μακρια ερχοταν ο αντρας της οποτε την εκανα χαλαρα. πριν μια βδομαδα εντοπιζω γιαπωνεζα παλι να περιφερεται ασκοπα σπρωχνοντας μια βαλιτσα για πολυ ωρα, κοντη αδυνατη στραβα ποδαρακια γυρω στα 30, με μετρια φατσουλα, (την πηδαγα αβασανιστα).
της μιλαω, τη βοηθαω να παρει τηλεφωνο το πρακτορειο της που την ειχε στησει, ηξερε λιγα αγγλικα, γελουσε σα χαζη, ηρθε μια πρακτορισα και την μαζεψε, ηθελα να της δειξω την ελληνικη φιλοξενια, αλλα αντε να συνενοηθεις..
το αποκορυφωμα ηταν σημερα, ολολευκη ασιατισα μετριου υψους για τα δεδομενα της ασιας, το γνωστο απαιχτο κωλαρακι στη θεση του, σορτσακι μπεζ χωρις στριγκ, φανελακι εφαρμοστο, βυζι , το συνηθισμενο..
μαλλια μαυρα φυσικα , μυτουλα κτλ. περιφερθηκε στον διαδρομο μια δυο φορες μονη της, δεν μπορεσα να δρασω,ειχα κοσμο..οταν μπορεσα μετα απο λιγο ειχε χαθει. συναγωνηστες της ασιας εσπευσαν να μου πουν γι αυτη, αλλα ηρθαν δευτεροι..  μετα απο συντομη συσκεψη αποφασιστηκε οτι μαλλον θα ηταν απο σιγκαπουτη-μαλαισια. τελικα για να βρεις κατι οριτζιναλ πρεπει να πας εκει που παραγεται, γι αυτο οσοι εχουμε τρελλα με αυτες, διαβατηριακι-αεροπλανακι και δρομο.
καλα!!. τις ασιατισες τις εντοπιζω μεσα στο πληθος ακομα και αν δεν δω καν την φατσα τους, τις οσμιζομαι..

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
με το συμπαθειο, αλλα αυτη δεν ειναι απο την ταυλανδη. σιγουρα, τεσπα.
τις ασιατισες τις εντοπιζω μεσα στο πληθος ακομα και αν δεν δω καν την φατσα τους, τις οσμιζομαι..
Ό,τι πει ο ειδικός... :dancing: :dancing:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
συμφωνω σε αυτο κι εγω. δυο κεφαλια, μονο που για να σκεφτει το πανω, πρεπει να "φαει" το κατω. και στην ελλαδα η φαση θελει νηστικο το κατω και χαζο το πανω, και δεν θα την ψαξω αλλο στην ελλαδα, αρκετα ειδα και φρικαρα, οι ψωνισμενες γυναικες μας, μας θελουν ευνουχισμενους. μας θελουν λεφταδες και με καμπριο, και ολα αυτα για να κατακτησουμε την κυταριτιδα τους, εγω δεν θα παρω αλλο , τα βαρεθηκα τα ελληνικα δρωμενα, πανω στην ωρα ηρθε η ταυλανδη, και αφου ειναι ολες κοντες και αδυνατες εκει θα πηγαινω ως που να βαρεθω.

για αλλη μια φορα ολοσωστος..  :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ας δανειστω τις εσωτερικες αναζητησεις του μιμικου πριν το ταξιδι του τον αυγουστο, "και μετα, τι?" εννοουσε, μετα μολις γυρισουμε τι γινεται?
ας αναλογιστω και γω, τι γινεται μετα? κανονιζουμε το επομενο ταξιδι? μα το κανονισαμε πριν το τωρινο, εκει φτασαμε. εγω απο το 2008 δεν θα λεω σε κανεναν οτι παω ταυλανδη γιατι θα με εχουνε για τρελλο, "θα πηγαινω" αμστερνταμ πραγα λονδινο, και καλα..  ενω τσουπ στην thai airways και δρομο, για την ωρα εχω αφησει την εντυπωση οτι ειμαι σφοδρα ερωτευμενος με ταυλανδεζα γι αυτο πηγαινοερχομαι, αντε να εξηγησεις τωρα τον εθισμο γι αυτη τη χωρα, οποιος δεν παρακολουθει το θρεντ δεν προκειται να καταλαβει ποτε.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και ποιος ειναι ο οδηγος επιβιωσης για τους "εθισμενους" της ταυλανδης?
μπαινουμε στο αεροπλανο, παμε στον αλλο πλανητη, γυρναμε με πολλες καλες αναμνησεις, και δεν ειναι μονο καλες απο το σεξ, και μονο απο αυτο να τανε ομως παλι αξιζει.
γυρναμε λοιπον με το τεραστιο χαμογελο και για κανα 20ημερο ειναι σαν να μην γυρισαμε πισω, ειναι τοσο νωπες οι μνημες και τοση η αναγκη να λες οτι ειδες που αυτο το 20ημερο δεν καταλαβαινεις πως περναει, στο αεροπλανο της επιστροφης εχεις αοριστα την ημερομηνια του επομενου ταξιδιου, πρεπει να υπαρχει μια ημερομηνια στο μυαλο, και λες, ειναι χαζο ειναι νωρις ακομα, μετα το 20ημερο ομως πρεπει να κλεισεις εισητιριο παλι για να εχεις κατι να περιμενεις, να μετρας αντιστροφα.
και κλεινεις παλι θεση. και απο κει και περα θες μονο να μιλας για ταυλανδη, δεν σηκωνεις το κεφαλι να δεις τιποτα, θολουρα παντου, δεν υπαρχει αδυνατος κωλος πουθενα, δεν υπαρχει χαμογελο, ειναι ολες ψηλες, ακομα και το ρυζι εδω ειναι διαφορετικο,
και μετα το εικοσαημερο περναει ο μηνας, καθε βδομαδα τσεκαρισμα το διαβατηριο αν ειναι στη θεση του, η δευτερη πιστωτικη καβατζα επισης. οι βαλιτσες παρουσες, και οι φωτογραφιες απο ταυλανδη και ταυλανδεζες παντου. κυριως απο ταυλανδεζες.
και εμαιλ να ερχονται απο ταυλανδη και sms να σε ξυπνανε διαφορες περιεργες ωρες, αλλα δεν δυσανασχετεις, παρολο που σε ξυπνησε, καποια σε σκεφτηκε απο την ταυλανδη, για οποιονδηποτε λογο, δεν εχει σημασια.
και συνεχες τσεκαρισμα αεροπορικων εταιριων. και βεβαια το θρεντ. οι συναγωνηστες με τις συναντησεις, οι παλιοι που νομιζεις οτι "το ελεγχουν " το θεμα αλλα δεν...
αυτοι που πανε πρωτη φορα και ρωτανε συνεχεια οπωε ρωταγα εγω πριν παω. αυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom