τα κοριτσια μας περιμενουν, η δεξια ειναι η πιο κοντη περιμενει εμενα
Και πάων που θα σου έλεγα κράτα την δεξιά για εμένα!!!
τα κοριτσια μας περιμενουν, η δεξια ειναι η πιο κοντη περιμενει εμενα
δεν θελει πολυ σκεψη, δεν πας στην ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ. στον παραδεισο πας.
αλλα. μην ξεχνας, αυτο το ταξιδι ειναι "χωρις επιστροφη".
πολυ γενικο και επιφανειακο το συμπερασμα που βγαζεις, δεν ξερεις τη προσωπικη ιστορια του καθενος εδω μεσα, το παρελθον του και τους λογους που παει εκει κατω.
στο κατω κατω σ' ενα site με τ' ονομα bourdela.com δε θα γραψεις για τα phi phi islands ουτε για το golden buddha αλλα για πραγματα που αφορουν το σεξ.
αγαπητέ έχω να συμπληρώσω ότι:Σεξ; Ποιό Σεξ, εδωμέσα εγω είμαι για φιλοσοφικόυς και μόνο λόγους...
αγαπητέ έχω να συμπληρώσω ότι:
όλη εδώ έχουμε την ίδια λοξά...άλλη πολύ , άλλη λίγο.
σίγουρα κατά βάθος [size=10pt]καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά[/size].
διαφωνούμε σε πολλά αλλά μας ενώνει ένα!
γράφουμε εδώ για να μας διαβάσουν και άλλη που έχουν την τρέλα να είναι εκεί και όχι εδώ!
αν γράψουμε αλλού για τις ανησυχίες μας θα μας απαντήσουν άλλη που δεν είναι άρρωστη με την thai...(από αυτούς τους άλλους όμως δεν νομίζω ότι μας αφορά η γνώμη τους...[glow=red,2,300]σε αυτό θέλω να δώσω πολλές έννοιες[/glow]),
θέλοντας και μη λοιπόν πρέπει να διαφωνήσουμε και να συμφωνήσουμε για να πληροφορήσουμε!
ο καθένας με τον τρόπο του (να σκέφτεσαι ότι η περισσότερη δεν λένε πολλά για να μην καταστραφεί ότι έχει απομείνει[glow=red,2,300]σε αυτό θέλω να δώσω πολλές έννοιες[/glow]) ;)
δυστυχώς δεν υπάρχει παρόμοιος χορός για να μας φιλοξενήσει οπότε είμαστε στο bourdela.com
αυτό δεν είναι απαξιωτικό γιατί έχει γίνει πολύ εποικοδομητικό εν κατακλείδι
εξάλλου σπάει και η μονοτονία και ακούγονται άποψης όπου δεν περιέχουν sex αλλα και ανησυχίες ανθρώπων που έχουν το μικρό τους όνειρο
τελειώνω λοιπόν στο ότι ζητώ και τα πικρά και τα πικρόχολα σχόλια από ομοίους μου ώστε να μαθαίνω άλλες στάσης ζωής που μπορεί να μου φανούν κάποτε χρήσιμες
προκαλώ και όσους διαφωνούν να μου απαντούν και ας με πικράνουν ώστε να ωφεληθούμε όλη μας
Παιδιά την κοπέλα την ξέρετε??? Από την Ταυλάνδη πήγε Ισπανία για να δει την Ελλάδα.
μου απαντά φίλος σε προσωπικό μήνυμα......έχουμε πει ότι ένας φίλος δεν γραφή αλλά μόνο παρακολουθεί (skype) οπότε τα μεταφέρω εγώ !φυσικά αυτό μέχρι να κάνει εγγραφή και τα τα λέει μόνος του
"να ξέρεις ότι κανένας που θα είχε 10 γυναίκες διαφορετικές εδώ στην elllada δεν θα πήγαινε στην ταυλάνδη να πηδήξεις"
αυτα τα εχω ξαναδιαβασει και ειναι παπαριες. συγνωμη κιολας. οσοι δεν εχουν παει ,και πανε, θα νομιζουν πως οι κοπελες εχουν κρεμασμενο τιμοκαταλογο πανω τους με τιμες, "ουζο" 5 ευρο. "ουζο με μεζε" 7 ευρο..οσο για την γυναικα κανονικα επρεπε να δινεις 1000 και οχι παραπανω
συμφωνω σε αυτο κι εγω. δυο κεφαλια, μονο που για να σκεφτει το πανω, πρεπει να "φαει" το κατω. και στην ελλαδα η φαση θελει νηστικο το κατω και χαζο το πανω, και δεν θα την ψαξω αλλο στην ελλαδα, αρκετα ειδα και φρικαρα, οι ψωνισμενες γυναικες μας, μας θελουν ευνουχισμενους. μας θελουν λεφταδες και με καμπριο, και ολα αυτα για να κατακτησουμε την κυταριτιδα τους, εγω δεν θα παρω αλλο , τα βαρεθηκα τα ελληνικα δρωμενα, πανω στην ωρα ηρθε η ταυλανδη, και αφου ειναι ολες κοντες και αδυνατες εκει θα πηγαινω ως που να βαρεθω.και αυτη τη φορα δηλωνω εχωντας σωας τα φρενας οτι δεν παω για sex trip, παω για φυσικες ομορφιες και μπολικο gfe, βεβαια θα περισεψει και χρονος για poui mai joy και dia. και αν κατσει και η φαση για καμποτζη, μια χαρα θα ειναι και οι βιετναμεζες.ολοι ξερουμε οτι οι αντρες εχουν δυο κεφαλια ενα για να γαμανε και ενα για να σκεφτονται. το ποιο εχει προτεραιοτητα ειναι επιλογη του καθενος.
μου απαντά φίλος σε προσωπικό μήνυμα......έχουμε πει ότι ένας φίλος δεν γραφή αλλά μόνο παρακολουθεί (skype) οπότε τα μεταφέρω εγώ !φυσικά αυτό μέχρι να κάνει εγγραφή και τα τα λέει μόνος του
"να ξέρεις ότι κανένας που θα είχε 10 γυναίκες διαφορετικές εδώ στην elllada δεν θα πήγαινε στην ταυλάνδη να πηδήξεις"
με το συμπαθειο, αλλα αυτη δεν ειναι απο την ταυλανδη. σιγουρα, τεσπα.Παιδιά την κοπέλα την ξέρετε??? Από την Ταυλάνδη πήγε Ισπανία για να δει την Ελλάδα.
Ό,τι πει ο ειδικός...με το συμπαθειο, αλλα αυτη δεν ειναι απο την ταυλανδη. σιγουρα, τεσπα.
τις ασιατισες τις εντοπιζω μεσα στο πληθος ακομα και αν δεν δω καν την φατσα τους, τις οσμιζομαι..
συμφωνω σε αυτο κι εγω. δυο κεφαλια, μονο που για να σκεφτει το πανω, πρεπει να "φαει" το κατω. και στην ελλαδα η φαση θελει νηστικο το κατω και χαζο το πανω, και δεν θα την ψαξω αλλο στην ελλαδα, αρκετα ειδα και φρικαρα, οι ψωνισμενες γυναικες μας, μας θελουν ευνουχισμενους. μας θελουν λεφταδες και με καμπριο, και ολα αυτα για να κατακτησουμε την κυταριτιδα τους, εγω δεν θα παρω αλλο , τα βαρεθηκα τα ελληνικα δρωμενα, πανω στην ωρα ηρθε η ταυλανδη, και αφου ειναι ολες κοντες και αδυνατες εκει θα πηγαινω ως που να βαρεθω.