ntinos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
520 egypt ...σε 10 μερες θα ειμαι παταγια οποιος θα ειναι εκει ας στειλει μυνημα
Ποτε εκλεισες τα εισητιρια ? σημερα checkare για egypt και εβαζα ημερμηνιες 7+ μερες και μου έβγαζε 609 τα ειχες κλεισει πριν καιρό? μηνα ας πούμε?
με 628 εγω με royal την κυριακη !!!
btw ποσο θα μείνεις κάτω?
Εγώ έμεινα στο Pattaya Bay Resort (Περίπου Soi 13 & 2nd road στο εμπορικό κέντρο Avenue ) πλήρωσα 999 baht τον Ιούλιο , πολύ ευχαριστημένος ! Ένας γνωστός μου έμεινε στο sunshine hotel & residences pattaya (2 πισίνες + πρωινό) soi 8 & Beach Road , επίσης πολύ ευχαριστημένος , απλώς αυτός δεν είναι fun της WS και τη βγάζει πιο πολύ στα bars , τιμή παίζει 29 ευρώ τώρα ...και 24 ευρώ low season ...!
Και εγω το 2010 στο pattaya bay resort είχα μείνει και ειχα μείνει υπερ ευχαριστημενος με όλα, απλα ήθελα μια αλλαγη στο ξενοδοχειο ειδαλλως΄πάλι εκει θα κατέληγα.!
Κυριακη πετάμε! φθανουμε airport τσιμπαμε bell travel service και βουρ για pattaya!
Οσοι ταξιδευουν ευχομαι καλο ταξιδι στα παιδια και να είστε προσεχτικοι για τους υπολοιπους να καείτε στον ακόμη καυτο ήλιο !!!^^ πλακιζω!!! :-*
lalalalalalala