@ visitor74
Έχεις απόλυτο δίκιο...Ηταν μαλακια που καθισα ολες τις μερες Ανχελες,αλλα το πρώτο ταξίδι ήταν καθαρά διερευνητικο και ειλικρινα δεν ηξερα τι θα συναντησω.Τωρα που είδα τι παίζει,για μένα η Ταυλανδη ΤΕΛΟΣ...
Θα χρησιμοποιω μόνο τη Μπανγκοκ σαν ενδιάμεσο προορισμό για 3-4 μέρες μάξιμουμ για ψώνια και για να κανω τα αγαπημένα μου soapy και μετα βούρ για Φιλιππινες..
Θελω επίσης να ξεκαθαρίσω ότι δε το παίζω ξερόλας...Το ίδιο αλλωστε λεει και ο φιλος musician που έχει κάνει 2 ταξίδια και πόσο μάλλον εγω με ένα...Απλα πιστεύω πως τις χώρες τις γνωρίζεις συναναστρεφομενος με τους ανθρώπους...Ακομα και με τις κοπέλες που δουλεύουν σα πουτανες...Λόγω αυτής της επικοινωνίας που είχα,νομίζω ότι μπόρεσα να καταλάβω κάποια πράγματα που για τα ανάλογα στη Ταυλανδη χρειάστηκαν τουλάχιστον 3-4 ταξίδια..
Καλοπροαίρετα λοιπόν,προσπαθώ να σας μεταδωσω τις γνώσεις που αποκομισα και όπου είμαι λάθος,δέχομαι αναμφισβήτητα τη κριτική και τις διορθώσεις αυτών που έχουν επισκεφθεί πολλές φορές τη χώρα.
Πάμε λοιπόν στο τέταρτο και τελευταίο μέρος...
ΜΕΡΟΣ 4ο
Α)ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ "ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ"
Όπως εξήγησα λεπτομερώς στα προηγούμενα πόστ,υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλαντια και στο πήδημα και στο φαγητο και στη διαμονή.Η γενική διαπίστωση όμως είναι ότι ενω το κόστος πηδηματος ειναι σαφεστατα φθηνότερο κατα 50% περίπου,όλα τα αλλα είναι ελαφρώς ακριβότερα...Ακομα και η coca cola που λέει ο λόγος απο τα 7/11...
Επειδη όμως ο τομέας που επιβαρύνει σε μεγαλύτερο βαθμό το συνολικό μπατζετ στο σεξοτουρισμο,είναι το πήδημα,η διαπίστωση μου είναι πως για να κανεις τα ίδια πράγματα στο Ανχελες σε σχέση με Πατταγια,χρειάζεσαι περίπου 30% χαμηλότερο μπατζετ...
Να συμπληρώσω επίσης πως το κόστος των ποτών στα μπαρ είναι χαμηλότερο.Στα μεγάλα a go go περνεις μπύρα με 100 πεσος (75 μπατ) και το γυναικείο είναι απο 120 μέχρι 150 πεσος (115 μπατ).Στα μπαρ της Fields και ειδικά της perimeter road είναι ακόμα φτηνότερα.
Β)ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Εδω δυστυχώς έχουμε άλλο ένα αρνητικό του Ανχελες..Οι επιλογές είναι η εξής μια...SM MALL...Το μεγάλο εμπορικό το οποίο είναι 300 μέτρα περπάτημα απο τη Fields...Είναι σε μέγεθος μικροτερο απο Central Festival αλλα έχει αρκετές επιλογές και για φαγητο η καφε αλλα και για ψώνια.Τιμές στα ρούχα,ανάλογες με Ταυλανδη.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Όταν έφυγα απο Φιλιππινες,τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα...Και για να πω την αλήθεια,το "πρόσημο" της σύγκρισης δεν ήταν ξεκάθαρα θετικό...Σε αυτο εφταιξε που επεσα και στη χειροτερη περιοδο απο αποψεως καιρου...Τις 3 τελευταιες μερες εβρεχε ασταματητα επι 72 ωρες με αποτελεσμα να πλημμυρισει ολη η επαρχια Λουζον και βεβαια Η Μανιλα...Μόλις πήγα όμως Μπανγκοκ και στο rainbow 4 έσκασε ένα Τρελλο μωρακι,εκει που πήγα να χαμογελασω,ΠΑΓΩΣΑ...Το μωρο μου ζήτησε 5000 μπατ για λονγκ,συν 600 το μπαρφαιν...Και το "λονγκ" ήταν μέχρι τις 6-7 το πρωι όπως ισχύει στη Μπανγκοκ...
Συγγνώμη αγαπητή μου Ταυλανδη,αλλα με λιγότερο απο τα μισά λεφτα,ειχα για 15 ωρες (και οχι για 5) και γαμουσα στο Ανχελες 18χρονο Πιπινι που το μουνακι του μύριζε ακομα γάλα..Που το κορμακι του ήταν αψεγαδιαστο,με το ωραιοτερο κωλαρακι που εχω δει,χωρίς τατουάζ,χωρίς τομές απο γενες,με το βυζι πέτρα και δέρμα Σα μετάξι...
Που στο διάλειμμα ανάμεσα στα γαμησια μπορούσα να επικοινωνήσω..να κανω μια συζήτηση μαζι του σε άπταιστα Αγγλικά και όχι συνεννόηση "τουρλουμπουκι" του στυλ "me Tarzan-You Jane.."..."I boom boom you again"..."go shower".. "smoke" κλπ κλπ...
Που παρότι ήταν πασιφανές πως γαμιωταν μαζι μου για τα λεφτα,δεν το έδειχνε με τόσο σκληρό τροπο και το GFE ΉΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...
Δεν θα πω Ψέμματα πως και καλα το Φιλιππινεζακι ήταν επιπέδου κάποιων κορυφαίων αγκογκοκοριτσων που έχω πηδηξει στη Ταυλανδη...Αυτα όμως τα έχω πληρώσει ένα καράβι λεφτα και όχι μόνο 60 ευρω (2200 μπατ) που έδινα στο Φιλιππινεζακι για 15 ώρες...
Έν κατακλείδι...Για μένα που έχω το βιτσιο ,να θελω να πηδαω μωρά και απο το πάνω ράφι..που θεωρώ πως η ποιότητα στο Ινσομνια είναι πολυ μέτρια και που Κατ´ ανάγκη καταφεύγω στα a go go για να βρω τα Πιπινια που μου αρέσουν...Η Ταυλανδη είναι πια ασύμφορη και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πληρώνω τόσα λεφτα...Εχουν παρει ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ οι Ταυλανδεζες...
Κανω μια χαρα τη δουλειά μου και με τα Φιλιππινεζακια που σημειωτέον δεν "φαίνονται" μόνο Πιπινια,αλλα ΕΊΝΑΙ κιόλας (18-21 χρόνων σχεδόν ΌΛΑ)...
Και αν κρίνω απο τα λεγόμενα των φίλων όπως Suadam,musician και άλλων,δεν έχω δει ακόμα σχεδόν τίποτα..Έχει πολυ ψωμί στις Φιλιππινες και χρειάζεται πολυ προσεκτική διερεύνηση ως προορισμός...
Στο επόμενο λοιπόν ταξίδι,αν με αξιώσει ο θεός και μου επιτρέψουν τα οικονομικά μου,θα έχει ολίγον απο Μπανγκοκ,πολυ απο Φιλιππινες και ίσως ολίγον απο Καμποτζη για να δούμε και τι παίζει εκει...
ΑΥΤΑ...