ΜΕΡΟΣ 2ο
Διαφορες a go go Ταυλανδης και Φιλιππινων..
Στα a go go της Ταυλανδης ισχύουν τα εξής αντιφατικά..
Το όλο σύστημα είναι έτσι δομημένο που ουσιαστικά απαιτεί απο τις κοπέλες να "φέρνουν" στο μαγαζί ένα μίνιμουμ αριθμό μπαρφαιν το μήνα,ώστε να διατηρούν τη θέση τους στο μαγαζί..Ομως ειδικα τη low season που δεν υπαρχουν πολλες κοπελες,ενω απαιτουν το μινιμουμ των μπαρφαιν,απο την αλλη δεν επιτρεπουν στα αστερια του μαγαζιου να φυγουν πριν τις 1-2 το βραδυ (ωστε να φερουν και αρκετα lady drinks) γι αυτο και ορισμενα χρεωνουν υπερογκο μπαρφαιν πριν απο αυτη την ωρα.
Στις Φιλιππινες δεν ισχύει κάτι τέτοιο η έστω δεν υπάρχει τόση πίεση για να φέρουν μπαρφαιν οι κοπέλες..Τους ενδιαφερει περισσοτερο το μπουγιο που κανει ο αριθμος των γυναικων που δουλευουν και τα lady drinks που φερνουν παρα το απευθειας φορτωμα..Οταν δε φορτωθουν,αποφερουν στο μαγαζι πολυ μεγαλυτερο κερδος γιατι απο τα 3000 πεσος,εισπρατουν τα 1500...Οι κοπελες επισης φορτωθουν-δε φορτωθουν,εκτος απο το commission απο τα lady drinks,παιρνουν και μεροκαματο απο 150-300 πεσος.Αυτο σημαινει πως τα λεφτα που βγαζουν ειναι ενα αξιοπρεπεστατο μεροκαματο γι αυτο και δεν καιγονται να φορτωθουν...
Εδω να σημειωσω οτι υπάρχει μια άλλη σοβαροτατη παράμετρος...Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ των γυναικών που δουλεύουν...
Στα a go go του Ανχελες η "προσφορα" είναι δυσανάλογη με τη ζήτηση,σε υπερβολικο βαθμό σε σχέση με Πατταγια...Να δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε..Αυγουστος-low season..Ώρα 1 το βράδυ στο μεγαλύτερο a go go του Ανχελες,το Atlantis...
Είμασταν καμμιά 15αρια πελάτες και είχαμε μπροστά μας 200 (!!!) κοπέλες για να επιλέξουμε..Αυτο το έχετε δει ποτε στη Πατταγια?Να αναλογούν 15 κοπέλες ανά πελάτη?Και αυτο ίσχυε πάνω κάτω σε όλα τα a go go που πήγαμε..Πολυ πράμα..Οσο λοιπόν και να είναι πιο πεσμένη η ποιότητα στο Ανχελες,θεωρώ απίθανο να μη βρει κάποιος ένα "Τρελλο μωρό" (σε σχέση με τα γούστα του) για να φορτώσει...
ΌΜΩΣ..Επανέρχομαι σε αυτο που έγραψα πριν κλείσω το πρώτο μέρος...Το ότι γουσταρεις μια γκομενα δε σημαινει πως μπορεις να τη φορτωσεις...και αν δεχτει να τη φορτώσεις,δε σημαίνει πως θα τη πηδηξεις κιόλας..Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα που πρώτον αν ΔΕΝ σε γουστάρει μπορει να αρνηθεί να τη φορτώσεις και ορισμένες "πονηρές" που ναι μεν δέχονται το μπαρφαιν για να τις πάρεις,αλλα ΔΕΝ σου κάθονται να τις πηδηξεις...
Γι αυτο ΠΡΈΠΕΙ να εξηγήσαι απο την αρχη για να μην υπάρχει παρεξήγηση...Το περνεις το μωρο,το κερνας ένα ποτό και το ρωτάς στα ίσα.."θες κούκλα μου να έρθεις μαζι μου?Κι αν ναι,θέλεις να κανεις σεξ μαζι μου?"...Μη ντρέπεστε..Συνηθισμένες είναι σε αυτές τις ερωτήσεις...
Με λίγα λόγια,αν δεν είσαι τουλάχιστον μέτριος σε εξωτερική εμφάνιση,πρέπει να ρίξεις τα στάνταρ σου για να πηδηξεις γιατι τα ωραία μωρά μοιράζουν αφειδως χυλοπιτες...
Στο σημείο αυτο να συμπληρώσω πως η "ποιότητα" των σεξοτουριστων στο Ανχελες είναι πολυ χάλια σε σχέση με Πατταγια...20χρονα πιτσιρίκια μπρατσομενους,ΔΕΝ συναντάς..Η πλειοψηφία είναι 50-60 χρόνων Κορεάτες,Αυστραλοί και γιαπωνεζοι...Ευρωπαιοι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ...
Και βέβαια,εγω προσωπικά,χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου ότι είμαι παιδαρας και "μετράω",πρέπει να ήμουν στους κορυφαίους γκομενους που κυκλοφορούσαν στο Ανχελες...Δεν εξηγείται αλλιώς,που όταν φόρτωσα το 18χρονο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Πιπινι απο το Asia a go go,την ώρα που φευγαμε με το μωρο,όλες οι κοπέλες που ήταν στο μαγαζι εκείνη τη στιγμή,άρχισαν να χειροκροτούν μόλις μας είδαν και να την επευφημουν για τη "τύχη" της...Και βέβαια είχαν όλες σκυλιασει που δεν επέλεξα κάποια απο αυτές (όπως μου είπε την επόμενη μέρα που τη ξαναφορτωσα νωρίς νωρίς απο τις 7 το απόγευμα)...
Όμως πριν φορτωσω το συγκεκριμένο μωρο,είχα φάει μια μεγαλοπρεπεστατη χυλοπιτα στο crystal palace a go go,απο το κορυφαίο μωράκι που είδα στο Ανχελες σε όσα a go go κι αν πήγα...Το συγκεκριμένο,πρέπει να μάζευε τουλάχιστον 15-20 lady drinks κάθε βράδυ και σε συνδυασμό με το μεροκάματο,πρέπει να κονομαγε κοντά στα 1500 πεσος τη βραδια..Για ποιο λόγο λοιπόν να πηγαινει και να γαμιεται?????
Θα κλείσω το δεύτερο μέρος με το κεφάλαιο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...
Θα αναρωτιεστε κάποιοι τι στο πουτσο έκανα με το μωρο απο τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 10 το πρωι της άλλης μέρας...Δε θα σας πω "δρακους" ότι το ξεμουνιασα ,του έριξα 7-8 πουτσες απο μπρος απο πίσω και επι τα αυτα...3 φορές το πήρα μονο και στα διαλείμματα ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ..Γιατι πολυ απλα ΌΛΕΣ οι Φιλιπινεζες,μιλάνε ΑΠΤΑΙΣΤΑ σχεδόν Αγγλικά...Δεν πλήτεις όπως με τις Ταυλανδεζες που στη συντριπτική πλειοψηφία μιλάνε απο καθόλου μέχρι τα βασικά αγγλικά και δε μπορείς να συνεννοηθεις...
Κι απο GFE...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΆΦΟΡΑ με Ταυλανδη...Το μωρακι είχε γατζωθει επάνω μου Σα στρειδι και δε σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο να μου κάνει γλυκες και να με χαϊδεύει...Λες και ήταν γκομενα μου...
Μου θύμισε το πρωτο μωρο που είχα καψουρευτει πριν 5 χρόνια που πρωτοπήγα Ταυλανδη (περασμένα μεγαλεία και θυμωντας τα να κλαις)...Που όταν ξυπνήσαμε το πρωι,μετα απο ένα φοβερό πήδημα,άνοιξε τη ντουλάπα με τα ρούχα μου (με την άδεια μου φυσικά) και μου διάλεξε τα ρούχα που θέλει να φορεσω για να είμαι πιο όμορφος Γι αυτήν..Χωρια που σχεδόν είχαμε τσακωθει γιατι θεώρησε μεγάλη προσβολή που πήγα να δεσω τα κορδονια των παπουτσιων μου μόνος μου...
Αλήθεια ποσα μωρά έχετε φορτώσει απο το Ινσομνια που το πρωι να θέλουν να σας έχουν βασιλιά και να σας δένουν τα κορδονια η να σας φέρνουν τις παντοφλες στο μπάνιο?
Στο τρίτο και τελευταίο μέρος,θα αναφερθώ στα 2 πιο αρνητικά των Φιλιππινων,που είναι η ασφάλεια και το φαγητο...Επίσης στις τιμές των ξενοδοχείων,φαγητού και γενικά tips για τη διαμονή καθώς και τις μετακινήσεις,όπως και το τι μπορείς να κανεις κατα τη διάρκεια της ημέρας.
Συνεχίζεται...