Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Κάποια από τα φυλλάδια που σου δείχνουν είναι πολύ γνωστά μασατζίδικα συνήθως κατά Ratchadapisek μεριά Nataree, Emanuelle και είναι απλοί κράχτες που παίρνουν ποσοστά από το μασατζίδικο αν σε πάνε εκεί.Επειδή κατα 99% τους προσπερνάω χωρίς να προσεχω ίσως παίζει και κάτι άγνωστο κι εξωτικό, όπως λέει ο σύντροφος vonmakoulis. Αλλά όχι 5000Β βέβαια.
Γενικά το να πηγαίνεις με ταρίφα σε μασατζίδικο σημαίνει ότι πληρώνεις και το commission του ταρίφα. Γιαυτό ζητάς να σε αφήσει σε κάποιο κοντινό ξενοδοχείο ή κατάστημα και πας από κει με τα πόδια.
Αν συναναστραφείς με Ταιλανδούς στο ταξίδι θα σούλεγα να τους ζητήσεις να σε πάνε σε κάποιο καλό G(gentlemen)club όπως το the Pent, the Resort, Sherbet, Pegasus. Θα δείς τον αφρό από τα Ταιλανδεζάκια, αλλά θα χρειαστείς τα 5000β (και βλέπουμε).

το παιχνιδι με τους κραχτες παιζει παντου στην bkk. εγω ειχα παρει ταριφα να με παει στο bossy αλλα μολις μπηκα στο στενο ειδα δυο γκομενακια να περπατανε κατα κει και του λεω ασε με να κατεβω εδω πιο κατω δεν πειραζει θα περπατησω και μου λεει αυτος οχι καλυτερα να σε παω μπροστα στην εισοδο γιατι παιρνω ποσοστο οταν φερνω φαρανγκ στο μαγαζι ;)
κουφαλες ταυλανδοι...ολα για το χρημα :2funny:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
βαλτε ρε καμια φωτο απο κανα σχιστοματικο θεμα

miltosman

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μαλακια μου νομιζα οτι ηταν μπαρακι :uglystupid: :uglystupid: στην παταγια
Μας εχουν παρει το μυαλο οι μαγγισες
Ευχαριστω και παλι

babapoulos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Ευχαριστω συντροφοι για την βοηθεια...εννοειται οτι δεν πρεπει και δεν θα χαλασω την πιατσα..αλλωστε το παζαρι ειναι στο αιμα μας....και μετα θα πιουμε το δικο τους....αλλωστε πρεπει να βγαλουμε τα σπασμενα της υποτιμησης!!

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Δηλαδή εμείς που μείναμε πίσω όλο το καλοκαίρι να φυλάμε τις Θερμοπύλες για να βρείτε την Ελλαδίτσα γυρίζοντας μαλάκες είμαστε;  :grin: :grin: :helpplea:  :humpleg:

Για τα Gclub. Το θέμα είναι να πας με Ταιλανδό, γιατί:
1. Μπορεί να είναι ήδη μέλος κάπου, οπότε εσύ παίζεις της προσκολλήσεως.
2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να έρθει γκόμενα μαζί σου αν είσαι ο φαλανγκ της μιας βραδιάς. Αντίθετα οι ταιλανδοί ίσως να μπορούν να στήσουν το (πολύ ακριβό) κονέ.

Έχω παίξει στην πρώτη περίπτωση, αλλά δεν έχω ευδοκιμήσει στην δεύτερη.  :S

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Επιστροφη στη μιζερη πραγματικοτητα...
Προσπαθουσα σε ολο το ταξιδι να βαλω τις σκεψεις μου σε μια σειρα,αλλα ματαια..
Εκει που ειχα καταληξει σε μια ροη,ολο και κατι καινουριο μου ερχοταν στο μυαλο που ηθελα να σας γραψω...Γι αυτο ξεκιναω την αφηγηση,παραθετοντας σκορπιες σκεψεις...
Και μεσα σε αυτες και ενα review του ταξιδιου στο Ανχελες και παραλληλα ενα vs με τη Πατταγια και γενικα τη Ταυλανδη..
Ας ξεκινησουμε λοιπον...
Πρωτα πρωτα,να αναφερθω στη Qatar που ηταν η πρωτη φορα που χρησιμοποιησα...Ολα καλα,με μοναδικα μελανα σημεια,
α)το πολυ μικρο αεροδρομιο που εξυπηρετει την "κορυφαια αεροπορικη" (για δευτερη συνεχομενη χρονια) και που δε συναδει με το "μεγεθος" της Qatar και
β)το πολυ μετριο φαγητο,που σε καμμια περιπτωση δε το συγκρινω με της Thai,της Etihad και ουτε καν με της Gulf!!...Μονο η Egypt ειχε χειροτερο..
Και μια που μιλαμε για αεροπορικες,στο ταξιδι απο Μπανγκοκ για Ανχελες (πηγα απευθειας Clark και οχι μεσω Μανιλας),χρησιμοποιησα την Tiger airways...Ειχε μακραν τα ωραιοτερα πιπινια αεροσυνοδους που εχω δει ποτε σε αεροπορικη,αλλα η θερμοκρασια στη καμπινα ηταν μαξιμουμ 15 βαθμοι..Μιλαμε ΓΙΑ ΚΡΥΟ...Με συνεπεια βεβαια να κρυολογησω...

Οταν γυρισα απο Ανχελες ηθελα αμεσα να γραψω καποια πραγματα,αλλα ευτυχως που δεν το εκανα...Κι αυτο γιατι η συγκριση θα ηταν ακυρη...Καθοτι αλλη η Ταυλανδη του 2011 και αλλη του 2012...καθε περυσι και καλυτερα...
Οποιος ειχε τη τυχη να επισκεφτει τη Ταυλανδη μεχρι το 2007 η 2008,βλεπει αυτα που συμβαινουν και τραβαει τα μαλλια του..Εγω ηθελα πολλες φορες να ριξω ενα χαστουκι στον εαυτο μου για να δω αν ονειρευομαι η οντως αυτα που εβλεπα ισχυαν στη πραγματικοτητα..
Η Ταυλανδη κυριοι ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ...Εχει αλλοτριωθει στο μεγιστο βαθμο απο το χρημα...
Η Ταυλανδη εχει παψει να ειναι (σε σχεση ειδικα με την Ελλαδα) η "φτωχη" χωρα,που πηγαιναμε με τα ωραια μας λεφτα και γαμουσαμε και δερναμε...Το βασικο ημερομισθιο του ανειδικευτου εργατη,απο τα 180-200 μπατ που ηταν πριν 5 χρονια,τωρα ειναι 300 μπατ με αποφαση της κυβερνησης...Σε αυτο εαν προσθεσουμε και την ισχυροποιηση του μπατ σε σχεση με τα ξενα νομισματα,το βιωτικο επιπεδο των ταυλανδων εχει διπλασιαστει μεσα σε 4-5 χρονια...
Αντιθετα το δικο μας εχει συρρικνωθει κατα 50%...
Η κατακορυφη αυξηση του βιοτικου επιπεδου,οδηγησε και στη μειωση της "ποιοτητας" οχι μονο σε επιπεδο ομορφιας αλλα και προσφερομενων υπηρεσιων...Γιατι με την επανεκκινηση της Ταυλανδικης οικονομιας,οι ταυλανδεζες μπορουν πολυ πιο ευκολα πια να βρουν μια αξιοπρεπη δουλεια με 9-10 χιλιαδες μπατ το μηνα και δε χρειαζεται να συρρεουν κατα εκατονταδες χιλιαδες στις πουτανοπιατσες...
Εκει πηγαινουν να εργαστουν οι πολυ χαμηλης πια ποιοτητας γκομενες και οσες καλες εχουν απομεινει ζητανε κατι εξωπραγματικα ποσα...
Επισης ολο και μεγαλωνει η κατηγορια των "ερασιτεχνων" που εχει τη πρωινη δουλεια και για χομπυ συχναζει το βραδυ στα "φρηλανσεραδικα" ΜΗΠΩΣ βρει κανενα "παιδαρα" φαλανγκ για να συνδιασει business and pleasure...Κι αυτο γιατι δεν περνει πια "μισθο πεινας" της ταξης των 4-5 χιλιαδων μπατ,ουτε ειναι πια τοσο δυσκολο να βρει δουλεια "κανονικη"..

Μετα απο 2 χρονια ξαναπηγα στο Πουκετ και ΕΦΡΗΞΑ...Τοσες μαζεμενες ΣΑΒΟΥΡΕΣ δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου...Το τελευταιο βραδυ,εκανα το λαθος να μεινω στη Hollywood μεχρι το τελος του προγραμματος που αναψαν τα φωτα...Επειδη εβρεχε,καθησα σε μια γωνια και περασαν απο μπροστα μου γυρω στις 200 και πλεον Ταυλανδεζες αφορτωτες...Και χωρις να εχουν συμμαχο τα σκοταδια και το μακιγιαζ,η αληθεια ηταν τρομακτικη...Σα ταινια ΤΡΟΜΟΥ...
Εγω προσωπικα ισοβιτης να ημουνα στις φυλακες και να με εβγαζαν για μια μερα με αδεια,θα προτιμουσα να τον παιξω,παρα να γαμησω μια απο αυτες...Πρωτα πρωτα,μιλαμε για μεσο ορο ηλικιας ανω των 30...Κοινως πουρογριες...
Μια μερα χτυπησε ενας φιλος ενα "μωρο" 22 χρονων στη Hollywood και του ειπε στα ισα,οτι "εγω θελω 3 χιλιαρικα" γιατι ειμαι πιτσιρικα και δεν εχω κανει και παιδι για να κρεμασουν τα βυζια μου και η κοιλια μου...
Στα μπαρακια υπηρχαν αρκετα γαμευσιμα αλλα οι τιμες που ζητουσαν εξωπραγματικες...1000 μπατ το barfine και 3-4 χιλιαρικα για long...Ευτυχως που μετα το συμβαν με τη φωτια στη Tiger,κλειναν τα μπαρ στις 2 και επεσε πεινα...τα ιδια μωρα τα φορτωνες με παζαρι ακομα και με 2 χιλιαρικα και χωρις βεβαια να πληρωσεις barfine...

Στο Insomnia στη Πατταγια (οπως και στα αλλα φρηλανσεραδικα) η ποιοτητα σαφεστατα ανωτερη σε σχεση με Πατονγκ...Καμμια σχεση ομως με αλλες χρονιες...Στα δε a go go ειχε πεσει περονοσπορος..Μουνι της προκοπης εβρισκες με το τσιγκελι...(Και οι τιμες απλησιαστες βεβαια)...

Τελος πρωτου μερους...Στο επομενο,θα αναφερθω και στις εντυπωσεις απο Ανχελες και θα κανω μια συγκριση με Ταυλανδη..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Καλο χειμωνα πιπι,
Και συνεχως εξωτικα ταξιδια μπροστα σου.

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Pipino, πολυ μαυρα μας τα περιγραφεις. Δεν ειχα παει Ταυλανδη πριν το 2011 αλλα εκατσα εκει ολο τον Μαιο φετος και δεν τα ειδα τα πραγματα τοσο απαισιοδοξα. Πουκετ δεν εχω παει, αλλα η Παταγια τουλαχιστον δεν νομιζω οτι εχει ελειψη απο μουνι -- καθε αλλο μαλιστα. Τα agogo παντα ηταν ακριβα, δεν αλλαξε αυτο.

Επισης, οι 30+ πουρογριες???? Τα καλυτερα γαμησια τα εκανα με "πουρογριες" μεταξυ 28 και 33 χρονων, χαχαχα. Πολυ καλυτερα απο τα κομοδινα 18-20 χρονων που ψωνισα μερικα βραδυα απο τα agogo και τα χρυσοπληρωσα κιολας. Η εμπειρια στο γαμησι ειναι πιο σημαντικη, αμα θελω διακοσμητικο γκομενακι θα το τραβηξω φωτογραφια και θα μου ερθει και φτηνοτερα...

Ανυπομονω να ακουσω για Ανχελες, ελπιζω να μην με πιασει καταθλιψη με αυτα που θα γραψεις  :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φίλε Kreatosoupa,οι απόψεις μου για τις Ταυλανδες,είναι καθαρά προσωπικές.Σαφεστατα και δεν έχουμε όλοι το ίδιο γούστο και θα έλεγα ότι ο "περίεργος" της υπόθεσης είμαι εγω και όχι η συντριπτική πλειοψηφία των σεξοτουριστων που πανε Ταυλανδη.
Εγω έχω κάποια περίεργα κολληματα με τις γυναίκες.
Αν επισης κυκλοφορήσει κάποιος στη Μπανγκοκ και δει τι υπάρχει εκει,είμαι σίγουρος πως θα συνειδητοποιήσει πως στις πουτανοπιατσες στη Πατταγια και στο Πουκετ,κυκλοφορεί η πλειοψηφία των πιο άσχημων Ταυλανδεζων.
Όσον αφορά την ηλικία,δεν έχω τόσο μεγάλο κόλλημα,απλα δε γουστάρω να πηδαω "μανουλες".Οσο και τουρμπο να είναι μια γκομενα στο κρεβάτι,όταν θα τη δώ γυμνή με το βυζι πεσμένο στο πάτωμα και με πατσες στη κοιλιά απο τη γέννα και 1 ώρα να με τσιμπουκωνει δεν υπάρχει περίπτωση να μου σηκωθεί...Το καλύτερο επίσης γαμησι το έχω κάνει με 33χρονη Ταυλανδη (που έμοιαζε με 23χρονη) και η οποία ΔΕΝ είχε κάνει παιδί..Καταπληκτικό κορμί..
Είναι γνωστό επίσης πως δε μου αρέσουν οι καταμαυρες και αυτές που έχουν 40 τατουάζ επάνω τους...Ούτε αυτές που έχουν γαμηθει με τουλάχιστον 2-3 χιλιάδες φαλανγκ και ο τρόπος που γαμιουνται είναι καβλωτικος μεν,αλλα πολυ "τυποποιημένος"...
Κάτι επίσης σημαντικό είναι ότι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο,λόγω low season η ποιότητα πέφτει κατακόρυφα σε σχέση με τη περίοδο Δεκεμβρίου-Μαΐου..

Τέλος,αυτα που θα γράψω για τις Ανχελες,έχω την εντύπωση ότι δε θα αρέσουν στη συντριπτική πλειοψηφία...Ένα μόνο στοιχείο αρκεί...Ο μέσος όρος ηλικίας των γυναικων είναι 20-21 χρόνων..Αμφιβάλλω εάν στα a go go  του Ανχελες υπάρχει έστω και ΜΙΑ κοπέλα άνω των 25 χρόνων..

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εννοειται πως ειναι προσωπικες οι αποψεις ολων, για να συζητησουμε και να ανταλλαξουμε αποψεις ειμαστε εδω πανω απ' ολα! Σε κανεναν σαφως δεν αρεσουν τα πεσμενα βυζια και τα πατσοκοιλια. Εκατσα μια βδομαδα Μπανγκοκ και οντως εκει οι γυναικες ειναι το κατι αλλο. Ακομη και στον δρομο να κυκλοφορησεις η σε ενα εμπορικο κεντρο, συνεχεια καβλωμενος εισαι με αυτα που βλεπεις. Και δεν μιλαμε για πουτανες, αλλα απλες γυναικες που πανε στις δουλειες τους με το Skytrain κλπ. Ο αισθησιασμος που αποπνεουν ειναι το κατι αλλο.

Οταν γραψεις για τις Ανχελες φιλε, πες μας και λεπτομερειες και για το Κλαρκ, μετακινησεις κλπ. αν ειναι δυνατον. Καλη συνεχεια!

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_2: Πιπινο δεν αφηνεις τα παραπονα λεω εγω!!!

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον εφτασε η ωρα να κανω και εγω την πρωτη μου ανταποκριση απο την Land of Smiles οπως μας λεει μπαινοντας το υπουργειο τουρισμου σε μια αφισα στο Suvarnabhumi.

O πρωτος μου προορισμος ηταν η Παταγια , δυστηχως εφτασα λιγο αργα και δεν προλαβαμε το bell travel που σε παει στο ξενοδοχειο σου αλλα μας αφησε στο Σταθμο λεοφωρειων και απο εκει με ten bhat bus στη Second Road  οπου κοντα ηταν το ξενοδοχειο μας.Ενα ντουζ απαραιτητο μετα απο τοσες ωρες ταξιδι ενα περασμα απο Familymart για ταιλανδεζικο νουμερο και βουρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ για μπαροτσαρκα. Ο συναγωνιστης και φιλος που εσερνα μαζι δεν ειχε ξαναερθει στην χωρα αυτη των χαμογελων και απο την πρωτη κι ολας στιγμη εδειχνε εντυπωσιασμενος και συνεχεια μου ελεγε ...αυτη την θελω ερχετε ελλαδα μαζι?? μεχρι να φτασουμε στη Μεκκα (walking street) ειχε ερωτευτει καμμια ντουζινα απο τα περαστικα κοριτσα.Μετα απο μια γυρα σε μερικα Go Go για οφθαλμολουτρα σκαμε Insomnia και ανεβαινουμε πριβε που εκεινη την ωρα ειχε μερικες παρουσιες και επειδη ημασταν ακομα κουρασμενοι απο το ταξιδι λεμε να μην στριμωχτουμε στο χαμο.Πιανουμε την κουβεντα με 2 κορασιδες τη μια την ειχε καπακωσει ο συναγωνιστης και η φιλη της η οποια ειχε πλησιασει προς το μερος μου :boobies: και ειχα ξεκινησει τον ελεγχο του συστηματος αναρτησεων...και εκει που ειμαι ετοιμος να κανω την κινηση ματ :tits2: μου λεει ''ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ'' πρωτη φορα μου ζητανε τοσα λεφτα απο Ινσομνια και απορρησα...εφυγες λεω με συνοπτικες διαδικασιες (ασε που γκομενα που σου κανει λογο για λεφτα πρωτα μαλλον ειναι παλτο μεγαλο) και αρχιζω και κοζαρω αλλη κορασιδα που παιζει εντονα , ενω ο φιλος μου εχει αρχισει αγκαλιες και φιλια και ονειρευετε εκεινον και το μπαζακι(και αυτο 2000 ζητησε αλλα πηρε ενα και πολυ της Ηταν) να τρεχουν γυμνη στη παραλια.Η ωρα περναει και το κοριτσακι που παιζει εχει ηδη προσγειωθει αναμεσα στα στοιβαρα μου μπρατσα (πιπινο δεν θελω γελοια) δεν μου κανει λογο για λεφτα και αναχωρουμε και οι 4 για το πεδιο της μαχης....Συνεχιζω

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
χερετω τον thai λαο...νεος στο φορουμ(το ηξερα βεβαια σαν φορουμ)παλιος στην ταυλανδη..2005 για 2 βδομαδες πουκετ-2007 για 2 βδομαδες πουκετ και 2012 πριν 7 μηνες (ιανουαριο) 12 μερες pattaya και 8 bangkok και ετοιμαζομαστε για φετος ιανουαριο 25 μερες bangkok-phuket=pattaya non stop party..μετα απο μακροχρονια σχεση που καταληγει στο τελος της επιστρεφω στην χωρα των θαυματων ακομη πιο τρελαμενος για να τα σπασουμε ολαααααα...pattaya-1 εντυπωση η παραταξη απο πουτανοσυροη και τραβελους στην απεραντη παραλια της,πραγμα που στο πουκετ δεν το ειδα το 2005 και 2007 σεπτεβριο και μαιο οπου δεν ειχε ψυχη στην παραλια...μεχρι το μπλεξιμο με μαφια γκομενες στην bangkok,υπνωτικα χαπια και hangover καταστασεις βγαλμενα απο ταινια..
βεβαια εγω δεν την επαθα αλλα οι πρωταρηδες φιλοι μου που τους αφησα μονους 1 νυχτα στην bangkok σε κλαμπ..η καταληξη ηταν για γελια και για κλαματα,εγω ακομη γελαω αλλα με τιμημα 350 ευρω απο τον εναν φιλο και 30 απο τον αλλον...θα τα πουμε στη συνεχεια....

Επισκέπτης
χερετω τον thai λαο...νεος στο φορουμ(το ηξερα βεβαια σαν φορουμ)παλιος στην ταυλανδη..2005 για 2 βδομαδες πουκετ-2007 για 2 βδομαδες πουκετ και 2012 πριν 7 μηνες (ιανουαριο) 12 μερες pattaya και 8 bangkok και ετοιμαζομαστε για φετος ιανουαριο 25 μερες bangkok-phuket=pattaya non stop party..μετα απο μακροχρονια σχεση που καταληγει στο τελος της επιστρεφω στην χωρα των θαυματων ακομη πιο τρελαμενος για να τα σπασουμε ολαααααα...pattaya-1 εντυπωση η παραταξη απο πουτανοσυροη και τραβελους στην απεραντη παραλια της,πραγμα που στο πουκετ δεν το ειδα το 2005 και 2007 σεπτεβριο και μαιο οπου δεν ειχε ψυχη στην παραλια...μεχρι το μπλεξιμο με μαφια γκομενες στην bangkok,υπνωτικα χαπια και hangover καταστασεις βγαλμενα απο ταινια..
βεβαια εγω δεν την επαθα αλλα οι πρωταρηδες φιλοι μου που τους αφησα μονους 1 νυχτα στην bangkok σε κλαμπ..η καταληξη ηταν για γελια και για κλαματα,εγω ακομη γελαω αλλα με τιμημα 350 ευρω απο τον εναν φιλο και 30 απο τον αλλον...θα τα πουμε στη συνεχεια....

Pataya τύπε μακάρι τα οικονομικά μου και όχι μόνο να με βηθήσουν να πάω ρο χειμώνα!
Το χρειάζομαι επειγόντως ο αντρισμός μου παραπέει.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
φιλε κυνηγε και γω χαλια οικονομικα ειμαι αλλα κανω οικονομιες απο τον ιανουαριο που γυρισα,δεν βγαινω καθολου και μεσα στο μηνα θα εχω και αλλη μειωση μισθου εαν καταφερω να παω αυτον τον ιανουαριο θα ειμαι σφιχτα εκει και με πολλες θυσιες...

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πρεπει να με εχει επηρεασει πολυ το τελευταιο ταξιδι μου....περπατω στην Αθηνα και ακουω ... Μασαζ....Happy ending .... μασαζ!!!! λετε να ειναι σοβαρο?? :helpplea:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπέρα.
Για μια ακόμα φορά είπα στον εαυτό μου πριν ξεκινήσω για διακοπές  ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που πάω
Ταϊλάνδη και για μια ακόμα φορά φυσικά κατέληξα πριν καν κατέβω από το αεροπλάνο της επιστροφής να κοιτάζω
το ημερολόγιο για την επιστροφή. Δεν ξέρω πια αν η μιζέρια, η λαμογιά και η κακομοιριά που πνίγει την χώρα
μας είναι αυτό που με κάνει να θέλω να γυρίζω πίσω ή αν είναι η ομορφιά των τοπίων,η χαλαρή διάθεση, η αξία
των χρημάτων μου (αν και αυτό αλλάζει δραματικά τα τελευταία χρόνια) και τα αμέτρητα κορίτσια για κάθε γούστο. 
Ισως  όλα αυτά μαζί ίσως και τίποτα από τα παραπάνω. Το σίγουρο είναι  ότι όπως και πολλοί άλλοι  έτσι και
γω έχω καταντήσει ένας  junkie της χώρας αυτής και δυσκολεύομαι ύστερα από δεκατρία ταξίδια να εξηγώ σε
όλους τους γύρω μου που όντας άσχετοι με ρωτάνε τι στο διάολο βρίσκω στο ίδιο μέρος, στην άλλη άκρη του
κόσμου και με έχει κολλήσει τόσο άσχημα.
Δεν θέλω να καθήσω να γράψω το πως πέρασα την κάθε μέρα μου στο Πουκέτ και στη Παττάγια γιατί δεν έχει τόση
αξία άλλωστε έχουν γραφτεί τόσα πολλά εδώ μέσα. Πέρασα όπως το ονειρεύτηκα, και έκανα όσα ήθελα. Και προπαντώς
θέλω να ξαναπάω το συντομότερο δυνατό.
Βλέπω τους τελευταίους μήνες ένα σωρό φίλους που μπαίνουν στο thread και αναρωτιόνται αν αξίζει να κάνουν 
ένα τέτοιο μακρυνό ταξίδι. Μάγκες αξίζει έστω και το κάνετε “once in a lifetime”. Η ανάμνηση του και μόνο
θα σας συντροφεύσει για το υπόλοιπο της ζωής σας. Όμως όπως το κάθε τι άγνωστο θέλει και την ανάλογη προσοχή.
Κάθε βήμα ο κίνδυνος παραμονεύει, από τις επικύνδυνες θάλασσες που ρουφάνε τους επίδοξους κολυμβηταράδες μέχρι
τα διάφορα μπαρ και ντίσκο που κάθε τόσο γίνονται παρανάλωμα του πυρός  λόγω των ανύπαρκτων όρων δόμησης και
ασφάλειας. Κάθε βράδυ στην Παττάγια και το Πουκέτ χάνουν την ζωή τους αθροιστικά πάνω από 5-6 τουρίστες.
Άλλοι απο προβλήματα υγείας,καρδιακά εγκεφαλικά κτλ που γιγαντώνονται λόγω της ατελείωτης κραιπάλης (δεν γίνεται
να είσαι 40+ και να κάνεις αυτά που δεν έκανες ούτε όταν ήσουν 20 σε καθημερινή βάση),άλλοι από πνιγμό,άλλοι
από ατυχήματα και λιγότεροι από κρούσματα βίας.  Η Ταϊλάνδη “κρατάει για πάντα στην αγκαλιά της τους εραστές της” .
Μπείτε μέσα στα διάφορα sites και ρουφήξτε την κάθε πληροφορία. Θα σας γλυτώσει από πολλά πιθανά προβλήματα,
που σίγουρα υπάρχουν, αλλά το βασικότερο είναι ότι  θα δώσει επιπλέον αξία στα χρήματα σας. Στην Ταϊλάνδη 
σε  πολύ μεγαλύτερο βαθμό  από ‘οτι σε άλλες χώρες το χρήμα είναι αυτό που μετράει για όλους. Όσο περισσότερο
διαθέτεις τόσο καλύτερα θα περάσεις. Δεν πα να είσαι όπως o τύπος στο άβαταρ μου αν το διαθέτεις και το ξοδεύεις
ακόμα και ο Brand Pitt δεν πιάνει μία μπροστά σου. Έχεις κερδίσει την προσοχή και τον σεβασμό όλων και φυσικά
στα πόδια σου θα «σφάζονται» γυναίκες που ούτε στον ύπνο σου έχεις φανταστεί. Αλλά πάντα με το μυαλό μέσα
στο κεφάλι.

Σε επόμενο ποστάρισμα θα κάνω μια προσπάθεια να ξαναδώσω μερικά tips για καλύτερο “value” στα διαθέσιμα χρήματα
των επίδοξων ταξιδιωτών, και νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρουν και οι υπόλοιποι παλιοί λάτρεις
αυτής της χώρας.
Αυτά προς το παρόν και καλά μας ταξίδια..... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom