optionakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ποιο καλό ξενοδοχείο (κόστος γύρω στα 3000 baht) κοντά στην WS θα προτείνατε;
Γι αυτό λέω κι εγώ , πατταγια και παλι πατταγια! Η ψαρομανα που τα έχει όλα και συμφέρει....Ομως τα μαγαζιά πάλι σήμερα κλείσιμο από τις 2..
Γι αυτό λέω κι εγώ , πατταγια και παλι πατταγια! Η ψαρομανα που τα έχει όλα και συμφέρει....
Άντε γιατί λίγοι έλληνες μείναμε ακόμα και σε λίγο καιρό δεν θα μπορούμε ούτε εκεί να πάμε....
Διαβάστε το προηγμένο μου ποστ και βγάλτε συμπέρασμα.....
Δώστε όλοι το στίγμα σας στο ψαροχώρι! Έχει και φοβερό ελληνικό σουβλάκι και πίτα στη soi buakao!
Όλα Μία χαρά! Κι εκεί θέλει προσοχή να μην μας πιάνουν κοτσους οι μάγισσες του Σιάμ!
Πουκετ μόνο για φυσιολατρία από εδώ και πέρα.....αν και γι αυτό το λόγο υπάρχουν ομορφότερα μέρη κατά τη γνώμη μου όπως koh tao , koh pangan, samui , koh lada και κραμπι.......
Ποιο καλό ξενοδοχείο (κόστος γύρω στα 3000 baht) κοντά στην WS θα προτείνατε;
Υπάρχει ξενοδοχείο 4αρων τουλάχιστον αστέρων,με τα βασικά comforts στο δωμάτιο (οπως jacuzzi,LCD TV,DVD κλπ) κοντά στη WS με 500 μπατ?γιατι τοσο ακριβο ?
οταν με 500μπατ μια χαρα διαμονη μπορεις να βρεις ?
Χμ, δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο σύντροφος.στην PAT PONNG ο ταριφμαν μου εδωσε ενα φυλλαδιο που εδειχνε κατι μωρα με νουμερακια στα χερια και μετα τζακουζι με σαπουναδα....ξερει κανεις τι εστι το κολπο?
οδηγος των gentlemens club στο ΒΚΚ ολα τα μαγαζακια του ειδους προσοχη γιατι καποιοι που δεν προσεξαν τους ξεπουπουλιασαν κανονικα...Κάποια από τα φυλλάδια που σου δείχνουν είναι πολύ γνωστά μασατζίδικα συνήθως κατά Ratchadapisek μεριά Nataree, Emanuelle και είναι απλοί κράχτες που παίρνουν ποσοστά από το μασατζίδικο αν σε πάνε εκεί.Επειδή κατα 99% τους προσπερνάω χωρίς να προσεχω ίσως παίζει και κάτι άγνωστο κι εξωτικό, όπως λέει ο σύντροφος vonmakoulis. Αλλά όχι 5000Β βέβαια.
Γενικά το να πηγαίνεις με ταρίφα σε μασατζίδικο σημαίνει ότι πληρώνεις και το commission του ταρίφα. Γιαυτό ζητάς να σε αφήσει σε κάποιο κοντινό ξενοδοχείο ή κατάστημα και πας από κει με τα πόδια.
Αν συναναστραφείς με Ταιλανδούς στο ταξίδι θα σούλεγα να τους ζητήσεις να σε πάνε σε κάποιο καλό G(gentlemen)club όπως το the Pent, the Resort, Sherbet, Pegasus. Θα δείς τον αφρό από τα Ταιλανδεζάκια, αλλά θα χρειαστείς τα 5000β (και βλέπουμε).
Σύντροφε καλά νάσαι και να ευχαριστηθείς τα μπατάκια σου. Το θέμα είναι ότι αν υποκύψεις στα (ενίοτε παράλογα) αιτήματά τους χαλάς την πιάτσα. Τους κακομαθαίνεις και άντε μετά να τους συμμαζεύσεις . Θες να αφήσεις ? άφησε μεγάλα τιπς στα κορίτσια, αλλά ποτέ μα ποτέ στο μαγαζί .αλλωστε δεν υπαρχει θεμα με τα μπατακια (προς το παρον)
Πιθανον να κανω και λαθος. Η μονοδικη φορα που υπεκυψα σε καποιο "πλανωδιο" και οχι ταριφαΧμ, δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο σύντροφος.
sportlemon Μαν....Καλημερα απο Παταγια
Υπαρχει περιπτωση κανα μπαρακι να δειχνει
τον αγωνα αποψε?