Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.800
Like
403
Πόντοι
36
ετσι ακριβως ειναι...Για αυτην την χωρα μεχρι και ολοκληρο τομο γραφουμε...η σκεψη ειναι καθημερηνος εκει καθε λεπτο καθε ωρα καθε μερα καθε μηνα μεχρι να ερθει παλι εκεινη η στιγμη,η στιγμη που παλι το ονειρο γινεται πραγματικοτητα..και μετα τι?προσπαθουμε να κανουμε τα παντα,οικονομιες,θυσιες και παλι απτην αρχη...η διαδικασια γινεται ψυχοφθορα για μενα...ακριβως οπως το ειπες junkie της ταυλανδης....
οπως ειχε πει καποιος..η Ταυλανδη ειναι μια πορτα αν δεν εισαι ετοιμος να την ανηξεις κλειδωσε την και βαλε πολλα λουκετα...εαν την περασεις...δεν υπαρχει επιστροφη...
 

Επισκέπτης
ετσι ακριβως ειναι...Για αυτην την χωρα μεχρι και ολοκληρο τομο γραφουμε...η σκεψη ειναι καθημερηνος εκει καθε λεπτο καθε ωρα καθε μερα καθε μηνα μεχρι να ερθει παλι εκεινη η στιγμη,η στιγμη που παλι το ονειρο γινεται πραγματικοτητα..και μετα τι?προσπαθουμε να κανουμε τα παντα,οικονομιες,θυσιες και παλι απτην αρχη...η διαδικασια γινεται ψυχοφθορα για μενα...ακριβως οπως το ειπες junkie της ταυλανδης....
οπως ειχε πει καποιος..η Ταυλανδη ειναι μια πορτα αν δεν εισαι ετοιμος να την ανηξεις κλειδωσε την και βαλε πολλα λουκετα...εαν την περασεις...δεν υπαρχει επιστροφη...

Ξεκινάω αιματηρές οικονομίες!


:rockon:
 

Επισκέπτης
LYST:Λες μεγαλες αλλα και συναμα πικρες αληθειες φιλε...και  εγω επεστρεψα πριν απο λιγες 'μερες μετα απο παραμονη 40 περιπου ημερων μονο Pattaya. Δεν πηγα τελικα, Koh Samui ..αφου περναγα τοσο καλα δεν υπηρχε κανενας λογος να φυγω απο το πουτανοχωρι!!!! ηταν η τριτη φορα φετος ..εχω χασει το λογαριασμο ποσες φορες συνολικα εχω παει κατω, παντως ο συνολικος χρονος παραμονης μου στη χωρα μπορει να υπερβαινει και τα 4-5 χρονια..Τι θελω να πω με αυτο??συμπληρωνοντας τις σκεψεις σου...θελεις η μιζερια στη χωρα μας??Θες που το αυριο φανταζει σαν να μην υπαρχει? θες οτι πλεον δεν υπαρχει αλλος προορισμος που να συγκρινεται με την Ταυλανδη... ή και γω δεν ξερω τι αλλο???εγω δεν κοιταξα απλα και μονο το ημερολογιο αλλα 2-3 μερες πριν φυγω απο κατω μπαινω και αγοραζω το εισητηριο για το επομενο μου ταξιδι το Νοεμβριο!!!παντως- οπως και ενας φιλος που ειμασταν κατω μαζι-ισως ειναι η πρωτη φορα που επιστρεφοντας εδω κοντεψαμε να παθουμε καταθλιψη..Χα Χα Χα..
και το αλλο επισης που ειπες ειναι μια μεγαλη αληθεια!!!αν εισαι πρωταρης και δεν πας ετοιμος και οργανωμενος τοσο απο συναισθηματικης αποψης οσο και οικονομικης μπορεις πολυ ευκολα να καταστραφεις για ολη σου τη ζωη..Οι προκλησεις πολες και ειδικα αυτοι που νομιζουν οτι θα τα κανουν ολα μεσα σε λιγο χρονο και θα βγαλουν ολα τους τα απωθημενα εχουν καει απο χερι!!!
Αυτες ειναι καποιες σκορπιες σκεψεις που με τριγυριζουν αυτες τις μερες!!κατα τα αλλα δεν νομιζω οτι εχουν αλλαξει και πολλα !!υπαρχει αρκετη προσφορα για ολα τα βαλαντια και τα γουστα..αν χειριστεις σωστα τα γουστα σου και αποφευγεις τις κακοτοποιες δεν θα αντιμετωπισεις ιδιαιτερα προβληματα..Αν και ο Αυγουστος ειναι ενας απο τους μηνες των καθε λογης αγαπουληδων..και αυτο δημιουργει καποιες δυσαρεστες συνεπειες για ολους εμας τους αλλους!!παντως μεγαλη ζημια κανουν και οι επισκεπτες των 5-7 ημερων που εχουν την λογικη βαζω 4-5 χιλιαρικα στην τσεπη και παω κατω να τα γαμησω ολα!!!τα γαμανε ολα,αλλα γαμανε και εμας τους αλλους  με την κωλονοοτροπια τους!!!και δυστυχως ειναι και πολλοι μαλακες δικοι μας,Ελληνες, τετοιοι!!!!
Χρωσταω βεβαια και ενα ωραιο σκηνικο που μου συνεβει σε ενα A-go go στο soi buakao,αλλα θα το ποσταρω αλλη φορα!!!!
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.156
Πόντοι
216
Όπως έχουμε πει οι περισσότεροι φίλοι εδώ τα τελευταία χρόνια η Ταϊλανδη έπαψε να είναι η φθηνή χώρα που ήταν παλαιότερα. Είναι σίγουρα φθηνότερη από την Ελλάδα αλλά όχι φθηνή. Πριν επτά οκτώ χρόνια που πήγα για πρώτη φορά η η ισοτιμία μεταξύ ευρώ και μπατ ήταν ένα προς πενηντατρία περίπου. Φέτος στα καλύτερα ανταλλακτήρια δεν ξεπερνούσε το 38,5. Δηλαδή μιλάμε για μείωση της αγοραστικής αξίας από το νόμισμα και μόνο της τάξης του 30%. Αν προσθέσουμε και την  μέση ετήσια αύξηση των τιμών που είναι τουλάχιστον 10% και ακολουθεί τον ελληνικό τρόπο της προηγούμενης δεκαετίας δηλαδή αύξηση τιμών χωρίς βελτιώση υπηρεσιών καταλαβαίνουμε γιατί  οι παλαιότεροι μιλάνε για περασμένα μεγαλεία.
Μεγάλη σημασία έχει η εποχή που θέλει που πάει κανείς. Οι τιμές των ξενοδοχείων αλλά και των κοριτσιών πολλές φορές μπορέι να φτάσει και το διπλάσιο την high season (ξεκινάει τέλη Νοέμβρη και τελειώνει μέσα Μάρτη) ειδικά στα Πουκέτ,Σαμούι, κτλ. Το ξενοδοχείο που συνήθως εγώ  μένω στο Πουκέτ το καλοκαίρι το πληρώνω 1000-1200 μπατ και το Γενάρη 2000-2200, ενώ για τους υπόλοιπους  ξεπερνάει χαλαρά και τα 2,500.
Τέλος είναι επίσης σημαντικό το μέρος που θέλει να πάει κάποιος. Οι τιμές  διαμονής στην “φτωχομάνα” Παττάγια δεν ανεβαίνουν πάνω από 10%-20% την high season λόγω των πολλών σταθερών επισκεπτων της,ενώ και τα γκομενάκια λόγω της μεγάλης προσφοράς δεν ζητάνε την μάνα τους και τον πατέρα τους σε σχέση με το Πουκέτ ή την Μπανγκόκ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όποια σε βρει  μπόσικο δεν θα σε δαγκώσει ζητώντας σου πεντοχίλιαρα  για υπηρεσίες που μπορείς να βρεις και με χίλια , χίλια πεντακόσια μπατ.
Είχα πει ότι η καλύτερη εποχή για διακοπές είναι Αύγουστο- Σεπτέμβρη και πολλοί συνάδελφοι διαφώνησαν.  Φυσικά και ο μοναδικός λόγος που το είπα είναι  ότι την εποχή αυτή μεγιστοποιείται η αξία των χρημάτων μας ειδικά για το Πουκέτ που είναι η βάση μου. Βέβαια είναι εποχή μουσώνων και έχεις πάντα την πιθανότητα να μουλιάσεις στην βροχή (αυτό ισχύει για όλη τη χώρα) ενώ και οι θάλασσες  δεν  ότι καλύτερο λόγω καιρού αλλά και ρευμάτων. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις όλα όσα θέλεις, ο καιρός είναι πάντα ζεστός και οι καταιγίδες είναι συνήθως  μικρής διάρκειας.  Όμως έχει μεγάλη διαφορά να πληρώνεις μια εκδρομή στα Phi Phi islands (που είναι ένα από τα must που πρέπει να κάνει κάποιος ειδικά την πρώτη φορά) ένα χιλιαρικάκι και να σε παρακαλάνε, από το να πληρώνεις τριχίλιαρα και να σου λένε ότι σου κάνουν και χάρη.
Για τα γκομενάκια τώρα που είναι και το θέμα που κυρίως  ενδιαφέρει θα ήθελα να ποστάρω κάτι ξεχωριστά τις επόμενες μέρες. Πάντως θα συμφωνήσω με όλους τους συναδέλφους που λένε ότι στην Παττάγια η προσφορά είναι πολλαπλάσια από ότι στο Πουκέτ. Αν στο Πουκέτ υπάρχουν περίπου 5000 κορίτσια επαγγελματίες συν τα περισσότερα κορίτσια που δουλεύουν σε normal δουλειές (υπο προϋποθέσεις βέβαια ) έτοιμα να σου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους , στην Παττάγια ξεπερνουν χαλαρά τις 40.000. Όμως αν στο μενού σου δεν υπάρχει κάτι  extreme  τότε αν υποθέσουμε ότι η όλη κατάσταση μοιάζει με ένα γεύμα που θέλεις να φας  και στην μία περίπτωση σου προσφέρουν ένα γεμάτο τραπέζι με τα περισότερα καλούδια και στο άλλο ένα τεράστιο μπουφέ με ότι μπορείς να φανταστείς, σημασία δεν έχει το τι βλέπεις στο τραπέζι αλλά τι ποσότητα  πραγματικά μπορείς να φας.Χορτάτος πάντως φεύγεις και στις δύο περιπτώσεις (εδώ θα μου τα χώσει ο φίλος μου Λουσιάνο).
Είχα πει στο προηγούμενο ποστ μου ότι θα αναφέρω μερικά τιπς ειδικά για αυτούς που πηγαίνουν για πρώτη φορά. Να λοιπόν μερικά:
1. Στην βαλίτσα μας ποτέ δεν κουβαλάμε πολλά ρούχα. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αν είμαστε υπέρβαροι να πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας στις αεροπορικές εταιρείες. Όλοι σχεδόν θα πάρουμε αναμνηστικά και λοιπά σκατολοϊδια  ή ρούχα που ανεβάζουν κατά πολύ το βάρος των αποσκευών μας στην επιστροφή. Τα λίγα ρούχα μας μπορεί να μας τα πλένουν και να τα σιδερώνουν στην πένα για 1,5 – 2 ευρώ το κιλό με παράδοση εντός 24ώρου τα άπειρα πλυντήρια που υπάρχουν παντού.
2. Για όσους καπνίζουν (όχι όμως περίεργες μάρκες) τα τσιγάρα του ταξιδίου τα προμηθευόμαστε στα αφορολόγητα της αραβικής χώρας που συνήθως είναι ο ενδιάμεσος προορισμός.  Μια κούτα ας πούμε camel που εδώ κοστίζει 40 ευρώ στην Ντόχα έκανε γύρω στα 10.Εγώ  πλήρωσα για 6 κούτες , τρεις στο πήγαινε και τρεις στο έλα 60 ευρώ, δηλαδή συνολικό κέρδος 180 ευρώ. Όχι και άσχημα δηλαδή. Όμως θα πρέπει να πούμε ‘οτι στο αεροδρόμιο της Bangkok αν σε σταματήσουν οι τελωνιακοί κινδυνεύεις να πληρώσεις σε πρόστιμο το κόστος της διαφοράς περίπου γιατί επιτρέπεται νομίζω μόνο μία κούτα. Πάντως εμένα τόσα ταξίδια δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο.
3. Οι τιμές των ίδιων ακριβώς  αναμνηστικών έχουν τεράστιες διαφορές ειδικά από που τα αγοράζεις και κυρίως το πόσο παζαρεύεις. Αναμνηστικά στην Παττάγια που τα ζητούσαν σε κυριλέ σταντ στο Βig C τρακόσια πενήντα μπατ ακατέβατα το κομμάτι  τα πήρα με παζάρι σε υπαίθρια αγορά εκατό. Αυτό που βασικά κοιτάζουμε είναι τι ακριβώς θέλουμε να αγοράσουμε και όχι από που. Και φυσικά στις υπαίθριες αγορές θέλει ατελείωτο παζάρι.
4. Έχω ακούσει πολλούς φίλους μου να λένε ότι πάνε να αγοράσουν κανα ρουχαλάκι για να έχουν στο ταξίδι. Μεγάλη μαλακία. Βρίσκεις τα πάντα στην Bangkok και στην Παττάγια και τα περισότερα στο Πουκέτ σε τιμές , ειδικά στην low season, περίπου στο μισό σε επώνυμα και μη. Ένα χρόνο πριν αγόρασα μια βερμούδα σε ένα Camel shop 85 ευρώ με την έκπτωση και πήγαμε με τον κολλητό  στο αντίστοιχο μαγαζί στο Big C της Παττάγιας και πήραμε δύο βερμούδες, ένα πουκάμισο, και δύο μπλουζάκια και πληρώσαμε με έκπτωση 50% 100 ευρουδάκια.  Γιατί αισθάνομαι ότι πάντα μας πιάνουν μαλάκες στην Ελλάδα?
5. Για όσους πάνε Παττάγια και δεν αντέχουν χωρίς το παραδοσιακό σουβλάκι με πίτα κτλ μπορούν να το φάνε στο soi Buakao στο κιόσκι «ΑCROPOLIS» (‘οπως είπε και φίλος σε προηγούμενο ποστ). Πολύ καλή ποιότητα και γεύση με το παληκάρι που το έχει (Έλληνας φυσικά) να είναι εξυπηρετικότατος και έτοιμος να απαντήσει σε ότι τον ρωτήσεις.

Βαρέθηκα να γράφω ,περισσότερα τιπς σε επόμενο ποστ. Έτσι και αλλιώς ο Γενάρης είναι μακριά ακόμα......
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
LYST,εχω μια ενσταση στο κειμενο σου.
Δεν μου εχουν ελεγξει ποτε βαλιτσα μολις φτανω στο αεροδρομιο στη Μπανγκοκ,ουτε εχω προσεξει να κανουν ελεγχο σε καποιον αλλον.
Αν ομως σπασει ο διαολος το ποδαρι του και σε πιασουν με παραπανω απο ΜΙΑ κουτα τσιγαρα που επιτρεπεται,το προστιμο ειναι γυρω στα 4.000 μπατ (110 ευρω) για ΚΑΘΕ εξτρα κουτα,χωρια που στις κατασχουν κιολας.Και δεν εχεις δικαιωμα απλα να της αφησεις για να μη πληρωσεις το προστιμο.Απαξ και σε πιασανε να προσπαθεις να περασεις παρανομα τσιγαρα μεσα στο Βασιλειο,θεωρειται πολυ σοβαρο ποινικο αδικημα που τιμωρειται μεχρι και με φυλακιση αν δε πληρωσεις επιτοπου το προστιμο και πας να βρεις το δικιο σου στα δικαστηρια.
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.156
Πόντοι
216
LYST,εχω μια ενσταση στο κειμενο σου.
Δεν μου εχουν ελεγξει ποτε βαλιτσα μολις φτανω στο αεροδρομιο στη Μπανγκοκ,ουτε εχω προσεξει να κανουν ελεγχο σε καποιον αλλον.
Αν ομως σπασει ο διαολος το ποδαρι του και σε πιασουν με παραπανω απο ΜΙΑ κουτα τσιγαρα που επιτρεπεται,το προστιμο ειναι γυρω στα 4.000 μπατ (110 ευρω) για ΚΑΘΕ εξτρα κουτα,χωρια που στις κατασχουν κιολας.Και δεν εχεις δικαιωμα απλα να της αφησεις για να μη πληρωσεις το προστιμο.Απαξ και σε πιασανε να προσπαθεις να περασεις παρανομα τσιγαρα μεσα στο Βασιλειο,θεωρειται πολυ σοβαρο ποινικο αδικημα που τιμωρειται μεχρι και με φυλακιση αν δε πληρωσεις επιτοπου το προστιμο και πας να βρεις το δικιο σου στα δικαστηρια.
ok
Για να το λες θα το έχεις ψάξει.Χωρίς πλάκα είχα την εντύπωση (έτσι μου είχαν πει όταν ρώτησα) ότι τρώς πρόστιμο για κάθε κούτα ένα διχίλιαρο και πιθανόν σου κρατάνε τα τσιγάρα. Αλλά επειδη τα τσιγάρα μου δεν υπάρχουν Ταϊλάνδη όλες τις φορές που τα κουβαλούσα δεν έκατσε η στραβή.
Sorry πάντως για την παραπληροφόρηση και thanks pipi για την πληροφορία. :thumbsup:
 

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.800
Like
403
Πόντοι
36
Οπως σας ειπα και παραπανω σας ξεκιναω την περιπετεια μας στην BANGKOK(Ιανουαριος με φεβρουαριο 2012)..Μετα Απο 12 μερες γλυκειας κουρασης στην Πατταγια ξεκιναμε ενα οχταημερο στην Bangkok για non stop party στα clubακια της...
Ενα παληκαρι ελληνας εκει που δουλευει μας συστησε καποια απο αυτα και ενα ηταν το DEMO CLUB Στην περιοχη Funky Villa..
Μετα απο συννενοηση μπουζουκι που ειχαμε με τον tuk tuk μας φτασαμε τελικα...
Μπαινοντας στο κλαμπ κοψαμε εισοδο για ενα μπουκαλι περιπου στα 2000-2500 μπατ απο τι θυμαμαι..Στην εισοδο ειχε 6 γαιδουρια μπραβους που μας εκαναν ψαχτηρι φυσικα.
Μπαινοντας στο κλαμπ ηταν τελειος αδειο αλλα τα εσπαγε κανονικα,οποιος γουσταρει house-techno-electro κτλ ας παει παιζει μουσικαρες..
Στο κλαμπ πηγαμε 11 η ωρα,εκει που πινουμε το μπουκαλακι το κλαμπ αρχιζει κατα τις 2 να γεμιζει ασφιχτικα...
Ειμαστε στο τσακιρ κεφι και το μπουκαλι εχει αδειασει,χορος καμερα και φωτογραφιες δινουν και περνουν χωρις παρατηρησεις και μαλακιες οπως σε μερικα αλλα κλαμπ..
Ειχα μαζι μου 2 φιλους μου που ηταν πρωταρηδες στην ταυλανδη,ο ενας παει να παρει ενα ποτακι απο το μπαρ και βλεπω οτι αργει...ψαχνω να τον βρω και τον βλεπω εχει κολησει στο μπαρ με 2 ταυλανδεζες σουπερ μωρα χλιδατα και ασπρουλιαρικα..
Καθομαι και εγω και μου τις γνωριζει..Εγω αρχιζω και βλεπω περιεργα πραματα ομως,οι γκομενες ειχα μαυρο ουισκι μπουκαλι και μας κερνουσαν πραμα περιεργο λιγο να σε κερναν ποτο αντι να τις κερνας..οι γκομενες μου αρχιζουν περιεργες ερωτησεις το ποσες φορες πηγα ταυλανδη και τετοια..
(Να ξερεται οταν σας ρωτανε ποσες φορες πηγατε ταυλανδη να λετε 5-6 φορες μην φανητε πρωταρηδες παιζει μεγαλη σημασια)
Εντομεταξυ ρωταω τον φιλο μου αν ρωτησε για τιμη να τις παρουμε και αυτος με λεει 1500 μπατ,του απανταω αμεσως οτι αποκλειεται αυτες οι κυριλε γκομενες να ζηταν μονο τοσα ,υποπτο μου φενεται..
Στο προγραμμα μας ειχαμε να παμε μετα INSOMNIA CLUB Στην BANGKOK..Αρχιζω λεω τον φιλο μου να την κανουμε σιγα σιγα γιατι βλεπω πολυ υποπτα να κινουνται οι γκομενες..Με λεει οτι θελει να κατσει αυτος και εγω παω στον δευτερο φιλο μου και του λεω να την κανουμε insomnia..
τελος παντων ειμαστε ολοι μαζι στις γκομενες και προσπαθουμε να συννενοηθουμε..
Εγω τους λεω φευγω insomnia(με περιμενε ενα γκομενακι εκει κιολας)..βγαινουμε απο το μαγαζι με τον εναν φιλο μου και ειμαστε ετοιμοι να φυγουμε,ο αλλος μονος μεσα με τις γκομενες κοματια..
καθομαστε στο προαυλιο του κλαμπ για 1 τσιγαρο με τον φιλο πριν φυγουμε insomnia..
Σκεφτομενος εγω τον λεω να παει να τον μαζεψει απο μεσα γιατι εδω ειναι BANGKOK Και δεν χωραει αστεια.
Μπαινοντας αυτος βλεπω οτι αργει να βγει,με στελνει μυνημα στο κινητο και μου λεει οτι θα κατσει και αυτος τελικα με τις γκομενες..
Εγω φορτομενος ξεκιναω μονος να παω INSOMNIA που ηταν κανα 25λεπτο απο εκει για να συναντησω το γκομενακι μου...
Το Hotel Μας ηταν στην patpong 2 στο pavilion place και εμενα μονος στο δωματιο και οι αλλοι δυο εμεναν στο διπλανο δωματιο οι δυο τους..
Τελος παντων μη γνωριζοντας τι γινεται εγω φορτωσα το γκομενακι μου ενω αυτοι ηδη φορτωσαν τις 2 υποπτες γκομενες...
Ειχε ηδη μεσημεριαση και τους περνω τηλεφωνο αλλα τιποτα δεν απανταν,μου φανηκε περιεργο γιατι ο ενας ξυπνουσε νωρις..
Ε λεω οτι ξεπατοθηκαν στο μαμησι και κουραστηκαν τα παιδια.
..
Περνοντας οι ωρες χτυπαει το τηλεφωνο μου και ακουω την λεξη HANGOVER Και ελα αμεσως στο δωματιο μας..
Παω στο δωματιο τους και τους βλεπω ζαλισμενους σαν κοτοπουλα στα χαμενα και το δωματιο πουτανα..
Ψαχνουμε τα λεφτα και τι να δουμε!!! απο τον ενα εχει παρει συνολο 350 ευρω και απο τον αλλον 30 ευρω..συνηθως εγω τους προσεχα τα λεφτα αλλα αυτην την φορα οχι..
Ο ενας πεθανε στα γελια και ο αλλος ετοιμος να κλαψει στην αγκαλια μου..
Οι γκομενες οι υπουλες δεν ηθελαν να εχουν καθολου τα φωτα ανηχτα και εβγαλαν αυτες τις μπυρες στις οποιες εβαλαν μεσα σκονη υπνοτικο ,πραμα που ειδα ο ιδιος με τα ματια μου μεσα στο ποτηρι τους που ηταν γεματο απο ροζ σκονη σαν ινες..ενω πηδιοντουσαν τους ελεγαν drink drink συνεχως με σβηστα τα φωτα..
Με το που ηπιαν αυτοι ενιωσαν ενα καψιμο μια ζαλη και επεσαν ξεροι και ξυπνησαν στο ιδιο κρεβατι αγκαλιασμενοι χαχαχαχαχαχα...Ενω παλι τους ειπα να προσεχουν παντα τα ποτα τους στο δωματιο με γκομενες..
Παμε στην ρεσεψιον και ζηταμε να μας δειξουν τις καμερες απο τους διαδρομους πραμα που μας εδειξαν και ειδαμε την μια γκομενα να φευγει πιο νωρις και η αλλη εφυγε 05:55 το πρωι και την εχω και σε φωτογραφια που μας την εδωσαν απο το pc..
Δεν την ψαξαμε με αστυνομια γιατι ηταν τελευταιες 2 μερες και αντε τρεχα ψαξε στην BANGKOK,Εντομεταξυ οι γκομενες εκαναν και την ερωτηση το ποτε φευγουμε για ελλαδα,αλλη υποπτη ερωτηση απο τις πολλες που καναν..
Ρωτοντας ταυλανδους για το κλαμπ που πηγαμε και την περιοχη μας ειπαν οτι εκει παιζει μαφια και παει ο πλουσιος κοσμος της ταυλανδης και οτι συμβαινουν καθημερινα τετοια περιστατικα εκει..και οντως εκει ειμασταν οι μονοι τουριστες αλλα πηγαμε και γυρευοντας ετσι..δεν μας πηραξε κανενας απλα εγω τους προειδοπιησα οτι κατι δεν πηγαινε καλα και δεν με ακουσαν..
Φταιω και εγω..
(Να ξερεται ομως οτι αξιζει να πατε στο κλαμπ αρκει να προσεχετε γυρω σας)...
Το μεγαλο αστειο ηταν τελικα οτι δυο υππαλληλοι απο το ξενοδοχειο μας ειπαν οτι η μια ηταν Ladyboy και εκει πεθανα στο γελιο γιατι αυτος που πηγε μαζι της τα απεχθανετε τελειως,ηταν η χαριστικη βολη γιατι απο αυτον πηραν τα 350 ευρω...Δεν ειναι σιγουρο ομως..
Το οτι ζεις στην ταυλανδη ειναι σαν να ζεις καταστασεις βγαλμενες απο ταινια,παλι καλα δεν ηταν κατι χειροτερο να τους πανε σε κανενα δικο τους μερος και να τους λοιπουν και οργανα..
Στο τελος τα θυμομαστε και γελαμε,αυτα μενουν στην ζωη(ΗANGOVER 2)
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ...Ποτε μην αφηνεις πρωταρηδες στην BANGKOK ΝΑ Τριγυρνουν μονοι τους.
BANGKOK HAS THEM NOW...


 

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.800
Like
403
Πόντοι
36
Ενα αλλο που γινεται στην Bangkok ειναι οταν σε ρωταει ταξιτζης εαν θελεις γυναικες..
Αν τον πεις ναι σε παει στα ποιο παρακμιακα κολομπαρα της μπανγκοκ και μερη απομερα και επικίνδυνα κατα την γνωμη μου..Χεστηκα πανω μου αλλα δεν νιωθαμε κιολας,αυτη η αδρεναλινη που νιωθεις ειναι ανεβαστικη,νομιζεις οτι εισαι σε ταινια εκεινη την ωρα.
Δυο ταξιτζηδες μας πηγαν ακριβως στα ιδια μερη πραμα που μαλλον περνουν μιζα και αυτοι..οι γκομενες εντομεταξυ σε αυτα τα μερη παραταγμενες στην σειρα σε καρεκλες ..κανονικα μπουρδελα και ολες σαυρες,δεν ψωνισαμε απο εκει φυγαμε με αδεια χερια και την καναμε με ελαφρια πηδηματακια..
 

Επισκέπτης
(Να ξερεται ομως οτι αξιζει να πατε στο κλαμπ αρκει να προσεχετε γυρω σας)...
Το μεγαλο αστειο ηταν τελικα οτι δυο υππαλληλοι απο το ξενοδοχειο μας ειπαν οτι η μια ηταν Ladyboy και εκει πεθανα στο γελιο γιατι αυτος που πηγε μαζι της τα απεχθανετε τελειως,ηταν η χαριστικη βολη γιατι απο αυτον πηραν τα 350 ευρω...Δεν ειναι σιγουρο ομως..
Το οτι ζεις στην ταυλανδη ειναι σαν να ζεις καταστασεις βγαλμενες απο ταινια,παλι καλα δεν ηταν κατι χειροτερο να τους πανε σε κανενα δικο τους μερος και να τους λοιπουν και οργανα..
Στο τελος τα θυμομαστε και γελαμε,αυτα μενουν στην ζωη(ΗANGOVER 2)
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ...Ποτε μην αφηνεις πρωταρηδες στην BANGKOK ΝΑ Τριγυρνουν μονοι τους.
BANGKOK HAS THEM NOW...

:2funny: :2funny: :2funny:


Τύπε αν οι γκόμενες είναι κυριλέ αλλά βουτάνε και όχι gogo και ladyboy άνετα θα το πετούσα το διακοσαεύρο πάντως.
Όταν πάω μετά τα χριστούγενα θα ψαχτώ να πέσω σε καμιά λησταρχίνα.  :rolleyes:
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.156
Πόντοι
216
Τύπε αν οι γκόμενες είναι κυριλέ αλλά βουτάνε και όχι gogo και ladyboy άνετα θα το πετούσα το διακοσαεύρο πάντως.
Όταν πάω μετά τα χριστούγενα θα ψαχτώ να πέσω σε καμιά λησταρχίνα.  :rolleyes:
Μεγάλε ξέρεις πόσοι "μάγκες" πονηροί που κουνάγανε και πετάγανε τα διακοσάευρα καταλήγανε να περνούν το "εξπρές του μεσονυκτίου" και να  :kissass: για να την κάνουν από την χώρα;
καλύτερα μην το ζήσεις ειδικά στην Bangkok.....
 

Επισκέπτης
Μεγάλε ξέρεις πόσοι "μάγκες" πονηροί που κουνάγανε και πετάγανε τα διακοσάευρα καταλήγανε να περνούν το "εξπρές του μεσονυκτίου" και να   :kissass: για να την κάνουν από την χώρα;
καλύτερα μην το ζήσεις ειδικά στην Bangkok.....

Μπά δεν είμαι τόσο ανοιχτοχέρης ούτε θα πάω να γαμήσω τα πάντα με μπουκάλια δέκα πουτάνες και κεράσματα.
Ούτε θα κάνω ψώνια, η να πάρω αναμνηστικά. Μόνο τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τα γκομενάκια θα έχω αναμνηστικά.
Ότι πληρώνεις παίρνεις. Η κρίση με δίδαξε πολλά.
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.156
Πόντοι
216
Μπά δεν είμαι τόσο ανοιχτοχέρης ούτε θα πάω να γαμήσω τα πάντα με μπουκάλια δέκα πουτάνες και κεράσματα.
Ούτε θα κάνω ψώνια, η να πάρω αναμνηστικά. Μόνο τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τα γκομενάκια θα έχω αναμνηστικά.
Ότι πληρώνεις παίρνεις. Η κρίση με δίδαξε πολλά.
Η κρίση στην Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με τα πουτανοκόριτσα  και τις μορφές εγκληματικότητας της Ταϊλάνδης
Καλό βράδυ
 

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.800
Like
403
Πόντοι
36
Οπως ειπαμε την Χωρα ειτε θα την μισησεις ειτε θα την αγαπησεις,τα συναισθηματα ειναι αναμικτα...και στο phuket το 2007 μας ετυχε αλλο περιστατικο εγληματικοτητας...Ενω εγω διασκεδασα στο δωματιο μου με το ταυλανδεζακι μου ο φιλος μου πηγαινε με το μηχανακι εναν αλλον φιλο μας που εμενε στην Karon beach δεν ειμαι σιγουρος,μια τελοςπαντων απο τις διπλανες παραλιες του phuket,και στην επιστροφη κατα τις 5 ξημερωματα του την επεσαν μια συμμορια με 5 μηχανακια και 8 κοντοπηθαρους ταυλανδεζους και τον εριξαν με το μηχανακι ενω ηταν εν κινηση...με το πεσιμο χτυπησε το ποδι του και οι ταυλανδοι τον βαρουσαν αλλυπητα,τον πηραν καποια λιγα χρηματα ,το κινητο και την φωτογραφικη...θα μπορουσαν να τον κανουν μεγαλυτερη ζημια και να τον ψαχνω εγω τελευταια μερα που μας ειχε μεινει στο phuket...ακομη και το 2005 παλι phuket στα καλα καθουμενα ηρθαν τουριστες να μας πλακοσουν μεθυσμενοι χαλια ηταν..παντα κατι μας συμβαινει σε αυτην την χωρα αλλα παντα παμε..που ποτε δεν περιμενα να συμβει σε εμενα..Δεν θελω να τρομαξω κανεναν απλα θελει προσεχτικες κινησεις,παντα κατι μαθαινουνε και οι πιο παλιοι τα ξερουν και καλυτερα...
Εγω παντως το μονο που δεν μαρεσει ειναι που ακριβενη οντως η χωρα,καμια σχεση με το 2005 και το 2007..οταν φετος με ζητησαν 2000 μπατ οι γκομενες ζαλιστικα,φαντασου το 2005-2007 ολες με 1000 τις εβρισκα,για εσας δεν ξερω..
Τελος εγω θα συνεχιζω να πηγαινω οσο εχω δουλεια και μου το επιτρεπουν τα οικονομικα..την αλλη βδομαδα βγαζω ticket για 25 μερες,πρωτα παω phuket μετα pattaya και τελος bangkok..θα παω μεσο ντοχας με αναμονη 7 ωρες μετα μια σταση στην κουαλα λουμπουρ και φτανουμε phuket..
τα ticket ειναι 1000 ευρω απο θεσνικη αθηνα-αθηνα ντοχα-ντοχα πουκετ...για μπανγκοκ μονο τα βρηκα γυρω στα 750-770 ευρω.
 

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.800
Like
403
Πόντοι
36
Μεγαλύτερη εγκληματικότητα έχει η περιοχή μου από την Patayya.  :)
Δεν διαφωνω σε αυτο που λες,στην Αθηνα φοβασε να κυκλοφορησεις σε καποια μερη μονος αν και δεν ειμαι απο Αθηνα..Στην Bangkok Παλι δεν με αγγιζε τιποτα...Η ελλαδα με τον πλυθησμο που εχει εγινε πιο επιφοβη απο εκει με σχεση και τον πλυθησμο..απλα λεω αυτα που εζησα εγω στην thai χαριτολογοντας παντα...Βρε εκει θα αφησουμε τα κοκαλακια μας,μακαρι να ηξερα το μερος απο τα 18 μου..το εμαθα στα 26...
 

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Μηνύματα
434
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους τους Asian travel Guru's !

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αλλά θέλω να ρίξετε μια ματιά στο νέο booking site www.bestbookingprices.com]www.bestbookingprices.com[/url]
και να μου πείτε πως σας φαίνονται οι τιμές των Ξενοδοχείων στην Ταϊλάνδη ( Δεν μπορώ να κρίνω μιας και εικόνα έχω μόνο για Φιλιππίνες που έχω πάει 3 φορές ).

 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.408
Κριτικές
36
Like
37.917
Πόντοι
18.565
Ειναι ακριβως το ιδιο με το Hotelscombined και παρομοιο με το Hotelier365
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom