Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια καμια φωτο θα δουμε μπαφιασαμε :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin:Κανα μουνι κανα βιντεακι σας εχω για το καλυτερο θρεντ..!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Κολλησαμε απο οτι φαινεται, κατι η κριση, κατι το ξεκατινιασμα που πεφτει ορισμενες φορες, κατι οι δουλειες (η οι αναδουλειες)
δεν βλεπω να υπαρχει και πολυ ορεξη.

stad13

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδιά διάβασα της 3 πρώτες σελίδες του topic αυτού και διάβασα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για την Ταϊλάνδη αλλα αυτά που διάβασα ειταν απο το 2007 μπορει κάποιος να με ενημέρωση τη γίνεται με της τιμές τώρα?  :huh: :huh: 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
καλησπέρα παιδιά διάβασα της 3 πρώτες σελίδες του topic αυτού και διάβασα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για την Ταϊλάνδη αλλα αυτά που διάβασα ειταν απο το 2007 μπορει κάποιος να με ενημέρωση τη γίνεται με της τιμές τώρα?  :huh: :huh:  
Αν υπολογισουμε την αυξηση των τιμων μεσα σε 5 χρονια σε συνδιασμο με την υποτιμηση του ευρω,για να κανεις τα ιδια πραγματα το 2012,θελεις σχεδον τα διπλα λεφτα σε σχεση με το 2007.
Απο μονη της αλλωστε η ισοτιμια του ευρω λεει πολλα...Το 2007,το 1 ευρω=50-51 μπατ...Τωρα ειναι 39-40 μπατ...
Πηγαινες στα ανταλλακτηρια και με 100 ευρω επαιρνες τουλαχιστον 5000 μπατ..Τωρα παιρνεις εως και 1200 μπατ λιγοτερα,που ουσιαστικα ειναι η διαμονη σε 3αστερο ξενοδοχειο,συν το φαγητο και τα μικροεξοδα μιας ολοκληρης ημερας...
Σε αυτο προσθεσε και το γεγονος πως οι γκομενες ζητανε τουλαχιστον 50% περισσοτερα λεφτα απο το 2007 και οριστε πως αποδεικνυεται ο διπλασιασμος του απαιτουμενου μπατζετ...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Κολλησαμε απο οτι φαινεται, κατι η κριση, κατι το ξεκατινιασμα που πεφτει ορισμενες φορες, κατι οι δουλειες (η οι αναδουλειες)
δεν βλεπω να υπαρχει και πολυ ορεξη.
Ναι οντος.. αλλα ειναι το καλυτερο θρεντ για μενα με διαφορα στην αναλυση κτλ..Και στην περιγραφη κατατοπιστικοτατο...!! Για μενα θρεντ..Μια που εχω καλη μνημη :grin: :uglystupid: Και απο μυνηματα που πηρα προσωπικα..και φυσικα οτι εχω διαβασει :grin: ειναι σαν να εχω παει χωρις να εχω παει που λεει ο λογος..  :2funny::)

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα παιδιά διάβασα της 3 πρώτες σελίδες του topic αυτού και διάβασα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για την Ταϊλάνδη αλλα αυτά που διάβασα ειταν απο το 2007 μπορει κάποιος να με ενημέρωση τη γίνεται με της τιμές τώρα?  :huh: :huh: 
υπολογιζε 100 ευρω τη μερα να εισαι μεσα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Σε αυτο προσθεσε και το γεγονος πως οι γκομενες ζητανε τουλαχιστον 50% περισσοτερα λεφτα απο το 2007 και οριστε πως αποδεικνυεται ο διπλασιασμος του απαιτουμενου μπατζετ...
Ελα, ακομα φθηνα ειναι,

Χρονια πολλα στους κωστηδες του θρεντ, και στον bmw φυσικα..

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φιλος που πηγε καμποτζη μου ειπε για μισες τιμες απο Ταυλανδη, απο μωρα το παιχνιδι γινεται στα καραοκε εχει ανοιξει μαλιστα και ενα ελληνικο εστιατοριο στο sihanoukville που ειναι το πιο τουριστικο μερος της καμποτζης.

stad13

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
δηλαδή με λίγα λόγια με 800-900 ευρώ δεν βολεύεσαι πλέον ε ?  ( μιλάω για 5-6 μέρες )
όσο για τα εισιτήρια βρήκα με 520 ευρώ αλλα θα την βγάλω της άλλες μέρες με 300-400 ευρώ
οταν λέω θα την βγάλω ενοο κάθε βραδύ 1 κοπέλα μαζί μου φάει και 1 ποτό το βραδάκι δεν με ενδιαφέρουν μασάζ κλπ ίσος δοκιμάσω 1 φορά...
και οσο για ξενοδοχείο να βρώ κάποιο φθηνό τη λετε την παλεύω με τόσα φράγκα ???  :think: :think: 

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
οριακα........με τα λεφτα αυτα και τις μερες πηγαινε καμια α. ευρωπη.στην ται θα σε φαει το αγχος αν θα σου φτανουν γιατι θες και πεταλουδιασμα καθε βραδυ.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλησπερα

κωστη χρονια πολλα φ16  αλλα καισε οσους εορταζουν

ειχα καιρο να διααβσω εδω και βρηκα στην επιστροφη απο συδνευ σιγκαπουρη ευκαιρια και διαβαζα και οι διπλανες κοιταζαν να δουν τι σιτε ειναι αυτο,,,  γελια λεμε εχουν και μερικοι φιλοι ωραιες φωτο  και εγινε αρκετος χαβαλες

απο σημερα μιας και επεστρεψα θα βγαινω να λεω και γω καμμια παπαρια για να γελαμε

καλο βραδυ

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
χρονια πολλα στους ΚΩΣΤΗΔΕΣ!!!!

stad13

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
πω πω πολλά λεφτά δεν βλέπω να πάμε διακοπές φέτος αν και ήθελα να πάω Ταϊλάνδη  για την εμπειρία εχω διαβάσει πολλή καλά λόγια :P
και αυτή η πούστηδες όσο πάει το ρίχνουν το ευρώ  :tickedoff: :tickedoff:
τέλος πάντων σας ευχαριστώ για της πληροφορίες
και αμα πάει κανείς τορα το καλοκαίρι ας μας πει εδώ τη γίνεται για να ξέρουμε  ;)

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειναι μονο θεμα ευρο ανεβαινει και το μπατ με τοσους σπονσορες...

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά γεια σας χθες γύρισα από Ταϊλάνδη. Ήμουνα ένα μισή μήνα. Πούλησα το  αμάξι μου και πήγα για να παντρευτώ. Δεν παντρεύτηκα ακόμα γιατι γνώρισα έναν δικό μας  όταν πήγα  στη Μπανγκόκ. Τον γνώριζε μια φίλη της δικιάς μου  Μου είπε κάποια πράγματα και κάποιες συμβουλές που με έκανε να σκεφτώ λίγο προς το παρόν. Μου είπε της περιπέτειες της δικές του και τώρα έχει ένα διαμέρισμα στην  Μπανγκόκ και πηγαινοέρχεται  Ελλάδα. Με κάλεσε στο διαμέρισμα του και στο γραφείο του είναι σε μια πολυκατοικία δίπλα στο ποτάμι γαμάτο και ασχολείται με Μοντέλα Ταιλανδεζες. Έχει και σελίδα  θα τη βρω και θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τα Μοντέλα του. Μάγκες πολύ ξύπνιος ο Δοκτορτιλακ. Είναι ο μόνος που γνώρισα και τα παίρνει από Ταιλανδεζες. Γνώρισα και την γυναίκα του ωραία κοπέλα την Νι και πολύ πρόσχαρη και το κυριότερο δεν ζήλευε τα Μοντέλα που ήτανε στο γραφείο του. Μου μίλησε αρκετή ώρα και με έκανε να αλλάξω γνώμη προς το παρόν.  Να καθυστερήσω λήγω πριν κάνω το βήμα να την παντρευτώ. Εγώ πάντως του βγάζω το καπέλο γιατι εκτός που του τα ακουμπάνε για να της κάνη διάσημα Μοντέλα τους λέει και τα χαρτιά ( Ταροτ ) και τους τα παίρνει και από εκεί. Με τα μάτια μου είδα σε μια γκόμενα πούλησε ένα κομμάτι ξύλο για 500 μπατ. Μιλάμε για ξυλαράκι 3 πόντους μακρύ αλά είναι μαγεμένο και θα γίνει διάσημη και το έχει φέρει της είπε από την Ελλάδα. ( Τον διερμηνέα τον κάνη η Γυναίκα του η Νι.) Όταν έφυγε η γκόμενα μου είπε ότι του το έδωσε η Νι που το έκοψε από κάτω από τον δρόμο. Μπράβο του. Φίλοι μου σας αφήνω και θα συνεχίσω να σας γράφω. Δεν χάθηκα και ευχαριστώ για την θέση στο σχηματισμό που κάνατε αλλά μην ξεχνάτε ότι εγώ δεν έχω χρήματα.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
:dancing: :dancing:
Εμφανίστηκε ο doctortilac? Αυτό είναι καλό νέο. Τι κάνει αυτή ψυχή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom