You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Ολες οι γυναικες στον κοσμο, ποτε δεν κοιτανε ενα ανδρα απο μπροστα αν ειναι ομορφος η
απο πισω αν ειναι αδερφη.
Οι γυναικες κοιτανε τον ανδρα μονο στο πλαι... γιατι εκει ειναι οι τσεπες.
Αυτο ισχυει ιδιαιτερα για την Ταιλανδη και κατ'επεκταση τις λοιπες ασιατικες χωρες.
"ΤEELAK I LOVE YOU SAME MONEY"
η καλύτερη ατάκα τους μακράν..........
Επισκέπτης
ΛΑΘΟΣ.......TEELAK I LOVE YOU SAME-SAME MONEY!!!!!!!!!"ΤEELAK I LOVE YOU SAME MONEY"
η καλύτερη ατάκα τους μακράν..........
kreatosoupa
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αμα ειναι κανενας συναγωνιστης Παταγια μερια, ας στειλει τηλ. με ΠΜ να πιουμε καμια μπυρα. 40.40 το μπατ χθες (να λεμε και τπτ χρησιμο)
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 826
- Πόντοι
- 96
Για Master21,
Μαλακίες λες εσύ και δεν το ξέρεις. Είχα δει΄στην ΕΡΤ Γαλλικό ντοκυμοντέρ όπου ολόκληρες οικογένειες και χωριά στην Ταϋλλάνδη στέλνουν τις όμορφες κόρες τους στην πρωτεύουσα και τις άλλες πόλεις για να εκπορνευθούν και με τα λεφτά που βγάζουν οι κοπέλες , αγοράζουν τρακτέρ , οικιακά σκεύη κ.α.Το θεωρούν πια φυσιολογικό.Η διάβρωση άρχισε εκεί από του αμερικάνους στρατιώτες που σταθμεύαν εκεί και μετά πηγαίναν στο πόλεμο του Βιετνάμ.Αν και για να είμαι δίκαιος μια μειοψηφία από αυτούς παντρεύτηκαν κα΄ποιες κοπέλες.
Τώρα για την Ελλάδα , που ξέρεις έξυπνε αν δεν έχουμε γίνει ήδη Ταϋλλάνδη; To πουτανιλίκι είναι στην ημερήσια διάταξη.Τι να πούμε από φοιτήτριες ή παντρεμένες που εκδίδονταισε μπόυρδέλα ή από γραφεία συνοδών, για τηλεπαρουσιάστριες και μοντέλα για γραμματείς και γυναίκες επιχειρηματιών που κοιμούνται με άλλους για λόγους συμφέροντος; Πολλές Ελληνίδες δεν προχωρούν σε σχέση αν δεν ξέρουν τι δουλειά κάνεις , πόσα σπίτια έχεις κ.α. Για κυκλοφόρησε με ένα αμαξι πολλών κυβικών να σου πω πόσες θα βγάλεις.Αν γνώριζες την γυναικεία ψυχολογία , θα ήξερες ότι οι γυναίκες κοιτάνε το πορτοφόλι για εξασφάλιση , τον χαρακτήρα για σταθερότητα και λίγο τη εμφάνιση.Από τα λεγόμενα σου να συμπεράνω ότι είσαι άσχημος , μια που γράφεις σε ιστοσελίδα για αγοραίο έρωτα και άρα από τα λεγόμενα σου δεν μπορείς να γαμήσεις Ελληνίδα;
Μαλακίες λες εσύ και δεν το ξέρεις. Είχα δει΄στην ΕΡΤ Γαλλικό ντοκυμοντέρ όπου ολόκληρες οικογένειες και χωριά στην Ταϋλλάνδη στέλνουν τις όμορφες κόρες τους στην πρωτεύουσα και τις άλλες πόλεις για να εκπορνευθούν και με τα λεφτά που βγάζουν οι κοπέλες , αγοράζουν τρακτέρ , οικιακά σκεύη κ.α.Το θεωρούν πια φυσιολογικό.Η διάβρωση άρχισε εκεί από του αμερικάνους στρατιώτες που σταθμεύαν εκεί και μετά πηγαίναν στο πόλεμο του Βιετνάμ.Αν και για να είμαι δίκαιος μια μειοψηφία από αυτούς παντρεύτηκαν κα΄ποιες κοπέλες.
Τώρα για την Ελλάδα , που ξέρεις έξυπνε αν δεν έχουμε γίνει ήδη Ταϋλλάνδη; To πουτανιλίκι είναι στην ημερήσια διάταξη.Τι να πούμε από φοιτήτριες ή παντρεμένες που εκδίδονταισε μπόυρδέλα ή από γραφεία συνοδών, για τηλεπαρουσιάστριες και μοντέλα για γραμματείς και γυναίκες επιχειρηματιών που κοιμούνται με άλλους για λόγους συμφέροντος; Πολλές Ελληνίδες δεν προχωρούν σε σχέση αν δεν ξέρουν τι δουλειά κάνεις , πόσα σπίτια έχεις κ.α. Για κυκλοφόρησε με ένα αμαξι πολλών κυβικών να σου πω πόσες θα βγάλεις.Αν γνώριζες την γυναικεία ψυχολογία , θα ήξερες ότι οι γυναίκες κοιτάνε το πορτοφόλι για εξασφάλιση , τον χαρακτήρα για σταθερότητα και λίγο τη εμφάνιση.Από τα λεγόμενα σου να συμπεράνω ότι είσαι άσχημος , μια που γράφεις σε ιστοσελίδα για αγοραίο έρωτα και άρα από τα λεγόμενα σου δεν μπορείς να γαμήσεις Ελληνίδα;
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ναι ειμαι ασχημος,πτωχος,δεν γαμαω,για αυτο παω στα μπουρδελα καθε μερα.οι κριτικες μου εχουν κατακλυσει το σαιτ.Για Master21,
αδελφε οκ,αν σε παρηγορει εσενα να τα βλεπεις ολα πορνευομενα,και να παρηγοριεσαι,δεν θα ειμαι εγω αυτος που θα σου χαλασει την φαντασιωση.
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ Χ ΣΕΙΡΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε πρεπει να εφαγες μεγαλα κλασιματα απο νορμαλ γυναικεςΟλες οι γυναικες στον κοσμο, ποτε δεν κοιτανε ενα ανδρα απο μπροστα αν ειναι ομορφος η
απο πισω αν ειναι αδερφη.
Οι γυναικες κοιτανε τον ανδρα μονο στο πλαι... γιατι εκει ειναι οι τσεπες.
Αυτο ισχυει ιδιαιτερα για την Ταιλανδη και κατ'επεκταση τις λοιπες ασιατικες χωρες.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Το θεμα δεν ειναι αν ενας νορμαλ (και οχι "κουασιμοδος") αντρας,μπορει να βγαλει γκομενα και να γαμησει στην Ελλαδα...ΜΠΟΡΕΙ και ΠΑΡΑΜΠΟΡΕΙ..Χαμος γινεται καθε βραδυ στα μπαρακια απο ξεμπαρκες Ελληνιδες...
Το θεμα ειναι ΤΙ γκομενα μπορει να γαμησει.
Με εντελως υποκειμενικα και προσωπικα κριτηρια,πιστευω οτι το 90% των "νορμαλ" Ελληνων,η γκομενα που βρισκουν να γαμησουν (η και να κανουν σχεση),ειναι μπροστα τους απο μετρια μεχρι μπαζολα.
Με λιγα λογια,εννοω οτι 9 στις 10 φορες,η γκομενα του "5"η του "6",γαμιεται με τον αντρα του "7" και του "8" (η και παραπανω)...Το αντιθετο συμβαινει εξαιρετικα σπανια και οσες φορες συμβαινει συντρεχουν αλλοι λογοι (ΧΡΗΜΑ).
Βεβαια ειναι γνωστο οτι οι Ελληνες ειναι μουνοδουλοι και σαβουρογαμηδες.Εξ ου και οι 3 θεμελιωδης ατακες που εχουν διαποτισει το σεξουαλικο ταπεραμεντο του Ελληνα
α)"Αν δε μπαζωσεις,δε χτιζεις" ,
β)"Ελα μωρε,ενα πουτσο θα ριξω για να φυγουν τα χοντραδια,δε θα τη παντρευτω κιολας" και
γ)"Λυχνίας σβησθείσης, πάσα γυνή ομοία εστί".
Για αυτο και το πιο μπαζο Ελληνιδα,μολις ανοιξει τα ποδια της ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ καποιος να τη γαμησει..
Εν κατακλειδι,οι Ελληνες που δε γαμανε Ελληνιδες,χωριζονται σε 3 κατηγοριες.
α)Σε αυτους που τους εχει αδικησει η φυση και ειναι σα γαμω το κερατο μου
β)Σε νορμαλ παλικαρια που εχουν τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση και αυτοπεποιθηση,που οταν πανε να τη πεσουν σε Ελληνιδα χεζονται επανω τους και στο τελος μενουν με το πουλι στο χερι,
γ)Σε αυτους που δε καταδεχονται να γαμησουν τη μετρια η μπαζολα Ελληνιδα,η τελος παντων μια γκομενα που θεωρουν "πιο ασχημη" απο οτι τον εαυτο τους.
Και αν θελετε τη προσωπικη μου σταση και αποψη επι του θεματος,μετα το περας της εφηβικης και μετεφηβικης τρελλας,εχω αποφασισει οτι "απο το να τρωω ΤΖΑΜΠΑ στο σπιτι φασολαδα,γεμιστα,κοτοπουλο στο φουρνο και αντε που και που καμμια χοιρινη μπριζολα,προτιμω να βγαινω εξω και να ΠΛΗΡΩΝΩ για να φαω φιλετο,μοσχαρισια γαλακτος,αστακους και χαβιαρι".
Με εντελως υποκειμενικα και προσωπικα κριτηρια,πιστευω οτι το 90% των "νορμαλ" Ελληνων,η γκομενα που βρισκουν να γαμησουν (η και να κανουν σχεση),ειναι μπροστα τους απο μετρια μεχρι μπαζολα.
Με λιγα λογια,εννοω οτι 9 στις 10 φορες,η γκομενα του "5"η του "6",γαμιεται με τον αντρα του "7" και του "8" (η και παραπανω)...Το αντιθετο συμβαινει εξαιρετικα σπανια και οσες φορες συμβαινει συντρεχουν αλλοι λογοι (ΧΡΗΜΑ).
Βεβαια ειναι γνωστο οτι οι Ελληνες ειναι μουνοδουλοι και σαβουρογαμηδες.Εξ ου και οι 3 θεμελιωδης ατακες που εχουν διαποτισει το σεξουαλικο ταπεραμεντο του Ελληνα
β)"Ελα μωρε,ενα πουτσο θα ριξω για να φυγουν τα χοντραδια,δε θα τη παντρευτω κιολας" και
Για αυτο και το πιο μπαζο Ελληνιδα,μολις ανοιξει τα ποδια της ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ καποιος να τη γαμησει..
β)Σε νορμαλ παλικαρια που εχουν τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση και αυτοπεποιθηση,που οταν πανε να τη πεσουν σε Ελληνιδα χεζονται επανω τους και στο τελος μενουν με το πουλι στο χερι,
γ)Σε αυτους που δε καταδεχονται να γαμησουν τη μετρια η μπαζολα Ελληνιδα,η τελος παντων μια γκομενα που θεωρουν "πιο ασχημη" απο οτι τον εαυτο τους.
Και αν θελετε τη προσωπικη μου σταση και αποψη επι του θεματος,μετα το περας της εφηβικης και μετεφηβικης τρελλας,εχω αποφασισει οτι "απο το να τρωω ΤΖΑΜΠΑ στο σπιτι φασολαδα,γεμιστα,κοτοπουλο στο φουρνο και αντε που και που καμμια χοιρινη μπριζολα,προτιμω να βγαινω εξω και να ΠΛΗΡΩΝΩ για να φαω φιλετο,μοσχαρισια γαλακτος,αστακους και χαβιαρι".
ελα τωρα , ΕΛΑ ΤΩΡΑ! ..μας βλεπει και ο βαγγελας και θα μας βαλει κανενα φορο ματιου-καβλαςΠαρτε κατι για τις εκλογες!
10000000000+ για τον πιπινομανιακΤο θεμα δεν ειναι αν ενας νορμαλ (και οχι "κουασιμοδος") αντρας,μπορει να βγαλει γκομενα και να γαμησει στην Ελλαδα...ΜΠΟΡΕΙ και ΠΑΡΑΜΠΟΡΕΙ..Χαμος γινεται καθε βραδυ στα μπαρακια απο ξεμπαρκες Ελληνιδες...
παληοπαιδα
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτό που έμαθα στη μακρόχρονη καριέρα μου σαν γαμήκουλας είναι ότι " Πάσα γυνή πόρνη μηδέ της εξηκοντούτιδος μητρός μου εξαιρουμένης !"
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 11.946
- Πόντοι
- 3.656
απολυτα σωστοςΤο θεμα δεν ειναι αν ενας νορμαλ (και οχι "κουασιμοδος") αντρας,μπορει να βγαλει γκομενα και να γαμησει στην Ελλαδα...ΜΠΟΡΕΙ και ΠΑΡΑΜΠΟΡΕΙ..Χαμος γινεται καθε βραδυ στα μπαρακια απο ξεμπαρκες Ελληνιδες...
οταν πηγαινω σε νησια ,διακοπες,συνεδρια εππαγγελματικα με αγνωστο κοσμο ,αλλα κ συχνα στην καθημερινοτητα,βλεπω "φως" αμεσο απο πολλες,αλλα η πλειοψηφια ειναι μπαζα
αν ειναι καποια ανω του μετριου,επιεδη ειμαι κι ανω των 35,ρωτα αν εισαι παντρεμενος κλπ,που ειμαι,κ κοβετε εκει το εργο
οποτε συμφωνω σε αυτα που λες
σαβουρογαμια εχει αφθονη η ελλαδα αν εισαι εμφανισημος κι οχι φλωρος
καλο μουνι,θεμα τυχης η δεσμευσης μονιμης σχεδον παντα,εκτος αν εχεις προνομιουχο επαγγελμα που σ εχουν επαγγελματικα αναγκη ωραιες γκομενες,οποτε εκει γαμας με το κιλο μουναρες κι ευκολα,ακομα κ πρ η μπαρμαν που ημουν σε καλα κλαμπ μεχρι προσφατα καποια χρονια πριν,ειχε αρκετη ευκολια η προσσεγγιση κ το γκολ
τωρα ομως ειπαμε,ειμαστε στα προαναφερθεντα
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ Χ ΣΕΙΡΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η καλπη μιλησε......
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΟΥΝΙ
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΟΥΝΙ
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
δεν μας ειπε κανεις απ την πειρα τους τη ναρκωτικα κουμπωνουν στην ταιλανδη;
kreatosoupa
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Yaa Baa παιζει, και αν πας να ψωνισεις απο μπατσο με πολιτικα κερδιζεις και deluxe διαμονη στις ταυλανδεζικες φυλακες, τυπε...
Ασχετο, χθες βραδυ παντου ινδοπακιστανοι σε τριαδες να κανουν παζαρια με freelancers στην Beach Road. Ελεος...
Ασχετο, χθες βραδυ παντου ινδοπακιστανοι σε τριαδες να κανουν παζαρια με freelancers στην Beach Road. Ελεος...
Ελα Αλέκοοοοοοοοοοοο!!!!
Ενα τόννο γιάμπα θέλουμε όλοι μαζί για να συνέλθουμε
Επειδή η ποιότητα στο φόρουμ έχει πέσει από καιρό
και επειδή τα ταξίδια πια θα είναι όνειρο θερινής νυχτός παραδίδω πνεύμα και πέννα.
Αυλαία και τα κεφάλια μέσα για δουλειά - Ραντεβού το Δεκέμβρη
Καλό καλοκαίρι σε όλους
Ενα τόννο γιάμπα θέλουμε όλοι μαζί για να συνέλθουμε
Επειδή η ποιότητα στο φόρουμ έχει πέσει από καιρό
και επειδή τα ταξίδια πια θα είναι όνειρο θερινής νυχτός παραδίδω πνεύμα και πέννα.
Αυλαία και τα κεφάλια μέσα για δουλειά - Ραντεβού το Δεκέμβρη
Καλό καλοκαίρι σε όλους