Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
μην αγχώνεσαι pag σε λίγα χρόνια ίσως έρχονται οι Ταΐλανδές  διακοπές στην φτωχή Ελλάδα και να μας μπαρφανιάζουν και να μας κερνάνε και καμία μπύρα

σορτ 500.000 δρχ

λονγκ 1.000.000 δρχ

τζάμπα πράγμα, 1/3 η τιμή σε σχέση με τα καραόκε της Ταϊλάνδης θα λένε οι Ταΐλανδές 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Εγερθητι ρε!!!! :s&m_1: :2funny:Τι εγινε ελειψα λιγο καιρο απο το θρεντ και το ριξαμε στη μιζερια;

stiv3oo

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γινετε του μουνιου το πανυγηρι στην ελλαδα , και εμεισ κοιταμε πως θα γαμησουμε στην ταιλανδη !!!!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια δωστε μουνι στον λαο... Ο λαος απαιτει μουνι ταιλανδικο...ο λαος δεν ξεχνα τι σημενει να γαμας ταιλανδικα :grin:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μην αγχώνεσαι pag σε λίγα χρόνια ίσως έρχονται οι Ταΐλανδές  διακοπές στην φτωχή Ελλάδα και να μας μπαρφανιάζουν και να μας κερνάνε και καμία μπύρα

σορτ 500.000 δρχ

λονγκ 1.000.000 δρχ

τζάμπα πράγμα, 1/3 η τιμή σε σχέση με τα καραόκε της Ταϊλάνδης θα λένε οι Ταΐλανδές  

αυτο το καναν οι ελληνες πριν καμια 20ετια.... ερχοντουσαν απο παντου βρουν τους γκρικ λοβερς!

λιγο η θαλασσα , λιγο το ουζακι, λιγο η λιακαδα και ενας γκρικ καμακι - λοβερ ηταν το απολυτο για τις γυναικες των ξενων χωρων της τοτε εποχης !

ομως ο γκρικ λοβερ - καμακι ηταν παντα υπερανω χρηματων !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
...

Τώρα για την Ελλάδα , που ξέρεις έξυπνε αν δεν έχουμε γίνει ήδη Ταϋλλάνδη; To πουτανιλίκι είναι στην ημερήσια διάταξη.Τι να πούμε από φοιτήτριες ή παντρεμένες που εκδίδονταισε μπόυρδέλα ή από γραφεία συνοδών, για τηλεπαρουσιάστριες και μοντέλα για γραμματείς και γυναίκες επιχειρηματιών που κοιμούνται με άλλους για λόγους συμφέροντος; Πολλές Ελληνίδες δεν προχωρούν σε σχέση αν δεν ξέρουν τι δουλειά κάνεις , πόσα σπίτια έχεις  κ.α.  Για κυκλοφόρησε με ένα αμαξι πολλών κυβικών να σου πω πόσες θα βγάλεις.Αν γνώριζες  την γυναικεία ψυχολογία , θα ήξερες ότι οι γυναίκες κοιτάνε το πορτοφόλι για εξασφάλιση , τον χαρακτήρα για σταθερότητα και λίγο τη εμφάνιση.Από τα λεγόμενα σου να συμπεράνω ότι είσαι άσχημος , μια που γράφεις σε ιστοσελίδα για αγοραίο έρωτα και άρα από τα λεγόμενα σου δεν μπορείς να γαμήσεις Ελληνίδα;    :jerking: 

το θεμα ειναι οτι ομως εμεις φταιμε που αυτες εχουν "εμπορευματοποιησει" το κορμι και την ψυχη τους....

οταν εβγαινε ο αλλος π.χ. που ειχε μια Χ οικονομικη ανεση και ελεγε οκ δεν τρεχει την βγαλω αυτη εξω της κανω ολα τα εξοδα σε ακριβα μερη , τις κανω τα δωρακια της και της δωσω και ενα "χαρτζιλικι" μονο και μονο επειδη ειχε την ανεση και ηθελε παρει αυτο που ηθελε... τοτε αυτος ο Χ επετρεψε αυτο να ανθισει ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Ταυλανδεζικης νυκτος για την ακριβεια.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε επειδη εχω κανει λιγα μαθηματα σε σεμιναριο thai yoga massage που ειναι ομορη περιπτωση του thai massage στην αθηνα οπως βλεπω το σαιτ τους μαλλον για κυριλε μου φαινεται.θα ρωτησω γνωστους μου μηπως ξερουν για να μου διευκρινισουν και θα ποσταρω αν μαθω κατι.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Απο κραξιμο καλα πας...
Απο πληροφοριες δεν σε βλεπω ομως.....
ολο ξερεις, εχεις δει , εχεις ζησει......  αλλα απο λεπτομερεις πληροφοριες??????????
Για Chiang Mai ο λογος????????
τι εχεις να μας πεισ????????????????????????
ε το τραβαει και εσενα η τροφαντη κωλαρα σου(σε αντιθεση με τον ατροφικο εγκεφαλο σου :2funny: :2funny:) το κραξιμο.αληθεια γιατι παρακολουθεις τα ποστ μου σε ολα τα θρεντ και τα μισα σου ποστ αναφερονται σε εμενα χωρις εγω να ασχολουμαι μαζι σου?μπας και εισαι καμια λουγκρα και μου κωλοτριβεσαι μωρη γρια τρελοκοτσιδω??? :s&m_1: :s&m_1: δεν εξηγειται αλλιως πρεπει να γλυστρας την οξυα εσυ...μη παρασυρεσαι απο τις κωλομπαριστικες διαθεσεις μου για τα γλεντυμπογια που ποσταρει ο παγκ.να πας αλλου... :cheesy: :cheesy:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
οχι φιλε ταξιδιωτη

Stories