Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Παιδιά γεια σας χθες γύρισα από Ταϊλάνδη. Ήμουνα ένα μισή μήνα. Πούλησα το  αμάξι μου και πήγα για να παντρευτώ. Δεν παντρεύτηκα ακόμα γιατι γνώρισα έναν δικό μας  όταν πήγα  στη Μπανγκόκ. Τον γνώριζε μια φίλη της δικιάς μου  Μου είπε κάποια πράγματα και κάποιες συμβουλές που με έκανε να σκεφτώ λίγο προς το παρόν. Μου είπε της περιπέτειες της δικές του και τώρα έχει ένα διαμέρισμα στην  Μπανγκόκ και πηγαινοέρχεται  Ελλάδα. Με κάλεσε στο διαμέρισμα του και στο γραφείο του είναι σε μια πολυκατοικία δίπλα στο ποτάμι γαμάτο και ασχολείται με Μοντέλα Ταιλανδεζες. Έχει και σελίδα   θα τη βρω και θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τα Μοντέλα του. Μάγκες πολύ ξύπνιος ο Δοκτορτιλακ. Είναι ο μόνος που γνώρισα και τα παίρνει από Ταιλανδεζες. Γνώρισα και την γυναίκα του ωραία κοπέλα την Νι και πολύ πρόσχαρη και το κυριότερο δεν ζήλευε τα Μοντέλα που ήτανε στο γραφείο του. Μου μίλησε αρκετή ώρα και με έκανε να αλλάξω γνώμη προς το παρόν.  Να καθυστερήσω λήγω πριν κάνω το βήμα να την παντρευτώ. Εγώ πάντως του βγάζω το καπέλο γιατι εκτός που του τα ακουμπάνε για να της κάνη διάσημα Μοντέλα τους λέει και τα χαρτιά ( Ταροτ ) και τους τα παίρνει και από εκεί. Με τα μάτια μου είδα σε μια γκόμενα πούλησε ένα κομμάτι ξύλο για 500 μπατ. Μιλάμε για ξυλαράκι 3 πόντους μακρύ αλά είναι μαγεμένο και θα γίνει διάσημη και το έχει φέρει της είπε από την Ελλάδα. ( Τον διερμηνέα τον κάνη η Γυναίκα του η Νι.) Όταν έφυγε η γκόμενα μου είπε ότι του το έδωσε η Νι που το έκοψε από κάτω από τον δρόμο. Μπράβο του. Φίλοι μου σας αφήνω και θα συνεχίσω να σας γράφω. Δεν χάθηκα και ευχαριστώ για την θέση στο σχηματισμό που κάνατε αλλά μην ξεχνάτε ότι εγώ δεν έχω χρήματα.

καλως ηρθες!

τι εγινες πηγες να παντρευτεις και γνωρισες τον "Μαγο του Οζ" ?  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
αφου και αυτος παντρεμενος με ταυλανδεζα ειναι  :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
και να υποθεσω οτι πειστηκες μην παντρευτεις ?  :P

οκ οι ιστοριες ειναι αρκετες δεν λεω.
αλλα εφοσον υπηρχαν καποιες προυποθεσεις π.χ. δεν σε τραβολογουσε  ωστε ξοδευτεις και δεν ζηταγε προικα "σιν σοτ" (ωστε να δεις οτι η σχεση δεν ειναι οικονομικης φυσεως) τοτε δεν υπαρχουν και ιδιαιτεροι ανασταλτικοι παραγοντες εφοσον περνατε καλα.

θα πηγαινες εκανες τα χαρτια που χρειαζοταν τα οποια εχουν ενα μικρο κοστος και καποιο τρεξιμο γραφειοκρατικης φυσεως, θα της εβγαζες ενα εισητιριο με ανοιχτη επιστροφη και θα την εφερνες ελλαδα ! θα σου ζηταγε να στελνει καποια λεφτα γονεις της καθε μηνα (100 με 150 ευρω ειναι υπερ αρκετα αντιστοιχουν σε ενα μηνιατικο εκει)
* εφοσον θα μπορουσες τα καλυψεις μην ξεχναμε οτι υπαρχει και οικονομικη κριση (και σιγουρα ξεπουλας πραγματα οπως αναφερεις παραπανω π.χ. αυτοκινητο δεν ειναι ορθη πολιτικη)

και ολα μια χαρα!

αμα θα ξεκιναγε να γινει απαιτητικη περαν των δυνατοτητων σου και να μην νοιαζεται και την εβλεπες οτι ξεκιναει αλλα διαφορα τα οποια θα χαλουσαν ολα αυτα τα ρομαντικα ονειρα που κανατε και μπλα μπλα, τοτε κανεις χρηση του ανοιχτου εισητιριου επιστροφης που θα της ειχες εκδοσει και γυρνα πισω, ακυρωνεις και τον γαμο ή προχωρας με αιτημα διαζυγιου και ολα καλα !!!

εφοσον ολα θα πηγαιναν κατ'ευχην και η σχεση προχωραγε ομαλα τοτε ολα μια χαρα!

Επισκέπτης
Αν υπολογισουμε την αυξηση των τιμων μεσα σε 5 χρονια σε συνδιασμο με την υποτιμηση του ευρω,για να κανεις τα ιδια πραγματα το 2012,θελεις σχεδον τα διπλα λεφτα σε σχεση με το 2007.
Απο μονη της αλλωστε η ισοτιμια του ευρω λεει πολλα...Το 2007,το 1 ευρω=50-51 μπατ...Τωρα ειναι 39-40 μπατ...
Πηγαινες στα ανταλλακτηρια και με 100 ευρω επαιρνες τουλαχιστον 5000 μπατ..Τωρα παιρνεις εως και 1200 μπατ λιγοτερα,που ουσιαστικα ειναι η διαμονη σε 3αστερο ξενοδοχειο,συν το φαγητο και τα μικροεξοδα μιας ολοκληρης ημερας...
Σε αυτο προσθεσε και το γεγονος πως οι γκομενες ζητανε τουλαχιστον 50% περισσοτερα λεφτα απο το 2007 και οριστε πως αποδεικνυεται ο διπλασιασμος του απαιτουμενου μπατζετ...

Πραγματικα λυπηρο.Ειναι η αληθεια οτι παντα ηθελα να ζησω το ονειρο της Ταυλανδης που οπως εχω διαβασει εδω μεσα απο περπατημενους στο νησι αυτο ειναι ο παραδεισος καθε αντρα.Αλλα με αυτα που διαβασα στις τελευταιες σελιδες απογοητευτηκα.Κριμα που απο το 2007 ολο το ανεβαλα με ανοητα προσχηματα...
Βασικα σχεδιαζα να παω για 20 μερες η 30 μερες. Σαν μπατζετ ομως δεν θα ηθελα να φυγω απο τα 3 χιλιαρικα με τιποτα. Οχι γιατι δεν μπορω να τα διαθεσω αλλα γιατι ξενερωνω να υπερπληρωσω κατι που πριν 4-5 χρονια μονο ηταν κατα πολυ φτηνοτερο.
Και αν ειναι ετσι τωρα δηλαδη σε 2-3 χρονια απο τωρα πως θα ειναι? Η ταυλανδη ηταν πιστευω δυνατο χαρτι οχι μονο για την ποιοτητα της (ακομα και σε καιρο,ονειρεμενες παραλιες κτλ) αλλα και γιατι μπορουσες να ζησεις το ονειρο με ελαχιστα χρηματα.
Αν χαλασει αυτο το ατου φοβαμαι οτι μπορει να παψει να ειναι ισως ενας απο τους καλυτερους προορισμους...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
α βρε μιμικο τι μου κανεις

πανω που ειχα κανονισει να παω για γαμο πετας μια σποντα και με βαζεις σε σκεψεις

το αναβαλλω επ αοριστον για να συμβουλευτω και αλλα εμπειρα ατομα

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πραγματικα λυπηρο.Ειναι η αληθεια οτι παντα ηθελα να ζησω το ονειρο της Ταυλανδης που οπως εχω διαβασει εδω μεσα απο περπατημενους στο νησι αυτο ειναι ο παραδεισος καθε αντρα.Αλλα με αυτα που διαβασα στις τελευταιες σελιδες απογοητευτηκα.Κριμα που απο το 2007 ολο το ανεβαλα με ανοητα προσχηματα...
Βασικα σχεδιαζα να παω για 20 μερες η 30 μερες. Σαν μπατζετ ομως δεν θα ηθελα να φυγω απο τα 3 χιλιαρικα με τιποτα. Οχι γιατι δεν μπορω να τα διαθεσω αλλα γιατι ξενερωνω να υπερπληρωσω κατι που πριν 4-5 χρονια μονο ηταν κατα πολυ φτηνοτερο.
Και αν ειναι ετσι τωρα δηλαδη σε 2-3 χρονια απο τωρα πως θα ειναι? Η ταυλανδη ηταν πιστευω δυνατο χαρτι οχι μονο για την ποιοτητα της (ακομα και σε καιρο,ονειρεμενες παραλιες κτλ) αλλα και γιατι μπορουσες να ζησεις το ονειρο με ελαχιστα χρηματα.
Αν χαλασει αυτο το ατου φοβαμαι οτι μπορει να παψει να ειναι ισως ενας απο τους καλυτερους προορισμους...

Με αυτη την λογικη δεν θα πας ποτε. Κι εγω περσι ταξιδεψα πρωτη φορα, αν σκεφτομουν τις τιμες του 2007 τρεχα γυρευε...

39.35 αλλαξα σημερα ευρω, πριν 3 βδομαδες που ηρθα ηταν 40.40... Κατα διαολου παει η κατασταση.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
α βρε μιμικο τι μου κανεις

πανω που ειχα κανονισει να παω για γαμο πετας μια σποντα και με βαζεις σε σκεψεις

το αναβαλλω επ αοριστον για να συμβουλευτω και αλλα εμπειρα ατομα

Ρωτα Κωστη μου να μαθεις ΟΤΙ θελεις!!! :grin: :grin: :grin:

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
θυμαμαι σαν να ειναι τωρα το 2004 στο σαμουι ειχα χαλασει 1200 ευρω για ενα μηνα! φυσικα δεν συγρινω το σαμουι με την πατταγια οπου σε καθε γωνια θες να φορτωσεις και αλλη γκομενα( τα πιο πολλα χρηματα εκει τα χαλαω) αλλα γενικα η ταυλανδη ηταν πολυ πιο φθηνη τοτε και ας ηταν η ισοτιμια γυρω στο 42. Τωρα ακουσα καλα λογια για καμποτζη, μισα λεφτα και τετοια αλλα παταγια ειναι μονο μια!

Επισκέπτης
Με αυτη την λογικη δεν θα πας ποτε. Κι εγω περσι ταξιδεψα πρωτη φορα, αν σκεφτομουν τις τιμες του 2007 τρεχα γυρευε...

39.35 αλλαξα σημερα ευρω, πριν 3 βδομαδες που ηρθα ηταν 40.40... Κατα διαολου παει η κατασταση.

Δεν εχεις αδικο απλα οσο να ναι στενοχωριεμαι που μερικοι παραδεισοι χανουν τον ρομαντισμο και την αιγλη τους με αυξησεις τιμων  :grin:
Θα το προσπαθησω για φετος...Ελεγα για Κκνενα Δεκεμβρη ή Ιανουάριο. Πως ειναι ο καιρος εκεινη την εποχη?Μπορεις να ευχαριστηθεις καλοκαιρι? :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δεκεμβρη και Ιανουαριο,οι τιμες δεν ειναι διπλες σε σχεση με το 2007...
Ειναι τριπλες...
Οι πιο φτηνοι μηνες ειναι Ιουνιος εως Σεπτεμβριος...
Δεκεμβριος-Ιανουαριος-Φεβρουαριος ειναι οι χειροτεροι μηνες...
Μακρια...

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεκεμβριος-Ιανουαριος-Φεβρουαριος ειναι οι χειροτεροι μηνες...
Μακρια...

συμφωνω, το ενιωσα και γω περυσι που εκανα το λαθος και πηγα Φεβρουαριο, ητανε απο τα χειορτερα ταξιδια μου απο θεμα τιμων και κοσμου!!!

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μου άλλαξε γνώμη ο δόκτορ αλλά αυτά που μου είπε με βάλανε σε σκέψη. Πρώτον του είπα ότι δεν ζητά τίποτα και με τρις  λέξης μου απάντησε ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΑΪΛΆΝΔΗ. Μετά του είπα ότι με προσέχει πολύ και μου είπε ότι το έχει η θρησκεία τους και όχι γιατι το θέλουν αυτές. Και το κυριότερο του είπα ότι ποτέ δεν μου λέει ψέματα, και μου απάντησε μα είναι φυσικό και είναι εκπαίδευεμενες να μην λένε ποτέ την αλήθεια. Μόνο αν ξεχάσουν μαθαίνεις την αλήθεια. Μετά από όλα αυτά είπα να κάνω λίγη υπομονή.

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
καλως ηρθες!

τι εγινες πηγες να παντρευτεις και γνωρισες τον "Μαγο του Οζ" ?  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
αφου και αυτος παντρεμενος με ταυλανδεζα ειναι  :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
και να υποθεσω οτι πειστηκες μην παντρευτεις ?  :P

οκ οι ιστοριες ειναι αρκετες δεν λεω.
αλλα εφοσον υπηρχαν καποιες προυποθεσεις π.χ. δεν σε τραβολογουσε  ωστε ξοδευτεις και δεν ζηταγε προικα "σιν σοτ" (ωστε να δεις οτι η σχεση δεν ειναι οικονομικης φυσεως) τοτε δεν υπαρχουν και ιδιαιτεροι ανασταλτικοι παραγοντες εφοσον περνατε καλα.

θα πηγαινες εκανες τα χαρτια που χρειαζοταν τα οποια εχουν ενα μικρο κοστος και καποιο τρεξιμο γραφειοκρατικης φυσεως, θα της εβγαζες ενα εισητιριο με ανοιχτη επιστροφη και θα την εφερνες ελλαδα ! θα σου ζηταγε να στελνει καποια λεφτα γονεις της καθε μηνα (100 με 150 ευρω ειναι υπερ αρκετα αντιστοιχουν σε ενα μηνιατικο εκει)
* εφοσον θα μπορουσες τα καλυψεις μην ξεχναμε οτι υπαρχει και οικονομικη κριση (και σιγουρα ξεπουλας πραγματα οπως αναφερεις παραπανω π.χ. αυτοκινητο δεν ειναι ορθη πολιτικη)

και ολα μια χαρα!

αμα θα ξεκιναγε να γινει απαιτητικη περαν των δυνατοτητων σου και να μην νοιαζεται και την εβλεπες οτι ξεκιναει αλλα διαφορα τα οποια θα χαλουσαν ολα αυτα τα ρομαντικα ονειρα που κανατε και μπλα μπλα, τοτε κανεις χρηση του ανοιχτου εισητιριου επιστροφης που θα της ειχες εκδοσει και γυρνα πισω, ακυρωνεις και τον γαμο ή προχωρας με αιτημα διαζυγιου και ολα καλα !!!

εφοσον ολα θα πηγαιναν κατ'ευχην και η σχεση προχωραγε ομαλα τοτε ολα μια χαρα!

Καλά τα λες φιλαράκο αλά αυτό το πείραμα στοιχίζει και εγώ δεν έχω τα χρήματα για πειράματα.

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
κ οχι μονο ........
ρωτα σε ποσους ελλληνες χρωσταει......

Γιαυτό όταν πήγα στο σπίτι του ήτανε ουρά έξω κάτι σαν εσένα για να πάρουν τα λεφτά τους? Αλά νάνε καλά η κυβέρνηση που ψηφίσατε και του έχει 2 μπάτσους να τον φιλάνε.

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Λογικο, εχει πεθερα τρωκτικο.

Από ότι ξέρω εσύ τον γνωρίζεις και ξέρεις τουλάχιστον ένα μήνα μένει στην ίδια διεύθυνση πριν από την κάθε μετακόμιση. Και το τηλέφωνο του το κουνιστό το αλλάζει κάθε εβδομάδα και του σπιτιού του κάθε φορά που μετακομίζει το αλλάζει.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αδερφια κανα βιντεακι κανα μουνι :grin: καμια φωτο κτλ :grin: Κατι τελος παντων :grin: Το καλυτερο θρεντ για μενα στο μπουρδελα κομ.. Κατα την ταπεινη μου γνωμη  :grin: Σορρυ αν σας τα πρηζω ΤΑ @@ ;) :2funny:.. Αλλα διαβαζοντας εδω.. καταλαβα οτι ειναι το πιο ολοκληρωμενο θρεντ κατα την υποκειμενικη γνωμη οποτε αν και σεβομαι την κρισι που οντως υπαρχει απο αυτο το θρεντ εχω <<απαιτησεις>> :)..

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Μετά απο έρευνα ο οικονομικότερος τρόπος για να ταξιδέψει αυτή τη περίοδο (Ιούνιος) για BKK απο θεσσαλονίκη είναι ο εξής :
Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολή - Θεσσαλονίκη  Metro tours δρομολόγια κάθε μέρα στις 10:00 & 22:00 χρόνος ταξιδιού περίπου 8 ώρες (λιγότερο απο 700 χλμ) με πολλές στάσεις και απερίοριστους καφέδες + χυμούς μέσα σε πολυτελέστατο λεοφωρείο .... κόστος με επιστροφή 80€
Πέρνοντας λοιπόν το βραδινό και με άφιξη στη Κων/πολη κατά τις 7:00 , υπάρχει χρόνος για βόλτα , καφέδες , φαφητό , ψώνια , και στις 20:30 πτήση της Royal Jordanian με ενδιάμεση στάση στο Αμμάν (περίπου 3 ώρες) άφιξη την επόμενη μέρα στη ΒΚΚ στις 14:00 ...κόστος εισιτηρίων 568€ , υπάρχει κι επιλογή με -30€ αλλά με 9-10 ώρες αναμονής (δεν συμφέρει με τίποτα). Ως θετικό αναφέρω πως το αερόδρομιο της Κων/πολης με το κέντρο συνδέεται με μετρό οπότε η μετακίνηση είναι οικονομικότατη , πανεύκολη και ασφαλέστατη ...
Απο BKK σε Πατάγια υπάρχουν πολλοί τρόποι μεταφοράς αλλά επειδή δεν έχω πάει μπορούν να ενημέρωσουν άλλοι συνάδερφοι , το κόστος δεν θα είναι πάνω απο 20+ € ...
Προτάσεις ξενοδοχείων για 9 νύχτες :  
Για όσους θέλουν πολυτέλεια χωρίς να ξοδέψουν μία περιουσία : Areca Lodge 41 euro / night με πρωινό , 2 πισίνες , σπα , μασάζ , πολύ κοντά σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος !
Για όσους ψάχνουν την καλύτερη οικονομικά λύση : Sawasdee Siam Hotel : 19,5 euro / night χωρίς πρωινό , με πισίνα , μασάζ και κοντά στα σημεία ενδιαφέροντος !
Απο BBK η Royal Jordanian πετάει στις 00:30 και δυστυχώς έχει 6 ώρες αναμονή στο Αμμάν , απο net-πληροφορίες το αεροδρόμιο του Αμμάν έχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις (μπαρ-καφέ , εστιατόρια , εμπορικά καταστήματα) και άφιξη στην Κων/πολη κατα τις 13:30 το μεσημέρι της επόμενης μέρας . Αρκετός χρόνος για βόλτες , φαγητό , ψώνια και 22:00 απο τον σταθμό φεύγει το λεοφωρείο για Θεσ/νίκη (τις καθημερινές τα λεοφωρεία τους πηγαινοέρχονται άδεια οπότε ένας καλός υπνάκος είναι εγγυημένος !)
Συνολικό κόστος της geo70 tours : 850 euro + ότι φάτε-ψωνίσετε-πηδήξετε ...
Εναλακτικά το λεοφωρείο αντί απο Θεσσαλονίκη μπορεί να το πάρει κάποιος απο Ξάνθη με 36 ευρώ πάνε-έλα (αντί 80) ή μπορεί να κάνει το Θεσσαλονίκη-Κων/πολη-Θεσσαλονίκη με κόστος βενζίνης περίπου 150 ευρώ και κόστος φυλασόμενου parking στην Πόλη 15/μέρα = περίπου 300 ευρώ σύνολο , άρα πιο ακριβό απο το αεροπλάνο !!!
Κάθε γνώμη-παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτη !!!    

amazingthai

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μου άλλαξε γνώμη ο δόκτορ αλλά αυτά που μου είπε με βάλανε σε σκέψη. Πρώτον του είπα ότι δεν ζητά τίποτα και με τρις  λέξης μου απάντησε ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΑΪΛΆΝΔΗ. Μετά του είπα ότι με προσέχει πολύ και μου είπε ότι το έχει η θρησκεία τους και όχι γιατι το θέλουν αυτές. Και το κυριότερο του είπα ότι ποτέ δεν μου λέει ψέματα, και μου απάντησε μα είναι φυσικό και είναι εκπαίδευεμενες να μην λένε ποτέ την αλήθεια. Μόνο αν ξεχάσουν μαθαίνεις την αλήθεια. Μετά από όλα αυτά είπα να κάνω λίγη υπομονή.

ότι λες για τον ντοκτορ είναι πέρα για πέρα αληθινό.
είναι φίλος και ξέρω πως λειτουργεί.

βλέπω πολλά να γράφονται για ταιλανδές....
οι περισσοτεροι φοβόνται, να κάνουν το παρακάτω βήμα, και είναι λογικό αφού
πάχνουν γυναίκα στα μπαρ της πατάγια.

καιρό ήθελα να λιλήσω αλλά δεν μίλαγα, ίσως πρέπει όπως γιατί μπορούν να βοηθηθούν πολλοί.
θα τα πω εν συντομία γιατί δεν είμαι και πολύ του γραπτού λόγου.

είμαι παντρεμένος με ταιλανδέζα !
αλλά...
η γυναίκα μου δεν έχει καμία σχέση με τα κορίτσια της πατάγια.

είναι τραπεζικός υπάλληλος.
αυτό σημαίνει, η μέρα με τη νύχτα. !!!

παντρευτήκαμε στην μπανγκοκ.
δεν πλήρωσα τίποτα !
όλα τα έξοδα από την οικογένεια της γυναίκας μου.
σιν σον (χρυσαφικά και χρήματα) έδειξα, αλλά μας τα δώσενε τα αδέλφια της (χρήματα) και χρυσαφικά πήρε από φίλες της
(και τα επέστρεψε φυσικα).

στον γάμο κερδήσαμε και 100,000 μπατ περίπου, αφού το έθιμο είναι, όταν δίνεις προσκληση στους καλεσμένους, σου
απιστρέφουν το φάκελο με χρήματα.

εχω πολλά να πω αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει ας ρωτήσει καλύτερα.

ο ντοκτορ ξέρει την περίπτωσή μου και με θεωρεί τυχερό.

δεν είναι όμως θέμα τύχης. είναι τι ψάχνεις να βρεις και που το ψάχνεις.

και προς Θεού..
αν θέλεται γυναίκα από ταιλάνδη, ΜΑΚΡΙΑ από τις κοπέλες των μπαρ.
είνα για διασκέδαση και μόνο.
οι κοπέλες των μπαρ δεν έχουν καμία σχέση με τις παραδοσιακές ταιλανδέζες.
φιλικά.

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ωραιος παικτη.
απλα αν πεις οτι θα πας βολτα στην πολη τα λεωφορεια σταματουν στο ακσαραι.εχει σταθμο του μετρο κοντα.αν θες τα τυπικα αγια σοφια κτλ παιρνεις μετρο τραμ και πας.απλα στην επιστροφη για αεροδρομιο επειδη μετα τις 5 γινετε της ποπης απο κινηση καλυτερα να ξεκινησεις λιγο νωριτερα ειδικα αν εισαι ταξιμ. απο ταξιμ με ταξι 50λτ η λεωφορειακια μετα την πλατεια με 10λτ απο παλια πολη με τραμ-μετρο η ταξι 30λτ.αν παρετε ταξι παζαρι γιατι ειδικα το απογευμα ζητουν οτι τους λειπει.
απο βκκ για πατταγια λεωφορειο.μπελ σερβις που σε παει στο χοτελ και μια αλλη δεν θυμαμαι ονομα που σε αφηνει περιφερειακα.το καλο της 2ης ειναι οτι λειτουργει μεχρι τις 10 ενω η μπελ σταματαει στις 6.οσο αφορα ξενοδοχεια αν δεν υπαρχει στανταρακι καλυτερα να κλεισεις απο εδω μια δυο μερες μη τρεχεις και μετα ερευνα γυρω γυρω.ζητατε να δειτε το δωματιο να βαζετε το αρκουδισιο να δουλεψει κτλ.πηγα στο αρκαντια το 1ο βραδυ και εφυγα γιατι ειχαν να καθαρισουν το δωματιο κανα μηνα και το μπανιο μαυρο χαλι.την αλλη μερα πηγα 200μ ποιο κατω με τα ιδια χρηματα.αν ειναι να μεινετε απο εβδομαδα και πανω παζαρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom