mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Παιδιά γεια σας χθες γύρισα από Ταϊλάνδη. Ήμουνα ένα μισή μήνα. Πούλησα το αμάξι μου και πήγα για να παντρευτώ. Δεν παντρεύτηκα ακόμα γιατι γνώρισα έναν δικό μας όταν πήγα στη Μπανγκόκ. Τον γνώριζε μια φίλη της δικιάς μου Μου είπε κάποια πράγματα και κάποιες συμβουλές που με έκανε να σκεφτώ λίγο προς το παρόν. Μου είπε της περιπέτειες της δικές του και τώρα έχει ένα διαμέρισμα στην Μπανγκόκ και πηγαινοέρχεται Ελλάδα. Με κάλεσε στο διαμέρισμα του και στο γραφείο του είναι σε μια πολυκατοικία δίπλα στο ποτάμι γαμάτο και ασχολείται με Μοντέλα Ταιλανδεζες. Έχει και σελίδα θα τη βρω και θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τα Μοντέλα του. Μάγκες πολύ ξύπνιος ο Δοκτορτιλακ. Είναι ο μόνος που γνώρισα και τα παίρνει από Ταιλανδεζες. Γνώρισα και την γυναίκα του ωραία κοπέλα την Νι και πολύ πρόσχαρη και το κυριότερο δεν ζήλευε τα Μοντέλα που ήτανε στο γραφείο του. Μου μίλησε αρκετή ώρα και με έκανε να αλλάξω γνώμη προς το παρόν. Να καθυστερήσω λήγω πριν κάνω το βήμα να την παντρευτώ. Εγώ πάντως του βγάζω το καπέλο γιατι εκτός που του τα ακουμπάνε για να της κάνη διάσημα Μοντέλα τους λέει και τα χαρτιά ( Ταροτ ) και τους τα παίρνει και από εκεί. Με τα μάτια μου είδα σε μια γκόμενα πούλησε ένα κομμάτι ξύλο για 500 μπατ. Μιλάμε για ξυλαράκι 3 πόντους μακρύ αλά είναι μαγεμένο και θα γίνει διάσημη και το έχει φέρει της είπε από την Ελλάδα. ( Τον διερμηνέα τον κάνη η Γυναίκα του η Νι.) Όταν έφυγε η γκόμενα μου είπε ότι του το έδωσε η Νι που το έκοψε από κάτω από τον δρόμο. Μπράβο του. Φίλοι μου σας αφήνω και θα συνεχίσω να σας γράφω. Δεν χάθηκα και ευχαριστώ για την θέση στο σχηματισμό που κάνατε αλλά μην ξεχνάτε ότι εγώ δεν έχω χρήματα.
καλως ηρθες!
τι εγινες πηγες να παντρευτεις και γνωρισες τον "Μαγο του Οζ" ?
αφου και αυτος παντρεμενος με ταυλανδεζα ειναι
και να υποθεσω οτι πειστηκες μην παντρευτεις ?
οκ οι ιστοριες ειναι αρκετες δεν λεω.
αλλα εφοσον υπηρχαν καποιες προυποθεσεις π.χ. δεν σε τραβολογουσε ωστε ξοδευτεις και δεν ζηταγε προικα "σιν σοτ" (ωστε να δεις οτι η σχεση δεν ειναι οικονομικης φυσεως) τοτε δεν υπαρχουν και ιδιαιτεροι ανασταλτικοι παραγοντες εφοσον περνατε καλα.
θα πηγαινες εκανες τα χαρτια που χρειαζοταν τα οποια εχουν ενα μικρο κοστος και καποιο τρεξιμο γραφειοκρατικης φυσεως, θα της εβγαζες ενα εισητιριο με ανοιχτη επιστροφη και θα την εφερνες ελλαδα ! θα σου ζηταγε να στελνει καποια λεφτα γονεις της καθε μηνα (100 με 150 ευρω ειναι υπερ αρκετα αντιστοιχουν σε ενα μηνιατικο εκει)
* εφοσον θα μπορουσες τα καλυψεις μην ξεχναμε οτι υπαρχει και οικονομικη κριση (και σιγουρα ξεπουλας πραγματα οπως αναφερεις παραπανω π.χ. αυτοκινητο δεν ειναι ορθη πολιτικη)
και ολα μια χαρα!
αμα θα ξεκιναγε να γινει απαιτητικη περαν των δυνατοτητων σου και να μην νοιαζεται και την εβλεπες οτι ξεκιναει αλλα διαφορα τα οποια θα χαλουσαν ολα αυτα τα ρομαντικα ονειρα που κανατε και μπλα μπλα, τοτε κανεις χρηση του ανοιχτου εισητιριου επιστροφης που θα της ειχες εκδοσει και γυρνα πισω, ακυρωνεις και τον γαμο ή προχωρας με αιτημα διαζυγιου και ολα καλα !!!
εφοσον ολα θα πηγαιναν κατ'ευχην και η σχεση προχωραγε ομαλα τοτε ολα μια χαρα!