Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
επειδη εχω ακουσει πολλα και εχω γνωστο ολλανδο παντρεμενο με ταιλανδεζα στην καταγωγη μια ερωτηση.μενετε εδω η κατω?

amazingthai

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
επειδη εχω ακουσει πολλα και εχω γνωστο ολλανδο παντρεμενο με ταιλανδεζα στην καταγωγη μια ερωτηση.μενετε εδω η κατω?

εδώ μένουμε.
και να διευκρινήσω κάτι.
Ποτέ μα ποτέ δεν έχω στείλει χρήματα στην οικογένειά της.
απεναντίας... όποτε πάμε κάτω, δεν με αφήνουν ποτέ να πληρώσω τίποτα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μας πηρανε χαμπαρι στη ελλαδα και μας φερονται με οικτο
:2funny: :2funny:

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε στην Ελλαδα η γυναικα σου τι δουλεια κανει?

amazingthai

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
φιλε στην Ελλαδα η γυναικα σου τι δουλεια κανει?

συνεχίζει από ελλάδα να είναι εξωτερικός συνεργάτης της τράπεζας.
συν ότι κάνει και κάποιες εργασίες στο πανεπηστίμιο σαν βοηθός καθηγητή.
ξάχασα να πω ότι έχει master στα οικονομικά.

amazingthai

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0

αξίζει να πω πως,
για να την "ρίξω", καθότη έχει και εκπληκτική ομορφιά, συν το ότι είναι από καλή οικογένεια,
(έπρεπε να βρω ένα τρόπο να την πλησιάσω...)
αφού πήγα πολλές φορές στο κατάατημα (λόγω δουλειάς)
κάλεσα την διευθύντρια (για να την ευχαριστήσω για την εξηπηρέτηση) με όλο το προσωπικό του υποκαταστήματος (περίπου 10 άτομα)
σε γεύμα. κάτι που το βρήκα μπροστά μου αργότερα,η διευθύντρια μας έκανε ένα τραπέζι σε ένα πολύ καλό εστιατόριο, όταν σταμάτησε η γυναίκα μου να δουλεύει στην τράπεζα (λίγο πριν τον γάμο).

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
οχι απλα μου εχουν πει πιστευουν οτι ενας απο τους λογους που οι ταυλανδεζες χωριζουν στην ελλαδα/ευρωπη (δε μιλαω για μπαροβιες κτλ ολες σχεδον ειναι ιδιες ανεξαρτητα απο διαβατηριο) ειναι οτι οι ταυλανδεζες δε μπορουν να ζησουν αλλου.θελουν εστω να πηγαινουν για καποιο διαστημα ταυλανδη

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλό αλλά μάλλον (τι μάλλον δηλαδή) έχω πέσει σε περίπτωση.

Φίλε νομίζω ότι δεν έχεις πέσει στην περίπτωση αλλά στον κανόνα. Οι περισσότερες κοπέλες εκτός sex σκηνής είναιαπλά εξαιρετικές στις σχέσεις τους με το αντίθετο φύλλο.
Ομως η πλειονότητα όσων συμμετέχουμε εδώ κινούμαστε στα γνωστά μέρη.....

amazingthai

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
οχι απλα μου εχουν πει πιστευουν οτι ενας απο τους λογους που οι ταυλανδεζες χωριζουν στην ελλαδα/ευρωπη (δε μιλαω για μπαροβιες κτλ ολες σχεδον ειναι ιδιες ανεξαρτητα απο διαβατηριο) ειναι οτι οι ταυλανδεζες δε μπορουν να ζησουν αλλου.θελουν εστω να πηγαινουν για καποιο διαστημα ταυλανδη

αν ρωτήσεις την γυναίκα μου, "που θέλεις να ζεις"?
μία απάντηση έχει μόνο. "Ούτε θέλει ο άντρας μου, το μόνο που θέλω είναι να είμαι μαζί του όπου και είναι".
Πολύ καλό για να είναι αλήθηνό...??? ίσως...

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
Λογικό είναι γιατί οι περισσότεροι πάνε αποκλειστικά για  :knockinb: συνδυάζοντας το και με διακοπές και όχι για γάμο:)

amazingthai

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε νομίζω ότι δεν έχεις πέσει στην περίπτωση αλλά στον κανόνα. Οι περισσότερες κοπέλες εκτός sex σκηνής είναιαπλά εξαιρετικές στις σχέσεις τους με το αντίθετο φύλλο.

ακριβώς...
και καλά κάνετε, μαζί σας !!!
απλά είναι χαζό που πολλοί κολάνε με γυναίκες από μπαρ. είναι μάγισες το ξέρω και πολύ καλά εκπαιδευμένες.
αλλά ας γνωρήσουν και κάποιοι πως είναι μία παραδοσιακή ταιλανδέζα.
Για την γυναίκα μου για παράδειγμα (που ζουσε και εργαζόταν στην Bangkok), ήταν απαγορευτικό
από την οικογένειά της να πλησιάσει την πατάγια.

amazingthai

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
tips από παραδοσιακή ταιλανδέζα...

2 χρόνια τώρα, δεν έχει περάσει μέρα που να μην μου κάνει μασάζ (ποτέ δεν το έχω ζητήσει)
έχει πλάκα που..
μπορεί να βγω το βράδυ μόνος με τους φίλους μου και να γυσίσω στις 5 το πρωί.
Όταν θα γυρίσω, ξυπνάει με ένα υπέροχο χαμόγελο και μου κάνει
μασάζ για να ξεκουραστώ γαι να έχω ελαφρή ύπνο. επειδή κουράστηκα που διασκέδαζα !!!
Αντε πες το σε ελλήνίδα αυτό.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16

τυπε απλα οι ταυλανδεζες εχουν παρει μαστερ στο παραμυθι.....ειναι και το σουλουπι απο το ισαν πεφτουν ευκολα τα θυματα.
:s&m_1: μας αφησες στο σορτ ταιμ και ο κωστακης μετα τις περικοπες περιμενει επαναφορα μισθων.....
λοβ γιου σορτ ταιμ αντικτ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μιας και το χρωστάω από καιρό ακολουθεί όλη η ιστορία του Κωστάκη και του Βαγγέλη με το ηρωϊκό φινάλε.

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ

Ατελείωτη ήταν και σήμερα η μέρα για τον Κωστάκη στην δουλειά. Ο καρπός του χεριού του είχε ήδη μουδιάσει από το τετράωρο συνεχή κλικάρισμα  στην πασιέντσα του υπολογιστή του. Τα πράγματα είχαν δυσκολέψει πολύ από τότε που ο  Πασοκομαλάκας ο Γενικός του έβαλε χοντρό χέρι για τις απροειδοποίητες εβδομαδιαίες απουσίες του από την υπηρεσία  που εξέθεταν όπως του είπε  όλο το υπουργείο. Οι καιροί όμως  αλλάζουν και μόλις ο μεγάλος οραματιστή της χώρας Αντώνης  έρθει στα πράγματα θα επιστρέψει  ξανά στους κανονικούς ρυθμούς εργασίας του χωρίς να τον ξεφτιλίζει ο κάθε καραγκιόζης.
Στο απέναντι γραφείο  και ο Βαγγέλης δεν ήταν στα καλύτερα του. Είχε φέρει το λάπτοπ από το σπίτι για να έχει  internet και ήταν συνέχεια online με το facebook και το sportfm.gr  για να ......δουλεύει . Είχε  καταστρέψει εσκεμμένα τον υπολογιστή του και η υπηρεσία λόγω μνημονίου όπως του είπαν αδυνατούσε να τον αντικαταστήσει στην παρούσα φάση. Η μελετημένη αυτή κίνηση του τον είχε κάνει παράδειγμα προς μίμηση  για τους  υπόλοιπους «εργαζόμενους» στα μάτια του κ.Γενικού. Δέκα χρόνια δίπλα στον μεγάλο αναμορφωτή του Ελληνικού Δημοσίου Κίμωνα Κουλούρη ο Βαγγέλης  είχε διδαχθεί άριστα πως να θυσιάζεται για το δημόσιο συμφέρον......
Τις τελευταίες ημέρες και οι δύο  είχαν τρελαθεί με τους  ψίθυρους  για τις νέες μειώσεις μισθών . Πόσο πιό χαμηλά να έπεφταν από τα τρία χιλιάρικα το μήνα. Ζητιάνοι θα γινόντουσαν;  Τόσα χρόνια σπουδές στο εξωτερικό, τόσα ξενύχτια σε αφισοκολήσεις και συνεστιάσεις στα πολιτικά γραφεία με τη σημαία στο χέρι  θα πήγαιναν χαμένα;
“ Κωστάκη άμα φάμε κι άλλη μείωση μισθών θα τρελλαθώ. Το κορίτσι μου κάτω  στην Ταϋλάνδη  ήδη μου έβαλε χέρι εχθές γιατί έχω καθυστερήσει να καταθέσω τα λεφτά της. Την προηγούμενη φορά που της έβαλα 800 αντί για τα συνήθη 1000 ευρώ έβαλε τα κλάματα και είπε ότι το κάνω επίτηδες για να χωρίσουμε. Αν είναι δυνατόν να μου πεί τέτοια κουβέντα.Να το ξέρεις ότι άμα την χάσω θα τα κάνω όλα μπουρδέλο μέσα σ’αυτό το κωλοχανείο που δουλεύουμε” είπε σχεδόν απελπισμένος ο Βαγγέλης.
Συγκαταβατικά ο Κωστάκης κούνησε το κεφάλι του και είπε : “ Αυτοί οι Τροϊκανοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Θα χωρίσουν μέχρι και ζευγάρια.  Μας έχει πηδήξει  και η πουτάνα η Μέρκελ. Θέλει να δουλεύουμε σαν τα σκυλιά  από το πρωί ως τα μεσάνυχτα για ένα κομμάτι  ψωμί. Το πιστεύεις ότι ακόμα κάνω οικονομία και  δεν έχω μαζέψει  όλα τα λεφτά για το ταξίδι;”
Το πρόσωπο του Βαγγέλη φωτίστηκε ξαφνικά και ένα χαμόγελο ζωγραφίστηκε στα χείλη του. “ Μεγάλε ετοιμάσου, ούτε δύο βδομάδες  δεν έχουν μείνει για τον παράδεισο. Μάζεψε κανα φράγκο γιατί δεν σε βλέπω καλά. Μην κοιτάς που εγώ έχω το κορίτσι μου και την βγάζω φτηνά, τα γούστα ακόμα και στην Ταϋλάνδη κοστίζουν.”
“ Βγήκε η καριόλα” αναφώνησε πανευτυχής ο Κωστάκης και η οθόνη του γέμισε τραπουλόχαρτα. Γύρισε το κεφάλι προς το συνάδελφο του και σχεδόν μαλώνοντας τον του είπε :  “ Ακόμα εδώ είσαι ; Θα κλείσουν οι τράπεζες και θα γαμοσταυρίζεις πάλι”
Ο Βαγγέλης σαν ελατήριο  πετάχτηκε φόρεσε το σακάκι του και χαιρέτησε βιαστικά μονολογώντας “ Μας έχει γαμήσει την ζωή αυτή η κωλοδουλειά. Τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε  χωρίς άγχος στην ώρα του”
Ευτυχώς η κατάθεση θα γινόταν στην ώρα της  και το απόγευμα το κορίτσι του θα τον έπαιρνε τηλέφωνο να του πεί πόσο τον αγαπάει και πόσο της έχει λείψει........
Οι μέρες περνούσαν βασανιστικά για τους δύο φίλους. Η καθημερινή εξαντλητική εργασία και η  ατελείωτη συζήτηση για την μαγεία της Ταϋλάνδης και την ομορφιά των κοριτσιών της είχαν κάνει τον Κώστα να χάσει τον ύπνο του. Θα έβρισκε και αυτός τη γυναίκα των ονείρων του όπως ο Βαγγέλης ;  Ή  μήπως θα χανόταν στις αγκαλιές των  μαγισσών του Σιαμ για τις χίλιες και μια νύχτες του παραμυθιού ; Και τα δύο σενάρια του φαινόντουσαν συναρπαστικά και θα άφηνε την τύχη να αποφασίσει.
Ο δε Βαγγέλης είχε κάνει τον Cosmote πλούσιο σαλιαρίζοντας με το κορίτσι του  στο τηλέφωνο και καταγράφοντας τα δώρα που εκείνη επίμονα του ζητούσε κάθε τόσο. Της είχε αδυναμία όπως έλεγε και δεν μπορούσε να της χαλάει χατήρι. Ο εκνευρισμός όμως δεν έλεγε να τον αφήσει. “ Ολόκληρο υπουργείο και να μην μπορείς να κάνεις από τα κωλοτηλέφωνα τους  μια διεθνή κλήση να μιλήσεις  σαν άνθρωπος; Μόνο για να δουλεύουμε  σαν σκλάβοι τους  μας θέλουν;” μονολογούσε κάθε τόσο……
Ατελείωτο φανηκε το ταξίδι στον Κωστάκη. Με την κούραση  ζωγραφισμένη στο πρόσωπο και τον ιδρώτα να τρέχει ποτάμι μπαίνει με τον φίλο του στο ταξί που θα τους μετέφερε από το αεροδρόμιο του Πουκέτ στο ξενοδοχείο τους στην Πατόγκ. “ Ελπίζω να αξίζει  τον κόπο τόση ταλαιπωρία” είπε εξουθενομένος στον Βαγγέλη  . “ Κάνε υπομονή και θα δεις” ήταν η ξεψυχισμένη απάντηση που πήρε. Η Φον για μια ακόμη φορά δεν είχε έρθει στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθεί. Τα 150 μπατάκια που είχε το εισιτήριο του λεωφορείου θα ήταν πάντα ένα αξεπέραστο εμπόδιο ......
Η ψυχολογία του Κωστάκη άλλαξε μονομίας όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο. Τα φωτεινά χαμόγελα των υπαλλήλων στην reception, τα πανέμορφα δωμάτια μέσα στην τροπική βλάστηση και οι μεγάλες τους ανέσεις τον έκαναν να σκάσει τo πρώτο πονηρό γελάκι και να μονολογήσει : “Βρε λες να είναι εδώ ο παράδεισος;” .  Αντιθέτως του Βαγγέλη,που ήταν η πέμπτη φορά στην Πατόνγκ και δεν εντυπωσιαζόταν πια, ο κώλος είχε αρπάξει φωτιά από τις τέσσερις αναπάντητες  που είχε κάνει στο κορίτσι. Η αγωνία του όμως δεν κράτησε για πολύ. Το τηλέφωνο χτύπησε και η γλυκιά φωνή της Φον ακούστηκε από την άλλη άκρη της γραμμής “ Τeelak are you here? Sorry for no come at the airport, l was sick a little. I love you so much.  Please no butterfly  before you come here. I will die”  Η καρδιά του Βαγγέλη επανήλθε στην θέση της. Έκανε ένα γρήγορο ντουζάκι, φορτωθηκε το μισό duty free που ειχε αγοράσει από το αεροδρόμιο και  καθώς έφευγε του σκοτωμού για να συναντήσει την Ταϋλανδή πόρνη είπε στον φίλο του “ πάω στο κορίτσι μου, σε μιά ωρίτσα θα είμαι πίσω”. Η Φον έδιωξε από το δωμάτιο της τον Ιταλό συνάδελφο χορηγό του Βαγγέλη με την δικαιολογία ότι έπρεπε να κάνει κάποιες δουλειές  πριν  το αυριανό της ταξίδι στο χωριό της, και ετοιμάστηκε να υποδεχθεί τον Έλληνα γαμπρό.
Η μία ώρα αναμονής έγιναν επτά και ενώ κοντεύουν μεσάνυχτα  ο Κωστάκης αφού  έχεσε, μπανιαρίστηκε, κοιμήθηκε και έφαγε στο εστιατόριο  του ξενοδοχείου περιμένει σαν μαλάκας βλέποντας τηλεόραση, τον καψούρη  φίλο του που είχε χωθεί στο μουνί της Ταϋλανδής πουτανίτσας. Η ειδοποίηση  από το μήνυμα στο κινητό διακόπτει τον μονότονο ήχο της τηλεόρασης  “ Sorry φίλε εμπλεξα με το κορίτσι μου. Έκλαιγε από την χαρά του μόλις με είδε. Έξι μήνες απορώ πως άντεξε.Τώρα δεν με αφήνει με τίποτα να φύγω. Καταλαβαίνεις...θα έρθω το πρωϊ. Εσύ μην κάτσεις μέσα τα μπαράκια είναι δίπλα, όρμα. Τα λέμε ...” . Ο Κωστάκης πέταξε το κινητό εκνευρισμένος στο κρεββάτι και μονολόγησε “ μια ζωή τα ίδια. Πάντα μουνοείλωτας….”.  Ντύθηκε και ετοιμάστηκε για την πρώτη του εφόρμηση στον μουνοπαράδεισο της Bangla road.
Δέκα φορές πήγε  πάνω κάτω την Bangla o Κωστάκης με ανοικτό το στόμα. Ούτε η ατελείωτη  ενοχλητική βραδυνή ζέστη και υγρασία ούτε η μπόχα που αναδυόταν από τις ανοιχτές αποχετεύσεις κατάφεραν να τον καταβάλουν. Με κολλημένο από τον ιδρώτα το t-shirt  στο πετσί του, πήρε ένα παγωτό και την άραξε πρόχειρα σε κάτι σκαλάκια απολαμβάνοντας με τα μάτια γουρλωμένα  την θέα από τα εκατοντάδες  κορίτσια που χόρευαν πάνω στις μπάρες των ημιυπαίθριων ποτοπωλείων, αλλά και αυτών  που πηγαινοέρχονταν βιαστικά τον δρόμο.
“ Αν υπάρχει αντροπαράδεισος είναι σίγουρα εδώ. Μπράβο ρε Βαγγέλη για την επιλογή και ας σε έβαλε μέσα στο μουνί  της η γκομενίτσα” μονολόγισε γουργουρίζοντας ευτυχισμένος. Σηκώθηκε  αποφασιστικά  να κάνει άλλη μια γύρα  εκστασιασμένος. Την προσοχή του τράβηξε ο αρκετός κόσμος που είχε μαζευτεί  στο δρόμο  μπροστά στο soi crocodile. Για ένα ακόμα βράδυ το κορίτσια με το φουσκωμένο εσώρουχο  χόρευαν πάνω στην μικρή τσιμεντένια υπερυψωμένη πίστα επιδεικνύοντας  τα θέλγητρα τους  στα αχόρταγα  μάτια των  ξελιγωμένων τουριστών που σταματούσαν για μια αναμνηστική φωτογραφία και όχι μόνο. Ο Βαγγέλης είχε μιλήσει αναλυτικά στον Κωστάκη για τα πανέμορφα ladyboys σε ένα μικρό τρίωρο διάλειμμα που είχαν κάνει στο κυλικείο του υπουργείου  λίγες μέρες πριν. Ευτυχώς όμως για αυτόν , μιας και τα τραβέλια δεν ήταν καθόλου  του γούστου του, φαινόταν ότι δεν υπήρχαν  απόψε και πάρα πολλά μέσα στα  υπαίθρια μπαρ του soi crocodile. Αποφάσισε να προχωρήσει στα ενδότερα για μια κρύα μπύρα καθώς η ζέστη του είχε γίνει ανυπόφορη και η κούραση άρχισε να βαραίνει το πόδια του.   Επέλεξε  ένα μπάρ με πολλούς ανεμιστήρες και έπιασε την καλύτερη θέση για το μέγιστο σκανάρισμα του χώρου και του κόσμου. Η παγωμένη μπυρίτσα που δρόσιζε τον στεγνωμένο ουρανίσκο του και η θέα των πανέμορφων κοριτσιών που λυκνίζονταν τριγύρω του  καλώντας τον κοντά τους του ανέβασαν σε ελάχιστο χρόνο  την διάθεση του στα ύψη.  Πριν αποτελειώσει  την δεύτερη τζούρα ένοιωσε ένα απαλό άγγιγμα στον ώμο και μια γλυκιά  καυλιάρικη φωνή να του λεέι “ Hello handsome man, are you alone?”  Γύρισε απότομα και του πέσανε τα σαγώνια. “Θεέ μου τι μουνί είναι αυτό;”  πρόλαβε να ψελίσει. “ Yes l’m alone. Do you want  a drink?” είπε με ότι κουράγια του είχαν απομείνει. Μια εκπλαγούς καλλονής Ταϋλανδή ιέρια του έρωτα θα ήταν το πεπρωμένο του στην πρώτη νύχτα του στο νησί του έρωτα και των ατελείωτων εκπλήξεων. Το  λεπτοκαμωμένο κορμί της  σαν να ήταν  σμιλεμένο από γλύπτη, τα στήθη της έτοιμα να πεταχθούν σε κοινή θέα από το δερμάτινο μπούστο που φορούσε και τα ατελείωτα  μελαψά πόδια της  κόλαζαν καλόγερο. Αλλά το πιό δυνατό της σημείο ήταν το πρόσωπο της. Μοντέλο. Χαμογελούσε και φώτιζαν οι ουρανοί. “ Τέτοια μωρά μόνο σε citytours έρχονται στην Ελλάδα και πληρώνεις και μια διακοσοπενηντάρα ευρώπουλα για μια ωρίτσα”  σκέφτηκε ο έμπειρος στον συγκεκριμένο τομέα  Κωστάκης. Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Τα ποτά και τα σφηνάκια πηγαίναν και έρχονταν και  η καμπάνα του μπαρ χτύπησε χαρμόσυνα για τον ιδιοκτήτη της αρκετές φορές. Τα χαμόγελα και τα αστειάκια με την βοήθεια του αλκοόλ γίνανε φιλάκια και χαϊδολογήματα που κατέληξαν σε ατελείωτο μπαλαμούτι.
“Will you barfine me?” ρώτησε το μωρό   με τα λάγνα μάτια της να υπόσχονται μια ατελείωτη νύχτα ερωτικού πάθους στον Έλληνα δημόσιο λειτουργό. “ Yes baby” ήταν η σύντομη απάντηση και μισομεθυσμένος έβαλε το χέρι του στην τσέπη για να πληρώσει τα ποτά της βραδιάς και το  barfine της κορασίδος. Επτά χιλιάδες μπατ πήγε σύνολο το μαλλί  που έτσουξε αρκετά τον Κωστάκη, αλλά το μόνο πραγμα που τον ένοιαζε αυτή την στιγμή ήταν πως θα κατάφερνε να κρατήσει την ψωλή του να μην εκραγεί από το παντελόνι από τα χάδια και τα κολπάκια του έμπειρου μωρού μέχρι να φτάσουν στο ξενοδοχείο. Η μπόρα που φάγανε στον δρόμο της επιστροφής δεν επηρέασε καθόλου την διάθεση των δύο εραστών που τρέχοντας σχεδόν χέρι χέρι  έφτασαν ξαναμμένοι από το ερωτικό πάθος στο δωμάτιο.
Με το κλείσιμο της πόρτας σαν πεινασμένος λύκος βούτηξε στις σιλικονάτες βυζάρες ο βιαστικός επιβήτορας  αλλά το χέρι της  τον σταμάτησε και επιτακτικά του είπε  : “ Shower first”. Χωρίς πολλά λόγια αφού κατουριότανε κιόλας ο Κωστάκης πήρε το δρόμο για το ξαλάφρωμα και ένα γρήγορο ντουζάκι με παρφουμάρισμα πριν την μεγάλη μάχη. Τελείωσε  και το μωρό ακολούθησε , δίνοντας του χρόνο να βρεί τα αγαπημενα του προφυλακτικά με γεύση φράουλας και να φτιάξει ατμόσφαιρα με τα φώτα και τα αρωματικά στικάκια που είχε πάντοτε μαζί του για ανάλογες περιπτώσεις. Το θεϊκό  μωρό βγήκε από το μπάνιο του τυλιγμένο στην λευκή πετσέτα κάτω από το ημίφως  χαμογελόντας στον χαζεμένο Κωστάκη. “ Teelak tonight is our night” του είπε με νάζι και πλησίασε το κρεββάτι. Την βούτηξε με πάθος και άρχισε τα φιλιά στο πρόσωπο,στο λαιμό,στο στήθος, παντού. Την είχε σχεδόν ρουφήξει και αυτή ανταποκρινόταν με την ίδια διάθεση βγάζοντας  μικρές κραυγές ηδονής, φτιάχνοντας τον κάθε φορά και περισσότερο. Με γρήγορες κινήσεις στο μισοσκόταδο  τράβηξε την μισοβρεγμένη πετσέτα από το απαλό κορμί της και άπλωσε το χέρι του να χαϊδέψει το τρυφερό μουνάκι της θέλωντας να την γλείψει χαρίζοντας της ανείπωτους οργασμούς. Τα δάκτυλα του αφού πέρασαν χαϊδεύοντας το αφαλό της πλησίασαν στην πηγή της απόλυτης ευτυχίας. “Αμααααν  πούτσα” ούρλιαξε πανικόβλητος ο Κωστάκης και τινάχτηκε σαν πύραυλος από το στρώμα βρίζοντας θεούς και δαίμονες , χτυπώντας άσχημα το πόδάρι  του στη άκρη του κρεββατιού. Άναψε γρήγορα τα φώτα. Η θέα από τα σιλικονάτα βυζιά  με το μαραμένο ψωλάκι του έδεσαν τα άντερα κόμπο. Έτρεξε γρήγορα προς το μπάνιο. Του ήρθε να ξεράσει. Το μωρό αποσβολομένο έβαλε τα κλάματα για την απρόσμενη απόρριψη.......
Κακόκεφος και με πρησμένο το πόδι από το χτύπημα στο κρεββάτι σηκώθηκε το πρωϊ κατά τις δύο ο Κωστάκης πηγαίνοντας προς το μπαρ της πισίνας για να πιεί κανα καφέ και να συνέλθει από το νυχτερινό κάζο. Τέτοια ήττα είχε να φάει  πάνω από δέκα χρόνια,από τότε που είχε βγει από νωρίς , πανηγυρίζοντας έξαλλα  με τις σημαίες για την μεγάλη νίκη του Καραμανλή στην Ρηγίλης, την ώρα που οι  τηλεοράσεις ανακοίνωναν την νίκη του ζουμπά παραμυθατζή  με τις κρεατοελιές. Τα μπινελίκια και οι απειλές  που είχε ρίξει   πάνω στην έξαψη του  θριάμβου πρόωρα από τηλεφώνου στον πασόκο προϊστάμενο του,του  είχαν στοιχίσει την ανέλιξη του στο Υπουργείο Πολιτισμού και αργότερα την δυσμενή μετάταξη του στο Υπουργείο Ανάπτυξης.
Ξαπλωμένος σε μιά σεζ λόνγκ στην πισίνα πίνοντας τον δεύτερο freddo του για να συνέλθει αντιμετώπιζε ένα μεγάλο πρόβλημα. Τι θα έλεγε στον φίλο του για την χθεσινή βραδυά; Οτι πλήρωσε εννέα χιλιάδες μπατ  κερατιάτικα  για να καταλήξει στο κρεββάτι με έναν τραβεστί που τον πλήρωσε κιόλας και έμεινε  αγάμητος ;  Ο Βαγγέλης  ήταν ωραίος τύπος και θα τον αντιμετώπιζε απλώς με ένα μειδίαμα μιας και αυτός είχε κάνει πολλές γκέλες στο παρελθόν. Όμως  ιδεολογικώς άνηκε στο βαθύ Πασόκ και ήταν πολύ πιθανό   σε έναν από τους πολλούς τσακωμούς που θα είχαν στην δουλειά για τα πολιτικά  να πέταγε καμιά σπόντα πάνω στα νεύρα του  και να τον έκανε ρόμπα. Αποφάσισε τελικά να κάνει την πάπια. Τα εν οίκω  μη εν δήμω.....
Κόντευε τρεις  και  ο Βαγγέλης σχεδόν σερνάμενος με ένα χαμόγελο ευτυχίας καρφωμένο στο πρόσωπο  φάνηκε από μακριά να πλησιάζει.  “ Φίλε δεν υπάρχει τέτοιο κορίτσι στον κόσμο όλο. Έξι μήνες χωρίς σεξ είχε μείνει περιμένοντας με. Καταλαβαίνεις τι έγινε όλο το βράδυ. Αρνήθηκε όλους τους πειρασμούς που υπάρχουν εδώ για πάρτη μου. Να σκεφτείς ότι παραιτήθηκε από την δουλειά της στο μαγαζί με ρούχα που δούλευε,  αφού το αφεντικό της δεν της έδινε άδεια ,για να είμαστε μαζί όλη μέρα” ήταν τα πρώτα του λόγια και παραγγείλε και αυτός τον καφέ του. Βέβαια  η αλήθεια ήταν λίγο διαφορετική. Με βαριά καρδιά η Φον πλήρωσε το δεκαήμερο barfine στο κωλόμπαρο που δούλευε από χόμπυ πιά λόγω χορηγών. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζε σε κίνδυνο  το μηνιαίο χιλιάρικο ευρώ που απομυζούσε από το σπονσοράρισμα του Ελληνικού ζωντόβολου. Όσο από πούτσες είχε χορτάσει και με το παραπάνω.  Περισσότερες  από εκατό   διαφόρων χρωμάτων και μεγεθών   ειχε μετρήσει το εξάμηνο της «αποχής» της από το σεξ και αυτές από χόμπυ.
Ο καφές του Βαγγέλη έφτασε και η συζήτηση  για τις πρώτες εντυπώσεις του νεόφερτου σεξοτουρίστα άρχισε.“Κωστάκη σε κόβω κουρασμένο, φαίνεται ότι το μάτωσες από την πρώτη βραδυά.”  Η κουβέντα άναψε και η απάντηση ήρθε αμέσως. “ Φίλε έχω χρόνια να κάνω τέτοιο πήδημα. Βρήκα ένα καυλιάρικο μελανούρι  σε ένα μπαράκι που δεν χόρταινε τον πούτσο όλη νύχτα. Τέσσερις φορές το κάναμε και ήθελε κι άλλο. Άσε που τσάκισα και το πόδι μου σε ένα αεροπλανικό που μου ζήτησε να της κάνω. Δεν το πιστεύεις αλλά δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της το πρωϊ που έφευγε.” “ Σε ζηλεύω ρε κωλόπαιδο με τα γούστα που κάνεις. Για μένα αυτά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί  γιατί έχω πια σοβαρή σχέση  και η γυναίκα μου θα με σφάξει στο γόνατο άμα μάθει πως ξενοκοιτάζω. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ζηλιάρα είναι” ανταπάντησε ο ηλίθιος αγαπητικός της πουτανίτσας.  Αφού είπαν πολλά για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις  ευτυχισμένοι και οι δύο, ο καθένας για τους λόγους του, έγειραν τεμπέλικα  στις ξαπλώστρες  τους. “ Απόψε έχω τάξει ρομαντικό δείπνο στο κορίτσι μου, θέλω να καταλάβει πόσο  μοναδική  είναι για μένα .” ήταν τα τελευταία λόγια του Βαγγέλη πριν αποκοιμηθεί. Η βραδυά που θα ακολουθούσε θα ήταν μακρυά και ο έξτρα υπνάκος ήταν πάντα ευπρόσδεκτος .......
Το βραδάκι έφτασε και ο Βαγγέλης σενιαρισμένος στο φουλ για την επίσημη έξοδο με την αραβωνιάρα  πέρασε στα γρήγορα από το δωμάτιο του Κωστάκη. “ Πως με κόβεις ντυμένο; Super;” ρώτησε περιμένοντας την επιβεβαίωση από τα χείλη του φίλου του. “Super. Σχεδόν γαμπρός” ήταν η σύντομη απάντηση του κολλητού. “ Πάω τώρα, είναι κρίμα να περιμένει το κορίτσι. Εσύ  δοκίμασε απόψε καμιά ντίσκο,ξέρεις πια το παιγνίδι με τα  μωρά. Πρόσεξε μόνο μες στο σκοτάδι μην πάρεις κανα τράβελο”  είπε ο Βαγγέλης  γελώντας  ανοίγοντας την πόρτα για να φύγει. “ Για μαλάκα με έχεις; Πάντα βάζω χέρι στα επίμαχα σημεία” ήταν η απάντηση του Κωστάκη που τον έλουσε κρύος ιδρώτας αν και το αιρκοντίσιον δούλευε ασταμάτητα....
Έφτασαν μεσάνυχτα και ο  Κωστάκης  ξανά  ανεβοκατέβαινε  την Bangla road  μην πιστεύοντας  για μια ακόμα φορά  αυτά που έβλεπαν τα ματάκια του. Βέβαια όποτε  έφτανε μπροστά στο soi crocodile άνοιγε απότομα βήμα κοιτώντας από την άλλη  πλευρά του δρόμου. Του είχε στοιχίσει απίστευτα το χθεσινό καζίκι παρόλο που δεν το είχε μάθει κανένας.Τελικά άραξε  στην πιτσαρία στην κορυφή του δρόμου παράγγειλε μπυρίτσα και πίτσα και χάζευε τα κορίτσια που χόρευαν απέναντι στο soi Tiger, αλλά και αυτά που ανέβαιναν για την ντίσκο. Η ώρα πέρασε το στομάχι  και τα μάτια του Κωστάκη χόρτασαν και ήρθε η ώρα για δράση. Θα ακολουθούσε την προτροπή του φίλου του και θα δοκίμαζε την τύχη του στην αμαρτωλή disco του απέναντι soi.
Εντυπωσιασμένος  από την διακόσμηση του μαγαζιού με τις τίγρεις και τις σπηλιές  πήρε το ποτάκι του και προχώρησε στα ενδότερα. Τα χαμόγελα και  τα διαπεραστικά βλέματα των κοριτσιών που προσπερνούσε για να βρει την κατάλληλη θέση, του έδιναν την αυτοπεποίθηση του George Clooney. Βρήκε τραπεζάκι για πάρτυ του και  η προσοχή του έπεσε κατευθείαν σε ένα πανέμορφο αστεράκι  με απίστευτες σωματικές αναλογίες  που κοπανιόταν στην υπερυψωμένη βάση με το στύλο  στους  ήχους του τραγουδιού  της  Rihanna. Φουλαρισμένο με yaba , όπως και οι περισσότερες παλιές πουτάνες  στο μαγαζί, το μωρό εκστασιασμένο λικνιζόταν  καταϊδρωμένο στο ρυθμό της μουσικής και έστελνε τα vibes του προς τους αποχαυνομένους πελάτες. Ξετρελαμένος  ο Κωστάκης με το καυλιάρικο πουτανάκι θυμήθηκε της χορευτικές του ικανότητες τότε που στα πάρτυ της ΔΑΠ στην Μύκονο ξεσάλωνε πάνω στα τραπέζια του Caprice και του Loft. Βούτηξε δύο σφηνάκια από το μπαρ και  σπιντάτος  ανέβηκε στον στύλο για τα περαιτέρω.  Το μαστουρωμένο  πουτανάκι που στην αρχή το έπαιζε στο ψιλοαδιάφορο ανταποκρίθηκε τελικά στο ερωτικό κάλεσμα του παλαίμαχου χορευτή. Μέσα σε λιγότερο από μισή  ώρα τα σφηνάκια είχαν φτάσει σε διψήφιο αριθμό και οι φορτικές γκαρσόνες συνωστίζονταν πια θα πρωτοπάρει παραγγελία. Το χορό ακολούθησε χαμούρεμα στο τραπέζι και ο Κωστάκης  μέσα στην σούρα του δεν ξέχασε να τσεκάρει βάζοντας  χέρι στο ιδρωμένο εσώρουχο της πρόθυμης γκομενίτσας.
Σχεδόν στις τέσσερις κοκκαλωμένο από το πιώμα το ερωτικό ζευγαράκι αποφάσισε να πάρει το δρόμο για το δωμάτιο. Τρεις φορές κόντεψαν να σωριαστουν μέσα σε χαχανητά κατεβαίνοντας τα σκαλιά της ντίσκο και τα πεντακόσια μέτρα που ήταν η απόσταση του ξενοδοχείου του τους φάνηκαν μαραθώνιος. Με το ζόρι άνοιξαν την πόρτα του δωματίου και παραπατώντας αγκαλιά  προχώρησαν μέσα. “ Can l go toilet teerak?” άρθρωσε με το ζόρι το γκομενάκι και έφυγε σφαιράτο για το μπάνιο. Η μεθαμφεταμίνη και το αλκοόλ που έτρεχαν ιλιγγιωδώς  στο αίμα της  και διάλυσαν για μία ακόμη νύχτα το στομάχι της,  την έκανε να ξερνάει κανα μισάωρο. Ο μεθυσμένος υποψήφιος επιβήτορας δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν. Επί ένα τέταρτο πάλευε να βγάλει το παντελόνι ώσπου στο τέλος  σαβουρδιάστηκε και ξαναχτύπησε το τραυματισμένο του πόδι στο ίδιο σημείο. Φυσικά μέσα στο τρελλό μεθύσι του λίγο το κατάλαβε και αφου με το ζόρι  έβγαλε και τα υπόλοιπα ρούχα του  πήρε το αγαπημένο του προφυλακτικό με τη γεύση φράουλας ,ξάπλωσε στο κρεββάτι και προσπάθησε να το φορέσει για να μην χάσει δευτερόλεπτο μόλις το το μωρό έβγαινε από το μπάνιο. Δυστυχώς όμως για αυτόν το μωρό καθυστερούσε με αποτέλεσμα να τον πάρει ο ύπνος με την καπότα να κρέμεται σαν γραβάτα στην πεσμένη ψωλή του. Πάνω από πέντε φορές έβγαλε με το πάσο της  τα άντερα της στη λεκάνη  η πανέμορφη πουτανίτσα και σχετικά ξενερωμένη ανοίξε την πόρτα και αντικρύσε το πανέμορφο θέαμα. Η τύχη της είχε χαμογελάσει και σιγά σιγά, κρατώντας την ανάσα της   έβγαλε το ρούχα της και  ξάπλωσε στο κρεββάτι....
Το ρολόϊ έδειχνε μία το μεσημέρι και το φως που έμπαινε από την χαραμάδα της κουρτίνας χτυπούσε αλύπητα στα μάτια τον Κωστάκη. Με μεγάλη προσπάθεια τα άνοιξε και αφου έκανε ένα μορφασμό πόνου για το χτυπημένο του  ποδάρι είδε το μωρό ντυμένο να χτενίζεται. Πρωτού προλάβει να καταλάβει τι γίνεται η αυστηρή της φωνή ακούστηκε “ two thousands bath baby”. Απορρημένος αυτός και μέσα στην θολούρα του ρώτησε “ two thousands for what?” “for company” ήταν η κοφτή απάντηση που πήρε και δεν έδειχνε να δέχεται αντιρρήσεις. Σηκώθηκε κουτσαίνοντας απρόθυμος έπιασε το παντελόνι του και πλήρωσε τα κερατιάτικα. Άλλη μία αποτυχημένη βραδιά είχε γράψει το φινάλε της.....
Με μπαταρισμένο το πόδι  κουτσαίνοντας σαν παλιάλογο, το κεφάλι δέκα τόνους από το hangover  και την ψυχολογία υπό του μηδενός ο Κωστάκης κατέβηκε σε λίγη ώρα για τον πρωινό του καφέ στην πισίνα. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι  στο διάολο έκανε λάθος και για δεύτερη μέρα έμεινε αγάμητος στην πόλη με τα χιλιάδες διαθέσιμα μουνιά. Τόση γκαντεμιά είχε να δει από τότε που  χαιρέτησε τον Μητσοτάκης σε μια ημερίδα της ΝΔ στο Κάραβελ με θέμα: “ Η Ελλάδα οδηγός της Ευρωπαϊκής ανάπτυξης στην δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα”.
Στην άκρη της μεγάλης πισίνας  λιαζόταν ξαπλωμένος ο Βαγγέλης παρέα  με το κορίτσι του που καθόταν κάτω από την ομπρέλα. Με τον καφέ στο χέρι ο Κωστάκης πλησίασε στον φίλο και συνάδελφο του με την περιέργεια να γνωρίσει τον περίφημο αισθηματικό του δεσμό. Σαν ελατήριο αυτός  σηκώθηκε να  τον προϋπαντήσει και να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις. Ο Κωστάκης άπλωσε με χαρά το χέρι και το ίδιο έκανε και η Φον με περίσσια  συστολή και το βλέμμα χαμηλωμένο. “Είδες ντροπαλη και λιγομίλητη.Ότι πρέπει για οικογένεια” είπε  καμαρώνοντας ο αποβλακωμένος καψουράκος. Ο Κώστας περιεργάστηκε με τα μάτια την Ταϋλανδή αραβωνιάρα χωρίς να εντυπωσιαστεί  ιδιαιτέρως  αλλά του έκανε μεγάλη εντύπωση ο πολύχρωμος αετός  που είχε κάνει τατουάζ  στην κοιλιά, αλλά και τα άλλα μικρότερα που είχε στον ώμο, την πλάτη και την γάμπα.”Ξέρεις είναι έθιμο στην πόλη της τα κορίτσια να κάνουν ταττού” προσπάθησε να τον προλάβει ο Βαγγέλης.”Να της πεις να βάλει και το ήλιο του Πασόκ” του απάντησε και έσκασε στα γέλια. Για να αλλάξει την κουβέντα ο αμετανόητος πασοκτζής  έκανε την κλασική ερώτηση: “Πως πήγαμε χθες; Χτυπήσαμε τίποτα καλό;” Τα γέλια του Κωστάκη κόπηκαν απότομα και με σοβαρό ύφος απάντησε: “Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι  το πρωί την έδιωχνα και αυτή δεν ήθελε να φύγει με τίποτα.Τελικά είχες δίκιο που μου είπες για την disco. Μαζεύει μουνάρες και μία από αυτές δεν ξεκόλαγε από τον πούτσο μου”.  Ικανοποιημένος πλήρως από την εμφατική απαντηση του ο Κωστάκης έριξε μια βουτιά στην πισίνα και ο Βαγγέλης ξεκίνησε τα σαλιαρίσματα με το κορίτσι του.
Η ώρα πέρναγε γρήγορα με τον ήλιο να αρχίσει να κατεβαίνει, οι καφέδες των δύο φίλων πολλαπλασιάστηκαν ενώ η χαμηλοβλεπούσα τσάκισε έξι  επτά Bacardi breeze στο φτερό. “Η Φον μου είπε ότι θέλει να μας κάνει το τραπέζι στο σπίτι της με παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο φαγητό. Είναι καταπληκτική μαγείρισα και το ταϋλανδέζικο φαϊ είναι άπαιχτο” ήταν η πρόταση που έκανε το κορίτσι και μετέφερε ο Βαγγέλης στο φίλο του. “Εχει και μια πολύ  όμορφη φίλη  από πολύ καλή οικογένεια που μπορεί να έρθει” ήταν το έξτρα κίνητρο για να τον δελεάσει. Όμως τα σχέδια του Κωστάκη ήταν διαφορετικά. Απόψε έπρεπε με κάθε τρόπο να γαμήσει. “Αν μπορούμε να το κάνουμε αύριο. Έχω τσεκάρει ένα καταπληκτικό μωρό και δεν θέλω να το χάσω απόψε”  H απάντηση ικανοποίησε τον Βαγγέλη και έτσι το ραντεβού για το γεύμα κλείστηκε για την επομένη.
Στο δωμάτιο πια το βραδάκι ο Κώστας κατάστρωνε το μεγάλο σχέδιο που θα τον οδηγούσε στον πολυπόθητο στόχο. Έξοδος νωρίς, τα λεφτα μετρημένα,φαϊ νωρίς, κόκα κόλα αντί αλκοόλ και το μωρό που θα επιλέξει θα το ψάξει ενδελεχώς για την αποφυγή εκπλήξεων. Έκανε ντουζάκι, φόρεσε ότι καλύτερο είχε, έβαλε την καλύτερη κολώνια του, ‘εκανε τον σταυρό του και ξεκίνησε ........
Κουτσαίνοντας ο Κωστάκης βγήκε σιγά σιγά κατά τις εννέα  στον κεντρικό δρόμο της Πατόγκ που θα τον οδηγούσε στην οδό της αμαρτίας. Ο κόσμος συνωστιζόταν μπροστά στους υπαίθριους πάγκους με τα σουβενίρ και τα ρούχα ενώ  η μυρωδία της τσίκνας από τα υπαίθρια  ταϋλανδέζικα μπάρμπεκιου ήταν διάχυτη παντού. Κάθησε σε ένα από αυτά που είχε και μερικά τραπέζια με τουρίστες, αλλά  καθόλου ντόπιους  και αφού έφαγε ένα σκασμό απ’ όλα  με μια-δυο μπύρες πλήρωσε 140 μπατ και ξεκίνησε για μπαρότσαρκα. Ολα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο.
Η Bangla road  ήταν πιο γεμάτη από ποτέ με τουρίστες που βολτάρανε αλλά και γκομενάκια που πηγαινοέρχονταν. Ο Κώστας  αφού τσεκάρισε λεπτομερώς όλα τα παρακείμενα  soi, εκτός βέβαια του γνωστού που τον είχε οδηγήσει στην καταστροφή της πρώτης νύχτας, για την εύρεση της ομορφότερης ερωτικής συντρόφου για το βράδυ, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στα μπαράκια του ονομαστού soi  Eric. Περπάτησε όλο το τετράγωνο για να βρεί το καλύτερο μαγαζί αγνοώντας όλα τα κορίτσια που τον τραβολογούσαν.  Στάθηκε τυχερός και στην γωνία του soi βρήκε αυτό που έψαχνε. Πέντε πανέμορφα κορίτσια χόρευαν πάνω στην μπάρα και καλούσαν τους υποψήφιους πελάτες  να καθήσουν. Παραδόξως το μπαράκι ήταν άδειο και έτσι  έπιασε τη θέση με την καλύτερη θέα και σχετικά κοντά στους ανεμιστήρες. Πήρε την  κόκα κόλα που παράγειλε από τον ξυνισμένο μπάρμαν και άρχισε το παιγνίδι του με μία από τις πέντε μουνάρες που λυκνιζόντουσαν. Με το τέλος του τραγουδιού το απίστευτου κάλλους γκομενάκι  κατέβηκε και κάθησε με τον υποψήφιο νυχτερινό της επιβήτορα, αφού έφτασε το απαραίτητο ladydrink , και έπιασε το κουβεντολόϊ. Τα πάντα πήγαιναν βάσει προγράμματος.Σε λίγο στην παρέα μπήκε και δεύτερο  εξίσου εντυπωσιακό  αστεράκι και  η παρέα έδεσε άριστα. Τα ποτήρια άδειαζαν γρήγορα και ξαναγέμιζαν εν ριπή οφθαλμού. Η χημεία ήταν εξαιρετική και τα γέλια και οι πλάκες κόντευαν να σκεπάσουν ακόμα και τη μουσική. Παρόλο που φύσαγε ένα δροσερό αεράκι ο ιδρώτας του Κωστάκη έτρεχε ποτάμι ενώ είχε και κάποιες ενοχλησεις στο στομάχι πιθανοτάτα από τις μεγάλες ποσότητες του κολοαναψυκτικού.Άλλαξε θέση κοντύτερα στους ανεμιστήρες και τα κορίτσια ακολούθησαν. Το πρόσκαιρο παρεάκι συνέχιστηκε με το κέφι στο limit up. Η ώρα πέρναγε ευχάριστα και το ένα μωρό έκανε πονηρά την κίνηση του κλείνοντας το μάτι στον Κωστάκη. “  Will you barfine us?” ήταν η ερώτηση και αυτός μην πιστευοντας στα αυτιά του είπε “ Both of you?”. Πριν προλάβει να τελειώσει την φράση του τον πλησίασε η δεύτερη και δαγκώνοντας απαλά το λοβό του αυτιού του ψιθύρiσε: “ Baby we can make you happy together”.
Δεν πίστευε στην τύχη του ο Κωστάκης.Απίστευτο. Το δεύτερο μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του, μετά την  Ντόρα πρωθυπουργό, να πάρει δύο μουνάρες για ένα βράδυ μαζί θα γινόταν σε λίγο πραγματικότητα.  Έβγαλε το χρήμα από την τσέπη , πλήρωσε τα ποτά της βραδιάς,το barfine  των κοριτσίων και ζήτησε μια τελευταία σειρά σφηνάκια.  Δεν πρόλαβε όμως να πιεί την τεκίλα του και  η  μοίρα του έπαιξε το πιό άσχημο παιγνίδι. Ένας απίστευτος πόνος ξέσκισε τα σωθικά του. “Where is toilettttttttt?” ήταν οι μόνες λέξεις  που πρόλαβε να φωνάξει βλέποντας το μπάρμαν να δείχνει  προς το βάθος. Σαν άνεμος έφυγε προς τα κει αλλά καθώς απομακρυνόταν  μια καφέ κηλίδα εμφανίστηκε στο πίσω μέρος του ανοιχτόχρωμου παντελονιού του πράγμα που ξενέρωσε τα κορίτσια που τον παρακολουθούσαν άναυδα. Πάνω από μια ώρα πάλευε με τους αφόρητους  πόνους στο στομάχι και το κόψιμο που τον διάλυσε στην τουαλέτα. Με ότι δυνάμεις  του απέμειναν μάζεψε τα βρακιά του και αφού πλήρωσε τα διακόσια μπατ που ο ταληροφονιάς τουαλετάρχης του soi του ζήτησε εκμεταλλευόμενος  την ανάγκη του για κωλόχαρτο έφυγε σφαιράτος  για το δώμάτιο του.
Καραμπινάτη δηλητηρίαση ήταν η διάγνωση του γιατρού που έφερε ο Βαγγέλης αφού κατάφερε να ξεχωθεί από το μουνί της Ταϋλανδέζας πουτανίτσας του. Τελικά  μόνο τυχαίο δεν ήταν που κανένας ντόπιος δεν καθόταν στον συγκεκριμένο υπαίθριο  μπάρμπεκιου. Ένα σύνταγμα σκατόμυγες είχε δειπνήσει στο χοιρινό του Κωστάκη αλλά  δεν είχαν αφήσει καθόλου ίχνη .....Το σχέδιο του είχε αποτύχει οικτρά.Τα αστεράκια του μπαρ συνέχισαν απτόητα τον χορό τους στην μπάρα ώσπου ένας άλλος Έλληνας τυχερός τα φορτωσε για να πάνε για σίσα και τα περαιτέρω.
Τελικά μάλλον ήταν πιο έυκολο να δεί ο Κωστάκης την Ντόρα πρωθυπουργό παρά να πηδήξει ταϋλανδέζικο μουνί.
Η καταπληκτικη  σε γεύση μεσημεριανη  τομ γιαμ  ήταν σωτήρια για το στομάχι του Κωστάκη και μαζί με τα χαπάκια που του έδωσε ο έμπειρος γιατρός τον έκαναν να αρχίσει να αισθάνεται καλύτερα. Αντιθέτως η ψυχολογία του ήταν στο ναδίρ μετά τις αλεπάλληλες αποτυχίες του. Δεν του έφταναν τα δικά του είχε και τον Βαγγέλη στραβωμένο επειδή με την νίλα που  έπαθε,τον  ανάγκασε  να αποχωριστεί τον μεγάλο του έρωτα για ένα βράδυ. Η μόνη τυχερή της βραδιάς ήταν η Φον που όταν την έκανε  για το ξενοδοχείο ο Βαγγέλης πεταχτηκε μέχρι την ντίσκο  Hollywood και  φόρτωσε έναν ηλικιωμένο Ιταλό για ένα long time με τρία χιλιαρικάκια.
“Απόψε έχεις υποσχεθεί να έρθεις στο κορίτσι για τραπέζι. Κανόνισε την πορεία σου γιατί θα στεναχωρεθεί  πολύ  η Φον αν το ακυρώσεις ξανά” είπε αυστηρά ο Βαγγέλης τραβώντας μιά γεμάτη τζούρα από καφέ. Απογοητευμένος ο Κωστάκης από την παρατεταμένη αγαμία που τον είχε καταδικάσει η τύχη του  πήρε την απόφαση  να το ρίξει στις κοινωνικές επάφές. “ O λόγος του νεοδημοκράτη είναι  ιερός  και  σου τον έδωσα από εχθές” του απάντησε με σοβαρό ύφος. Ικανοποιημένος  για την απάντηση ο αποβλακωμένος καψουράκος πήρε τηλέφωνο  το κορίτσι του για να βάλει τα τσουκάλια στην φωτιά. Δυστυχώς όμως μια «ξαφνική αδιαθεσία» του κοριτσιού, που βαριόταν να μαγειρέψει  για δύο μαλάκες,  άλλαξε τα σχέδια και έτσι το ραντεβού κλείστηκε έξω από ένα κυριλέ εστιατόριο που φυσικά θα πλήρωνε αυτός. Το τηλεφώνημα τερματίστηκε  με την υπόσχεση της Φον ότι θα φέρει και την φίλη της, που δουλεύαν μαζί στο μαγαζί με τα ρούχα.
“ Κουφαλίτσα για πάρτη σου δουλεύω. Το βράδυ θα έρθει μαζί μας και ένα σούπερ μωράκι φίλη της δικιάς μου” είπε καμαρώνοντας ο Βαγγέλης στον Κώστα  που απάντησε με ένα ξερό οk  μην πιστεύοντας ότι θα γυρίσει η τύχη του.  Την σιωπή που ακολούθησε έσπασε η εμφάνιση ενός απίστευτου αστεριού που συνόδευε στην πισίνα ένα ξεμωραμένο Γερμανό γέροντα και αφησε τους δύο φίλους με πεσμένα τα σαγόνια. “Ξέρεις πόσα τέτοια γκομενάκια έχω πάρει;”  είπε ο Βαγγέλης και άνοιξε μια ατελείωτη συζήτηση διανθισμένη με ατόφιο πασοκτζίδικο παραμύθι. Με ανοιχτό το στόμα ο Κωστάκης άκουγε τις συναρπαστικές  σεξουαλικές εμπειρίες του φίλου του  αναλογιζόμενος την δική του γκαντεμιά και στο τέλος μην αντέχοντας άλλο είπε:  “Ρε φίλε για το Θεό  σταμάτα. Με έχεις φτιάξει με τις ιστορίες και δεν θα ξέρω που να τον βάλω μετά.”  Για πρώτη φορά ο Βαγγέλης σκεπτόμενος με το κάτω κεφάλι μετά από καιρό γύρισε και με απίστευτη άνεση είπε “ Καλά για αυτό σκας. Πεταγόμαστε απέναντι στο μασατζίδικο για ένα στα γρήγορα άμα γουστάρεις.”  Κόντεψε να πέσει  το ποτήρι με το νερό από τα χέρια του Κωστάκη.  Ηταν απίστευτο.Τόσες μέρες του έφυγε  στην κυριολεξία ο κώλος για ένα πήδημα και αυτό θα μπορούσε να το βρει απέναντι; Γελώντας μέχρι τ’αυτιά πήρε ένα αδιάφορο ύφος για ξεκάρφωμα και είπε: “Καλά αν είναι για ένα στα γρήγορα δεν χάνουμε και τίποτα να πάμε”. Σε πέντε λεπτά τα κορίτσια  στο απέναντι μασατζίδικο με το όνομα “Lady ΒΒ ”  παρατεταγμένα στην σειρά καλωσόρισαν με γέλια τον στερημένο Κωστάκη για το πρώτο  thai massage του...............
Αφού κόντεψε να δώσει το μουνί στο χέρι της κακόμοιρης κοπελίτσας που είχε την ατυχία να τον περιποιηθεί ο Κωστάκης ξαλαφρωμένος από το μεγάλο βάρος που κουβαλούσε τόσες μέρες πλήρωσε το λογαριασμό του , και αφήνοντας ένα μεγάλο φιλοδώρημα στο κοριτσι βγήκε στην έξοδο του μαγαζιού που τον περίμενε καρτερικά ο φίλος του που έκανε το πρώτο σχόλιο χαμογελώντας : “Τελικά το Lady Boom Boom όπως είναι γνωστό το μαγαζί  στους παλιούς πελάτες του παραμένει σταθερή αξία στο χώρο του παραδοσιακού Ταϋλανδέζικου μασάζ” και κάνοντας τον  να απαντήσει στον ίδιο τόνο: “ Tελικά επειδή η παράδοση είναι σημαντική για κάθε τόπο εγώ θα την τηρώ με ευλάβεια κάθε μέρα” είπε και ξέσπασε σε χαχανητά. Η μπόρα που ήταν έτοιμη να ξεσπάσει από ώρα έκανε την εμφάνιση της με τις πρώτες ψιχάλες. Ο Βαγγέλης άνοιξε το βήμα του για να προλάβει μην βραχεί αλλά ο Κώστας που στα αρχίδια του κι αν βρεχότανε πια, σύνέχισε στον ίδιο χαλαρό  ρυθμό.
Η ώρα είχε περάσει, η μπόρα σταμάτησε και οι δύο μάγκες αφου έκαναν ένα ντουζάκι,  φόρεσαν τα καλά τους και ξεκίνησαν για το ραντεβού τους. Το εστιατόριο που δiάλεξε το κορίτσι  ήταν από τα ακριβότερα της Patong beach αλλα΄αυτό ουδόλως το ένοιαζε μιας  και η πληρωμή του περιλαμβανόταν στις υποχρεώσεις του σπόνσορα. Συνδευόμενη από την συνάδελφο και  προστατευόμενη της Λεκ έφτασε η Φον στο “sea food” εστιατόριο. Τα δύο αγόρια είχαν ήδη πιάσει τραπέζι και τις καλοδέχτηκαν αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις.Η Λεκ συγχωριανή και χρόνια φίλη της Φον, μια πολύ γλυκιά κοπέλα με καρδιά περιβόλι και μυαλό ταμειακής μηχανής, μαγεμένη από την επιτυχημένη πορεία της φίλης της που της είχε αποφέρει καινούργιο σπίτι,αυτοκίνητο  και αφθονα λεφτά για την μάνα της αποφάσισε να αφήσει τα κολοχώραφα του Ισααν και  να ακολουθήσει και αυτή καριέρα “girlfriend” στα υπαίθρια μπαρ του Πουκέτ κάτω από τις οδηγίες της έμπειρης  φιλενάδας της.Ο Κωστάκης  ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για πρακτική εξάσκηση και όχι μόνο.
Το δείπνο που επακολούθησε ήταν εξαιρετικό και το κέφι της παρέας μεγάλο. Δύο κιλά γαρίδες tiger , καλαμάρια και τεράστια καβούρια μαζί με τα υπόλοιπα ορεκτικά και σαλάτες έκαναν τον Βαγγέλη να γουρλώσει τα μάτια μόλις έφτασε ο λογαριασμός. Κομμάτια να γίνει όμως αφού και τα δύο κορίτσια έδειχναν  ευτυχισμένα και γελούσαν συνέχεια. Η Φον αγκάλιασε τον Βαγγέλη και του έδωσε ένα ζεστό φιλί για ανταμοιβή. Αλλά και η Λεκ δεν άφησε τον Κωστάκη “You are handsome man with good heart. I want a boyfriend with good heart like you ”  του  εξομολογήθηκε  και αυτός σαν χάνος τσίμπησε το δόλωμα.   “I like you too” απάντησε , ενώ ο φίλος του του έδωσε ώθηση λέγοντας του “ Όρμα μεγάλε τι περιμένεις, το κορίτσι γουστάρει τρελλά. Και όπως μου είπε η Φον τέτοια κοπέλα  διαμάντι δύσκολα βρίσκεις σε όλη την Πατόνγκ.” Η ιδέα του Βαγγέλη να συνεχίσουν την βραδυά τους στην disco Taipan  φάνηκε εξαιρετική σε όλους και έτσι το γλέντι  θα συνεχιζόταν εκεί. Στην είσοδο της ντισκοτέκ η Λεκ έδωσε στον Κωστάκη  το πρώτο της φιλί....
Με την είσοδο της στο μαγαζί η παρέα στάθηκε τυχερή  μιας και βρήκαν τραπεζάκι σχεδόν δίπλα στην πίστα . Το μόνο περίεργο  που έκανε τον Κωστάκη να απορεί και τον Βαγγέλη να αρχίζει  να τα παίρνει στο κρανίο ήταν οι πολλές χαιρετούρες της Φον με τις γεροντοπουτάνες του μαγαζιού. Παλιά στο κουρμπέτι όμως αυτή το κατάλαβε και  για να τον καθησυχάσει το είπε “ Teelak many ladies here are customers of the shop l work” Ο Βαγγέλης φυσικά  το’χαψε  σαν χάνος και παράγγειλε ένα  μπουκαλάκι Chivas  που ήταν και το αγαπημένο του κοριτσιού.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
. Η βραδυά συνεχίστηκε με ατελείωτο χορό και κέφι με τον  Κωστάκη  να μην ξεκολλάει τα μάτια του και τα χέρια του πάνω από την Λεκ. Αλλά και αυτή δεν πήγαινε πίσω, κάθε φορά που τέλειωνε ένα τραγούδι έπεφτε αποκαμωμένη στην αγκαλιά του γελώντας. Ένας μεγάλος έρωτας είχε αρχίσει να ανθίζει.......
Σχεδόν τέσσερις είχε φτάσει η ώρα χωρίς να το καταλάβει κανένας. Ο Κωστάκης ξετρελαμένος από την Λεκ  και την τύχη που για πρώτη φορά του χαμογέλασε πλατιά βρισκόταν μπροστά στο μεγάλο δίλημμα. Θα μπορούσε να την καλέσει στο δωμάτιο του για την συνέχεια ή αυτό θα ήταν προσβλητικό για μιά τόσο άβγαλτη κοπέλα. Ο φύλακας άγγελος του Βαγγέλης θα τον έβγαζε από την δύσκολη θέση. Θα το έλεγαν με τρόπο στην Φον για να τους συμβουλέψει. Η απάντηση της  Φον κόντεψε να κάνει τον Κωστάκη να χεστεί  πάνω του για δεύτερη σερί νύχτα αλλά αυτή την φορά από την χαρά του. Όμως έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός  στην συμπεριφορά του  γιατί όπως του είπε “Lek  is very very shy lady”.
Τα γαμήσια της αρκούδας  σχεδόν μέχρι της οχτώ το πρωί έπεσαν στο δωμάτιο του Κωστάκη. Σε όλες τις πιθανές στάσεις στο κρεββάτι,στο ντούζ και στην πολυθρόνα πήρε ο Έλληνας επιβήτορας την  άβγαλτη Λεκ. Και αυτή συμμετείχε με την ψυχή της  σαν πραγματική πορνοστάρ και όχι σαν αυτό που είχε δηλώσει. Τελικά έπεσαν και οι δύο αποκαμωμένοι για ένα ατελείωτο ύπνο.Είχε πιάσει πια πέντε το απόγευμα και η Λέκ αφού έκανε το πρωϊνό της μπανάκι,και του πήρε μια γρήγορη πίπα ετοιμάστηκε να πάει για το δωμάτιο της λέγοντας του: “ Teelak I have to go to my room to change clothes.  But l’m very sad…”. O Kωστάκης τινάχτηκε από το κρεββάτι και αγκάλιασε το κορίτσι του προστατευτικά “ Why are you sad baby? Can I help you?”  την ρώτησε  γεμάτος αγωνία. Το ψάρι  είχε πιαστεί στο αγκίστρι και η Λεκ ξεφούρνησε το πρώτο παραμύθι. “Teelak  l have to pay for my room today. But I have not enough money”. Ένας αναστεναγμός ανακούφησης  ξέφυγε από τα στήθια του για το ασήμαντο πρόβλημα της κοπέλας του και με γρήγορες κινήσεις έπιασε το παντελόνι του βάζοντας το χέρι στην τσέπη που είχε το χρήμα. “ Baby l want to be happy together. If you need more money just tell me”  της είπε και πέντε χιλιαρικάκια μπατόπουλα που μπήκαν στην χούφτα της έκαναν τα μάτια της Λεκ να λάμψουν από ευτυχία.  Ένα ατελείωτο φιλί και η υπόσχεση ότι μετά την πληρωμή του ενοικίου θα επιστρέψει γρήγορα κοντά του με τα ρούχα της για πλήρη εγκατάσταση στο δωμάτιο έκαναν τον Κωστάκη να μοιραστεί την χαρά.
Στις παρυφές της Νανάϊ ρόαντ στα δωμάτια των κοριτσιών τα συγχαρητήρια της Φον  για την άψογη διαχείρηση του Greek buffalo  έκαναν την Λεκ να φουσκώσει από περηφάνια. Τελικά το  γκερλφρεντιλίκι ήταν πολύ εύκολο αλλά και σίγουρα πολύ προσοδοφόρο. Για να γιορτάσει την μεγάλη της επιτυχία πετάχτηκε στο  7eleven της γειτονιάς για να πάρει κανα δύο μπουκάλια 555 και μερικές somtam και κάλεσε και τις υπόλοιπες φίλες της για να τους πει την ιστορία της. Η Φον σαν πιό εμπειρη που δεν εντυπωσιαζόταν εύκολα έκλεισε το  ραντεβού με τα δύο αγόρια έξω από το jungceylon για το βραδυνό shopping.
Τρέχοντας έπεσε στην αγκαλιά του Κωστάκη η Λεκ μόλις έφτασε έξω από το μεγάλο εμπορικό κέντρο της Patong. “ Μεγάλε έχεις κάψει καρδιές “  έβγαλε το γρήγορο συμπέρασμα ο Βαγγέλης  και έδωσε και αυτός ένα ζεστό φιλί  στο κορίτσι του που ακολουθούσε. Αφού η παρέα ήπιε ένα γρήγορο καφεδάκι ξεκίνησαν για το ατελείωτο shopping που τόσο ανάγκη είχαν τα δύο κορίτσια.”Teelak, me very poor nο have money for clothes. Only girls working bar have”  είπε η Λεκ στο boyfriend της και ένα δάκρυ κύλλησε στο μάγουλο της. Ο Κωστας σκούπισε με τον αντίχειρα του το καυτό δάκρυ της αγαπημένης του και είπε “ No problem baby you can buy  everything you like”. Οι τρεις ώρες που ακολούθησαν δεν στάθηκαν αρκετές για να κατευνάσουν την  αχόρταγη καταναλωτική μανία των κοριτσιών. Αποκαμωμένοι από το κουβάλημα και το συνεχές περίμενε στα μαγαζιά οι δύο μαλάκες χορηγοί βλέποντας τις τσέπες τους να αδειάζουν πρότειναν τελικά να καθήσουν σε ένα Ιταλικό εστιατόριο για πίτσα. Η Λεκ αγκάλιασε το αγόρι της ευτυχισμένη από το αναπάντεχο νέο μάδημα και είπε “ Only you can take care me. I love you so much”. Ο Κωστάκης  χαμογελαστός έγειρε στην καρέκλα του, τράβηξε μια μεγάλη τζούρα από το τσιγάρο του και σκέφτηκε “ Τελικά μετράω πόλύ σαν γκόμενος. Τύφλα να’χει ο Σπηλιοτόπουλος...” Δίπλα του ένα μικρό συζυγικό καυγαδάκι λάμβανε χώρα. Αιτία ένα τελείως ξέκωλο φόρεμα που αγόρασε η Φον και έκανε Τούρκο τον Βαγγέλη.....
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......
...
Το υπόλοιπο της βραδιάς τα δύο ζευγάρια το πέρασαν στο μπαλκόνι του δωματίου στο ξενοδοχείο παρέα με ουισκάκι , ξηροκάρπι και κουβεντούλα, φυσικά ύστερα από προτροπή της Φον που ήθελε να αποφύγει  μια έξοδο στις ντίσκο με νέες μανούρες  από  αναπάντεχες χαιρετούρες με γνωστά της πουτανάκια. Τα κορίτσια είπαν από μία πονεμένη ιστορία για την ζωή τους στο χωριό και την φτώχια που τις κατάτρεχε, κάνοντας τους δύο υποψήφιους γαμπρούς  να βουρκώσουν από συγκίνηση. “Έτσι θέλει να μας καταντήσει και ο Γιωργάκης στην Ελλάδα” έβγαλε το συμπέρασμα ο Κώστας  και προκάλεσε την έκρηξη του Βαγγέλη. Η  πατροπαράδοτη Ελληνική πολιτική αντιπαράθεση με μπινελίκια και γαμοσταυρίδια  το μόνο που κατάφερε ήταν να ξεσηκώσει το ξενοδοχείο στο πόδι νυχτιάτικα. Μόνο το τηλεφώνημα από την ρεσεψιόν για το αν είχαν δημιουργήσει πρόβλημα τα κορίτσια κατάφερε να κατευνάσει τα πνεύματα. “Farangs are ting tong” ήταν το συμπέρασμα των κοριτσιών που  λόγω έλλειψη πολιτικής παιδείας δεν καταλάβαιναν τι σημαίνει  δημοκρατικός διάλογος με επιχειρήματα ......
‘Οπως γίνεται συνήθως  τα πάντα ξεχνιούνται με ένα καλό γαμήσι και έτσι οι δύο περιστασιακοί  πολιτικοί εχθροί σηκώθηκαν το πρωί σαν να μην έτρεχε τίποτα πράγμα που εντυπωσίασε τα δύο κορίτσια . Μετά από ένα χορταστικό πρωινό η παρέα μεταφέρθηκε για μπυρίτσες στις ξαπλώστρες της πισίνας. Παρόλα αυτά ο Κωστάκης έδειχνε ιδιαίτερα προβληματισμένος κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον φίλο του. “Τι τρέχει μεγάλε έχουμε προβλήματα με το αμόρε;” ρώτησε με ενδιαφέρον ο Βαγγέλης. “ Κάθε άλλο με την Λεκ τα πραγματα πηγαίνουν καλύτερα από ότι φανταζόμουν. Μάλιστα μου είπε σήμερα το πρωί με δάκρυα στα μάτια  ότι θα πεθάνει άμα με χάσει. Άλλο είναι το πρόβλημα.Ξέρεις εχθές πάνω στο πήδημα μου έσπασε η καπότα. Λες να έχω  κανα πρόβλημα;” απάντησε προβληματισμένος.  Τα τρανταχτά γέλια του Βαγγέλη ξύπνησαν μέχρι και ένα ζευγάρι παππούδια  που λιαζόνταν παραδίπλα. “ Σιγά το πρόβλημα. Ενα από τα καλά της μόνιμης σχέσης όπως η δική μου είναι να  κάνω έρωτα με την γυναίκα μου  πάντα χωρίς να φοράω προφυλακτικό. Και ξέρεις  είναι προσβολή για το κορίτσι να χρησιμοποιείς  καπότα χωρίς λόγο. Και το δικό σου κορίτσι όπως με διαβεβαίωσε η Φον είναι κυρία με το κ κεφαλαίο και όχι καμιά πουτάνα του δρόμου.Άρα τσάμπα αγχώνεσαι και ανησυχείς. Το πολύ πολύ να γίνεις πατέρας”  ήταν τα καθησυχαστικά λόγια του Βαγγέλη που χαλάρωσαν μιά και καλή τον αγχωμένο  φίλο του.  Η ώρα πέρασε στο χαλαρό μέχρι που τα κορίτσια αποφάσισαν ότι έπρεπε να γυρίσουν στα δωμάτια τους για μερικές ώρες  μιας και μια sister  είχε γενέθλια και  θα ήταν μεγάλη αγένεια να λείψουν. Βέβαια η αλήθεια ήταν ότι η Φον είχε κλείσει ένα καλοπληρωμένο σορτ τάϊμ με τον Ιταλό που την είχε πάρει προ ημερών στην Hollywood και ήταν κρίμα να το χάσει , ενώ η Λεκ είχε κανονίσει περατζάδα από το δωμάτιο μιάς φίλης για som tam και κουτσομπολιό για χαλάρωση από την συνεχή κόπωση της δουλειάς. Τα δύο αγόρια μαζεύτηκαν στα δωμάτια τους για μια απογευματινή σιέστα πριν την βραδυνή έξοδο αφού κανόνισαν την εκδρομή της επόμενης  μέρας για τα Phi Phi islands. Οι μέρες κόντευαν σχεδόν  να τελειώσουν και αυτοί δεν είχαν  καταφέρει να δουν ούτε την θάλασσα.
Πρωί πρωί κατά τις επτά το βανάκι στην είσοδο του ξενοδοχείου περίμενε την τετραμελή παρέα για την μεταφορά της στο λιμάνι  της Rassada. Με πολλά γέλια όλοι τους  και την μπουκιά στο στόμα από το μισοτελειωμένο πρωϊνό επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για την  εκδρομή τους. Η ξαφνική βραδυνή αλλαγή του προγράμματος από ημερήσια εκδρομή  σε τριήμερη  είχε κάνει για λίγο  έξαλλη  την Φον γιατί  θα έθετε σε αμφισβήτηση την επαγγελματική ευσυνειδησία με τα κλεισμένα ραντεβού της. Όμως η συνηθισμένη εισαγωγή στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ του ετοιμοθάνατου πατέρα της  ήταν αρκετά πειστική δικαιολογία για όλους τους πελάτες της που θα έκαναν υπομονή μέχρι την επιστροφή της. Αντιθέτως  η Λεκ που ήταν η πρώτη της φορά που θα πήγαινε στα Phi Phi islands ήταν μέσα στην τρελή χαρά γεγονός που ανέβαζε στα ουράνια και τον ερωτοχτυπημένο Κωστάκη.
Οι τρεις μέρες στα απίστευτης ομορφιάς Ταϋλανδέζικα νησάκια ήταν ίσως  οι καλύτερες των διακοπών για τους δύο φίλους. Οι μαγικές παραλίες , το εξαιρετικό φαγητό και τα  νυχτερινά beach πάρτυ τους έκανε πραγματικά να ξεσαλλώσουν. Αλλά και τα κορίτσια δεν πήγαν πίσω. Απελευθερωμένα από τους  τρελλούς ρυθμούς  της Πατονγκ  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους τόσο την ημέρα που  αποτέλεσαν εξαιρετική παρέα όσο και το βράδυ που χάρισαν τις “χίλιες και μιά νύχτες” στους ακόρεστους εραστές τους . Το αποκορύφωμα φυσικά ήταν η εκδρομή με την βάρκα στην εξωτική Maya bay  και οι βουτιές  στα πεντακάθαρα νερά  στις απόμερες παραλίες του Phi Phi  Don. Ο Κωστάκης  βιώνοντας την απόλυτη ευτυχία  με το κορίτσι του της έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης ενώ ο Βαγγέλης αρχισε να συζητάει με το φίλο του για την προοπτική να επισημοποιήσει την σχέση του με την Φον. Δυστυχώς όμως τα ωραία πράγματα στην ζωή διαρκούν πολύ λίγο και  η επιστροφή στην Πατονγκ άφησε σε  όλους τους μια γλυκόπικρη γεύση.
Οι δύο τελευταίες μέρες των διακοπών πέρασαν σαν ήταν μιά ανάσα  και οι δύο φίλοι στο αεροδρόμιο του Phuket  πια  αποχωρίστηκαν με συγκίνηση  τις αγαπημένες  τους. Αλλά και αυτές  δεν πήγαν πίσω. Τα ατελείωτα δάκρυα τους δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο από το να επιβαρύνουν την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. Ο Κωστάκης υποσχέθηκε στην Λέκ  ότι σε λιγότερο από δύο μήνες θα επέστρεφε  κοντά της μιας και θα έβαζε όλα τα μέσα που διέθετε για να πάρει την δεκαήμερη αγροτική άδεια που έτσι και αλλιώς δικαιούταν από την υπηρεσία. Η Λεκ για  να ανταποδώσει  την αγάπη της τον έβαλε στο πρόγραμμα “girlfriend 400” όπου μόνο με τετρακόσια ευρώ το μήνα θα του πρόσφερε δεκαπέντε ολόκληρες ώρες  σαλιάρισμα στο skype,  δέκα τηλεφωνήματα  με κλάμα και love you, miss you κτλ και πενήντα ολόκληρα  μηνύματα αγάπης, μια προσφορά που ο Κώστας δεν μπορούσε  με τίποτα να αρνηθεί.
Η επιστροφή στην Αθήνα πέρα από το αναμενόμενο  ξενέρωμα για τους δύο φίλους έφερε και  απρόσμενα δυσάρεστες εργασιακές ειδήσεις. Με απόφαση  της τρόϊκας καταργήθηκαν τα επιδόματα «έγκαιρης προσέλευσης στην υπηρεσία» και «πλυσίματος χεριών». Τα ιερά και τα όσια είχαν ήδη θιχτεί. Κατάστροφή!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πως θα εξηγούσε ο Βαγγέλης στην Φον ότι τα λεφτά που της έστελνε κάθε μήνα προέρχονταν από αυτά ακριβώς τα εξτραδάκια; Με τι κουράγιο θα της έλεγε ότι έπρεπε να μειώσει την χορηγία του;  Τι θα γινόταν η σχέση τους:  Ο μόνος δρόμος πια ήταν αντίσταση και πάλη ενάντια σε αυτούς που θέλαν να καταστρέψουν  ότι έχει απομείνει όρθιο σε τούτη την χώρα.
Η  πλατεία Συντάγματος ήταν από νωρίς γεμάτη και η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη. Αγκαζέ ο Βαγγελης και ο Κωστάκης αποφασισμένοι για όλα  μαζί με τους συναδέλφους του υπουργείου διαδήλωναν την αγανάκτηση τους    δίπλα δίπλα με τους αδελφούς αγωνιστές της ΔΕΗ  αλλά και πολλούς απελπισμένους και πεινασμένους άνεργους. Απέναντι τους τα ΜΑΤ είχαν ήδη παραταχθεί σε θέση μάχης.......
ΤΕΛΟΣ

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
σ'ευχαριστω για τη διαφορετικη διασταση που εδωσες στο τριπ, να σαι καλα και κουραγιο σε ολους δ.υ. και μη

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Η Λεκ για  να ανταποδώσει  την αγάπη της τον έβαλε στο πρόγραμμα “girlfriend 400” όπου μόνο με τετρακόσια ευρώ το μήνα θα του πρόσφερε δεκαπέντε ολόκληρες ώρες  σαλιάρισμα στο skype,  δέκα τηλεφωνήματα  με κλάμα και love you, miss you κτλ και πενήντα ολόκληρα  μηνύματα αγάπης, μια προσφορά που ο Κώστας δεν μπορούσε  με τίποτα να αρνηθεί
απλα απολαυστικος...........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom