Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

baccara1

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2012
Μηνύματα
40
Like
0
Πόντοι
0
Welcome back Pag
Περίτρανε see you soon, i hope

Jimi εισαι απαιχτος, ακομα δεν εφτασες πανω και θα ξαναρθεις ρε θηριο :rockon:
Σημερα και αυριο  στο Bali Hai εχει παρτι, μουσικη/χορος/γαμιση μεχρι πρωιας. :helpplea:


 

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Μηνύματα
645
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Jimi εισαι απαιχτος, ακομα δεν εφτασες πανω και θα ξαναρθεις ρε θηριο :rockon:
Σημερα και αυριο  στο Bali Hai εχει παρτι, μουσικη/χορος/γαμιση μεχρι πρωιας. :helpplea:
Αυτά είναι και εμείς εδώ, να σε καλά που μας μεταδείδεις τεκτενόμενα, καλά να περνάς και δεν σου λέω τα τετριμένα, ρίχνε για πάρτι σου πρώτα και αν περισέψει τίποτα ρίξε και για μας  :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Ευρώ θέλοντος θα τα πούμε Αυγουστο από κοντά
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Ζωντανές κούκλες
Τώρα που κάνω δεύτερη περιοδεία στο ψαροχώρι συνειδητοποιώ ότι η Πατάγια θα είναι κορυφαίος σεξοπροορισμός για πολλά χρόνια.Δύσκολα θα υπάρξει πόλη με τόση ποικιλία νυχτερινής διασκέδασης.
Το καλό είναι ότι ο τόπος αλλάζει πρόσωπο ανάλογα την εποχή.Καθημερινά βλέπεις αλλαγή σκηνικού.
Τα κορίτσια στα διάφορα ιδρύματα εναλλάσσονται τόσο συχνά και δε βαριέσαι.Φυσικά υπάρχουν οι τρανές, το σήμα κατατεθέν του χωριού.Αυτές κάνουν μπαμ από μακριά.Είναι ντυμένες με ολόσωμο φουστάνι φοράνε τακούνι, έχουν στο πρόσωπο ένα κιλό μέικ απ και μισό κιλό πούδρα.Μόλις έφτασαν από το Ισάν και δεν έχουν πάει με φαράνγκ (πολλά γέλια).
Τα πιτσιρίκια δε μασάνε καθόλου, έχουν πολλά λεφτά και φοράνε καυτό σορτσάκι.Στο λογαριασμό τους μπαίνουν κάθε μήνα εμβάσματα.Πως να μην ανοίξουν κάθε μέρα ένα μπουκάλι και να φουμάρουν δυό σίσες.Είναι πολύ σέξι και χορεύουν απίστευτα.Δεν τους νοιάζει καθόλου αν ψωνιστούν και κάνουν το κέφι τους.
Αυτές θα τις συναντήσεις συνήθως μέσα στο I-bar αλλά και πάνω στην Insomnia.

Χτες όμως μπήκαμε στο Living Dolls.Παλιό και αγαπημένο Gogo.Θυμάμαι όταν όλα ήταν κλειστά στη γιορτή του Βούδα πριν πέντε χρόνια εκείνο δούλευε κανονικά αλλά χωρίς να σερβίρει αλκοόλ.Είχε μπουκάρει μάλιστα και η μπατσαρία.Πριν έπεσε σύρμα ανοιγόκλεισαν τα φώτα τρεις φορές και όλα τα μωρά που ήσαν τσίτσιδα σε χρόνο μηδέν φόρεσαν τα μπικινάκια τους.Τα όργανα έκαναν μία γύρα και μετά φύγανε γελώντας.Μέσα ήμουν και εγώ τότες θυμάμαι που φόρτωσα ένα μπαμπίνο που δε μιλούσε γρι αλλά στο δωμάτιο τα είπε όλα.Ακόμη τη θυμάμαι μέχρι και λεπτομέρειες από τη βραδινή μάχη μαζί της.
Μέσα πια με ξέρουν όλοι εκτός μία καινούρια σερβιτόρα που ενώ είχαμε παραγγείλει ήρθε και έκανε αυτή τη αγενή κίνηση με τον αντίχειρα, τι θα πιούμε δηλαδή. Κάτι που με τσαντίζει αφάνταστα πιο πολύ και από το κλασικό κούνημα του δείκτη του χεριού τους για δεύτερη η και τρίτη παραγγελία  “one more?”
Τη φωνάζω και της λέω πως πρέπει να φέρεται στους πελάτες, πρώτα να χαιρετάει και μετά με χαμόγελο να ρωτάει αν δεν έχουνε παραγγείλει τι θα θέλανε να πιουν. Αγγλικά καταλάβαινε πολύ καλά μάλιστα.Κόβουν τη φάση οι τρανές οι χόστες αλλά και η μαμασάνγκ και υπό το βλέμμα του αφεντικού έρχονται και με χαμόγελο μας χαιρετάνε κανονικά και Ταϊλανδικά μία άτυπη συγνώμη θα έλεγα που μου άρεσε.Τι ψάχνω να βρω έ;Όμως μετά από τόσες επισκέψεις και αφού έχεις ξοδέψει ένα τουκτουκ φράγκα λίγη υπομονή διαθέτεις.
Στην αρχή βέβαια γελούσαμε.
Με αποζημίωσε το χαμόγελο της Ταπ την οποία είχα σταμπάρει από πριν.Έδωσα παραγγελία στη μαμασάνγκ και μου την έφερε πακέτο.
Το παιδί το είχα κόψει προ ημερών.Εγγυημένη επιτυχία.Την έκλεισα για ημιλόνγκ αλλά με τιμή σορτ με διαδικασίες που μόνο ένας παλιός μπορεί να κάνει με κόλπο που την μπέρδεψε στην αρχή αλλά μετά δέχτηκε με χαρά.
Την πήγα μία βόλτα σε παραλιακό μπαράκι για χαλάρωμα και ζέσταμα.Αυτό το φάστ μπουμπουμ δε με ανάβει πράμα.Η κοπέλα δεν σκίζει από ομορφιά αλλά έχει σώμα τέλειο και συμπεριφορά γκόμενας.
Μετά από δυό μπυρίτσες και αφού εκείνη τσίμπησε λιγάκι , δηλαδή όλο εμένα τάιζε το σκασμένο ένοιωσα έτοιμος για τη μεγάλη μάχη.Ήδη είμαστε δυό ώρες μαζί, επιθύμησα τη δροσιά του δωματίου μου, μα πιο πολύ εκείνη.
Γδύνεται εν ψυχρώ μπροστά μου και τρέχει στο ντους.Μετά από λίγο στριγγλίζει μέσα στο μπάνιο “hot-hot” φωνάζει…κατάλαβα αυτή η βρύση του ντους είναι ανάποδη και πολλές την πατάνε χα χα.΄Ετρεξα και τη βοήθησα, μετά αφού πλύθηκα και εγώ τη συνάντησα στη κρεβατάρα μου. Πεδίο μάχης και παθών!
Στεκόταν στα γόνατα και περίμενε με χαμόγελο.Ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να ηρεμήσω και να καθαρίσω το μυαλό μου από τις σκέψεις. Αυτή η εναλλαγή ερωτικών συντρόφων καμιά φορά δεν είναι και το καλύτερο πάντως η αποψινή κοπέλα ήταν πειρασμός. Ημιμαυροτσούκαλο με τέλειο σώμα, κοιλίτσα  μηδέν και στήθος ένα. Από φιλιά και τζούρες, απλόχερη και χουβαρντού. Φωνητικά εφέ τρισδιάστατα, κινήσεις αρμονικές και σέξι.Στα τελευταία ταξίδια έμαθα πια και διαλέγω τα καλύτερα.Στην αρχή έφαγα κάποιες φόλες όπως όλοι μας, άσε δε θέλω να τις θυμάμαι.
Περιέργως το κορίτσι αν και σέξι δεν ένοιωθα τρελά.Το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια ακόμα και τη ιερή αυτή ώρα.Πήρα τηλεπαθητική κλήση από την πρώην και την είχα μπροστά μου.Απαράδεκτος!Με ξύπνησαν οι στριγκλιές της κοπέλας όμως που φώναζε “come on baby, come” Αργούσα πολύ και την είχα ρημάξει.Εκείνη με φιλότιμες προσπάθειες και αφού είχε τεντώσει ξαναφωνάζει “come baby come” το οποίο εφέ ενέργησε καταληκτικά.Χίλια μύρια κύματα, χαρά στα νιάτα και την ομορφιά της, άξια ιερόδουλη ζωντανή κούκλα σε βιτρίνα του πεζόδρομου.
Με χαιρετάει ευλαβικά και αφού λέει τρία ευχαριστώ το κορίτσι πάει στο καλό και την ευχή του Βούδα..

Ώρα τρεις και μισή νοιώθω “χορτάτος” μα και “άδειος” κάτι μου λείπει.Δε θέλω όμως να το σκέπτομαι, να την πέσω για ύπνο; Μπααα!Θα κοιμηθώ για πάντα προσεχώς  λέω στον εαυτό μου και ντύνομαι ταχιά.

Σε δέκα λεπτά είμαι στην Ινσόμνια όπου γίνεται της τρελής το γλέντι. Συναντώ τον σύντροφο και κατεβαίνουμε στο κάτω bar.Εκείνη την ώρα είχε καμιά τριανταριά κορίτσια και πέντε φαράνγκ. Παράδεισος!
Ο δικός μου κόβει μωρό τσαχπίνικο και στρογγυλοκάθεται δίπλα του. Εγώ είχα κολλημένη στο μέτωπο φωτιζόμενη πινακίδα που έγραφε “Not available”  Ήμουν  εντάξει για απόψε.Διασκεδάσαμε όμως για καμιά ώρα και μετά την έκανα για την αετοφωλιά μου ενώ ο άλλος είχε ήδη κόψει την φορτωτική.

Ότι και να γράψεις για τούτο το κολασμένο τόπο είναι λίγα.
Παττάγια ω αγαπημένη πόλη της τρέλας και των εκπλήξεων οι αθάνατοι σε χαιρετούν!
 

Συνημμένα

  • Tap.jpg
    Tap.jpg
    64,5 KB · Εμφανίσεις: 21

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.465
Κριτικές
36
Like
38.106
Πόντοι
18.565
Ζωντανές κούκλες
Τώρα που κάνω δεύτερη περιοδεία στο ψαροχώρι συνειδητοποιώ ότι η Πατάγια θα είναι κορυφαίος σεξοπροορισμός για πολλά χρόνια.Δύσκολα θα υπάρξει πόλη με τόση ποικιλία νυχτερινής διασκέδασης.




.Την έκλεισα για ημιλόνγκ αλλά με τιμή σορτ με διαδικασίες που μόνο ένας παλιός μπορεί να κάνει με κόλπο που την μπέρδεψε στην αρχή αλλά μετά δέχτηκε με χαρά.

Στα τελευταία ταξίδια έμαθα πια και διαλέγω τα καλύτερα..



Ότι και να γράψεις είναι φτωχά για τούτη τη κολασμένη πόλη…
Παττάγια ω αγαπημένη πόλη της τρέλας και των εκπλήξεων οι αθάνατοι σε χαιρετούν!
Αντε  να δουμε τωρα που εμαθες τα κολπα ποτε θα με ξεναγησεις και μενα :grin:. Ολο Μπανγκοκ-Μπανγκοκ......
 

baccara1

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2012
Μηνύματα
40
Like
0
Πόντοι
0
Επομενος προορισμος :fuck1:.

ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
 

Συνημμένα

  • kisses.jpg
    kisses.jpg
    109,7 KB · Εμφανίσεις: 39

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Τρανέ το τηλέφωνό της :smitten:
επειγόντως.... :humpleg:
 

Συνημμένα

  • Lady.jpg
    Lady.jpg
    32 KB · Εμφανίσεις: 21

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Happy birthday
Την επομένη σπάσαν πάλι τα τηλέφωνα από την πρώην.Η αλήθεια είναι ότι μου καλoάρεσε.Τα μεσάνυχτα θα είχε τα γενέθλια της μάλιστα!Ακόμη έξι γιορτές και γίνεται τρανή.
Είπαμε με τη παρέα να ανοίξουμε μπουκαλάκι, πράμα σπάνιο για εμάς γιατί δεν είμαστε πότες.Νεροφίδες όμως θα μαζεύαμε.
Μια και έγινα επιτέλους μέλος του Insomnia Cub (ποιος εγώ ο αντιclub - Gogofun!) πήραμε το μπουκάλι τη βότκα τριακόσια μπατ φθηνότερα, βγάλαμε δηλαδή τα παγάκια και το χυμό.
Tης είπα να φέρει και φίλες για να γίνει πανηγύρι.Εκείνη χάρηκε πολύ και έτρεξε στα κομμωτήρια και τις αγορές.
Μου ήρθε στα κόκκινα ντυμένη γλυκύτατη και όλο φως.Σκεπτόμουν αν χωρίς τη ροή των μπατ ίσως δεν θα με κοιτούσε καν, αλλά επειδή είμαστε στη Ταϊλάνδη το ξέχασα αμέσως.
Μετά μας έφερε και μία φίλη νόστιμη αλλά νεροφίδα που μόνη της κατάπιε το μισό μπουκάλι και κάπνισε όλες τις σίσες! Είπα να μη νευριάσω γιατί ήταν επιθυμία μου να καλέσει φίλες.Ωραία περάσαμε πάντως.
Η δικιά μου μετά που φτιάχτηκε ήταν όλο χαρά και ζωντάνια.Στο μαγαζί την σέβονται και την ξέρουν πολλοί πρέπει να είναι από τις πιο δημοφιλής.Λέγαμε μάλιστα ότι αν κάποιος κάνει φασαρία μαζί της θα φάει το ξύλο της αρκούδας.
Μετά κατέφθασε φίλη της από Γκόγκο με δωράκι αρκούδο.Εγώ την είχα χαρτζιλικώσει από πριν για φουστανάκι και εσώρουχα..χμ χμ!
Αργότερα της πήρα και ένα γοριλλάκι που τον βάφτισε με το όνομά μου για να έχει αγκαλιά τις νύχτες που δε θα φορτωθεί χα χα!

Την επομένη έκανε η ίδια πάρτι και ξόδεψε αρκετά λεφτά.Εγώ βρήκα δικαιολογία ότι πονάει το στομάχι μου, αν και αργότερα πήγα και την συνάντησα.Ενα πράγμα που μου την δίνει αφάνταστα εδώ είναι ότι αυτές νομίζουν ότι εμείς οι φαράνγκ χέζουμε λεφτά.Επίσης θεωρούνε δεδομένο ότι πρέπει να κερνάμε τις φίλες τους.Είναι κλασική περίπτωση αν μία έχει πελάτη μαζεύονται σαν τα κοράκια.Επίσης παραγγέλνουν μόνες τους χωρίς να ρωτάνε τον έχοντα.Είναι απίστευτες!
Το άλλο είναι  ότι οι σερβιτόροι είναι με το μέρος τους φυσικά, και μιλάνε μεταξύ τους για το πώς θα μας τα πάρουν.Εμείς θα φύγουμε, αυτές θα είναι εδώ.
Τέλος πάντων είπα μέρα είναι θα περάσει και να τα εκατοστίσει.
Στον τεκέ κατέφθασαν μετά άλλες τρεις φίλες που έφεραν και από ένα δώρο.Αυτές τις κέρασε η εορτάζουσα όμως και καλά έκανε.
Φορτωμένες με κούκλους και αρκουδάκια τα πέντε κορίτσια με συνόδευσαν μέχρι το χοτέλ να βάλω τα μωρά για ύπνο.Εκείνες θα συνέχιζαν μέχρι τις έξι εγώ δήλωσα κουρασμένος, ήταν και λίγο κόλπο να αποφύγω δυσάρεστους λογαριασμούς.
Το κορίτσι ήρθε πίσω τελικά στις πέντε γιατί η αστυνομία εκείνη τη βραδιά έκλεισε όλα τα χοροπηδιχτάδικα.
Ευτυχώς μάλιστα που έφαγε πικάντικη σούπα με νούντλς πριν, ώστε να μου έρθει με ειδικές δυνάμεις για την επερχόμενη μάχη η οποία ακόμη μία φορά ήταν ποιοτική και παντελώς διαφορετική από τα κλασικά καθημερινά σορτ τάιμ.
Από σήμερα βέβαια έχουμε πρόβλημα παραβίασης  καταστατικού γιατί αρχίζει να δημιουργείται σχέση.
Μία σχέση όμως που πέραν του πληρωμένου έρωτα αξίζει να ζήσει κανείς εδώ σε τούτη τη χώρα.
Βασική προϋπόθεση είναι ότι στο Σουβαρναμπούμ πετάμε τη σιμ και σβήνουμε όλα τα νούμερα των κινητών τους....
λέμε τώρα.
 

Συνημμένα

  • B1.JPG
    B1.JPG
    81,2 KB · Εμφανίσεις: 19
  • B2.JPG
    B2.JPG
    84 KB · Εμφανίσεις: 21

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Last Pattaya-day
Άλλη μία νύχτα έμεινα μαζί της.Πέρασα πολύ καλά  και γενικότερα ο φετινός Μάρτιος ήταν από τους καλύτερους.
Το τελευταίο βράδυ το περάσαμε χαλαρά χωρίς πάρτι και υπερβολές.Ο επίτιμος πάντως μου το είχε πει:
Ρε αυτή θα σου κουβαληθεί στη Μπανγκόκ..(respect president!)

-Darling I want come with you airport!
-But my lady, I no fly today, I stay Bangkok two days for business (και καλά) and shopping.
-I come Bangkok with you but I stay my brother.
-You mean customer της λέω και τρώγω κλωτσιά που πόνεσε…

Ευτυχώς την ώρα του ταξί εκείνη είχε φύγει για φαγητό οπότε έχασε την κούρσα.Μετά από είκοσι λεπτά χτύπησαν τα τηλέφωνα και ήθελε να πάμε να την πάρουμε αλλά ήμασταν ήδη στο high way.
“Mai pen rai” μου είπε ευτυχώς και μου ευχήθηκε good luck.
wvzyav.jpg


Το προηγούμενο βράδυ έκλεψα χρόνο και πήγα να χαιρετήσω τη μοντέλα στο κλαμπ που χορεύει. Η γάτα με έκοψε με την άκρη του ματιού της σηκώθηκε και μπροστά σε όλο τον κόσμο (λεφτάδες φαράνγκ και Ταϊλανδοί) με αγκάλιασε και με φίλησε, κομπλάρισα λίγο για να πω την αλήθεια. Κάθισε μαζί μου για λίγο γιατί η δουλειά έτρεχε.Εκεί τα κεράσματα σε τεκίλες πάνε δέκα δέκα και τα τιπ από χιλιάρικο και πάνω, όποιος μπορεί!
Της είπα bye-bye και εκείνη μου απάντησε “never say bye-bye to me, only see you later” ..καλά νεράιδα…
Έφυγα με χαρά που την ξαναείδα και ελπίζω σε μελλοντικό ταξίδι να έχει χρόνο εκτός δουλειάς φυσικά για μένα.
b541mt.jpg

Πιο πριν στο email μου ήρθε μήνυμα από το πουθενά.Μήνυμα από το παρελθόν. Το κοιτούσα και το ξανακοιτούσα όλο έκπληξη και ανάμιχτα συναισθήματα.Η χαρά κατάφερε να νικήσει και έκανα το πιο δυνατό κλικ στο φάκελο εισερχομένων.
Αποστολέας:Teerak from Udon Thani.
Το διάβαζα και το ξαναδιάβαζα σαν να μη πιστεύω στα μάτια μου.Την είχα ξεγραμμένη εδώ και μήνες. Έριξε μαύρη πέτρα και μπλόκαρε όλα τα τηλέφωνα.Τώρα μου ζητάει συγνώμη που εξαφανίστηκε και μου στέλνει το νέο της τηλέφωνο.
Διασταυρώνω το νούμερο με τρεις αναπάντητες στο ταϊλανδικό μου κινητό που ο βλάκας δεν έκανα τον κόπο να πάρω πίσω. Με έπαιρνε από τις δέκα του μήνα.Φυσικά της τηλεφώνησα τώρα που ξέρω πια είναι αλλά την πήρα από Skype.Απάντησε και ήταν όπως παλιά με πολλά miss you και όλο αγάπες.

Το ευαγγέλιο των κοριτσιών κεφάλαιο “Φαράνγκ” παράγραφος “επαναφορά πελάτη” λέει:
Εάν για διάφορους λόγους έχετε σταματήσει επικοινωνία με παλιό φαράνγκ  δεν υπάρχει πρόβλημα.Θα του στείλετε email η μήνυμα με sorry, ότι τον αγαπάτε και ότι ποτέ δεν τον ξεχάσατε.Επιτυχία 99.99 %
Της είπα είμαι Ελλάδα και όταν θα ξαναέρθω θα την κατεβάσω για καμιά εκδρομή.
34fgzzp.jpg


 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Επιστροφή στη Πρωτεύουσα
Όμως είμαι  στη πρωτεύουσα τώρα και όλο τη σκέπτομαι. Εν τω μεταξύ στο κινητό παίζει τρελό μήνυμα όλη μέρα από την Οη (αυτά είναι που μας κάνουν οι τρελιάρες και τσιμπάμε οι κωλόγεροι) που ακόμη κουβαλώ πάνω μου τη μυρωδιά της αλλά και κλήση από τη Λεϊλά μια πανέμορφη Ουτζπεκιστάνα που της τηλεφώνησα πριν αλλά το είχε κλειστό.Της απαντάω μέσα από το Rainbow 2 και της λέω ότι θα την πάρω αργότερα (δήθεν).
Δίπλα μου έχει ήδη προσγειωθεί το Ιαπωνοκινεζάκι η Gip ετών είκοσι δύο.
Επιτέλους νίκησα τα Ιαπωνικά κομάντος!Ηδονή!
Πλάκωσε η μαμασάνγκ και αμέσως παρέδωσα το αντίτιμο.Το καλό είναι ότι εκείνη κανόνισε με άλλη μια γύρα ποτά να μείνω στο Γκόγκο αρκετή ώρα με το ντυμένο πια μωρό και να απολαύσω δροσιά, μάτι και χαδάκια.
Βρε σώνει και καλά να πάρω τη φίλη της.Μωρή της λέω θέλω να φάω εσένα μόνο, αν έρθει η αυτή θα είστε όλο γελάκια και μαλακίες.
Με αυτά και αυτά μετά τα μπυρόνια πέρασα μέσα από τα Ιαπωνικά βομβαρδιστικά με το τρόπαιο και πετάχτηκα απέναντι στη φωλιά του Νανά χοτέλ ...ε που αλλού!
Μια ώρα ήταν υπεραρκετή για να κατασπαράξω το νέο μικρό μου θύμα.Ηδη από το κρεατοπάζαρο είχα δει το κορμάκι της που εκτός από ένα δυό σημάδια από πέσιμο motorbike (όλες μα ολες έχουν!)  ήταν τέλειο.
Μάλιστα είχε αφήσει μικρό τρίχωμα στο ηβαίο της (Japanese ένεκεν) που το έκανε πολύ όμορφο-είχαμε ξεχάσει πως είναι γαμώτο.
Τα έκανε σχεδόν όλα το εικοσιδυάχρονο μωρό που είχε πείρα μιλίων.Κάτι όμως έλειπε και από εδώ.
Η στοργή και τα γλυκόλογα της Οη που ακόμα χαϊδεύουν τα αυτιά μου και γλυκαίνουν τις σκέψεις μου.
Δε βαριέσαι…θα ξεχαστεί και αυτή όπως και τούτο το μικρό που με έστειλε απόψε να κολυμπήσω στα πελάγη της νυχτοξελογιάστρας πρωτεύουσας.
kf1ob5.jpg



 

Συνημμένα

  • Gip.jpg
    Gip.jpg
    143,6 KB · Εμφανίσεις: 18

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.465
Κριτικές
36
Like
38.106
Πόντοι
18.565
Φιλε Παγκταο με αυτες τις τελευταιες 3 φωτογραφιες στελνεις πολυ κοσμο στην Ταυλανδη.
 

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Μηνύματα
1.112
Like
2
Πόντοι
16
respect se pagtao kai peritrano gia tis teleytaies photo :rockon: :rockon: :rockon:
 

baccara1

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2012
Μηνύματα
40
Like
0
Πόντοι
0
Οπως θα καταλαβες... με εβαλαν επιτροπη χθες στην επιδειξη εσωρουχων :rockon:
 

Συνημμένα

  • allo prama.jpg
    allo prama.jpg
    91,3 KB · Εμφανίσεις: 50
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
Ο παγκταο επαξια κατεχει τον τιτλο του επιτιμου στο θρεντ,
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Thanks guys  :grin:
Ακόμη τρία ποστ για φέτος... :'(
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Βραδιά Ερώτικα
Μέρα με τη μέρα ξεχνιέται η πρώην και ευλογούνται οι νυν.Σήμερα είχε συννεφιά στη πρωτεύουσα, έβρεξε μάλιστα πιο μετά.Αυτή τη περίοδο λιγοστεύουν οι φαράνγκ αλλά πληθαίνουν τα αράμπια.Στα σισάδικα δε βρίσκεις θέση!
Δυστυχώς τελειώνουν οι μέρες, όσο και να μείνεις ότι και να κάνεις πάντα θα έρθει η μέρα της επιστροφής.
Η θεά τύχη και ο καλός Βούδας μου φύλαξαν το καλύτερο φινάλε.Μέχρι τότες όμως έχω ακόμη δύο σόλο νυχτοπερπατήματα.Η Λεϊλά δεν απάντησε στο μήνυμα μου, μάλλον θα μείνω με τη σκέψη της.Δεν είναι γραφτό να αλλαξοπιστήσω φέτος.
Χτες πέρασα από το Ερώτικα για κατάθεση στεφάνου αλλά είδα φώτα ανοιχτά και μέσα μπατσαρία.Ελέγχανε άδειες, χαρτιά και χορεύτριες, ενώ μέσα είχε πέντε πελάτες που συνέχιζαν απτόητοι να πίνουν τη μπύρα τους. Χάσιμο χρόνου ρεεεεεεεεε!
Κατεβαίνω κάτω και ενώ περπατούσα ένα σκατοκατόϊ μου έπιασε το στήθος τάχα μου ”hello welcome” ξεφωνίζει με φάλτσα φωνή, πήρα ανάποδες και του είπα να μη το ξανακάνει, αν βλέπατε πόση κακία έβγαλε…! Όχι μόνο τα τραβέλια αλλά και οι κοπέλες της νύχτας όταν δεν τους κάνεις το χατίρι, αν θυμώσεις κλπ γίνονται αλλοπρόσαλλες.
Αυτή είναι η χώρα του χαμόγελου που επαναλαμβάνω ”it is only money” και μη μου πείτε να ανέβω στο Ισάν να συναντήσω αγνούς Ταϊλανδούς γιατί έχω πάει τρεις φορές.Σε βλέπουν σαν τον θείο από την Αμερική, σαν τον Αη Βασίλη η έναν από τους μάγους με τα δώρα.Ισως και μεγάλο κορόιδο (για να μην πω μαλάκα).
Εννοείται η Ταϊλάνδη δεν είναι μόνο Ψαροχώρι, Πατόνγκ, Νανά και Ισάν.
Πάμε λοιπόν για άλλα!
Ξανανέβηκα στο Ερώτικα απόψε και ευτυχώς έπαιζε κανονικά. Μέσα με γνωρίζουν όλες πια και η μπύρα ήρθε από τη σερβιτόρα χωρίς την απαράδεκτη κίνηση του χεριού της στο στόμα.Κοριτσάκια πάνω, τρία τα καλά. Αμπεμπαμλόμ του κειθε μπλομ… και ο κλήρος πέφτει στο 54 ίσα ίσα πριν Ιαπωνικός πύραυλος πέσει καταπάνω της.Την ώρα που την έδειχνε στη σερβιτόρα εγώ την είχα κανονίσει από πριν με ματάκια αλλά και με τη μαμασάνγκ.Εκείνη συνέχιζε να χορεύει ενώ το ποτό της ήδη έκανε παρέα στη μπύρα μου.
Σε δέκα λεπτάκια κατέβηκε και στρογγυλοκάθισε δίπλα μου.
Από ότι θυμάμαι τα πιο πολλά κορίτσια εκεί είναι από τη Chiang Mai και το Udon Thani, κοριτσομάνες!
Ψιλονόστιμη ήταν αλλά αυτό που με τράβηξε ήταν το μεγαλούτσικο και όρθιο φυσικό της στήθος.Φυσικά το υπόλοιπο σώμα είχε εγκριθεί πάραυτα.Συμπεριφορά άριστη καθόλου βιαστική, χτύπησα και δεύτερη μπύρα σκεπτόμενος ενδεχόμενο τρίο με τη φίλη της που λύσσαξε να κοιτάει και να παρακαλάει με τα μάτια της.
Τσίμπησε η δικιά μου και έκανε τη πρόταση αλλά απορρίφθηκε για οικονομικούς λόγους, όπως και για πρακτικούς.Δεν κάθονταν δύο ώρες σορτ τάιμ, μόνο θέλανε πάρτι μιας ώρας.
Κατά τις μια ήμασταν ήδη στο δωμάτιο.
Ζεσταμένη από το μακρυμάνικο φανελάκι που φορούσε το βγάζει και πετάγονται έξω τα πλούσια στήθη της που με χάρη κρατούσε ένας μάγκας θαλασσί στηθόδεσμος.Κάνω τη κίνηση με το χέρι για φωτό αλλά μου μουρμούρισε.
Αφού της είπα ότι δεν τη θέλω γυμνή αλλά όπως είναι δέχτηκε αν και απρόθυμα.Χρειάστηκε και επέμβαση του Photoshop (ευτυχώς βρήκα κόλπο) για να φύγουν οι πούδρες (βρε κόλλημα που έχουν).Άσε που στο μπάνιο έχω ένα μπουκαλάκι που μου το ρημάξαν οι ρουφιάνες.
Μετά τα ντουσάκια μου ήρθε μισοτυλιγμένη, πάλι καλά.
Ήταν ευτυχώς δεχτική και θερμή.Είχε γενέθλια μάλιστα, έγινε εικοσιενός αστέρων. Θα τα γιορτάσει αύριο στο Γκόγκο.Το παγωτό φράουλα δεν της άρεσε, παραλίγο να μου πνιγεί, με δύο χτυπήματα όμως συνήλθε.
Στα υπόλοιπα καθήκοντα ήταν άριστη.Το σωματάκι της ήταν τέλειο, μου έκανε κόλπα για να με ξεπετάξει αλλά δε μάσησα.Τη γύρισα τη σήκωσα τη ξαναγύρισα μέχρι που άρχισε τις στριγκλιές και εκεί με αποτέλειωσε.
Έμεινε παραδόξως για αρκετά λεπτά δίπλα μου μέχρι να συνέλθει.
Με τούτα τα κορίτσια του σορτ δε καταλαβαίνεις τι ρόλο βαράνε, αν το ευχαριστιούνται αν κουράζονται κλπ. Πάντως έβγαλε άριστα το ωράριο της και αν προσποιήθηκε με φωνές στο τέλος, λίγη σημασία έχει.
Ήταν από τα καλύτερα σορτ που έχω κάνει με γκογκοκόριτσο για αυτό και πήρε μπόνους γενεθλίων.
Ίσως να την επισκεφτώ αύριο που εορτάζει.
Θα είναι η τελευταία μου νύχτα ως κυνηγός πριν τη κάθοδο της αμαζόνας.
Θεοί και δαίμονες!

2dca0hy.jpg







 

Συνημμένα

  • B1.jpg
    B1.jpg
    91,5 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom