Επιτρεπεις να κερναμε κανενα ποτακι που και που;
Ένας άλλος Λατίνος καυλιάρης είχε πει:
Cuando el cliente consigue en taxi su novia pertenece todos...
Επιτρεπεις να κερναμε κανενα ποτακι που και που;
Αντε να δουμε σημερα θαχουμε ρεντα για θα φαμε κοκκινη καρτα
Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι
Εκείνη είχε τα χάλια της παρακαλούσε να μείνει αλλά είχα ξενερώσει.Την έβαλα σε μηχανάκι και τσαντισμένη μου είπε να μη την ξαναπάρω τηλέφωνο και να τη ξεχάσω όπως θέλει να ξεχάσει εκείνη εμένα!
Δεν θα το ελεγα......δεν ειναι ετσι στο PATTAYA BAY τα δωματια!!!Pag στο Pattaya bay Resort μενεις?
αχα χα χα ρε φίλε πρώτα της έβγαλες τη βίζα, και μετα τα εισητήρια χα χα χα, μαθε να λες σωστά ψέματα είμαστε και άτομα που εχουν φάει με το κουτάλι τις διαδικασίες βιζαςΚαλημέρα φίλοι μου μόλις σηκωθήκαμε και πάμε στον σταθμό τον λεωφορείων για Bangkok και πάμε στο προξενείο να παραλάβουμε την Βίζα της. Από τα χρήματα που μου είχαν μήνη τα 441 μπατ και τα 716 ευρό μου έχουν μίνι μόνο 316 ευρό. Τώρα που της έβγαλα την Βίζα έχω ένα πρόβλημα όσο και αν σας φαίνεται παράξενο δεν ξέρω πως να βγάλω το εισιτήριο της. Με είχε ζαλίσει και μου έλεγε Tilak mi Gree. Τι να κάνω της έβγαλα την Βίζα αλά τώρα να δω πως θα κάνω γιατι δεν έχω για να έρθει Ελλάδα. Με πήγε και στο χωριό της γνώρισα τους δικούς της στο Κορατ. Έμεινα και στο σπίτι της κυνός καλύβα με δάπεδο χωμάτινο και από κάτω είχε και τρύπες από τα ξύλα και μπαίνανε οι κότες. Για στρώμα μην το συζητάτε άχυρα. Ένα ξέρω η Σου είναι ευτυχισμένη. Τώρα πάμε με το λεωφορείο με 125 μπατ και θα γυρίσουμε με το λεωφορείο στην Pattaya. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ερωτευθώ τόσο πολύ. Κλαίει κάθε μέρα γιατι νόμιζε ότι δεν θα έβγαζα Βίζα και θα έφευγα χωρίς εκείνη αλά τώρα της έβγαλα Βίζα και θα φύγω χωρίς εκείνη λόγο χρημάτων. Το βράδυ που θα γυρίσουμε θα σας γράψω και συνεχεία. Ένα θέλω να ξέρετε ότι όσα διάβασα μου έκαναν καλό και σας ευχαριστώ όλους.
αχα χα χα ρε φίλε πρώτα της έβγαλες τη βίζα, και μετα τα εισητήρια χα χα χα, μαθε να λες σωστά ψέματα είμαστε και άτομα που εχουν φάει με το κουτάλι τις διαδικασίες βιζας
Να δω πότε θα σταματήσουν οι βλακείες.