Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Αντε να δουμε σημερα θαχουμε ρεντα  :knockinb: για θα φαμε κοκκινη καρτα  :referee:

Στο Ψαροχώρι φίλε πάντα έχεις ρέντα και μάλιστα εικοσιτετράωρη  :happy:


...και επειδή έπεσε πάλι σιγή θα ρίξω τη συνέχεια από τις δώδεκα θερμές νύχτες στο χωριό  :rockon:
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι
Τρίτη βραδιά και ενώ με κόβει ότι έχω βαρεθεί μου προτείνει το προϊστορικό “Ι see you again you no give me money”!!!.
Δεν είναι αυτό της λέω πονάει η μέση μου από το πολύ μπουμμπουμ και θα κάνω ρεπό.
Μπαα λέει εκείνη “new lady new lady…up to you”.
Επειδή βρήκε φλέβα φιλότιμου αλλά και προσωρινής καψούρας αργά το βράδυ και μετά από γκογκότσαρκες με οφθαλμόλουτρο την συνάντησα στο I-bar.Ήταν πανέμορφη και ντυμένη στα ροζ από πάνω μέχρι κάτω.
Τακούνι κάτσε καλά ροζάκι αγορασμένο με τη χθεσινή αμοιβή.
Αν είσαι τακτικός πελάτης της Ινσόμνια και του I-bar αξίζει να γίνεις μέλος και με την κάρτα που θα πάρεις θα έχεις έκπτωση 20% στα ποτά σου.Αρα με δέκα ποτά έβγαλες την τιμή της κάρτας και μετά αρχίζουν τα κέρδη!
Μετά από λίγο μας πλησιάζει κοριτσόπουλο φίλη της και καθίζει μαζί μας.Γκογκοκόριτσο που τέλειωσε σορτ τάιμ και ήρθε να διασκεδάσει με τα γαμισιάτικα ίσως και να τα αυξήσει.Ηταν όμορφη και πιο ομιλητική από τη δικιά μου.Φυσικά μου πέρασε από τo νου ένα τρίο αλλά δεν ήμουν σίγουρος για δυνάμεις.Το καινούριο κορίτσι πλήρωσε το ποτό της και δεν έκανε την Κινέζα.Κέρασε και μία γύρα σφηνάκια που την ανταπέδωσα και  νέα γύρα κέρασε η δικιά μου πιο  μετά.

Ψιλομάου ανεβαίνουμε τα μέσα σκαλιά για το πάνω τρελλάδικο.Ευτυχώς είναι χαλαρά και πιάνουμε καλή θέση. Τα κορίτσια με στρίμωξαν στο χορό και τα αίματα άναψαν.Το γκογκοκόριτσο το κέρασα δύο San Miguel με τιμή μέλους 120 μπατ η μία σιγά τα ωά για κορίτσι είκοσι Μαίων να μας κάνει παρέα μια ώρα και να κωλοτρίβεται πάνω μου.Εννοείται οι φαράνγκ στους διαδρόμους ή και όταν την κάνω για τουαλέτα έρχονται και μιλάνε στα κορίτσια.Ακόμη και όταν είμαι μαζί τους, εκείνοι από απέναντι κάνουν παιχνίδι.Αυτά δυστυχώς γίνονται πάντα όταν είμαι μόνος.Α ρε και να είχα τη παρέα των πεζοναυτών του Λάκη…
Κάποια στιγμή ένας όχι φαλάνγ ίσως Αραβικής καταγωγής σκούντησε το άλλο κορίτσι ενώ χόρευε μαζί μου εκείνη γύρισε απορημένη, δεν ήξερα τι να κάνω πάντως τον αγριοκοίταξα και εκείνος σήκωσε τους ώμους δήθεν.
Εκείνη την ώρα ένας γυαλάκιας νεαρός Γερμανός που στεκόταν απέναντι μας στα τρία μέτρα έπαιρνε τηλέφωνο τη δικιά μου.
Εκείνη κοιτούσε το τηλέφωνο και εκείνον αλλά δεν του απαντούσε.Εγώ έκανα τον Κινέζο γιατί δεν ήξερα τι να κάνω.
Σε μία παρόμοια περίπτωση στη Tai Pan της Πατόνγκ πέρσι όταν ένας γλυκοκοίταζε τη δικιά μου και του είπα “My friend tonight she is with me, tomorrow with you ok?” Εκείνος μου έκανε κίνηση με το χέρι του ότι θα με σφάξει…χα χα!
Επειδή ο Ναζί δεν έλεγε να φεύγει λέω στη κοπέλα άμα τον γουστάρεις πάρε δρόμο γιατί απόψε έχω όρεξη για τρίο, νά κορίτσια, γεμάτη η Ινσόμνια. Εκείνη έβαλε τις φωνές και μόλις μυρίστηκε φασαρία ο Mak πήρε δρόμο.
Το άλλο κορίτσι ξενέρωσε και αφού μου είπε να περάσω από το μαγαζί που δουλεύει και ότι η δικιά μου έχει μεθύσει φεύγει.
Μετά από λίγο κατηφορίζουμε και εμείς.
Τα τακούνια που φοράει αλλά και τα ποτάκια την κάνουν να δυσκολεύεται στο πλακόστρωτο του πεζόδρομου.
Είναι πολύ σέξι στα ροζ αλλά μάου.Επίσης δεν άφηνε ήσυχο το κινητό της.Ολο μηνύματα και τέτοια, ο καψούρης ο Εσσές δεν μπόρεσε να βρει άλλη γυναίκα και επέμενε στη δικιά μου. Λυπάμαι να τη διώξω αλλά μετά από φαγητό και αφού συνήλθε της λέω τέρμα από μένα για φέτος και άντε στο καλό.
Αφού έκανε πολλές προσπάθειες για να μείνει, πήρα το κινητό της και μίλησα με το Γερμανό.Του είπα να έρθει να την πάρει, ο κακομοίρης χέστηκε, δεν το περίμενε μου ζήτησε συγνώμη και ότι τώρα έχει φορτώσει άλλη.

Εκείνη είχε τα χάλια της παρακαλούσε να μείνει αλλά είχα ξενερώσει.Την έβαλα σε μηχανάκι και  τσαντισμένη μου είπε να μη την ξαναπάρω τηλέφωνο και να τη ξεχάσω όπως θέλει να ξεχάσει εκείνη εμένα!

 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.156
Πόντοι
216
Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι

Εκείνη είχε τα χάλια της παρακαλούσε να μείνει αλλά είχα ξενερώσει.Την έβαλα σε μηχανάκι και  τσαντισμένη μου είπε να μη την ξαναπάρω τηλέφωνο και να τη ξεχάσω όπως θέλει να ξεχάσει εκείνη εμένα!

Να μην την ξαναπάρεις και να προσπαθήσεις να την ξεχάσεις!!!!! Μάλλον δεν σε αγαπάει... :2funny: :2funny: :2funny:
 

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Μηνύματα
326
Like
16
Πόντοι
1
παρέλαση  :pipa1: :fuck1:  :fuck2: στου patgao την αετοφωλια      :rockon: :rockon: :rockon:
 

Επισκέπτης
Αυριο που κατεβαινω και 'γω σιγα -σιγα προς τα κατω....να δουμε τι πουλια(μ..νια)θα πιασουμε!!!!
λεω να ξεκινησω πρωτα απο patong..να δω παλιους φιλους(Farang),και παλιες γνωστες,να κανουμε και κανα μπανιο!!!και μετα να ανηφορησω στο χωριο!!!!οποτε φιλε Pagtao και λοιποι, εσεις μαλλον θα την εχετε κανει back to Greece!!!!!
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Αντε Λουσιάνο πιάσε σειρά και στείλε αναφορές γιατί θα βαρεθεί ο κόσμος να διαβάζει μόνο εμένα  :huh:

Πάμε λοιπόν συνέχεια του στόρυ που είχα δειώξει την κοπελιά με απευθείας κόκινη κάρτα :referee:
Εκείνη ανέβηκε στο μηχανάκι όλο νεύρα  :tickedoff:
και μου είπε να μη τη ξαναενοχλήσω  :birdman: ...
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Miss you!!!
Σε λίγα λεπτά έπεσε το πρώτο sms με “sorry” και “miss you”. Μάγισσες!
Έκλεισα το κινητό και το άνοιξα το άλλο απόγευμα κατά τις τέσσερις.Πέντε κλήσεις και δυό μηνύματα μεταμέλειας από εκείνη.
Γαμώτη μου σκέπτομαι αφού είναι πανέμορφη, την ζητάει ο Γερμανός και ένα σωρό άλλοι γιατί θέλει πάλι εμένα;
Όλο το απόγευμα κάθομαι να σκεφτώ αλλά άκρη δεν βγάζω.Σε ένα από τα μηνύματα μιλάει ξεκάθαρα για να έρθει μαζί μου χωρίς αμοιβή. Πάει λέω οι φαράνγκ δεν φέρονται καλά στα κορίτσια.Γνωρίζω όμως το κόλπο του προσωρινού τζάμπα για πιθανά στο μέλλον καψουροεμβάσματα, α χα χα!
Με ρίχνει όμως και το απόγευμα της λέω να περάσει από το καφενείο, αλλά μου απαντάει ότι είναι κουρασμένη.
Το ραντεβού για τέταρτη βραδιά στο I-bar.(την τρίτη αγωνιστική πήρε κόκκινη κάρτα).
Η υπόλοιπη παρέα είχε σκορπιστεί.Ο ένας φόρτωσε τίλακ δοκιμασμένο και ο άλλος μόνιμη τρανή.Μου ήρθε κουτί γιατί ήμουν μόνος και ήθελα να ψάξω στα ενδότερα της ψυχής του κοριτσιού.Τι ήθελε από μένα αφού την θέλουν τόσοι πελάτες;Η φίλη της μου είπε “she like you” αλλά όταν της είπα  “It is only money” άλλαξε θέμα.
Κάθισα δίπλα στη θάλασσα έξω στη βεράντα του I-bar που για μένα είναι το κορυφαίο στέκι.Εκείνη μου ήρθε μετά από δέκα λεπτά ντυμένη απλά αλλά σέξι. Ήταν γλυκύτατη και με τόνους χαμηλούς.Χώθηκε στην αγκαλιά μου και μουρμούρισε το χιλιοειπωμένο “miss you”.Αυτά μας κάνουνε και λυγίζουμε.Σκέπτομαι όμως ότι  οι υπηρεσίες της είναι πολύ πιο υψηλές από το μέσο όρο και ότι εκείνη είναι το κορόιδο που με υπομένει κάθε μέρα για πάνω από δώδεκα ώρες.Ισως και να τις αρέσει ο τύπος του μεσογειακού πελάτη, αγκαλίτσες φιλάκια χάδια και ποιοτικό σεξ.
Δεν ήπιε πολύ και μετά από μισή ώρα μου ζήτησε να την πάω στο Λιβανοτεκέ.Αχά λέω παιχνίδι εντός έδρας!
Ξάπλωσε πάνω στις μαξιλάρες και άπλωσε τα όμορφα της πόδια πάνω μου.Πασάς!
Σε λίγο μας φέρανε καλαμάκια μπάρμπεκιου που παραγγείλαμε από έξω…χμ κάτι μου θυμίζει.Νοστιμότατα και παρέα με παγωμένες μπύρες ήταν ότι καλύτερο για εκείνη τη βραδιά.Χτες πήρε ρεπό και σήμερα την βρήκα πολύ αλλαγμένη.Ετσι θέλουν αυτές, να τις δείχνεις ότι δε μασάς.Μετά τις τελευταίες τζούρες την κάνουμε για το γειτονικό κονάκι.
Ένα από τα καλά της τρίτης φορτωτικής είναι ότι η κοπέλα έχει δεθεί μαζί σου και κάνει πράγματα που δεν έχει κάνει τις προηγούμενες.Παρά λίγο να πέσει και το τελευταίο φυλάκιο αλλά κράτησε σθεναρή άμυνα.Δεν πειράζει όμως, οι υπόλοιπες υπηρεσίες της ήταν για σεμινάριο λόνγκ τάιμ συμφωνίας.
Είναι και υπναρού.Αγκαλιά με αρκουδάκο που της πήρα γιατί ο μαξιλάρας πήρε απόλυση μου άραξε μέχρι την άλλη μέρα το απόγευμα.Ευτυχώς η καμαριέρα σχολάει στις πέντε.Κάποιες στιγμές θυμόταν εμένα και χωνόταν μέσα στην αγκαλιά μου.
Αντε να κλείσεις μάτι γεροφαράνγκ!
Την ώρα της απόλυσης πήρα βαθειά ανάσα και της είπα ότι “the next days I have business to do”.
Εκείνη κατάλαβε και μου απάντησε το απλό “up to you” αλλά και με μήνυμα  “miss you” την επόμενη ώρα.
Προσπαθώ να μη τη σκέπτομαι και ευτυχώς έχω τεράστια πείρα για να τσιμπήσω το δόλωμα.Δεν πρόκειται.
Καταλαβαίνω όμως τους τόσους και τόσους που μπλέκονται σε δύσκολες ιστορίες με τούτα τα κορίτσια.
Σχέσεις που καταλήγουν σε δαπανηρά ταξίδια, χρηματικά εμβάσματα και σε διαδικασίες επίσκεψης τους στην χώρα του πελάτη-φίλου, ακόμη και σε κατάληξη γάμου.
Είναι φτιαγμένες για να μαγεύουν τους λάτρεις της ωραίας ασιάτισσας,της ανεξάρτητης, πικάντικης,τρελής και πολύ σέξι Ταϊλανδέζας.

 

Συνημμένα

  • msu.jpg
    msu.jpg
    70,9 KB · Εμφανίσεις: 15

baccara1

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2012
Μηνύματα
40
Like
0
Πόντοι
0
Που εισαι ρε αρχοντα του σκοτους να δεις τα ζομπι σου να κανουν οργια χτες στην ισομνια :rockon:

Αντε παμε για φρεσκα και οποιος αντεξει. :fuck2:

 

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Μηνύματα
823
Like
0
Πόντοι
6
Pagtao πολυ ωραια η ιστορια σου....αλλα σε παρακαλω πες μου κατι, αμοιβη το κοριτσι τελικα πηρε ή κρατησε τον λογο της?
Ετσι εγκυκλοπαιδικα να εχουμε να λεμε..... :think:
 

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Μηνύματα
134
Like
12
Πόντοι
1
Όποιος κατέβει Ταϊλάνδη να πάει και μια βόλτα από την Σαντορίνη της Ταϊλάνδης



Ξεκίνησε την λειτουργία του χθες 24 Μαρτίου 2012, το νέο μεγάλο πολυκατάστημα (Mall) πάρκο της Σαντορίνης χθες στο Τσα Αμ της Ταϊλάνδης (Ταϋλάνδη). Πολλοί κάτοικοι της Μπανγκόκ ενθουσιασμένοι κατέφθασαν μετά από 200 χιλιόμετρα απόσταση για να απολαύσουν την καινούργια αυτή κατασκευή εξολοκλήρου με το ελληνικό στοιχείο.
Από:
travelnikos.blogspot.com/2012/03/xekinise-tin-leitourgia-to-santorini_25.html
 

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Μηνύματα
211
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα φίλοι μου μόλις σηκωθήκαμε και πάμε στον σταθμό τον λεωφορείων για Bangkok και πάμε στο προξενείο να παραλάβουμε την Βίζα της. Από τα χρήματα που μου είχαν μήνη τα 441 μπατ και τα 716 ευρό μου έχουν μίνι μόνο 316 ευρό. Τώρα που της έβγαλα την Βίζα έχω ένα πρόβλημα όσο και αν σας φαίνεται παράξενο δεν ξέρω πως να βγάλω το εισιτήριο της. Με είχε ζαλίσει και μου έλεγε Tilak mi Gree. Τι να κάνω της έβγαλα την Βίζα αλά τώρα να δω πως θα κάνω γιατι δεν έχω για να έρθει Ελλάδα. Με πήγε και στο χωριό της γνώρισα τους δικούς της στο Κορατ. Έμεινα και στο σπίτι της κυνός καλύβα με δάπεδο χωμάτινο και από κάτω είχε και τρύπες από τα ξύλα και μπαίνανε οι κότες. Για στρώμα μην το συζητάτε άχυρα. Ένα ξέρω η Σου είναι ευτυχισμένη. Τώρα πάμε με το λεωφορείο με 125 μπατ και θα γυρίσουμε με το λεωφορείο στην Pattaya. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ερωτευθώ τόσο πολύ. Κλαίει κάθε μέρα γιατι νόμιζε ότι δεν θα έβγαζα Βίζα και θα έφευγα χωρίς εκείνη αλά τώρα της έβγαλα Βίζα και θα φύγω χωρίς εκείνη λόγο χρημάτων. Το βράδυ που θα γυρίσουμε θα σας γράψω και συνεχεία. Ένα θέλω να ξέρετε ότι όσα διάβασα μου έκαναν καλό και σας ευχαριστώ όλους.
 

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Μηνύματα
211
Like
0
Πόντοι
1
Σας Παρακαλώ μην μου κάνετε Ρεπορτ και με μπλοκάρουν. Μου λείπετε και θέλω να σας γράψω την περιπέτεια μου. Τόσο καιρό που φοβόμουν να σας γράψω δεν ξέρετε πως αισθανόμουν και πόσο μου λείπετε που είσαστε οι μέντορες μου.
 

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα φίλοι μου μόλις σηκωθήκαμε και πάμε στον σταθμό τον λεωφορείων για Bangkok και πάμε στο προξενείο να παραλάβουμε την Βίζα της. Από τα χρήματα που μου είχαν μήνη τα 441 μπατ και τα 716 ευρό μου έχουν μίνι μόνο 316 ευρό. Τώρα που της έβγαλα την Βίζα έχω ένα πρόβλημα όσο και αν σας φαίνεται παράξενο δεν ξέρω πως να βγάλω το εισιτήριο της. Με είχε ζαλίσει και μου έλεγε Tilak mi Gree. Τι να κάνω της έβγαλα την Βίζα αλά τώρα να δω πως θα κάνω γιατι δεν έχω για να έρθει Ελλάδα. Με πήγε και στο χωριό της γνώρισα τους δικούς της στο Κορατ. Έμεινα και στο σπίτι της κυνός καλύβα με δάπεδο χωμάτινο και από κάτω είχε και τρύπες από τα ξύλα και μπαίνανε οι κότες. Για στρώμα μην το συζητάτε άχυρα. Ένα ξέρω η Σου είναι ευτυχισμένη. Τώρα πάμε με το λεωφορείο με 125 μπατ και θα γυρίσουμε με το λεωφορείο στην Pattaya. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ερωτευθώ τόσο πολύ. Κλαίει κάθε μέρα γιατι νόμιζε ότι δεν θα έβγαζα Βίζα και θα έφευγα χωρίς εκείνη αλά τώρα της έβγαλα Βίζα και θα φύγω χωρίς εκείνη λόγο χρημάτων. Το βράδυ που θα γυρίσουμε θα σας γράψω και συνεχεία. Ένα θέλω να ξέρετε ότι όσα διάβασα μου έκαναν καλό και σας ευχαριστώ όλους.
    αχα χα χα  ρε  φίλε πρώτα της έβγαλες τη βίζα, και μετα τα εισητήρια χα χα χα,  μαθε να λες σωστά ψέματα είμαστε και άτομα που εχουν φάει με το κουτάλι τις διαδικασίες βιζας
 

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Μηνύματα
1.685
Like
0
Πόντοι
16
ποιος ειχε πει οτι στη συνεχεια θα μας πει οτι εβγαλε και βιζα για το facebook μοντελο ΣΟΥ???  :2funny: :2funny: :2funny:
 

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Μηνύματα
211
Like
0
Πόντοι
1
    αχα χα χα  ρε  φίλε πρώτα της έβγαλες τη βίζα, και μετα τα εισητήρια χα χα χα,   μαθε να λες σωστά ψέματα είμαστε και άτομα που εχουν φάει με το κουτάλι τις διαδικασίες βιζας

Έξυπνε χαχαχα φερε μου έναν που έχει βγάλει εισιτήριο με την κατάθεση της βίζας. Αυτό είναι και αν είναι Μαλα... Και μην κάνεις τον έξυπνο. Όλοι εσείς οι έξυπνη ΚΡΆΤΗΣΗ κάνετε και το πάτε στο προξενείο. Να δω πότε θα σταματήσουν οι βλακείες.
 

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Μηνύματα
1.317
Κριτικές
2
Like
798
Πόντοι
96
Να δω πότε θα σταματήσουν οι βλακείες.

Με όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, και χωρις να θέλω να σε προσβάλω...!

Μάλλον οι βλακείες θα κόψουν κατα πολυ μόλις σταματήσεις να γράφεις. Να σταματήσουν, αποκλείεται γιατι όλο και κάποιος θα βρεθεί να πάρει τη θέση σου.
[size=8pt]Αν και έχεις βαλει τον πήχη πολυ ψηλά. [/size]
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom