Νύχτες μαγικές
Στο κονάκι μου που έχω γράψει ιστορίες ατέλειωτες, η Πακ άπλωσε τα μεζεδάκια και εγώ έβαλα μουσική.
Δεν μιλούσε και πολύ αλλά αυτό ήταν το λιγότερο.Η παρουσία της γέμιζε και ομόρφαινε το μεγάλο δωμάτιο.
Αφού φάγαμε ανοίγω και μια μπύρα, εκείνη δεν ήθελε παρά μόνο νεράκι φύγαμε για ντουσάκι αλλά ένας ένας.
Μου γύρισε ολόγυμνη στο ημίφως του αμπαζούρ. Το κορμί της το είχα δει από πριν, καμία δυσάρεστη έκπληξη.
Εικοσιτεσσάρων ετών με παιδί στο Ισάν εμπειρότατη αλλά φιλική και καθόλου βιαστική.Εξάλλου την είχα καβατζάρει για δωδεκάωρο. Ήδη από πριν είχε δείξει καλά σημάδια.Τα φιλιά της παθιασμένα και καυτά.Κελεπούρι σκέπτομαι.Οι κινήσεις της αρμονικές, το σωματάκι της τέλειο.
Σε λίγα λεπτά έχω οπλίσει και έχω επισκεφτεί τα ενδότερα.Τι κορμί της λύγισε και άρχισε να κάνει κόλπα.
Την είχα όπως ένα μικρό παιδί παίζει με το νέο του παιχνίδι.Εκείνη λες και είχε μπροστά της τον πρίγκιπα των ονείρων της. Μωρή ένας τελειωμένος φαράνγκ είμαι πως κάνεις έτσι. Δεν έπαβε να μιλάει και να παραμιλάει, κάθε της κίνηση και αναστεναγμός. Δεν μπόρεσα άλλο να κρατηθώ, εκείνη δεν πρόλαβε δυστυχώς, κρίμα γιατί το άξιζε.
Την οδήγησα στο μπάνιο και αφού την έπλυνα μου ανταπέδωσε το πλύσιμο με χίλια φιλιά και χάδια.
Μαζί ταξιδέψαμε μέχρι τη χώρα του Μορφέα εκεί που η πραγματικότητα δεν ξεχωρίζει από τα όνειρα.Αν και άργησε να μας πάρει γιατί ούτε εκείνη σταμάτησε τις αγκαλιές ούτε εγώ μπόρεσα να της γυρίσω τη πλάτη.
Αργότερα και ενώ τα πετεινά του ουρανού άρχισαν χορό αισθάνομαι καυτή ανάσα πάνω στο λαιμό μου.Νοιώθω την κοριτσάρα να με έχει πλησιάσει για τα καλά και να έχει κολλήσει τα χείλη της στο λαιμό μου.Με την άκρη του μισόκλειστου και βαρεμένου μου ματιού βλέπω στο μισοσκόταδο το κορίτσι να έχει απλώσει το χέρι της και να χαϊδεύει το σώμα της χαμηλά.Τάχα μου κάνω τον κοιμισμένο αλλά με προδίδει ο κάτω σύντροφος.Εκείνη χαμογελάει και ετοιμάζει αδιάβροχο.
Της χρωστούσα ένα καλό οργασμό.Αυτή η ώρα είναι και η πιο κατάλληλη. Ώρα πρωινή σκληρή και λυσσασμένη.Τα χέρια της τεντώθηκαν ζητώντας βοήθεια από τον ύψιστο, τα πόδια της έγιναν αλυσίδες που με έδεσαν σφιχτά.Το σώμα της λύγισε έξω από το στρώμα λες και δεν της έφτανε τόσο κρεβάτι, τα κατάμαυρα μαλλιά της ανέμιζαν στο άπειρο ενώ έχω τρελαθεί από τον ερωτισμό της.Κάποια στιγμή το κορμί της βρέθηκε στο πάτωμα να σπαρταράει σαν το χέλι που μόλις πιάστηκε στα δίχτυα.Η στιγμή αυτή ήταν οι πιο συγκλονιστική από τις τόσες και τόσες. Το καραβιδάκι μέσα της ξύπνησε και άρχισε να τρελαίνεται.Αφού με δάγκωσε κάμποσες φορές, ηρέμησε και έδωσε άδεια στη μικρή μου σύντροφο να μπορέσει να μιλήσει γιατί τόση ώρα μόνο κραυγές πρωτόγονης έβγαζε.
“You perfect” μου λέει και ξαναλέει με βαριά ανάσα “I happy, very happy”και αφού με φίλησε και με ξαναφίλησε έκλεισε τα μάτια της και ταξίδεψε όλο χαρά στον κόσμο των ονείρων της ενώ εγώ ήδη σαλπάριζα για τα γνωστά πελάγη της ευτυχίας.