Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Lusiano...
Ο Καμαγκρας κανει τη πλακα του και εμεις τον "σιγονταρουμε" για να γελασουμε και λιγακι.
Εχει φαει τοσο κραξιμο,ομως ποτε δεν εφτασε στο σημειο να παρεκτραπει γιατι πολυ απλα "πουλαει τρελλα".
Γι αυτο και μονο respect. ;)
Η σταση του Καμαγκρα,με εχει κανει εμενα τουλαχιστον να αναθεωρησω την αρχικη μου αποψη για αυτον και τα τελευταια μου σχολια δεν ειναι ουδολως ειρωνικα και κακοπροαιρετα,αλλα μεσα στα πλαισια του χαβαλε...Ειδικα το τελευταιο με το "ΑΞΙΟΣ!ΑΞΙΟΣ! που ειμαι σιγουρος πως θα κανει και τον ιδιο να γελασει.
Ο Καμαγκρας λοιπον το εχει καταλαβει,για αυτο και δε "μου τη λεει"...(Αλλα απο οτι βλεπω βρηκε ανελπιστα "δικηγορο" ... ;))
Anyway...Σε καθε περιπτωση οι κρισεις και τα σχολια σου με αφηνουν παγερα αδιαφορο και θα σε παρακαλουσα να μη μπλεκεσαι στα ποδια εμενα και ειδικα του Καμαγκρα που πουλαει τη τρελλα του για να μας ιντριγκαρει και να χαβαλεδιασουμε all together.

Υ.Γ:Υπαρχουν λοιπον "περιεργοι" και ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ σε αυτο το φορουμ...
Φανταζομαι οτι δε θα σε συνεφερε να κανουμε γκαλοπ για το ποιος ειναι ο πραγματικα ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ του Ταυλανδη σεξ τριπ... :grin:
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.464
Κριτικές
36
Like
38.103
Πόντοι
18.565
Πλακα-πλακα το θρεντ πηρε παλι φωτια. Γι αυτο φαινεται ο Παγκταο απο το πολυ διαβασμα δεν προλαβαινει να γραψει.
Για να πω ομως την αληθεια δεν θα με χαλαγε καθολου αν αυτα που περιγραφει ο Καμαγκρα ηταν αληθινα. Αντιθετως μαλλιστα.
Δυστυχως ομως δεν ειναι. Δεν πειραζει καποιος αλλος Ελληνας ισως καποια αλλη φορα....
Μενει λοιπον μονο ο Παγκταο.   
 

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Μηνύματα
266
Κριτικές
3
Like
195
Πόντοι
1
Αφιερωμένο εξαιρετικά για τον..........



αλήθεια για ποιόν χτυπά η καμπάνα;;; μπορείτε να μαντέψετε;;;

 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16


kamagra-100-oral-jelly.jpg


:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Μηνύματα
211
Like
0
Πόντοι
1
Πέμπτη 8.

Σηκώθηκα κατά της 9 μόνος και έρημος. Ξέρεις τι είναι να είσαι στην Pattaya και να ξυπνάς μόνος? Τι να κάνω το κατεβάζω και αυτό το φαρμάκι. Κατέβηκα κάτω ήπια λίγο καφέ από του Αυστραλού που είχε κάνει και του είπα να πάρει αυτήν στο αεροδρόμιο. Την πήρε και της μίλησα μου είπε ότι έχει ρεπό Σάββατο, Κυριακή της είπα αν θέλει να έρθει και μου είπε ναι, Νομίζω ότι με κατάλαβε θα το δούμε το Σάββατο. Έβαλα το μαγιό κάμαρες ταυτότητα ένα μηχανάκι και με πήγε μέσα από την Walking street που την ημερα είναι ανιχτει (  αυτό για τους παλιούς να μαθαίνουνε ) στην προβλήτα που φεύγουν τα βαποράκια της γραμμής για το κολάν. Έδωσα στο μηχανάκι 40 μπατ και στο βαπόρι 40 μπατ για να με πάει. (ένα ξύλινο που ήταν γεμάτο και πολλές Ρωσιδες ) Στην διαδρομή περίπου 1 ώρα και 35 λεπτά εγώ τραβούσα φώτος. Φτάσαμε ωραία παραλία ωραία νερά και βλέπεις και τα κοράλλια από την βάρκα που σε βγάζει στην ακτή. Γιατί από το βαπόρι μόλις φτάσεις έρχεται μια βάρκα που έχει για πάτο γυαλί και βλέπεις τα κοράλλια φανταστικά. Έκανα το μπάνιο μου αλά πείνασα και έπρεπε να κάνω κάτι. Βλέπω μια παρέα Ροσιδων 8 στον αριθμό. Πηγαίνω συστήνομε και τους λέω ότι κάνω ντοκιμαντέρ για της Ρώσους στη Pattaya. Άρχισα να της τραβάω φώτο,βιδεο και κάθισα παρέα τους. Με κεράσανε από αυτά που είχανε παραγγέλλει μπύρες και πέρασα πάρα πολύ καλά. Χωρίς να της γράφω Μου είπανε ότι δουλεύουν στον δεύτερο όροφο μετά το Lusifer και με κάλεσαν. Φυσικά δεν προκύπτει να πάω γιατι έχω διαβάσει στο φόρουμ ότι ξυρίζουν εκεί. Ήτανε 6 το απόγευμα και είχανε νοικιασμένο ταχύπλοο μου κάνανε την πρόταση να με πάρουν μαζί και φυσικά δέχτηκα. Ρε παιδιά τα λεφτά δεν κρύβονται άλλη χάρη το ξυλοκαικο και άλλη χάρη το ταχύπλοο. Φτάσαμε πήρα ένα μηχανάκι άλλα 40 μπατ για το δωμάτιο πτώμα, έκανα μπάνιο ( με ζεστό νερό )και πήγα και βρήκα τον Αυστραλό στου Εγγλέζου. Πέρασα και από το σουβλάκι μίλησα λίγο με τα παιδιά και μετά πήγα στου Εγγλέζου για της καθιερωμένες μπύρες. Τηλεφωνήσαμε και στην Σου ήρθε γίναμε σκνίπα και πήγαμε για ύπνο κατά της 1 το πρωί. Απολογισμός μέρας μηχανάκι 80 μπατ + 40 το βαπόρι = 120 μπατ δηλαδή από τα 561-129= 441 μπατ και τα 716 ευρό στην τσέπη. Τι έκανα σήμερα, Ταξίδι στο κολάν έφαγα ήπια μέθυσα πήδηξα και όλα αυτά με 120 μπατ. Δεν πήγα και άσκημα .

Συνεχίζετε.
 

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Μηνύματα
211
Like
0
Πόντοι
1
Πλακα-πλακα το θρεντ πηρε παλι φωτια. Γι αυτο φαινεται ο Παγκταο απο το πολυ διαβασμα δεν προλαβαινει να γραψει.
Για να πω ομως την αληθεια δεν θα με χαλαγε καθολου αν αυτα που περιγραφει ο Καμαγκρα ηταν αληθινα. Αντιθετως μαλλιστα.
Δυστυχως ομως δεν ειναι. Δεν πειραζει καποιος αλλος Ελληνας ισως καποια αλλη φορα....
Μενει λοιπον μονο ο Παγκταο.   

Γιατί ρε κωλο-γερε πια είναι αναληθή από αυτά που γράφω? Αν έχεις πάει στην Pattaya όλα όσα σας γράφω εξακριβώνονται. Γωνιά προ Γωνιά που γράφω μαλακίες? Αν και δεν θα έπρεπε εγώ να ασχολούμαι μαζί σας γιατι είμαι φίλος και της Miss Phuket.
 

Συνημμένα

  • 34878_137160889646299_100000571650293_278298_4898521_n.jpg
    34878_137160889646299_100000571650293_278298_4898521_n.jpg
    31,8 KB · Εμφανίσεις: 18

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Μηνύματα
248
Like
0
Πόντοι
1
Στου εγγλεζου τις μπυρες ποιος τις πληρωσε????
 

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Μηνύματα
211
Like
0
Πόντοι
1
Στου εγγλεζου τις μπυρες ποιος τις πληρωσε????

Ο Αυστραλός κέρασε. Εγώ είμαι ένας εργαζόμενος  σκηνοθέτης λέει πάντα. Και μην ξεχνάς ότι θα τον δουν και στο κράτος του από αυτά που γυρίζω ( έτσι νομίζει ). Όσο ποιο καλά τα γυρίσω τόσο ποιο καλά θα φανεί στους δικούς του.
 

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Μηνύματα
117
Like
2
Πόντοι
1
γιααυτους που ακομα αναρωτιωνται για τον καμαgra πολυ απλα ενα τηλεφωνο στου φωτη το μπαρ η ενα τηλεφωνο στο σουβλατζιδικο του δημητρη θα τους λυση  ολες τις αποριες.... οποιος  θελει τα τηλ υπαρχουν στο thai.gr
 

Επισκέπτης
Εννοω οτι αρκετοι "Αντωνακηδες" ή οπως θελεις πεστους δεν εχουνε το θαρρος να πανε ταξειδι μονοι τους.
Μπραβο σε οσους το τολμανε.

Φυσικα και δεν εννοω εσενα προσωπικα!!!!Απλα αναφερομαι στο  συγκεκριμενο ποσταρισμα σου ...και πιστευω οτι και συ πολλες φορες θα ΄χεις διαπιστωσει την εξαγωγη της καφριλας...και οχι μονον!!!!!
Τελος και για τον Pipinomaniac εχω ναπω οτι:Αμοιβαια τα αισθηματα κατα πρωτον,αλλα και οσον αφορα τα υπολοιπα , ρε μεγαλε πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτον σου...τα ξερεις ολα και τελικα δεν αποδεικνυεις  και τιποτα!!!και αναφερομαι για την εξυπναδα σου αν  ο καμαγκρας ειναι pattaya ή οχι!!!! και βεβαια εχεις δειξει και στο παρελθον τον περιεργο....κ..οχαρακτηρασου!!!με απροκλητες επιθεσεις σε πρωσοπικο επιπεδο,σε ατομα που εχουν διαφορετικη αποψη απ΄την δικη σου!!!
 

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Μηνύματα
326
Like
16
Πόντοι
1
xaxa τελικά ο καμάγκρα θα γυρίσει και με ρέστα!

συνέχισε καμάγκρα...
 

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Μηνύματα
248
Like
0
Πόντοι
1
φιλε καμαγκρα μια ωραια ιδεα ειναι αφου το παιζεις που το παιζεις σκηνοθετης να γυρισεις καμια τσοντα και να τις πουλας στο ιντερνετ, θα φυγεις και με λεφτα κιολας!
 

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Μηνύματα
1.112
Like
2
Πόντοι
16
Kalispera apo Pattaya.Sorry alla se cafe eimai opote ta greeklish.........Mhn apopirathei kaneis na erthei me 20E th mera giati kamagra einai mono enas.Alliws ton vlepw na gyrnaei me kana aravoindo xeraki xeraki kai to vradaki  :fuck2: gia na ta vgalei pera.3/3 eixa eswtwrikh pthsh.sto aerodromio 40,56 polisi 39,86 agora alla kamagra logw doyleias soy edwsan timh polishs.Re file afou thes na pouliseis paramithi kane to fwtografo photoreporter toulaxiston.Skhnothetis se solo kariera o woody allen eisai re poustim.Den asxoloumai allo.Eilikrina mpravo se ola ta paidia pou exw stamparei sto dromo.Axioprepestatoi sigkritika me auta pou vlepw apo alles fyles,me mono mia eksairesh pou tha thn anaferw otan gyrisw giati pragmatika me xalase o typos.Pragmatika elpizw na mhn exei kamia sxesh me to forum h genika me thn Ellada.To insomia btw ta spaei san club.Simera tha paw kai mia volta apo mix etsi apo periergia.Otan me to kalo epistrepsw tha sas anevasw anafora oxi toso me  :knockinb: giati kapoioi einai polloi kalyteroi stis perigrafes kai sto na apodidoun ayto pou oi magisses toy isan prosferoun  se emas tous talaipwrous farang.
 

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Μηνύματα
117
Like
2
Πόντοι
1
Kalispera apo Pattaya.Sorry alla se cafe eimai opote ta greeklish.........Mhn apopirathei kaneis na erthei me 20E th mera giati kamagra einai mono enas.Alliws ton vlepw na gyrnaei me kana aravoindo xeraki xeraki kai to vradaki  :fuck2: gia na ta vgalei pera.3/3 eixa eswtwrikh pthsh.sto aerodromio 40,56 polisi 39,86 agora alla kamagra logw doyleias soy edwsan timh polishs.Re file afou thes na pouliseis paramithi kane to fwtografo photoreporter toulaxiston.Skhnothetis se solo kariera o woody allen eisai re poustim.Den asxoloumai allo.Eilikrina mpravo se ola ta paidia pou exw stamparei sto dromo.Axioprepestatoi sigkritika me auta pou vlepw apo alles fyles,me mono mia eksairesh pou tha thn anaferw otan gyrisw giati pragmatika me xalase o typos.Pragmatika elpizw na mhn exei kamia sxesh me to forum h genika me thn Ellada.To insomia btw ta spaei san club.Simera tha paw kai mia volta apo mix etsi apo periergia.Otan me to kalo epistrepsw tha sas anevasw anafora oxi toso me 
βρες τον  mister kamagra  μια που εισαι εκι να καθαρισει για παρτυ σου να τρως και να πινεις τσαμπα.. και βγαλε τον και καμια φωτο να τον δουμε και εμεις οι κοινοι θνητοι που απο δω και μπρος θα τον εχουμε ηρωα και θα  βγαλουμε τα δελφινια στο τελος τις  beach road  και τηα στησουμε το αγαλμα του KAMAGRA !!!
 

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Μηνύματα
142
Like
2
Πόντοι
1
O "misterkamagra"  παριστανει τον ανορθογραφο. Δεν ειναι ομως  στην πραγματικοτητα, το κανει επιτηδες.
Οποιος ειναι παρατηρητικος θα προσεξει πως κατι τετοιο προκυπτει μεσα απο παρα πολλα παραδειγματα στην γραφη του.
Δεν αποκλειεται μαλιστα στην πραγματικοτητα ναναι ενα τρολλ που δημιουργηθηκε απο καποιον απο εκεινους τους παλαιους που ορισμενοι νεοτεροι συμφορουμιτες τους ειχανε κραξει κατα το προσφατο παρελθον επειδη ως φαινεται ειχαν ενοχληθει απο  τον πολυ ιδιαιτερο τροπο γραφης τους.
Καποια στιγμη ισως λοιπον και να αποφασισαν να το γυρισουν στο δουλεμα για να γελασουν με την ανταποκριση που θα εβρισκε ενας ηρωας σαν τον¨" misterkamagra" σε ολους εκεινους που προσφατα τους ειχαν επικρινει.
Οπως και ναχει το πραγμα στα τελευταια του 3-4 ποστς του ο " misterkamagra" εχει αρχισει και ξεχνιεται και χρησιμοποιει την επιτηδευμενη ανορθογραφια του ολο και πιο σπανια.
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Ολα θα ξεκαθαρίσουν όταν φθάσω στο Ψαροχώρι τη Δευτέρα Mr Spielberg...

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom